hits

januar 2015

Filmtips for Valentines Day

Jeg vurderte å skrive et Marthe tipser innlegg for dere som befinner dere i "forever alone" kategorien på Valentine's day, men nå får dere heller mine 20 beste filmtips! Man kan jo alltids se en romantisk, morsom slager sammen med venninnen eller familien? Med en boks iskrem eller et glass vin til? Er ikke det like hyggelig som å feire med kjæresten? En av de beste Valentinsdagene jeg har hatt tilbrakte jeg på spa og matkurs sammen med Annika. Fy søren som vi koste oss! Alle hjerters dag behøver vel ikke å være trist for de som ikke har noen? Nei, hallo i luken. I år kommer til og med Fifty Shades of Grey natt til Valentines day! Hva kan man da klage for? Tipper til og med hundrevis av jenter ditcher mannen for en girlsnight på kino denne kvelden. Forståelig er det vel ærlig talt også etter å ha ventet på denne filmen i to år. Uansett! For dere som ikke skal på kino.. Her har dere 20 romantiske favoritter! Enda flere tips finner dere HER. 

♥Valentine's Day ♥Safe haven ♥Crazy stupid love ♥Romeo + Juliet ♥Life as we know it ♥Monster in law ♥Love and other drugs ♥It's complicated ♥Fifty Shades of grey ♥Message in a bottle ♥No strings attached ♥The wedding planer ♥Sweet home alabama ♥Mr. And Mrs Smith ♥Blue Lagoon the awekening ♥The last song ♥Two weeks notice ♥The Break-up ♥Love Actually ♥Must love dogs ♥The touristEr det noen som har sett alle disse fra før av?
Håper dere ihvertfall fant èn ny film her. <3

Nytt interiør i hus!Først kom Kristine og jeg hjem fra tidenes interiørshopping. Vi startet dagen med en frokost på Egon, og deretter kjørte vi rundt fra interiørbutikk til interiørbutikk! Ikke vet jeg hvor mange butikker vi var innom, men nå har jeg ihvertfall fått på plass både møbler, tepper, lys og pyntegjenstander. Det eneste som mangler er ironisk nok kontoret. Det som jeg faktisk hadde planlagt å kjøpe denne lørdagen! Hihi, blir det ikke alltid slik? Går man på jakt etter en spesiell ting så kommer man garantert hjem med alt annet. Heldigvis trengte jeg i dag "alt annet" også. Jeg kom hjem til en halvtom leilighet i går, med frakoblet tv på stuegulvet og dvder strødd over halve gulvet. Slik ville jeg nødig ha det lengre enn en dag, så da var det bare å plinge etter bestis og hennes søte lille polo.Herregud som jeg lo da det gikk opp for meg at jeg handlet 50 kilos tvbenk og 25 kilos kommode med det svakeste kvinnemennesket jeg kjenner. Unnskyld Kristine. Du er verdens skjønneste, men det er ikke til å legge under en stol at du ikke er blitt velsignet med gatas beste biceps. Dere skjønner det at Kristine er av den typen som må ha hjelp til å åpne DOC posen. <3 <3 <3-MEN utrolig nok gikk det kjempefint! Vi storkoste oss med hele seansen og lo så vi grein da bæregalskapen endelig var over. Jeg kjøpte meg nemlig seks nye vinglass som jeg helt til slutt bar inn i leiligheten og smalt rett i gulvet. Derfor eier Borge kun 45 kroners glass fra Ikea!Jeg forhåndsskrev et innlegg til dere i dag tidlig så det kommer snart!
Håper dere får en fin lørdagskveld. Nå er det girl's night out for min del <3

En bloggers koffert.....Er fylt med sko!Man vet aldri når man skal ut på antrekksshoot, og manko på hæler skal ihvertfall ikke stå som noen hindring! Om jeg bare kunne ha styrt været så skulle vi hatt evig tørke i Norges land. Alle disse hælene har jeg altså drasset med forgjeves! Ler meg ihjel.. Det er ihvertfall fint at de tar seg godt ut i kofferten! Arh, jeg er faktisk like lite lysten på å reise hjem som Bella var på det kysset..-Men men! Man kan vel ikke bli for alltid. Hverdagen kaller, og dessuten gleder jeg meg til å klemme på både venninner, og en kjekk herremann! Kofferten er nå pakket (med god hjelp fra systematiske bestefar), og om under en time sitter jeg på toget hjem!Ihvertfall hvis jeg får løsrevet Bella fra hennes nye favoritt... Kanskje hun bare må bli igjen her nå. Haha, nei slapp helt av Andrea. Du skal få hunden din igjen! <3 Ville bare gi en lyd ifra meg før avreise denne gang. Jeg regner ikke lengre med å ha nett på toget, så nå fremover får vi heller gjøre det slik! Ønsker dere alle en riktig fin helg. Kos dere en hau, så skrives vi igjen fra Kristiansand!Ååå <3 To storfavoritter i en og samme sofakrok.
Tusen takk for meg, Stavanger! Jeg har hatt det ALT for fint.

Marthes 10 tips til Valentines DayI går tikket det inn et ønske fra en bloggleser som kunne tenke seg et innlegg med tips til fine ting å finne på den 14. februar! På selveste Valentines Day. <3 Er dere romantiske av dere? Jeg liker å tro at jeg er sånn akkurat passe! Jeg skriver verken dikt eller brev, men ellers er jeg med på det meste! Man må bare ikke glemme å huske på hverandre også i den travle hverdag. Det er jo ingen grunn til å spare kyss, komplimenter, og søte ord til valentines day! Å diske opp med hjemmelaget middag, sjokolade, og vin på en dag man minst venter det, er vel kanskje enda mer romantisk? Jeg synes det er hyggelig at vi har denne ene dagen i året hvor man feirer og koser seg litt ekstra, men det er ikke mye som skal til for at dagen skal bli spesiell. <3 Under her har dere mine tips til hva dere kan finne på som koster minimalt eller enda bedre, ingenting! Håper det kan være til planleggings-inspirasjon for årets store klissedag.♥ Bad nakne i snøen, fyr opp i peisen og grill marshmallows på spyd! Del en flaske vin, gi hverandre et drøss av komplimenter, klemmer og kyss, og viktigst av alt.. Skru av mobiler og alt annet som kan forstyrre. Bestem dere for at dere kun skal ha fokus på hverandre.

♥ Lag romantisk middag sammen hjemme! Pynt deg litt ekstra, eller gjør det stikk motsatte.. Kjør spillekveld i pysj! Er ikke det minst like romantisk? Sjokolade bør forresten være en selvskreven dessert på en dag som denne.

♥ Skriv noe søtt i duggen på bilvinduet. Eller skrap bilen for frost mens mannen er i morgendusjen. Finnes det noe mer romantisk enn slike små, hyggelige, uventede overraskelser? Valentines day er en ypperlig anledning til å hjelpe! -Gjøre noe for noen du er glad i. Det kan være så lite som å gå på butikken, fylle kjøleskapet med alt han/hun er glad i, rydde rommet hans, eller vaske klærene hennes..

♥ Er dere et aktivt par? Hiv på skøytene, skiene eller joggeskoene! Gå en tur i måneskinnet og hold hender hele veien. <3♥ Dra på hyttetur, eller sov i telt! Eller enda morsommere.. Sov under åpen himmel! Valentines Day kommer i år på en lørdag. Har dere begge fri fra jobb, så hvorfor ikke gjøre noe ekstra spesielt ut av hele helgen, og dra på tur sammen?

♥ Forbered et skumbad og legg en romantisk flaskepost i badekaret. Er du av den virkelig romantiske typen så tenner du 100 stearinlys, slukker lyset og dekker badevannet med et lag roseblader i tillegg. Høres ut som tidenes klisjè, men hvor mange er det som gjør dette egentlig? Det blir ingen klisjè når ingen gjør det! Vær den evige romantikeren og fyll opp badekaret!♥ Lag små, håndskrevne gavekort på massasje, middag, frokost på sengen and so on... Gjør det klart for ham at han bare får lov til å ta i bruk et om dagen, og vips så har dere en rekke romaniske dager i vente!

♥ Overrask din kjære med frokost på sengen, en varm kopp kaffe, og tre røde roser. Det er ikke mer som skal til!♥ Vil du legge litt penger i denne dagen og gi kjæresten en fin valentinsgave? Gi ham en klokke med inskripsjonen: Jeg har alltid tid til deg. Awww <3 Kliss, kliss, kliss.

♥ Legg hyggelige, romantiske eller morsomme lapper der du vet at kjæresten din vil se dem i løpet av dagen... Legg en lapp i skoen og ønsk ham en fin dag på jobb. Legg en morsom lapp under vindusviskeren på bilen, legg noen søte ord i nistepakkeposen, eller legg en hyggelig lapp under middagstallerkenen hans! Det tar deg to minutt å gjøre dagen hans bedre med noen små, søte oppmuntringer.Har dere noen tips utenom disse? Del dem gjerne med oss! <3

Hils på vårt nyeste familiemedlemÅåå! Jeg smelter.. Bestemor og jeg dro som nevnt på besøk til tante i dag, og der var det ikke bare en splitter ny leilighet som ventet oss, men også hennes lille nye baby! Hihi, jeg ler meg ihjel. En mer bortskjemt kanin skal man lete lenge etter. Tante har kaninsikret halve leiligheten så "Fluffy" kan løpe rundt akkurat som han vil til alle døgnets tider. Det er ikke bare jeg som er glad i dyr i denne familien skjønner dere.. Bestefar nektet å la Bella være alene hjemme i to små timer i dag, og bestemte seg derfor for å bli igjen bare for å holde henne med selskap mens bestemor og jeg var borte. "Tenk hvis det skulle bli brann!! Nei, jeg går ikke fra den hunden!"Med den innstillingen kunne han jo aldri hatt hund selv, men herlighet.. Hvis ikke den mannen oser av godhet så vet ikke jeg. Bella var ihvertfall storfornøyd med selskap hele dagen, og ja.. bestefar har herved fått seg en ny bestevenn! <3

Håper dere har hatt en like bra torsdag som meg. Besta og jeg hadde med oss både blomster, kake og twist, hilste på både leilighet og kanin og koste oss glugg ihjel. En perfekt avslutning på nok en flott Stavangertur. I morgen reiser jeg hjemover igjen!

