hits

mars 2012

My day...

Jeg har hatt en strålende lørdag! Håper dere har hatt det samme. Jeg dro tidlig på shopping med mine to bergenser kusiner. Fant noen små søte sommerslige kupp som jeg viser under her. Ellers har jeg som alltid trykket masse god mat i trynet! Alt fra reker til pai, spareribs og jordbær med fløte. Hvis ikke man ruller etter påskeferien så er det noe som har gått galt sier nå jeg. 


Mine fine fine kusiner!
Dagens lunch. Varm pai med sjokolade milkshake!

         
        

Det som fikk bli med hjem..


Smykke fra Cubus. 49kr.


Blondetopp fra Bikbok til 199kr.


Pastellfarget topp fra Bikbok til 299kr.


Smykke fra dagens antrekk. Kjøpt på Cubus til 79kr.

Er det bare jeg som har MASSE matlyst i påska?


- Marthe <3

Moutfit - 31.03.12

Shoppeantrekket ble slik! Jeg har gått så mye med farger i det siste at i dag syntes jeg det var på tide med et nesten helsvart antrekk igjen. Vel vel, pluss en knall gul veske. PÅSKEVESKE!


Veske fra H&M
Sko
HERFRA(affiliateslenke)


Bukser fra New Yorker
Topp fra Gina Tricot

Smykke fra CubusLitt flere bilder fra lørdagen kommer senere!


- Marthe <3

GOD PÅSKE!

GOD PÅSKE! Det sier vi i dag. Hvorfor? Fordi Marthe har fått påskeegg og er i påskemodus! Juhuu. Jeg er for øyeblikket i Stavanger på familiebesøk og her skal jeg kose meg til mandag. Bestemor sto klar med fullt påskeegg da jeg kom frem! Beste tradisjon som noen gang har eksistert spør dere meg.

Jeg skal snart av gårde for å shoppe med mine to kusiner denne lørdagen. Gleder meg! Ønsker dere alle en kjempefin dag så snakkes vi senere. NYT påskeferien! Og skaff dere et påskeegg om ikke dere har gjort det alt. Alt handler om smågodt og sjokolade i disse tider.. 10 om dagen!
Og kake! Jum jum jum...GOOD PÅSKEFERIE!


- Marthe <3

Sølvklokke på veggen!

Husker dere den digre sølvklokka fra Bohus som jeg viste dere for hundre år siden? Vel nå har den fått kommet opp på veggen! Den koster 299kr og finnes i flere farger på Bohus. Jeg skal definitivt ha en slik på veggen i mitt nye hjem! Synes det er så stilig at man kan bestemme størrelsen på klokka selv. Om man vil, så kan man ha en 5 meter høy og bred klokke hengende på veggen!

Ble det ikke stilig?


- Marthe <3

Moutfit - 29.03.12

I dag har jeg på meg ny både bukse og jakke fra www.shopcameo.no! Jeg er alltid litt redd for å bestille bukser på nett ettersom jeg ikke får prøvd dem, men denne satt som et skudd! Jeg bruker vanligvis 34 i bukser og denne fra Cameo er i størrelse XS. Den satt jammen ikke galt over rumpa heller! Det er ikke ofte jeg finner bukser som min lille stump greier å fylle ut. Hoho!
Ser til og med ut som jeg har mer en en liten stump!
Jeffrey Spike HERFRA(Affiliateslenke)
Belte, veske, topp og skjorte fra Gina TricotEllers har jeg vært og småhandlet i dag..


Jakke HERFRA, Bukse HERFRA.Og nå er det straks visning før det er jentekveld som står for tur!


- Marthe <3

            Annonse

Skulle bare betale en regning..

Jeg skulle jo bare betale en regning.. Og ta en aldri så liten titt på ukens nyheter fra Nelly. Huff, jeg eier virkelig ingen selvbeherskelse. Nelly har fått inn en hel hau nye Jeffrey Campell varianter og jeg har klikket hjem et av dem. Tror jeg må sette Royale Zigi skoene på vent, for jeg vil ha enda et par!


Disse ble mine i første omgang. Fås kjøpt HER.


Blonder HER, Brune HER.
Sorte med reim HER, Lita HER.


Lyse Spike HER, Sorte HER.


Sorte HER, Hvite HER. (affeliateslenker)Æææ, må jeg ha disse og til sommeren? Fås kjøpt
HER.

Flere som skal slå til nå og skaffe seg et par?

- Marthe <3

Marc by Marc JacobsÅåå, se hvilken herlig klokke som kom i posten i dag! Jeg har siklet etter denne og flere andre Marc Jacobs klokker i lang lang tid nå. Endelig er jeg eier av en selv! Klokken min er HERFRA. Denne nettsiden har et helt gigantisk utvalg av klokker i alle store og små merker.  


Litt stor ja! Men det fikses på 1,2,3.


Fås kjøpt
HER. (Annonselenke)

Åå, fornøyd jente her i gården!


- Marthe <3

         Klokken min er sponset.

Moutfit - 28.03.12

Her kommer mitt favoritt antrekk så langt i år! Hvem skulle visst at det skulle være så enkelt å style en mintfarget blomsterbukse? Nei nå synes jeg alle skal gå til innkjøp av en blomsterbukse. Det er så.... SOMMER. Og er det ikke det vi alle vil ha da?

Mannfolk flest er ikke så fan av blomsterbukser. Jonas fikk bare store øyne da han så meg dra den frem, men etter å ha gått med buksa i to, tre timer..

Jonas: Den buksa var egentlig ikke så fæl.. Eller. Jeg har vel bare blitt vant til synet.


Pumps fra PrahaLikte dere det?
Bildene er forresten tatt i går med gammel linse.


- Marthe <3

Ny portrettlinse!Den nye portrettlinsen jeg gikk til innkjøp av i går skal være omtrent lik den forrige bare 1000kr billigere og i merket Canon. Det er en 50 mm portrettlinse med autofokus som gjør alt arbeidet for meg. Veldig enkel å forstå seg på, så nå gleder jeg meg masse til å teste den ut med fremtidige antrekk.


Slik ser den ut og koster 1000kr på de fleste fotobutikker.Noen som har erfaring med denne?


- Marthe <3

Hektisk sommerdag!

Huff, i går gikk i ett! Da Jonas kom hjem fra jobb bestemte vi oss veldig spontant for å hive oss på kino og før den tid måtte jeg rekke å kjøpe lader til det nye kamera. Tror dere ikke jeg glemte hele laderen når jeg kom inn i fotobutikken og fikk øye på en portrettlinse? .... Så her står jeg uten lader igjen, men med ny portrettlinse! Weey! Jeg skal vise dere linsen senere. Den kostet 1000kr mindre enn den forrige!Første bilde tatt med portrettlinsen. Testing testing!


