hits

februar 2012

En dag av de sjeldne!

Det er 29 februar, en dag av de sjeldne! Slik har jeg faktisk opplevd den også. Jeg har maange gode dager i løpet av et år, men denne har vært en virkelig vært SUPER. Da skjer det vel noe fryktelig galt i morgen? Nei man kan ikke tenke sånn. Jeg har hatt det strålende med Jonas og kvelden skal gå til jentene! 11 herlige jenter skal være hos >Annika< i kveld. Gleder meg masse!Vinneren av Nelly-gavekortet trekkes i kveld!


- Marthe <3

Moutfit - 29.02.12

Da jeg våknet til morgenen i dag, visste jeg at dette var dagen for piknik! Sola sto på himmelen, fuglene kvitret som bare fy og jeg jeg fikk tidenes sommerfølelse! Nå har dessverre sola gjemt seg litt bak skyene, men jeg er sikker på at den er fremme igjen til Jonas, jeg og kamera har kommet oss ut. Vi må bare få gjort noen ærend først!


I dag har jeg tatt på meg et veldig behagelig antrekk!
Short og genser fra Bikbok
Sko fra www.modekungen.se


Konvoluttveske fra H&M
Steinring fra H&M
Ring 2 og 3 fra www.pyntdeg.no
Senere er det jentekveld med hele forsamlingen!
Dette må jo bli en bra dag..


- Marthe <3

Kveldstur i solnedgangen!Jonas og jeg har vært sammen i 2 år og 4 måneder i dag. Vi har feiret med litt god mat og en hyggelig kveldstur i solnedgangen. Jeg har fryktelig lyst til å dra på kino i kveld, men Jonas føler seg ikke helt vel. Han har vært syk i flere dager nå stakkar!
6 grader i vannet her nå damer og herrer! Snart badetid.One happy couple!


- Marthe <3

Mine betakaroten!Flere har spurt hvilken type betakaroten jeg går på, så jeg tenkte jeg kunne skrive et lite innlegg om akkurat det! To uker før jeg dro til Egypt mottok jeg en helt ny type for å teste disse mens jeg var på ferie. Ettersom solen ikke er så sterk i Egypt på denne tiden av året, ville jeg bruke alle hjelpemidler som var aktuelle for litt ekstra farge.Jeg har gått på betakaroten før, men jeg har aldri virkelig følt at det fungerte. Etter å ha hørt flere bloggere anbefale denne typen betakaroten, bestemte jeg meg for å teste den selv. Jeg får vel bare si at jeg ble veldig positivt overrasket. Dette er den eneste typen som faktisk har fungert på meg. Jeg hadde ingen tro på at jeg kom til å få farge i den svake februarsola, men det gjorde jeg jammen meg! Mye mer enn jeg fikk da jeg var der i (enda varmere) desember. Så jeg kan ikke annet enn å anbefale dette videre jeg!

Hvis flere ønsker å teste denne type betakaroten så kan de kjøpes fra banneren i sidemargen til høyre her på bloggen. Hvis dere bare blar dere litt nedover og ser til høyre så finner dere banneren der. Det koster 69kr for en pakke med 60 tabletter!Flere som går på betakaroten?


- Marthe <3

Moutfit - 28.02.12What a day! Været er heelt nydelig. Dette må være 2012's flotteste dag. Fy søren så varmt det har vært. Hadde jeg bare oppdaget varmegradene litt tidligere så skulle jeg dratt med meg Jonas ut på piknikk! Det er nesten så bikinien må frem jo. Våren er her..
Topp fra Bikbok
Veske fra Gina Tricot


Bukser fra Cubus
Blazer fra H&m


Sko fra >Nelly<

Flere som har vært heldige med været?

- Marthe <3 

LESERGLEDE!

Nå er det vel alt for lenge siden jeg har delt de flotte leserbildene mine med dere? Hihi, jeg er jammen meg ei heldig ei! Jeg har fått både flotte leserbilder og en herlig video siden sist og jeg vil veldig gjerne dele dem med dere alle. Tusen takk for at dere bruker tid på å lage slike ting til meg. Det er så oppmuntrende!


Bilde laget av www.mariasanni.blogg.no


Laget av www.celinebeatrice.blogg.no


Fra Kristin.


Fra Ragnhild.


Dette er laget av www.sophyyy.blogg.no


Disse tre er laget av www.bytilla.blogg.no


Video av www.maddekk.blogg.no

ÅÅ, GLEDE!


- Marthe <3

Vinn gavekort hos Nelly til 1000kr!

Er det noen som har lyst å fornye garderoben eller? Vel nå har dere muligheten! Søndagskonkurransen i dag er et gavekort verdi 1000kr hos Nelly! Drømmepremien for min del ihvertfall. Hvis dette er noe du kunne trenge..

Delta slik:
1. Klikk deg inn HER og velg deg ut et favorittprodukt. Hva som helst!
2. Legg igjen en kommentar på bloggen med navn på denne varen. (Ikke full link) Viktig!
3. Husk også ditt navn og mail i kommentaren! 

        1   2
 
   3   4
    5   6
    7  8
       

    9  10
1. HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER, 10 HER. (ad)

Mine favoritter har dere her..
LYKKE TIL!


- Marthe <3


Moutfit - 26.02.12

Dagens bilder er tatt ved Hamresanden i Kristiansand. Været var så deilig i dag at vi fikk lyst til å slå til med noen ordentlige bilder til dere. Derfor kjørte vi et stykke for dagens antrekksbilder. Håper dere liker dem. Her får dere jo et bildedryss av Kristiansands mest kjente strand også. Den er det nok flere som har besøkt!


Konvoluttveske fra h&m
Ring fra Gina Tricot
Klokke fra www.smejfashion.no
Skjørt og Blazer fra h&m
Sko HERFRA (AD)


Vaffelspising-pause!

Søndagskonkurransen kommer også senere!


- Marthe <3

Bursdag endte i slosskamp

Bursdagsfeiringen i går som var så hyggelig til å begynne med, endte i en diger slosskamp. Jeg har aldri vært med på noe lignende. Vi som hadde det så koselig! At en gjeng voksne mennesker kan få seg til å rassere en fest på den måten er bare helt uvirkelig for meg. VOKSNE MENNESKER! Det var kjente fjes godt opp i tyveårene som i halv et tiden bestemte seg for å bryte seg inn i stua ved å knuse hele verandadøren. Folk fikk glassflasker knust i hode på seg og på et tidspunkt så det ut som at alle sloss med alle. Jeg og et par andre jenter var av de få som greide å holde seg unna.

Vi satte i sofaen og så på da både gutter og jenter ble kastet over ende i stua. Stuebordet kollapset og ALT knuste. Knust glass, kake, godteri, og drikke ble på to minutt strødd over alt. Jeg var så sjokkert at jeg ikke husker annet enn at jeg fikk en gjeng gutter slengt over meg. Da jeg kavet meg unna disse så jeg ei uskyldig lita jente i hjørnet av stua ligge på gulvet og bli banka av ei gigantisk berte. Til og med Andrea fikk et slag av denne digre, ustabile jenta da hun prøvde å få henne ut av huset. Andrea fikk ingen store skader, men den lille jenta i hjørnet endte på legevakta med hjernerystelse og gul/blått ansikt. Heldigvis er den ustabile jenta nå i arresten.


Jeg tok flere bilder i starten av bursdagsfeiringen vi alle trodde skulle bli heltopp!


Verandadøren i bakgrunnen, fremdeles like hel.
Et av bursdagsbarna, lykkelig uvitende om hva som skal skje.Jeg håper inderlig at alle som hadde skyld i dette ble tatt, for bursdagsjenta som eier dette huset må være ei av de snilleste mennesker på jord. Selv hylgrinende etter totalknust veranda, et ødelagt hus og mange forslåtte kamerater gikk hun og forsikret seg om at gjestene hadde det greit. Det sier bare litt om hvor lite dette var fortjent. Jenta ba de ubedte være greie og forlate stede.. Dette var det hun fikk igjen. Fy søren så urettferdig.Håper alt ordner seg for huseieren og alle som eventuelt ble skadet.


- Marthe <3

SVAR - DEL 2

Hvor lenge har du vært på topplista? 
Jeg har snart ligget der i et år og hei i dag er jeg på 6 plass! Fantastisk! Dere gode lesere gjør at statistikken peker oppover.

