hits

februar 2013

3 år og 4 måneder!Jonas og jeg har i dag vært sammen i 3 år og 4 måneder! Hihi, hurra for oss! Her er 28 i hver måned nærmest hellig. Storfeirere som vi er, må selvfølgelig gjøre noe hyggelig ut av kvelden. Denne gang feirer vi på et litt annerledes vis! Jeg har spandert på oss tidenes junkfood bestående av biffsnadder, salat, chips og bearnè med hver vår milkshake til dessert. Paranormal activity 4 er også leid og snurrer snart på tven! Jeg tror dette blir en veldig hyggelig torsdagskveld jeg. Håper det står bra til med dere alle! SÅÅÅ fornøyd med det nye akvariumet vårt! Nå mangler vi bare fiskene.
Tusen tusen takk for alle tips på forrige innlegg. Dere er fantastiske!

Antrekk - 270213

I dag har jeg følt meg som en dass, men det har egentlig bare vært en fryd! Jeg har hatt en slapp dag med besøk av fine Annika. Vi er så opptatte begge to at vi ikke engang har en hel kveld ledig til hverandre. -Men vi fikk ihvertfall et par timer med jentesnakk og kos! Nå har Jonas og jeg tatt turen til svigers for middag, og snart er det også klart for en ny runde med idooool! H-U-R-R-A!

T skjorten jeg har tatt på meg I dag kom uventet i posten i går og jeg vet ikke engang hvor den kom fra! Jaja, den falt så absolutt i smak! Litt stor, men gjør det noe da? Bare deilig med store klær!

   
Skinnbukser fra New Yorker, Sko fra Modekungen, Veske fra Gina Tricot, Jakke fra BikbokLikte dere antrekket?

DIY - En gensers makeover


Først må jeg bare si tusen tusen takk for alle de fantastiske tipsene dere kom med under gårsdagens DIY innlegg. Jeg fikk så mange geniale tips at jeg er helt overveldet! Et av dem ble faktisk testet ut allerede i dag tidlig og resultatet ble kjempefint! Det synes ihvertfall jeg! Jeg behøvde ikke å gå til innkjøp av noe som helst og prosjektet tok 10 minutt av morgenen min. Har du lim og en gammel genser så har du muligheten til å starte et prosjekt som både er gratis, morro og superduper enkelt.Du trenger:
1. En genser, en t skjorte eller en singlet. Du bestemmer!
2. En saks.
3. Lim.Slik gjør du:
1. Klipp av en liten del av genserens nedre del for å gjøre den kortere. Dette stoffet skal brukes etterpå!
2. Legg gjerne et blad, eller et ark inni genseren for å skille fremsiden fra baksiden.
3. Klipp så snitt på ryggen med litt mellomrom mellom hvert av dem. Jeg lagde tre snitt.
4. Finn frem det avklippede stoffet fra nederste del av genseren og klipp små stoffremser av dette.
5. Klem stoffet mellom snittene sammen og bind med en stoffremse. Surr remsen rundt og lim.   


1.


2.


3.


4


5.RESULTAT..Hva synes dere?

Spør ut superparet!

Forrige spørsmålsrunde hvor Jonas og jeg besvarte 10 spørsmål hver om hverandre, falt veldig godt i smak hos flere av dere! Mange har etterlyst et nytt, lignende innlegg og det har jeg også lovet at dere skal få. Jonas og jeg er klare for en ny runde allerede vi! Er dere? Spør superparet om hva dere måtte ønske. Spør meg om Jonas, eller spør Jonas om meg.. Vi kommer til å velge ut mellom 10 og 15 spørsmål hver og disse skal besvares i løpet av uken. Svarene fra forrige runde kan dere lese HER.Har DU et spørsmål eller to på lur?

Antrekk - 260213

 

Tjohei! Har dere en fin dag så langt? Her i sør har vi fått strålende sol nok en dag! Nesten så jeg tror påsken er her. SÅ herlig. Jeg skal på jobb i dag, og der blir jeg faktisk helt til i natt!

Jeg skal nemlig kose meg med varetelling, fine ansatte og pizza etter at butikken er stengt. Jeg tror ingen gleder seg mer til varetellinger enn det vi på Vero Moda gjør. Kanskje tar jeg med pysjen også, for å gjøre hele varetellingen til et slags slumber party! Hihi, her snakker vi drømmejobb.. 


Shorts og belte fra Gina Tricot, Genser fra Vero Moda, Jakke fra Bikbok, Sko fra Nelly

Nå må dere ha en fin dag! Jeg har også et forhåndsskrevet innlegg på lur til senere..
Alle tilbakemeldinger vil bli besvart i morgen tidlig!

Gjør det selv - Har DU noen tanker?
Er det noe jeg har skjønt som toppblogger, så er det at alle elsker DIY prosjekter. Jeg elsker dem selv og skulle gjerne testet ut noe nytt hver dag, men SÅ mye kreativitet har jeg dessverre ikke! Derfor spør jeg nå om deres hjelp! Har dere lesere noen DIY idèer som dere gjerne skulle å ha sett blitt testet ut? Det kan være prosjekter med klær, sko, smykker, interiør, hjemmelagde gaver.. Hva som helst! Jeg hadde satt vanvittig stor pris på om dere ville dele noen tanker med meg! Legg igjen en kommentar med et ønske eller en idè til DIY prosjekt, så går jeg til innkjøp av utstyr og tester det ut! Det bør selvfølgelig ikke være superavansert ettersom jeg vil at alle leserne mine skal kunne få det til!  
Har du noen gode idèer på lur? Del dem gjerne videre!

Antrekk - 250213Er jeg ikke blitt flink til å dele antrekk om dagen? Etter klessalget den 16 februar, ble det plutselig så vanvittig mye enklere å sette sammen antrekk. Langt over halve garderoben forsvant og nå sitter jeg igjen med en mye bedre oversikt! Det er rart med det. Ikke èn dag har jeg angret på at garderoben min forsvant til en tredjedel av det den ble kjøpt for. Jeg har ikke savnet et eneste plagg eller et eneste skopar. Da har man rett og slett bare hatt for mye av det gode. Jeg har enda masse fint igjen, men likevel har jeg nå plass! Det er ikke lengre umulig å holde garderoben ryddig. DET er deilig det!  


Bukse og blondejakke fra Bikbok, Sko fra Nelly, Belte fra Gina Tricot, Topp fra Vero Moda
Fri frakt hos Nelly!1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER ,6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER, 10 HER, 11 HER, 12 HER 

Nelly kjører fri frakt på alle varer frem til 28 februar og i den anledning vil jeg dele noen av kjolefavorittene mine med dere! Håper dere finner noe som faller i smak. Snart er også tid for å finne den perfekte konfirmasjonskjolen! Er det noen av dere 2013 konfirmanter som allerede har antrekket i boks? Kanskje enda litt tidlig? Behøver dere litt Marthehjelp så kommer jeg gjerne med tips! 

Antrekk - 240213God kveld fininger! Jeg har hatt en herlig søndag hvor jeg har fått unnagjort en masse arbeid med bloggen. Jonas har dratt på fotballkamp og nå sitter jeg forann tven med en frisk vofs på fanget. Herlighet, jeg egner meg visst godt som veterinær jeg! Hun nådde sine 100% igjen allerede i går og i kveld skal hun leveres tilbake til mamma Andrea. Det var nok veterinær jeg skulle ha blitt ja!

Under får dere søndagsantrekket i et bildedryss. Det ble striper med et hint av gult på meg i dag! Håper dere liker det. Ellers må dere fremdeles ha en strålende søndagskveld. Jeg vurderer å legge meg om en liten time jeg! Tenk så deilig å våkne opp superuthvilt og klar for alt den nye uken måtte bringe?  

