hits

februar 2018

- Let's Be Humble -

Annonse // Humble Brush

Visste du at det produseres rundt fem milliarder tannbørster hvert år? Eller at plast som blir kastet i hav eller i natur blir værende der i mange hundre år før det brytes ned? Vel, nå kan du enkelt gjøre en forskjell bare ved å erstatte plastikk-tannbørsten din med en 100% nedbrytbar en. Humble Brush er verdens mest solgte miljøvennlige tannbørste, laget av planten som vokser raskest her i verden, BAMBUS! I tillegg plantes et nytt frø for hver bambusplante som brukes av Humble Brush. Mer miljøvennlig tror jeg kanskje ikke det blir? Forpakningen er nemlig også nedbrytbar og kommer i et 100% resirkulert material. Hurra! 


Teamet med tannleger som har utviklet disse børstene har altså ikke valgt bambus som materiale helt uten grunn. Planten vokser ikke bare raskt, men den er naturlig antibakteriell, noe som betyr at Humble Brush ikke behøver å tilsette kunstgjødsel eller plantevernmiddel for å ta knekken på bakteriene. Materialet er med andre ord helt rent, helt naturlig <3


Ikke bare er Humble Brush god mot planeten vår, men også mot barn fra de mest sårbare steder i verden. Humble brush og tannlegene som står bak konseptet driver også forebyggende arbeid for fattige barns munnhelse i over 14 land i verden! Har du noen gang forestilt deg hvordan det må være å aldri ha tatt i en tannbørste før? I India, Nepal, Cambodia, Gauatemala og Gambia (for å nevne noen av stedene) finnes det tusenvis av mennesker som ikke har noe annet valg enn å rengjøre munnen sin med pinner, fuglefjær og fiskeben. Altså, for meg som aldri har hatt så mye som et hull takket være gode tannhelse-produkter, høres dette helt absurd ut, men det er faktisk sånn for ikke bare noen, men mange


- Mer enn bare en tannbørste -


En Humble Brush tannbørste koster akkurat det samme som de vanlige plastikktannbørstene du får kjøpt på butikken, og du behøver heller ikke å bestille på nett for å få tak i en. Du finner dem både på dagligvarer, på apotek, helsekostbutikker og på soma.no i fem farger for både voksne og barn. (Ultra soft for barn). Humble Brush har også sukkerfrie og veganvennlige tyggegummi i ulike smaker, og økologiske tannkremer som alle er utviklet av flinke tannleger.


- Vinn et årsforbruk av Humble Brush -
I dag kjører jeg også en konkurranse på instagram der du og din bestis kan stikke av med et års forbruk av Humble Brush! Sjekk ut kontoen min på @martheborge og delta ved å tagge en venn under dagens bilde <3 Jeg trekker vinnerne om nøyaktig en uke! 


Lykke til <3 Dere kan lese mer om Humble Brush HER <--
Dere kan kjøpe både børstene, tyggegummi og tannkremene HER

- Randome Q&A's -Hva er det beste med å være samboer? Å ha noen å komme hjem til hver dag etter jobb. Noen å lage middag til, og noen å dele den med. Noen å le med om kveldene og noen å sove sammen med. Jeg sover godt samme hvor jeg er, men definitivt best med mannen ved min side. Rart med det, for vi er ikke av den typen som klynger oss rundt hverandre om natten, men bare det å vite at han ligger der på den andre siden av sengekanten gir en god følelse.

Nevn noe du ser frem til i mars måned... Treffe min kjære lillebror igjen! Pappa og han kommer til Bortelid for å stå på ski og oppleve hyttelivet for første gang nå i mars, så da tar jeg meg en helg der med dem. Førstkommende helg reiser jeg også til Stavanger en tur for å hilse på mine fine besteforeldre <3 -Så ser jeg veldig frem til x antall morsomme bursdagsfester i mars måned! Wihuu, mars er helt klart den store bursdagsmåneden i venninnegjengen!Hva har du lyst til å gjøre i dag? Tenne dufte-stearinlys, se på det siste skirennet i OL, og bare nyte søndagen med fyr i peisen til min kjekke mann kommer på besøk til kvelden. Da er det tid for kokkelering og enda mer søndagshygge <3

Siste filmen du så? Film nr.2 av Fifty Shades. Må komme meg på kino for å se den siste også.

Hva skal du i dag? Alt det jeg har lyst til å gjøre i dag. + Dykke ned i mailboksen, og forberede meg til en aller siste uke i praksis. Missforstå meg rett. Jeg koser meg i praksis, men alle disse papirene man må skrible i, samt all den jussen som ukentlig må leses igjennom... Ørh, litt mett nå.Nevn noe du irriterer deg over... At jeg er blitt så avhengig av sjokolade. Jeg spiser det mer eller mindre hver eneste dag. Jeg tror ikke egentlig at det gjør noe for helsa å spise en rad med melkesjokolade daglig, men det er bare så irriterende at jeg ikke har selvdisiplin nok til å bare la være?

Hvordan feiret du Valentines day i år? Den feiret jeg først i praksis! -Og så i bilen på vei hjem, ringte mannen og spurte om ikke han skulle komme til meg og lage biffmiddag til oss <3 So he did! -Mens jeg bakte boller med krem til dessert <3 Vi kan kose oss.

Tre ting du har lyst til å bli flinkere til i år... 1. Gi flere klemmer. -Generelt være mindre redd for å ta på folk! Nærkontakt er hyggelig. 2. Sove lengre når jeg har fri. Slutte å våkne ti på syv hver lørdag og bli lys våken av tankene på alt jeg må huske å gjøre når jeg har fri. 3. Invitere på flere uformelle middager! Det er så stas med middagsgjester, og man behøver jo absolutt ikke å diske opp med sinnsykt tidskrevende tre retters middager hver gang heller.Hvordan fant du og Daniel tilbake til hverandre? Det hele startet vel egentlig i januar i fjor da han etter en jaktreise nærmest lå for døden med streptokokker i halsen. Sånn, jeg tøyser ikke. Han hadde skyhøy feber i to uker, snøt ut blod, hallisunerte og hadde sikkert en skremmende høy crp før han en morgen tok kontakt med meg på facebook for å spørre om jeg hadde cosylan-hostesaft i hus. Det hadde jeg ikke, og ettersom han ikke hadde noen stemme igjen, tilbød jeg meg å ringe legen hans for å få tak i en resept i hans navn. Han kunne heller ikke kjøre bil for å besøke legen eller hente medisinene, så da dro jeg til byen, plukket dem opp og levere ham dem. Så lagde jeg en porsjon tomatsuppe, og gikk igjen. Det var ikke noe romantikk med i bildet på denne tiden, men selv om det hadde vært slutt i noen måneder, så var jeg jo enda glad i han.Ukene gikk, D ble frisk og fikk sikkert lyst til å gjengjelde tjenesten da han spurte om ikke jeg trengte hjelp til noen regnestykker før medikamenteksamen i februar/mars i fjor. Det gjorde jeg. så da kom han på besøk en kveld i uken og lærte meg alt jeg trengte til å bestå den prøven. Heller ikke nå tror jeg vi hadde som intensjon å bli sammen igjen, men den kjemien vår har det aldri stått på, så det var ikke mange treffene som skulle til før jeg kjente jeg måtte velge mellom å 1. Satse på at han begynte å bli småforelsket igjen han også. Eller 2. Kutte kontakten i redsel for å være alene om en kjærlighetssorg.