Har dere sett noe så nusselig? Savner min egen tid som kanineier jeg nå!

Marthes cupcake oppskrifterMorn morn! Nå drar bestemor og jeg snart avgårde på besøk til tante i den splitter nye leiligheten hennes, men først vil jeg prøve og friste dere med mine absolutt favoritt cupcakesoppskrifter! Jeg vet at mat kategorien på bloggen har vokst seg ganske så stor og uoversiktelig de siste årene. Jeg har ikke engang et skille mellom middagsoppskrifter og kaker, så jeg forstår godt at det kan bli vanskelig for dere å finne frem! Enkleste måte å finne tilbake til oppskriften dere ønsker å lage, er rett og slett å google martheborge + retten dere er på jakt etter. Jeg må ofte gjøre dette selv jeg når jeg skal lage mine egne middagsretter. -Men dette manglende kategorisystemet skal jeg helt klart få orden på i februar måned. <3 Mihi, da skjer det nemlig litt av hvert for Marthes blogg!Carrot cupcake with cream cheese frosting
Første oppskrift jeg har lyst til å legge i dette favoritt-innlegget er disse gulrotkake cupcakesene. Liker du gulrotkake med hvit, deilig ostekrem så vil du elske disse. De smaker akkkurat som den gode kaken, bare i muffinsform. Mmm!

Sjokoladecupcakes med innbakt marshmallows
Rene sjokoladecupcakes med sjokoladefrosting. Tidenes sjokoladebombe pyntet med... Mer sjokolade! Blir det bedre? Åh disse fikk jeg lyst til å dra rett hjem og bake i helgen. Det er alt for lenge siden jeg har kjent smaken av gode, hjemmelagde sjokolademuffins!

Påskecupcakes med hint av sitron
Har dere smakt sitronkake? Jeg synes dette er så godt at jeg ble inspirert til å lage sitronmuffins. Eller.. Det må vel kalles vanilje cupcakes med et hint av sitron. De er på langt nær sure, men har et friskt preg og smaker supergodt kombinert med vaniljen!

17. mai cupcakes - Vanilje cupcakes med Philadelphia kremost
Cupcakesene som jeg lagde til 17. mai i fjor! Dette er kanskje en av de enkleste oppskriftene jeg har, men resultatet blir likevel supersmakfulle kaker! Frostingen av philadelphia kremost er uslåelig. Virkelig verdt å prøve!

Min favoritt - Oreo sjokoladecupcakes
Oreo sjokoladecupcakesene vet jeg at flere av dere allerede har prøvd seg på med vellykkede resultat. Hurra! <3 Jeg har laget dem flere ganger selv også og spiser meg dårlig på dem hver gang. Haha! Absolutt en storfavoritt.

Valentines cupcakes - Vanilje med karamellfrosting
Og til slutt... Noe som kan passe perfekt i februar? Valentines day er like rundt hjørnet jenter! Hva med å overraske kjæresten med litt bakverk? Disse vil garantert falle i smak. Hallo i luken.. Vaniljecupcakes med karamellfrosting. Er det noen som ikke får vann i munnen?Har dere testet ut noen av disse oppskriftene før? Hva synes dere?
Klikk på bildene for å komme til de enkelte oppskriftinnleggene.

Kvalitetstid med familienHjelpe meg for en spenstig overskrift. Jaja, det er jo det jeg har hatt i kveld! SOM jeg koser meg med familien som jeg elsker over alt på jord. <3 Jeg har akkurat sett første del av programmet "Dropped", og skal snart se fortsettelsen med to digre fruktfat på fanget, men nå må jeg først og fremst se og få oppdatert dere! Har dere det fint? Jeg unnet meg en halvtime i solariumet litt tidligere i kveld, og som dere kanskje ser så ble jeg ikke akkurat noe blekere! Et av nyttårsforsettene i år var å ta mindre solarium, notere meg ned hvor ofte jeg besøker Brun og blid, finne ut hvor mange minutter jeg ligger her, og regne ut nøyaktig hvor mye penger jeg bruker.Nå har snart en måned av det nye året gått! Hvordan tror dere jeg ligger an? Nå vil jeg tippe at 90% av dere er mye flinkere enn meg, men jeg har faktisk bare lagt meg under kreftstrålene fire ganger i år. Det tilsvarer jo bare ett besøk i uken! I forhold til fjorårets tre ukentlige besøk, kjenner jeg meg faktisk litt stolt over dette. Ja det er teit, men det er i det minste en begynnelse! <3

Jeg har på følelsen at 2015 er året Borge blir fornuftig. Tar mindre solarium, trener mer, og leser kunsthistorie dere! Apropos kunst så har farfar i dag vært og handlet hele 6 bøker til meg!! Gjett om jeg skal bli klok på kunst nå da? Jeg har ikke fått dem enda, men farmor sendte bilde av dem utstrødd på stuegulvet, og det ser riktig så lovende ut. Fy så heldig jeg er som har fått utdelt sånne besteforeldre.Blir helt skjemt bort jeg! Må bare nyte hvert eneste minutt.
Ønsker dere en super avslutning på lille-lørdagen! <3

Twisted beach wavesTjo hei fra Stavanger! Jeg tror bare jeg kan gi opp disse antrekkshootene, for her har regnet ramlet ned konstant siden jeg kom. Jeg får heller finne på noe annet lurt! Som å tipse dere om en veldig enkel måte å lage bølger i håret på - uten hjelp av krølltang! Mange har nok prøvd ut dette før, men jeg håper ihvertfall noen av dere kan bli et triks rikere etter dette lille blogginnlegget. <3 Det er ikke alle som har både krøll, bølge og kreppetang i hus, men en rettetang tror jeg det er flere som har. Eller tar jeg feil?Nå skal det sies at jeg allerede hadde krøllet håret med bølgetangen min da jeg i dag tidlig fant ut at jeg ville tipset dere om dette, men jeg tror jeg ved hjelp av bilder likevel har klart å beskrive hvordan dere enkelt skal få det til! Bølgene vil med denne metoden ikke bli like store som de jeg har på bildene, men har du en god rettetang og riktig hårspray så vil du altså få tidenes beach waves.

Du trenger: 1. En rettetang 2. 2,4 eller 6 strikk 3. En god hårspraySlik gjør du:
1. Start med rett hår, og del det i 2 til 6 hårddeler. Jo tykkeret håret er, jo flere hårdeler tar du.
2. Spray håret med en god dose hårspray, sett på rettetanga, og tvinn en og en hårdel som vist på bilde nr. 2.
3. Start øverst, legg det tvinnede håret i rettetanga, klem igjen og hold i 7-8 sekund. Flytt så rettetanga noen centimeter ned og klem igjen. Slik fortsetter du til hele hårdelen er blitt varmet opp. Deretter sprayer du med litt mer hårspray før du lar det tvinnede håret gli ut av seg selv. Fortsett til alle hårdeler er tatt, og du skal nå ha fått naturlige beach-waves!

Har dere andre tips til å få de perfekte strandkrøllene? <3
Jeg har hørt at saltvannsspray fungerer ypperlig til denne looken?

Workspace inspirationGod kveld! Den siste timen har jeg brukt på å lete etter kontorinspirasjon jeg! I dag låste nemlig Jonas seg inn i leiligheten hjemme i Kristiansand, og hentet det siste han eier av møbler. Det vil si at hele det fine kontoret i dag forsvant sammen med stuebordet, en kommode og den hvite, søte garderoben i gangen. Jeg tenkte først at jeg kanskje bare kunne kjøpe det av Jonas så jeg slapp å kjøpe nytt (for ikke å snakke om å lære meg og montere) men herlighet, det er jo bare gøy med litt forandringer i heimen! Monteringsjobben er sikkert verdt det når et splitter nytt kontor kommer på plass, sammen med et litt penere stuebord og litt nytt design i gangen.Ah, jeg gleder meg til å dra på interiørshopping allerede til helgen! Tipper dere også er klare for litt forandringer etter å ha beglodd hjemmekontoret mitt via en halv million bloggbilder det siste året. Hihi! Spørsmålet er bare om jeg vil trives like godt uten det pastellrosa hjørnet mitt! Jeg har ikke helt fått bestemt meg for hvilken stil jeg vil kjøre, men jeg må si at jeg har lagt min elsk på kontoret over her. Jeg synes disse detaljene er perfekte, men kombinasjonen av gull, hvit og sort er liksom heller ikke feil.Decisions, decisions... Jaja, bra skal det uten tvil bli uansett! Skulle dere ha noen gode nettsider med lekkert interiør å tipse meg om, så må dere gjerne tipse meg i kommentarfeltet under her. Jeg tenkte blant annet å bestille meg et fancy, litt unikt stuebord, men jeg har ikke handlet så mye til hjemmet på nett før. Hvor er det dere interiørentusiaster handler? Har du noen gode norske nettsider så fortell gjerne oss andre hva de heter! Så slipper vi de dyre tollregningene som gjerne følger med den utenlandske nettshoppingen.