 

 
Bukser fra New Yorker, Modekungen sko, Veske fra H&M, Genser fra Vero Moda, Jakke fra BikbokSweet dreams! Vi skrives igjen i morgen..

LITEN DIY FIASKODet var så mange av dere lesere som hadde lyst til å se dagens lille DIY prosjekt. Idèen var søt, men resultatet ble en liten fiasko. Hehe, man må jo feile litt også, eller hva? Kan ikke bare lage fine ting? Jeg gikk til innkjøp av en liten pose med knapper tidligere denne uken og tenkte jeg kunne bruke dem til noe morsomt! Morsomt var det så absolutt, men pent.. Vel, ikke så veldig! 

Har du en slitt bukse som du gjerne skulle likt å sett i søpla? Gå til innkjøp av de samme tøffe naglene som jeg brukte i forrige DIY prosjekt og tre dem på buksen din vel! Plutselig får den en makeover! Hadde jeg hatt flere nagler igjen etter den hjemmelagde spike bhen min, så hadde jeg definitivt gjort dette selv i dag. Det er jo SÅ mye morro man kan finne på om man bare har utstyret på plass!


Hehe, tanken var da søt!
Neste uke har jeg forhåpentligvis FLERE gode DIY tips til dere!

How to wear a belt..Jeg er veldig glad i å eksperimentere med belter. Jeg har ikke så vanvittig mange av dem selv, men man må jo bare prøve å bruke det man har på flest mulig måter! Eksperimenter, eksperimenter.. Prøv dere frem! Hvorfor ikke bruke belte bakfrem? Ofte finner du de fine detaljene på baksiden! Hvorfor skal den kjedelige beltespennen stjele oppmerksomheten forann, mens de fine detaljene blir gjemt bak? Tull og tøys. Heretter bruker dere beltene bakfrem som meg! Hihi. Tenkte jeg kunne vise dere litt ulike måter jeg har brukt mine belter på! Er det greit eller? Kanskje noen av dere sitter igjen med en ny ide etterpå?  1. Bruk et sjal eller et skjerf som belte. 2. Knytt beltet forann i stede for å bruke spennen. Mye tøffere! 3. Ha et belte over en formløs jakke og du er ikke lengre uten midje! 4. Bruk et belte til å gjøre om et plagg til et annet. Her har jeg gjort om en vest til en søt topp. 5. Bruk beltet bak frem og gjem den stygge beltespennen bak. La gjerne skjorta eller en jakke henge over bak slik at den ikke vises. 6. Bruk et belte til en peplum topp eller en peplum kjole og plagget får en ny liten vri!Hva synes dere? Håper dette var til inspirasjon for noen!
Nå lurer jeg på om noen har et godt beltetips til
 meg?

Sneak peek!

Marthemor, marthemor.. Timene bare løper fra meg. Klokken er snart halv fire og jeg har enda ikke fått ut en eneste bloggpost! Skylder på søndagsmoduset! Nei jeg sto faktisk opp supertidlig i dag for å dra på leting etter vg. Hehe, jeg trodde nemlig jeg skulle finne meg selv der! Jeg ble intervjuet av en journalist fra vg tidligere denne uken, og trodde artikkelen skulle komme ut i helgen. Det gjorde den altså ikke, men kanskje kommer den på trykk til uken! Bare å kjøpe VG hver eneste dag fremover :D

Ellers ser dere kanskje av Jonas og jeg allerede har vært ute og knipset antrekksbilder til dere? Resten av bildene får dere senere! Jeg har også prøvd meg på et nytt DIY prosjekt denne morgenen, men det er jeg veldig usikker på om ble noe bra. Vi får sjå! Morro er det uansett å drive med slike prosjekt.

Friday night!
For en fin fredagskveld vi hadde i går. Det ble litt for mange tacolefser og is med varme bjørnebær til dessert. Jeg forstår ikke hvordan jeg får plass til alt. Kanskje jeg har tre mager? Ja, det må være det. 

Nå har jeg fått besøk av fine Cathrine! Det er snart klart for enda mer mat. Haha, huff! Det blir noen sene oppdateringer på dere i dag! Jeg har vært på jobb og kom akkurat hjem, men jeg har ihvertfall et innlegg på lur til dere for kvelden! Håper dere har hatt en fin lørdag så langt. Fine leserne mine!

Mmm! Is med varme bjørnebær.. Noen som fikk lyst på?
Vi skrives igjen om litt!

HISTORIEN om PIPi er en indisk gutt på 16 år, født og oppvokst i pappas dyrehage. Til tross for at hele familien er ikke-religiøse, vil han selv være både muslim, hindu og kristen. Pi sine foreldre ser seg selv som svært moderne og får lite igjen for sitt harde arbeid med dyrehagen. En dag får de nok, og bestemmer seg for å flytte utenlands for en ny og bedre start. Reisen går til Canada, og hele dyrehagen skal bli med. Dyrene skal selges så fort de kommer frem, og for pengene skal et nytt liv bygges. Slik lød ihvertfall planen! Det digre lasteskipet blir utsatt for et kraftig uvær og synker. Pi klarer å kapre seg en livbåt, men blir sittende å se det store skipet med familien og alle dyrene han har vokst opp med, synke.

I livbåten sitter ikke bare 16 år gamle Pi. Nei, her gjemmer det seg både en sulten hyene, en orangutang, en zebra med et brukket bein, og en fullvoksen bengaltiger. Pi får to harde valg:

Valg 1. Kaste seg til sjøs, drukne eller bli spist av hai. 
Valg 2. Lære å leve sammen med en 200 kilos tiger. 

Valget faller på sistnevnte og mens han finner ut hvordan, bygger han seg en flåte som blir hengende etter den store livbåten. En kald, søvnløs natt blir til mange, og det utrolige eventyret er i gang.Her snakker vi tidenes eventyr fullt av spenning og fantasi!  
Historien kan dere nå også få på film. Den gikk, eller går enda(?) på kino.

                Vi skrives igjen etter jobb i kveld!

Antrekk - 220213

God kveld, og GOD HELG alle sammen! Er dere klare for en ny runde idol eller? Det er ihvertfall jeg. Herlighet jeg er visst litt søvnig i dag! Gode og varme Bella lå og sov på fanget mitt og synet av det var så behagelig at jeg sovnet selv. Sittende, mitt i en bloggpost. Haha, sånn kan det gå! Her i hus blir det noe så enkelt som taco på menyen i kveld. Taco og idol er vel ingen dum kombinasjon? Håper dere har hatt en strålende vinterferie, dere som har hatt fri fra skolen denne uken. Nyt den siste helgen!

   
Bukse fra Bikbok, Topp fra Zara, Jakke fra Nastygal, D&G klokke, Belte fra Gina Tricot

Håper dere liker fredagsantrekket mitt!

Marthe tipser - DIY PROJECT

Du trenger:
1. En gammel, ensfarget bh.
2. Gull eller sølv nagler fra Panduro Hobbybutikk. Merket heter Rivets.

 
 

Slik gjør du:
1. Sørg for at naglene du har kjøpt har to utstikkende "spikre" på baksiden. Da er det nemlig bare å stikke spikrene gjennom for så å bøye dem innover på innsiden av bhen. Enklere blir det vel ikke? Panduro hobbybutikk hadde både gull og sølv nagler i mange varianter. Her er det bare å velge og vrake!

2. Plasser naglene slik du vil ha dem, stikk spikrene gjennom, og bøy. Det er det hele! Jeg anbefaler dere å ikke dekke absolutt hele bhen i nagler. Da blir det fort en dyr bh! En liten pose med 10 nagler koster nesten 50 kroner. Skal du dekke hele bhen så behøver du langt flere enn det jeg brukte. Dekk kun den delen som skal vises! Jeg brukte 40 nagler.

3. Klipp av den ene bh stroppen om du ønsker den stroppfri.

Hva synes dere? Ble det ikke bra?