Fine Kristiansand kino!
John Carter ble filmen, etter Jonas's ønske. Jeg sovnet! Hehe.. Ren guttefilm.


Sniktitt på kinoantrekket som kommer senere i dag!


- Marthe <3

Moutfit - 27.03.12

Æææ! Shorts, pumps og bare legger i mars! I MARS! Åh, for et liv. Det er 22 grader i skyggen her i dag. Begynner å nærme seg Mexico temperatur og sommeren er enda to måneder unna! Fy søren så mye sol og varme gleder. Er det varmt landet over eller er det bare vi på sørlandet som er så heldige?
Hoho, hår over alt!


Shorts fra Zara
Belte fra Gina Tricot
Topp fra H&M

Sko fra Praha


Ny jakke HERFRA (Den skriker kvalitet og er helt silkemyk i stoffet)
 
Likte dere det?


- Marthe <3

        (Sponset jakke)

Månedens moutfit..

Denne måneden har jeg delt litt ferre antrekk med dere. Det beklager jeg! Kofferten jeg tok med hjem fra Mexico veide 27 kilo og alt var stort sett sko og klær. Likevel har jeg nesten ikke fått brukt eller delt noe som helst med dere. Jeg glemte at jeg ikke hadde tatt med fotograf Jonas på tur. Måneden er egentlig ikke over enda, men jeg tar en oppsummering av mars-favorittene mine nå likevel.

I morgen vil jeg nemlig starte på nytt og komme sterkt tilbake! Jeg lengter faktisk utrolig mye etter å sminke meg og fikse håret etter disse to slappe ukene.. Etterveksten min er sikkert 4 centimeter, men jeg skal nok gjøre det beste ut av det! Her kommer månedens fem, stusselige favoritter.


Sko HERFRA


Sko fra Aldo


Sko HERFRA


Sko fra Nelly (utsolgt)
Sko fra H&M
Sko fra Mexico

Ny MYE bedre start i morgen! Men først.. Søvn <3
Sliten jente her.. 


- Marthe <3 

La PeregrinaFin, fin fin! Kanskje ikke SÅ bra som forventet, men nå skal det sies at mine forventninger var ganske urealistiske. Dette er altså oppfølgeren til boken Senor Peregrino som jeg virkelig elsket. Jeg har skrevet en omtale om den HER. Selv om oppfølgeren ikke var like god som den første, er jeg veldig glad for at jeg leste den. Boken fikk meg til å smile, le og grine om hverandre der jeg lå og solte meg midt i offentligheten. Cecilie Samartin er en utrolig forfatter og jeg tror ingen lesehester der ut kan misslike noen av bøkene hennes. Jeg har selv lest alle og ingen av dem har fått mindre enn terningskast 5.

I La Peregrina leter hovedpersonen Jamilet etter sannheten om Senor Peregrinos store kjærlighet, den spanske kvinnen Rosa. Boken er delt opp i to parallellhistorier. En historie i nåtid som bygger på der historien slapp i forrige bok, og en historie som foregår mange år tidligere i Spania. Her er det Rosa som forteller om sin tøffe ungdom. Familien kastet henne på dør, og menneskene i landsbyen hun vokste opp i gikk løs på henne da et rykte om hennes fødselsmerke ble løftet for offentligheten. I ung alder måtte hun rømme fra alt hun eide og klare seg på egenhånd. Alt grunnet et uskyldig fødselsmerke. Som i den første boken får vi lese om hvordan et fødselsmerke virkelig kan splitte en familie og hindre den i å fungere som normalt. Et fødselsmerke er ikke nødvendigvis bare et fødselsmerke. Det er ikke like akseptert og forstått i alle verdensdeler og kan gi livet til den rammede en rekke utfordringer.Rosa får et kall i livet. For å forandre sitt liv finner hun ut at hun må gå pilegrimsveien til Santiago de Compestela. Her glir de to parallellhistoriene til slutt sammen og lager en vanvittig overraskende, men bra slutt! Mange er skuffet over denne slutten, men jeg likte den! La Peregrina er absolutt en god bok, og har du lest den første så må du lese den andre!Dere som har lest den.. Hva synes dere?


- Marthe <3

Skal bli samboere!

Tjo hei! Tenkte det var på sin plass med en oppdatering om hvor jeg er i verden. Jeg sitter for øyeblikket på Gardemoen etter en vellykket flytur fra Mexico. Flyet videre til Kristiansand går straks. Kjenner jeg har lyst til å stupe i sengen så fort jeg kommer hjem, men jeg skal rett til Jonas og kose meg der!

Vi skal.. Wait for it! Bli samboere! Hoho. Etter to og et halvt år er vel det også på sin plass, synes dere ikke? Vi har sett etter leilighet en stund nå, men det er jammen ikke enkelt å finne den perfekte! Vi har bare tenkt til å leie i første omgang men enten er det svindyrt, ellers er leilighetene alt for små. Vi har ikke lyst til å måtte gå oppå hverandre heller. -Og bare tenk på alle klærene. Jonas har ikke akkurat lite i klesskapet han heller! Vi trenger et soverom, et klesrom, en stue, et kjøkken og et bad. Leiligheten må være pent innredet, eller umøblert. Ja så vil vi jo ikke bo på landet heller! Noen som har denne perfekte leiligheten stående til oss i Kristiansand? Hehe, vi blir svært glade for litt tips!Håper alt står bra til med dere også!


- Marthe <3

Tid for ny runde tannbleking!Da var det tid for å kjøre i gang med en ny tannblekings behandling for min del! Jeg bleker tennene mine to ganger i året og nå er det rundt seks måneder siden sist. Tannblekingen jeg bruker har jeg anbefalt dere før. Merket heter The white one, og all informasjon om dette finner dere i et tidligere skrevet innlegg HER. Jeg har også laget en video hvor jeg viser hvordan tannblekingen påføres HER.


Slik ser tannblekingen ut og koster 299kr HER.


Jeg bruker strong. Det finnes også en sensitiv til 199kr, men den har jeg ikke testet.www.thewhiteone.se har også kommet med en ny tannblekingskrem som er veldig fin å bruke sammen med tannblekingen i samme merke. Når du har oppnådd ønsket resultat, hjelper denne å bevare fargen så tennene holdes fine lengst mulig. Ja så lukter den FRESHT! Denne koster 125 kr HER.  

Hørt om denne tannblekingen før?


- Marthe <3 

       Annonse

NEW SHOES ON..

Noen fortalte meg at disse skoene var supersmå i størrelsen og at man måtte bestille dem i en størrelse for stor, så det gjorde jeg og nå er de alt for store. Jaja! Bedre med for store enn for små vel? Jeg kan selvfølgelig bytte dem i en størrelse mindre, men det tror jeg ikke jeg gidder. De kostet bare 149kr og SÅ store er de ikke.
Skoene finner dere
HER. (affiliateslenke)

Nå er jeg spent på hva dere synes!