Vel, jeg valgte nå å gå for alternativ 1 og med det synes jeg bare ukene ble hyggeligere og hyggeligere. Vi spiste middag og drakk vin sammen, hadde spillkveld etter spillkveld, dro på hytten hans og koste oss glugg der noen helger og pratet faktisk ikke om verken fortiden eller fremtiden. Vi konsentrerte oss bare om nuet, og det var helt topp! Ingen av oss hadde noe behov for lange samtaler om hvor vi hadde hverandre hele tiden. Det bare... gikk seg til! Plutselig en gang i mai satte jeg rundt et bål med familien hans igjen og følte det som den største selvfølge at det skulle være akkurat sånn <3Hva var det siste du kjøpte? En vedsekk fra Monter. Jada.. Spennende. Jeg fikk (tok) egentlig to hele sekker av svigers i går, men så klarte jeg å brenne opp en hel en bare på én ettermiddag, så da fikk jeg litt panikk..

Favorittspill på spillkveld... Av kortspill: Rømmy, President eller Amerikaneren! Av brettspill: Akkurat nå er jeg oppslukt av ticket to ride! Det må dere prøve altså. Gøy, gøy, gøy! 

Hvilke tre sanger hører du mest på akkurat nå? 1. Andreas Wijk - Blue Ribbon  2. Daniel Caesar - Japanese denim 3. Camila Cabello - Never be the SameTar du deg nær av stygge kommentarer? Det kommer an på hva som blir kommentert. Kommentarer om kropp, utseende eller sminke har jeg ikke tatt meg nær av på lenge. Jeg vet hvordan jeg ser ut, så akkurat der føler jeg ikke at noen kan komme med noen overraskelser. Det eneste som kan treffe meg er kommentarer på hvor kjedelige blogginnleggene mine er. Når jeg har brukt mange timer på å sette sammen en hverdags-bloggpost eller en matoppskrift jeg er superfornøyd med og noen spyr ut: KJEDELIG!!! Ja, da kjenner jeg at det er fristende å spy ut noe ufint i retur. 

Hva er det beste med å bo alene? 1. Det er billigere. Ja, jeg tror faktisk det. Selv om huslån/leie-utgiftene blir halvert når man er samboer, tror jeg matbudsjettet mitt blir firedoblet. 2. Jeg må ikke krangle meg til tvtid med ungkarskvinnen. Hehe! Jeg kan se på hva jeg vil, når jeg vil. 3. Jeg holder figuren. Haha! Samboerkilo er definitivt et faktum. 4. Jeg får gjort mer! Ingen distraherer meg med sitt hyggelige vesen om kveldene, og da jobber jeg jo like gjerne helt til natten inntreffer.Er det noe du gruer deg til? Javisst! Levere fra meg bilen som jeg har leid i snart syv uker. Onsdag kveld må jeg levere den fra meg igjen, og jeg gruer meg hver dag. Haha! Ser for meg at jeg ikke kommer til å ville være med på noe som helst nå som jeg må begynne og vente på busser for å komme meg rundt igjen. Shit så lat jeg allerede har blitt!

Savner du noe? Jaaa! Ferielivet. Jeg har aldri hatt sånn en trang til å reise til varmere strøk som jeg har akkurat nå. Du vet det suget man får i magen når man har kjærlighetssorg og tilfeldigvis kommer over et bilde av eksen og en ny flørt? Vel, sånn kjennes magen min hver gang jeg ser et fly på himmelen..Ta meg tilbake til hvite strender og turkisblått hav <3

- Peiskos i heimen -- Endelig er peisen i hus -Hallo fra en stykk svett blogger! Hadde jeg hatt en temperaturmåler i stågå nå, så tror jeg den hadde vist nærmere 40 grader. Jeg gikk inn på badet for et toalettbesøk her i sted, og selv om temperaturen der er stilt inn på hele 28 grader, ble jeg truffet av en vegg med kjølig luft da jeg åpnet døren der. Sier vel litt om hvor varmt og godt det er blitt her nå! Skulle vel bare mangle. Jeg har fyrt i fire og en halv time, og har planer om å åpne verandadøren snart så jeg kan fyre i minst en time til. Jeg er jo bare nødt! -For fy søren så hyggelig, og fint, og kos, og... Nei, denne peisen må være mitt livs kjøp. Ferdig snakket.- Lørdagskvelden sin -Jeg hadde tenkt til å lage meg laks bakt i folie med grønnsaker og avokadokrem i dag, men nei... Dessverre tok jeg en tur utenfor med søpla, og ble fristet av den osende kinamatduften som kommer fra kjappa 20 meter fra leiligheten... Det klippekortet der får jammen kjørt seg! Jaja, laksen får vi ta til uka. Jeg hadde det forresten helt fantastisk på hyttetur i natt! Daniel og jeg koste oss glugg faktisk, med kortspill, litt vin, peiskos og skravling. Det var jo en hel uke siden sist, så vi hadde litt å ta igjen for å si det sånn. Reker hadde han også ordnet oss! Sånne kvelder altså. Tror aldri jeg får nok av dem, og derfor har jeg også invitert han over på middag igjen i morgen. Jeg må få stekt det beistet av en indrefilet som ligger i kjøleskapet, og tenkte jeg kunne lage oss litt sjokoladefondant til dessert også. Broen er kanskje over, men jeg er sikker på at vi kan finne noe annet underholdende å erstatte den tvserien med.Ha en nydelig lørdagskveld dere! Så sees vi <3

En dag i hjemmesykepleienEtter snart syv gjennomførte uker i hjemmesykepleien, kommer det endelig noen ord om hvordan hverdagen min faktisk har sett ut her! Jeg har enda seks praksisdager igjen å fullføre før jeg (forhåpentligvis) kan juble høyt over enda en bestått praksisperiode, og de skal jeg prøve å virkelig nyte nå. Denne perioden har virkelig bare flydd avsted føler jeg, og det er nok fordi jeg har blitt så vanvittig godt tatt vare på av både veileder, praksislærer, og de hyggeligste ansatte i hjemmesykepleien. Jeg har alt skrytt dem og det humøret deres opp.i.skyene, men jeg sier det igjen.. Det er bare noe helt spesielt med venndøler. For noen glade, varme og koselige folk jeg har tilbrakt dagene mine med de siste ukene.

