hits

februar 2014

Gjør om skjerfet til en kjole!Tjo hei! Nå er vi mest sannsynlig på vei inn til hovedstaden allerede. Tenkte bare å starte fredagen med å komme med et morsomt lite tips! Nemlig hvordan gjøre et skjerf om til en peplumkjole. Dette er slett ikke vanskelig og det krever verken nål og trå eller lim. Alt du behøver finner du under her med en liten "steg for steg" forklaring. Håper dere liker innlegget. <3 Jeg koste meg ihvertfall glugg ihjel da jeg holdt på med dette. Skulle bare ønske jeg hadde mange flere pene, sammenhengende skjerf så jeg kunne laget flere kjoler! Det lette stoffet ville jo passet perfekt å pakke med til Egypt. Det veier jo omtrent null!

Du trenger: 1. Et sammenhengende, litt stort skjerf i et pent mønster eller en pen farge. 2. To Belter.Slik gjør du: 
1. Start med å feste første belte over brystpartiet. Fest det ganske så stramt så kjolen ikke faller av.
2.
Se nøye på bildet over for det er dette som beskriver steg nummer 2. Ta tak i skjerfet og legg det inn under beltet du nettopp festet. Dra til skjerfet kommer opp på andre siden og forsett bare å dra og dra til skjerfet henger langt nedenfor beltet og skjuler det. Det er slik du lager peplum-effekten! Du må selvfølgelig dytte skjerfet inn under belte og dra på sidene og bak på ryggen også. Ikke bare foran som vist på bildet over. Ellers vil du jo bare lage kjole av skjerfet på fremsiden.
3. Når skjerfet er dratt såpass mye at lengden på "kjolen" begynner å bli kort, stopper du. Finn nå frem belte nummer 2 og fest det passe stramt rett under brystene. Vips så har du en peplumkjole! Hihi, kult eller hva? Skjerf kan brukes til så mangt!

  

Jeg vedder på at deres resultat blir mye penere enn mitt!
Bare husk to ting: 1. Skjerfet må henge sammen i hver ende 2. Skjerfet bør ikke være gjennomsiktig. 

I gang med pakkingen!

Har dere sett sånn et flott system i en koffert? Jeg synes jeg hører bestefars stemme når han ser dette. "Er det truser, hår og ledninger hun har trykket sammen der? Den hårsprayen skulle hun hatt en pose på!". Her er det nada struktur! Når jeg har brukt to timer på å lage 11 antrekk og selvfølgelig prøvd alt sammen på, så skulle det tatt seg ut om jeg hadde tålmodighet igjen til å brette det pent ned i kofferten. Hehe! Bussen til hovedstaden går 09.00 i morgen tidlig og fra og med da har vi et helt døgns reising forann oss. Vi mellomlander nemlig i Istanbull og har noen timers venting mellom flyene. Heldigvis har det å vente på en ukes solferie aldri vært noe problem! Spesielt ikke når man venter sammen med to fine jenter. <3 Vi kommer altså ikke frem til Egypt før lørdag morgen, men da kan vi sjekke ut det fine hotellet og starte ferien med en gang! Hvor deilig er ikke det?

Nå får jeg fortsette på forhåndsskrivingen og ta igjen litt kommentarsvaring.
Ønsker dere en kjempefin kveld videre kjære, gode lesere. <3 

En bukse - To styles!Hvis ikke denne saken var et kupp så vet ikke jeg! Jeg dro den med hjem fra Vila da jeg så at den bare kostet 75 kr og jammen satte den som et skudd på også. Hurra! Jeg blir så glad når jeg gjør spontane, gode kjøp. Denne buksa får bli deler av morgendagens reiseantrekk! Den er jo myk som en joggebukse samtidig som den er lett og ikke minst pen. Perfect for travel!

Ellers har jeg også gått til innkjøp av noen nye skjørt til turen. To superlekre "wrapped skirts" fikk bli med hjem fra Vila for 149 kr stykk, og det samme gjorde et hvitt skinnskjørt fra Bikbok til 349 kroner. Tenkte for en gangs skyld at jeg skulle vise dere mine nyeste innkjøp PÅ og ikke bare fra kleshengeren! Jeg kan nesten ikke vente med å ta i bruk dette hvite skinnskjørtet..Tenk hvitt skinnskjørt, solbrune legger og røde lepper. Mihi! Jeg tegnet antrekket i hodet da jeg kastet skjørtet over kassa på Bikbok. Gud så deilig det skal bli å legge bort de forbaska strømpebuksene. Ihvertfall for en uke! Måtte uken gå fryktelig sakte.

Hva synes dere? Har jeg gjort noen gode kupp?

Mangosurprise - Smoothie

Good morgen! Nå har jeg flyttet stumpen min tilbake til leiligheten igjen etter en svært så vellykket sleepover. Vi er helt nødt til å ha slike kvelder oftere. Spesielt midt i uken! Ettersom det bare er èn dag igjen til avreise har jeg en hel hau med arbeid forann meg i dag. Jeg kommer mest sannsynlig til å sitte med pcen forann meg helt til 23.00 i kveld. Forhåpentligvis klarer jeg da å løsrive meg for å pakke kofferten og finne frem passet. For ja jeg elsker å gjøre alt heeelt i siste liten!

Viktig å ikke være tidlig ute med noe som helst.. Hehe! Til frokost har jeg i dag laget meg en helt nydelig smoothie av mango og honningmelon. Herlighet så god! Liker dere disse to ingrediensene så kommer denne frokost-drikken til å gli ned på 1,2,3. For første gang i historien prøvde jeg å tilsette til havregryn i blenderen. Dette må jeg ærlig innrømme at jeg var en smule skeptisk til, men når grynene ble most sammen med alt det andre så smakte det overhode ingenting. Sist jeg sjekket så er havregryn både mettende og sunt så hvorfor ikke ha det i smoothien når det ikke ødelegger den gode og friske fruktsmaken? Du trenger: 1. En mango 2. En halv honningmelon 3. 1 dl kirsebær youghurt 4. En håndfull havregryn 5. 5-6 isbiter
Slik gjør du:
1. Skjær skallet av mangoen og del den i mindre biter. Gjør det samme med honningmelonen. 
2.
Mål opp ca 1 dl kirsebær youghurt og hell alt sammen oppi en blender. 
3. Tilsett 5-6 isbiter og en håndfull havregryn.
4. Fyr løs til alt sammen er most og server med det samme!


 
 Så det godt ut? Dette er jo en perfekt måte å få i seg litt frukt til frokost på.
Ønsker dere en fin torsdag. Snart er det helg, tenk på det! <3

Sleepover wednesdayGoood kveld fra stuen til besis! Ah, livet er jammen fint om dagen. Jeg har skreket av latter i hele kveld og jeg har på følelsen at stemningen slett ikke er i ferd med å snu. Tvert imot! Jeg tok like godt med meg Bella på sleepover og gjett om vi har kost oss med en katt og en hund i hus.. *Rettelse* Katt og mus! Det er jo Bella som er den nervøse her. Stakkars lille bebis <3

Nei, herlighet som vi har kost oss de siste timene. Vi har trykket i oss masse taco, vi har spist grønnsaker med dipp og nå sitter vi og ler så vi griner av "Jersey Shore". For hysterisk morsomt program.. Utrolig dumt, men så vanvittig underholdende.Har dere fått en fin kveld? For dere som skal opp tidlig i morgen er det ikke så mye igjen av den! Jeg ville i grunn bare innom for å ønske dere en god natt og dele et lite bildedryss fra den fine sleepover-kvelden vår. Denne dagen har virkelig vært SUPER.

Sweet dreams <3 Bella hilser til dere alle!

Antrekk - 260214

God ettermiddag kjære, gode lesere! Så herlig å høre at dere ser frem til å følge meg på enda en liten reise. Jeg var litt redd for at dere hadde gått lei av sol og strandbilder etter uken min i Marokko. Hehe. Vel, nå er det jo en hel måned siden! Det grå og triste været som er her hjemme er jo til å kaste opp av. Fy så deilig det skal bli å komme seg vekk! <3

Jeg har glist fra øre til øre i hele dag, og bikiniene er allerede lagt i kofferten. Det er riktig nok det eneste som er blitt pakket, men nå kan jeg ihvertfall si at jeg har startet på prosjektet! Ellers har jeg brukt dagen på å forhåndsskrive to innlegg til dere. Flere håper jeg at jeg skal få til i løpet av morgendagen. Kvelden min skal nemlig gå til sleepover hos Kristinemor. Gleder meg masse til å se henne igjen. Taco står på menyen og med film, latter og skravling leker vi at det er helg.. 
Skjørt fra Topshop, Sko fra Bianco, Genser fra Vila, Belte fra Gina Tricot, Hatt fra Bikbok

Vi er tross alt halvveis i dag! Har dere fått en fin onsdag så langt?

Egypt, here i come!*GLEDESHYL!!!!!* Jeg kjøpte meg akkurat en ukes sol og snorkelferie i Egypt, Sharm El Sheikh. *GLEDESHYL IGJEN!* Haha, jeg tror ikke jeg kan bli mer lykkelig akkurat nå. Annika, storesøsteren Tonje og jeg skal bo på fem stjerners hotellet Shores Amphoras Resort i en uke! -Og wait for it... Avreisen er om 2(!) dager. Haha, snakk om spontan sydenreise. Jeg har lenge gått og tenkt på at jeg måtte finne på noe lurt for vinterferieuken så nå var det på tide å slå til! Jeg har en hel uke fri fra jobb nummer 2, og den skal jeg jammen utnytte også. Endelig skal jeg til Egypt igjen. Dette blir faktisk mitt fjerde besøk!
Det er vel et tegn på at jeg trives farlig godt her? I en uke blir det bare snorkling, soling, spising av god mat og selvfølgelig blogging! Jeg vet jo hvordan dere foretrekker bloggingen min så jeg skal prøve å forhåndsskrive så godt jeg kan disse to dagene jeg har igjen før avreise. Kjenner jeg dere riktig så vil dere ikke bare ha strandbilder, men litt mer variasjon enn som så! Jeg skal gjøre så godt jeg kan så blogginnleggene blir både mange og varierte for den kommende uken.

Håper jo at dere gleder dere litt til å lese om strand og snorkel-livet i Egypt også! Jeg tror hotellet skal være helt nydelig så det bør ihvetfall ikke være noe problem å få knipset bilder i ordentlig fine omgivelser. Ah, nei nå vet jeg ikke riktig hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg er bare så glad! Denne uken skal i motsetning til alle de andre reisene mine, være en ren solferie. Jeg skal bare nyte meg på et nydelig sted med to nydelige jenter. <3 Gjett om det skal smake godt for både kropp og sinn!Se så fint det er! Kan ikke vente med å se hvordan det er i virkeligheten. 
Er det noen av dere som har bodd på dette hotellet før?

Ditchet for fotballkampWopwooop! Da var det klart for fotballkveld her i heimen. Jeg spurte om Jonas ville sette av kvelden til en romantisk date med meg tidligere i dag, men jeg ble avvist pga en fotballkamp.. SÅ jeg tenkte vi kunne kjøre romantisk "fotballkveld" i stedet! Med sunn smoothie og fotballdrakter til såklart. Det lyder vel som en bra kveld? Vi jenter kan ikke alltid få det akkurat som vi vil med romantiske komedier.. Hehe, HEIA MANCHESTER UNITED! Dere har bare med å vinne, ellers blir denne daten en ren katastofe.

Har dere det bra om dagen? Dere er blitt så flinke til å legge igjen gode tilbakemeldinger den siste tiden. Det gleder og motiverer meg masse! Jeg hadde meg en fantastisk løpetur rett etter forrige blogg-update og har egentlig bare kost meg siden. Tidligere i dag fikk jeg også en veeeldig gledelig nyhet, men den tenkte jeg ikke å gå nærmere inn på før i morgen. Mihi!Bella er som alltid med oss og supergiret til fotballkamp hun også!
Ønsker dere en strålende tirsdagskveld. Kos dere masse <3

Don't be a chicken, be madPuh, nå er jeg SÅ glad! Jeg satte oppe til langt på natt i går og skrev lister, sorterte bilag og ordnet klart de papirene om skulle tas med til regnskapsføreren i dag. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra møtet med Geir og det gikk så bra! Jeg siterer: "Fortsetter du slik så blir du snart rik Marthe!". Mihi! *Krysser fingrene*. Jeg var så stolt etterpå at jeg ringte Jonas i samme sekund som jeg gikk ut kontordøren og skrøt av at jeg hadde fått skryt. Viktig å gi seg selv en god klapp på skuldra av og til.

Er dere ikke enige? Haha! SÅ hyggelig å høre at så mange av dere likte den nye headeren forresten! Jeg tror ikke jeg fant en eneste kommentar hvor det sto at den ikke falt i smak. Det er fint å høre! Dere skal tross alt glane en del på den dere også. 

Den strikkede magetoppen jeg har tatt på meg i dag er splitter ny og fra Madlady. "Don't be a chicken, be mad!" sier jeg bare. Genseren er i merket "The ragged Priest" og er faktisk nå på 30%. Dere får kjøpt den for 315 kroner HER.  Har dere fått en bra tirsdag så langt?
Nå skal jeg hive meg på tredemølla. Vi skrives!

            Min genser er sponset av Madlady 

Ny header på plass!

*JUBEL!* Jeg har endelig fått meg en ny header. Ah, så deilig å få bort det gule håret og det gamle, fæle fjeset som jeg har sett på så alt for mange ganger det siste halve året. Hehe! Jeg blir så ufattelig lei av et bilde når jeg må se på det i timesvis hver eneste dag. Nå var det på høy tid med en liten forandring! Er dere ikke enige? Det er selvfølgelig min godeste @annikamalvheim som har stått for mesterverket. Det er det jo alltid. Hun vet akkurat hvordan jeg vil ha det og får det unnagjort i en fei. <3 Jeg er selvfølgelig superfornøyd, men nå er jeg spent på å høre lesernes dom! Hva synes dere om den nye headeren? Yes or no?Legg gjerne igjen en kommentar med deres mening!
Jeg synes alltid det er gøy å høre hva dere synes.

He's getting tattooedOh yes he is! Wææ! Jeg hadde aldri trodd at det skulle bli så bra! Hehe, frøken evig pessimist.. "Tror du at du kommer til å sette pris på disse tatoveringene når du fyller 40 år, Jonas?". Når gutten har bestemt seg for noe så er det jammen ikke mulig å få ham til å ombestemme seg. Disse tatoveringene skulle han ha, og jammen synes jeg at han kledde dem også. -Til slutt!