- Marthe <3

En liten vitamin-påfylling

Det er tid for en oppdatering i ukens smoothie kategorien! Denne drikken er noe av det beste jeg har laget. Den var verken for søt eller for sur og ingen sukker ble tilsatt. Nam nam nam..INGREDIENSER:
1 kopp blåbær
Kjøttet i to passionfrukter
1 dl eplejuice
En liten banan

RESULTAT..

Virkelig verdt å prøve!


- Marthe <3

Mexico innkjøp!

Jeg har allerede vist en del av Mexico innkjøpene i et par antrekk, men her kommer resten til dere som har etterlyst det! Det meste jeg har handlet er fra Bershka, Zara og Pull and Bear. Kjente, fine butikker med stort utvalg til en rimelig pris. Det liker vi! De har også flere dyre merkebutikker her, men jeg foretrekker mer klær for pengene. Så får vi håpe om det er brukbar kvalitet på dette da!


Skjorte fra Pull and Bear, 199kr


Blondeshortser fra Zara, 299kr


Mint, mint, mint.. <3 Begge fra Pull and Bear. 249kr per stykk.


Langt herlig skjørt fra Zara, 199kr.
Kjole fra Bershka med åpen rygg, 199kr.Nå må jeg ut og nyte sola den siste dagen!
Skal bli en fryd å komme hjem til gode venner, kjæreste og familie nå.- Marthe <3

Vinn 25 000kr ved å dele et smil!

Ja dere leste riktig. Nå har dere muligheten til å laste opp bilde av et hvilket som helst smil HER og vinne 25 000 kroner! Jordan har 175 års jubileum og kjører nå en kåring av Norges beste smil. Det behøver ikke å være et feilfritt smil med hvite, rette tenner. Det kan like godt være et halvt tannløst et, eller et som sjarmerer folk til å stemme på deg! Det behøver ikke engang å være ditt eget. Det eneste krav for å delta i konkurransen er å laste opp et bilde av et smil. Hvor vanskelig er det da?Jeg har selvsagt deltatt, og skulle dere ikke orke å delta selv så har dere min fulle velsignelse til å stemme på meg! Jeg synes ihvertfall 25 000 kroner høres fryktelig fristende ut. Bildene med flest stemmer blir vurdert mot slutten av konkurransen og vinneren vil bli kontaktet på mail.Last opp bildet ditt og delta selv >HER<


- Marthe <3

           Annonse

DRØMMEHJERTET

For en flott bok. Jeg håper Cecilia Samartin kommer ut med en ny bok snarest, for jeg har lest ut alle bøkene hennes mens jeg har vært i Mexico. Jeg er HELT frelst. Tanken på at det ikke er flere igjen nå, er ikke til å holde ut. Bokomtalene om de to siste bøkene kommer også på bloggen..

Drømmehjertet handler om de to bestevenninnene og kusinene Nora og Alicia. Fortellingen starter på Cuba i 1956 hvor de begge er født og oppvokst. Etter en drømmeoppveskt i et luksuiøst hus rett ved det karibiske hav, kommer Castros revolusjon inn i bildet. Revolusjonen skiller de to bestevinnene og Nora flykter med familien til USA. Alicia blir igjen og opplever nød og fattigdom på sitt verste. Livet blir snudd på hodet og hun må nå gjøre de mest utenkelige ting kun for å overleve.

Nora og Alicia holder kontakten gjennom brev, men etter flere år bestemmer Nora seg for å besøke bestevenninnen i hjemlandet. Alicia er nå blitt svært syk og Nora gjør alt hun kan for å passe på henne før hun må flykte tilbake til USA. -Men denne flyktingen blir ingen enkel sak. Nora må uventet selv kjempe for livet under de tøffeste omstendigheter man kan tenke seg. I en hel uke kjemper hun for å overleve på rå fisk, og små mengder vann i lange dager med stekende Cubasol rett på den bare kroppen. Dette er en nydelig roman hvor vi virkelig får litt av alt. Vi får høre om livet til en flyktning og hvor vanskelig det kan være å skulle integrere seg på et helt nytt sted. Romantikk er med fra start til slutt og ikke minst fine skildringer om evig vennskap, håp og håpløshet. Den når ikke helt opp til 6 fra meg, men det ble en sterk 5! Tror det går greit. Den har nok fått terningskast 6 fra tusenvis av andre!Noen som har lest den?


- Marthe <3

New in...
Ny shorts jeg har forelsket meg i. Den er fra Bershka og kostet 249kr.
Skoene er også fra Bershka. Syntes de var så søte til shortsen!
Eller hva synes dere?- Marthe <3

Deler ut gavekort fra SOAR til 1000kr!

God dag, god dag mine fine lesere! Jeg har lyst til å gjøre noens dag litt bedre ved å dele ut et gavekort fra www.soar.no til verdi hele 1000kr. SOAR er en nettbutikk som selger veldig rimelige extentions i flere lengder og varianter. Noen som kunne trenge et nytt sett extentions? Vel da er det vel bare å hive seg på konkurransen!

Delta slik:
1. Lik facebook siden til www.soar.no HER.
2. Legg igjen en kommentar med navn og mail INNI kommentaren din!


www.soar.no selger også tilbehør og pynt til håret!  
VINNERE AV SØNDAGSKONKURRANSENE:
Vinneren av søndagskonkurransen og en splitter ny sjokoladefonte ble Eline Mandal forresten! OG den heldige som stakk av med gavekort fra www.luxusmote.no på 1000kr ble Newa Farhad! Gratulerer så mye til dere begge. Dere har mottatt hver deres mail fra meg!


- Marthe <3

Moutfit - 20.03.12

Da har jeg gitt opp sminken! Pudderet mitt er nærmest hvitt i forhold til det rødsprengte, solbrente ansiktet mitt. Jeg ser grå og dødelig ut med sminke i disse dager og da er vel et rødt tomatansikt mer å foretrekke? Deilig er det ihvertfall å gå sminkefri på ferie.
Skjørt og topp fra Zara


Pumps fra BershkaAngående det kraftige jordskjelvet som nettopp har vært i Mexico så kan jeg informere om at jeg fremdeles lever i beste velstand. Vi har ikke merket noe til jordskjelvet ettersom det var vært på et litt annet sted. -Men tusen takk for at dere bryr dere! Håper det er slutt på alt av sterke jordskjelv i Mexico nå. Ødeleggelsene av det vil vi ikke ha noe av uansett hvor det er!

Likte dere antrekket?- Marthe <3

Vinn kinobilletter til Hunger Games!