Kem e bestevennen din?
Kristine føler jeg at jeg har kjent hele livet. Jeg elsker å høre på de gale historiene hennes og ler meg ihjel hver gang hun har noe nytt på hjertet. Hun er kanskje den morsomste jeg kjenner og hun prøver ikke engang. Vi ble kjent nesten med en gang jeg flyttet til Kristiansand. Begge hadde fedrene boende i Stavanger og dermed møttes vi av og til på flyet fra Stavanger til Kristiansand. Vi var begge supersjenerte, men da vi begynte å ri på samme stall ble vi som knoll og tott ganske raskt. Andrea er en sånn venn som jeg gjerne ikke har sett på fem måneder, så ses vi igjen og alt er som før. Det er akkurat som vi ikke har vært fra hverandre et døgn. Denne jenta er nok det beste menneske jeg kjenner. Hun har aldri et eneste vondt ord å si om noen og skulle noen i en forsamling starte en "sladder-samtale" så er hun der for å avlede den med det samme. Nei Andrea ser virkelig det gode i alle og det beundrer jeg henne for! Annika er Annika.. Dere vet jo at jeg elsker Annika. Hun er en gladmons som prater og prater dag inn og dag ut. Det er ikke mulig å få et minutts stillhet med denne jenta. Møter hun et nytt menneske så vet de like mye om henne som jeg gjør etter en halvtimes babling. Haha, hun er rett og slett HERLIG. 
Haha.. Kristine du Kristine.Kan du legge ut bilder at leligheten eller er dere ikke ferdige ennå?
Vi er enda ikke ferdige. Jeg har ikke lyst å legge ut bilde av den halvferdig, men det tar virkelig tid å få alt helt i skjønneste orden. Vi har enda noen skap i stua som ikke er ferdig monterte og soverommet til mamma ser ut som et bibliotek ettersom vi ikke har plass til alle bøkene våre. Men jeg har lovet at det vil komme..

Kan du legge ut bilder eller video fra når dere svømte med fiskene i Hurghada?
Ja fy skam deg Marthe! Jeg er så forferdelig treg. Videoen er på 40 minutt og den må redigeres til 2 minutt så det tar litt tid. Jeg regner ikke med at dere har lyst til å se en hel hau svenske og danske turister spise lunsj, bade og sole seg i 40 minutt? Hehe.

Kan du lage et innlegg om Sminken du har i sminkepungen din?
Ja det har jeg allerede gjort HER.
 

Spiser du mye av fast food?
Ikke akkurat nå. For tiden er jeg faktisk blitt veldig flink til å lage middag! -Men har jeg veldig lyst på en tur til bon appetit så er det ingenting som stopper meg.
 
Hvis jeg er 166 ... syntes du det er for høyt til å gå med JC lita sko da?
Nei da er du jo nesten for lav til å gå med dem! Hehe, nei jeg tuller. Ingen er for høye til å gå med JC skoene eller høye hæler generelt om jeg får lov til å mene noe. Jeg er selv 1.62 og synes det er alle tiders med 15 cm ekstra ved hjelp av noen sko! Jeg er ihvertfall ikke skremt av høye mennesker. 
 
Hvordan har du det?
Oi, det var et koselig spørsmål! Jeg har det veldig fint om dagen. Nesten litt for fint og jeg håper det forblir slik en good stund fremover. Jeg har verdens beste venner, jeg har den snilleste gutten av en kjæreste og en fantastisk familie. Jeg har 13 000 positive mennesker som følger meg og hverdagen min hver eneste dag, og det går ikke èn dag uten at jeg smiler takket være de herlige tilbakemeldingene dere kommer med. Nei nå har jeg det så fint som jeg kan få det.Hvordan går det med deg og Jonas?
Det går bare fint med oss!

Hva kan man gi til kjæresten dersom han har bursdag?
Et gavetips til han-innlegg finner du HER.
 


Har du noen tips til å holde gnisten oppe i forholdet?
Jeg har skrevet et ganske koselig innlegg HER om jeg får si det selv. Hoho. Dette er et innlegg om hva man kan finne på med kjæresten/daten. Mange idèer og bilder fra ting Jonas og jeg har funnet på gjennom tiden.
 
 
Har du et friår?
Ja det har jeg.
 
Hvilken størrelse bruker du i klær?
Jeg kan bruke alt fra 32 til 36. Har jeg lyst å ha en jakke eller en topp litt stor så kan jeg fint kjøpe den i 38 også. Skal jeg ha en tettsittende shorts foreksempel så må jeg ha 32 og en tettsittende genser 34. -Men jeg går aldri i tettsittende gensere, gjør jeg vel? Jeg kan faktisk ikke komme på en eneste gang jeg har gått i en tettsittende genser. Jeg tror jeg foretrekker litt løsere topper/strikkegensre og fine skjorter.
 
Hvor gammel var du da du flyttet fra stavanger til kristiansand?
Jeg flyttet da jeg fylte 13år og jeg har nå bodd her i snart 7 år.
 
Hvilke barberings midler bruker du til ben, under armene og bikinilinje?
Vet dere hva? Jeg bruker ingenting! Jeg barberer meg i dusjen og det eneste jeg trenger da er vann. Det fungerer helt flott for meg! Etter barbering sørger jeg alltid for å smøre meg med en god bodylotion fra Body Shop. Jeg bruker en i lukt av mango. Det er det eneste "body butteret" i mangoduft de har. Kjempegod krem! 
Hva syns du om pels?
Dette er et skummelt tema som man helst ikke bør si noe annet om enn at man HATER det. Det er mange ekte Canada Goose jakker som er produsert på en human måte uten at dyr har måttet bli misshandlet eller slaktet kun for pelsens skyld. MEN så har vi jo tusenvis av saker hvor nettopp dette er tilfelle. Jeg synes jakkene er flotte og jeg har selv kjent hvor utrolig varme de er, men likevel har jeg valgt og ikke kjøpe en. Både fordi jeg ikke vil støtte den Canada Goose produksjonen som øker prosenten av dyremisshandling, OG fordi jeg har ei venninne som ikke ville greid å se på meg igjen om jeg gikk med et dyr på kroppen. Humant slaktet eller ikke humant slaktet.
 
Bruker du jakke når du er ute? Du har ikke så ofte jakke på i outfitene?
Ja jeg bruker jakke om jeg skal gå rundt ute, men nå som det er storm og ufyselig vær annen hver dag så prøver jeg å ikke gå mer ute enn nødvendig. Skal jeg handle så foretrekker jeg å dra på sørlandssenteret og skal jeg ut på noe annet så er det heldigvis som regel bare til bilen jeg må gå ut til. Jeg har ikke like mange jakker som jeg har gensre, men jeg kan absolutt bli flinkere til å vise jakkene også i antrekkene mine!
 
Hva er det meste av lesere du har hatt?
Forrige søndag hadde jeg ny leserrekord på over 14 000. Jeg husker ikke nøyaktig, men det var ihvertfall veldig gøy.
 
Får du brukt alle kjolene dine?
Ja jeg gjør utrolig nok det. Man skulle jo ikke tro det ettersom jeg for tiden aldri er på noe fest, men så reiser jeg jo ofte til varmere strøk hvor jeg tar på en ny finkjole hveer kveld. Kjoler er nok ikke det jeg handler mest av heller så de blir brukt. Skoene mine derimot strever jeg mer med. Jeg har forferdelig mange som bare står ubrukte i skohylla til jeg blir lei dem.
 
 
Hvilke nettbutikker foretrekker du å handle i?
Jeg foretrekker Nelly fremfor alt. Nelly har jo alt så hva skal man med andre nettbutikker? Hehe! Nei sko og kjoler handler jeg alltid på Nelly. Ellers har jo Asos mye fint og nå er jeg totalt frelst av www.runwaydreamz.com også. FOR noen drømmeshortser!
 
Hvor er perle kleshengerne dine fra, og hvor mye koster de? Er desperat. 
De fås kjøpt HER til 39kr per stykk. Dyrt om man skal fylle hele klesskapet med dem, men de er jo så nydelige!Hva synes dere om svarene?


- Marthe <3

Moutfit - 23.02.12I dag har jeg planer om å bruke store deler av dagen på å jobbe med bloggen. Jeg må forhånsskrive mange innlegg til de 15 dagene jeg skal være i Mexico. Vil jo ikke at dere skal blir lei av strandoppdateringer. Jeg skal blant annet bake i dag! Hjemmelaget sjokolademuffins av både mørk og lys sjokolade. Spennende!
 

Sko fra www.modekungen.se


Ny genser fra Cubus
Bukse fra New Yorker


Ring fra www.pyntdeg.no
Armbånd fra BikbokLikte dere det?


- Marthe <3

Nytt til huset..Tenkte bare å vise dere noe av det nye om har fått inntatt plass i vår søte leilighet! Alt er fra en butikk som heter Prikken over ien i Hægeland. Om det finnes en nettbutikk for denne vet jeg jammen ikke. Bor du i nærheten så er butikken ihvertfall verdt et besøk!


Har jeg forresten vist dere disse? Åå jeg synes de er så søte!


Monica & Marthe Borge fra "Den franske landsstil".

Noe som falt i smak her?- Marthe <3

180grams clipon extensions!De to siste ukene har jeg nå fått testet et helt nytt sett extensions fra www.luxushair.com. Jeg har hele seks sett extensions fra denne nettsiden og jeg er alltid så fornøyd når en ny pakke hår dumper ned i postkassen. Luxushair er nemlig veldig gode på å hjelpe til med å finne riktig farge. Er du usikker på hvilken farge du trenger, så send en mail med bilde av håret ditt så hjelper luxushair deg.