Kunne jeg tenke meg å jobbe i hjemmesykepleien, etterhvert som jeg blir ferdig utdannet? Jada! Jeg har trivdes på helsesenter, jeg har trivdes i hjemmesykepleien, og er jeg like heldig med veileder og kollegaer på sykehus så er jeg sikker på at jeg vil stortrives der også! Og hvem vet? Kanskje digger jeg å jobbe med barn og ungdom i psykatrien og? Hva som blir drømmejobben når jeg er ferdig utdannet om halvannet år, ANER jeg fremdeles ikke.- En vanlig dag i praksis - 
07.30 - 08.00: Praksisdagen min starter, og det første jeg gjør er å sette meg på vaktrommet for et møte med alle de ansatte! Da bruker vi noen minutter på å lese opp dagens beskjeder sammen. Jeg har alltid en Ipad i hånden min, og på denne kan jeg se hvilken liste med brukere jeg er blitt utdelt for dagen! Disse ipadene er faktisk helt geniale, for her står det superoversiktelig navnet på alle brukerne jeg skal hjelpe, hva jeg skal hjelpe dem med og hvor lang tid det er forventet at jeg skal bruke på hver oppgave. Dette med å ha dårlig tid på hver enkelt, kjenner jeg heller ikke så mye på der jeg befinner meg i praksis. Med mindre det skjer noe veldig uventet, så synes jeg i grunn at tiden strekker til!08.00 - 11.30: Som regel har jeg syv forskjellige brukere jeg skal hjelpe før lunsj, og før jeg trasker avgårde til dem, leser jeg meg opp på brukernes siste rapporter for å finne ut om det har hendt noe spesielt siden sist jeg så dem. SÅ er det bare å sette i gang! Der jeg er i praksis kjører vi ikke bil, så jeg spaserer fra hjem til hjem, og hjelper mennesker i alle aldre og med veeldig mange ulike bakgrunnshistorier. Noen klarer seg nesten helt på egenhånd og behøver kanskje bare hjelp til å sette inn et øreapparat, mens andre er terminale (døende) og trenger hjelp til å bli godt nok smertelindret i livets siste fase. Noen trenger hjelp til fullt morgenstell, noen trenger bare at vi kommer innom for å gi dem tabletter, og noen trenger injeksjoner med foreksempel insulin eller blodfortynnende medikamenter. Noen må vi hjelpe med å skifte stomiposer på, noen kateteriserer jeg, og noen trenger kanskje hjelp til et sårstell.11.30 - 12.30: Altså oppgavene er mange og varierte. -Men klokken halv tolv er det lunsj, og da er jeg stort sett skrubbsulten. Jeg hiver innpå med deilige rundtstykker og nesten alltid en vaffel til dessert. SÅ er det klart for en halvtimes rapport med både sykepleiere og helsefagarbeidere, der vi prater om hvordan morgentimene har vært og sier ifra dersom noe spesielt har hendt som kollegaene våre gjerne bør vite om. Hver onsdag kommer også et team med fysio og ergoterapeauter innom oss for dele litt rapport om hvordan de har jobbet med brukerne den siste uken.12.30 - 15.00: Også her drar jeg på besøk til brukere, men stort sett går disse siste timene til dokumentasjon og medisinrom. Enten må jeg dokumentere ulike målinger jeg har tatt, ellers må jeg kvittere og dokumentere at jeg har utført prosedyrer. Så må jeg selvsagt skrive noen nye rapporter på brukerne "mine", slik at neste team på jobb kan få lest seg opp på siste nytt de også. Når det er gjort, sjekker og svarer jeg på meldinger som er tikket inn fra legene i innboksen, og så doserer jeg dosetter, samt legger ut medikamenter for hele neste praksisdag. Dette med medikamenthåndtering og dokumentasjon er definitivt blitt en mye større del av praksishverdagen min i hjemmesykepleien, og selv om jeg foretrekker å være med brukerne fremfor å sitte på en pc og dokumentere eller dosere tabletter, så synes jeg det har vært sykt gøy å se hvor mye jeg har lært på disse områdene også. 

Jeg skal jo som sykepleier ikke bare være rå på kateterisering og stomistell, men også på pc-oppgaver, tverrfaglig samarbeid og kommunikasjon med fastleger, sykehus og fysioterapeuter, for å nevne noen. Det gøyeste jeg får gjøre er dog sykepleieprosedyrer hjemme hos brukerne. Det kan virkelig være hva som helst, men jeg skal ikke lyve om at jeg synes injeksjoner av ulike slag er litt ekstra spennende. Jeg trodde jeg skulle bli mindre begeistret for sprøyter og injeksjoner etterhvert som ukene gikk, men neida. Det er akkurat like stas med dette enda. Hehe!Så det så! Det var litt fra min hverdag i hjemmesykepleien <3

Oppskrift - Brytebrød i formHjelpe meg for noen enorme urtebrød. Haha, sånn går det når du bare vil lage 10 brød og deigen er beregnet for hakket flere. Jaja, de smakte NYDELIG og det er definitivt viktigere enn utseende. Flere av dere etterspurte oppskriften på disse forrige gang jeg bakte dem, så her kommer den endelig! Hva du vil toppe dem med er jo helt opp til deg! Det finnes uendelig mange deilige urtevarianter der ute, for ikke å snakke om smakfulle krydderier. Mmm! Jeg fikk besøk av Kristinemor jeg i går kveld, og herlighet som vi koste oss! Til tross for at jeg spiste middag rett før hun kom, lagde jeg oss mexicansk tomatsuppe med masse deilig smeltet ost, rømme og tortillachips. Beste suppen jeg vet om det. -Og bestis hadde selvsagt tatt med brus, sjokkis og chips til oss, så etter halvannen time med Fifty Shades lå vi seriøst som to hvaler i hvert vårt sofahjørne og... gryntet. Vi kan kunsten å ete. Det er helt sikkert.