Jeg håper dette lille bildedrysset kan være inspirerende for flere!
Jeg har ihvertfall blitt supergiret av dette! Vil.Innrede.Nå <3

En kommende kunstentusiastNå ble det en fryktelig sen første-oppdatering på dere her! Bella og jeg har vært på besøk hos farmor og farfar i hele dag vi! Kost oss med god mat, dessert, latter og skravling! <3 Det første vi gjorde da vi kom inn døra her, var å dra ut igjen for å knipse noen fine antrekksbilder til dere! Dessverre falt regnet virkelig i alle retninger i dag, så prosjektet "antrekkspost" ble rett og slett umulig å få gjennomført. Jaja, noen ganger blir det bare sånn. Værgudene kan vel ikke innfri Marthes ønsker hver eneste dag. <3 Hihi.

I stedet kjørte vi en inne-shoot av kunstlesingen! Jeg har nemlig bestemt meg for å gå til innkjøp av litt kunsthistoriebøker! Har dere hørt?? Eller.. Jeg har satt farfar på saken "finn oversiktelige kunstbøker til Borge på nett". Gjerne noen som ser så pene ut at jeg i tillegg kan bruke dem som pynt på stuebordet. Hehehe! Jeg har alltid beundret de 20 digre maleriene som pryder stueveggene til farfar, men jeg klarer jo ikke å tyde hva halvparten av dem skal forestille. Kunstforståelsen min er i dag lik null, og ettersom hele familien har en viss interresse for kunst, har jeg i dag bestemt meg for å lære meg litt på egenhånd! Finne ut hva som er min smak, og kanskje investere i et verk og to selv! Endelig skal farfar få oppfylt drømmen, og ta meg med på både auksjon og kunstmuseum. <3Slikt blir jo mye morsommere når man har litt peiling!

Jaja, så ble det noen Bella-bilder på bloggen i dag og. Heh! Jeg kunne ikke dy meg. <3
Har dere peiling på kunst? Eventuelt på bøker som en nysgjerrig amatør burde investere i?

Finally back homeEndelig er hun på plass i Stavanger by igjen! Åh, så deilig det var å klemme på familien igjen. Først farmor og farfar, og så bestemor og bestefar. <3 Middag har jeg allerede også fått servert, og så fort dere er oppdatert skal jeg nyte en porsjon hermetisk fersken med vaniljeis til dessert. Slett ingen dum oppfølging etter frokosten, som besto av hjemmelagde pannekaker med friske blåbær. <3

Jeg burde vel egentlig hatt meg en løpetur etter all denne gode maten, men i kveld tror jeg ikke jeg har bestemors tillatelse til å tråkke utenfor dørstokken! Matbutikken som ligger 30 meter bortenfor bestenes hus er nemlig blitt ranet i dag, og raneren er enda på frifot, så i kveld har jeg bare med å holde meg innendørs. Fy søren... Vi er i 2015 og folk bedriver enda matbutikk-ran... Rare, rare mennesker.Jeg kjøpte bare en enveisbillett til Stavanger denne gang så nå får vi se hvor lenge jeg blir! Jeg må ihvertfall rekke å tilbringe litt kvalitetstid sammen med alle mine nære og kjære. Kanskje får jeg spreke gamlefar til å hjelpe meg med noen antrekksbilder også i morgen? Dere må jo også oppdateres under mitt lille opphold! Heldigvis er hele familien velopplærte bloggfotografer! Hihi. <3Jaja.. Før jeg slutter av, si hei til sørlandets største tigger! Jeg hadde selvsagt ikke nett på toget, men jeg fikk i det minste redigert litt bilder, og gud hjelpe meg som jeg anstrengte meg for ikke å knekke sammen i brølelatter da jeg redigerte kontrast og lysstyrke på blinkskuddene av Bella. Altså, jeg mener...  Hva er hun for slags dyr egentlig? Åh, jeg ler og ler og ler. Bella, du er bare fantastisk.Lover å ikke drepe dere med hundebilder i morgen <3
Nå skal jeg nyte resten av kvelden med familien. Vi skrives!

Marthe og Bella på nye eventyr

Okei, den hunden har helt klart begynt å ta av tante Marthe's crazy bloggpositurer... Ler meg ihjeel av det første bildet her!! Takk Bella, for at du hver morgen får smilet mitt til å gå rundt. <3 Andrea kom egentlig for og hente henne i går, men tror dere ikke jeg klarte å smiske meg til å få låne henne med til Stavanger? Åjoda! Stavanger, her kommer vi.. Jeg fikk nemlig et instenst familiesavn sent i går kveld, og bestilte togbillett allerede til i dag. Det er nøyaktig en måned siden sist nå, og det kjenner jeg er en måned for lenge! <3

Andrea og jeg glemte oss bort, og gikk ifra en diger skål godteri før vi dro ut for noen raske ærend i går kveld. Tror dere ikke Bella hadde vært på stuebordet og forsynt seg da vi kom hjem igjen? Stakkars lille hadde trykket i seg hele bollen, og holdt meg våken hele natten for å gå på do både klokken 03, 04, 05 og 06.00. Heldigvis slapp hun unna med en lettere mageknipe. <3 Med sjokoladen og alt som befant seg i den godteriskålen, kunne det ha gått fryktelig mye verre, men nå ser hun ut til å være frisk som en fisk igjen.Lille gullungen min <3Takk og lov for det! Ønsker dere en super start på den nye uken. Jeg har en koffert å pakke ferdig før jeg skal fly avgårde til togstasjonen. Krysser alt jeg har for at nettet fungerer i dag, så jeg kan få unnagjort litt blogging også på toget! <3Et bildedryss fra en alt for bra mandagsmorgen <3

Brownie cookies for lazy sundaysHei og hå, og god søndag alle sammen! Gjett om jeg koste meg i går. Bella og jeg hadde det aldeles utmerket på tacokveld, så "We're the Millers" og lo oss halvt ihjel. <3 Det var en smule hardt å løsrive seg fra et litt for behagelig bryst i dag tidlig, men det gikk da det var blitt formiddag, og så var det bare å komme seg hjem for å bake til dagens blogginnlegg! Håper dere er klare for en aldri så liten oppskrift. Denne søndagen sto nemlig brownie cookies på min meny. Mmm! -Med et iskaldt glass melk til såklart. <3

Du trenger: 1. 225g hvetemel 2. 30g kakao 3. 100g smør 4. 200g brunt sukker 5. 80g sukker 6. 2 ts vaniljesukker 7. 2 egg 8. 1/2 ts bakepulver 9. 200g mørk kokesjokolade
Slik gjør du:
1. Smelt smør og sjokolade over et vannbad.
2. Visp sukker inn i sjokoladeblandingen. Både hvitt og brunt.
3. Rør så inn eggene, og mål opp alt det tørre.
4. Sikt inn alt det tørre og rør det hele til en deig.
5. Stek 9 små kaker om gangen på et stekebrett midt i ovnen.
6. Kakene behøver ca 12 minutt på 175 grader.Nam, nam, nam! Håper det smaker. <3
Oppskriften gir 18 sjokoladecookies.

Antrekk - 240115Ååå <3 Noldus! Hun er altså så skjønn at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg noen ganger. Jeg var bare nødt til å snike henne med på noen av antrekksbildene. Snille, snille kristinemor som har vært ute på shoot med meg i finværet. Jeg blir så glad når jeg kan få litt fotografhjelp fra disse alt for gode venninnene. <3 Jeg hater virkelig å spørre, men så tenker jeg på hvor uendelig lang tid det tar å prøve å få til noe bra med selvutløseren, så da ender jeg opp med å gjøre det til slutt. -Og jentene stiller opp vet dere. Uke etter uke.. Åh, for en gjeng jeg har rundt meg. <3 Det ble ingen sporty tur på oss likevel, men vi kjørte til butikken, kjøpte ingredienser til en god frokost og nøt den hjemme hos meg. Vi er så flinke til å gå på tur i hverdagen at i dag gjorde det ingenting med litt unnasluntring.

Flere som har fått finvær denne lørdagen? -Og skal dere noe hyggelig i kveld? Jeg skal hive meg i dusjen så fort dere er oppdatert, og så tar jeg med meg hunden på tacodate hos D! Bella og jeg hadde det for all del hyggelig med girlsnight i går kveld, men jeg kjenner et lite savn av en spesiell, pen mann. <3 Dere får ha en superduper lørdagskveld så lenge! Uansett om dere måtte tilbringe den hjemme eller skålende på fest. Vi skrives mer så fort jeg er tilbake igjen i morgen! Kanskje får dere litt mer klissedetaljer da? Neida. Joda. Neida.


Bukse og genser fra Bikbok, Sko fra Charles & Keith, Jakke fra Zara, Smykke fra H&MNyt lørdagskvelden alle sammen! <3 Det skal jeg gjøre.

Crossfit happy hourHvis ikke dette gliset under her gjør morgenen deres så vet ikke jeg.. Eller jo, det gjør jeg aldeles. Morgensveisen til Magnus er enda bedre. Fy søren, det er ikke bare bare å komme ustelt på jobb når det er frøken Borge som skal trenes...Marthe: Oi! Så fin du var på håret......
Magnus: Å, synes du det? Jeg har nettopp klippet meg!
Marthe: Nei! Har du sett deg selv i speilet i dag??Jeg skjønner godt hvorfor gutten alltid går med caps! Hehe, nei nå er jeg faktisk skikkelig stygg, men jeg ville seriøst le meg ihjel da han kom inn garasjedøren seendes ut som om han nettopp hadde rullet ut fra senga. Vanligvis er det han som mobber meg, men denne torsdagen fikk han jammen høre det! Jaja.. Heldigvis tar vi hverandres spydige kommentarer med et eneste stort glis. <3Denne uken kjørte vi rett og slett en teknikktime med fokus på en push press kombinert med split jerk. Både Magnus og Matthew hev seg på, og vips så sto vi alle tre og kjørte seks runder med seks repetisjoner hver. Åh, jeg blir så giret når musikken durer på og vi alle sammen står og løfter nesten synkront. Jeg vet ikke hva det er, men det føles akkurat som et nytt gir popper frem! Kanskje hadde det også med at jeg ikke har trent så mye som jeg burde den siste tiden. Akupunktøren ga meg vel egentlig beskjed om å ikke løfte noe som helst de neste ukene, men tror dere jeg hører? Jeg ha min ukentlige dose crossfit, og det med de to, spreke turtelduene mine.