23 mars er premieren til den nye kinofilmen Hunger Games. Filmen er basert på en bestselgende roman som dere kanskje allerede har hørt om? Det er den første i en triologi av Susanne Collins. Jeg har selv sett traileren til filmen og må si jeg er veldig gira! Det ser ut til å være en god film med masse spenning, og det liker vi! Se traileren dere også, og si gjerne hva dere synes.

Kort om filmen for dere som ikke har hørt om den allerede. Hunger Games er en slags forskrudd, grusom underholdning. Det er en Tv-overført happening der "tributter" må sloss mot hverandre til bare èn står igjen levende. Tributtene har forberedt seg til disse kampene hele livet og kan ikke annet enn å stole på sine instinkter og veiledning fra en tidligere seierherre. Jeg tror faktisk denne filmen kommer til å slå godt ann hos begge kjønn da den er en god blanding av kjærlighet og sience fiction. Er den like spennende som jeg tror, så skal jeg jammen meg lese boken etterpå også.Er dere like spente som meg? Da kan jeg informere om at www.blogg.no nå kjører en konkurranse hvor gratis kinobilletter skal gis bort! Hele 20 billetter til Hunger Games skal deles ut, og flere av dere kan stikke av med to billetter hver! Wuhuu. Delta i konkurransen >HER<.

Har dere hørt om filmen? Eventuelt lest bøkene?


- Marthe <3 
 
                Annonse

FIRE SKOKUPP!
Par 1, fra en eller annen mexicansk butikk til 249kr.
Par to fra Bershka til 399kr.
Akkurat samme i sort. De var så utrolig gode!
Sko også fra en Mexicansk skobutikk til 249kr.Noen dere likte?


- Marthe <3

Luxusmote - Ny klesbutikk på nett!

God dag, god dag! Har dere sørget for å få med dere at www.Luxusmote.no, er nyåpnet på nett? Vel nå har dere det! Dette er en splitter ny klesbutikk på nett som selger alt fra kjoler, klær og tilbehør til en veldig rimelig pris. Jeg har selvfølgelig vært inne selv og sett. Mine favoritter finner dere på bildene under. Noen luxusmote varer venter på meg til jeg kommer hjem! Om ønskelig, kan jeg selvsagt blogge om disse når jeg får dem, og informere litt mer om kvalitet, frakt, osv!
En ny klesbutikk på nett må feires. Det synes ihvertfall jeg! Så jeg deler i samarbeid med www.luxusmote.no ut et gavekort på 1000kr til en av dere! Noen som har behov for å freshe opp vårgarderoben? Delta i konkurransen ved å gjøre følgende..

DELTA SLIK:
1. Lik facebooksiden til luxusmote HER.
2. Legg igjen en liten kommentar med navn og mail INNI kommentaren din. 


                                

Vinneren trekkes til uken!- Marthe <3

                 Annonse

Gratulerer Annika!

I dag fyller >Annika< 20år! Synes hun fortjener et eget lite innlegg med en gratulasjon. Hun har nemlig vært til stor hjelp mens jeg har vært her. Har jeg hatt behov for å få et forhåndsskrevet innlegg postet så har hun vært der! Tusen takk for hjelpen Annika. Ønsker deg den beste 20års feiringen i kveld! Gratuler henne gjerne dere også >HER<


- Marthe <3

Skal, skal ikke?

Jeg blir gal! Jeg klarer aldri bestemme meg for hvilket par jeg vil ha. Jeg har planer om å slå til og kjøpe meg et par til eller to av Jeffrey Campbell, men hvilkene aner jeg ikke! Den vanlige Lita shoe varianten er jo praktisk og passer til alt, men de er jo langt ifra like spennende å se på! Nelly har nå fått inn litt flere spennende varianter og foreløpig har de størrelsene inne også! Så lenge det varer..   
 
Sorte HER, brune HER.

Sorte HER, røde HER. (Affiliateslenker)

Det står mellom disse! Huff jeg vil ha alle..


- Marthe <3

Moutfit - 15.03.12

Slik ble bekledningen i dag..

Brunfargen begynner også å komme seg. Det tror jeg at jeg kan takke mine geniale betakaroten for! Jeg har nevnt det før, men sier det gledelig igjen. Typen betakaroten jeg bruker finner dere i sidemargen til høyre her på bloggen. Det befinner seg en affiliatesbanner her hvor disse fås kjøpt. Mine er sponset.
 Shorts fra Gina Tricot
Topp fra Bikbok


Sko fra NellyLikte dere det?


- Marthe <3

Moutfit - 13.03.12I går ble det så sent før jeg rakk å ta noe antrekks-bilder at det var helt mørkt før jeg rakk å i det hele tatt sminke meg! Derfor ble det jammen meg solbriller og antrekksbilder i mørket. Skal være raskere i dag! Ellers vil jeg med det samme trekke en heldig vinner av søndagskonkurransen.

Gratulerer så mye til Line Kvalsund Paulsen!


Shorts go skjorte fra Bikbok
Sko fra DNA

Line, du har fått mail!


- Marthe <3

MOFONGODenne boka var rett og slett magisk. Jeg kan ikke finne en mer passende beskrivelse. Samtidig som den egentlig ikke handler om noe, handler den om alt! Åh, for en flott bok. Den fikk meg til å smile, le og grine om hverandre. Dette var virkelig noe for meg.Mofongo handler om lille Sebastian med hjertesykdom. Sebastian drømmer om å være som alle de andre gutta. Han elsker å spille fotball og hadde det ikke vært for en hjertefeil, ville han vært best av alle guttene i klassen. Sykdommen hans gjør at han må nøye seg med å stå på sidelinjen. På fritiden lager han eksotiske retter på kjøkkenet med bestemoren. Rundt middagsbordet greier disse to å føre en splittet familie sammen.

Boken handler i hovedsak om Sebastians hverdag. Hans barndom som "den svakeste i klassen" og som mobbeoffer for de tøffe gutta. Etterhvert forandrer ting seg til det bedre. Sebastian forelsker seg i klassens mest populære, og flere av klassekameratene skifter syn på ham. Å komme seg gjennom en skoledag er ikke lengre tortur, men er det ikke problemer her, så er det problemer i hjemmet..Det er ikke alltid like lett å være barn. Denne boken tar opp mobbing, skilsmisse, sykdom og alle barns mareritt. Samtidig tar den opp kjærlighet, forelskelse, lidenskap og drømmer. Åh, jeg er nok en gang kjempeimponert av Cecilia Samartin! Boken består av et fantastisk språk, flotte skildringer og ikke minst en nydelig historie.Terningskast 6.
Flere som har lest den?