Jeg liker å ha noen sett til rett hår og noen sett til krøller. Da slipper jeg å slite håret i filler ved å rette og krølle det annen hver dag. Dette nye hårsettet mitt er 65 cm langt og vanvittig fyldig noe som egner seg godt til krølling. Selv med korketrekker-krøller er håret mitt nå langt. Håret er 180gram, altså over dobbelt så fyldig som de gamle settene mine. Disse 180g settene er nå på tilbud til 1199kr, og det er det mildt sagt verdt!

Etter 2 ukers testing kan jeg også si at klemmene er av god kvalitet. De er enkle å feste og de kneppes ikke plutselig opp av seg selv som mange andre sett extensions gjør. Tommelen opp for det! Luxushair har forresten også freshet opp websiden sin med et helt nytt design! Nå er det mer oversiktelig hva nettbutikken har å by på og man finner lett frem til varene, om man skulle ønske clip on, kreatin, tape on eller microringer. Denne siden har alt, og til en rimelig pris!


Her har jeg det nye håret i. Dere kan jo tenke dere hvor langt det er uten krøller!

Love it!
Dere finner disse 180g, 65cm settene HER.


- Marthe <3

                I samarbeid med www.luxushair.com 

Innkjøp - 21.02.12


Smykke fra Cubus 79kr


Mintgrønn genser fra Cubus 199kr
Sort/hvit genser fra Bikbok 249kr


Knall oransje skjorte fra h&m 99kr
Bukse fra Cubus 199krArmbånd fra Bikbok 99kr per stykk
Neglelakker fra Bikbok 2 for 39kr


Rumpetaske (som Jonas så fint kaller det) fra Bikbok, 299kr

Dere får se alt på i antrekkene fremover!


- Marthe <3

Moutfit - 22.02.12

I dag hadde jeg tenkt til å krølle håret og være litt fin for dere, men så kom dette drittværet! Det er meldt både vind og regn i dag så jeg krysser fingrene for bedre vær i morgen. SOM jeg gleder meg til sol, varme og deilige sommerkjoler. Om litt kan strømpebuksen byttes ut med brune, nybarberte legger. Hang in there! Kjære sommer.. Kom fortere og bli lengre i år.
Ny shorts fra H&m (199kr)


Ny konvoluttveske fra H&m (149kr)


Sko fra www.modekungen.se
Blazer fra h&m
Genser fra Bikbok

Resten av gårsdagens innkjøp kommer senere i dag!


- Marthe <3

SVAR - DEL 1

Har du en egen bil? I så fall kan du legge ut bilde?
Jeg har lappen, men ingen bil nei! Men jeg griner ikke av den grunn. Da slipper jeg nemlig dumme bomutgifter, bensinregninger, service og bilforsikring! 

Hva skal du gjøre til høsten?
Wææ! Jeg blir så stresset av det spørsmålet. Jeg har vel ikke mer enn en måned på meg nå til å faktisk finne det ut! Jeg har planer om å søke på flere forskjellige linjer og rett og slett bare se hva som frister når det nærmer seg. Det siste jeg ønsker er å studere noe jeg ikke vil få bruk for. Tenk om jeg velger feil? Åh. Det er så vanskelig!

Har du drevet med noen form for sport?
Jeg har drevet med all slags! Hoho. Jeg har blant annet turnet på høyt nivå, danset ballett, spilt håndball og drevet med ridning. De tre siste var mest for morroskyld, men turningen tok jeg veldig seriøst. Litt for seriøst da det ikke ble annet enn trening og dyre turndrakter av fritiden min. Så jeg sluttet.


Haha, jeg dør av dette bilde. Men så deler jeg det med 13 000 mennesker likevel.

Bruker du mye tid på å lage mat?
Nei jeg har bare noen spesielle dager hvor jeg bestemmer meg for å kjøpe opp hele Ultra for så å stå fem timer på kjøkkenet og kose meg med matlaging.

Har du noen tips til en blogger som vil bli kjent - blogger?
Vær positiv. Du kommer sjeldent langt ved å være sur, mobbe eller snakke dumt om andre i innleggene dine. Bestem deg for at bloggen din skal være et fint og inspirerende sted for andre å være. For å få litt flere lesere, er det lurt å lese andre blogger og legge igjen positive kommentarer på disse. Da vil som regel bloggeren klikke seg innom din blogg igjen og ser personen noe han/hun liker, så har du en ny leser!


Vær positiv! Mitt beste tips.

 
Hvor høy er du?
Jeg har ikke vokst! Jeg er 1.62 :-) Ingen stor jente!
 
Kunne du tenke deg og bli kokk?
Nei da tror jeg at jeg hadde mistet den naturlige gleden ved å lage mat. Det er morsomt nettopp fordi jeg ikke lager det hver dag. Jeg MÅ aldri lage mat, jeg kan bestemme det selv. Jeg tror det ville vært annerledes om jeg var kokk og lagde mat daglig.

Hvorfor har du ikke jobb?
Jeg har en jobb. En heltidsjobb som jeg aldri kan ta meg fri fra. Jobben min blir med meg hvor enn jeg drar. Dere som ikke mener at blogging er arbeid, har definitivt aldri vært skribent av en blogg med 13 000 lesere eller mer før. Når bloggskriving, kommentarsvaring, mailsvaring og regnskap begynner å ta over halve dagen din, kan bloggingen kalles arbeid. Om arbeidet fortjener de 100 000 kronene man kan tjene om man bare vil nok, vet jeg ikke. -Men blogging er arbeid. Noe annet kan du ikke si før du er toppblogger selv.
 
Har du en god brownies oppskrift du kan vise på bloggen?
Jeg har en fantastisk oppskrift på misslykket sjokoladekake ihvertfall! Denne må dere virkelig prøve.. Dere finner den HER.
Stiv på toppen.. Varm og bløt inni! Mmm...
 
Bruker du klærne mer enn en gang før du legger de til vask?
Det kommer ann på om de er skitne eller ikke. Er buksa skitten så er den skitten. Om den er brukt en eller ti ganger har ikke så mye å si.

Hva gjør du når du putter f eks lange topper nedi shortsen eller bruker en kjole til topp? Blir det ikke sånn stort og rotete nedi sortsen da?
Hehe! Det der er alltid et mareritt. Jeg prøver å ikke ha en Nilen lang topp inni, men er den litt lang og tykk foreksempel så har jeg ofte en strømpebukse under shortsen som jeg stapper alt oppi. Da holder den stramme strømpebuksen stort sett alt pent inne.
 
Har du og Jonas laget en framtidsplan? Flytte sammen, gifte dere og få barn? 
Vi har gooood tid. Hehe! Først og fremst må vi tenke på å flytte sammen, men det er ikke bare bare med tanke på studering. Jonas vil gå på politiskolen og jeg vil studere i Kristiansand eller Stavanger. Da er det ikke så lett å bo sammen. Men vi får se! Vi kommer til å være sammen uansett hvor vi befinner oss i Norge.

Hvilke land vil du oppleve?
Jeg tror det er best å nevne de stedene i verden jeg ikke har noe behov for å oppleve. Jeg vil nemlig se ALT! ihvertfall nesten. Jeg har ikke noe stort behov for å dra til Finnland. Heller ikke Russland. Jo jeg vill til "vill-Russland" på safari her, men ellers kan dere ha Russland for dere selv. Ellers vil jeg stort sett reise alle andre steder. Øverst på listen etter Mexico står nå Sør Afrika. Jeg vil så inderlig på safari her! 

 
Kan du vise kleskapet ditt igjen? Du har så myyyyye fint!
Tusen takk! HER finner du maasse bilder av klesskapet mitt og alt som befinner seg der. 

 
Hva heter kameraet ditt?
Nikon D3000. Så bruker jeg i tillegg en portrettlinse også i Nikon. Et innlegg om den finner dere HER.

Trener du ofte med tanke på den flotte kroppen du har?
Tusen takk for det! Jeg er utrolig dårlig til å trene jevnt. Der beundrer jeg fotballfruen. Jeg har kun motivasjon til å trene hvis jeg har en sydentur i vente. Dermed blir det kun trening de to siste ukene før reisen tar av. Når jeg da trener, går det mest i løping, jogging, intervaller og mageøvelser. Spesielt situps og plankeøvelsen. En torturøvelse, men den er svæært effektiv!Hvor lenge har du og jonas vært sammen?
I 2 år og snart 4 måneder. Aww. Jeg har full peiling vet dere!
 
Hvor får du pengene dine fra? Er det arv?
Nei. Jeg bor som sagt hjemme og har ingen store regninger som skal betales. Jeg har ingen lån og heller ingen utgifter på bil. Det eneste som det går penger til er sparing og da er det klart at det er en del penger til overs. Mye av dette koser jeg meg med ved å reise. Jeg vil se verden mens jeg kan. Å reise mitt i studeringen er ikke alltid like enkelt.
 