Magnus og Matthew er jo kjempeflinke til å stå og passe på at teknikken min er på plass, og så lenge den er det tror jeg bare jeg har godt av å styrke enhver muskel på kroppen. Både rygg og nakke føles ihvertfall bare bedre etter torsdagsøkten. <3Etter en time med løfting, kastet jeg meg på gulvet for å ta mine 180 sit-ups mens Magnus bare ristet oppgitt på hodet. "Tror du at du får noe mer six-pack av det?". Tja! Nei, men jeg må bare, for ordentlig såre magemuskler er virkelig det beste som finnes. <3

Så til ukens utfordring.. Handstand på vektskiver! Try it out <3
Nå skal Kristine og jeg ut på tur i finværet! For en sprek ungdom.

Mine siste innkjøp!God kveld dere! Endelig får jeg ut innlegg nummer to for dagen.. Jeg ble sittende hos Geir i over to timer denne fredagen. Den mannen er jo blitt som en god paps nummer 2! Ja, han ordner virkelig alt for meg.. Ringer rundt til gamle og nye samarbeidspartnere, sørger for at alt er som det skal være på alle fronter, og hjelper meg med de mest hverdagslige ting som jeg bare er for vimsete til å klare å ordne opp i selv! Mailboksen som jeg lovet å rydde opp i for to uker siden, har han også tatt seg av i dag. Langt over 1000 mail er nå slettet og sortert inn i ulike mapper, så nå fremover blir det system skal dere se! Snille, snille Geir. Redder livet mitt gang på gang! Skulle dere noen gang ha behov for en regnskapsfører så sier jeg bare èn ting: Se og ta med rumpene deres til Viego regnskapsbyrå! <3Tenkte bare jeg skulle vise dere mine siste innkjøp i kveld! Jeg har tidenes cravings på langarmede gensre med høy hals om dagen.. -Og gjerne disse korte modellene som viser litt mage. Jeg tror faktisk ikke jeg kan komme på noe mer sexy enn et antrekk med slik classy genser og en ren, høy hestehale til. Butikkene har en rekke av dem i vår, og jeg har planer om å sikre meg hver eneste variant.

Den blå Vero Moda genseren som dere ser på bildet under til høyre her har lenge vært en storfavoritt, men tidligere denne uken tok en ny genser førsteplassen. Det er ikke så lett å se stoffet på bildet, men den hvite genseren med gullsmykket rundt halsen er herved min absolutte favoritt. Den er i det mykeste pusestoffet dere kan tenke dere! Hihi, jeg kunne nesten ikke få kastet genseren raskt nok over disken, for denne saken visste jeg med meg selv at bare måtte bli med hjem. Den koster 249 kroner og fås kjøpt på Bikbok!Ja, og se hvem jeg har fått på besøk igjen! Halleluja, for en gledens helg dette skal bli. Ja, for hun er dessverre bare på helgebesøk denne gang. Andrea jobber så mye de neste dagene at hun syntes det var bedre at jeg tok vare på Bellis i helgen. Heldige, heldige meg! <3 Vi skal snart kjøre girlsnight, bare hunden og jeg.. Jeg må bare se å få oppdatert dere ferdig først. -Så tenkte jeg faktisk å lage meg litt hjemmelaget pizza til kveldens episode av "Mitt dansecrew"! Jeg kan virkelig ikke fordra å lage middag til bare meg selv, men nå som jeg har en hund på besøk føler jeg liksom at jeg lager for to da.. Hehe, jeg spiser og Bella tigger. <3 FREDAGSKOS.

Spør hvis dere lurer på hvor noe av dette er fra!
Kjolen jeg har på meg er ihvertfall kjøpt på Lindex <3

@marthekborgeÅå så herlig å våkne opp til fredag. Igjen! Det var jo nettopp helg? Hihi, denne uken har gått skremmende fort. Planen nå er å hoppe ut av morgenkåpen, og inn i et antrekk som er representabelt for møte med Geir. Jeg blir nok sittende på kontoret hans i en god time, så nå tenkte jeg bare å gi litt lyd ifra meg før jeg drar! Ellers skal jeg kun fokusere på å blogge denne fredagen. Nå ble det minimalt av skriving i går, så jeg får prøve å ta igjen litt da! Jeg fikk aldri hatt planleggingsdagen min tidligere denne uken så jeg tar den i kveld i stedet. Planlegge helgens innlegg, forhåndsskrive, besvare mail og kose meg med det som måtte ramle inn av kommentarer i dag.

Under får dere mine siste instaoppdateringer! Jeg vet det den siste tiden også har vært etterspurt slike "my latest snaps" innlegg! Nå har det seg sånn at jeg har mistet ledningen som overfører bilder fra mobilen til pcen, men finnes det ikke en eller annen fancy metode som gjør denne jobben, uten hjelp av ledning? Har dere peiling? Hvis ikke så får jeg jo bare se å finne meg en ny ledning. <31.
Just lemme take a selfie. 2. Min nye kjærest! Fine, fine Benson. 3. Viktig å oppdatere fra akupunkturtimen også! 4. Marthe i et nøtteskall.. "Hvordan i helsikke skal jeg få med dette hjem? 5. På inspirasjonsjakt med Det Nye Shape Up. 6. Klart for romantisk aften hos Borge! 7. På lunch med min bedre halvel. 8. Kunne kost dette dyret ihjel! 9. En stykk heldiggris har fått blomster for å passe hund!

Hei så lenge! Ønsker dere alle en riktig god helg!

Følg meg gjerne på instagram: @marthekborge

Torsdag: Komfort foran planDet ble mottoet mitt denne torsdagen. Huff. Jaja, det har ihvertfall vært en vanvittig hyggelig dag! -Og hallo... Jeg har i det minste fått vasket litt i heimen! Jeg sto opp klokken 08.30, nøt en fin frokost med en pen mann, busset ut til crossfitgarasjen og trente i to timer. Deretter ble jeg plukket opp og kjørt hjem av snille kristinemor som i gjengjeld hadde blitt lovet rekerester til frokost.. I to timer ble vi sittende og trykke i oss på matrester fra gårskveldens hyggelige date, og så fort kristine forlot redet, kom Andrea på besøk..Andrea: Vil du være med ut og kjøre min splitter nye e-golf?
Marthe: Sorry, men jeg må virkelig bruke de neste timene på å blogge!
Andrea: Jeg hjelper deg med bloggbildene, så blir du med på biltur!Og slik ble disse bildene tatt! Hihi. Av og til må man bare inngå litt premisser for å få blogghjelp! Herlighet, så misunnelig jeg er på den forbaska bilen. Jeg er fremdeles Tesla-frelst, men golfen var søren ikke dum den heller. Vi cruiste rundt i en time før vi handlet inn på middagsingredienser og feiret med Kristiansands tørreste biff. Hehehe! Andrea, du er en glimrende sjåfør, men på kokkeleringsfronten har du et lite forbedringspotensiale.. <3Ser dere at klærene endelig henger i et slags fargesystem igjen? Herregud så deilig det var å få litt orden. Jeg fant sikkert 3 kilo med hybelkaniner også bak disse skoene. Det er kanskje slikt man ikke informerer om på en blogg, men å skrape innsiden av skohyllen for støv har dessverre bare ikke vært favoritthobbyen min de siste ukene... *rettelse* månedene. Jaja, så sånn er det! Jeg får slutte av, for nå kommer Cathrine og plukker meg opp hos Andrea igjen for å kjøre oss hjem til meg. Føler meg rimelig heldig som har fått tilbringe torsdagen med hele tre bestevenninner, to treningsbuddieser og en kjekk mann. Blir det stort bedre? Nei. Jeg får heller stå på litt ekstra i morgen! <3Håper dere har det bra! Nå skal jeg kose meg med kommentarene deres. <3

W.E.D.N.E.S.D.A.YHei og hopp! Disse morgentimene har bare forsvunnet fra meg, og jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg har jo bare brukt dem til å blogge, lese, blogge mer, og handle! Jeg har nemlig en hyggelig, liten date i vente og har invitert på skalldyr og vin denne onsdagen. KOS! Tenkte jeg skulle holde meg langt unna frityroljen denne gang og servere noe som bare ikke kan gå galt. Høres ikke det trygt ut? <3I dag våknet jeg forresten opp i ekstase over å ha snø igjen.. Jeg får si som bloggleser "Vilde Kristine" sa i går.. "Ikke rart været er skiftene hvis gud hører på deg!". Hehe! Meget godt sagt! Det er bare så SYKT koselig å sitte hjemme i stua og titte ut i den hvite hagen. Dessuten blir dagene så mye lysere, og dette deilige dagslyset tror jeg det er flere bloggere som setter pris på!