Antrekk - 210213Fikk dere med dere idol i går eller? Hihi, jeg var SÅ happy etter å ha fått viljen min. Både Astrid og Steffen, hæ? *Storfornøyd*. Jeg tok til og med alarmen på 06.50 i dag tidlig for å få med meg god morgen Norge hvor finalistene skulle være gjester. Tror jeg er blitt en liten idolfreak..   

Nå er jeg mest sannsynlig på jobb! Det måtte litt forhåndsskriving til i dag. Har dere det greit? Det er så godt å se at dere enda er vanvittig ivrige i kommentarfeltene! Flinke leserne mine. Det som ikke allerede er besvart fra i dag, skal jeg kaste meg over så fort jeg kommer hjem igjen. Alle skal få svar!

  
Bukse fra H&M, skjorte fra Vero Moda, Jakke fra Bikbok, Veske fra Gina Tricot, Belte fra Nastygal

Veterinær for helgen!Ihvertfall for helgen! En litt dehydrert Bella er kommer på besøk med både løpetid og diarè. Lille stakkaren har ikke villet verken spise eller drikke denne uken! Hun var hos veterinæren i går og skal tilbake til fredag om hun ikke har blitt bedre. I mellomtiden skal Marthemor ta superdupergodt vare på henne. Hun virker mye sprekere allerede i dag så dette håper jeg går den riktige veien. Det er jammen ikke godt å se når dyrene ha det vondt. Hun er jo så god! Denne lille vofsen fortjener bare alt godt.Heldige meg som får være veterinær i helgen!
Goood bedring til fine Bella..

G-O-L-D-D-I-G-G-E-R

Hva gjør dere når dere har noen timer bare for dere selv? Jeg finner frem isen, varme bær, og en alt for god bok! Nå vet jeg ikke om "Golddigger" går under kategorien "alt for god" helt enda, men det skal vi nok snart finne ut av! Jonas er på trening og jeg har fri i dag, så nå har jeg store planer om å rigge meg til i godhjørnet av sofaen. Hihi, er ikke slike kvelder bare gull verdt? Snart ruller også Idol på skjermen! Åå, dette skal bli en så fin kveld. Håper dere har det like bra som meg i dag! Noen som har lest Golddigger?
Bokanmeldelsen til "Historien om Pi" kommer!

Antrekk - 200213

Fysj så kaldt det var i dag! Jeg våknet til stor sol og var sikker på at både vår og plussgrader var ankommet. Vel, jeg tok feil! -Og jeg som skulle gå i dette deilige vårantrekket.. I morgen skal jeg alvorlig talt vurdere å gå til innkjøp av en foret heldress. Kjære vår.. hvor blir du av?  

Vet dere hva? Jeg gleder meg som et barn til idol i kveld! Jeg er så forelsket i Astrid Smeplass at jeg til og med tror jeg skal stemme i kveld! Hun er ikke bare rågod, men også helt nydelig. Hvis ikke hun går videre i kveld så setter jeg meg på stumpen og griner. Haha! Har dere noen favoritter i kveld? Alle er jo flinke! 

 
Jakke fra Nastygal, Veske og bukse fra Bikbok, Sokker fra Gina Tricot, Sko fra Nelly, topp fra Vero Moda 

Flere enn meg som heier på Astrid og Steffen?
Hvem tror dere går videre?

Latest Faves

Nå er jeg litt på etterskudd, men her kommer favorittene mine fra de to siste ukene! Jeg skal på jobb i dag også, og rakk ikke å knipse anterkksbilder til dere i dag, men dette er vel en grei erstatning? Ihvertfall for i dag? Lover å få det til i morgen! Håper det står bra til med dere alle sammen. Mange av dere har vel vinterferie nå? Åh, da må dere nyte fridagene deres godt! Koos dere masse denne uken.

 
 

 

 


Har dere noen storfavoritter fra disse to ukene?
Legg gjerne igjen en kommentar!
 

ANSWERS

Bruker du lang tid på å forberede antrekkene dine?
Jeg bruker nok en halvtime hver dag på å finne antrekk. Før gjorde jeg alt klart dagen før, men nå ordner jeg det om morgenen. Går unna på 1,2,3 det!

Er det ikke slitsomt å alltid måtte fikse seg? Siden du fikser deg hver dag?
Jeg liker godt å være stelt og kle meg fint jeg, men jeg skulle selvfølgelig gjerne hatt noen dager i hvor jeg bare lå i sengen til jeg ikke klarte det mer for så å gå sminkefri hele dagen. Det fungerer bare ikke. Noen ganger gjør jeg det, men sitter jeg sminkefri i sofaen og ser tvprogram etter tvprogram så blir det ingen blogginnlegg. Jeg blir ikke inspirert av å sitte på sofaen og gjøre ingenting. Å ta meg bloggfri er også mitt verste mareritt. Det er mer arbeid å skulle ta seg fri enn å faktisk blogge hver dag. Mail, kommentarer og spørsmål hoper seg opp på 24 timer. Da synes jeg det er bedre å ta litt hver dag. 


 
Hender det noen gang at du må ta lån siden du reiser og shopper?
Nei, nei, nei. Gud hjelpe meg! Går det i det hele tatt ann? Haha!

Hvor jobber du? Trives du?
Jeg er deltidsansatt og jobber på Vero Moda Sørlandsenteret. Jeg skal egentlig bare jobbe annen hver helg, men de tre siste månedene har jeg jobbet mye mer. Veldig veldig glad for det! Jeg stortrives i butikken og med de fine ansatte. Vi er blitt en skikkelig godgjeng!

 
Hvordan var du med karakterer og oppførsel på Vgs? Hvilke fag hadde du?
Jeg gjorde det greit karaktermessig, men ikke bra nok i forhold til hvor sliten jeg var etter tredje klasse. Å skulle studere rett etter videregående var aldri engang noe jeg vurderte. Jeg var så lei og så enormt sliten. Det friåret hadde jeg vanvittig godt av. Jeg gikk allmenn på Katedralskolen Gimle, og hadde sosiologi og sosialantropologi, medier og kommunikasjon, idrett, og IT. Sett bortifra sistnevnte så likte jeg disse fagene. Det var verre med matte, naturfag, og tysk.

Hvor mange par sko har du i dag?
Jeg har vel rett under 30 skopar igjen etter klessalget på lørdag.. Noen av dem har jeg bare fordi de er så slitte og brukte at jeg ikke kunne selge dem. 30 skopar er vel ikke så galt til en toppblogger å være.Si en ikke så god ting med å være på topplisten?
Jeg tror ikke det er noen dum ting med å være på topplisten. Ikke for meg som har sluppet unna all mobbingen med stygge kommentarer. Jeg har fått inntrykk av at mine 20 000 lesere er livsglade mennesker som leser blogger for å få inspirasjon og glede i hverdagen. Jeg får dele livet mitt med tidenes gladgjeng, og får bare gode tilbakemeldinger igjen. Jeg er supertakknemlig for dere!

Hvor lenge tror du at bloggen går så bra?
Det vil tiden vise. I går hadde jeg nok en leserrekord på over 21 000 lesere. Eller jeg forstår meg ikke helt på disse statistikkene. I følge blogg.no har jeg ca 20 000 lesere, og i følge blogglisten så har jeg 30 000. Hva går man etter? Bloggen går ihvertfall bare oppover og det er jeg veldig glad for. Jeg håper og tror at bloggen bare vil forbedre seg med tiden.