Er du flink med å holde det ryddig i klesskapet ditt?
Hoho, nei jeg er desverre ikke det. Eller det er ryddig I skapet, men ikke like ryddig utenfor. Gulvet har foreksempel en forferdelig tendens til å samle på klær.

Tuller du og Jonas en god del, eller er det bare seriøst?
Jonas vet ikke hva seriøst betyr han. Hehe, nei men han tuller, smiler og ler dagen lang så bare seriøst er ikke mulig med den karen. Det er jeg selvsagt bare glad for. Det er viktig med humor i et forhold!

 
Hvor gammel var du da du møtte Jonas?
Da jeg møtte Jonas for første gang var jeg 16 år gammel. -Men første gang jeg så bilde av han var da jeg var 14 år. Ei venninne viste meg bilde av han på nettby da det eksisterte og jeg syntes han var sååå kjekk. Hvem skulle visst at vi skulle bli sammen tre år senere? 

Hvordan spurte han om du ville bli kjæresten hans?
Han spurte rett og slett bare om jeg ville være jenta hans en sen kveld i bakgården til det flotteste huset på Andøya. Huset var under bygging og vi sto på en platting med utsikt mot havet hvor det nå ligger et digert basseng. Hoho. Jeg kommer aldri til å glemme den kvelden.


På den tiden så jeg slik ut.. Hohoho.
 
Kan du fortelle hva du betaler for de sydenturene du har vært på? Er det billig eller dyrt?
Det kan du bestemme selv. Man kan alltids hoppe på en tur til Rhodos, betale en liten pris og ikke vite hvilket hotell man ender opp på, men hvor gøy er det å ende opp på en to stjerners med feltsenger og kakkerlakker? Jeg må ihvertfall vite at hotellet jeg skal bo på er fint, sentralt og har mye å by på. Man behøver ikke å betale dyre dommer for den slags. Reiser man utenfor sesong, kan man fint finne flotte turer til 2500-4000kr. Har man i tillegg mat inkludert da, så behøver man jo nesten ikke engang lommepenger. Reising MÅ ikke være dyrt.

Hvor er den fineste plassen i stavanger?
Tastaaa!
 
Hvordan var du i utseende da du gikk på ungdomskolen?
Jeg var naturlig blond, men med sorte tupper. Ja jeg hadde farget tuppene sort fordi en eller annen sanger jeg beundret hadde gjort det. Ellers fant jeg i 8 klasse ut at eyeliner var tingen. Jeg brukte dermed kun eyeliner. Ingen mascara, øyenskygge eller foundation. Kun eyeliner. Dere kan jo tenke dere hvor pent det var. Hoho!


Jeg fant et bilde hvor jeg hadde de sorte tuppene. Sminke hadde jeg ikke her.

Har du kontakt med noen av toppbloggerene?
Jeg har pratet litt med nesten alle, men jeg er ikke "bestis" med noen. Bortsett fra Kristina Andersen da. Hun er helskjønn! Det er jo ingen andre toppbloggere her i Kristiansand. De fleste hører til i Oslo-området, Bergen eller Troms.


>Kristina< har jo til og med lært meg å like sushi!Hvilke blogger leser du akkurat nå?
Akkurat nå synes jeg www.nettenestea.com, www.ulrikkelund.com og www.fotballfrue.no er de aller flinkeste i Norge. Det er dermed disse jeg MÅ klikke meg innom her dag. Jeg synes disse tre er så flinke til å være jevne. Har de en dårlig dag eller en dag med lite tid til overs, så blogger de likevel. Det er flott!  
 
Hvor mye sparer du i mnd?
Det kommer ann på hvor mye jeg har. I januar gikk over 7000kr til BSU og en egen sparekonto, men denne måneden har jeg en Mexicotur på 15 000kr som står øverst på prioriteringslisten.

Bleker du tennenede dine, hvis, hvor ofte? Og hva bruker du?
Ja det gjør jeg. Jeg bleker tennene to ganger i året. Det er vel snart på tide med en ny runde tenker jeg! Jeg har byttet litt på to forskjellige tannblekingsmidler. En svensk "The white one" tannbleking til 299kr og disse whitening stripsene som er så kjente fra USA. De fås kjøpt på Ebay for 2-300kr.Leser du mye?
Jeg tror ikke jeg leser unormalt mye, men jeg leser så ofte jeg kan. Jeg ELSKER å lese! Det er så mye spennende og lærerikt med bøker. Spesielt bøker med kulturforskjeller kombinert med kjærlighet gir meg alt.

Kan du skrive ett innlegg om selvtillitt?
Det har jeg allerede gjort HER. Anbefaler dere å lese det!

 
Favorittbilde av deg og Jonas? Dere er så søte sammen.
Vi har alt for få bilder sammen! Huff, det er skammelig altså. Må bli mye flinkere til å knipse flere bilder sammen.


Gamle bilder fra et alle tiders grillmåltid!

 
Hvordan var det for deg å gå fra å være en helt normal jente til å være toppblogger?
Bloggingen tar veldig mange av døgnets timer, men det er jo så gøy. Jeg tror på en måte at jeg ikke hadde greid meg uten bloggen. Uansett hva jeg gjør så tenker jeg på den. Får jeg ikke blogget på x antall timer, blir jeg i dårlig humør. Jeg blir stresset om jeg ikke får blogget bra nok, og det er sånn det skal være! Så mye som jeg får igjen for den bloggingen. Jeg får jo daglig over 100 kommentarer hvor dere forteller meg hvor flott det er at jeg blogger. Jeg får daglig de hyggeligste kommentarene om hvor mye jeg inspirerer andre og det er klart jeg ikke vil gi meg da! Utenom dette, føles det ikke så annerledes å være toppblogger. Man blir elsket av noen og hatet av andre. Sånn vil det alltid være. Toppblogger eller ikke toppblogger.  
 
Resten av svarene kommer med tiden!


- Marthe <3

Tirsdags-shopping!

Hihi! Da har jeg vært på Sørlandssenteret for å innta litt mer inspirasjon. Det har vært så forferdelig dårlig med antrekksbilder her i det siste. Det skyldes rett og slett mangel på idèer og inspirasjon. -MEN i dag fikk jeg med meg hjem noen herligheter som jeg gjerne vil vise frem i de fremtidige antrekkene! Bare å glede seg.


Kjekkasen min var også med på shopping!
Veldig fornøyd med dagens fangst!Shopping løfter virkelig humøret til et nytt nivå HVER gang!


- Marthe <3

ANDREAS WIJK

Er det noe jeg skulle ønske jeg var flinkere til, så er det faktisk å kombinere stilige gutteklær! I forhold til å sette sammen klær til meg selv, har jeg faktisk nada peiling på klær til menn. Det er klart jeg vet hva en pen genser og en tøff skjorte er, men jeg skulle gjerne visst mer om hvordan man kan sette dette sammen. Hvordan kombinerer man bow tie med en rutete, fargerik skjorte foreksempel? Jeg aner ikke!

I går fant jeg bloggeren Andreas Wijk. En svensk moteblogger som sikkert lærte meg 1000 triks på en halvtime. Jeg har aldri sett maken til stil jeg! Og jeg som trodde Noman Mubashir hadde peiling! Nei også han har mye å lære her spør du meg. Fy søren, denne unge svensken kan kle seg. Her har vi alle MYE å lære!Flere som vil lære et par triks av denne karen?
Les bloggen HER.


- Marthe <3  

RUNWAYDREAMZDenne ble akkurat MIN! Jeg er mildt sagt frelst av runwaydreamz- shortser.  Jeg har aldri sett maken. Desverre er nesten alle utsolgt og de må derfor forhåndsbestilles. Gjør man det nå så får man shortsen innen 15 mars, men jeg ville jo gjerne hatt den med til Mexico den 11 mars. Dermed ble det denne nydelige sorte i første omgang. Passer den, så kommer jeg definitivt til å skape en samling av disse shortsene til sommeren!Shortsen min heter Voldemort Vintage og koster rundt 1000kr.
Den er hos meg innen 7-10 dager!


- Marthe <3

Trær på kjøkkenetI dag har Roger Folstad fra ALLKOPI vært på besøk her for å sette opp en glassplate på kjøkkenet vårt. Vi bestemte oss for å bytte ut flisene med et bilde og en glassplate over. Resultatet ble helt nydelig. At ikke alle gjør dette sier jeg bare!

Fliser er jo gørrkjedelig i forhold til denne kunstveggen! Hoho. Nå passer kjøkkenet enda bedre med resten av leiligheten også. Man kan selvsagt velge seg hvilket som helst bilde. Vi falt for disse bjørketrærene i vinterland.


FØR


ETTER - Mangler bare enda et skap på enden + litt elektrikerarbeid.