Jeg har ikke så fryktelig mye interessant på hjerte i dag, men jeg ville ihvertfall innom for å dele noen glade hverdagsbilder, friste dere med en litt for god frokost og ønske dere en bra onsdagskveld. Det skal jammen jeg ha! Ha det hyggelig så lenge da dere. <3Beauty isn't makeup.....Haha! Give me a break. Da var det på høy tid med en oppdatering i sminkekategorien! DET har vært etterspurt lenge det. Noen av dere har nesten blitt hissige under kommentarskrivingen de siste månedene. Hihi. Jeg skjønner godt at dere blir utålmodige når det er nærmere to år siden forrige sminkeinnlegg, men saken er at jeg nesten ikke har byttet ut et produkt siden den gang! Jeg har liksom funnet mine favorittprodukter og da prøver jeg å forholde meg til disse fremfor å eksperimentere så fryktelig. Noen produkter er selvsagt fornyet, men dere som har fulgt meg i to år nå vil nok legge merke til at jeg faktisk ikke har så mye nytt og tipse dere med!Under får dere likevel en oppdatering på hvilke produkter som befinner seg i sminkevesken min. Jeg er ingen ekspert, men jeg føler jammen jeg har lært en ting og to de siste årene. Jeg kan selvfølgelig også i dag ha dårlige dager hvor jeg bare ikke får ting til å fungere på morgenkvisten, men gud hjelpe meg som ting forbedrer seg! Man lærer mye av å prøve og feile sier jeg bare. <3Mine Produkter: 1. Max Factor Lastin Performance foundation i farge 106 Natural Beige 2. Body Shop all in one base face pudder i farge 06 3. Bronzing powder by h&m i lyseste variant 4. Body Shop Brush on bronze 5. Lancome Le Crayon Khol 01 Noir eyeliner 6. Body Shop vippetang i stål 7. Chanel Ombres Contraste Duo øyenskygge i farge 20 Taupe 8. Dior brynpenn i farge 553 9. Sort Max Factor Masterpiece Max mascara 10. Lipbalm i frisk bringebærduft fra H&mFremgangsmåte - Sminkerutiner:
1. Aller først jevner jeg ut huden med et tynt lag foundation. Denne bruker jeg kun under øynene, rundt nesen eller på urenheter.
2. Deretter pudrer jeg hele ansiktet med all in one face base fra Body Shop. Dette er magisk! Det er utrolig tynt, men jeg synes likevel det dekker alt. I tillegg blir man "matt" i huden av det. Man slipper å se svett og skinnende ut etter bare et par timer!
3. Ulempen med Body Shop pudderet er at det er utrolig lyst selv i mørkeste farge. Derfor er jeg helt avhengig av å ha litt solpudder over. Her har jeg brukt h&m sin variant i alle år. Solpudderet koster en slikk og ingenting og fungerer utmerket på min hud!
4. Det siste jeg gjør med huden er å legge roug i kinnbena. Her bruker jeg noen fine, runde kuler fra Body Shop.

5. Brynene mine fyller jeg ut hver eneste morgen med Dior brynpennen som dere ser på bildet over. Denne er så god!
6. Lancome eyelineren legger jeg bare på halve øyelokket. Fra midten og ut til kanten, før jeg legger et lite lag foundation på øyelokket. Jeg synes nemlig at denne Max Factor foundation fungerer minst like godt som eyeprimer!
7. Øyenskyggekosten dypper jeg alltid i litt vann før jeg legger en svak brun skygge ytterst i global-linjen og duser ut ved hjelp av kosten. SÅ gjenstår bare en omgang med vippetangen før jeg legger et lag mascara på vippene. Alltid kun på de øverste vippene.
8. Hvis jeg ikke går for en eller annen spedalsk farge på leppene, legger jeg et supertynt lag foundation på før jeg over der igjen har litt lipbalm med bringebærduft fra H&m. Dette synes jeg nemlig gir et mer naturlig resultat enn en vanlige, nude-farget leppestift.Håper dette var forståelig. <3 Har dere noen spørsmål så kom med dem!
Et eget innlegg med mine leppestift-favoritter kommer også denne uken.

Antrekk - 200115For et VÆÆR! Hjelp! Nå faller visst snøen for hele jula... Trodde seriøst jeg skulle drukne i den på vei hjem fra justneshalvøya iført dette antrekket. Jada, vi er i januar, men mage-strikkegenser er vel innafor? Hehehe. Lurer meg på når jeg skal lære meg og kle meg riktig for årstiden. Syntes jeg gjorde et godt forsøk i dag.. Bestefar ville antagelig vært stolt. <3 Til og med dongeribukser på!

Jeg går faktisk en hel del i jeans om dagen, men det er jammen ikke ofte dere får se meg i det på bloggbildene! Jeg har jo alltid ment, og mener fremdeles at disse blå buksene er litt i det kjedeligste laget, men en gang i blant duger de.. Som i dag! <3


Boots fra Bianco, Bukse fra Gina Tricot, Genser og smykke fra H&M, Skinnjakke fra Zara

Håper dere har fått en super tirsdag så langt! Til tross for snøkaos visse steder. Jeg kom akkurat hjem i leiligheten med kjøpemiddag og friske blomster, og dere kan tro jeg var stresset da jeg nærmet meg hagen. Jeg har så lite lyst til å måke at jeg har vurdert å la måkespaden bli nedsnødd med vilje. Huff.. NÅ kunne det smakt greit med en aldri så liten solferie dere! Til Maldivene... Eller Hawaii.. Eller galapagosøyene.. Heh! Jeg tror seriøst aldri at en solferie har fristet mer. Tanken på å ha sand mellom tærene og salt i håret virker litt fjern i disse dager, men FY så lysten jeg er! Hvem blir ikke det når værmeldingen melder non-stop regn og snø hele uken?

Her hører dere hvor lenge Borge satte pris på den magiske, hvitkledde naturen... Jeg var så overbegeistret i går at smilet nesten gikk rundt, og allerede i dag er jeg lei. Nå kunne jeg godt tenke meg litt sommer, sol og plussgrader igjen, takk. <3

Tenkte bare å dele noen antrekksbilder med dere i kveld!
Snille Cathrine har nok en gang fått være bloggfotograf. <3

Good food, good mood!

A glass of wine, and everything's fine! Haha, skal si jeg er i siget denne morgenen. Jeg skulle egentlig ha oppdatert dere med denne alt for hyggelige middagsdaten i går, men da Cathrine og jeg mistet hele to busser, kom vi oss ikke hjem før nærmere halv tolv om kvelden. Jeg skjønner ikke hvordan det går an.. Ettersom det var en hel time til bussen gikk hjem da vi satte gode og mette på Lille Istanbul, bestemte vi oss for å vente på Frk. Larsen med et kaldt glass vin.. Vel, så er det ikke bare jeg som foretrekker å løpe til bussen, så da vi hadde fire minutter igjen satte vi i gang spurten... -Og som bestefar pleier å si.. Det kan ikke gå godt hver gang! Bussen kjørte rett forbi, og så var det bare å vente i enda en time. Hehehe, åååå <3 Busstilbudene i Kristiansand. Jaja, sånn går det når man aldri lærer.Pyttsann! Vi kom oss hjem til slutt, og det var ikke i en taxi, Geir! Ser det ikke godt ut? Fy søren som vi kan kose oss. Det ble en middag i kjent Marthe og Cathrine stil.. Stivpyntet på en mandagskveld med vin, cava og tyrkisk Iskender kebab. Haha, jeg blir visst aldri lei...

Halv tolv tuslet vi inn døren i leiligheten til Cathrine og der fikk jeg servert enda et glass vin, frukt, og en liten mengde usunnheter. <3 Jeg tror ikke jeg kjenner noen som verter opp bedre enn denne jenta. Vi har kjent hverandre i årevis, men hver eneste gang jeg kommer på besøk skal hun likevel lage meg middag, servere vin eller proppe meg full av chips, sjokolade eller hjemmebakte boller.

Alle skulle hatt en slik venninne. <3 Hun er faktisk bare til å spise opp.
Håper dere fikk en fin mandagskveld selv! Flere som tok middagen ute?

Let's go ride some horses!

Sånn ca SÅ lykkelig var jeg da jeg våknet til hvit utsikt denne mandagen. Altså snøen kan godt stoppe nå, for jeg vil nødig ta i bruk måkespaden, men fy så fint det er med hvitkledd natur. Ah! Andrea og jeg avtalte i går at vi skulle starte den nye uken med en ridetur ute i skog og mark! So we did.. To hvite hester på tur i den hvite skogen. Det var rett og slett magisk.. Vel, helt til snøflakene begynte å ligne snøballer og vi nesten frøs til pinner da. Hehe! Nei, jeg koste meg sånn! Virkelig. Jeg hadde jo kledd meg opp i både Daniel Franck ullundertøy, lue, hansker og fleece! Dessuten byttet jeg salen ut med et ullteppe, og red med dette surret rundt både legger og lår. Finnes det noe deiligere enn å ri barbak? Det blir jo nesten som å kjøre bil med setevarmen på styrke 6!Lille nordlandshingsten og meg! Ja, og den kule treningstightsen som jeg fikk i julegave fra bloggleser Frida! Tusen tusen takk igjen. Herregud som jeg elsker den! <3 Har dere hatt en bra helg? Jeg føler det er årevis siden jeg oppdaterte dere! Lørdagskvelden min gikk som nevnt til festligheter, og da søndagen kom valgte jeg å tilbringe nesten hele dagen hos Mr. D. Da jeg kom hjem satte jeg i halvannen time og funderte på hva i all verden jeg kunne blogge om, før jeg konkluderte med at jeg ble nødt til å ta meg fri.

-Og hvis jeg først skulle ta meg fri så måtte jeg selvfølgelig gjøre noe fornuftig, så da tok jeg meg en god løpetur før jeg ryddet og vasket leiligheten. Først da klokken slo 01.30 ga jeg meg, og da tror jeg ikke det var et spor av støv igjen. Herreminskaber, så flink.