I dag skal jeg ut på nye eventyr i praksis, og så bærer det straka vegen hjem for å plukke opp Cathrine for enda en girlsnight. Alle bestevenninnene mine har booket jentekveld hos meg hver sin dag denne uken, så i kveld er det duket for kinamat med Cath, og torsdag er det Annika som skal komme på middag. Mihi, SÅ hyggelig! Mannen får jeg ta igjen litt tid med til helgen. Da tar vi oss nemlig et dekningsfri døgn på hytten hans med peiskos og god mat.- Brytebrød som middagstilbehør -Du trenger: 1. 5 dl lunken melk 2. 700g hvetemel 3. 100g smør + litt ekstra til pensling 4. 25g fersk gjær 5. 1 ts salt 6. Litt revet ost 7. Litt fersk persille/eller annen urte 8. 1 fedd hvitløk 9. Litt sesamfrø Slik gjør du: 
1.
Varm melken til ca 37 grader. Smelt smøret og la det avkjøles til 37 grader det også.
2. Smuldre gjæren i den lunkne smør/melkeblandingen og sikt inn hvetemel + salt.
3. Rør inn litt og litt av hvetemelet til du har en deig som er akkurat fast nok til å trille boller av. 
4. Sett deigen til heving et lunt sted i 60 minutt. Rull så 14-16 urtebrød av den og ha dem i en form.
5. Smelt 3-4 ss smør, ha i et fedd most hvitløk og pensle urtebrødene med hvitløkssmøret.
6. Strø over det du måtte ønske å ha på toppen.. Sesamfrø, revet ost, chilli, eller hakkede urter?- Stek dem midt i ovnen på 200 grader i ca 20 minutt -Nydelig tilbehør til spesielt pasta og suppemiddager! 
Oppskriften gir altså 14-16 mellomstore rundstykker <3

- Me Time -

Akkurat sånn som dette ble jeg sittende helt til midnatt og slappe av med litt tvhygge i går. I godhjørnet i sofaen med to skåler baconchips og et fruktfat til kvelds. Mmm! Mandagskvelden sin det <3 Jeg kom plutselig på at jeg hadde gått glipp av siste episode av "Hva feiler det deg?" på NRK, og snurret denne mens jeg koste meg med mine egne tanker og idéer til diagnoser. Det der programmet må jo være enhver sykepleier og leges drømmeunderholdning.I dag er jeg tilbake i praksis igjen og der skal jeg tilbringe de neste fire dagene. Jeg begynner definitivt å komme inn i rutinene i hjemmesykepleien nå, så denne uken tenkte jeg faktisk å skrive noen ord om mine erfaringer herfra! -Bare litt om hvordan jeg synes det er, om jeg kunne tenke meg en jobb i hjemmesykepleien selv og litt om hvordan hverdagen faktisk har sett ut for meg de siste seks ukene! Så får det være opp til dere å bedømme om det er spennende å høre om, eller ikke <3 Jeg gleder meg ihvertfall veldig til å dele litt mer fra disse timene av hverdagen min også!Hanne: Det er godt å se du enda har store støvdotter på gulvet...
Meg: Hæ? 
Hanne: Ja, du er den samme gamle Marthe, bare i ny leilighet <3Hanne får sagt det hun <3 Jeg har ikke fått med meg vaskebøtte eller støvsuger fra Daniel enda, så her flyter hybelkaninene! Sofaen har jeg heller ikke fått solgt så den står enda og opptar hele stuegulvet her.. Hyl ut dersom du bor i Kristiansand by og har lyst på den gratis så får du den gitt. Jeg vil bare bli kvitt den, og er noe desperat etter å få tilbake plassen min. Føler meg helt idiot når jeg må klatre over en sofarygg for hver gang jeg skal inn i kjøleskapet eller sette en kopp inn i oppvaskmaskinen. Haha! Scroll nedover på bloggen for å se bilde av sofaen jeg snakker om. Ønsker dere alle en finfin tirsdag så lenge <3 Vi sjåast!

- In my fridge -- Et lite dykk ned i handleposene -
- Minifiskekaker til dagens fiskesuppe -Hei dere, og riktig fin mandagskveld! Eller ettermiddag om dere vil. Jeg vet ikke med dere men jeg har hatt en kjempehelg på jobb! Det var så sykt hyggelig å jobbe litt utenom praksis igjen og jeg lærer altså så mye der borte på helsesenteret at jeg til tross for hektiske timer med mange kilometers trasking på skritt-telleren kommer hjem dritglad og full av energi. Jeg skulle jo egentlig bare slappe av etter jobb på lørdag, men jeg var jo helt i hundre når jeg kom hjem, så da var det bare å ta ringerunden "hvem skal ut" og hive meg på dem som skulle! Ha-Ha. Ingen tvil om at jeg har vært heldig med den jobben min.. Det gikk så i ett at vi ikke engang fikk tid til en halvtimes spisepause, men det er faktisk akkurat sånn jeg liker det. Ihvertfall nå når jeg enda er ung og sprek med en velfungerende rygg. Er det noe jeg har skjønt det siste halve året så er det at jeg  ha litt spenning i arbeidsdagen. Jeg vil løse sykepleie-verdensproblemer med kollegaene mine non stop og dra hjem 7 timer senere og føle hjernen er proppet med ny lærdom. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til sommerturnus nå!-Men nok om det. Det var overhode ikke jobb dette innlegget skulle dreie seg om! I dag har jeg hatt besøk av Hannemor, så nå har jeg endelig fått sikret meg noen fine bloggbilder igjen til denne ukens poster. Tenkte jeg skulle starte med å dele innholdet i dagens handleposer jeg. Ukens middagsmeny er det vel alltid kjekt å få litt inspirasjon til? Som dere kanskje ser så er jeg ferdig med månedens mål om "et sunnere kosthold". Jeg har vel egentlig bare gitt opp både det og treningen... Sjokomelk, sjokoladeyoghurt, sjokolademilkshake, ren sjokolade... Hva skal man si? Jeg må ha sjokoladen min!- Tester to nye Zeroh saftvarianter denne uken -Under her får dere ukens lille meny! Noen raske hverdagsretter og noen litt mer tidskrevende. Veldig tidskrevende mat lager jeg aldri, for det har jeg rett og slett ikke tålmodighet til, og når det kommer til supper... Ja da går jeg mer enn gjerne for Toro. Ihvertfall når det kommer til fiskesuppe. Så tilføyer jeg alltid noe dill i form av fiskeboller, fiskekaker, crab sticks, litt reker eller lakseterninger for å fylle magen. Jeg bakte også en ny porsjon urtebrød i dag, så disse skal jeg og sørge for å dele oppskriften på senere denne uken. Stay tuned for flere fristelser <3 Nå skal jeg se og få redigert litt flere bilder, før jeg må starte på forberedelsene til en ny uke i praksis. Tenk det er bare to uker igjen nå, så er det tid for åtte uker i psykiatrien. Wææ! Eller syv da med påskeferien. Åh, jeg grugleder meg sånn!Håper dere har fått en fin start på den nye uken <3