Til dere som lurer på hva det er han har skrevet på armene sine så kan jeg ihvertfall informere om at det er to personlige tatoveringer. "Momento" som betyr "Øyeblikk" har sin personlige historie bak seg, og tatoveringen med to M'er og to L'er står for pappa Lars, mamma Marion, søster Linn og bror Marius. <3 Denne ble min favoritt. Så enkel, men likevel så stilig!Så nå vet dere hvor jeg har tilbrunget deler av ettermiddagen! Hele prosessen tok rundt to og en halv time og kostet Jonas 2000 kroner. Vi var på Titan Tattoo i Kristiansand sentrum og kan så langt bare si gode ord om det stedet. Pent lokale, flink tatovør og veldig pent resultat. Jonas er så fornøyd som han kan få blitt og det er utrolig nok frøkna hans også! 

Kanskje dere får se resultatbildene når hevelsen har gått litt ned?
Dere har ihvertfall fått en god sneek peak med inspirasjonsbildene hans!  

Fancy tuna breakfastGood morgen! Herlighet for en hjemreise det ble på oss i går. Åtte timer tok det oss å komme hjem! Vi hadde helt glemt at østlendingenes vinterferie tok slutt i går. Dermed ble vi sittende fast i en nærmest stillestående kø i hele to timer. Da køen endelig hadde løsnet kom et uvær som jeg aldri har sett maken til. Jonas kunne selvfølgelig ikke kjøre i åtte timer i strekk så jeg satte meg foran rattet akkurat i det mørket falt og regnet øste ned. Vi var mitt i ingenmannsland uten gatelykter eller noe som helst og vinden var på et tidspunkt så ekstrem at jeg var sikker på at vårt siste minutt var kommet. Puh! 22.00 kom vi oss endelig hjem og nøyaktig to minutter etter det lå jeg på hodeputen og snorket. Haha, jeg tror aldri jeg har vært så utslitt..

Det ble altså over 9 timers søvn på meg i natt. Alarmen sto i dag på 07.20 og jeg har sjeldent følt meg så uthvilt så tidlig. Klokken 08.25 var jeg i treningsklærene og løp utendørs med Bella i 45 minutt. Deretter kjørte jeg en styrkeøkt på 45 nye minutt med både mageøvelser, rumpe, ben og armer. Hva da sprek mandag? Ah, jeg kunne ikke forestilt meg en bedre start på uken.
Til frokost lagde jeg meg noe veldig fancy! Det er egentlig bare en enkel tunfisksalat, men jeg fikk lyst til å gjøre noe litt mer kreativt ut av det. Oppskriften på salaten legger jeg ved under her til dere som får lyst til å prøve det ut selv. Liker dere ikke tunfisk så kan fisken alltids byttes ut med kylling foreksempel! Eller skinke hvis dere foretrekker det? Alt går ann!Du trenger: 1. 1 boks tunfisk 2. 1 agurk 3. En halv gul paprika 4. 1 avokado 5. 1 boks ekstra lett rømme 6. 3 ss majonès 7. 1 ss sitronsaft 8. Pepper 9. KarriSlik gjør du: 
1. Bland boksen med rømme + 3 ss majonès med litt sitronpepper og litt karri. Press litt sitronsaft over!
2. Hakk opp paprika, avokado og 1/3 av agurken i veldig små biter. 
3. Hell vannet av boksen med tunfisken og tilsett fisken med de oppkuttede grønnsakene. 
4. Ta en ostehøvel og skjær opp resten av agurken på tvers. Du vil lage lange strimler.
5. Bland fisk og grønnsaker med rømmeblandingen og smak til med litt ekstra pepper/karri. 
6. Rull agurkstrimlene så du får et passe stort hull i midten og stikk gjennom et grillspyd så det holder seg slik.
7. Legg en spiseskje tunfisksalat oppi agurk "rullen" og server! Pynt gjerne med noen sitronskiver.Oppskriften holder til 2 store frokoster!Dette er jo slett ingen dum rett til tapas heller! Eller hva synes dere?
Så det ikke fancy ut? Håper dere har fått en like god start på uken!

Bildedryss: Årets første skiturNå er vi mest sannsynlig halvveis på veien hjem mot Kristiansand! Jeg tenkte bare å dele noen hyggelige blinkskudd fra gårsdagens skitur. Fy søren som vi har kost oss denne helgen. Vi dro bare på en liten tur i går, men vi var likevel borte i to hele timer. Det ble nemlig tenning av bål og grilling av både pølser og pinnebrød + en god del trynings fra min side. Det er vel også med på å senke farten litt. Hoho! Jonas ville le seg ihjel av meg da jeg kom hjem klissvåt, iskald og dekket i snø fra topp til tå. Jeg tror ikke det var èn del av meg som ikke ble dyppet i snø.. Det er vel egentig et mirakel at jeg ikke klarte å skade meg.

 Jeg hadde det ihvertfall VELDIG gøy!

Ønsker dere en god søndag videre! Vi skrives fra Kristiansand igjen <3

Det gode hytteliv

Goood morgen! Guuud for en spennende 5 mil.. Arh, jeg sitter med høy puls enda! Haha. Jonas og jeg hadde alarmen på 08.00 og trykket febrilsk frokosten i oss mens vi heiet Norge frem på tvskjermen. Det gikk akkurat ikke, men vi kan vel ikke få i bøtter og spann heller. Vi hadde tross alt tre norske jenter på pallen i går. <3 I dag var det Russland sin tur! 

Sånn, nå lover jeg å ikke skrive et ord til om OL. Jonas og jeg hadde en nydelig kveld her i går. Vi lagde oss en alt for god middag, fyrte i peisen, spilte "Diamanten", og så Big Bang Theory til langt på natt. Kvelden skulle bare hatt litt flere timer. Den forsvant så fort! Plutselig var det klart for hjemreise. Vi skulle i det minste tatt en skitur til først, men jeg har et møte med regnskapsføreren i morgen tidlig og må få unnagjort en del papirarbeid før den tid. Derfor starter vi hjemreisen allerede nå.
Jeg tror ikke Jonas og jeg var de eneste som koste oss i går.. 

Litt bilder fra den koselige kvelden i går <3 Vi skrives litt senere igjen!

Just playin in the snow

Jeg hadde helt glemt hvor bra internettet var her oppe.. Høhø! Jeg får ta igjen noe av bloggingen når jeg kommer hjem igjen. Jeg har snart brukt to timer på å laste opp 10 bilder og vil nødig bruke veldig mye mer av den fine kvelden vår forann pcen. Vi har hatt en helt F-A-N-T-A-S-T-I-S-K  lørdag. Virkelig! Herlighet som vi har kost oss. Etter en vellykket, fin og latterfull skitur bestemte vi oss for å leke oss litt med rumpebrett utenfor hytta. Dette skulle vi ha filmet for fy søren så morsomt! Det er lenge siden vi har brutt ut i så heftige latterkramper sammen. <3 Vi brølte, lekte og lo som to småunger. Haha! Jeg har selvfølgelig knipset en hel hau av bilder til dere, men jeg må som sagt prøve å begrense meg litt for å ikke sitte her resten av kvelden.Det blir ihvertfall en liten update på bloggen! Nå skal Jonas, Bella og jeg lage oss en nydelig middag og fullføre den nærmest perfekte lørdagen med spillekveld, godis og film! Håper dere har kost dere minst like mye som oss i dag. Skulle ønske vi hadde en dag eller to til her oppe. Jeg tror ingen av oss har lyst til å reise hjem igjen allerede i morgen! Timene går alt for fort.Ah, for en fin dag! Måtte kvelden bli like bra <3
Moods of Norway pannebånnene er kjøpt på XXL.

Antrekk - 210214Det snør, det snøøør! Herlighet, for et snøvær vi fikk i går. Etterfulgt av regn såklart! I dag har vi derimot fått strålende soool! Jeg er så fornøyd med at det er dette været vi skal på roadtrip i. Jonas og jeg har fem timer i bil foran oss i dag, men i disse tilstandene gleder jeg meg! Faktisk så er vi på vei til fjells allerede. Jeg forhåndsskrev dette innlegget før jeg hentet Jonas på jobb i tretiden, så nå bør vi ihvertfall være halvveis. <3 -Og til dere som lurer på hvor vi skal.. Vi skal til vinterparadiset Liaset! 

 

Bukse og cardigan fra Bikbok, Skjorte fra Vero Moda, Sko fra Gina Tricot, Belte HERFRA (sponset)Antrekket dere ser her er altså fra gårsdagen. Jeg syntes det ble så mye antrekk i går at jeg valgte å publisere bildene i dag i stedet. Det gjør vel ingenting? I dag er pumpsene byttet ut med joggebukser og uggs, and i love it! <3 Hyttemodus = ON.

Vi skrives fra Liaset! Kos dere masse så lenge. <3

Ukens smoothie: JordbærdrømGod morgen, og GOD HELG! Jeg tenkte jeg skulle starte fredagen med en ny "ukens smoothie" oppskrift. Denne gang en jordbær variant med noe drue, kiwi og bringebær i. Mmm, så godt! Uten melis er den frisk og litt syrlig, mens med et par spiseskjeer melis smaker den akkurat som en søt dessert. <3 Farlig godt som både frokost, lunsj og kvelds-snacks.Du trenger:
1.
200g frossne jordbær 2. En håndfull grønne druer 3. Kjøttet av to kiwi 4. 2dl valgfri juice 5. 10 bringebær 6. 2 ss melis

Slik gjør du:
1.
Legg alle ingrediensene i en blender og dur løs! 
2. Tilsett mer juice om du ønsker den mer rennende og smak til med litt melis.
3. Bruker du ferske bær så tilsett også 4 knuste isbiter. Smoothien bør drikkes kald.
Pynt gjerne med litt frukt eller bær på toppen! Enjoy! Denne oppskriften holder bare til en stor smoothie.
Doble oppskriften om du ønsker å lage til flere personer. 

Ready for weekend!Marthe: Visste du at jeg var megastor fan av Green day før? 
Jonas: Ja.. Visste du at jeg også var det da jeg var yngre? 
Marthe: Ja.. Årh, det er så kjedelig at jeg ikke kan fortelle deg noe som du ikke allerede vet!Sånn er det når man har vært sammen i 4 år og kjenner hverandre inn og ut. Jeg tror ikke det finnes noe som Jonas ikke vet om meg og mine interesser. Det samme kan jeg si om Jonas. Noen av historiene vi deler med hverandre nå om dagen forteller vi selv om vi vet at den andre parten har hørt dem åtte ganger før. Hehe! Er vi blitt som et gammelt ektepar eller? 

Jaja, vi er ihvertfall fremdeles bestevenner og koser oss glugg ihjel sammen <3 Kvelden har vi brukt på en liten shopping-date! Jonas fikk for seg at han ville ta meg med på ullundertøysshopping på XXL. -So he did! Matchende ullundertøy med matchende rumpebrett og Moods of Norway pannebånn fikk bli med hjem og er nå pakket i hyttebagen. Jeg.Er.Klar.For.Avreise! <3
Bare en natt og noen timer igjen <3 Jeg kan virkelig ikke vente!Kjekken sjøl <3 Dere får ønske oss god tur da!
Bella og Kamera blir selvsagt med til fjells..

Purple is the new black

Oh yes it is! Ihvertfall i dag. Jeg har egentlig allerede vært ute og knipset antrekksbilder til dere i dag, men da jeg åpnet pakken fra www.madlady.se og oppdaget denne lilla toppen, skiftet jeg overdel med det samme! For en gjennomført sak.. Silkemyk, lett, og elegant med kryss i ryggen. <3 Passer til både hverdags og fest! Lurer meg på om jeg må ha den i sort også?Ettersom dagens planer ble avlyst, har jeg bare kost meg med pakking og planlegging av den kommende helgen. Føler i grunn det er helg allerede jeg nå! Jonas og jeg skal snurre komedien "The break up" med Jenifer Aniston så fort dere er oppdatert, og på menyen står det en nydelig kylling-gryte med couscous. Kanskje jeg må legge ut oppskriften på denne retten en gang i fremtiden. Den er blitt en liten favoritt her i hus! Håper dere har hatt en fin dag så langt. Buksene jeg har på meg på bildene er fra bikbok, belte er fra Nevernaked og toppen er fra Madlady. Leppestiften er Isadora farge 155. Fås kjøpt på H&M!

 
Skoene er Jeffrey Campbell fra www.nevernaked.comToppen koster kun 199kr og fås kjøpt HER.
Kanskje vi må spare antrekksbildene til morgendagen nå!

      Min overdel er sponset 

My latest outfitsHei og hopp og god torsdag! Hjelp for en sprek morgen jeg har hatt. Jeg sto opp ûbertidlig, kjørte Jonas på jobb og nøt meg i solsengen før jeg dro hjem for en real morgenøkt på tredemøllen. Gud, så skjønt å ha det overstått! Nå skal jeg bruke resten av dagen på å få unnagjort litt arbeid og pakke til morgendagen. Jonas og jeg drar nemlig til fjells i morgen! Wihuuu, gleder meg sånn til å traske rundt i joggedress og pysjbukser en hel helg. Jeg har ikke gått på ski på halvannet år nå så det er vel på høy tid med en tur i sporet også! Ah, it's gonna be a good weekend..  Skiturer, varm kakao, grilling, spillekvelder og peiskos!

<3 Og vet dere hva? Jeg skulle egentlig ha vært med Jonas på en av byens tatoverings-sjapper i dag, men tatovøren har vært litt uheldig så timen hans ble utsatt til mandag. Hoho! Jonas skal altså ta ikke bare èn, men to nye tatoveringer på armen! Hva han skal tatovere får dere vente å se til mandag. Slapp helt av; det er ikke navnet mitt. Er så spent på om det blir pent!

  


Tenkte det var på høy tid med en liten oppsummering av mine siste antrekk! Jeg må virkelig se å få fornyet garderoben med mer farger.. Jeg blir så glad av å kle meg i lysr nå på vintestid, men det er ikke så lett når garderoben er full av sort..Jeg ville i grunn bare ønsker dere en god torsdag!
Er dere flere av dere som skal til fjells i helgen?

Svar: Surfing i MarokkoHvordan er det å surfe?
Å surfe er noe av det mest fascinerede jeg har vært med på. Det.Er.Så.Gøy! Den følelsen du får når du finner en fin bølge, padler og treffer perfekt. Åh, det er fantastisk. Man vil aldri at timene i sjøen skal ta slutt. Jeg tenkte virkelig ikke på noe annet enn surfingen da jeg lå der ute og ventet på neste bølge. Det er noe helt spesielt med det. Kanskje det bare er Marokko.. Ikke vet jeg! <3 Det er ihvertfall veldig moro.