Det vil selvsagt bli lyst og fint når spottene fungerer.

Jeg har forresten laget en egen interiørkategori i sidemargen nå! Her finner dere mitt walk in closet, bilder av rommet mitt, og alle interiørting som tidligere har blitt postet på bloggen. Dere som ikke har fått med dere disse innleggene, ta gjerne en titt!Likte dere det?- Marthe <3

Moutfit - 19.02.12I dag har paljettshortsen fått lov til å komme på igjen! Som jeg elsker den shortsen. Det blåser som bare fy i dag. Hadde det ikke vært for den iskalde vinden, så tror jeg jammen meg det hadde vært en nydelig påsketemperatur denne vinterdagen!
Jakke fra Vero Moda
Sko HERFRA (ad)
Veske fra Gina Tricot


Shorts fra Gina Tricot
Blondetop fra BikbokCafèklar i dette antrekket!


- Marthe <3

DET KRIBLER I FINGRENE

Visste dere at jeg ikke eier en eneste lang kjole? Skammelig er det! Det er to årsaker til dette.. 1. Jeg har til nå ikke funnet noen jeg liker. 2. Jeg er så lav at jeg tror jeg vil drukne i en 1.73cm lang kjole. Men jeg gjør jo ikke det? For hvis vi plusser mine 13cm hæler med mine 162centimeter så skal jo dette gå heltopp? Jeg SKAL klikke hjem en av disse.

         1   2
     3  
 4
     5   6

 
1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER

     1   2
     3   4
     5   6

1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER


- Marthe <3

          (ad links)

Moutfit - 18.02.12Nå har jeg stått på badet i to timer bare for å ta noen fine bilder til bloggen. Jeg skulle egentlig ut i kveld, men nå er planene blitt endret. Det er filmkveld med jentene i stedet! Men aller først skal jeg RI! Så nå skal finkjolen av, løshåret skal rives ut og resten av håret skal settes opp i en stusselig hestehale. Jaja, nå vet dere hvordan jeg skulle sett ut i kveld!
Kjolen er ny og fra H&m

Ønsker alle en herlig lørdag i mellomtiden!


- Marthe <3

New Nellydress!

På valentines day slo jeg til med et kupp på Nelly! Jeg kjøpte denne kjolen til rundt 450kr. Desverre tror jeg at jeg kjøpte den aller aller siste. Lover å si fra hvis jeg ser den komme inn igjen, for denne satt virkelig som et skudd! Jeg er superfornøyd.Hva synes dere?
Kjolen er fra >Nelly<


- Marthe <3

Moutfit - 17.02.12

Beklager! Jeg har ikke orket å stelle meg ordentlig i dag heller. Nå skulle jeg egentlig vært i Drammen med Kristina Andersen og hele blogg-Norge, men min form og den kommende operasjonen til Kristina stoppet oss. Jeg har jo møtt noen av bloggerne som ligger på topplisten allerede, men jeg skulle gjerne møtt dem alle sammen!

Jeg har tatt på meg et mindre pyntet antrekk i dag. I morgen skal jeg krølle håret og hive på festkjolen for antrekksbildene. Jojo så skal jeg for en gangs skyld ut også!


Blomst fra www.dobb.no
Sølvring fra www.pyntdeg.no


Bukse fra Gina Tricot
Topp fra H&m


Converse fra DNA


Blå ring fra www.dobb.no

Om en time får jeg besøk av Kristinemor!
Gleder meg.


- Marthe <3

Ny spørrerunde?

Da var det jammen meg tid for en ny spørrerunde! Jeg trodde jeg nettopp hadde hatt spørrerunde, men da jeg sjekket var forrige i november! Gode gud, jeg har fått 5000 nye lesere siden den gang. Det er ikke rart dere har spørsmål til meg!

Da er det er bare å kjøre på! For å ikke stille spørsmål jeg allerede har svart på, kan dere sjekke mine tidligere svar under kategorien "spørsmålsrunder" i sidemargen til høyre. Jeg skal svare så utfyllende og godt jeg kan.

Jeg har bare beveget meg utenfor huset èn gang i dag, og det var da jeg ville ha en ordentlig frokost fra kjøkkenskapet. Ellers har jeg ligget som en slakt på sofaen med dataen over meg. Jeg får ihvertfall unnagjort en masse bloggrelaterte ting ved å være syk!Nå er jeg spent på hvilke spørsmål jeg har i vente!


- Marthe <3

Moutfit - 15.02.12


Nye skinnhansker fra min gode bestemor


Sko fra >NELLY<
Ny genser og veske fra Monki

Skjørt fra h&m Det piper i ørene og alle kroppsdeler verker. Er influensaen på vei? Jaja, når man er sengeliggende så har man ihvertfall ingen unnskyldning for ikke å blogge. Håper jeg har gjort opp for meg etter gårsdagens dårlige oppdatering. Her er dagens antrekk. Jeg skal snart begynne å stelle håret mitt igjen. Hehe! Hestehalen min er ikke så inspirerende.

Jeg blir veldig glad om dere liker facebook-fansiden min HER.
Likte dere antrekket?- Marthe <3

4 retters på gladkjøkkenet!

Da var det klart for litt mer matfristelser på www.martheborge.blogg.no! Passer det seg ikke å bli sulten nå, så ville jeg klikket meg ut fra denne siden med det samme. Hoho! Gårsdagens meny på gladkjøkkenet besto av en fire retters, og absolutt alt sammen falt i smak. Det var full fest i munnen for å si det mildt.

>Annika< og jeg havnet på gruppe med et kjempehyggelig par. Vi tok ansvaret for første hovedrett og dessert, mens det andre paret tok seg av hovedrett og andre forrett. Et kurs som dette varer fra 18.00 til 22.00 og koster 800kr. Det er verdt enhver krone da man lærer hvordan man lager sitt livs måltid, man får med oppskriften hjem og all mat + brus er inkludert. Her får man virkelig noe for pengene!  Gladkjøkkenet har også et opplegg fra mandag til lørdag hvor minst 10 personer kan ha hele lokalet for seg selv med valgfri meny. For mer informasjon om det, kan dere kontakte Charlotte på cd@hotel-norge.no.


I gang med desserten!


Hva kan dette være til tro?
Nesten ferdig..


Pynting av dessert-tallerkner.
Annika i gang med å legge opp til første forrett.
Pynting og stelling av andre forrett..RESULTAT..Her må jeg ærlig innrømme at jeg var livredd. Det var nesten så jeg trodde dommens dag var kommet da jeg skjønte at dette skulle spises. RÅTT REINSTYRKJØTT? -Og med tyttebær som jeg ikke kan fordra? Jeg tok en så liten bit som det overhode var mulig å få på gaffelen, tok den forsiktig inn i munnen og buste ut med "WOW!". Jeg har aldri vært så sjokkert over en matrett før. Det var så godt! Helt ufattelig hvordan litt pesto, tyttebær, rått reinstyrkjøtt og pepperrotkrem kan smake så fantastisk sammen. Det var faktisk denne retten som overrasket meg aller mest! SKAL lages igjen!


Forrett 1 - Reinstyr carpaccio med basilikum persto, pepperrotkrem og kurvertbrød.


Og med disse brødene til da.. Jum jum JUM!


Forrett 2 - Varmrøkt ørret med ristede pinjekjerner, syrlig salat og urterømme.


Supergodt sammen! Hvem skulle tro at jeg likte pinjekjerner!?


Hovedrett - Fløtegratinerte poteter og...


..Helstekt elgfilet med rosin og rødløkskompott, og skogssoppsaus.


"Mmm så mørt og Oh my god", var å høre fra alle bordets kanter..


Dessert - Creme Catalanene med sitrussalat og brungebørcoulis.


HELT utrolig!

Fristet et lignende besøk?
Ring 38174144 for bestilling eller send mail til
cd@hotel-norge.no


- Marthe <3
   
      Besøket er sponset

Valentines present!Aww. Jonas og jeg skal som sagt feire valentines day i dag i stede for i går, men likevel greide ikke Jonas å dy seg med å kjøpe blomst og valentines gave i går. Herlighet så skjønt! Da ble jeg jammen meg overrasket. Jeg fikk tidenes rose og den nydeligste ringen! Huff.. Han der er ikke god! Jeg må nok finne på noe lurt jeg også nå..
Åh.. har dere sett så fin? Ring av Dyrberg Kern.


Satt som et skudd på fingeren også!Tusen tusen takk Jonas! Du er vel herlig.
Flere som ble overrasket av kjæresten i går?