Hvordan får du tid til alt? Uten å slite deg ut?
Jeg står opp tidlig, får unnagjort planlegging av blogginnlegg fra morgenen av, knipser alle bilder jeg behøver og skriver innleggene innen klokken tre. Så tar jeg meg gjerne en bloggpause ved å jobbe på Vero Moda. Da begynner jeg ofte klokken fire og slutter kvart over ni om kvelden. Etter jobb er det kommentarsvaring som står for tur. Dette går veldig greit! Hva er din nåværende drøm, karrieremessig?
Å drive noe eget. Jeg vil starte noe for meg selv. Drive med noe jeg liker, noe som er sikkert og som jeg kan tjene godt på.

Hva er det som gleder deg i hverdagen?
Å bo sammen med en glad og fornøyd samboer, å vite at alle har det greit, få komplimenter, gi komplimenter.. ingen regninger.. Hehee! Nei, det er så mange ting.

Har du instagram? Hva heter du der?
Jeg har ikke instagram. Det er nok ikke noe jeg kommer til å få heller. Jeg har nok med det jeg har tror jeg.

Hvor har du kjøpt portrettlinsen din? Hvor mye kostet den?
Jeg kjøpte Nikon 50mm 1,4 linsen min på Elite Foto for 3000 kroner.

Hva er dine ferieplaner for dette året?
Åh, jeg vet ikke helt, og det stresser meg! Akkurat nå har jeg ingen ferie i vente. Jeg håper at >Kristina< og jeg kan få til en tur sammen snart!Er du utadvent? Eller er du mer sjenert?
Vennene mine sier jeg er utadvent, mens bekjente eller ikke fullt så nære venner sier jeg er sjenert. Jeg tror jeg er en blanding! Jeg kaster meg ikke over nye mennesker og deler livshistorien min med dem, men jeg tror det er bra å ikke være for utadvent også.

Har Jonas en eks som du tenker mye på og du er redd for at han savner?
Nei. Hehe, Jonas hadde aldri hatt noe veldig seriøst forhold før meg. Jeg tror ikke man kan tenke slik. Du må bare være deg, og holder ikke det så har du ikke funnet den rette. Ha det gøy! Ikke tenk så mye. Bare KOS dere når dere går sammen. Gjør ting så lite komplisert som mulig. Mannfolk flest er ikke kompliserte og de vil heller ikke ha kompliserte, masete kvinnfolk. Hehe.Hva gjør du til høsten? Skal du starte på nye studier?
Ja det skal jeg. Jeg har så lite lyst til å sette meg på skolebenken at det ikke kan beskrives engang. Både Jonas og jeg er helt vanvittig klare til å kjøpe oss en større leilighet og bare starte livet! Jeg kunne ha startet en nettbutikk som ble til flere nettbutikker, kanskje en egen butikk i Kristiansand, eller Stavanger, eller hvor enn vi måtte flytte. Jeg kunne ha utnyttet bloggen så mye mer enn det jeg gjør nå. Jeg kunne faktisk laget meg en karriere av den! Slik mange andre toppbloggere har gjort. Hvor fantastisk ville ikke det vært? Jeg tror bare ikke det holder. Jeg tror familien min forventer at jeg skal sette meg på skolebenken og bli noe stort. Jeg må ha en reserveplan. Hva om nettbutikkene ikke går bra mer? Kanskje bloggen mister lesere? Da sitter jeg igjen med ingenting. SÅ planen er å studere til høsten. Det er ingenting jeg virkelig har lyst til, men jeg må studere noe hvor jeg kan få brukt kreativiteten min. Kanskje fotograf er et passende yrke for meg? Eller noe innen interiør? Jeg tror jeg ville elsket å drive med innredning. Mikse ulike stiler og bruke kreativiteten. Vi får se! Jeg har en måned igjen å bestemme meg på. 

 
Hender det at Jonas møter jenteveninner og du guttevenner? Hvordan takler dere det?
Vi har bare venner av samme kjønn vi! Jonas har ingen jentevenner og jeg har ingen guttevenner, men hadde vi hatt det så hadde det gått helt fint! Jeg kan selvfølgelig bare snakke for min egen del, men jeg synes ihvertfall det er litt barnselig å bli sjalu over sånt. Hvorfor skal man ikke få ha venner?

Er det noen programmer/serier du må få med deg?
Idol og Bachelor Pad. Jeg har kjøpt tv2 sumo bare for å få med meg alle idol reprisene. Har jo aldri tid til å se det når det går på tv. Hoho.. Avhengig!

Vet du hvordan "merke" cupcakes boken din er? Vet du hvor den er fra?
Boken heter Cupcakes "Lag dem selv" og er skrevet av Ingrid Hancocks Bjerknes. Jeg kjøpte den på Panduro for rett under 200 kroner. Genial bok!

Hvilket rom er du mest fornøyd med i leiligheten din?
Jeg er veldig glad i både stuen vår og soverommet med klesskapet. Hehe, vi har jo bare tre rom, så det var to av tre det!Blir du fort sjalu?
Nei, å bli sjalu er helt umulig med Jonas. Han sier aldri et pent ord om noen andre enn meg. Ikke engang disse hotte skuespillerne er gode nok. Her spares alt av gode ord og komplimenter til meg! Hihi. Veldig glad for det.

Hvor ofte bør man fortelle at man er glad i hverandre?
Jonas og jeg minner hverandre på det hver eneste dag. Det finnes jo ikke noe hyggeligere enn det. Påminn hverandre gjerne hver dag, flere ganger om dagen! Man får aldri sagt det nok. Hos oss kommer det helt naturlig. Skal en av oss ut av døren så blir det sagt, skal en eller begge gå og legge seg, så blir det sagt. Er middagen så god at vi blir helt i hundre, så blir det sagt.. Haha! Midt i en film.. Når og hvor spiller ingen rolle.Hva betaler dere i husleie?
3250 kroner hver. 6500 til sammen.

Når vil du ha barn? Hva synes du om folk i 14-17 års alderen som blir gravide?
Noen ganger er mødre i 14-17 års alderen kanskje til og med flinkere enn mødre i 30-40 årsalderen. Jeg har overhode ingen fordommer mot jenter som føler seg klare til å bli mødre så unge. Selv er jeg fast bestemt på å ha fremtiden og økonomien sikret før jeg går så langt, men det er ikke bare det som spiller inn. Man må være klar for å ta vare på et barn før man bestemmer seg for å få det. Det er ikke jeg og det tror jeg heller ikke at jeg kommer til å være på flere år. Jeg er bare 20 år gammel. Barn kan jeg begynne å tenke på når jeg nærmer meg 25, hvis jeg da er klar.

Hvordan greier du å holde motivasjonen til å blogge oppe? Blir du aldri lei?
Jeg tror aldri jeg blir lei, men jeg blir selvfølgelig sliten. Jeg har lyst til å ta meg fri noen dager jeg er fryktelig opptatt, men da sitter jeg heller oppe til sent på natt og forhåndsskriver innlegg. Motivasjonen kommer fra dere. Jeg hadde aldri lagt så mange timer i bloggen om det ikke var for at dere legger igjen så mange gode ord. Hver eneste dag får jeg høre hvor stor pris dere setter på bloggingen min. Tilbakemeldinger betyr alt. Det er de som driver enhver blogger.Nå har jeg sittet med dette innlegget siden 09.15.
Spørsmålsrunder tar tid gitt!

Tommelkrig på restaurant

Jonas: Er vi rare?
Marthe: Hvorfor det?
Jonas: Leker tommelkrig på en av byens fineste restauranter?
Marthe: Hva skal vi ellers gjøre mens vi venter på maten?

Når man har vært sammen i nesten tre og et halvt år så vet man ganske mye om hverandre. Vi prater med hverandre hver eneste dag og alle historier både fra barndommen og nåtid er allerede fortalt! Hva er det til slutt å prate om? Da må man bare leke tommelkrig på restauranter da.. Vi satte og lekte tommelkrig mens vi ga hverandre komplimenter. Hihi, er ikke det hyggelig da?
Jeg er så glad for at Jonas klarte å dra meg med ut døren. Vi dro på Big horn steak house og koste oss med den beste middagen på lenge. Etter en indrefilèt som bare smeltet på tungen og en oreokake, var vi så mette at vi bestemte oss for å kjøre hjemmekino! Vi kjøpte med oss popcorn hjem og hadde kvalitetstid med Twilight og herr fisk. Rex Valentino ble plassert på bordet så han også fikk se. KOS!