Tusen takk for turen Andrea og Benson! For en start på mandagen.
Nå har jeg litt kommentarsvaring å ta igjen. Alle må få svar! <3

Snapshots from my morningJa dere må ikke tro jeg stikker 30 nåler inn i ryggen uten å dokumentere det! Den stakkars akupunktøren ble fort satt i arbeid: "Bare ta mange! Det er bedre med for mange, enn for få!". Hehehe. Jeg har som dere kanskje alt skjønner, en god del plager i både nakke og rygg. Det kommer av at jeg tilbringer vanvittig mange timer foran pcen, og da gjerne i en utrolig dårlig sittestilling. Den siste uken har jeg kjent det spesielt godt, og denne lille "ile-smerten" har begynt å bevege seg opp i hodet. -SÅ i dag tenkte jeg at jeg skulle prøve å fikse det! Jeg er ikke sikker på hvor mange nåler som ble brukt, men jeg fikk noen stikk både i skuldre, nakke, rygg, hender og føtter. Vondt var det på ingen måte, men det er jo heller ikke behagelig. Spesielt ikke når nålene treffer der de skal og akupunktøren vrir og vender på dem. Akkurat nå kjenner jeg meg en smule mørbanket, men det går fort over, og så blir jeg så god som ny igjen!Som en liten trøst kjøpte jeg med meg sushi hjem, så nå har jeg akkurat nytt en superdeilig lunsj med treningsbladet mitt! Ville bare innom for å ønske dere en fin lørdag før jeg hiver meg i dusjen og gjør meg klar for kveldens festligheter. Jeg blir plukket opp og kjørt til kristinemor om to små timer, og jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg. <3 Haha! Everyday question.. Ah, denne kvelden skal bli FIN.

Ha det hyggelig så lenge! Pass på dere selv. <3

Russeomtale - Marthe Borge

Nå er jeg mest sannsynlig allerede på vei til sentrum for akupunkturtimen min, men jeg forhånsskrev et innlegg til dere i natt! Hihi. Tenkte jeg skulle være så vågal å dele russeomtalen min med dere! Sammen med noen gamle bilder som beskriver ethvert kapittel såklart. Kjenner det gjør litt vondt å dele disse bildene av meg som sorthåret atter en gang, men må man ikke by litt på seg selv da?

Russeomtale - Marthe Borge (Skrevet av venninne i 2010)
Marthe Karin Borge, eller Karin som hun foretrekker å bli kalt, kom til verden uheldigvis for henne nærmere bestemt Stavanger, 31 august 1992. Etter sin stillferdige tilblivelse vokste hun opp i helvettesbyen med pinefulle, innpåslitne siddiser. Hun banket siddisguttene på barneskolen, lugget siddisjentene, og var gatas skrekk. Omsider flyttet hun til harmoniske Kristiansand og skremte også vettet av kristiansanderne på Hånes. Slik fortsatte hun til hun begynte på videregående, og det stoppet heller ikke der...Karin har i løpet av sin tid som elev på Kristiansand Katedralskole Gimle, vært innom de fleste hårfarger. Til og med farger de fleste av oss ikke engang visste fantes. Også personligheten hennes har forandret seg etter hvilken hårfarge hun har hatt. Her er en oppsummering av stadiene hun har vært igjennom: I første klasse begynte hun med en svart farge som var svartere enn pengene til de fleste polakker her i Norge. Håret var så langt at hun kunne tørke seg bak med det, og hun minnet om en sjikanøs heks. På denne tiden var hun mest kjent som Miss Ghetto Fabulous, og hang på ghetto Hånes med sine ghetto-uddis-homies. Sammen var de skolens bokstavelig talt sorte får, og hvis de i det hele tatt deltok i en skoletime, kom de aldri på tiden.Karin har alltid hatt en forkjærlighet for sminke, og det å tøye grensene til det ytterste når det gjelder mengde. Som Miss Ghetto Fabulous foretrakk hun gravsvarte øyenbryn som matchet håret, og var på tykkelse med Gislefoss. Øyevippene var kraftige, men kunne likevel ikke måle seg med den unaturlige streken som var tegnet over øyet. Over disse dryge vippene fantes en kritthvit glitterøyenskygge. Det som derimot ikke var å finne i Marthes vokabular, var adjektivet "naturlig".På dette stadiumet var ikke Marthe i et forhold. Med både utseende, og måten hun kapret og senket diverse gutter en etter en, kunne hun minne om selveste Kaptein Sabeltann, kongen på havet. Vel og merke fant hun guttene på dårlige nach, nettby eller liknende, men likevel hadde hun overraskende mye makt over både gutter og menn. Jeg vet ikke om hun skremte dem, om de yndet den litt "slemme" looken, eller om det var de enorme melonene hennes som gjorde det, men hun fikk dem når hun ville og hvor hun ville.

Hun var åpenbart ikke ute etter noe seriøst, og tok dem derfor aldri med hjem til seg. På samme måte som turgåere og friluftsmennesker bruker engangsgriller, brukte hun dem for så og dumpe dem. De var derimot ikke så enkle å slukke som engangsgriller, men hun avviste valpene konsekvent og byttet dem ut oftere enn hun skiftet undikk.Plutselig inntraff en helomvendig. Hun fikk en flamme, og parallelt med dette bestemte hun seg også for å endre hårfarge. Hun har som kjent aldri vært den skarpeste kniven i skuffen, men på ingen måte sløv heller. Likevel fikk hun idèen om å gå fra en svarthåret manneeter til platinablond barbiedukke, noe som burde ha blitt kåret til 2010 dårligste idè på www.dorligeideer.no. Ikke særlig overraskende gikk planen rett opp og ned som et flagg på en flaggstang, og hun endte opp med fargen oransje.Nå var Karin ginger, men til gjengjeld forsvant de uflatterende øyenbrynene sammen med resten av Ghetto fabulous-imaget. Hun var ikke lengre så rebelsk som tidligere, men sammen med det oransje håret og en Lindsay Lohan inspirert attitude, var hun å se i rumpekorte kjoler, med rusbrus i hånda, shakende på atskillige mange fester. Selv så hatet Karin alle oransjetonene hun måtte igjennom før hun oppnådde barbielooken hun drømte om. Det var sannsynligvis derfor hun "var ute og kjørte" en periode..

Apropos "ute og kjørte" fikk hun på mirakuløst vis lappen i midten av 3 klasse, da håret omsider hadde gått over til blondt. Dette var starten på en svært tam, og trøttende utvikling. Hvis jeg ikke gjetter helt feil, har hun inngått ekteskap i all hemmelighet også. Russekroene går hun kun på de gangene venninnene tvinger henne med makt. Da tar hun på seg sine sorte total cover strømper, og en knelang kjole uten utrigning fra (wanna) B-young. Hun nyter en cola light, og går tidlig hjem for å se film med ektefellen. Karin er i dag et skolelys som øver til prøver en uke i forveien, og jeg kan dessverre ikke si at jeg gleder meg til å feire russetiden med henne.Dere som ikke alt vet det.. Kan dere gjette hvilken venninne som har skrevet denne russeomtalen?
Synes den er så utrolig morsom! En litt for ærlig beskrivelse av Borges tid som ungdom. <3

Throwback friday - Faves of 2012Som forrige fredag kjører jeg i kveld enda et lite "throwback-bildedryss" med litt inspirasjon fra enda litt lengre tilbake i tid. Herlighet da.. Disse bildene er hele tre år gamle! Husker du disse antrekkene så har du jo nærmest fulgt meg helt fra starten av! Vel, jeg startet i 2011, men på denne tiden var bloggbildene så dårlige på kvalitet at jeg ikke orker å se på dem engang. Hehe! En ting er ihvertfall helt sikkert, og det er at nagler var høyt elsket i 2012. Naglejakke, nagleveske, naglebh, naglesko... Nagler meg her, og nagler meg der.
Ah, nå skal jeg snart kaste beina på bordet og nyte en rolig fredagskveld med "Mitt dansecrew" på tvskjermen! Deilig, deilig, deilig! Jeg har brukt omtrent hele fredagen foran pcen, så egentlig kunne jeg nok hatt godt av en løpetur ute i stormen, men jeg har så fryktelig vondt i rygg og nakke! Jeg har heldigvis fått akupunkturtime til i morgen tidlig, så jeg krysser fingrene for at kroppen føles bedre etter litt nålbehandling. -Men til den tid tror jeg at jeg skal være rimelig forsiktig. Vil nødig få den samme, grusomme låsningen som i 2013. <3Flere som kjører rolig kveld med fredagssnacks og tvkos?
Har du et favorittantrekk, så fortell meg gjerne hvilket det er!

Mine vårfavoritter - Jakker

Da var jeg på plass bak pc'en igjen! Timene forsvant litt fra meg i går, og plutselig sto jeg over denne frityrgryta som skulle vise seg å være livsfarlig! Ingen har noen sinne informert meg om at frityrolje brenner ved 180 grader, så det var vel bare flaks at jeg ikke satte hele huset i brann! Jeg hadde nemlig lest at oljen trengte lang tid for å bli varm og satte plata på 9 en hel time før jeg skulle ta den i bruk. Heldigvis kom Mr. D akkurat tidsnok til å redde leiligheten, og informere om dette som han mente var allmennkunnskap. Haha! Det skulle tatt seg ut om jeg kom ut fra badet til en brennende gryte, for da kan dere være sikre på at jeg hadde kastet en bøtte vann over hele komfyren. Jeg har nemlig heller aldri blitt informert om at brennende frityrolje eksploderer i kontakt med vann.. -Men det er kanskje også allmennkunnskap? Ler meg ihjel.. Jaja, vårruller ble det ihvertfall, og jeg koste meg glugg ihjel med denne smartere mannen!