- Marthe <3

Spadag på Hotell Norge

Gårsdagen var helt fantastisk! >Annika< og jeg møtte opp på Hotell Norge 15.00 for å få spabehandlinger her i hele tre timer. Deretter skulle vi gå ned en etasje og delta i matlagingskurset på Gladkjøkkenet. Jeg var som dere sikkert har fått med dere, på forrige matlagingskurs ved Hotell Norge og spiste til jeg trillet, så dette var virkelig en frydens dag! Bilder fra Gladkjøkkenet vil komme i et eget innlegg. Først.. SPAOPPLEVELSEN!Spabehandlingen startet med en dødehavspeeling på varme glassstein-benker. På hver vår varme benk lå vi og ble skrubbet og vitalisert med godluktende mineraler fra dødehavet. Behandlingen inkluderte også hodebunnsmassasje som var HIMMELSK, og hårvask med så godluktende produkter at naboen umulig kan ha fått sove av misunnelse i natt. Jeg har mest lyst til å spise mitt eget hår. En behandling som dette koster 680kr.Etter dette fikk vi testet ut  den infrarøde badstuen i Hammam avdelingen. Her satte vi i 10 minutt med en kald klut og et kaldt glass vann, før vi gikk over i en ny steam badstue for å sitte der i 10 minutt. Om vi skulle ønske det, kunne vi også hive oss i badet på bildet under som var 12 grader og skulle være godt for blant annet åreknuter. Annika og jeg pyser som vi er, satset på at vi ikke hadde den slags enda!


Klar for steam-badstuen!Så fikk vi til slutt en pakke som heter WAHWAH nybakt. Denne er på 60 minutt og koster 1250kr per person. Vi ble lagt på hver vår seng og fikk huden aller først polert med rensende fruktessenser. Ja det føltes minst like godt som det høres ut. Deretter ble vi pakket inn i varm plastfolie, og varme tepper. Mens kroppen lå innpakket i dette, ble ansiktet balsamert med en fruktmaske som var til å spise opp! Masken luktet helt nydelig og var full av vitaminer og fuktighetsgivende ingredienser. Under påføringen av alle disse maskene fikk vi ansiktsmassasje også.

Da vi hadde ligget en stund med alt dette, fikk vi ta en varm dusj før vi ble innsmurt med enda en velduftende fuktighetskrem både på kropp og i ansiktet. Deretter ble vi jammen meg sminket! Ah, med nyvasket hår, nysminkede fjes og fruktduftende kropper tuslet vi glade og fornøyde videre til gladkjøkkenet..  

Fristet noen av disse spabehandlingene?
Ring 55118000 for bestilling!


- Marthe <3

                  Behandlingene var sponset

Happy Valentines Day!

Det er Valentines day OG Vixen Blog Awards i dag, og jeg skal verken tilbringe dagen med Jonas eller Norges toppbloggere. Jeg skal være et sted fra 15.00 til 22.00 med min godeste Annika denne herlige dagen! Hvor vi skal være og hva vi skal gjøre får dere ikke greie på før senere. Hoho! Jeg fikk invitasjonen til Blog Awards for bare to dager siden, og da er det jo ikke så lett å planlegge med resing. Jonas jobber og skal på trening, så valentines day skal feires med romantikk og god mat i morgen i stede!


Bikini + kamera er alt jeg skal ha med meg..

Nei jeg skal ikke i svømmehallen! Noen som vil gjette?


- Marthe <3

Innkjøp - 13.02.12

Før Jonas og jeg kjørte av gårde til Kristiansand igjen, dro vi innom Stavanger sentrum for en aller siste shoppingrunde. Der greide jeg å svi av litt for mye på skobutikken ALDO. Jeg skulle egentlig inn for å handle på salg, men så var det så mye flott på "ikke salg". Sånn kan det gå! Nå er jeg lykkelig, men fattig til neste lønning..


Sko fra Aldo til 799kr


Fra Aldo til 899kr
Sko fra Aldo til 699kr


Veske også fra Aldo til 499kr
Genser fra Monki til 100kr.


Skjørt og veske fra Monki. 60kr per stykk.

Likte dere de nye skoene?- Marthe <3

Avhengighet!

Jonas og jeg har brukt store deler av helgen på å være besatt av min nye mobil. Vi har sittet og spilt annen hver runde på Angry Birds og vi har brukt utallige timer på å prøve å slå hverandres rekorder i et spill med navn Fruit Ninja. Jeg tror vi er blitt gale.
Det er jo SÅ gøy!


Like gale begge to!Flotte microsoft-mobilen min. Jeg er strålende fornøyd med den. Har du lyst på samme mobil? Isåfall kan jeg minne om at www.blogg.no arrangerer en konkurranse hvor man kan stikke av med denne Nokia Lumia 800 telefonen! Delta i konkurransen HER.Ellers fikk jeg på lørdag testet om mobilen faktisk er uknuselig. Jeg mistet den nemlig rett i en sølebytt og presterte å tråkke på den etterpå. Ikke en skramme ble det! Hoho, da var jammen meg det oppklart også.  For mer info les forrige innlegg om mobilen HER


- Marthe <3

               Annonse

Gårsdagen..

Morsdagen gikk til bowling og masse masse mer spising! Hoho, deilig middag, og tre typer kake gikk ned i våre magesekker. Jaja, så forbrant vi vel noe av det på en runde bowling etterpå. Det gikk nemlig ganske hardt for seg da Jonas og jeg veddet penger om førstepremien. Den som vant skulle få 100kr og da ble Jonas helt profesjonell.

 
 


Morsdagsfeiring!

 
 
  

Klare for bowling!

 


 

Det var min søndag i bilder!


- Marthe <3

Moutfit - 13.02.12


Konvoluttveske fra Cubus


Dagens lille reiseantrekk!


Sko fra Nelly (utsolgt)


Bukser fra Cubus
Topp og cardigan fra Bikbok


Undertopp/bh fra Gina TricotFlere fargeklatter som er ute og går i dag?


- Marthe <3

Innkjøp - 11.02.12


Belter fra Gina Tricot til 99kr. Denne grønnfargen er vårens farge!


Fargerike dongeribukser fra Cubus til 199kr per stykk.


Knalloransje topp fra Bikbok til 99kr.


Paljettkjole fra h&m til 299kr. Satt som et skudd på!


Den blir med til Drammen neste helg. Da er det nemlig party med Norges toppbloggere!Resten av innkjøpene fikk dere i dagens antrekk!


- Marthe <3

Rett fra havet!

Jonas og jeg stoorkoste oss hos farmor og farfar i går kveld. Vi fikk servert tidenes måltid med litt av absolutt alt! Reker, blåskjell, kongekrabbe og hummer. Dette er virkelig noe av det beste jeg kan få. Etter å ha stappet i meg alt dette fikk vi jammen meg i oss både riskrem og kake og! Vi får ihvertfall i oss nok mat her i Stavanger.

Akkurat i det vi tråkket utenfor døra for å dra, så vi naboens bil rygge rett i vår. Vi både så og hørte et skikkelig smell når bilene møttes, men det ble ikke et eneste merke på noen av dem! Utrolig. Vi som var sikre på at Jonas's nye bil var vraket. Flaks!

Nå er det klart for dagens deilige måltid!


- Marthe <3

Dagen i bilder!

Dette har vært en helt super dag! Jonas og jeg har storkost oss med et Stavangerpar og babyen deres i hele dag. Vi dro på Kvadrat halv tolv og tenkte ikke engang på hjemveien før fem! Det er helt vilt hvor fort tiden flyr når man er på shopping. Nå sitter vi hos farmor og farfar. Det er skalldyrsmiddag like rundt hjørnet, og ingenting frister faktisk mer! Håper dere har hatt en like flott lørdag som meg.


I dag tok jeg bare på meg noe enkelt!


Iselin, Ole og Linnea. One happy family!


Aww!
Nyforlovet og greier!


Dagens lunsj.


Maser etter å bli pappa selv.. Det kan jeg fortelle dere at ikke blir noe av!


Men det frister jo litt når de ser sånn ut..Innkjøp kommer etterhvert!


- Marthe <3

Historien om Christoffer

Historien om lille Christoffer er noe av det verste jeg har lest. Gjennom hele boken satt jeg med den ekleste magefølelsen og en vond vond klump i halsen. At historien er sann og finner sted i mitt eget, lille land gjør det hele ti ganger sterkere. Lille, gode Christoffer ble bare 8 år gammel. Han ble mishandlet over lang tid og dør ved et brutalt kast i veggen. Etter at hans nye stefar kommer inn i bilde, forandrer alt seg.

Han får ikke lengre lov til å ha kontakt med sin opprinnelige far. Han får ikke sitte på fanget til mor og han får ikke lengre lov til å eie en eneste leke. Stefar er den nye sjefen og gjør man ikke som han sier blir det krig, sier Christoffer. "Hvordan har du fått disse blåmerkene da", spør bestemor. "Jeg tenker nok du skjønner det sjøl", svarer Christoffer.For hver grusomme hendelse gutten måtte gjennomgå, lukket jeg boka og så på bilde av lille Christoffer. Det gjorde direkte vondt. Likevel er jeg glad jeg gjorde det. Jeg er glad jeg leste boken, ble mer opplyst av den og brukte flere timer på å være trist pga den. Det er så ufattelig at noe slikt kan skje. At en guttunge i Norge kan ha nye både gule, blå og lilla blåmerker, brannskader, og kloremerker for hver nye uke -og ingen ser det. Ingen lærer aner mistanke, ingen helsesøster kontakter barnevernet. Ingen mor lar sitt barn snuble så mange ganger på sin skolevei at barnet får anfall av de alvorlige skadene.Det er bare helt utrolig hvordan moren i bilde kan overse en mishandling som denne. Christoffer har skjelvinger, han sugler og greier ikke lengre å holde tunga inne i munnen. SÅ store er hodeskadene blitt. Hvor er moren? Er det virkelig mulig å tro at guttungen fremdeles bare faller på skoleveien? Jeg fatter det ikke.