Lately i've been craving...- Boller med krem og jordbærsyltetøy -Jeg er visst ikke ferdig med fastelavens i år... Hjemmebakte boller er bare så sjukt godt, og spesielt med pisket krem og et godt (helst hjemmelaget) jordbærsyltetøy til. Mmm! Flere som får vann i munnen? Vel, det er lørdag, så det er bare å hive seg på butikken dersom du ikke alt har ingrediensene i hus!Nå skal jeg avgårde på jobb og der blir jeg til ettermiddagen, men så bærer det straka vegen hjem for å trykke i meg noen flere boller. Haha, jeg har kveldsvakt i morgen så kanskje jeg til og med unner meg et glass vin i kveld. Jeg burde kanskje ha invitert en venninne på middagsbesøk, men i dag har jeg bare lyst til å kjøre litt me-time! -Ta en laaang dusj, gå sminkefri hele kvelden, snurre film og ligge under teppet mitt med tente lys på stuebordet. Haha, blir jo glad bare av tanken <3 Håper dere får en strålende lørdag! Nyt den ute i sola dere som kan <3 Det skal jeg gjøre neste helg igjen, og jeg gleder meg allerede.- Slik gjør du -
1.
Smelt smør og varm opp melken. Bland det sammen og kjøl det ned til 37 grader.
2. Smuldre opp en pakke gjær og bland dette ut i smør/melkeblandingen.
3. Mål opp kardemomme og sukker, og rør dette inn. Sikt til slutt inn litt etter litt hvetemel.4. Dekk deigen til og sett den til heving i minimum 60 minutt et lunt sted.
5. Rull boller av deigen, pensle dem med et pisket egg, og stek dem midt i ovnen.
6. Stek på 200 grader i 10 min og la dem avkjøles litt før du smører på kremen.- Pisk krem av 3dl kremfløte og 2ts sukker -Håper dere lar dere friste litt på en lørdag...
Vi sees snart igjen <3

- Livingroom -

Inneholder affiliateslenker for Room21


Riktig god HELG alle sammen! I dag er jeg så vanvittig glad og fornøyd. Sofaen min kom nemlig på døren til tross for det sinnsyke snøværet i går kveld, og nå sitter jeg her og bare Nyter med stor N. Ja, det er latterlig, men dette øyeblikket har jeg gledet meg til hver dag siden 6 januar! Er den ikke nydelig? Jeg mener ihvertfall jeg har kapret meg Norges fineste sofa. Den er fra Bohus til dere som måtte lure på det, og kostet rundt 11 000kr. -Ihvertfall på januarsalg. Livets kupp spør du meg.Stuebordet fant jeg på Room21 og både det og sofaen er faktisk enda finere i virkeligheten. Elsker at dette lille hjørnet ikke bare er blitt ordentlig lyst og rent, men samtidig fargerikt og lunt! -Med noen grønne planteinnslag her og der. Jeg byttet ut de gamle kvistene mine i går, og gikk til innkjøp av noen planter som lignet mer palmetrær, så nå står det ihvertfall ikke på skogen i stua. Må få tak i en gjennomsiktig vase til stuebordet også, for der vil jeg og ha et stort, grønt blad.- Roséspeil HERFRA og marmorbord HERFRA -Dette AYTM speilet var jeg og nødt til å klikke hjem for noen uker siden, og jeg har det i størrelse M til dere som måtte lure. Må bare tilføye at det er digert, så jeg kunne sikkert like gjerne hatt det i small. -Men er det ikke lekkert? Gode gud... Jeg vil ikke ut av leiligheten jeg nå! Trives SÅ godt her. Sofaputene er forresten også fra Bohus, og de rødlige i merket(?) Kathrine Sørland. - Pidestallene mine er HERFRA -Nå må jeg bare se og bli kvitt den andre sofaen, for *kremt*.. Jeg har ikke stue igjen! Den andre sofaen står trykket inntil kjøkkenbenken og sånn må den bare stå helt til noen kommer og henter den. Haha, hjelpe meg.. Får håpe det skjer snarest. 

Så håper jeg det står bra til med dere alle denne fredagen. Denne uken har vært både hektisk og fin, men bloggeriet har blitt heftig nedprioritert, så jeg kjenner jeg gleder meg litt over at den går mot slutten. Neste uke blir heldigvis litt bedre <3 Har dere noen planer for helgen? Jeg skal jobbe på helsesenter både lørdag og søndag, men det er jo bare halve dagen, så det blir meer enn nok tid igjen til å kose seg hjemme i splitter ny stue. *GLIS*Hva synes dere om fargen på sofaen? Er den ikke kul?!

Vil du ha sofaen min?Har dere sett noe så koselig? Okei, rosafargen rundt kanten på dørskiltet kunne kanskje ha vært hakket dusere, men utenom det er det perfekt. Jeg bestilte det fra nettsiden skiltmax.no, og skriften jeg valgte heter "Daniel" så egentlig er han med på skiltet mitt han også. Haha <3 Med akrylglass og fester til veggen kom det på rett over 900kr, for dere som har spurt meg om det på snapchat de siste dagene. Jeg er så fornøyd at!Nå har jeg akkurat kommet hjem fra praksis og venter spent på en leveranse fra Bring mens jeg prøver å multitaske blogging, pensumlesing og restespising av en tacosalat. Daniel kommer snart på besøk og da skal vi kose oss med tomatsuppe her, men jeg er så sulten at jeg bare må ha litt deilig salat også. Det humper og går om dagen. I går våknet jeg med årets migreneanfall og tilbragte hele formiddagen i mørket under dyna, men utenom det har jeg det veldig fint. Stresser muligens litt over at hjemmesykepleie-praksis snart er over, og føler noe på lesepresset både i forhold til denne og den neste, men så lenge jeg har noen tålmodige blogglesere, så går det akkurat å kombinere alt det jeg gjerne vil <3 Ah, tenk i dag skal jeg til og med kose meg med mannfolket igjen! Jaaa. Planen var vel egentlig å ikke sees før i morgen, på sjølveste valentines day, men i morgen kveld kommer jammen peis og murer på besøk! *LYKKE*, så vi måtte rett og slett skvise inn noen timer til sleepover og tvhygge i dag og. Håper det står bra til med dere og at dere ikke stresser rumpene av dere med alt som er av skole og jobb. Samme hvor fantastisk yrket ditt er, så blir livet kjipt om man aldri unner seg fristunder fra lesing eller jobbforberedelser med ren sofalatskap, en venninnekveld, eller bare en alenetime med noe dritgodt i snopeskåla. Håper ikke dere glemmer det, selv om det bare er tirsdag.Følger dere noe med på OL forresten? Eller, det er vel bare pensjonistene som kan det i år? Jeg ofrer iallefall ikke nattesøvnen min. Selv ikke for ski! Hehe, jeg har faktisk vurdert å unnlate å lese avisene og se løpene i reprise om kveldene istedet, men nei.. Det er ikke helt den samme spenningen uten Johaug og Northug likevel.Jeg kjenner jeg er i skravlehumør etter nesten to døgn til uten å oppdatere dere, men jeg skal komme til det denne bloggposten egentlig skulle dreie seg om. Sofaen min! Nå som den nye er like rundt hjørnet (forhåpentligvis?!) så tenkte jeg å kvitte meg med denne mørkegrå lekkerbisken som står i stuen min. Dersom du kunne tenke deg en sofa med målene 254cm i bredden og 220cm i dybden (der sjeselongen går ut), så send meg gjerne en mail. Du må gjerne kunne hente den her på Hellemyr i løpet av uken. Den er opprinnelig fra Bohus, og selges nå brukt for 4000kr. Ser god som ny ut, og har ingen feil på seg.- Kontakt meg på martheborge@hotmail.no  -Så det så! Kan dere ha en fin tirsdagskveld? 
Det skal ihvertfall jeg ha. En veldig fin en <3