Flere av dere som hadde en fin søndag?

Garderoben min - NÅMange av dere er veldig spente på hvordan garderoben min ser ut uten 40 par sko og 200 av plaggene mine. Vel, dere vil nok bli overrasket over hvor mye som er igjen! Jeg kan nesten ikke fatte hvor alle disse klærene kom fra. Det er jo helt vanvittig! Garderoben min ser nesten like full ut som før klessalget, men de digre, stappfulle eskene med klær som var gjemt bak sko og under buksene, er nå borte vekk. I skostativet mitt hadde jeg tidligere presset to par bak hverandre. Nå er det bare halvfullt! Eneste sko som er igjen nå er storfavorittene, og noen splitter nye par. Samlingen av bukser er nok fremdeles langt over gjennomsnittslig, men fine bukser er jo så vanskelig å finne! Herligfred jeg ante ikke at jeg hadde så mye klær. Når halvparten og vel så det er gjemt i bokser så glemmer man hva man har.   Dere behøver altså ikke å bekymre dere for at jeg ikke har mer klær igjen! 
Hehe, jeg tror noen har et shoppingproblem...
 

Antrekk - 170213Hei fininger! Har dere en fin søndag? Tusen takk for alle tilbakemeldingene på forrige innlegg. En av dere tipset meg om å sette et lite speil forann fisken for å se hvordan den da ville blåse seg opp! Selvfølgelig måtte jeg teste ut dette, og der var ukens underholdning i boks. Fy søren. Villeste jeg har sett på lenge! Haha. Dere som har en kampfisk hjemme, er bare nødt til å gjøre det samme! Hysterisk morsomt.

Frøken utslitt er veldig takknemlig for at det er søndag i dag. Til tross for at jeg bare har lyst til å krype under dyna og sove resten av dagen, så skal Jonas og jeg skal ut og spise etterfulgt av kino i kveld. Jeg skylder han en veldig fin søndag etter den gode hjelpen jeg fikk med klessalget i går.
Bestemors gamle shorts, Belte fra Gina Tricot, Skjorte fra Vila, Blazer fra H&M, Sko fra Nelly

Ønsker dere en kjempefin kveld. Slapp av og koos dere!  

Jeg har fått fisk!

Endelig fikk jeg avslørt valentines gaven min! Jonas kjøpte meg en fisk! Haha, beste gaven noen sinne. Jonas vil kalle han Rex og jeg vil kalle han Valentino. Hva mener dere er et passelig navn? Jeg blir nødt til å spørre dere om litt hjelp i dag jeg. Jeg blir nemlig litt stresset av at fisken ikke kan snakke. Hvordan skal jeg vite at den har det greit? Er vannet for varmt? For kaldt? Vil den ha hvit sand i stedet? Større bolle? Mer trær? Haha! Er jeg gal? Ja jeg er mildt sagt gal.

Nei, men dere må gjerne dele litt erfaringer med oss! Jonas fikk beskjed om å legge en slags kalkstein fra dyrebutikken i vannet til den hadde smuldret opp, men vannet ble jo helt grumsete av den! Stakkars fisken kunne jo ikke se til slutt så jeg tok den ut i dag tidlig. Fisken ser alvorlig talt mye gladere ut nå. Haha, huff. Har jeg gjort det riktige? Jeg tror jeg må ta turen opp på dyrebutikken i morgen for å få litt mer informasjon enn det Jonas fikk da han kjøpte den. Fisken må jo ha det greit!Det hvite grumset på sanden er fra kalksteinen. Skal det være slik?
Kjære fiskeeksperter, del gjerne tipsene deres med oss!

En uforglemmelig lørdagGud hjelpe meg! Aboslutt alt var utsolgt på halvannen time! Salget gikk over all forventning. Fy søren for et liv det var i kirkegata 10 denne lørdagen. På et tidspunkt var det 40 meter lang kø utenfor salongen. Stakkars mennesker! Neste gang lover vi å holde salget om sommeren så dere slipper å stå og fryse. Ellers skal jeg sørge for å kjøpe varmelamper til dere alle sammen. For å lage minst mulig kaos tok vi inn puljer på 20 mennesker om gangen. Det fungerte i grunn veldig greit! Jonas og lillebror Eirik skulle egentlig stå i kassa men vi endte med å stå der alle fire for å få køen unna i en fei. Dreamteam!

Jeg håper dere som kom tidlig fikk tak i noe dere likte! Jeg vet ihvertfall at de aller første puljene fikk vanvittig mye fint med hjem. Nå sitter jeg i leiligheten, og vet jammen ikke om jeg skal le eller gråte. To kjoler og noen få par sko var alt jeg hadde igjen i butikken etter klessalget. Jeg er helt satt ut! SÅ GØY. Vi som hadde sett for oss en passelig rolig dag hvor vi skulle få hilse ordentlig på alle leserne våre. Vel, sånn ble det vel ikke akkurat. -Men, jeg må bare få sagt TUSEN millioner takk til alle dere som møtte opp. Vi er evig takknemlige for dette vanvittige oppmøtet og hadde aldri engang håpet på noe lignende. 


Snille guttene som stilte opp for oss!
Utdeling av cupcakes! Trøtt-trynet bakte til halv fire i natt.. Haha, heldigvis ble alt spist opp!Igjen, tusen takk for en uforglemmelig dag! Dere er rett og slett fantastiske.     
>Kristina<
var like overveldet som meg og knipset bilder i massevis hun også!

ARE YOU READY?


Puh! For en dag det har vært. Og kaoset er langt ifra over. Etter syv timer var endelig alle klær og sko på plass. Utrolig morro! Haha, føles litt som jeg akkurat kom hjem fra tidenes lengste varetelling. Ja og nå skal jeg sette i gang bakingen! Dere må jo få smake på cupcakesene mine i morgen! Håper så inderlig at det kommer mange mange mennesker. Dere som bor i området har ingen god unnskyldning for å stå over! Virkelig. 500 plagg skal selges og maksprisen er 300 kroner. Mesteparten ligger på 100 - 150 kroner. 100 par sko skal også bort og her er gjennomsnittsprisen 200 kroner. Alle jeffrey sko selges til 500, og samme pris er satt til runwaydreamz shortsene mine. Kristina har til og med ordnet to gigantiske bannere til oss! Dette blir så vanvittig bra. Definitivt en lørdag vi sent vil glemme!

Kristina: Du må huske å skrive at alle må komme i morgen!
Marthe: Ja skal selvfølgelig gjøre det!
Kristina: Skriv at Tone Damli skal være der!!
Jonas: JA genialt! Så sier dere bare at hun måtte avlyse pga idol..

Haha! Litt overtrøtte på slutten. VI skal ihvertfall være der!
Dørene åpnes 11.00 og vi tar KUN kontanter. Salongxtend, Kirkegate 10 dere!

Resultat - Keratin extensions

 

Ååh, flinke flinke Tone. Jeg sitter bare og smiler når jeg ser ned på det lange, nye håret mitt! Det er MITT hår og det skal det også være de tre neste månedene. Noen har keratin extensions i mye lengre enn det, men holder håret mitt i tre måneder med all den krøllingen jeg driver med så er det mer enn bra nok for meg! I går satte jeg altså i 75 punktfester i to ulike farger. En mørkere farge under og en lysere over. Gled perfekt inn i mitt nystripede hår! -Og jeg som trodde jeg måtte ha langt over 200 punktfester til mitt slitte hår. Neida! Håret mitt var ikke så kort og tynt som jeg fryktet. Har du i veldig mange fester så er det ikke alltid like enkelt å ta vare på håret. Det er SÅ viktig at du behandler det riktig, og grer det godt. Slurver du, så kan du få ubehagelige floker mellom hodebunn og festene. Det vil vi ikke ha!