- Marthe <3

Moutfit - 12.03.12

Tenkte jeg kunne dele gårsdagens kvelds antrekk med dere. Det ble bare en rolig kveld på hotellet med masse god mat og et morsomt Mamma Mia show. Nå skal mamma og jeg ut og nyte solen igjen. Vi skal blant annet på en båt i to små timer for å snorkle og hilse på noen havskilpadder som holder til her! Kan nesten ikke vente til å få svømme med dem.. Mulig vi støter på noen rokker også. Skummelt!
Shorts, ring og skjorte fra Bikbok
Pumps fra Bianco
Har dere forresten lagt merke til at bildene på bloggen er blitt større? Min gode >Annika< har hjulpet meg med å få dem litt større! Akkurat nå ser det litt rotete ut fordi jeg ikke greier å laste opp bildene i riktig størrelse via blogg.no, men jeg regner med at det vil ordne seg når jeg kommer til Norge.


Smykke fra Cubus?Oppdatering fra dagen kommer med et annet innlegg senere!


- Marthe <3

Slik får DU en bedre blogg..

Skal jeg bli fast leser av en blogg så har jeg syv punkter som må utføres av bloggeren. Har en blogg alle disse syv punktene så er den på god vei til å bli profesjonell i mine øyne. Trenger du tips til hvordan du kan forbedre bloggen din? Her kommer ihvertfall mine!1. BILDER
Ikke vær lat når det gjelder bilder. Dette er det viktigste elementet i en blogg. Her har jeg lyst til å komme med et spesielt tips. Gå ned til det nivået gjenstanden du skal ta bildet av ligger på. Skal jeg vise frem et nytt par sko foreksempel så plasserer jeg skoene ute i gata, legger meg ned på alle fire, og knipser i vei som en annen tulling. La kamera ligge på samme nivå som skoene og bildene blir plutselig 100 ganger bedre. Skjønner dere hva jeg mener? Det ser gjerne idiotisk ut mens du ligger der på den våte asfalten og knipser som det gjelder livet, men er det ikke verdt det? Gode bilder er virkelig alt! Ingen innlegg uten gode bilder.

2. DROPP WEBCAMERA/HASTEINNLEGG
Åh, er ikke det faktisk det verste som finnes? Hey heey! Jeg har ikke egentlig tid til å blogge nå for jeg er på vei ut, men måtte bare si hei. Ha en fin dag! "webkamerabilde". Har du ikke tid til å blogge bedre enn det, så bare la vær. Da sparer du deg mest sannsynlig for en del klagende kommentarer også. Spar heller bloggen til et mer spennende, kvalitetsinnlegg senere!

3. GÅ UT FOR ANTREKKSBILDER
Deler du daglige antrekksbilder som sånn meg? Gå ut for å ta bilder! Lyset er mye flottere ute i naturen og du slipper den kjipe stuebakgrunnen på hvert eneste antrekksbilde. Har du ingen til å ta bilder av deg? Invester i et kamerastativ og ta det med deg på tur. Er man blogger så er man blogger!

4. VÆR POSITIV
Jeg kan bare komme på èn blogger som har nådd langt ved å være det motsatte, men måten denne jenta er på får fremdeles smilene og latteren frem! Jeg snakker selvfølgelig om www.linniiie.com. Genial dame! Men er man ikke like morsom som Linnea, så er det best å satse på å være positiv. Bestem deg for at bloggen din skal være et positivt sted for andre å være. Inspirer og spre så mye glede som mulig! Det er det mange som vil sette pris på.

5. SVAR PÅ KOMMENTARER
Åh, det er så viktig dere! Det dummeste jeg ser er et kommentarfelt fullt av ubesvarte spørsmål. Leserne dine spør ikke for morro skyld og det er da ikke så vanskelig å svare? Jeg svarer gjerne på samme spørsmål både tre og fire ganger i et og samme kommentarfelt. Leserne bruker flere minutter på å lese det du deler med dem hver dag. Det må man sette pris på, og det minste vi kan gjøre er å svare på noen spørsmål.

6. INVESTER I GODT UTSTYR
Vil du virkelig nå langt med bloggingen, er det lurt å investere i godt kamerautstyr. Selv bruker jeg et amatør speilrefleks som er helt genialt. Det er flere nyere/bedre versjoner av mitt Nikon D3000, men jeg synes ingen av dem tar like fine bilder som mitt eldgamle. Fargene blir av en eller annen grunn så mye finere med Nikon D3000! Nei, jeg håper aldri det ryker for nå tror jeg jammen ikke de selger det lengre. Ellers kan man også investere i en god linse. Selv har jeg Nikon portrettlinse 50mm som også er ypperlig til antrekksbilder. Denne linsa gjør bakgrunnen uklar og fremhever klærene. Fantastisk linse til rett under 2000kr. 
Slik ser linsa ut. Fås kjøpt på hvilken som helst fotobutikk.


Denne linsa er ihvertfall god på detaljer! Ethvert snøkorn er med.. 

7. VARIER INNLEGGENE
Vær flink til å variere! Ikke sett deg selv i èn boks og tro at du ikke kan annet. Vi vil ha litt av alt! Litt antrekksbilder, litt deilige matoppskrifter, litt produktanbefalinger og litt tips. Nei masse tips! Jeg elsker ihvertfall tips uansett hva det gjelder. Hiv deg på et "Do it yourself prosjekt", eller tips om gode filmer, fine klær, kaker, smoothie, reiser.. You name it, i love it!Nå er jeg spent! Lærte dere noe?


- Marthe <3

TRØSTESHORTS

Runwaydreamz shortsen min er ikke kommet! Jeg har fått mail fra dem hvor det sto at shortsen var blitt sendt i retur. Det tviler jeg egentlig på, men jeg vil ha shortsen likevel. Den er så fin! Utrolig synd at den ikke kunne komme til turen, men men.. Den er her ihvertfall til neste tur! Da jeg fikk greie på dette, kastet jeg meg på senteret og kjøpte en ny trøsteshorts. Jeg har siklet etter den lenge, men den er ikke lett å få tak i! 
Hvit nagleshorts fra Gina Tricot, 349kr.


Den er uprøvd så jeg håper den sitter pent på!


Enda en knallfarget bh/topp. Fra Gina Tricot til 69kr.

Flere som har shortsen? Den er utsolgt nesten over alt!


- Marthe <3

Moutfit - 10.03.12

Her er dagens reiseantrekk. Jeg glemte helt å finne frem antrekk for dagen mens jeg pakket kofferten og plutselig sto jeg der med ingenting igjen i klesskapet. Neida, det var vel ikke så galt. Mamma og jeg drar til Oslo nå og overnatter på et hotell ved Gardemoen i natt. Flyet til Mexico går nemlig i morgen tidlig!


Skinnhansker fra Bestemor


Genser og skjorte fra Gina tricot
Bukse fra Bershka


Sko HERFRA

Blogges underveis i reisingen!