- Winter Weekend -Åh, denne helgen her var akkurat hva sjela mi trengte nå... Tre dager med dårlige nettforbindelser, skog, bål, ro, og fine jenter <3 Jeg har sovet til klokken elleve(!) om formiddagen for første gang på over et år, og bare hatt noen helt magiske timer med masse skravling, latter og kakao. Vi reiste opp til Siri's hytte allerede fredag kveld, og siden har vi spilt kortspill til klokken fire om natten, drukket vinglass etter vinglass, bakt og spist fastelavensboller, og kost oss en hel ettermiddag ute i hagen rundt bålpanna.Vi har grillet pølser i brød og bananer med sjokolade, vi har laget hjemmelaget kakao, spist 1 kilo snoperier, fyrt i peisen og skrapt x antall flakslodd! Så har vi hatt sene morgenstunder med strikkepinner og deilige frokoster sammen. Ah! Lørdagsmorgenen sov jeg altså helt til klokken elleve, og da jeg omsider kom tuslende inn i stuen der jentene satt, hadde Siri alt strikket ferdig et dritlekkert pannebånd til meg i babyull. Har dere sett så fint? Kvelden i forveien hadde jeg sittet i sofaen og skrytt over alle de gamle damene der ute som både strikker, syr og broderer de villeste kunstverk. -Så viser det seg at jeg har 26 år gamle venninner med samme skjulte talenter.. Note to self: Need to step it up! 
- A Snowy Little Break - 
Det har vært helt utrolig deilig å ikke lese en eneste avis, ikke oppdatere blogg eller så mye som tenke på skoleoppgaver og stress, men kamera har jeg ikke klart å holde meg unna. En helg som dette er det klart at man må forevige og dele noen blinkskudd fra <3 Jeg har bare knipset noen bilder fra timene vi hadde utendørs, men som vi koste oss inne i den varme og gode hytten også. Jeg har lært meg ihvertfall tre nye kortspill denne helgen, og mens vi satte i hver vår joggedress og hev nedpå med snoperier og vin, bare fløy nattetimene avsted. Har'ke kost meg sånn med jentene mine på leeenge! 
Vi hadde det så fint at vi spøkte litt med det ville snøværet i dag tidlig.. Krysset nesten fingre og tær for at bilen skulle snø fast slik at vi ikke kom oss hjem til hverdagen igjen. Vel... Vi brukte nesten en time på å måke en halvmeter med snø fra både biltak og hjul, og da to av oss omsider fikk dyttet den ut på veien mens sistemann satt inni, klarte vi jammen å sette oss fast igjen etter bare fem minutt på veien. Takk og pris for den brøytebilen med en snill herremann i, som tilbød seg å dra oss ut fra snøveggen langs veikanten. Ellers er jeg redd det ville blitt en lang søndagskveld på oss. Hoho!Nå har jeg rigget meg klar med kinamat og farmenfinale her! Jeg skal sove som en engel i natt, og så våkne opp superklar for fire nye dager med praksis og skole igjen. Februardagene går skremmende fort, er dere ikke enige? Tenk at vi allerede er kommet til søndag 11?! Hjelpe meg, halve måneden er snart forbi.- Tusen takk for noen nydelige vinterminner -

Luftig og myk sitronfromasjI går var jeg på middag hos svigers og fikk en nydelig dessert med sitrongele og sjokoladesaus til, som minnet meg på at sitron faktisk er innmari friskt og godt! Det går litt for lang tid mellom hver gang jeg lager meg en dessert med hint av sitronsmak, og derfor bestemte jeg meg for å starte denne torsdagen med ei litta tur på butikken. 3 ingredienser måtte handles inn til en luftig og myk sitronfromasj! Jeg har nemlig min aller første kveldsvakt i praksis i dag, og hadde derfor litt tid til kokkelering igjen på morgenkvisten. Fromasj med gelatinplater høres kanskje både vanskelig og tidskrevende ut dersom man aldri har laget det før, men dette her er noe av det enkleste jeg lager meg. Det går SÅ fort, og krever heller ikke all verdens med ingredienser. Har du bare noe å piske krem med, så er dette laget på 15 minutt. Kanskje du kan overraske mor med disse deilige glassene førstkommende søndag? Du får sikkert tid til både det og baking av fastelavensboller!- Frisk sitronfromasj med blåbær -Du trenger: 1. 6 plater gelatin 2. 6 ss sukker 3. 2 egg 4. 1,5 sitron (saften av dem + 1ss revet skall) 5. 4dl kremfløte 6. BlåbærSlik gjør du: 
1.
Start med å legge gelatinplatene i en skål med kaldt vann. Bare for å få dem myke.
2. Visp 2 egg og 4 ss sukker til eggedosis.
3. Visp krem av 4 dl kremfløte. 
4. Bland saften av 1,5 sitron sammen med 1ss revet sitronskall og 2ss sukker.5. Kok opp 1/2dl vann i en liten gryte, og sett gryten til sides.
6. Klem vannet av de myke gelatinplatene og legg dem over i gryten med det varme vannet. Rør til de er smeltet inn, og tilsett så sitronsaften med sukker og skall.
7. Rør eggedosisblandingen inn i den ferdig piskede kremen, og hell så over gelatinvannet med sitronsaft og skall også.
8. Rør alt godt sammen, og smak om blandingen trenger mer sitronsaft eller mer sukker før du heller det hele over i glass med blåbær i bunnen. Noen liker tross alt fromasjen syrligere enn andre.Sett til stivning i kjøleskapet 3-4 timer og NYT!Jeg pyntet også med litt bær og sitronskall på toppen.
Oppskriften gir dere 6 gode porsjoner <3