Hva var det beste med hele Marokko turen?
Surfingen! Beach resortet som vi oppholdt oss på på dagtid var også helt fantastisk, og det samme var de små utfluktene jeg hadde både med Lapoint og surfer Tarik. Jeg følte jeg fikk smake på litt av alt den ene uken jeg var der. Litt av luksuslivet som turist i Marokko, og litt av livet som surfer i en ekte marokkansk fiskelandsby. Jeg er veldig glad for at jeg fikk sett såpass mye på så kort tid.Hvor mye koster denne reisen?
Min reise var sponset av Lapoint, men jeg vet selvfølgelig den nøyaktige prisen på reisen min. En uke med surfekurs, opphold, 7 overnattinger, 7 frokoster, 5 middager, utstyr og instruksjon, 2 yogapass og daglig transport frem og tilbake til surfespotsene koster 4190 kroner. Da har du absolutt alt inkludert bortsett fra fly. Fly må du altså bestille utenom, og det selger Norwegian fra 1551 kroner. De har direkteflyvninger fra Oslo til Agadir til denne prisen hver lørdag. En surfeuke i Marokko vil altså totalt komme på rundt 5740 kroner.

Har du noen tips til hva man bør/ikke bør gjøre? Eventuelt pakke? 
Ikke drikk te fra souken. Jeg tror nemlig ikke alle er like nøye på å koke opp vannet ordentlig før de trekker teen. Ikke kos ihjel løshundene/kattene selv om de er aldri så søte. Vask hendene ofte og godt. Ikke drikk vann fra springen. Pakk med både varme og lette klær, og nyt ethvert minutt av surfingen! Du vil angre på at du sto over den ene timen med surfekurs når du kommer hjem..

Kan man dra til andre land på surfecamp med lapoint også?
Ja det kan man. I utlandet har Lapoint surfecamper både i Marokko, Portugal, Sri Lanka, Bali og Costa Rica. I Norge har de surfecamper i Stavanger og på Stad. Klikk på de ulike navnene for å komme til de enkelte stedene, se bilder og lese mer.Hvordan er shoppingen i Agadir?
Jeg var så opptatt av andre ting at jeg aldri fikk dratt inn til Agadir for verken shopping eller middag. Det eneste jeg fikk testet ut i Agadir var utelivet! -Men to av de andre jentene på campen fortalte meg at de hadde funnet både Mango og Zara så jeg vil tro at shoppingen ikke er så verst! Får jeg muligheten til å besøke Marokko igjen så skal jeg definitivt ta meg en liten shoppingrunde i Agadir.

Hvordan kommer man seg inn til sentrum?
Du kan be de ansatte på campen bestille taxi for deg. Kjøreturen tar ca en halvtime. Hvor mye den koster er jeg ikke sikker på, men jeg vil tippe rundt 100 - 150 kroner?

Ridde du på kameler, kan du fortelle om det? Var det isåfall noe som Lapoint satt opp?
Nei det gjorde jeg ikke, men det var flere andre som gjorde det. Det står både hester og kameler langs stranden som nivå 1 surfer på dagen lang så har man lyst til å ri så kan man altså det. -Men dette er ikke noe Lapoint arrangerer.

Hvordan var prisene i Agadir? Tenker mest på klær, sko, og tilbehør.
Går du på de store kjedebutikkene som Zara og Mango så er nok prisene veldig like hjemme, men man kan også dra på i både innendørs og utendørs markeder hvor alt er hundre ganger billigere. -Men man må ikke glemme å prute i Marokko! Er du god på å prute så kan du virkelig gjøre noen gode kupp både på sko, klær, vesker og tilbehør. Selv var jeg både på et fem etasjers innemarked og en gigantisk utendørs souk hvor de solgte alt mellom himmel og jord. Her kjøpte jeg meg blant annet litt billig krydder. En av utfluktene Lapoint arrangerer er nettopp et besøk på disse to markedene. Det vil jeg absolutt anbefale dere fremtidige reisende å bli med på!Hvordan var de lokale der nede?
Å, kjempehyggelige! Jeg pratet med mange av de lokale da jeg gikk små morgen og ettermiddagsturer for meg selv og alle jeg pratet med var så gode, høflige og hjelpsomme. Gatene ved Lapoint campen i Thagazout er stort sett fylte med muslimske både unge og eldre menn så går du veldig lettkledd, kan du fort få noen blikk eller kommentarer. Jeg gikk i shorts langs veien til stranden en morgen og jeg tror ikke det var en bil som kjørte forbi uten å tute. Det kan være litt ubehagelig, så kle deg litt tildekket når du er utenfor campens dører.

Så du noen gatebarn i løpet av tiden?
Nei det gjorde jeg ikke.

Ettersom det er et land hvor man egentlig må dekke til skuldre og knær, hvordan gikk du kledd om du skulle til sentrum?
Du havner ikke i fengsel om du velger å gå for miniskjørt på shopping i Agadir, men det handler vel mer om å ha respekt for deres kultur. De muslimske damene der nede dekker seg til fra topp til tå. Jeg ville bare føle meg dum om jeg gikk i minishortsen min ved siden av. Dekk ihvertfall til bryst, unngå singlet med tidenes kløft og kle deg ikke opp i den minste shortsen du eier. -Så går det så fint! Ville du gjort det igjen om du fikk mulighet?
Lett!

Hvis du kunne bestemme igjen hvor lenge vil du vært der?
Hmm, to uker ville vært akkurat passe for min del. Da ville jeg også ha rukket å se mer av selve Agadir samtidig som jeg ville ha lært å beherske surfingen enda litt bedre!

Synes du du fikk god styr på brettet eller trenger man lenger tid for å bli "god"?
Du trenger nok mer enn en uke for å bli "god", men man lærer utrolig fort! Det var enklere enn hva jeg hadde forestilt meg, og det var en hyggelig overraskelse! Du får grei styr på brettet bare på en uke, men noe proff blir du ikke på så kort tid.

Er det noen aldersgrense for å melde seg på surfekursene?
Ja, det er egentlig 18 års grense for å delta på surfekursene i Marokko, Sri Lanka, Costa Rica, og Bali, men er dere en hel venninngjeng hvor noen er 17 og andre 18 så kan dere alltids sende Lapoint en mail og høre om det er i orden. De pleier å være greie på den fronten! Ellers tilbyr også Lapoint surfecamper for 13-17 åringer både i Portugal og på Stad. HER finner dere campen i Portugal, og HER finner dere campen på Stad.

Var det enkelt å bli kjent med de andre på campen?
Ja det var ikke noe problem. Jeg har aldri vært den som prater mest og høyest, men når vi er førti reisende i aldersgruppen 18-50 år så skulle det være merkelig om jeg ikke kunne finne noen interessante og hyggelige mennesker å prate med. Jeg følte faktisk at jeg fikk pratet litt med alle og enhver. Ihvertfall nesten! Jeg prøvde å hilse på noen nye personer for hver dag og satte meg gjene med noen helt ukjente når de ulike måltidene skulle inntas. Det er sånn jeg liker det! Hilse og småprate litt på alle og enhver.

Hvordan var utelivet i agadir, hvilken klubb var dere på?
Å hjelp, det var bra! Veldig bra. Herlighet, jeg koser meg stort sett alltid på byen, men det var ekstra moro å endelig få festet litt i utlandet igjen! Nytt sted, nye lokaler, ny musikk og nye mennesker. Det er alltid gøy. De ansatte på Lapoint og beach resortet tok oss med til en veldig populær engelsk nattklubb i Agadir. Her må dere bare se å komme dere om dere drar til Marokko. Vi var der på en fredagskveld og stemningen var super! Lokalet var digert, dansegulvet var digert, sitteplassene var mange og drinkene var gode. -Og dyre! Husker jeg riktig så kostet en drink 200 dirham. Det er rundt 150 norske kroner. Man kan helt sikkert finne rimeligere klubber å feste på, men det var denne store og fine engelske nattklubben de fleste turistene festet på.

Er marokanske gutter kjekke?
Hehe, jeg fikk faktisk en rekke kommentarer før reisen min, fra lesere som hadde vært på surfecamp i Marokko tidligere og som syntes at surfelærerne var veldig kjekke. Marokkanske gutter er akkurat som norske gutter. Noen er heldige, andre er mindre heldige! -Men joda det finnes mange pene marokkanere, og surfelærerne er slett ikke dumme!Kunne man drikke alkohol der? På restaurantene? Evt kjøpe og drikke på campen?
Marokko er et muslimsk land. Det er ikke lov til å selge alkohol i gatene. Alkohol får du kun kjøpt i taxfreen på flyplassen, på hoteller, eller på nattklubbene i Agadir. Du finner ingen vinmonopol i Thagazouts gater, men du kan kjøpe både øl og vin på campen til Lapoint.

Dere dro fra campen på morgenen og kom tilbake i 16-17.00 tiden? Ble det mye Africa-time?
Hvis du har lyst til å bytte ut en dag med surfing mot en heldagsutflukt så får du en hel dag med Marokko-time i Paradise Valley. Ellers kan man også delta på en halvdags utflukt i souken i Agadir. Da får man også en veldig god smakebit på den Marokkanske kulturen. Ellers kan du alltids hoppe over middagen på campen og bruke fritimene fra 14.00 - 00.00 til hva du måtte ønske.Hvordan så en typisk dag ut der borte? Hva gjorde dere fra morgen til kveld?
Jeg har skrevet et "Time for time" innlegg HER. Dette må dere også gjerne lese!

Hva bør man ta med seg? Medisiner, var det kaldt trenger man jakke eller bukse?
Det eneste jeg skulle ønske jeg hadde tatt med mer av, var varme klær. Jeg hadde bare med meg en ordentlig god jakke og den bodde jeg i hver kveld. Det blir nemlig riktig så kjølig om kveldene! På dagtid når solen står på er det superdeilig, men gradene forsvinner med solen. Pakk med litt av alt fra garderoben! Skulle du bli syk mens du er der nede så finner du et apotek like nede i gaten der campen holder til. Man kan spasere ned på et par minutter og de som jobber der forstår og snakker fint engelsk.

Var det norsk sommer-varmt eller varmere?
Tja det var en veldig god norsk sommer i tilfelle! Når solen står på blir det fort godt og varmt! Værmeldingene meldte mellom 17 og 21 grader hver dag hele uken, men når vinden forsvinner så kjennes det mye varmere ut. Temperaturen på dagtid var virkelig perfekt!

Var det kaldt i vannet?
Vann temperaturen lå på 19 grader. Det er ikke varmt om du skal bade bare i bikinien, men vi surfer i gode våtdrakter og da kjenner vi ingenting. Jeg lå i vannet minst to timer hver dag og la aldri merke til om vannet var kaldt eller varmt, og det er vel et tegn på at jeg ihvertfall ikke frøs?

 
Bodde du på rom alene?
Ja det gjorde jeg. Man kan velge selv om man vil bo på dobbeltrom, på firemannsrom, på åttemannsrom, eller i leilighet. Dette velger du når du booker reisen din på lapoint.no Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle bo før jeg kom frem. Da fikk jeg utdelt et dobbeltrom med egen balkong og eget bad. Sistnevnte var jeg svært takknemlig for å ha den natten jeg ble syk! Hehe.

Hvilken aldersgruppe vil du anbefale turen til?
Dønn ærlig.. Hvilken som helst! Vi var over førti mennesker i alle aldre på Lapoint campen den uken jeg var der. Jeg pratet med damer og menn i 40-50 års alderen og jeg pratet med jenter og gutter på min egen alder. Flertallet på campen var mellom 20-25 år, men det var også både yngre og eldre reisende. Lapoint tilbyr noe for alle og enhver. Liker du å surfe så kan du reise til Marokko, bo på Lapoint campen og bare ha ditt livs ferie.

Var antall måltider og kvaliteten på maten god nok?
Ja det synes jeg. Nå er jeg den minst kresne personen på jord, men jeg likte absolutt alt jeg fikk servert både til frokost, lunsj, middag, og dessert. Vi fikk veldig mye forskjellig, og det likte jeg! Litt tradisjonelle retter, litt utradisjonelle, litt kjøtt og litt fisk.. Liker du ikke det som står på menyen så kan du alltids dra ut på egenhånd og spise et hvilket som helst annet sted. Det er tross alt ikke alle som liker fisk..

Var det bedre en forventet? Idylisk?
Reisen kom så raskt på at jeg ikke rakk å danne meg noen spesielle forventninger til verken Marokko eller campen. Forventningene til selve surfingen var derimot skyhøye. Jeg hadde tidligere kun sett surfere på tv og hadde kun dagdrømt om å få prøve det ut selv en gang. Jeg hadde trodd at det skulle være vanskeligere, men det var jo bare en superpositiv overraskelse. Jeg visste at det skulle være moro, men ikke SÅ moro. Ah, nei for en fin uke jeg hadde. <3 Den var rimelig magisk!

Vil du anbelfale Lapoint for en jente på 17 år?
Ja! Du kommer til å stortrives med Lapoint. De ansatte tar så godt vare på alle sammen og sørger alltid for at du har det fint. Jeg følte meg tryggere i Marokko enn jeg gjør i Oslos gater. Jeg traff ikke på et menneske som ville meg noe annet enn godt. <3 Det er spesielt viktig at man føler seg både trygg og tatt vare på når man reiser alene. Det kommer du til å oppleve når du drar med Lapoint, uansett om du velger Marokko, Portugal, Sri Lanka, Bali eller Costa Rica som reisedestinasjon.

Er nivået høyt når det gjelder surfing?
Når du booker reisen din til Marokko så får du to nivåer å velge mellom. Nivå 1 og nivå 2. Nivå 1 hadde desidert flest surfere den uken jeg dro på camp med Lapoint, og 90 % av disse hadde på lik linje som meg, aldri så mye som rørt et surfebrett før. Har du surfet et par ganger tidligere så ville jeg fremdeles ha meldt meg på nivå 1 og brukt de første dagene på å friske opp surfekunnskapene. Nivå to er for deg som har surfet litt tidligere. Dagene for surferne på nivå 2 ser litt annerledes ut enn dagene for oss på nivå 1. Etter frokost drar de nemlig ikke rett til dette fem stjerners beach resortet som vi lå og nøt oss på hver eneste dag. De litt mer erfaring sjekker nemlig ut litt andre surfespots og velger alltid det beste stedet for forholdene den dagen. Etter at det perfekte stedet for dagens leksjon er funnet, er det oppvarming og 2-3 timer med surfing som står på planen. Deretter er det lunsj og fritimer til å gjøre hva man måtte ønske. Noen velger da å fortsette surfingen, mens andre velger å sole seg, dra til beach resortet som nivå 1 oppholder seg på, eller dra inn til Agadir for sightseeing.

Hadde du med deg mye lommepenger?
Jeg hadde med meg en del lommepenger, men jeg vet ikke hvorfor for jeg fikk jo slett ikke brukt dem. Alt var jo inkludert! Nå var jeg så heldig å få utflukter, transport og ja til og med litt alkohol inkludert, men dette koster dere ikke all verdens. Når det er sagt så ville jeg aldri reist på ferie lutfattig. Drar jeg på ferie så vil jeg kose meg og ikke tenke på hvor lite penger jeg skal bruke. Ta meg et par tusen i lommepenger så lever dere kjempefint. Da kan dere kjøpe ekstra middager de dagene middagen ikke er inkludert, bli med på alt av utflukter, og ta en tur og to til Agadir!