- Marthe <3

ANNIKA 20 år..

Kvelden i går var super! Det var så mye mat å få at jeg kommer til å være mett helt til neste bursdag. Jeg hadde selv med to kaker til feiringen, og med Annika's egenlagde og enda en kake fra Malene ble det jo nærmest en kake per person. For ikke å snakke om pizza! Det var nesten èn pizza per person også. Flotte greier! God mat får vi aldri nok av. Ellers ble det the voice titting med masse hyggelig skravling, litt synging og en skrekkfilm til slutt som jeg bare fikk sett halve av. En vellykket bursdagsfeiring!
Jeg bakte Krydderkake og Brownies med litt pynt på..
Og slik var bursdagsantrekket!


Godjenta >Annika<!


Fine Amanda og Annette.
Malene med enda en kake!


Utblåsing av lys! VIktig viktig.

Flere som hadde en fin fredag?


- Marthe <3

SKOLYSTEN..

I dag kom det ene paret med sko som jeg bestilte forrige uke fra Nelly. Det andre paret var de visst utsolgt for så det fikk jeg ikke likevel. Skuff! Men men.. Nå sitter jeg her med et nytt par og har lyst på et til. Huff, denne skogalskapen dreper meg.1 HER2 HER
3 HER
4 HER
 
5 HER6 HER


HER /affiliateslenker

Noen som falt i smak?


- Marthe <3

NEW BOOK

Endelig er den min! Denne boken har jeg gledet meg ihjel til å lese. Jeg har skrevet en anmeldelse om boken Senòr Peregrino som er boken du må lese før denne, og den var rett og slett bare fantastisk. Derfor har jeg store forventninger til oppfølgeren og håper La Peregrina kan fungere som et tidsfordriv på flyturen til søndag!Noen som har lest den?


- Marthe <3

Gratulerer lillebror!

Da var jeg på vei tilbake til Kristiansand. Det blir en hektisk dag! Jeg skal rekke alt for mye på alt for kort tid. Kofferten skal blant annet pakkes til Mexico, og jeg skal rekke å ta litt solarium før det er bursdagsfeiring! >Annika< skal feires med jentene i kveld. Hun har ikke bursdag før om åtte dager, men jeg har krevd at vi må feire mens jeg er her!

Ellers er det faktisk noen som HAR bursdag i dag. Gratulerer med 6års dagen lillebror! For dere som ikke har fått det med dere så har jeg en halvbror i Thailand. Jeg får ikke sett ham så ofte, men vi har da hele livet foran oss! 

 

Ønsker deg en SUPER bursdagsfeiring lillemann.


- Marthe <3

Innkjøp - 08.03.12I går fikk jeg denne kommentaren..
- Ikke kjøp så mye farger i morgen da!


Farger! Skjorte fra Bikbok til 349kr.


Grønn/gule topper fra Gina Tricot. Rosa fra Bikbok, 49kr.


Blondeundertøy fra Bikbok, 29kr per del.


Kjole/skjorte/topp fra Gina Tricot til 199kr. Belte fra Vero Moda til 79kr.


Belte fra Bikbok, 149kr.


Kjole fra Vero Moda, 199kr.Shorts fra Gina Tricot, 299kr. Kjempefin på!Blir sjeleglad av alle disse fargene jeg!


- Marthe <3

MAGISK HJEMMESPAÅh! Hjemmespa må være det beste. For noen dager siden hadde Jonas og jeg vår egen lille kveld med hjemmespa. Da vi var i Praha i fjor høst gikk vi til innkjøp av noen helt magiske dødehavsprodukter. Jeg skulle ønske jeg hadde en side å linke til hvor disse fantastiske produktene kan fås kjøpt, men det har jeg altså ikke.

MEN jeg har sett at de nylig har begynt å selge noe slikt på sørlandsenteret midt i gangen ved en av inngangene! Det må undersøkes mer for hvis disse varene er å få tak i her, så skal ihvertfall jeg gå berserk.Jonas og jeg kjøpte dette i Praha for rundt 700kr. Ikke billig, men fy søren det var verdt det. De to digre krukkene er for tørre hender og alt annet du måtte ønske å bruke dem på. I den lilla krukken befinner det seg dødehavssalt i en helt nydelig duft som skal masseres inn i hendene for så å spyles lett bort. Etter at dette er gjort er hendene SILKEMYKE. Man skulle ikke tro at det gikk ann å få mykere hender, men så smører man på kremen fra den grønne boksen og jeg mener.. Slik skaper man magi.


De ser kanskje ikke silkemyke ut, men det kan jeg love at de er!Den lille grønne krukken inneholder en krem for ansiktet med magnesium fra dødehavet, og det er absolutt en grunn til at den har fått navnet mirakelkrem. Man smører den på ansiktet som en maske, lar den virke i 20 minutt før man fjerner den ved hjelp av den lille trekantmagneten på andre bilde! Magnesiumet vil nærmest fly av for å feste seg på magneten og kremen etterlater seg DEN babyhuden. Det finnes nesten ikke ord for den slags softness. Du skjønner det ikke før du har prøvd selv.Veldig sexy blir man ikke av den. Jeg vet ikke om jeg ville skremt bort kjæresten ved å se slik ut på første date, men er dere som et gammelt ektepar som Jonas og meg, så passer dette ypperlig å gjøre sammen! Såå koselig.Noen som er kjent med disse produktene?


- Marthe <3

Onsdag i hjembyen!

Her kommer en liten oppdatering fra min onsdag! Jeg har brukt dagen til å slappe av med familien og lade opp til morgendagens shopping. Hoho.. Jeg skal møte ei venninne her i Stavanger i morgen og da blir det shopping for harde livet! GLEDER MEG. Forhåpentligvis blir det også noen spennende innkjøp med denne shoppingen!I dag var det taco som sto på menyen med favorittkaken til dessert!

 
Nam nam nam..


- Marthe <3

KONY 2012

Tenk at takket være èn mann, har så mange som 30 000 barn fått livet sitt ødelagt. I Uganda har èn mann ved navn Joseph Kony fått 30 000 uskyldige barn kidnappet, torturert og voldtatt. Denne grusomme krigsherren lager soldater av guttebarn, og sexslaver av små jenter. Dette skjer fremdeles den dag i dag. Jeg ber dere om å sette av 30 små minutter til å se denne videoen og bli litt informert om hva som skjer utenfor vårt lille Norge. Det er så viktig at vi gjør det vi kan for å hjelpe!
HER kan dere vise deres støtte ved å gi en signatur. Dere er også til stor hjelp bare ved å dele denne videoen videre. Bruk facebook for alt det er verdt! Twitter.. Youtube..Spre det vitkige budskapet!