Dette er som dere sikkert forstår en grusom, men sann historie. Christoffer døde i 2005 og har nå en egen til minne om facebookside med over 80 000 medlemmer. Dere kan lese mer om den stakkars gutten HER.

Er det flere som kjenner til historien?


- Marthe <3

NEW SHOES!
Villain sko fra DNA til 699kr
Love!


Mitt aller første converse-par! Hoho
Vi skal nok finne på noe lurt med disse i fremtiden. <3


Fra DNA 699kr
Hva synes dere?


- Marthe <3

I STAVANGER!

Da var Jonas og jeg i Stavanger gitt! Norges fineste by om jeg får kåre det selv. Jeg er snart ferdig med å legge ut fristende matbilder forresten. Jeg må bare legge ut bilde av den deilige frokosten min først.. Og den deilige kveldsmaten min.. Haha. I morgen skal jeg spare dere for alt som heter matbilder. Lover! De skal nemlig byttes ut med dagens innkjøp. Jonas og jeg har allerede vært på en liten times shoppingrunde i kveld og jeg kom hjem med to par nye sko! Åh, jeg har ikke vært så fornøyd på leenge!


Dagen startet med sushi og roadtrip!


Kun ris med scampi! og..


Vårruller!


Og frityrstekte scampi. Hoho, vi bestilte bare alt som fristet og delte det.
Åh, har dere sett? Hvis ikke dette er kunst så vet ikke jeg.
Favorittfylkene på en og samme stein.


Til slutt.. Litt fredagskos!

Jeg vet om ei som triller!


- Marthe <3

NYTT LESESTOFF!Jeg skulle egentlig ikke handle flere bøker før 28 februar da det er supersalg på bokhandlerbutikker da, men jeg kunne ikke dy meg! De kan jo ikke bli all verdens mye billigere enn 99kr? Jeg må ha masse lesestoff på de 11,5 timene jeg skal sitte på fly til Mexico og de 15 dagene jeg skal late meg på de hvite strendene der. Hihi, legg merke til hvordan jeg sneik med "hvite strender" inni her. Noen som er misunnelige? :-D 
Denne kjøpte jeg til tross for tykkelsen pga 100 anbefalinger.


Nå mangler jeg bare èn bok av Cecilia Samartin så har jeg hele samlingen. Jeei!Nå kunne jeg virkelig trenge litt boktips fra dere?
Ønskelisten begynner nemlig å tømmes..- Marthe <3

Lulu's veskeSom nevnt var jeg og hentet ei veske i dag! Jeg har vært så heldig å blitt sponset med ei nydelig veske i merket Lulu's. Åå, jeg er helt frelst! Den er bare så stor og flott. Jeg føler jeg har plass til hele garderoben min i denne veska. De har en egen søt, liten butikk her i Kristiansand ved navn Lulu's. Butikken ligger i Skippergata og inneholder alt for mye fint. Til dere som bor i sør, kan veska fås kjøpt her! Til dere andre, kan jeg informere om at www.miinto.no også har den til 899kr HER.


Stor og fin med masse plass!


Gleder meg til å ta den i bruk..Var den ikke fiin?


- Marthe <3

           Vesken er sponset

Moutfit - 09.02.12

Klokka er ikke mer enn to og jeg føler jeg har fått gjort en hel haug! Jeg har tatt ei vaksine for den kommende Mexicoturen, handlet ingredienser til dagens middag, og hentet ei veske i byen som jeg har vært så heldig å blitt sponset med. Om en uke skal jeg tilbake til vaksinekontoret for å ta enda ei sprøyte. Dette er faktisk mitt eget ønske! Jeg har nemlig fått en åpenbaring i det siste om å ta immunsprøyta for livmorhalskreft.

En dyr, men viktig sprøyte. Det er ingen som MÅ ta den, men finnes det virkelig en sprøyte som gjør sjansen for å få èn krefttype mindre så tar jeg den med glede. Koste hva det koste vil. De som går på barneskolen i disse tider er så heldige at de får den gratis. Oss litt eldre må betale 1500kr per sprøyte og man må ha tre. Litt urettferdig, men pyttsann det er jammen meg verdt det. FOR TENK HVIS..    
Veske fra www.modekungen.se


Silkebukse og genser fra Ginatricot
skjorte fra Bikbok

Sko fra Nelly


Perleøredobber fra h&m 

Flere som har tatt sprøyte mot livmorhalskreft?


- Marthe <3

Alt går i grisen..

Good morgen! Det er lenge siden jeg har trykket i meg så mye usunt som jeg gjorde i går kveld. Hoho, Kristine og jeg spiste fra hun kom til hun gikk 6 greys episoder senere. Alt fra sjokoladepudding, fiskekake, fløtegratinerte poteter, chips, sjokolade, smågodt og is gikk ned i denne magen! Jum jum jum.

Nå skal jeg hive rumpa mi på badet, stelle meg for dagen og dra til byen for å handle mat i tonnevis. Jeg skal lage tre asiatiske retter i dag og to typer cookies til dessert! Noen som gleder seg til litt fristende matbilder senere?

 
  
 
 

Ønsker dere alle en riktig fin morgen så lenge!


- Marthe <3

INTERIØRNYTT
Home fra Bohus til 149kr.
Globus i sølv fra Bohus. Wææ! Jeg elsker den. Tror prisen lå på 590kr.


Sniktitt på en gigantisk klokke også fra Bohus.. 299kr.


Sølvvase fra Mestergrønn. 149kr.


Pynt til gangen.. Aww.


Kostet 149kr hos www.jotex.no (utsolgt)


Denne søte lille saken er fra en interiørbutikk i Stavanger og kostet 199kr.

Noe som falt i smak?


- Marthe <3

Moutfit - 08.02.12

I dag har det vært så deilig vær som det kan få blitt med snø! Sola har faktisk stekt som bare det og jeg har hatt følelsen av at det er påske i hele dag. Fantastisk å komme hjem fra Egypt til dette! Håper bare det varer. Jeg har besøk av Kristinemor i dette øyeblikk. Hun er også blitt hekta på Greys så nå sitter vi og nerder forann tv'en sammen.

I morgen er det supertorsdag for min del. Jeg har nemlig planer om å lage deilig middag OG bake kake til morsdagen som er på søndag. Jonas og jeg drar til Stavanger i helgen og er derfor ikke hjemme. Da må dagen feires på forskudd! Viktig viktig.
Bukse og clutch fra Gina Tricot
Genser fra h&m


Sko HERFRA (ad)Likte dere antrekket?


- Marthe <3

Splitter ny Nokia Lumia 800

For noen uker siden mottok jeg en helt ny Nokia Lumia 800 mobil som ikke engang var kommet ut på markedet. Jeg har nå testet den over en stund og må bare si jeg er døds fasinert. Jeg har aldri vært borti noe så fancy før! Det er så utrolig hvor langt teknologien er kommet. Jeg husker fremdeles da jeg satt med min første mobiltelefon og spilte det eneste spillet som eksisterte, snake. Fargeskjerm var det ikke snakk om!

Nokia Lumia 800 er Nokias aller første Windows mobil. Den er bare så vidt litt større enn en iphone 4 og er i sort polykarbonat. Et materiale som er nærmest uknuselig. Skulle du likevel være redd for å knuse den, følger det med et beskyttelsesdeksel.