- SNAPSHOTS -

Har dere en fin tirsdag? Jeg har ihvertfall kost meg masse i praksis i dag. Jeg kom akkurat hjem og skal nå bare se å få slengt meg på sofaen med litt tacosalat før jeg starter på kveldens skoleoppgave. Det er litt å sette fingrene i om dagen, men jeg kjenner jeg trives med både det ene og det andre. Blir så glup av all denne nerdingen da vet dere! Haha. Nei, men belønningen kommer til helgen. Da har jeg nemlig store planer om å reise til fjells på hyttetur igjen. Drikke kakao i 1 meter snø, grille på bålpanne, bake fastelavensboller og spille gode gammeldagse brettspill <3 Når gradstokken utenfor kjøkkenvinduet viser -12 på morgenkvisten, kan man vel like gjerne dra til fjells og fire minusgrader til eller hva?Jeg burde sikkert ikke ha oppdatert dere i dag, for jeg har jo overhode ingenting nytt å meddele. -Men nå gjør jeg det likevel og minner dere på at dere også kan følge meg på snapchat. ---> Martheborge. Jeg oppdaterer en hel del hyppigere der, og spesielt de dagene jeg har fri fra praksis. Så må jeg bare få si TUSEN takk for at dere klikker dere inn her hver eneste dag, lar dere inspirere, tester ut oppskrifter og legger igjen de varmeste kommentarer. Det har virkelig vært en fryd å klikke meg inn her i hele 2018, for hjelpe meg så mye fint dere skriver! Jeg føler ikke jeg får takket nok faktisk <3 Fantastiske er dere.  Ja, hele gjengen! Støtter meg i fader meg alt.
TUSEN TAKK FOR AT DERE ER SÅ GODE <3

My Sunday MorningWoah! Dette her var frokosten sin! Var'ke helt sånn mandagen min startet for å si det sånn, men i går var en finfin fridag. Herlighet så mye mat jeg lagde på én og samme dag. Jeg tror faktisk ikke jeg gjorde annet enn å kokkelere fra morgen til kveld. Først hjemmelagde pannekaker med bær, vaniljekesam og sjokoladesaus.. Så den greske middagen med kjøttboller, og så bestemte jeg meg klokken syv om kvelden for å bake meg noen urtebrød til mandagens fiskesuppe! Slett ingen dum idé. Vips så hadde jeg både det og varme rundstykker til kveldsmat! Kjenner jeg blir ordentlig glad av den matlagingen <3 i dag har jeg vært på skolen og hørt på foredrag helt til ettermiddagen, og det var faktisk riktig så spennende! Kjekt med en forandring fra praksis og se litt kjente fjes fra studiet igjen! Jeg er helt alene som student i hjemmesykepleien i Vennesla, så jeg får jo ikke sett så mye til de fine medelevene mine sånn ellers disse månedene. Ellers har jeg fått tidenes gladmelding i dag. Både peis og sofa har kommet lenge før tiden, så nå får jeg begge deler i hus ila uken! JAY! Førstnevnte trengs ihvertfall, for fy søren så kaldt det er her i heimen. Tenkte jeg skulle ta årets første treningsøkt etter skolen i dag, men jeg følte meg som en ispinne etter 10 minutter ute i kulda, og ble ikke veldig mye varmere av å komme hjem heller, så i disse dager liker jeg å tro at jeg forbrenner nok av å skjevle. 10 minusgrader har gradstokken vist her i sør den siste uken! Jeg burde bare være takknemlig for at den ikke viser 10 minusgrader til, men ååå det ER så kaldt?! - Nytt kosesett fra Bikbok -Til dere som måtte lure på hva lime-marinerte jordbær består av: 1 kurv jordbær, revet skall fra 1 lime og 2-3 ss sukker. Smaker helt magisk både i pannekaker og på toppen av en hjemmelaget pannacotta. Det har jeg laget og servert mine kjære flere ganger alt <3 Mmm! Perfekt til varme sommerdager ihvertfall!- Pannekaker med limemarinerte jordbær -Nå skal jeg se å få i meg varmen igjen før jeg starter på middagen! Så må jeg plinge mannen og høre hvordan det står til med han. Føles helt rart å ikke ha sett ham (nesten ikke snakket sammen heller) på et døgn nå. Haha! -Men det går overraskende bra også. Å bo alene igjen altså. Det er jo så lett å kose seg her!Håper dere har fått en knallstart på den nye uken!
I kveld starter finaleuken på farmen også gitt. *Små gleder*

Greske kjøttboller med tomatsalatHar dere en bra helg?! Jeg koser meg ihvertfall glugg her i den nye heimen. Jeg tok meg to hele fridager fra nettet denne helgen jeg.. Orket bare ikke tanken på å begynne engang etter en lang dag i praksis i går. Samme hvor trivelig jeg synes det er der borte i Vennesla, så kjenner jeg jo at det tærer en smule på energien. Meget fristende å bare slenge seg på sofaen og sette på en film når sola har gått ned da vet dere! Uansett.. Nå sitter jeg sprikkmett i sofaen etter både årets søndagsfrokost (pannekaker med kesam og bær), ooog denne nydelige middagstallerkenen her. Ettersom jeg lengter vilt etter sol, varme og ferielivet i Hellas, ble det en smakfull gresk variant denne søndagen. Håper dere får lyst til å handle inn til den selv.-Kanskje allerede i morgen? Mihi. Nå skal jeg se noen repriser av farmen på tven her mens jeg scroller igjennom finn reiser etter en ferie for Hannemor og jeg. Vi har snakket litt om å booke en "bloggreise" etter hjemmeeksamen i mai/starten av juni og bare knipse og kose oss i en hel uke i strekk sammen, så nå får jeg se om jeg finner noe da. Det er alt for lenge siden jeg var og snorklet i Egypt, og har fryktelig lyst til å dra ned dit igjen for femte(?) gang, men er redd det blir for varmt tidlig i juni? Dubai er ihvertfall helt uaktuelt på den tiden av året. Jeg klarer jo ikke å drikke nok, så når gradstokken bikker 30+, svimler jeg hele veien ned til beachen. Lol. Noen som har erfaring med Egypt og temperatur i juni? :-)
 