Hvordan gjorde du det med valutaen? Fikk dere mulighet til å veksle det dere hadde til overs før dere dro hjem?
Akkurat den biten er jeg litt usikker på. Jeg hadde bare rundt 200 dirham i kontanter samme dag som vi dro hjem så jeg brukte dem bare på noe mat på flyplassen. Jeg tror alle var ganske flinke til å ikke ta ut mer enn nødvendig. Ta heller ut litt av gangen flere ganger.Da skal alle spørsmål være besvart! Håper dere likte innlegget.
Les alle blogginnleggene mine fra Marokko HER. Sweet dreams!

Pannacotta med passionsfruktHvis ikke dette ser godt ut så vet ikke jeg! Panna cotta er noe av det beste jeg får når den er hjemmelaget og kombinert med sure eller søte bær til. I dag bestemte jeg meg for å lage pannacotta toppet med passionsfruktsaus, og resultatet ble bare helt vilt. Dette er dere bare nødt til å prøve. Pannacotta høres kanskje avansert ut med gelatinplater og det hele, men det er det så absolutt ikke. Desserten må stå og stivne i kjøleskapet i 3-4 timer før servering, men det tar ikke mer enn 15 minutt å lage hele sylamitten. Så fort du putter en skje med litt panna cotta og litt passionsaus i munnen, vil du ikke angre på at du satte av de femten minuttene på kjøkkenet. Det smaker SÅ godt! Oppskrift på panna cotta med jordbær finner du HER.Du trenger: 1. 4 gelatinplater 2. 6 ss sukker 3. 2 ss melis 4. 8 passionsfrukter 5. 5 dl kremfløte 6. 1 vaniljestang
Slik gjør du:
1. 
Del en vaniljestang i to og skrap ut frøene med en kniv. Hell dem oppi en gryte. 
2.
 I samme gryten heller du 5 dl kremfløte og 6 ss sukker. Varm opp til kokepunktet mens du rører så sukkeret smelter inn. 
3. Bløt 4 gelatinplater i kaldt vann. La de ligge slik i 2 minutt før du tar dem opp igjen og vrir av vannet. 
4. Rett før fløteblandingen når kokepunktettar du gryta av plata og siler av fløten for vaniljestangsrester. 
5. Legg de ferdig vridde gelatinplatene i den varme fløteblandingen og la også disse smelte inn mens du rører forsiktig.
6. Hell det hele over i glass og avkjøl i minst 3-4 timer. Pannacottaen er klar når den er blitt helt stiv. 
7. I mellomtiden kan du kutte passionsfruktene i to, skrape ut kjøttet og blande det sammen med 2-3 ss melis. Smak til så du får den perfekt. Noen liker sausen litt sur. Andre vil ha den mer søt. Jeg liker sausen til den søte pannacottaen litt syrlig..

Sausen heller du bare over så fort panna cottaen har stivnet. Pynt gjerne med litt rips!

  Håper dere vil prøve den ut! Den er virkelig verdt det. 
Oppskriften ga to store glass med panna cotta. <3

Videosnutt: Lunch time!

God kveld! Nå er det bare minutter til jeg hiver meg i bilen og kjører av gårde til Vero Moda for varetelling! Det er måneder siden jeg var med sist så nå gleder jeg meg MYE! Våre varetellinger er nemlig svært sjeldent kjedelige.. Mihi! Under får dere den lille videosnutten fra dagens lunsjbesøk. Det er flinke Kristina som har stått for redigeringen! Vi tenkte vi skulle prøve å sette av en dag i uken fremover hvor vi filmer litt til bloggene våre. Vi har sagt det en gang tidligere, men det har liksom aldri blitt noe av! Håper vi kan bli litt flinkere nå fremover. Dere synes vel også det er moro med noe annet enn bare bilder hele tiden?

Håper dere liker den! Dere aner ikke hvor vanskelig det var å åpne cafèdøren på en elegant måte. Den var så tung! Jeg dro alvorlig talt med hele kroppsvekten min og konsentrerte meg maks om å få det til å se litt "smooth" ut. Det skal ikke være lett! Enjoy! Kamera blir med på varetelling i kveld. <3
Håper på å få tatt noen fine bilder av Vero Moda jentene!

Work, work, work!Åh, herre! Lurer meg på om min pcskjerm kunne trenge en vask? Alt den blitzen avslører! Hehe, jeg ville bare innom og fortelle dere om min fine ettermiddag. Jonas har for andre dag på rad laget supergod middag til oss mens jeg har sittet på kontoret og jobbet. Jeg har lovet noen halvsinte lesere å publisere svar-innlegget for Marokko spørrerunden i kveld, men det ser jammen ikke ut til at jeg blir ferdig før jobb. Jeg hadde helt glemt hvor lang tid det tar å besvare slike spørrerunder! Beklager til dere som har ventet i en halv evighet nå. Jeg jobber ihvertfall med det og håper å få skrevet det ferdig i løpet av morgendagen.Ellers har jeg selvfølgelig ikke rukket å bake til gjengen på jobb, men jeg har en hyggelig erstatnings-plan som jeg tror vil falle godt i smak! Hihi. Dere får ha en hyggelig tirsdagskveld videre. Videosnutten kommer klokken 21.00 <3 So stay tuned!

Have a nice evening! <3 Vi skrives snart igjen.

Good morning y'all

 Good morning y'all! Bare innom for å ønske dere en fin dag. Herlighet, etter gårsdagens lille kveldstur ble jeg så søvnig at jeg bestemte meg for å ta en liten powernap.. Vel det endte med at jeg la meg klokken ni og sov i tolv timer. Jeg tar det som et tegn på at jeg må lære meg å legge meg tidligere og sove en smule mer fremover! Jaja, i dag er jeg ihvertfall superduper-uthvilt! Morgenen brukte jeg på å kose meg med en varm kopp te og det nyeste Costume bladet. Jeg har fått et helt års abbonement av dette motebladet i julegave fra Vero Moda. Hva da heldig? Eeelsker jobbene mine <3

Nå skal jeg få unnagjort litt mailsvaring før jeg drar på Herligland for lunsj med bloggbaben Kristina! Gjett om vi skal kose oss. Jeg har omtrent ikke sett henne siden klessalget vårt i november så nå har vi litt å ta igjen. Gleder meg! Senere bærer det videre på varetelling med VM jentene. Lurer meg på om jeg skal slå til med noe bakverk og overraske dem litt. Vi får sjå! 

 

Veldig glad for at postmannen ikke bestemte seg for å gå forbi vinduet vårt i dag.. Igjen.. Ha en strålende tirsdag! Vi skrives igjen litt senere. <3

Antrekk - 170214

 Oh my god! Vi har fått SOL! For real! Dette må være andre dag i år.. For noen heldiggriser vi er! Nei jeg må ikke være så sarkastisk. Jeg er faktisk sinnsykt takknemlig for de soltimene vi fikk denne mandagen. Det ga en forsmak på varme og et ørlite håp om at våren er her om ikke så alt for lenge til.. <3 Har dere fått en sprek start på den nye uken? Det har jeg! Jeg har fått unnagjort en masse arbeid, jeg har tatt en god runde på tredemøllen og nå skal jeg snart ut på en aldri så liten tur med Bella før Jonas og jeg slår oss til ro for kvelden. Kanskje vi dundrer på med enda en filmkveld? Det hørtes fryktelig fristende ut!

Nei nå har jeg det.. Vi skal se på reiser i kveld! Innen uken er omme skal dette kjæresteparet ha bestilt seg en to ukers sydenferie i et eksotisk land for sommerferien. Nå bestemte jeg det gitt! Jonas fikk et reisegavekort av meg i bursdagsgave i år så nå har han ingen unnskyldning til å ikke reise med meg. Det høres ut som jeg er en pest og plage å dra på ferie med, men det er bare så enkelt som at Jonas trives best hjemme i stuen. Hehe! Vi er med andre ord helt forskjellige på den fronten. 

 
Bukse fra New Yorker, Topp fra H&M, Cardigan fra Bikbok, Sko fra København, Belte fra www.nevernaked.comDere får ha en fin kveld videre, kjære lesere! <3
Bella står og tripper av turlyst ved siden av meg her.. Ånei.

Ny uke, nytt hår!Da var jeg fresh på håret igjen.. Ah, det føles skjønt! Dere som følger meg på instagram har allerede fått en sniktitt på resultatet. Marianne og jeg bestemte oss for å ta etterveksten og legge i noen lyse striper med salongens nye Loreal farger. Deretter kjørte vi en liten skyll for å få fargen litt mindre varm. Det gikk som smurt. Jeg kunne ikke vært mer happy jeg! Tusen takk for god hjelp nok en gang, Marianne.Ellers var jeg så heldig å få med noen nye hårprodukter hjem. Silky sexy hair både shampoo og balsam + en all in one treatment spray som pleier og hjelper håret på hele 10 ulike måter. Denne kan jeg ikke vente med å ta i bruk. Den dufter nemlig av eksotisk kokos. <3

Under ser dere førbildet til høyre og etterbildet til venstre. Har dere lyst til å bestille time hos Komponisten selv så kan dere booke time HER. Eller ringe 38090885. Tusen takk for alle de fine kommentarene som har tikket inn på instagram allerede. Herlighet så glad jeg blir! Dere har kanskje lagt merke til at håret mitt plutselig er blitt litt lengre også? Jeg har ikke satt inn noe nytt tape-extentions (enda). Jeg vil vente noen måneder med det, men jeg fant et eldgammelt sett stripede clip on extentions hjemme i hår-samlingen. Dette skulle visst vise seg å passe perfekt til det nye håret mitt. -Så nå kan jeg ihvertfall variere litt!

Flere bilder får dere i dagens antrekk litt senere!
Nå har Jonas laget tidenes middag til oss her. Flinke mannfolket. <3

              Behandlingen min er sponset 

Antrekk - 160214Åå så hyggelig det var å komme hjem til alle de fine tilbakemeldingene! Det gleder meg masse å høre at dere likte gangen vår så godt. Så fort innlegget ble publisert, dro jeg for å unne meg noen minutter i solsengen. Kanskje dette blir det neste jeg drar inn i heimen? Nå som jeg har tatt inn en tredemølle kan jeg vel like godt kjøre på meg solseng også? Haha, NEI! Jeg tuller. Et sted får grensen gå! Jonas har laget oss laks med grønnsakswok til middag og jeg har handlet inn iskrem til en aldri så liten, romantisk filmkveld <3 Det er jo søndag.. -Og fridag!

 Veldig sene blir vi nok likevel ikke i kveld. Vi skal nemlig tidlig opp begge to i morgen. Jonas for jobb og jeg for et frisørbesøk hos flinke Marianne. Gleder meg til å se hva hun har tenkt til å finne på med meg denne gang. Er det på tide å bli blondie igjen nå?

Yes or no? Vi får høre hva sjefen sjøl mener! Hihi, Bella fikk også bli med på dagens shoot. Hun har vært hyperaktiv i hele dag så vi tok henne med på fotoshoot til tross for at hun hater det over alt på jord. Spesielt på dager som denne hvor det er... BRIS.

 
Blazer fra H&M, Skjørt og Belte fra Gina Tricot, Topp fra Zara, Sko fra NellyStakkars liten.. Det er ikke greit å være italiensk i Norge. 
Ha en stråålende søndagskveld. Nå snurrer kjæresteparet film! 

Interior: Hallway

 

 

Gangen er kanskje ikke det mest spennende rommet for dere å se, men jeg elsker virkelig interiør og vil så gjerne dele absolutt alt av hjemmet vårt med dere! Det begynner virkelig å komme seg her. Nå er til og med gangen nesten akkurat slik jeg vil ha den. Da mangler vi bare perfeksjonering av et siste rom.. Jonas sitt walk in! Det der kommer til å bli et endeløst prosjekt..   

Hva synes dere? Vi har ingen vinduer i gangen og derfor var det viktig for oss/meg (høhø) at den ble så lys som overhode mulig. Det synes jeg jammen vi har lykkes i! Til tross for både store møbler og en gigantisk tredemølle så synes jeg gangen både ser lys, stor og elegant ut! Vi har virkelig slitt med å få dette rommet pent så nå er jeg bare suuperglad! Er det noe jeg har lært av denne flyttingen så er det at innredning tar tid. Ihvertfall når man skal skape sitt eget, perfekte lille hjem <3

 Jeg er storfornøyd.. <3 Tredemøllen gjorde virkelig susen! 
Dere må bare spørre om dere lurer på hvor noe av interiøret er fra!

Party Time!Ååå se hvem som var på besøk hos meg i går kveld! Jeg har faktisk ikke fortalt dere det, men Cathrine flyttet til hovedstaden for tre uker siden! Hun fikk nemlig tilbudet om en jobb som hun ikke kunne takke nei til. Så da flyttet bestis jammen fem timer fra meg! Dere kan tro at vi savner hverandre. Heldigvis har hun vært flink til å komme hjem i helgene, og jeg kommer nok også til å ta hyppigere besøk til hovedstaden dette året. <3 Vi skal ihvertfall ikke miste kontakten bare fordi vi bor lengre fra hverandre! 
Forhåpentligvis bor vi ikke i hver vår by for alltid heller! <3 Festen gikk litt vel bra i går. Haha! Vi var fire jenter og to gutter som koste oss med drikkeleker, dans og moro. Kjæresten til bestis 2 sjenket oss alle sammen så formen var det ikke noe å si på! Hoho. Det ble knipset en hel hau bilder, men da jeg så gjennom dem i dag fant jeg fort ut at det var svært få av dem som egnet seg til bloggen. GØY hadde vi det ihvertfall! Da klokken var rett over tolv, dro gjengen på byen og koste seg helt til stengetid.

Jeg rakk ikke å oppdatere dere noe mer i går. Det ble så hektisk med forberedelsene til vorset etter jobb. -Men jeg håper dere alle sammen fikk en fin lørdagskveld! Nå skal jeg kose meg med en god frokost før jeg starter på dagens bloggarbeid. Ha en god og avslappende søndag dere! 

Morgenstund med OLGoood morgen! Åh, dette blir en bra lørdag. Jeg har det på følelsen! Jonas og jeg har allerede kost oss med litt romantisk frokost til OL, og så fort dere er oppdatert drar jeg videre på jobb. Der blir jeg helt til seks og så er det bare å komme seg hjem i en farlig fart og stelle i stand til et lite vors! Jeg får nemlig en veldig, veldig fin og sjelden gjeng på besøk i kveld.