Liten huskeliste for å unngå problemer:
♥ Kjøp deg først en god naturbørste.
♥ Gre håret med den hver morgen og kveld.
♥ Sov med alt håret i en flette om natten.
♥ Bruk ALLTID en god balsam. Kur håret godt.
♥ For å unngå tørt hår, bruk gelè eller kremer i stede for hårspray.
♥ Vask håret med måte. Ikke krøll det opp i en ball og gnur til.
♥ Ikke ha håret vått for lenge. Med mine 75 punktfester, bør ikke dette bli noe problem! Håret er blitt min nye bestevenn, og det skal tas godt vare på! Hihi. Ønsker dere å sette på keratin extensions, eller bare vanlig clip on, så anbefaler jeg å gjøre det hos Tone på SalongXtend. Det finnes ingen mer behjelpelig dame! Kommer dere Sørlendinger innom på lørdag så kan dere alltids høre om dere kan få satt opp en time. Salongen har vært under helrenovering hele den siste måneden, men fra mandag av er salongen fullstendig oppe igjen! I mellomtiden er det bare å ringe Tone på 92094986 for timebestilling. Ønsker dere kun å kjøpe håret, så kan det også bestille fra nettbutikken hennes HER. Tone selger både keratin og clip on i alle farger.

 Nå skal jeg faktisk av gårde til SalongXtend igjen, for å flytte over hele garderoben!
Håper vi sees... I MORGEN! :D

My Valentines Day

Har dere hatt en fin valentines day gutter og jenter? Nei, dere har jo enda hele kvelden forann dere! Jeg kom hjem fra flinke Tone for bare en liten time siden og er STORfornøyd med mitt nye hår. Fy søren for en gladfølelse jeg sitter med akkurat nå. Skal vise dere masse bilder fra frisørbesøket med før og etterbilder i morgen tidlig, men foreløpig får dere bare en sneak peek!

Jeg har fått verdens beste valentines day gave! Hihi, skal fortelle dere mer om den også i morgen. Må bare få knipset noen bilder når dagslyset er her igjen. Ja, så fikk jeg jammen noen nydelige roser også! For ei heldig jente jeg er. Senere blir det romantisk middag med en hyggelig film på skjermen. Jeg får vel tenne litt lys og hive på en lekker nattkjole til Jonas kommer hjem fra trening. Jeg har ikke fått gjort så mye annet enn å bake søte cupcakes til han denne gang. Får bare være ekstra snill i kveld jeg!

Er det ikke blitt langt og fint? Mihi!
Skal som sagt vise det ordentlig i morgen!

Ready for makeover!Nå har jeg vasket håret to ganger uten balsam, så nå bør det være klart for litt forlengelse! Det er i grunn ganske langt fra før av så jeg vet ikke om det blir så veldig mye lengre, men det skal ihvertfall bli skjønt å få litt tykkelse på det! Resultatet av gårsdagens striping ser dere på bildene både over og under her. Jeg tok halvt om halvt av en lys og en mørk farge. Masse striper gir masse spill, men det gir også og et slitt, og tynnere hår. Derfor skal det bli godt og få jukset litt hos flinke Tone på Salongxtend. Jeg har kun testet clip on extentions tidligere, så nå gleder jeg meg halvt ihjel til å få prøve keratin! Tenk å kunne gå med langt, tykt hår hele døgnet? Det er jo så kjedelig å ta håret av og på hver eneste dag! Tror dette blir bra jeg. Noen av dere som har erfaring med keratin extentions?Noen som gleder seg til å se det ferdige resultatet?

Single ladies - Go crazy!
Det ble bare med den ene oppdateringen i går dessverre! Det skyldtes at jeg satt i frisørsalongen store deler av dagen. Ethvert hårstrå på hodet mitt er nå nystripet og i dag, på selveste valentines day skal jeg inn til Salongxtend og få på langt hår. Denne gang keratin! Wuhuu, mer om det senere! 

Det er valentines day jenter! Til alle dere som er single.. Er ikke dette en sabla god unnskyldning til å nettshoppe litt? Kanskje fornye skosamlingen? Dette er ikke kvelden for romantisk klissefilm, med is og tårer. Legg sippingen på hylla og unn dere litt nettshopping! Hihi. Ta en god, lang dusj i kveld, spis akkurat det du har lyst på, og unn deg litt nettshopping. Under her finner dere mine skofavoritter fra Nelly. Selv skal jeg klikke hjem både et, to og tre av disse parene. Forelsket meg i absolutt alle sammen.


1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER (affiliateslenker)

Nummer 1, 2 og 8 er snart mine!
Fant dere noe her som falt i smak?

24 Valentines CupcakesJeg tror akkurat jeg har slått alle mine tidligere oppskrifter ned i støvlene! Valentines cupcakesene ble rett og slett utsøkte. Selve cupcakesene ble perfekte på smak og fikk til og med en slags "crispy" konsistens. Jeg tror det skyldes at de ble helt perfekt stekt. Frostingen... Å gud. Jeg prøvde meg på en blanding av vanilje og karamell. FOR en kombinasjon! Aldri smakt noe så godt før jeg.

Denne oppskriften er dere bare nødt til å prøve dere på i morgen, enten dere har en romantisk kveld i vente eller en date med venninnegjengen. Både Jonas og jeg er alvorlig talt FRELST.Du trenger - Vanilje og karamellcupcakes:
4 egg
2 dl sukker
250g romtemperert margarin
2 dl melk
3 ts bakepulver
6 dl hvetemel
1/12 ts vaniljeessensSlik gjør du:
1. Rør margarin og sukker hvitt.
2. Visp inn eggene. Et av gangen.
3. Ha i melk, bakepulver og siktet hvetemel vekselvis.
4. Og rør til slutt inn vaniljeessensen.
5. Nå er du i mål med røren! Fyll så cupcakesformene 2/3 fulle.
6. Stek kakene midt i ovnen på 175 grader i ca 20 minutt. Du trenger: Frosting:
250g margarin romtemperert
1/2 dl melk
12-16 dl melis
2 ts vaniljesukker
Karamellsaus fra Freia

 
  

Slik gjør du:
1. Rør margarinen myk og smidig.
2. Sikt inn melis og vaniljesukker.
3. Tilsett melken litt om gangen og rør til frostingen er fast og smørbar.
4. Smak til med Freia karamellsaus. Mmmmm! 
 

Til pynt brukte jeg sugar paste deig og presset ut søte figurer.
Figurer, former og sugar paste deig får dere kjøpt på Panduro hobbybutikk!

P!NK DOTSI dag har jeg bare tatt på meg noe superduper behagelig. Jeg har stort sett sittet innendørs og jobbet med forberedelser til helgen. Jonas og jeg har kun vært en liten tur innom Ikea for å kjøpe 50 kleshengere og seks klesstativ. Hihi, her går det vilt for seg. Tipper Jonas gleder seg maks til å montere denne galskapen!

Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt! Nå sitter vi forann fire stjerners middag og unner oss hver vår karamellpudding. Vi har tross alt spist sunn fisk til middag. Heeh! I morgen er det vel hjemmelagde cupcakes.. Lurer på hva unnskyldningen er da? Nei vet dere hva. Har man lyst, har man lov!


New Yorker skinnbukser (beste i verden), Genser fra Monki, Modekungen sko, skjerf fra Bikbok Ønsker dere en fin tirsdagskveld!