Over til det dette innlegget egentlig skulle dreie seg om.. Mine vårfavoritter fra jakkesamlingen! Jeg hadde et "Mine kjolefavoritter" i fjor høst, og det falt så godt i smak at jeg fikk lyst til å dele mine jakkefavoritter med dere også. Denne vinteren har bare sust forbi! Tenk, nå er vi halvveis i januar, februar forsvinner alltid på et blunk, og så er vi i mars! Hallo, da er det jo blitt kjolesesong igjen! Hehe.. Ihvertfall nesten. Det må da være lov til å drømme om tropevarme i mars måned? Jeg kommer nok ihvertfall ikke til å vente veldig mye lengre med å ta disse deilige, lette jakkene i bruk. Den beige jakken som jeg holder på bildet under her har jeg jo bodd i siden i fjor vår!Mitt nyeste innkjøp er denne blå vårjakken fra Gina Tricot. Jeg kjøpte den tidligere denne uken for 299 kroner! Forelsket meg fullstendig i fargen! De hadde den også i beige og sort, om dere skulle få lyst til å titte på samme selv. <3


Den hvite og den sorte er fra Bikbok, den blå fra Gina Tricot, og den beige fra Vero ModaØnsker dere alle en rikig fin helg! <3

Brekkie in the office

Hei og hopp! Nå sitter jeg og koser meg med en senere frokost på kontoret! Byggrynsgrøt, blåbær, te og mango dere. Mmm! Satser på at det vil gi meg en liten kickstart på torsdagen. Jeg må ta igjen for gårsdagens dårlige matinntak. Jeg fikk ikke spist mitt første måltid før halv seks om kvelden, og da ble det med det måltidet! Det er så fort gjort å glemme og spise når man er på farten eller tenker på helt andre ting! Jaja, nå har jeg vårrull-ingredienser for et helt nabolag så i kveld skal jeg neppe sulte.. <3 Jeg ville seriøst dø av latter da jeg i går kveld postet et instagrambilde av meg selv på butikken. Spørsmålet var hvordan jeg i all verden skulle få med alle handleposene hjem, og et av forslagene som tikket inn var å kjøpe meg en trillebag fra pensjonistklubben2000. Alt dere kommer på! Jeg så selvfølgelig hele trillescenen for meg og knakk sammen i brølelatter. Haha! Tidenes oppmuntring når jeg trengte den som mest.

Ukens PT time ble også glemt bort denne morgenen. For ei vimse!! Jeg skulle ha vært der klokken 10.00, men da jeg aldri dukket opp fikk jeg i stedet en "Hvor er du?" snap fra Magnus. Åh, Marthe du Marthe. Hvorfor ønsket du deg ikke en avtalebok til jul?Planen nå er å få unnagjort litt rydding i mailboksen. De 1070 mailene Geir ba meg rydde opp i forrige uke, har nå blitt til 1247. Det lønner seg sjeldent å utsette! Hehe. Ellers har jeg som dere kanskje skjønner fått frokostbesøk! Bestis sendte forespørselen om hun kunne komme på frokost tidlig på morgenen i dag, og det kunne jeg jo ikke si nei til! Jeg har hatt bryggrøt med frukt, og hun har hatt skolebolle, sjokomelk, fiskekake, og pizzabaguett. Haha! Også er hun seriøst den fineste kroppen av oss alle. <3

Kristine: Jeg skal ha en bolle, en pizzabaguett, en sjokomelk, og en fiskekake!
Marthe: Herregud... Og en graviditetstest??

Lurer meg på om frokosten min var fristende for flere?
Hihi, ønsker dere en super torsdag. Snart er det helg! <3

Antrekk - 140115

Nå sitter jeg i leiligheten til Cathrine og koser ihjel katten.. Jeg dro på besøk etter at dere var oppdatert sent i går kveld, spiste usunnheter og så skrekkfilm etter skrekkfilm. Vi koste oss sånn at vi ikke kom i seng før nærmere halv tre, noe som gjorde det en smule hardt å stå opp denne onsdagen, men takket være litt fotografhjelp, har jeg ihvertfall fått ordnet noen antrekksbilder til dere!


Shorts og skjorte fra H&M, Veske fra Vero Moda, Sko fra Jeffrey Campbell, Belte fra www.nevernaked.comNå skal jeg snart avgårde til sentrum for noen ærend. Jeg må blant annet innom en asiatisk matbutikk for å handle inn ingredienser til morgendagens middag! Torsdagspaien ser nemlig ut til å bli erstattet med hjemmelagde vårruller og wok. Tenkte det var min tur til å servere Mr. D litt middag, og etter at han har satt standarden med egenskutt elg, må jeg servere noe litt mer spennende enn en pai!

Hehe! Ønsker dere alle en finfin onsdagskveld. <3 Så må jeg bare få si tusen takk for alle boktips som har tikket inn under forrige innlegg. Dere er så gode! Ah, jeg blir så glad! Jeg har nå sikkert femti nye bøker på ønskelisten. Takker og bukker!

Nå får jeg hoppe avgårde! Ha det fint så lenge <3

Books you should be reading

I dag har jeg lyst til å komme med et lite blogginnlegg til alle lesehester der ute! Under her får dere en liten liste på mine absolutt favorittbøker opp igjennom tidene.. Jeg har lest mye, men jeg kunne så absolutt ha lest mer! Kanskje 2015 blir det store leseåret? Hehe, jeg har vel mine tvil. Romanlesing er så absolutt en av mine hyggeligste hobbyer, men som folk flest skylder jeg på manglende tid i hverdagen. Heldigvis har jeg de siste tre årene fått reist en hel del, og på enhver reise eller ferie prøver jeg å få lest ut minst èn bok.

Under her finner dere alle slags typer romaner.. Ja, og til og med et par vanvittig gode selvbiografier. Det eneste jeg ikke leser er krim, og det skyldes rett og slett bare at jeg ikke finner dem spennende nok. Joda, jeg har lest tre Jo Nesbø bøker, men jeg er altså likevel ikke blitt bitt av krim-basillen! Skulle dere ha noen gode tips til lesestoff for 2015 så vær så snill og hyl ut! Jeg elsker, elsker, elsker når jeg blir tipset om en ordentlig god roman! Den kan omhandle nærmest hva som helst. Er den godt skrevet så leser jeg den! <3 

Anmeldelsene på nesten alle disse bøkene finner dere HER. <3
Nå vil jeg ha boktips fra dere! Dere har jo alltid vært så flinke på det!

Lunchtime - Blogger's styleAller først, tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene dere har lagt igjen de siste to dagene! For en gjeng dere er <3 Det er virkelig en fryd å blogge for dere. Tenk, nå er jeg på mitt fjerde år som toppblogger! Himmel og hav som tiden flyr. Det er vel snart tre år siden jeg gjorde om bloggen til et firma! Hvem skulle tro at jeg 1096 dager senere enda skulle ha noen historier på lager? Haha! Og bestemor som trodde jeg var englebarn. Huff, tror jeg må ta en telefon til henne senere for å sjekke om hun enda er oppegående og frisk.Jeg har som dere kanskje ser nok en gang lurt med meg min bedre halvdel, Annika på blogglunch! Nå var det tross alt hele åtte dager siden sist.. Ettersom Annika akkurat har blitt sushi-avhengig (GLEDESHYL), hadde jeg først tenkt å ta henne med på byens beste sushirestaurant, men da disse ikke åpnet før 14.00, gikk vi på Slakter Sørensen som en meget god erstatning. Club sandwich med pommes frites var på ingen måte en dum lunsj det heller, men herregud dere skulle ha sett meg da vi kom inn i restaurantlokalet. Omtrent alle bord var ledige, så der sto jeg da.. Med tidenes luksusproblem! Jeg klarte virkelig ikke å bestemme meg for hvor vi skulle sitte, og gikk fra bord til bord for å prøvesitte enhver stol, og ethvert hjørne. Servitøren sto bare som et eneste stort spørsmålstegn, og Annika ville sikkert dø av flauhet, men når det kommer til viktigheten av gode bloggbilder så eier jeg ingen hemninger! Advarsel til dere som planlegger å spise ute med meg i nærmeste fremtid. Må man sjekke blogglys, så må man sjekke blogglys. <3Vi fant ut av det til slutt, og som dere ser ble bildene helt topp!
Fine, fine tuppa som alltid stiller opp <3 FOR en gladtirsdag.

Den aller første gangen..Første sms-tabbe...

Jeg var forelsket i en gutt på barneskolen og skulle sende "glad i deg" melding til ham før jeg la meg om kvelden.. Uheldigvis for meg sendte jeg til en helt annen gutt i klassen, og nøyaktig samtidig som jeg fikk sendt "JEG SENDTE FEIL!", fikk jeg svar.... "Jeg er glad i deg også<3". Åh...Første gang jeg ble dumpet...
Var selvsagt på sms. Jeg husker denne dagen som den var i går! Læreren ga meg skylden for et eller annet jeg ikke skulle ha skylden for, og skjelte meg ut foran hele klassen. Dette syntes lille, uskyldige Marthe var så urettferdig at jeg begynte å gråte. Jeg gikk sikkert i fjerde klasse og min daværende kjæreste (og klassekamerat) må ha blitt fryktelig pinlig berørt, for så fort skoledagen tok slutt fikk jeg en tekstmelding hvor det sto "Jeg gjør det slutt". Hehe! Ingen vits i å gå rundt grøten liksom! Tror jeg har hatt lykkeligere dager..Første gang jeg farget håret...
Valgte jeg å kun farge tuppene. Jeg var på dette tidspunkt naturlig blond, men nederst i lengden hadde jeg tre centimeter sortfarget hår. Slik gikk jeg gjennom hele det første året på ungdomsskolen og utrolig nok ble jeg aldri mobbet.Min første ordentlige fyll..

Hadde jeg med tre gode venninner. Vi hadde fått noen til å kjøpe rusbrus til oss og ettersom vi ikke var mer enn 15 år, kunne vi ikke annet enn å drikke oss fulle mens vi satte hjemme og sang singstar. Jeg ante ikke hvor mye kroppen tålte og gikk selvsagt på en kjempesmell. Jeg husker ikke all verdens, men jeg husker at jeg akkurat rakk å kaste opp i sofaen før jeg ble bært inn på soverommet og kledd av for natten. <3 Det var tider det.