 

Er det flere som skal sitte forann tvskjermen og glane på stafetten denne lørdags-formiddagen? Jeg skulle selvfølgelig ønske jeg fikk med meg resultatet, men man kan liksom ikke sette jobben på vent under OL heller. Hehe! Jeg får se guttaboys i morgen i stedet. Det er jo alltid litt ekstra spennende med Northugen. Krysser fingre og tær for at han i det hele tatt skal gå!Mer rekker jeg ikke å dele med dere nå, men jeg ønsker dere alle sammen en GOD lørdag! 

Tren hjemme med Abilica

 

Se hva vi har fått i hus! Åh, nå er jeg fornøyd. En Abilica Stream tredemølle har fått plass i den store gangen som vi ikke visste helt hva vi skulle gjøre med. Er den ikke fin? Tredemøllen har en elektronisk høydejustering på 15 nivåer så nå fremover kan jeg til og med gå bratte fjellturer innendørs! Motoren er på 2,5 HK og går helt opp til 18 km/t. Så fort kommer nok ikke mine ben til å ta meg, men kjekt å ha! Kanskje Jonas vil få mer bruk for denne hastigheten? Løpebåndet er på 50x140cm så den er rimelig stor, men det fine er at den er sammenleggbar og med trillehjul, så så fort treningsøkten er over kan vi sette den opp på "høykant" eller trille den inn på et annet rom om vi ønsker det. Jeg vil selvfølgelig ha den til pynt når den ikke brukes. Heh! 
Inngebygde høytalere og mulighet for tilkobling av mp3 spiller finnes også sammen med en computer med bluetooth for iphone, ipad eller android nettbrett. Dette er det mest geniale med hele tredemøllen spør du meg. Når jeg løper nå om dagen, løper jeg nemlig langs strandpromenaden i Thailand! Ved å koble tredemøllen trådløst til ipaden, kan jeg gjennom appen "Run on Earth" løpe nøyaktig hvor jeg vil i verden. Appen er helt gratis og så fort du har valgt deg en løype i Google Maps får du gjennom Google Street View virkelig følelsen av å være der! Du ser veien, stranden, gatene foran deg og tredemøllen justerer motstanden eller stigningen automatisk etter terrenget. Hvis ikke det er nyteknologi så vet ikke jeg! Man både ser og føler motbakkene! Hva skal jeg til New York for? Jeg kan løpe New York Marathon fra gangen min jo!

Abilica har ikke bare tredemøller som hjemmeapparat. Foretrekker du sykleapparater eller eliptikaler så har Abilica flere kvalitets-varianter der også med nøyaktig den samme teknologien. Dere kan se utvalg og pris på de forskellige modellene HER. Ellers fås disse apparatene også kjøpt på XXL, Sport1, MX sport, Treningspartner.no, Flust og X-life.

Time is no longer an excuse! Ikke bare har jeg fått en helt RÅ tredemølle. Jeg har også fått en rekke mindre Abilica treningsapparater som har gjort hjemmetreningen min vanvittig mye mer effektiv. Jeg har tatt i bruk både vekter, yogamatte (ja jeg har begynt med hjemmeyoga!), fitnessball, og exertube strikk de siste ukene og motivasjonen min har aldri vært bedre. Bare fargene på de ulike apparatene er motiverende å se på i seg selv, men den virkelige motivasjonen og ikke minst effektiviteten kommer av treningsappen "Abilica circle". Det er fort gjort å miste motet når man trener hjemme på stuegulvet, gjerne med et litt for spennende tvprogram til. Jeg har selv ligget på stuegulvet og tenk "pokker, de siste 15 situpsene står jeg over i dag". Følger du en treningsapp med program, veileder og en PT som trener sammen med deg på video så er det så mye enklere og trene hardt! Hjelp, for en forskjell det er på treningsøktene jeg har hjemme i stuen nå som jeg har både Abilica utstyr og appen på plass. Dette vil jeg virkelig anbefale til dere andre som foretrekker hjemmeøkter fremfor treningsstudio.

Selv har jeg ikke trent på et senter siden i fjor høst! Hva skal jeg nå begynne for? Jeg har jo alt jeg behøver! Abilica fitnessball får dere kjøpt for 249kr HER, Yogamatten fås kjøpt for 399kr HER, Abilica exertube for 199kr HER, og trio vekter til 499kr HER. Treningsappen er altså helt gratis og tilgjengelig i Appstore og google Play. De nevnte produktene fås også kjøpt hos Sport1, XXL, MX Sport, Treningspartner.no, X-life, Flust, Anton Sport, SportAmore, Stadion, CDON.com og Gymgrossisten.

 Dere må gjerne lese mer om Abilica Circle treningsappen HER. Eller se hele utvalget av treningsapparater fra Woman-serien HER. Det var litt om mine treningsapparater! Neste gang lover jeg å skrive litt om øvelsene jeg gjør med de ulike apparatene. Jeg regner med at mange av dere allerede har utstyr som fitnessball, vekter og matte hjemme? Ellers får dere gå til innkjøp av det til neste innlegg. Mihi!

Håper dere likte innlegget. Jeg gleder meg allerede til neste!
Er det noen av dere som har prøvd treningsappen "Run on Earth"?


       
     Annonse 

[Alt-Text]

Happy Valentines Day!Happy Valentines day! Haha, her i hus har det ironisk nok vært mindre romantikk enn noen sinne. -Og vi som pleier å være så flinke på den biten! Morgenen startet med at jeg dro Jonas opp av sengen og kranglet med ham for å få ham til å ta noen bilder av meg. Deretter dro Jonas på cafè med en kamerat og der sitter han fremdeles. Kvelden skal han bruke på å se fotballkamp så jeg må si jeg forventer både blomster og sjokolade når han kommer hjem! Skal jeg sitte alene på selveste Valentines day så skal jeg ihvertfall ha en blomsterbukett og en ekte eske konfekt ved min side! Ellers skaper jeg rabalder i heimen. Hehe.

Når jeg tenker meg om så var vel ikke valentines day så veldig romantisk i fjor heller! Da var det jeg som ditchet Jonas for spa og matkurs med Annika. Haha! Heldigvis har vi veldig mange andre romantiske dager i året. -Og hvem vet? Kanskje vi snur dagen og finner på noe superhyggelig litt senere? Jeg skal ihvertfall skru på mine kreative evner og finne på noe søtt!

Har du en spesiell date for kvelden eller ligger du i "forever alone" kategorien? 
Trenger dere romantiske filmtips for kvelden så finner dere det HER. 

Follow me on instagram

Jeg har fått en del kommentarer fra lesere den siste tiden som sier de har ventet på at jeg skal godkjenne følger-forespørselen deres på instagram. Tenkte jeg kunne skrive til dere det gjelder i et eget innlegg. Jeg behøver ikke å godkjenne noen forespørsmål på instagram så da har dere nok prøvd å legge til feil bruker. marthekborge heter jeg og i skrivende stund har jeg 9996 følgere. Hihi, klarer vi 10 000 i dag tro? Det finnes noen falske brukere der ute. Det er vanskelig å bli kvitt slike ting både på facebook, instagram og andre nettsteder, men nå håper jeg dere alle har fått med dere hva den riktige profilen heter. <3

Ellers må jeg jo dele mine siste insta-øyeblikk med dere alle sammen. Slike innlegg må ihvertfall få plass på bloggen et par ganger i måneden, er dere ikke enige? Det kan jo være litt moro for dere som ikke har instagram tenker jeg!


1. Carrot cupcakes with cream cheese frosting. Oppskriften ligger på bloggen! 2. Får aldri nok av Marthe og Jonas-kliss <3 3. Søte blogglesere. Setter så stor pris på dere alle! 4. Steller neglene hos flinke Anita på minste auds. 5. Elskbare sko fra Jeffrey Campbell til bare 399,- 6. Selfie, selfie, selfie. 7. Bella er alltid like glad for å se meg. -Om jeg så bare har vært og hentet posten. 8. På kinofilmen "Wolfs of wall street" med barndomsvenninne i Stavanger. 9. Man kan trene hardt hjemme også! Apparater fra Abilica. Follow me on instagram : marthekborge
Klarer vi 10 000 følgere i dag? :-D 

Sneek peak of tomorrow'sNå er jeg snart på vei til jobb! Jeg tenkte bare å dele noen sneek peak bilder fra et innlegg som vil komme på bloggen i morgen. Jonas og jeg knipset på hundrevis av bilder i går så dette innlegget bør virkelig bli bra! Gleder meg sånn til å vise dere den nye maskinen som vi har fått i hus. Den har nok også stor skyld i at jeg er ekstremt glad om dagen! It's G-O-R-G-E-O-U-S.The stronger you are, the better you feel. Det er så sant det!Er det noen som er klare for et lite treningsinnlegg?
Vi skrives igjen litt senere i dag. Jeg skal kose meg på jobb så lenge!

Life these days...

Hei og hopp og god morgen! Det er lille valentines day! Haha, går ikke det ann å si? Jeg trodde jeg hadde fri fra jobb nummer 2 i dag, men det hadde jeg jo slett ikke. Heldigvis fant jeg ut av det i går kveld så jeg rakk og forhåndsskrive litt blogginnlegg. Dere må jo oppdateres på skikkelig vis selv om jeg trasker rundt på Vero Moda! Jeg har på følelsen at det kommer til å bli en veldig fin både torsdag, fredag og lørdag. I dag er det jobbing, i morgen er det selveste valentines day og på lørdag er det klart for enda en sosial girlsnight med vin, finstas og det hele! Ah, livet er jammen ikke verst om dagen. Jeg føler meg så heldig! 

  

Familien har det bra, Bellas matlyst er tilbake etter en liten sultestreik-periode *hurra*, jeg trener igjen, jeg rydder(!), og jeg tilbringer veldig mye tid sammen med både venner og Jonas. Alt er som det skal være og det føles så alt for bra!

Måtte denne gode perioden aldri ta slutt! 
Ønsker dere en super torsdag jenter og gutter. <3 

Antrekk - 120214He-rre-gud. Jeg la godviljen til da jeg skulle lage antrekk for dagen. Vi fikk jo både sol, varme og vår i går! Vel, i går var i går og i dag var definitivt vinteren her igjen. Jeg burde kanskje ha spådd det. Vi er fremdeles i februar Marthe... 

Det var sol da vi dro ut på dagens lille antrekkshoot, men tror dere ikke tidenes haggel-bombe falt akkurat i det vi hadde funnet oss en fin lokasjon? Vi holdt på i tre minutter før vi begge bare måtte spurte tilbake til bilen. Haha, nå er både skjørt og sandaler godt pakket ned i esken for vår og sommerplagg igjen. Der forblir det ihvertfall i et par måneder til. Eller vi får se på det. Kanskje godviljen slår til igjen om bare et par uker. Jeg lærer jo aldri! *Vil så veldig gjerne gå i sandaler året rundt*Nå drar jeg på jobb! Jeg har tatt en liten ekstravakt i dag så jeg kommer ikke hjem før sent i kveld. Ønsker dere alle sammen en strålende onsdag til tross for at det sure vinterværet er tilbake. Håper dere har kledd dere bedre enn meg. <3 Hoho.


Veske fra Vero Moda, Skjørt fra Zara, Topp og ringer fra Gina Tricot, Sko fra PrimarkLover å ta igjen kommentarsvaringen senere i kveld!

Ukens smoothie: Tropisk boost

Good morgen! Jeg har litt på planen for onsdagen så jeg har stått opp ûbertidlig, kjørt en treningsøkt, og drukket litt hjemmelaget smoothie til frokosten. Gårsdagens cupcake-oppskrift så ut til å falle godt i smak så i dag fikk jeg lyst til å oppdatere kategori "ukens smoothie". Denne gang ble det en tropisk variant, og resultatet ble kanskje ikke fullt så overraskende farlig godt. Hehe, hvor dårlig kan resultatet bli når ingrediensene består av banan, mango, ananas og lime? 

Jeg var mer skeptisk til pynten. Jeg tok i bruk mine kreative evner og strødde over litt kakaopulver på toppen! Hoho, smoothien ble seende ut som tidenes creme brulè, og heldigvis ødela det heller ikke for smaken. Litt kakaopulver smaker visst ingenting. Du trenger:
1.
1 Mango 2. 2 fryste bananer 3. 1 boks ananas + juicen 4. 3 dl melon og passionsfrukt youghurt 5. Saften av en halv lime
Slik gjør du: 
1. Skjær opp mangoen i mindre biter og hell alle ingrediensene i en blender. Fyr løs!
2. 
Bruker du ikke fryste bananer så bør du tilsette 5-6 isbiter. Smoothien er best kald. 
3. 
Pynt gjerne med litt siktet kakaopulver på toppen av glasset. Dette vil ikke smake noe som helst. 


Dere kan sikkert drysse kanel på toppen også.
Da ville kanskje pynten smake litt mer! 

Carrot cupcake with cream cheese frosting

 

Da var det tid for publisering av dagens cupcake-oppskrift! Dere som liker gulrotkake kommer til å elske disse! Kan dere huske at jeg smakte på gulrot cupcakes for første gang da Jonas og jeg var i Manchester? Vel, jeg ble så inspirert at jeg fikk lyst til å prøve meg på en egen variant. Den kremen... Jeg tror ikke det finnes noe bedre frosting verken til kake eller cupcakes.

Kanskje disse kan passe perfekt som en overraskelse på Valentiens day? Det er bare tre dager igjen til kjærlihetens dag og jeg lovet å dele noen gode oppskrifter med dere innen den tid. I fjor la jeg ut en egen Valentines oppskrift på vanilje cupcakes med karamell og vaniljefrosting. Denne finner dere HER. -Men hvem har sagt at valentineskakene må smake av sjokolade eller vanilje? Selv ville jeg valgt gulrotcupcakes med cream cheese frosting fremfor både vanilje og sjokolade på hvilken som helst dag. Den kombinasjonen av gulrot, kanel og ostekrem... Himmel og hav så godt. <3 Jeg tror aldri jeg vil få nok!Du trenger - Gulrot cupcakes:
1.
5 dl hvetemel 2. 2 ts kanel 3. 1 ts natron 4. 2 ts bakepulver 5. 5 dl revet gulrot 6. 3 dl sukker 7. 2 1/2 dl solsikkeolje 8. 3 egg


 


Slik gjør du:
1. Visp solsikkeolje, egg og sukker sammen på høy hastighet i ca 5 minutt. 
2.
Skrell og riv gulrøtter så du har til 4-5 dl. Du kan velge selv hvor mye gulrot du ønsker å ha i. Klem så ut vannet før du tilsetter gulroten i cupcake-røren.
3. Nå gulroten er rørt inn kan du måle opp hvetemel, kanel, bakepulver, natron og helle alt sammen i røren. Rør godt!
4. Dekk et stekebrett eller et muffinsbrett med cupcakesformer og fyll dem 2/3 fulle. Cupcakesene vokser i ovnen! 
5. Stek midt i ovnen i 25 minutt på 175 grader. Avkjøl kakene før du starter på frostingen. 