Prislapper - Check, check!Her i gården gjøres ingenting enkelt! Alt må være perfekt til den store dagen. Jeg har kjøpt inn flere hundre prislapper fra Panduro, 20 meter silketrå og både matchende blomsterbånd, og perler. Kristina og jeg må merke prislappene våre slik at dere vet hvem dere handler av. Mine bør ikke være vanskelige å kjenne igjen! Hihi, jeg har pyntet hver eneste prislapp og satt på en diger kremfarget M på baksiden.


Ååå, dette skal bli så GØY!

Be ready! Lørdag er den store dagen!Nå håper jeg dere er klare og har satt av førstkommende lørdag for SHOPPING! >Kristina< og jeg skal selge unna 90 % av garderobene våre til en superbillig penge! Datoen er satt til16 februar, og butikken åpner nøyaktig 11.00. Da får forhåpentligvis også dere som reiser fra andre byer tid til å komme frem før favorittene er tatt. Salget skal holdes i SalongXtend, som ligger rett utenfor inngangen til baksiden av shoppingsenteret Sandens. Adressen er Kirkegata 10. For dere ukjente, er det i sentrum. NB: Vi tar kun kontanter. 

Vi krysser alt vi har for at så mange som overhode mulig ønsker å komme! Mesteparten av både sko og klær selges fra 50 til 200 kroner. Så har jeg også fem Jeffrey Campbell sko som skal bort, noe i merket UNIF, masse i Runwaydreamz og en Jens pirate booty dress. Dette kommer jeg til å selge for halv pris. Det fine med det hele er at vi har alle størrelser! Klær i alt fra XS til XL skal bort, og skoene finner dere i både 36, 37, 38 og 39. Jeg kommer til å bake så mange cup cakes som jeg bare klarer, og er allerede i gang med litt andre forberedelser. Dette skal bli så morro! 40 av skoparene mine er allerede pakket ned, og jeg har på følelsen at Kristina har enda mer klær enn meg! Åh, det skal bli en fryd å få bort alt det gamle. 
 
 
 

 

 

Så du noe du likte?
Dere er alle hjertelig velkomne!

Ny tvserie - Girls

Heisann kjære lesere! Denne mandagen har jeg lyst til å tipse dere om en amerikansk tvserie som jeg nylig har oppdaget. Hver fredag på nrk3, kan man følge fire typiske jente-jenters liv i New York City. Serien heter Girls og er proppfull av høydepunkter, drama, Flauser med stor F, og alt vi jenter bare elsker. Den kan minne litt om Gossip girl, men her er de perfekte, slanke jentene byttet ut med det ihvertfall jeg vil kalle mer "normale" jenter. Hovedrollen i Girls er ei vanvittig morsom jente som har et stort ønske om å bli forfatterstjerne. 

Jeg må bare å le når jeg tenker på alt det rare hun finner på. Samtidig som hun prøver å leve av cafèjobben sin, jobber hun med romanen som forhåpentligvis vil gjøre henne til en stjerne. Jenta er hysterisk morsom uten at hun vet det selv, eller prøver å være det. Slike mennesker bare digger jeg. Girls serien gir en fin blanding av oppturerer, nedturer og VELDIG mye god latter. Er du glad i serier som ikke bare inneholder drama og kjærlighet, men også god humor så er dette serien for deg. -Og da har jeg også en gladnyhet å komme med! Mihi.. Ikke bare èn, men 10 av dere kan nå vinne dvden av første sesong! Det eneste dere behøver å gjøre for å delta i trekningen, er å se traileren på tvserien og svare på spørsmålet under her.  


SPØRSMÅL: Hva heter jenta som spiller hovedrollen i serien?
Se traileren for å finne svaret, og send det inn HER

Antrekk - 110213 
Bukse fra Bikbok, T skjorte fra Vero Moda, Blazer fra H&M, Belte fra Gina Tricot, Sko fra Nelly
Håper dere alle har fått en fin start på den nye uken!

Antrekk - 100213 Da var det tid for publisering av reiseantrekket! Jeg hadde egentlig tenkt til å skifte til bukser på flyplassen, men jeg rakk det aldri. Så nøyaktig slik ankom jeg  Bergen med sine 2 minus sent i går kveld. Virkelig kledd for drastisk værskifte. Hoho, dere kan tro jeg fikk blikk da jeg ankom flyplassen. Noen turte til og med å spørre om jeg ikke hadde fått med meg at det var kaldt i Bergen. Sånn kan det gå! Det er bare så forbaska vanskelig å prioritere klesskifte fremfor den gode flyplassmaten.. Bare - En - Til - Løkring!


Sko fra Zara, Shorts fra Bikbok, Genser fra Cubus, og belte fra Gina Tricot, bh fra www.madlady.seDet aller siste sommerantrekket.. *Kjenner shorts-savnet allerede!*

Antrekk - 090213Vår aller siste kveld her i Sharm var virkelig den beste. Jonas og jeg koste oss med hotellbuffè før vi dro inn til sentrum for å ta desserten på Hard Rock cafè. Jeg hadde en deilig sjokolademousse og Jonas koste seg med en varm brownie. En perfekt avslutning på den fine ferien vår. Jammen fikk vi shoppet litt også! Jeg dro med meg hjem et helt RÅTT magedanserkostyme. Plutselig skal man på karneval, ikke sant?  
Skjørt og kjole fra Zara (satt sammen til en kjole), Sandaler fra Nelly, Belte fra BikbokLikte dere antrekket? Det er som dere kanskje ser enda rene orkanen her!

Antrekk - 070213 

Her kommer antrekksbildene fra gårsdagen! Antrekket for i dag er også blitt knipset, men det får dere ikke før i morgen. Som dere kanskje ser så var det rene orkanen her i går. Helt vanvittig deilig.

Vind er det som står øverst på ønskelisten min når jeg ligger på stranden og prøver å bli så brun som overhode mulig uten å dø av hetetokter. Kvelden i går gikk som nevnt til massasje. Jonas og jeg trodde vi hadde meldt oss på en ên times kroppsmassasje, men plutselig lå vi innpakket i noe som lignet plastfoli sand og diverse kremer. Jammen fikk vi testet ut badstuen også før vi fikk denne hele, fantastiske timen med full kropp og ansiktsmassasje. Det hadde både kropp og sinn godt av. 
s og topp fra Bikbok, Sandaler fra Nelly og clutch fra Gina Tricot

Likte dere antrekket?

Vink farvel til hudormer!

Noen jenter sliter med kviser, mens andre sliter med store, sorte klumper av noen hudormer. Selv har jeg i alle år hvert så heldig å slippe unna de verste kvisene, men hudormene er der og de kan jammen gå oss jenter MINST like mye på nervene! En kvise går med tiden bort, men disse... De hjemsøker oss!Samme hva jeg tidligere har prøvd så vil de ikke bort... Vel, ikke før nå! I forrige uke testet jeg en rensende maske i merket Jorgobe etter å ha hørt veldig mye bra om den. Ikke koster den en formue heller! 198 kroner er vel ingenting å betale når en kan vinke farvel til enhver hudorm som måtte ha bosatt seg i ansiktet på livstid. Hva skal disse prikkene være godt for? Bort med dem! Noen har selvfølgelig større og mer synlige hudormer enn andre, men en sort prikk i ansiktet har aldri stått på ønskelisten min.

Jorgobe The Original Black Pell Off Mask er en ansiktsmaske i form av en sort krem på tube. Den smøres i hovedsak på som et tykt lag krem, og når huden er dekket til, lar du kremen tørke i 25-30 minutt. Da blir den nemlig til en maske som bare kan rives av i et lag! GØY! For en følelse å kjenne huden bli befridd fra ansiktsmasken med titalls hudormer i. Det høres skrekkelig ut, men man kan faktisk se hudormene sitte igjen i masken når den rives av. Da får du ihvertfall bekreftet at produktet fungerer som det skal! Ikke bare fjerner den hudormer, men den bidrar også til å hindre at nye dukker opp. Masken reduserer hudens overflødige fettproduksjon og hjelper den til å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse. Det er det som er årsaken til at huden etter bare èn behandling blir silkemyk. Farvel hudormer!