- Marthe <3

Moutfit - 07.03.12I dag var det jammen ingen dans på roser å skulle ta antrekksbilder! Fysj for et vær det er her. Jeg har sittet og sett ut av vinduet i håp om at noe av vinden/regnet skulle gi seg, men til slutt gav jeg opp. Det ble antrekksbilder i regn og storm. Dere holder vel ut!
Skjørt og blazer fra H&M
Topp fra Bikbok
 


Sko fra www.brandos.noSist men ikke minst...Hoho.. Don't worry, be happy!


- Marthe <3

VÅRMOTE 2012

Mange har allerede fått med seg hva vårmoten 2012 dreier seg om, men jeg er sikker på at det er noen der ute som fremdeles ikke har peiling og som setter stor pris på et innlegg som dette nå som våren allerede er i gang. Man skal ikke bli avhengig av trender, men jeg blir ihvertfall veldig inspirert om jeg ser noe nytt som jeg liker!

Våren handler om mye. Tunge strikkegensre skal pakkes bort og nye, lettere stoffer skal tas frem. Blonder, fjær, glitter, paljetter, frynser, print og flagrende stoffer i pastellfarger er det nye. Her er mine absolutte vårfavoritter..1. FLAGGTRENDEN.
De aller fleste butikker har allerede fått inn mange varer med flagg på i fargene rødt, hvitt og blått. Både shorts, gensre, vesker, sko og detaljer er å finne med flagg på i disse dager. Jeg har selv planer om å gå til innkjøp av både en overdel og en shorts når jeg bare finner den rette.2. HÅRSMYKKER.
Jeg er storfan av denne hårsmykke-trenden som er kommet for å bli en stund! Både hårsmykker til hestehale/flette og hårsmykker som skal ligge oppå hodet/rundt pannen. Stilig, stilig, stilig!


Hårpynt HERFRA

3. FRYNSER .
Frynser og print. Det går året rundt og vi blir aldri lei. Gina Tricot er nok den butikken som har tatt inn mest av frynser hittil, men jeg har enda ikke funnet meg et favorittplagg. Jeg leter etter den perfekte frynsevesken. Jeg har sett den på en blogg, men nå finner jeg den ikke igjen. En lang lang frynseveske som nesten går helt til bakken. Noen som vet?


Kjole til 225krHER, og genser til 349kr HER.


Kjole til 2249kr HER, frynseveske til 1295kr HER.

4. GULT ER KULT.
Gult i alle varianter skal være det store i vår. Jeg skulle gjerne sett litt mer av knallgult i butikkene selv. H&m er spesielt preget av knallfarger både i plagg og detaljer, men gult vil jeg se enda mer av!
Kjole 1 til 499kr HER, kjole 2 også til 499kr HER.

5. PASTELLFARGER.

Min aller støreste favoritt-trend så langt. Det er så.. VÅR! Jeg drømte om et par lyslilla bukser i natt. Jeg sier ikke mer. Mintgrønn blandet med hvitt synes jeg er noe av det reneste og flotteste. Colourblockingen fortsetter med pastellene. ferskenoransje, mintgrønn og lys lys lilla.. For en drøm!


Mintgrønn bukse og genser 199kr fra Cubus.Pastellrosa genser til 199kr fra Cubus, og sko fra H&M til 599kr.

Har du en favoritt trend denne våren?


- Marthe <3

PÅ TOGET

Okei, jeg klarer ikke dy meg. Det blir tog-blogging! Hihi. Da sitter jeg og storkoser meg helt alene på toget. Jeg har funnet frem en nydelig bok og jammen har jeg internett også! Håper alt står bra til med dere. Kvelden min skal bli litt som i gode, gamle dager. Pappa og jeg skal leie film og spise pizza. Han er hjemme fra Thailand igjen!


Stavangerjente på tur!


Gal..Ønsker dere alle en flott start på uken!


- Marthe <3

Moutfit - 05.03.12Da drar jeg til Stavanger en tur for å besøke familien jeg! Blir til fredag morgen, så er det bare å dra tilbake til Kristiansand, stappe kofferten full igjen og dra av gårde til Mexico. Om en uke ligger jeg der.. FOR en følelse! Jeg gleder meg til og med til den 11,5 timers flyturen. Da er man reisesyk gitt.. 
Bukse fra Gina Tricot
Skjorte fra H&M

Topp fra Bikbok


Sko HERFRA
Clutch fra Gina TricotDa drar jeg.. Blogges i Stavanger!


- Marthe <3

Reinsdyr carpaccio og elgfilet

Da var dagens deilige middag over.. Jeg lagde reinsdyr carpaccio med basilikum pesto, pepperrotkrem og kurvert brød til forrett, og helstekt elgfilet med rødløkskompott, soppsaus og mandelpotetpurè til hovedrett. Det kunne ikke blitt mer vellykket, så oppskriftene får dere her.. Dere må virkelig prøve ut dette!DU TRENGER - FORRETT REINSDYR CARPACCIO
120gram reinsdyr filet (frossen)


1. Skjær opp den halvfrossne, rå reinsdyrfilèten i tynne skiver og legg på tallerkenen.

Basilikumpesto
3 gram basilikum
1 fedd hvitløk
3 ss pinjekjerner
5 ss olivenolje


 
2. Lag så basilikum pestoen. Hell alle ingrediensene til denne i en mikser og fyr i 2-3 min.

Pepperrotkrem
2 dl cremefraiche
1 ts raspet pepperrot
3 gram sukker
3 gram salt
En kvart ts pepper3. Lag pepperrotkremen. Hell alle ingrediensene til den i en bolle og pisk i 3 minutt.


4. Smak til med sukker/pepper og salt!


5. Bak brødet! Oppskriften på kurvert brød har jeg lagt ut tidligere HER.RESULTAT FORRETT..


Legg den ferdige pepperrotkremen i midten og basilikum pestoen rundt som på bildet.


Jeg vet det ser ekkelt ut, men det er heelt nydelig! Smaker overhode ikke som RÅTT kjøtt.DU TRENGER - HOVEDRETT HELSTEKT ELG
150 gram elgfilèt
6 gram salt

2 gram pepper
2 gram timian


1. Brun kjøttet raskt i en glovarm stekepanne med smør og gjerne rapsolje.


2. Stek på 100 grader midt i ovnen i 40 minutt. La så kjøttet hvile så lenge som mulig.Skogssoppsaus
2 ss smør
7 halvstore skogssopp
2 dl matfløte
Salt/pepper


3. Kutt opp skogssopp og stek med smør, salt/pepper. Hell i matfløten og kok i 3-5 min.

Rødløkskompott
200gram rødløk
4 ss eddik balsamico
50gram sukker
2 ss smør4. Kutt opp rødløk og la det småkoke i en gryte med sukkeret, smøret og eddik balsamico.
.