Du trenger - Cream cheese frosting: 1. 300g romtemperert smør 2. 250g kremost 3. 250-300gram melis 4. 1 ts vaniljesukker

 

Slik gjør du: 
1. Når cupcakesene er helt avkjølte, rører du sammen smør og kremost i en kjøkkenmaskin. 
2.
Rør på middels hastighet et par minutter før du tilsetter melis og vaniljesukker litt etter litt. Smak frostingen til. Synes du den smaker for mye smør, tilsett litt ekstra melis. Smaker den for mye melis, tilsett gjerne litt ekstra kremost. Mmm så godt!Nå er jeg spent! Så det like godt ut som det smakte? 
Pynt gjerne med hjerter om dere vil ta i bruk oppskriften på fredag! 

Antrekk - 110214Goood kveld! Jeg har hatt en kjempefin dag med både jobb og kos! OL har selvfølgelig stått på skjermen og jeg har løpt frem og tilbake for å prøve å få det med meg samtidig som jeg skulle knipse en rekke bloggbilder. Haha, for et liv... Dagens bakverk ble ihvertfall vanvittig vellykket! Så gode cupcakes har jeg ikke spist i hele år. Hihi, oppskriften kommer på bloggen om en times tid tenker jeg! Dere som er glade i gulrotkake med cream cheese frosting har bare med å glede dere. Nam, nam, nam!


Bukse fra Gina Tricot, Topp fra Cubus, Sko fra Aldo, Cardigan fra Bikbok, Veske fra Vero ModaEllers har jeg sikkert brukt to timer på å oppdatere facebook med nye og gamle bilder. Jeg vet ikke hvor mange ganger venninnene mine har bedt meg om å legge ut bilder fra diverse fester og jentekvelder det siste halvåret, men jeg finner liksom aldri tid til det. Vel, ikke før i dag! -Men nå er altså albumene oppdatert med ihvertfall 150 nye bilder, så nå får det bli minst et halvt år til neste facebook-bevegelse. Høhø! Kanskje jeg til og med slår til med en status i kveld? Nei, kanskje neste måned.

Jeg har aldri vært fan av å bruke timesvis på facebook. Det eneste jeg gjør der er plage livet av mine 3590 venner ved å publisere blogglenkene til mine nyeste innlegg. Dette gjør jeg selvsagt tre ganger daglig. Ikke bare på min egen side, men også på MartheBorges fanpage. Kan aldri reklamere nok vet dere! 

Hoho! Stay tuned. Vi skrives igjen veldig snart!
Er det flere som har jublet for Norge i dag? 

Få stilen: London Street Style

Hvor herlig ville det ikke ha vært å sittet på cafè i en storby denne ettermiddagen? Jeg skulle ha byttet ut den tørre fiskegratengen fra frysedisken med et heftig måltid som jeg ville inntatt samtidig som jeg studerte gatemoten på utsiden. Arh, jeg må slutte å dagdrømme og komme meg på et fly i stedet! Som mange av dere kommenterte under "good memories" innlegget mitt for noen dager siden.. Man lever bare en gang! Har du muligheten til å oppnå en reisedrømmene dine, go for it!


Det blir nok ingen storby-cafèmiddag på meg akkurat i dag, men årsaken til at jeg sitter og dagdrømmer om dette er Nellys fashion week. I går kjørte Nelly full fokus på New York stilen.. I dag er det fokus på London street style! HER finner dere ikke bare nøkkelplagg og inspirasjon til den perfekte gatestilen, men også en liten miniguide med tips til beste bar, festival, cafè, og shopping. Kanskje dette er noe som kan komme til nytte for dere som har en London-weekend i vente? 

Nelly har også plukket ut en egen street style kolleksjon som vi alle sammen får 40% rabatt på. Noen av disse varene kan dere se i collagen under her. Klikk på varen for å komme til plagget eller se resten av kolleksjonen HER. Det er mye fint å velge mellom! Rabatten varer til 11.00 i morgen tidlig. Da vil Nelly nemlig sette fokuset på en ny storby! Lurer meg på hvilken det blir?


  

Nelly har også 40% på en rekke ferie must-haves denne uken. Vinterferien nærmer seg og derfor har Nelly satt ned alt man trenger til en eventuell reise på 40%. Enten du skal på sydenferie eller fjellet så finner du garantert noe du vil få behov for HER. Selv sikler jeg etter flere av de rålekre bikiniene.. Så fine og så billige! Rabatten varer til klokken 13.00 i morgen. Så vet dere det! Street style kampanjen finner dere HER. 40% rabatt på ferie must haves får dere HER. Nå skal jeg hive meg på kjøkkenet og bake! Bloggen savner en cupcake-oppskrift og jeg har på følelsen at denne vil bli magisk. <3

Både antrekk og oppskrift kommer senere!
Ha en strålende tirsdag så lenge..


          Annonse

Creative nails by Anita He-rre-gud. Jeg holdt på å kjøre i grøfta på vei hjem fra Minste Auds. Jeg stirret på de nystelte neglene mine hele veien hjem og klarte overhode ikke å fokusere på veien. Det skulle tatt seg ut om de nye neglene skulle få skylden for at jeg kræsjet bilen til Jonas. Haha, heldigvis gikk det godt! -Og som dere kanskje har forstått så er jeg sinnsykt fornøyd med det nye designet. Jeg viste Anita et bilde av de neglene jeg ønsket meg, og akkurat slik fikk jeg dem. Vel ihvertfall nesten! Planen var å kjøre 9 spisse, sorte og en spiss hvit, men kreative Anita ville at den hvite neglen skulle få striper. -So it did! Og det ble så bra! Tusen takk Anita! Jeg møtte på to søte blogglesere på vei til parkeringsplassen, og jeg husker ikke om jeg fikk presset ut et hei engang før jeg hadde vist frem de nye neglene. Haha. Om jeg ikke fikk sagt det så var det veldig hyggelig å hilse på dere også jenter! 

Møtet med regnskapsføreren gikk forresten også fint! Nå skal jeg se og få unnagjort litt arbeid og trene så jeg kan slappe av til Kristinemor kommer på besøk. Jeg har blitt en liten treningsnarkoman den siste tiden. Årsaken til det skal jeg fortelle dere litt senere denne uken! Dere kan få et lite hint: Vi har fått en ny 100 kilos maskin i hus! Hihi, kan dere gjette hva det er? 

Er det rart jeg er glad? Se på den galskapen av noen negler jeg gikk med før... Æsj!Anita ville le seg ihjel av all leppestiften jeg hadde på tennene. Det går litt fort i svingene..
Nå hva synes dere om neglene? Dere kan også bestille time hos Anita på 38024700


             Min behandling er sponset

God start på ny uke!

 
 

God morgen fine, fine blogglesere! Jeg var tidlig oppe i dag ettersom jeg har både det ene og det andre på planen. Jeg skal i møte med regnskapsføreren så fort dere er oppdatert, og videre fra han drar jeg til Anita på minste Auds for å stelle neglene mine. Gud som jeg gleder meg til å føle meg feminin igjen med velstelte negler. Det har virkelig alt å si det!

Ellers har jeg litt bloggarbeid som må tas igjen før jeg hiver meg på en treningsøkt, lager middag, og får besøk av bestis. Kristinemor kommer på en aldri så liten filmkveld senere! <3 Høres ut som en bra mandag eller hva? Jeg klager ikke!

Leser: Kysser du Jonas med leppestift?
Meg: Om jeg gjør!!

Ellers ville jo gutten aldri fått seg noe! Hehe.
Ville bare innom for å ønske dere en god start på den nye uken!

Antrekk - 090214

 God kveld! Jeg har akkurat laget hjemmelaget lasagne til oss og spiste måltidet med en skrikende Jonas ved siden av meg... United spiller kamp og det går visst ikke helt veien i kveld.. Takk gud for at jeg snart skal ut. Haha, jeg drar på kino med tre fine jenter om bare en liten halvtime! Tre timer med Leonardo Dicaprio var visst ikke nok. Vi får se om seks timer holder! 

Dagens antrekk for dere som lovet i et bildedryss under her. Mine nye sko har fått kommet på! Jeg er stormforelsket. Åh, for et kupp jeg gjorde der! Den blå cardiganen er også splitter ny og fra Vero Moda. Ja jeg vet... Til he***te med shoppestopp! 
Cardigan fra Vero Moda, Topp fra Bikbok, Bukse fra New Yorker, Sko fra DNA, Belte fra Nevernaked

 

Kanskje det er flere som skal på kino i kveld?
Ha det fint så lenge. Vi skrives igjen i morgen! 

Jeffrey Campbell til 399,- Gode gud så spennende det er med OL. Annika og jeg satt klistret foran skjermen og holdt pusten de siste fem kilometerne. Det gikk ikke for Northug denne gang, men vi får være fornøyde med bronse og krysse fingrene for gull på tirsdag igjen! Nå er det skiskyting next. Der har jeg ingen peiling overhode, men jeg må følge med likevel og heie ekstra mye på Tora! 

Over til det dette innlegget egentlig skulle dreie seg om! *Trer ut av OL-boblen*. Et splitter nytt Jeffrey Campbell par ble med meg hjem fra jobb i går ettermiddag! Til prisen av 399 kroner. Har dere hørt? -Og jeg som hadde tenkt til å kjøpe dem på full pris i høst. Hurra! Der sparte jeg de 1400 kronene. Mer av skoene på får dere dagens antrekkshoot litt senere.Marthe: Jeg har kjøpt et nytt par sko, men du kommer ikke til å like dem.
*Viser mitt nye JC par til Annika* 
Annika: Oooooi! Det ser ut som kaptein sabeltannsko! Annika er veldig glad i Kaptein Sabeltann, så jeg tror faktisk hun likte dem.Det gjorde ihvertfall jeg! Hehe, hva synes dere?
399 på DNA! Er ikke det et kupp så vet ikke jeg.

Middag på sjøhuset!Åå, jeg hadde den beste lørdagskvelden! Jeg fikk liksom litt av alt. Litt romantisk middag med min kjære, og litt jentekveld med masse skravling, og dansing på byen. Kunne ikke bedt om en bedre måte å tilbringe lørdagen på. <3

Jeg fikk det som jeg ville i går. @annikamalvheim ble med meg hjem og nå sitter vi og koser oss med frokost og OL på skjermen. Om en liten halvtime står vi antagelig og hopper opp og ned i sofaen. Da begynner nemlig galskapen! *HEIA NORTHUG*
Dere må ha en god søndag alle sammen! Mange av dere skal vel feire morsdag med familien i dag? Jeg skal på kino med tre jenter i kveld og gleder meg maks til å se Wolf of wall street atter en gang! Hihi. Det blir altså en fin avslutning på denne uka også.. Over får dere et lite bildedryss fra middagen i går. Jonas og jeg dro på "Sjøhuset" i Kristiansand og bestilte begge kjøtt. Haha, er det ikke typisk? Det ble reinsdyr på meg og andebryst på Jonas. Ah, SÅ godt! Vi kan jammen kunsten å kose oss. <3

Håper dere fikk en fin lørdagskveld selv! 
Er det flere som sitter spent foran OL i dette øyeblikk? 

I put my green dress onMarthe: Jeg har så lite å skrive om! Hva skal jeg liksom inspirere leserne mine med i dag?
Jonas: Legg ut bilde av rumpa mi. Det er sånn mammatilmichelle havnet på toppen er det ikke? 

Skal si den gutten følger med.. Han vet mer enn meg om hva som skjer i bloggverdenen. Noe rumpebilde av Jonas ble det ikke i dag, men kanskje i morgen? Høhø.. Jeg kom hjem fra jobb i halv fire tiden og har stått på badet og krøllet håret siden. Jonas og jeg skal ut og spise litt romantisk middag før han drar på jobb og jeg videre på girlsnight. Annika og jeg skal kose oss som bare det på byen i kveld! Det begynner å bli noen uker siden sist jeg så henne så nå skal det bli fint å få skravlet litt igjen! <3 Er jeg heldig så får jeg til og med overnattingsbesøk og selskap til OL i morgen formiddag! Jeg gleder meg som et barn til å se Northug igjen. Krysser alt jeg har for at han gjør det aller best. Det er jo ikke like spennende når storfavoritten ikke får det til.
Jeg tror jeg har glemt å ønske dere en god helg denne uken? Dere får ihvertfall ha en heftig lørdagskveld! Jonas og jeg skal av gårde om en liten halvtime. Går alt som planlagt så er det sjømat som står på menyen denne lørdagskvelden! Ah, gleder meg. Kjolen er fra www.madlady.se! Storfavoritten min om dagen <3 
Nyt lørdagen jenter og gutter. Vi skrives mer i morgen! 

De siste timene med familienÅåå, jeg har hatt de beste dagene med familien. Vil-Ikke-Hjem! Kan ikke bare Jonas komme hit så kan vi leve lykkelig i alle våre dager? Hehe. Jeg har gjort så lite som overhode mulig de siste tre dagene og bare nytt timene med verdens beste familie. <3 Nå går toget mitt hjem til Kristiansand om halvannen time og da er det fullt kjør på normal hverdag igjen. Jeg skal faktisk åpne Vero Moda allerede i morgen tidlig.. Det skal bli godt å komme i gang der også etter halvannen ukes ferie!

Bortsett fra å nyte familietiden har jeg de siste dagene både fått trent litt, unnet meg solarium, spist god mat (MYE), og nettshoppet. Ah, for noen fantastiske dager <3 Jeg må virkelig gjøre dette oftere. Stavanger er og forblir byen i mitt hjerte!
Er det noen av dere som sitter og ser på OL-åpningen nå eller? Jeg gleder meg sånn til å se Northug på søndag! Jeg går glipp av jentene  i morgen, men på søndag skal jeg altså sitte klistret foran tvskjermen. Ski og kunstløp er det jeg finner interessant, og jeg er jammen glad det ikke er flere grener enn som så. Ellers ville jeg ikke ha fått gjort noe som helst de neste par ukene!

Et lite bildedryss fra de to siste dagene i favorittbyen. 
Ønsk meg god tur hjem! På gjensyn Stavanger. <3 

Åtte skofavoritter til 399kr!

Å gud... Nelly har full fokus på sko denne uken og etter å ha beundret inspirasjonsbildene til kampanjen har jeg blitt fristet til å sette opp litt for mange sko på handlelisten. Hvorfor føler jeg at jeg trenger alle sammen? Det er virkelig ingenting som frister mer enn å klikke hjem alle disse åtte skoparene I DAG. Tanken på at alle sammen kan bli mine for 3192 kroner gjør ikke saken enklere.