 
 


Slik gjør du:
1. Påfør et tykt lag med den sorte kremen i T- sonen. (Nesen, pannen og haken). Der du har urenheter.
2. La kremen virke i 25-30 minutt. Da lar du den være i fred slik at den får tørke og bli til en maske.
3. Er den helt tørr så kan masken dras av. Gøyeste delen! Blir det litt rester så går det vekk i lunket vann.
4. Føler du behov for det, så kan du nå smøre deg i litt fuktighetskrem etterpå!

Jorgobe The Original Black Pell Off Mask fås kjøpt HER
Det er nå fri frakt til 17 i februar. Bare oppgi koden: svart!

                   Annonse

Antrekk - 030213

 
UNIF shorts, Gina Tricot Belte og Clutch, Genser fra Zara, Sko fra MexicoVet dere hva? Åh, jeg er så glad for at alt går vår vei her nede. Jeg har ordnet meg superkjapt internett PÅ rommet til og med! Dette er jo rene himmelriket i forhold til hva jeg har jobbet med tidligere. Nå er det bare en fryd å oppdatere bloggen. Til og med bildeopplastningen går unna i en fei her! H-E-R-L-I-G.

Nå går turen inn til sentrum for enda litt mer god mat, og shopping! Jeg skal bare kle på meg litt mer først. Tørr ikke å gå i så kort shorts utenfor hotellområdet. Nå har dessuten solen gått ned for flere timer siden og da forsvinner også den deilige varmen. Om kveldene er det bare å pakke seg inn i langbukser og genser. 

 

Håper dere har hatt en fin søndag så langt.
Alle kommentarer fra i dag vil bli besvart i kveld!

My Latest FavesNy måned, nye muligheter, nye antrekk! Denne gang får jeg brukt sommergarderoben min i en hel uke! *Sjeleglad*. Jeg tror nesten jeg uten overdrivelser pakket med hele sommergarderoben min. Hele poenget med å sette sammen antrekk var jo å ikke overpakke, men da antrekkene var ferdig laget, fikk jeg plutselig øye på en shorts som jeg heelt sikkert også kom til å få bruk for. -Også een til skjorte..

Slik holdt jeg i grunn på til jeg ikke hadde mer å ta av. Uansett! Vi må ha en oppummering av antrekk for de to siste ukene av januar. Jeg har allerede oppsummert de to første i et eget innlegg og det finner dere HER. Legg gjerne igjen en kommentar! Alltid morro med respons på antrekk enten dere elsker eller hater dem. Mitt favorittantrekk fra disse ukene må være det aller siste i innlegget her. Ellers elsker jeg fremdeles antrekket med mønstrete bukse og skjorte. Jeg fikk over hundre kommentarer på dette antrekket og over halvparten hatet det. Jeg derimot, ville elsket å gå i det igjen i morgen.


 

Smaken er som baken, og det er det som gjør det så morsomt å være blogger!
Har du et favorittantrekk?
Del det gjerne med meg.

Egypt, here we are!


 

Ah, det er så deilig å være tilbake! Jonas og jeg landet akkurat i solnedgangen og alt har gått smooth. Ihvertfall nesten. Det var full kaos på flyplassen. Jeg følte vi var en halv million mennesker i en og samme passkø og alle skulle gjennom èn bod for å vise passet til den ene ansatte som var der. Resten lå på rekke og rad på gulvet og ba. Vi kom visst mitt i bønnestunden! Folk var slitne, varme og svette etter reisen og sto bare å bannet da de så mann etter mann legge seg på gulvet for å be. Hoho, sånn er kulturen og det må vi bare respektere. Vi ble stående en time i passkø, men kom oss vel frem til slutt!

Jeg hadde glemt hvor fint det er her. Det var mørkt da vi ankom hotellet, men vi fikk en liten smakebit av det egyptiske landskapet fra flyvinduet. For et syn! Ørkenen, de store fjellene og de enorme mengdene med sand ved siden av turkisblått hav.. Eeeeelsk! Kan ikke vente med å se hva morgendagen bringer.

Nå skal et slitent kjærestepar sove, og våkne opp til sol og 23 varmegrader!

My Jeffrey Collection
Ser dere det siste paret i Jeffrey Campbell samlingen min? Mihi. Endelig kjøpte også jeg de originale lita skone i sort. Det var på høy tid! Disse skoene passer jo bare til alt? Jeg aner ikke hvorfor, men DNA kjørte 20% på dem, og da måtte jeg ha! Til nå har jeg fem Jeffrey sko i kolleksjonen. Jeg solgte mitt sjette par nå nylig! Det femte paret tror jeg jammen at jeg glemte å knipse bilde av, men dere husker vel de gigantiske hælene med knallgul/oransje lisser? Rålekre om jeg får si det selv.

Ellers har jeg også tre par som bare ligner veldig på Jeffrey skoene.. På lang avstand kan man vel nesten ikke se forksjell engang. Genialt alternativ om man ikke vil legge en tusenlapp og mer i et par sko! Etterligningene er fra www.monella.se, og Jeffrey Campbell skoene mine er fra DNA og Nelly.
Jeffrey spike fås kjøpt HER, Lita fås kjøpt HER, og Jeffrey Everest fås kjøpt HER (affiliateslenker) 

Hvilket par blir det neste tro?
I dette øyeblikk sitter vi på flyet til Egypt. WUHUU! Skrives fra varmen!

Antrekk - 010213Her kommer reiseantrekket! Et skikkelig vårantrekk om jeg får si det selv. Den freshe genseren er ny og fra Cubus. Kjøpte den for 299 på Sørlandssenteret i går! Jeg har lagt min elsk på denne fargen, og det tror jeg Jonas også har. Den nye kosedressen min er også veldig lik denne, og da jeg tok den på sent i går kveld kunne han alvorlig talt ikke holde fingrene fra meg. Det gikk ikke engang et minutt mellom hver gang han klemte på meg. "Denne fargen var du veldig fin i Marthe. Du må kjøpe mer av den!". Haha, aldri fått så mye oppmerksomhet i kosedress før! Det er litt av en snåling jeg har funnet meg.  
Gina Tricot bukse og belte, Genser fra Cubus, bh fra www.madlady.se og Jeffrey sko

 Jeg har helt glemt å ønske dere en god helg! 
GOOD HELG TIL DERE ALLE SAMMEN.

PAKKEKAOS
Mihii! Nå har jeg satt sammen hele tolv antrekk til turen. Ikke spør... Kanskje jeg trenger to antrekk per dag? Man vet aldri! Det er bare meg i et nøtteskall.. Jeg ble ihvertfall superfornøyd med antrekkene for den kommende uken og jeg kan nesten ikke vente med å bare traske rundt i korte shortser og deilige kjoler! Noen bukser og gensre er selvfølgelig også pakket med, men jeg krysser fingre og tær for at vi får den varmen som det meldes. Det ser nå ihvertfall slik ut!

Å sette sammen antrekk er forresten langt ifra bare bare her i leiligheten! Vi har ENDA ikke investert i et helfigurspeil, så Jonas og jeg krangler om det bittelille speilet vi har over vasken på badet. Når antrekkene skal settes sammen og prøves så er jeg rett og slett nødt til å stå på toalettet! Haha, det er litt av et syn, men dette har jeg altså gjort helt siden mai i fjor da vi flyttet inn. Har fungert supert det!

Nå er det bare jobb og så drar vi til Bergen for å overnatte der!
Flyet går fra Bergen i morgen tidlig.