Det viktigste for meg med en mobil, er at det er enkelt å skrive meldinger med den. Touch tastaturet skal være oversiktelig og stort nok til at fingrene treffer den tasten jeg ønsker å treffe. Det går uten problemer med Nokia Lumia. En annen ting jeg setter øverst på viktiglisten, er internettet. Det skal gå kjapt og enkelt for seg å surfe på internett. Nokia Lumia 800 har raskt nettverksforbindelse i form av turbo 3G. Selv har jeg brukt Internett Explorer 9 som er en effektiv nettleser.Favoritt funksjoner 
1. Denne telefonen har noe som heter Mix Radio. Det fungerer slik at du forteller mobiltelefonen hvilke sanger du liker, så kommer telefonen opp med et forslag til en spilleliste den tror vil falle i smak. Ganske genialt spør du meg. I tillegg til det, forteller mobilen deg om de kommende konserter i nærheten av deg og skulle du ønske å bestille billett, kan du gjøre det på billettservice direkte på mobilen. Dette er alt helt gratis.2. Ettersom Nokia Lumia er en windowsmobil er det støtte for xbox live på telefonen. Det følger ikke med så veldig mange spill på selve mobilen, men man kan enkelt legge dem til i Xbox-appen. Du kan prøve alle spill gratis før du eventuelt kjøper dem for 10-20kr.3. Mobilen har også en funksjon kalt Nokia kjør. Dette programmet fungerer som en slags gps med taleveiledning. En dame forteller deg på norsk hvor du skal kjøre for å finne frem og alt blir forklart svær tydelig. Denne funksjonen er også gratis!Alt i alt..
Alt i alt har jeg fått inntrykk av at dette er en funskjonsrik telefon. Jeg har mye mer å sette meg inn i for å ane hvor mye den har å by på. Nokia Lumia 800 har kontorapplikasjoner og sikkerhetsløsninger, den har morsomme spill og masse underholdning, et kamera som filmer med HD oppløsning og som knipser bilder med 8 megapiksler oppløsning. Den er veldig brukervennlig, har god lyd og musikktjenesten spotify. Ja så er den jo FLOTT å se på! Dere kan lese mer om mobilen om dere ønsker det på facebooksiden HER.NB: Dere kan nå vinne denne mobilen ved å delta i en konkurranse blogg.no arrangerer! Få muligheten til å vinne en splitter ny Nokia Lumia 800 HER.

Noen som er fristet til å kjøpe ny mobil?


- Marthe <3

          Annonse

Interiør-shopping!

I dag har mamma og jeg vært på interiørshopping til leiligheten sammen! Åå, så mye fint som vi fant! Tenkte jeg kunne knipse noen bilder av det til dere i morgen når det er lyst igjen. Vi fikk blant annet tak i en stor sølvglobus. Jeg er for tiden svært fasinert av globuser. Ellers fant vi en nydelig sølvvase og en gigantisk klokke (jeg mener 1,5 meter gigantisk) i sølv som skal henge på veggen i stua. Hoho! Gleder meg til å vise.


Dagens lunch ble spist hos jorbærpikene..


Alt for mye godt å velge i!

 
 

Flere som har hatt en god dag?


- Marthe <3

Señor Peregrino

FOR EN BOK! Åh. Himmel. En ting er ihvertfal helt sikkert. Jeg skal snarest eie alle Cecilia Samartin bøkene som eksisterer. Senõr Peregrino ble en av mine aller beste leseropplevelser, og jeg har hatt mange gode! Boken fanget meg fra første side og så var jeg oppslukt. Jeg kan nesten ikke vente til å få lest oppfulgeren La Peregrina.Señor Peregrino handler om meksikanerjenta Jamilet. Ei utenpå klærene både flott og smart jente. -Men under den langarmede genseren skjuler det seg et fødselsmerke så groteskt at hun blir kalt djvelens verk. Gjennom hele sin barndom sliter hun og familien med baksnakking, peking, mobbing og skuffelser på skuffelser. Lege etter lege avviser henne. Hun blir fortalt at fødselsmerke er uhelbredelig. Noe hun må godta og leve med resten av sitt liv. Som et siste håp flykter hun alene til USA hvor hun har planer om å skaffe seg jobb, tjene penger og spare til en laserbehandling. En slik legebehandling har hun nemlig hørt vil kunne fjerne livsmerket for godt.I USA får hun jobb på et psykiatrisk hjem. Hun får ansvaret for å være hushjelpen til den verste mannen av dem alle. Den gamle mannen Señor Peregrino er en svært deprimert mann, kravstor som ingen andre og mobbesyk til tusen. Ingen ansatt hadde noen gang holdt ut med ham en hel måned. Med Jamilet i bilde endrer alt seg. Hun gjør det hun blir bedt om pluss litt til. Hun hører på historien hans.

En flott historie om hans ungdom på pilgrimsvandring, forelskelser, og synd. En historie som viser seg å gi svar på Jamilets egen fortid. Boken har absolutt alt! Det er kjærlighet, romantikk, og forelskelse både i Señors fortid og Jamilets nåtid. Det er også spenning i enhver situasjon. Mobbing, avvisninger, selvmordsforsøk, voldekter og slossing alt i en og samme bok! I et kapittel vil jeg gråte meg ihjel og i et annet sitter jeg og smiler fra øre til øre. Nei dette er virkelig en FLOTT bok som bør leses av alle. Terningskast 6! Uten tvil.- Marthe <3

Nelly sandalerMange har den siste uken spurt hvor de nye sandalene mine er fra. Jeg kjøpte for en stund siden to nydelige par sandaler i gull og sølv fra Nelly til 125kr!  Men de var på salg, så jeg tror ikke de er å få kjøpt lengre. Jeg har nemlig prøvd å lete de frem til dere uten hell..

Var de ikke fine? Og BILLIGE!


- Marthe <3

                              NB: Link er funnet. De fås kjøpt HER. (ad)

Mine hårprodukter

Flere av dere har etterlyst hvilke hårprodukter jeg bruker. Jeg har skrevet om det før men har ikke samlet det i et eget innlegg. Jeg liker å variere hvilke produkter jeg bruker utifra hvordan håret mitt er behandlet. Akkurat nå har jeg i lengre tid hatt et hår som har skreket etter proteiner på grunn av flere kjemiske behandlinger. Jeg har farget håret mørkere, farget det lysere, bleket det, og stripet det. Dette førte til at håret ble veldig tørt i tuppene og knakk lett på grunn av splittede tupper. Frisøren anbefalte meg da disse produktene som jeg nå varierer mellom..

Absolut Repair produktene gir håret mitt glans og styrke igjen. Produktene reparerer skadet og behandlet hår. Selve hårkuren beskytter mot slitt hår. Absolut Repair cellular serum som dere ser i den lille flasken glatter ut håret og forebygger at det knekker. Herlige produkter alle sammen! Anbefales på det sterkeste. Kan kjøpes <HER>

Redken Extreme produktene er noe av det beste du kan bruke om du har et slitt, bleket eller kjemisk behandlet hår som skriker etter proteiner. Disse produktene styrker håret og gjør håret enklere å gre. Krukken som du ser på bildet er en dyptvirkende maske. Denne er et must for meg! Anti Snap fra Redken Extreme gjør samme nytten som serumet fra Lòreal men denne er i tillegg en varmebeskyttende leave-in kur. Kan kjøpes <HER> 

Sist men ikke minst MÅ jeg nevne mitt siste tips som jeg fikk av flinke frisør Tone på Salong Xtend i Kristiansand. Jeg har nå blitt helfrelst av Moroccanoil..Maroccanoil smører tuppene mine og gir håret en herlig glans. Håret mitt ser friskt ut. Selv om det er olje så ser ikke håret fett ut. Oljen beskytter også mot miljøpåvirkninger. Bor du ikke i Kristiansand, eller liker best å nettshoppe så kan oljen kjøpes <HER>  (ad.link)

Har dere tips om andre gode hårprodukter?-Marthe <3

Moutfit - 03.02.12God dag, god dag! Hvis jeg har forstått det riktig så er jeg å finne i VG i dag? Som månedens moteikon! Hihi, kjempestas. Min første, lille avisomtale! Gleder meg til å se på det når jeg kommer hjem. Her er det ikke så lett å få tak i norske aviser.. I dag knipset jeg "mellomantrekket" mitt. Jeg går nemlig med tre antrekk hver dag her i Egypt. Et strandantrekk, et lite bloggeantrekk og et kveldsantrekk. Nå skal det snart skiftes til kjole da det er ladiesnight i kveld igjen! Det var så gøy på tirsdag. Må gjentas..


Nye sko fra Bianco. De høye hælene sparer jeg til senere!
Shorts og skjorte fra Bikbok
Sko fra og Bianco
Sokker og clutch fra Gina tricot

Egypt oppdatering kommer om litt!


- Marthe <3

Moutfit - 02.02.12Tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen til tross for mindre hyppige oppdateringer! Det setter jeg stor stor pris på. Er det noen kommentarer jeg har glemt å svare på, så fortvil ikke. Jeg skal gå nøye gjennom alt når jeg kommer hjem og svare alle!
Jeffrey Spike fra Nelly
Kjole fra Floyd
Blazer fra h&m


Veske fra Gina Tricot

Ha en flott kveld dere!


- Marthe <3

Vinnere av søndagskonkurransen!

Nå er vinnerne av søndagskonkurransen trukket! Den heldige vinneren av Dr. Bronner såpene ble Emilie Konradsen. Den som stakk av med trøstepremien, de tre Marvis tannkremene ble Thea Jansen. Gratulerer så mye til dere begge. Dere vil få mail i løpet av dagen! Til dere andre: Nå er det bare å glede seg til neste søndag!


Kan kjøpes <HER>


Sydenoppdatering kommer senere!- Marthe <3