Åtte vårlige skopar står nå på ønskelisten min, og jeg klarer ikke å ta bort et eneste av dem. Jeg har nemlig sett for meg hvilke antrekk jeg vil kombinere hvert enkelt par med, og da blir det jo umulig legge dem bort! Haha.. What to do? Decisions, decisions...


Kanskje dere kan hjelpe meg? Hvis jeg skulle velge to par, hvilke synes dere jeg skulle gå for? Jeg er nesten 100% sikker på at det gule paret skal klikkes hjem, men jeg stusser litt mellom de andre. Jeg trenger jo både blå og hvite sandaler! -Og de rosa var jo også helt nydelige. Jeg har lovet meg selv å kun hamstre på vårfarger nå fremover og det løftet har jeg ingen planer om å bryte med det første.

Vil dere sette dere i samme vanskelige situasjon som jeg har gjort denne torsdagen så anbefaler jeg dere å bare ta en titt på kampanjesiden til Nelly. Der finner dere både en herlig skoguide, inspirerende kampanjebilder, en guide til hvordan fem ulike par kan kombineres både til fest og hverdags, og en toppliste med Nellys 10 storfavoritter akkurat nå. Kampanjesiden finner dere HER. Ved å delta i en instagram-konkurranse kan du også være med i trekningen om å vinne sko for et helt år. 10 heldige vinnere skal trekkes!

 
 


Give a girl the right shoes and she can conquer the world..
Kan din skosamling måle seg med disse? Hoho!

          Annonse

New in: JewelleryHils på min nye smykkesamling! Herlighet, jeg har gått amok denne gang. Det blir gjerne sånn når Bikbok kjører 70% + 3 for 2 på alt. Hvordan skal jeg beherske meg når det nærmest er gratis? Hehe! Iselin og jeg hadde 40 minutt til overs før kinoen begynte i går kveld, så da bestemte vi oss for å ta en tur på Arkaden i mellomtiden. Der fant jeg en rekke salgskupp! 

Den sorte klokken og gullsmykkene er fra Gina Tricot, og det blå digre smykket er fra Cubus (også på 70%), men resten er kjøpt på Bikbok. Åh, jeg blir så glad når jeg klarer å fornye hele smykkesamlingen min for under 200 lappen. Når man kan få et kjempefint smykke og et pent par øredobber til 10, 15 og 20 kroner så må man jo bare slå til! Noe annet ville vært galskap.

 

Hva synes dere? Flere som skal ta turen på billig accessoriez-shopping?

Nå har jeg bare med å bruke det! Typisk meg og hamstre på dilldall og la alt bli liggende ubrukt.
Dere får ha en fin kveld videre. Jeg koser meg glugg ihjel med familien i Stavanger. <3 

Antrekk - 060214

 Hei og hopp! Kvelden i går var superhyggelig. For en dag! Iselin og jeg dro på Egon for både mat og dessert før vi dro på filmen "The wolfs of wall street" med Leonardo Dicaprio OG Matthew Mcconaughey. Snakk om eyecandy.. <3 Filmen varte i tre timer, men tiden fløy og jeg lo så jeg grein. Jeg trodde vi hadde bestilt kinobilletter til en spennende krim, men gud hjelpe meg så morsom den var. Den ene replikken sitter fast i hodet mitt enda og jeg ler høyt hver gang jeg kommer på den. Haha! Nei, dere som ikke har sett filmen allerede må bare se å få kommet dere på kino. Selv vurderer jeg å se den en gang til allerede til uken.. 

Ellers har jeg flyttet rumpen min til farmor og farfar denne torsdagen! Farfar og jeg har allerede vært ute og knipset noen antrekksbilder til dere. Håper dere liker antrekket! Både cardigan og bukse er splitter ny og kjøpt på Bikbok i går. 

 
Bukse, hatt og cardigan fra Bikbok, Topp fra Cubus, Sko fra Aldo, Veske fra Charles & Keith, Smykker fra Gina Tricot Nå lukter det røkt svinekam i hele huset her! Åh, himmel <3
Ønsker dere en fin torsdag så lenge. Jeg skal nyte torsdagen! 

Insta moments

Åå dette blir en fin kveld! Jeg skal ut og spise med en veldig god venninne fra Stavanger og videre fra restauranten går vi på kino! Dagen min kunne ikke ha vært bedre så langt, og nå vil den jammen få en perfekt avslutning også. Under får dere en oppsummering av mine instamoments fra jeg opprettet konto for et par uker siden. Jeg kunne ikke ta med alt ettersom det var så mange innlegg, men favorittene mine er ihvertfall oppsummert!  "Marthekborge" heter jeg på instagram, om du ikke allerede følger meg! Jeg synes fremdeles det er superstas med nye følgere, kommentarer og likes. <3 Jonas må noen kvelder nærmest rive telefonen ut av hendene mine. Hoho!
1. Jeg får et morgenkyss fra min kjære <3 Viktig å oppdatere instagram med mye kliss! 2. Første dag med surfing i Marokko. Guttaboys var allerede blitt proffe. 3. Selfie, selfie, selfie. Jeg har hørt at det er et must med selfies på instagram. 4. Utsikten fra en tur på morgenkvisten i Marokko. *SAVN* 5. Jonas: Kan jeg få et bilde av deg til instagram? Marthe: *Poserer med megaglis* Jonas: Nei.. prøv å være litt fin da! (Det ble ikke noe bilde til Jonas foråsidetsånn). 6. På Gardermoen. Tilbrakte minst 20 timer på den flyplassen forrige uke. Begynte å føles som et hjem til slutt. 7. Dette var første bilde som ble publisert på instagram! Jeg var noob og SÅ stolt over enhver nye følger. *Det er jeg fremdeles* 8. Jonas sin bursdagshilsen fra meg den 30 januar. Jeg var i Marokko og fikk ikke vært med på feiringen, men jeg tror han var fornøyd med grimase-gratulasjonen. 9. Fine Bella. Verdens snilleste hund.Ha en fin kveld! <3

Vinn Shai produkter og spabehandling til 3000krValentines day nærmer seg med stormskritt jenter! Om 9 dager er kjærlighetens dag her enten dere ønsker det eller ikke. Hehe, jeg kan tenke meg at 14 februar ikke er alle single jenters favorittdag? Åjoda! Da får man jo en gyllen mulighet til å skjemme seg selv bort med litt nettshopping, hjemmespa, is, sjokolade og film. (Ingen romantisk komedie selvsagt). 

Er det noen som har planlagt noe spesielt på Valentines day i år? Jonas og jeg har ikke planlagt noe som helst, men vi skal nok finne på noe lurt skal dere se. Det gjør vi alltid.. Kanskje vi tar den helt ut og drar på spa? Det ville vært Fantastisk med stor F. Vi får se! Jeg har ihvertfall tre ting på Jonas sin ønskeliste for feiringen av 14 februar. Får jeg krysset av alle tre punkter så vet jeg at Jonas kommer til å bli mer enn storfornøyd. Altså hva mer enn 1. En glattbarbert kropp. 2. Nytt undertøy, og 3. Bakverk, kan en mann ønske seg? Der har dere ihvertfall veien inn til Jonas sitt hjerte.. Vel, + litt ryggmassasje.

 Er det flere som synes ryggmassasje eller en runde kvalitetsspa høres fristende ut så har jeg en gladnyhet til dere. Ettersom Valentines day nærmer seg har jeg i samarbeid med Dorco Shai fått lov til å dele ut et gavekort på spabehandling til hele 3000 kroner. Oh yes! Sist jeg sjekket så er dette ihvertfall dobbelt så mye som hva en god runde kroppsmassasje koster, og det betyr selvfølgelig at du kan ta med deg din kjære! Skulle du være en av dem i "forever alone" kategorien så ta med deg en god venn og få den beste 14 februar-feiringen noen sinne! Dorco Shai sørger for at du får gavekortet på ditt lokale senter for spabehandling så det spiller ingen rolle hvor du bor i landet. Her kan alle og enhver delta i trekningen!

Som om ikke dette var en bra nok premie så har jeg også fått lov til å dele ut et års forbruk av Dorco Shai produkter. Et helt år med gratis barbering dere! Jeg har selv brukt Shai sine produkter i to år nå, og min rosa høvel er med meg over alt!

 

Slik deltar du: 
1. Klikk hjem en gratis prøvepakke med Dorco Shai sin barberhøvel HER.
2. Legg igjen en kommentar hvor du informerer om at du er med i trekningen!Har du allerede klikket hjem en gratis prøvepakke med Dorco så holder det å legge igjen en kommentar!
Masse lykke til! Jeg trekker en heldig vinner som kan få ta med seg kjæresten/en venn om 7 dager.

Annonse

Gotta love it...God morgen fra Stavanger! Jeg har akkurat inntatt en nydelig frokost og sitter nå og drikker på en varm kopp hjemmelaget kakao. Livet hos bestemor <3 Om litt tar jeg med meg Bella på en liten løpetur før jeg skal unne meg en liten dose solarium. (Nei, jeg ble ikke brun nok i Marokko). Hehe, det var liksom litt vanskelig å få farge gjennom den tykke våtdrakten!

Ellers har enda en skinnjakke tatt plass i garderoben ser dere! Dette er vel den fjerde i samlingen. Hihi, skinnjakker får man da aldri nok av? De går til alt og kan brukes både vår, sommer og tidlig høst. Min splitter nye jakke fikk jeg av Nevernaked rett før jeg dro til Marokko. Den er i størrelse XS/S og sitter som et skudd! Kan ikke vente med å ta den i bruk i fremtidige vårantrekk.

 

Var ikke jakken fin? Den koster bare 299kr HER. Dere får ha en strålende onsdag så lenge. Vi skrives!

     Min jakke er sponset av www.nevernaked.com 

Det er tid for spørrerunde!God kveld! Jeg har kommet trygt frem til Stavanger og har akkurat spist meg sprikkmett på italiensk gryterett. Ah, det føles virkelig HERLIG å være tilbake i Stavanger hos familie igjen <3 Nå var det alt for lenge siden sist. Har dere hatt en fin dag? Som tirsdagens siste update tenkte jeg å kjøre denne spørrerunden rundt Marokko, surfing og Lapoint. Skulle dere har noen spørsmål som jeg ikke har besvart i blogginnleggene mine fra reisen så må dere gjerne stille meg dem nå! Jeg kommer med et svarinnlegg om et par dager. <3

Ønsker dere en kjempefin kveld! Jeg skal kose meg med familien <3
Ikke nøl med å stille spørsmål. Jeg svarer på alt angående Marokko!

Antrekk - 040214Er det bare jeg som blir glad av å gå i farger? Eller lyse klær generelt? Da jeg våknet på morgenen i dag og så hvor mørkt og trist det var utenfor bestemte jeg meg med en gang for å kle meg i noe lyst og fargerikt. Fy søren som klær kan påvirke humøret på dager som denne. Dette får bli dagens tips fra meg til dere lesere. Sitter dere fast i den mørke vinterdepresjonen så fyll garderoben med lyse plagg. Nå som vårmoten allerede er å finne i butikkene bør det slett ikke være noe problem å få tak i farger heller. Den ferskenfargede buksa jeg har på meg her kjøpte jeg på Bikbok i går og det samme gjorde jeg med den hvite genseren. Fersken kombinert med hvitt har da aldri slått feil! Kanskje jeg har blitt bitt av pastellbasillen denne våren også..

 

 

Bukse og topp fra Bikbok, Smykke og klokke fra Gina Tricot, Sko fra "Malien" i KøbenhavnHva synes dere om antrekket? Flere som er klare for en lysere vår?

Happy tuesday! God morgen lesere! Da var togbilletten til Stavanger bestilt og kofferten lagt klar. Det første som skal pakkes er disse f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-e knestrømpene fra Cubus. Jeg bruker knestrømper som pysj om dagen! De er bare så lette, varme og behagelige. Perfekt å dra på seg både på morgenkvisten og før leggetid.. Jonas og jeg kjørte filmkveld i går! Han er alltid så flink til å hjelpe meg med å ta bilder til bloggen, så i går kveld bestemte jeg meg for å legge bort dataen og skjemme samboeren bort med både massasje og ansiktsbehandling. Hoho, gjett om det falt i smak? Han sjeldent sett han så glad.. <3

Jeg lovet også å rette opp i gårsdagens feil og reklamere litt for det riktige instagram profilen hans. Jeg glemte visst en bokstav da jeg prøvde å gjøre det i går. "Jonaanorh" skal være korrekt til dere som har lyst til å følge med på Jonas sine "selfies".

Ellers vil jeg bare ønske dere en god tirsdag! 
Vi skrives mer om noen timer. <3 

Eplekake med vaniljesausEt varmt, nystekt stykke eplekake er noe av det beste jeg kan få servert. Spesielt om det ikke inneholder tonnevis av eplebiter. Hehe! Verken Jonas eller jeg liker å tygge på de bløte eplene man vanligvis treffer på i et slikt kakestykke så når jeg lager dette selv, sørger jeg alltid for å kun legge et tynt lag på toppen. Da blir de først og fremst ikke like våte, og for Jonas sin del blir de veldig enkle å pelle av. Hoho, jeg kunne jo ha gjort det enkelt for oss og laget uten epler, men da kan det ikke kalles en eplekake lengre, og det kan vi ikke ha noe av. Jeg delte en helt nydelig oppskrift på hjemmelaget eplekake for bare tre måneder siden, men ettersom jeg prøvde meg på en ny, litt større oppskrift i dag, tenkte jeg at jeg like godt kunne dele den med dere også? I tillegg til kaken, så lagde jeg denne gang også hjemmelaget vaniljesaus til! Høres avansert ikke sant? Vel, det er det overhode ikke. Oppskriften på den får dere også under her! Superenkelt, og SÅ vanvittig godt..

Det luktet eplekake i hele leiligheten da Jonas og jeg kom hjem fra middag i kveld så selv om jeg var sprikkmett etter maten ble jeg sulten igjen etter bare 10 minutt i leiligheten. Det er farlig å bake sier jeg bare.. Jeg forspiser meg hver eneste gang.
Du trenger - Eplekake:
1. 
4 egg 2. 3 ts vaniljesukker 3. 2 dl melk 4. 3-4 røde epler 5. 150g sukker 6. 170g hvetemel 7. 150g smør 8. 2 ts bakepulverSlik gjør du: 
1. Visp sukker og egg til en luftig og fin eggedosis. 
2.
 Smelt smøret i en kjele, og rør det inn i melken. 
3. Sikt inn alle de tørre ingrediensene, rør og kakedeigen er klar!
4. Skrell 3-4 røde epler og skjær dem i små båter. 
5. Smør en kakeform med litt smør før du heller i den ferdige kakerøren og dekker toppen med de oppskjærte eplebåtene. Strø over litt sukker/kanel, og stek midt i ovnen på 200 grader i 40 minutter. La kaken stå og avkjøle seg litt før servering.