- Greske kjøttboller med tomatsalat, tzatziki og båtpoteter -Du trenger: 1. 1/4 agurk 2. 3ss naturell yoghurt 3. 1 fedd hvitløk 4. 1 pakke kjøttdeig 5. 1 egg 6. 1 rødløk 7. 1/2 basilikumplante 8. 12 cherytomater 9. 3-4 poteter 10. 200g fetaost 11. Salt/pepper 12. Matolje til stekingSlik gjør du: 
1.
Skjær potetene i båter, ha dem over i en ildfast fort og ringle over litt matolje, salt og pepper.
2. Stek dem midt i ovnen på 225 grader i ca 40 minutt. Åpne døren litt innimellom for å få dem sprø.
3. Kna sammen1 pakke kjøttdeig med 1 egg, 1/2 rødløk finhakket, og 100g fetaost finhakket.
4. Ha litt salt og pepper i, ogrull kjøttboller av deigen. Stek dem i en panne med litt matolje.5. Til tomatsalaten: Finhakk den andre halvdelen av rødløken og 1/2 potte basilikumplante.
6. Bland dette med 100g finhakket fetaost og ca 12 cherrytomater. Smak til med salt og pepper.
7. Riv 1/4 agurk, klem ut vannet og finhakk 1 fedd hvitløk. Bland dette med 3ss naturell yoghurt.
8. Smak også tzatzikien til med salt og pepper, og tre de ferdig stekte kjøttbollene på spyd.- Så gjenstår det bare å nyte -

Første dag i nytt hjemÅh, nå er livet fint dere. Ordentlig fint faktisk. ​Jeg har kjøpt innflytningsblomst til meg selv, fylt opp kjøkkenskapene med både mat og servise, tømt enhver eske og kastet skal vi se... to proppfulle biler med pappsøppel. Det er helt utrolig hvor mye papp man sitter igjen med bare etter å ha montert opp et par møbler(!) - Første dag i nytt hjem - Uansett! SYKT hyggelig at mannen ville sove over med meg første natt, og selv om jeg bare har bestilt dørskilt med mitt og den kommende hundens navn på, så håper jeg han kommer og sover over så ofte som overhode mulig. Vi trodde ikke vi skulle bli så godt vandt til samboertilværelsen bare etter et par måneder sammen, men åjoda. Jeg har både tv og internett på plass her i heimen nå og hadde egentlig tenkt til å sove her igjen i natt, men da Daniel ringte meg like etter jobb og lurte på når jeg hadde tenkt meg hjem, så følte jeg bare for å eliminere plan "sov alene" og hive meg i bilen for å kjøre "hjem" til ham istedet.- Ny sort sil i to str fra Søstrene Grene -Jeg får sove her i morgen igjen. Hihi! Jeg har ihvertfall tilbrakt hele dagen her nå! Spist en deilig frokost bestående av reste-kinamat, fylt garderoben med mer tøy og hengt opp litt dill av hyller og speil. At en liten 43 kvadrats leilighet kan føles SÅ koselig? Jeg elsker altså dette hjemmet mitt allerede!
Bare se så hyggelig jeg har det? Haha, ja jeg er kanskje litt overentusiastisk, men disse fargene, og den romslige planløsningen gjør meg over gjennomsnittlig lykkelig. For ikke å snakke om tanken på at en valp etterhvert skal tusle mellom bena mine her. Du vet du ønsker deg hund når du ser på hundeseng og designer dørskilt med hundens navn på lenge før den er født...- Ei litta innflytningsblomst fra meg til meg -Et lite bildedryss fra det jeg har styrt med i dag <3 Styrt litt, og kost meg MASSE. Det eneste jeg har å si på dette hjemmet mittt nå er at det er dritkaldt her. Jeg har ovnen på 33 grader og badroms-varmekablene på 30, og likevel kjennes det ut som en kjeller?! SÅ glad for at peisen er her om halvannen uke <3- Already Loving Living Here - Håper dere har hatt en finfin torsdag selv!

Valentines Gift from Daniel Wellington

Annonse for Daniel Wellington


Woaah! Har dere sett noe så fint? Fy søren for en gledens overraskelse. Forrige uke fikk jeg levert en eske proppfull av ekte roser og et gavesett fra Daniel Wellington med en lapp med ønske om en "Happy Valentines Day" fra DW teamet. Hjelp, så nydelig!! Tipper enhver jente ville hoppet i taket over å ha fått noe så pent levert på en ellers ganske så grå ettermiddag. I gaveesken blant rosene befant det seg en sort Classic Petite klokke, med en ekstra sort lærreim til og en roséfarget "heart charm" som skal få pryde lærreimen min i tiden fremover. Det er utrolig enkelt å skifte mellom de ulike variantene av Daniel Wellington reimer, så det gjør jeg allerede til stadighet her hjemme <3Har dere noen planer for den store dagen i år? I fjor var jeg ensom og alene, spiste antagelig iskrem, nettshoppet for alle penga og sveipet meg ihjel på tinder (neida), men i år har jeg mann, og store planer om å kjøre date night med han. Hehe! Daniel og jeg pleier ikke å gjøre veldig mye ut av noe som helst, men noe god mat skal jeg ihvertfall sørge for at vi får i oss denne onsdagskvelden. Alle hjerters dag  markeres litt! Det har jeg alltid vært opptatt av <3Altså SE så lekkert?! Fra og med i dag, 1 februar og til 14 februar, har Daniel Wellington satt sammen to søte valentines-kampanjer der du kan velge mellom å enten 1. Kjøpe en av de mange populære klokkene med lærreim og få en "heart charm" med på kjøpet. Eller 2. Kjøpe et ferdig gavesett med en klokke fra bestselger-kolleksjonen Classic Petite, en ekstra lærreim og en valgfri heart charm! Begge tilbud kommer selvfølgelig med en flott gaveinnpakning for anledningen. For å si det sånn: Er det noe de kan i DW teamet så er det jammen klassiske, rene og elegante innpakninger til klokkene sine.- Just Perfect For Valentines Day -Denne supersøte lille hjerte-dupeditten får du i både roségull og sølv, så her velger du den fargen som passer best til lær-reimen du har valgt deg. Har dere sett så koselig? Rabattkoden MARTHEBORGE gir i tillegg 15% rabatt, ikke bare på disse Valentines tilbudene, men på absolutt alt fra nettsiden deres. Så vet dere det! Du må betale toll når du bestiller klokkene på nett, men DW har fri frakt og retur verden over <3- Rabattkoden MARTHEBORGE gir 15% på alt HER -Happy Valentines day, når den tid kommer <3
Nå skal jeg se og få tømt leiligheten for pappesker her!