Jeg brukte denne balsamicoen!
Slik skal det ligge og småkoke under lokk i 20 minutt før det er klart.


Slik blir det! Ser bittert og kvalmt ut.. Smaker FANTASTISK. Jeg hater vanligvis løk!
MANDELPOTETPURÈ
1. Skrell 6 mandelpoteter og kok i 25-30 min. (Kommer ann på størrelsen)
2. Mos de ferdige potetene med en potetmos, eller et annet redskap du har i huset.
3. Bland inn 1 ss smør og 0,5-1 dl matfløte mens stappen er varm.
4. Smak til med salt og pepper. FERDIG!RESULTAT HOVEDRETT..


Åå guuud!

DESSERT..Jeg lagde også en dessert jeg fant oppskriften på i et blad, men den syntes jeg ikke var noe god, så oppskriften på den tror jeg ikke jeg vil legge ut. Men ingen fare! Jeg koste meg med kaken mamma lagde i stede jeg. Jum jum jum!Dere MÅ prøve dere på forretten/hovedretten her en gang!
Det er såå enkelt og gooodt!


- Marthe <3

Pynt på shortsen..

I dag har jeg pyntet litt på en gammel shorts. Man blir så inspirert av disse Runwaydreamz shortsene! Jeg har enda ikke fått min, men jeg håper den kommer nå til uken. Jeg skal vise den til dere så fort den er i hus. Her er dagens lille prosjekt..


BAK..


FORANN..


Enkel og grei. Passer til alt!Det er selvsagt bare øredobber. Jeg er ingen sydame! Hoho. Veldig lurt å sette øredobbene i lommene på shortsen. Da stikker de ikke gjennom og skraper opp låret. Her er det som regel et dobbelt lag med stoff.Flere som vil teste ut dette?


- Marthe <3

Død delfin på fiskebrygga

Puh! Endelig hjemme etter en tre timers handletur. Jeg tok feil som trodde min elskede Ultra hadde alt i hele verden! De hadde ikke Elgstek som er morgendagens viktigste ingrediens! Så da måtte vi kjøre til fiskebrygga og kjøpe det der. Her fikk jeg til min store forferdelse øye på en DØD DELFIN, og kjeftet litt på fiskemannen for å ha den liggende til utstilling. Det er ikke lov til å fiske niser i Norge, men den hadde visst satt seg fast i garnet stakkar. Ja.. dette ble altså dagens traumatiske opplevelse..


Veldig fornøyd med å ha alt i hus!

Noen som er klare for gode oppskrifter i morgen?


- Marthe <3

Moutfit - 03.03.12

I dag har jeg mange ærend som skal gjøres så dette blir nok en løpe-rundt lørdag! Jeg må blant annet på Sørlandssenteret og handle inn en hel hau ingredienser. Jeg skal lage en stor middag til mammas bursdag i morgen.. Nei jeg må bare komme meg ut. Jeg skal i bursdag også i kveld! Forhåpentligvis ender den litt bedre enn den forrige..


Belte fra Gina Tricot


Bukse fra Cubus
Skjorte fra Gina tricot
Veske fra www.modekungen.se

Hvit blondetopp fra Bikbok
Sort blondetopp fra Gina Tricot
Sko HERFRA (affiliateslenke)

Nå skal jeg få rumpa i gir!

- Marthe <3 

Innkjøp - 02.03.12

Jeg har vært og handlet litt i finværet!


Clutch fra Gina Tricot til 199kr


Søt, blondetopp fra Bikbok, 199kr
Fra H&M til 199kr. Jeg hylte da jeg så de! Besvimte nesten også..
Belte fra Gina tricot til 79kr


Blazer til 199kr fra H&M


Lang skjorte fra Gina Tricot, 199krDere har forresten fremdeles muligheten til å vinne et Nellygavekort!
Delta på bloggen til Annika HER. Vinnersjansen er større!


- Marthe <3

På vei til meg..

Hihi! Jeg har klikket hjem to par nye sko, litt utenom de vanlige. Jeg syntes rett og slett de var RÅ, så jeg klikket hjem begge par for til sammen 249kr. Har dere hørt!? Skoene er på superduper salg om man kan kalle det det. Direktelink til skoene finner dere under..  SORTE HER BEIGE HER (ad)

Noen som spente på hvordan disse kler foten?


- Marhe <3

DAGEN MIN..

I dag har Borge endelig fått rumpa i gir igjen. Til morgenen i dag gikk Jonas og jeg tur i finværet, og for en time siden kom jeg hjem fra en 8 kilometers løpetur etterfulgt av en alt for hard styrkeøkt. Det var nok ikke det smarteste å løpe så langt rett etter 1 måneds latskap, men men! Jeg skal nyte å være stiv i hver eneste kroppsdel i morgen.

Det ble mating av svaner i dag og gitt. Jonas og jeg kjøpte et helt brød til svanene, men endte opp med å spise opp halve brødet selv.. Det er jo så godt med ferskt brød! Hoho.Jeg fikk akkurat med meg solnedgangen før jeg løp.. Se så fint!

Flere som har hatt en sprek dag?


- Marthe <3

Gilde AR-app!

I dag har jeg en gladnyhet til dere som ikke vant et gavekort hos Nelly i går! www.blogg.no arrangerer nå en kampanje i samarbeid med Gilde hvor Nellygavekort skal deles ut til både bloggere og lesere! Som blogger eller ikke blogger går konkurransen i hovedsak ut på å laste ned Gildes nye app hvor man får levende bilder ut av appen. Denne er selvfølgelig helt gratis! Du finner appen og konkurransereglene HER.


Når du har lastet ned applikasjonen kan den brukes på >DISSE< bildene også.

Siste frist for å delta er fredag!
Delta som blogger eller leser og vinn Nellygavekort >HER<.

- Marthe <3

                  Annonse

Moutfit - 01.03.12

Dette skulle egentlig være ut og spise antrekket for kvelden, men Jonas og jeg sparer resturantbesøket til i morgen! Jeg lengter så etter Big Horn steak house.. Føler det er år siden jeg har spist der. Kan nesten ikke vente til morgendagen jeg!
Ring fra www.pyntdeg.no


Sko fra Aldo


Genser og silkebukse fra Gina Tricot

Likte dere det?


- Marthe <3

Månedens antrekk!

Det er 1 mars! Ny måned, nye muligheter, nye antrekk.. Her kommer favorittene mine fra februar remset opp i et innlegg! Legg gjerne igjen en kommentar på om dere er enige eller ikke. Det er alltid stas med tilbakemeldinger på antrekk..

 
Antrekket som ferrest likte denne måneden, ble min absolutte favoritt!
Antrekk 1


Antrekk 2
Antrekk 3


Antrekk 4


Antrekk 5
Antrekk 6
Hva synes dere?


- Marthe <3