Du trenger - Vaniljesaus: 1. 2 1/2 dl melk 2. 1 ts vaniljesukker 3. 1/4 dl sukker 4. 1 ts maisstivelse 5. 2 eggeplommer

 

Slik gjør du - Vaniljesaus: 
1. Skill de to eggene. Du skal kun bruke eggeplommene. 
2.
Hell eggeplommene + resten av ingrediensene i en gryte. Sett på varmen i platen og rør konstant til det når kokepunktet. Ikke la sausen koke, for da vil den skille seg. Pass godt på og ta den heller litt for tidlig enn litt for sent.  
3. La sausen avkjøle seg litt før du heller den over den ferdigstekte eplekaken.Jeg tenkte jeg skulle prøve å komme med noen søte oppskrifter til Valentines day!
Har dere noen ønsker til dette så må dere gjerne hyle ut.. <3

Antrekk - 030214
Drapped skirt fra Gina Tricot, Genser fra Vila, Cardigan fra Bikbok, Sko fra Nelly, Lue fra PrimarkTjohei! Har dere fått en fin start på den nye uken? Det har jeg. En jækla fin start faktisk. Jeg har stått på i hele dag og tenkte nå å ta en pause for å unne meg litt god middag med min kjære. Dagens antrekk får dere i et bildedryss over og under her! Mitt splitter nye Gina Tricot skjørt har fått kommet på. Det er litt i det strammeste laget så jeg pakket det ikke med til Marokko, men i dag bestemte jeg meg altså for å presse meg inn i det. Haha, sånn går det når man ikke besøker prøverommet i butikken.

Ellers tenkte jeg å informere familien om at jeg kommer til Stavanger i morgen! Hehe, jeg håper dere er hjemme og ønsker besøk for jeg savner dere maks! Jeg har ikke vært hjemme siden jul og det er jo nesten rekord-lenge.. Skulle tro jeg hadde mark i rumpa ettersom jeg reiser igjen etter bare en dag i heimen, men jeg har fri til fredag så jeg må utnytte anledningen!

Adjø så lenge! Kanskje dukker det opp et innlegg til litt senere? 

It's good to be back!Marthe: Ååå jeg gleder meg til å komme hjem til kontoret mitt! 
Jonas: Hva med meg?! 
Marthe: Jo og til deg såklart! <3
Jonas: ....  Da var det mandag, og ny uke! Jeg er allerede godt i gang med dagens bloggarbeid. Jonas og jeg har vært ute og knipset antrekksbilder til dere, jeg har bakt til en ny, deilig bloggoppskrift, og jeg har knipset 500 bilder til et innlegg for morgendagen. Hoho! Jeg har litt på planen denne uken så jeg tenkte det kunne være lurt å gjøre noen ting en dag i forveien.

Det var jammen godt å se Jonas og Bella igjen! -Jo og kontoret selvfølgelig. Hehe! Jeg sitter ved det i skrivende stund og kommer nok til å bli her i noen timer til. Til tross for at jeg savner både surfebrett, sol og varme så må jeg innrømme at det er herlig å komme inn i den normale hverdag igjen. Så fort jeg har fått gjort meg ferdig her, drar jonas og jeg ut for å spise litt sammen. Vi har snakket om kinesisk i hele dag, så kanskje blir det et besøk på kinarestaurant senere? Vi spiser alt for lite ute!

 

Jonas har forresten også fått seg instagram nå. Jonaanorh heter han der!
Vi skrives snart igjen! Jeg skal hive meg på bilderedigering med det samme. 

En dag - time for time

God ettermiddag kjære, gode lesere! Her kommer et blogginnlegg som jeg tror virkelig kan komme til nytte for dere som planlegger å reise med Lapoint i fremtiden. Jeg skrev et lignende "time for time" innlegg da jeg jobbet som frivillig med babyløver i Zimbabwe, og det vet jeg har vært til hjelp for veldig mange i ettertid. Håper at dette også faller i smak! 

Jeg sitter fremdeles på Gardermoen, men vil være hjemme om et par timer. Jeg kan tenke meg at dere som overhode ikke er interessert i surfing er veldig klare for hverdagsinnlegg igjen! Hehe. I morgen vil jeg selvfølgelig være i gang igjen.. <308.00 - 09.00 - It's time for breakfast! En veldig god frokost også. På Lapoint-campen serveres det baguetter med pålegg, youghurt, frokostblandinger, kokt egg, og en diger fruktskål med opphakket frukt og nypresset appelsinjuice (som er verdens beste ettersom appelsinene er så søte der nede). Frokostkaffè står selvfølgelig også alltid klar på bordet.09.00 - 10.00 - Mellom ni og ti pleier vi å møtes utenfor campen for å hoppe i bilen til beach resortet som vi skal tilbringe hele dagen på. Turen dit tar 10 minutt og her koser vi oss en liten time før surfekurset begynner.

11.00 - Surfekurset starter. Aller første dag får man utlevert en våtdrakt som du kommer til å ha hele uken. -Med mindre du har med eget utstyr. Deretter får du tildelt et surfebrett som instruktøren mener passer deg, og du er good to go!

 

11.00 - 13.00 - Jeg er ikke helt sikker på hvor mange timer vi var ute med instruktør hver dag. Tiden fløy og jeg så ikke på klokken før vi var på vei hjem til campen igjen, men jeg tror disse leksjonene varte i et par timer. Aller først varmer vi opp med litt løping og litt utstrekkning før vi får beskjed om hva vi skal trene og fokusere på. I starten er det full fokus på hvordan du skal stå på brettet, posisjon, og padling. Etterhvert som dagene går og vi blir flinkere får vi blant annet prøve oss på litt svinging. Instruktørene ser hver og en av oss. Blir noen flinkere enn andre så lar de gjerne de flinkeste få prøve ut litt nye ting.13.00 - 14.00 - It's lunch time! Man kan skrive seg opp på en lunsj-liste på begynnelsen av uken om man ønsker en matpakke servert hver dag på beach resortet. Denne består av en baguette med skinke/ost, tunfisk, eller kylling + frukt og vann.

14.00 - 16.30 - Vi får fritid! Instruktørene er fremdeles tilgjengelige på huset, men nå surfer man på egenhånd om man har lyst til å tilbringe flere timer i vannet. Noen ønsker dette, mens andre ønsker å bruke de siste timene på å spille fotball, volleyball, bordtennis, soling eller bare latskap. Man får gjøre akkurat som man vil! 

16.30 - 19.00 - Bussen går tilbake til hotellet mellom 16.00 og 16.30 og da får man noen timer til å ta en dusj og gjøre seg klar til middag som blir servert klokken 19.00. Hva som skal serveres til middag står alltid på en tavle på takterrassen til Lapoint campen så du vet alltid hva du har i vente. Er det noe du ikke liker så kan du alltids dra ut for å spise på en restaurant i stedet. Middagen er inkludert på campen, men det er selvfølgelig valgfritt om du vil spise den eller ikke. Jeg spiste her hver dag.

19.00 - 23.00 - Nå kan du gjøre som du vil. De fleste av gjestene på Lapoint pleier å bli sittende på takterrassen etter middag for å prate og være litt sosiale. Jeg pleide å bruke disse timene på å få unnagjort noe bloggarbeid. Man kan gjøre akkurat hva man vil. Ønsker du å ta en tax inn til Agadir så kan du gjøre det, vil du legge deg klokken åtte så gjør du det.. It's up to you! - Men klokken 23.00 om hverdagene får man beskjed om å være litt stille så folk som vil sove skal få lov til det. Håper dere som har lyst til å reise i fremtiden fikk en bedre forståelse for hvordan dagene ser ut! 
Nå får dere ha en fin søndagskveld så lenge. Jeg skal kose meg med litt mailsvaring før flyet går.  

Let's talk about surfing!

Å gud som jeg savner følelsen av å stå på surfebrettet. Ja.. allerede. Arh, kan jeg ikke bare forville meg på et fly tilbake til Marokko? En uke var ikke nok. Jeg har hatt det så fint, lært så masse, blitt kjent med nye mennesker og fått opplevelser for livet. Jeg hadde forventet meg at surfingen skulle være moro, men kurset overrasket meg likevel veldig. Jeg trodde jeg skulle få mye større problemer med å i det hele tatt komme meg opp på det digre brettet. Det ser jo enormt ut. Det er jo enormt! -Men med flinke instruktører kan man jammen klare alt. Lapoint hadde full camp hele uken med rundt 40 mennesker. Likevel fikk alle og enhver den hjelpen og oppmerksomheten som trengtes. Jeg tror faktisk ikke det var en eneste person som ikke klarte å stå allerede den første dagen. Det er slett ikke dårlig når ingen av oss så mye som hadde rørt et surfebrett før!

Surfeinstruktørene våre var alle sammen lokale og snakket godt forståelig engelsk. Lapoint har også instruktører som snakker norsk/svensk, men disse underviste nivå 2 den uken jeg var i Marokko. Jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt mer om hvordan dagene ser ut om man vil melde seg på nivå 2 under spørrerunden når den blir kjørt i gang! Jeg har en rekke ting som jeg vil tipse om og fortelle dere som skal reise med Lapoint i fremtiden, men jeg har lyst til å ta det i dette kommende svarinnlegget. 

Værforholdene har mye å si for surfingen. Stort sett er man veldig bortskjemt med perfekte surfeforhold, men noen dager vil det alltids være mer vind enn andre. De første fire dagene fikk vi virkelig perfekte forhold. Bølgene var akkurat passe store og det gjorde at vi alle sammen fikk tidenes mestringsfølelse. Alt blir selvfølgelig mye morsommere når man får ting til! De tre siste dagene fikk vi noe mer vind som gjorde strømmen sterkere og bølgene hyppige og kraftige. Vi dro likevel ut for å prøve oss hver eneste dag, og mot slutten av reisen fikk vi jammen kjenne på hvor tung denne sporten kan være. Det er lenge siden jeg har vært så stiv i armer, mage og rygg! Padling tar på, sier jeg bare. Aller siste dag forsvant vinden igjen og de perfekte forholdene var tilbake. Jeg vil tippe at Lapoint sine gjester for den kommende uken vil få noen nydelige dager i bølgene!

Uansett værforhold så gikk det ikke et minutt hvor jeg kjedet meg. Det tror jeg ikke det var noen av oss som gjorde. Hver dag har vært en drøm både i vannet og med soling og latskap på beach resortet, og jeg er så glad for at jeg fikk denne muligheten. Stor takk til Lapoint som tilbyr denne typen reise så rimelig at selv studenter kan få råd til å dra. Over halvparten av de som jeg ble kjent med på Lapoint campen var faktisk BI studenter fra alle mulige linjer. Ellers var 90 % som spådd norske og svenske. Resten danske! Det gikk dermed i norsk hele uken, bortsett fra da jeg pratet med de lokale surfeinstruktørene.Siste bilde ble tatt siste dag med surfekurs. Jeg hadde akkurat kommet meg etter en natt med oppkast (helt sikkert grunnet Marokko-bakterier), og her sitter jeg og koser med en løshund. I know, i know.. Jeg kan bare ha det så godt når jeg aldri lærer.Jeg håper dere har likt å lese om surfingen i Marokko!
Kanskje noen til og med har blitt fristet til å reise selv? 

              Min reise er sponset av Lapoint

Outfits from february 2013

 
 
 
 
 

God morgen! Da var jeg kommet trygt hjem. -Eller hjem, og hjem. Til Gardermoen ihvertfall! Ettersom flyet landet så sent som halv et i går, sjekket jeg like godt inn på Rica hotell for natten. Her har jeg nå kost meg med hotellfrokost og litt arbeid. *Rettelse*.. Mye arbeid! Jeg satte faktisk oppe til fire i natt og tok igjen noe av det tapte bloggarbeidet. Jeg glemmer alltid at jeg ikke kan stole 100% på nettet i land som Marokko, og da hoper ting seg jammen fort opp. -Men nå ser jeg ihvertfall et lys i tunellen! Under her får dere et lite bildedryss av februar-antrekkene mine for i fjor. Jeg tenkte jeg skulle begynne med en slik spalte en gang i måneden fremover. Det kan jo være litt morsomt med noen tilbakeblikk mellom alle de nye antrekkene? Ah, nå kjenner jeg bare at jeg gleder meg halvt ihjel til å få stelt meg igjen. Haha, jeg har nesten glemt hvordan jeg gjør det..

Nå skal jeg se og få sjekket ut av hotellet før jeg drar inn på Gardermoen. Her har jeg noen timers venting før neste fly går så da skal jeg selvfølgelig få oppdatert dere med noe hyggelig! Ha en strålende søndag så lenge. Vi skrives om noen timer!

 
 

Har dere noen favoritter fra februar i fjor?

My last day in Marokko

Jeg har hatt et fantastisk siste døgn i Marokko og er nå klar for avreise om 2 små timer. Fysj, jeg kan ikke si at jeg gleder meg til å komme hjem når yr melder sludd hele uken. Jaja, jeg har hatt en nydelig uke og får leve på den i en god stund fremover!

Formen min ble straks mye bedre og utover ettermiddagen i går var jeg så godt som helt fin igjen. Takk og lov for det! Dagen gikk til masse bildeknipsing og enda en superhyggelig sightseeing-kjøretur av Tarik. Vi var egentlig på jakt etter noen store og fine bølger som han kunne surfe på, men det var visst ingen som var store nok. Haha! "De er ikke verdt bryet", sa han. -Og jeg som trodde bølgene var for store. Så feil kan man ta! Jeg fikk altså ikke knipset noen bilder av proffen sjøl, men jeg tok en rekke bilder av Marokkos nydelige natur. Herlighet så mange flotte steder jeg har fått se de to siste dagene. Både store, kjente klipper og surfespots, og mindre mer skjulte "perler". Jeg er så misunnelig på de som får nyte dette synet hver eneste dag.

Til kvelden hadde jeg meldt meg på Lapoint sin Babecue-middag med pannekaker til dessert, og dette ble et svært så vellykket måltid! Da alle hadde spist seg sprikkmette dro vi tilbake til beach resortet for å ta noen drinker. Her samlet vi oss rundt et godt og varmt bål, holdt drikkeleker, lo og koste oss før vi dro for å teste utelivet i Agadir. Utelivet i Adagir var det heller ingenting å si på! Hoho, jeg hadde det SÅ gøy. Danset og hoiet hele natten.. Jeg hadde ikke hørt festmusikk på en stund så da det endelig ble spilt for ørene mine igjen, klarte jeg ikke å sitte stille et sekund. Haha! *Tidenes danseløve* 

Håper jeg rekker en liten oppdatering til før avreise, men hvis ikke så lover jeg å komme med mange fine oppdateringer så fort jeg er hjemme! Jeg har enda mange fine bilder på lur som jeg vil dele med dere. <3 PÅ GJENSYN MAROKKO!