Min første tur på byen...
Endte ikke helt som planlagt. Jeg var nemlig bare 17 år gammel! Alle venninnene var født tidlig på året og hadde fylt 18 år for flere uker siden. Vi hadde hatt det kjempegøy på vors og nektet å skilles.. SÅ da bestemte venninnen og jeg oss for at jeg skulle låne bankkortet hennes og snike meg inn på byens utested. Vel, jeg kom til døra, husket  såvidt "mitt eget" personnummer og ante ikke hvilken bank jeg hadde. Det tok ikke mer enn seksti sekund før jeg satte med vaktene på bakrommet. Her fikk jeg beskjed om at saken ville bli anmeldt, og at jeg aldri måtte finne på noe lignende igjen. De tre neste månedene hentet jeg posten for mamma i redsel for at hun skulle finne politibrevet først. Heldigvis kom det aldri da det hele bare var en trussel. Foråsidetsånn, jeg ble skremt!Min første utenlandsreise alene..
Var til Zimbabwe! Herregud, skal man først fly alene så får man gjøre det ordentlig. Jeg fløy fra Kristiansand til Oslo, til Paris, og så til Johannesburg.. Så sjekket jeg inn på et hotell her for natten, for så å fly videre til Zimbabwe morgenen etter. Dette gikk til bestemors store overraskelse aldeles utmerket! Bønnene ble antagelig hørt, og vaktenglene sendt..Min første G streng...
Arvet jeg av storesøsteren til en venninne.. Ja, jeg arvet en brukt truse. -MEN jeg turte selvfølgelig ikke å bruke den før jeg hadde spurt mamma om lov, så jeg skrev en lapp da! "Kan jeg få lov til å bruke string truse? Ring rundt, JA eller NEI". Lappen la jeg på stuegulvet før jeg spurtet inn på rommet og gjemte meg oppå et skap. Jeg har sjelden opplevd slik en glede som da lappen kom i retur med en ring rundt JA.Første gang jeg ble tatt med alkohol...
Var da jeg etter en skoledag ble møtt med en lapp fra mamma på soverommet: "Jeg fant ciderne dine bak gardinene i vinduskarmen. Satte dem i kjøleskapet så de ikke blir dårlige".Håper dere liker disse innleggene med de smågale historiene mine <3
Mitt forrige "den aller første gangen" innlegg kan dere lese HER

Ukesmeny - Dag for dag!

Denne mandagen har for min del blitt en liten planleggingsdag! Jeg startet og planlegge deler av ukens blogginnlegg i går, og har fått jobbet litt videre med det i dag. Det er ganske fascinerende hvor lang tid noe slikt kan ta. Jeg har skrevet to blogginnlegg, planlagt fem, og forhåndsskrevet et, og dette har tatt meg hele dagen. Jeg klarte riktignok å skvise inn en treningsøkt for et par timer siden, men først nå skal jeg starte på middagen! Skal man gjøre en god jobb som blogger så trenger man jammen en hel arbeidsdag. <3

Heldigvis er det bare moro! Spesielt når tilbakemeldingene er både mange og gode. Jeg vet jo at tusenvis av jenter klikker seg inn her hver eneste dag, for det ser jeg jo på statistikken, men det er likevel så hyggelig å høre fra dere! Få en slags bekreftelse på at det jeg jobber med gir dere noe! Om ikke alltid et sminketips, en oppskrift eller treningsmotivasjon, så ihvertfall litt hverdagsglede.. <3 Jeg har takket utallige ganger før, men jeg gjør det igjen for jeg setter faktisk uendelig stor pris på dere. Tusen takk for at dere stadig legger igjen oppmuntrende ord her på bloggen, kommer med innspill og tips og støtter meg i enhver vanskelig situasjon. Jeg.Er.Heldig.Mandag - Hvit fisk
Torsk med hjemmelaget grønn pesto, ristede pinjekjerner og stekte poteter. Enkelt, men så smakfult!Tirsdag - Pasta
Lager du dobbel porsjon med hjemmelaget pesto så kan du holde av halvparten til tirsdagen! Da er det nemlig wok med biffstrimler og pesto-tagliatelle som står på menyen. Åh, dette gleder jeg meg til! Det ser så simpelt ut, men det er virkelig superdigg!Onsdag - Rød fisk
Er det noe jeg ikke er så flink til å få i meg så er det vanlige poteter. Skal jeg ha dette som tilbehør så må jeg lage et eller annet ut av dem. Enten det blir sprøstekte pommes frites, eller en slags hjemmelaget potetmos. Denne onsdagen blir heller ingen unntak. Da er det nemlig laks med asparges, tomat og potetpurè som står på planen. Jummy!Torsdag - Pai
Denne paien består av skinke, pesto, ost, brokkoli, tomat og mais! Her er det jo bare å bytte ut innholdet om dere skulle ønske å ha noe annet! Oppskriften på selve paideigen finner dere ihvertfall her. Bare klikk på bildet for å komme til innlegget.Fredag - Viltgryte
Dette er det nå helt sykt lenge siden jeg har spist! En skam, for det er jo så godt! Enkelt er det også, så dette får dere alle sammen til. <3 Nå vet dere hva dere skal tygge på mens dere ser "Mitt dansecrew" på fredagskvelden. Hihi!Lørdag - Kylling
Med godt tilbehør! Her har dere den magiske middagsoppskriften på sprø pommes frites, hjemmelagd kålrabistappe, en godsmakende kylling og en frisk salat. Det er klart resultatet blir bra når man mikser sammen det beste av det beste!Søndag - Fiskegrateng
Uken skal jo aller helst inneholde 3 fiskemåltid. Det gjør denne! Vel min uke inneholder jo minst fem, for jeg kan banne på at jeg kjøper sushi til lunch minst to ganger i uken.. Uansett! Fiskegratengen min er både saftig og god. <3 Prøv den gjerne ut selv!Håper dette kan være til inspirasjon for noen av dere!
Dere klikker på bildene for å komme til oppskriftene..

10 funfacts - Kjenner du deg igjen?

1. Hver gang jeg pusser tennene, ligger hele tannkremen igjen i vasken. Jeg føler jeg beveger tannbørsten til alle verdens veier, pusser og pusser, men hver eneste gang jeg er ferdig må jeg vaske vasken for å slippe å måtte skrape av en klump stiv tannkrem dagen etter.2. Jeg kunne aldri funnet på å rulle majonestuben pent og systematisk inn mot tubehodet. Jeg klemmer den flat, og får jeg ikke mer ut av den da så kaster jeg den. Akkurat som med tannkremtuben.3. Jeg vil mye heller løpe til bussen enn å stå og vente på den i fire minutt. Jeg har sjeldent en dårlig dag og jeg er sjeldent i dårlig humør, men må jeg vente på bussen eller et annet transportmiddel ute i kulda, da er jeg ikke særlig fornøyd. Det må ha med at jeg H-A-T-E-R å fryse.4. Jeg har en greie for sjenerte. Alle liker en sånn akkurat passe utadvendt kar som alltid har en morsom historie å komme med rundt middagsbordet.. Det gjør for all del jeg og, men han jeg husker aller best og snakker om i ettertid, er han sjenerte som ikke sa et ord, men som bare smilte, og lyste av godhet. Jeg får seriøst lyst til å klemme slike mennesker flate. <35. Min største frykt er flaggermus.. Jeg får fnatt! Etter at mammas katt fant en flaggermus på soverommet mitt for tre år siden, får jeg frysninger langt nedover ryggen hver gang jeg tenker på en. Det er ikke utseende på den flyvende musa, men lyden den lager! Den ekle, ekle, tikkende lyden som ikke kan sammenlignes med noe annet. Virkelig ufyselig.6. Veslevoksne barn er alle tiders. Jeg forstår ikke hvorfor folk ikke liker små barn som tror de vet best? Det er vel mye bedre å ha ei lita jente som påpeker at det å ta en plastikkpose over hodet ikke er fornuftig, enn en pøbel av en guttunge som vil kvele noen i lek?7. Jeg var verdens kjipeste russ. Jeg orket aldri tanken på å feste natt etter natt, sove i en bil og ha sex i skogen.. Jeg deltok på to russetreff, men la meg før midnatt.. Jeg tok 10 russeknuter og var dritlei den røde buksen allerede 1 mai. Kallenavnet mitt var barbieborge, og jeg levde lett opp til mitt navn.8. Jeg elsker maneter. Kunne jeg hatt et gigantisk akvarium med brennmaneter i leiligheten så ville jeg ha hatt det. Jeg finner disse vesnene ordentlig fascinerende. Ikke de ufarlige vi har i langs stranden på Hamresanden, men de virkelig farlige som dreper med forbrenningen sin. Som "Sjøvepsen" som med ett stikk lammer et helt nervesystem. Javel, så er jeg kanskje litt rar! Noen liker biler, andre liker maneter.9. Da jeg gikk i første klasse på videregående, havnet jeg på russens terrorliste under navnet "Ghetto fabulous". Tøff som jeg var, gikk jeg bare rundt og gledet meg til å bli tatt, og da ei jente endelig tok til seg motet og kastet eplejuicen sin over meg, spurtet jeg etter henne mens jeg ropte "Ja, nå kan du angre!". Hun løp helt til gymsalen og låste seg inn på jentedoen, og da hun ikke ville komme ut selv etter at jeg hadde kalt henne "pingle", gikk jeg i stedet på rektors kontor og ga jenta en anmerkning.10. Jeg banket guttene på barneskolen. Jeg var klassens minste, og kanskje mest uskyldige, men jeg var sterkere enn de fleste og lot meg ikke bli tråkket på. Jeg husker det var spesielt èn gutt som ikke ville la jentene få være med på fotball, og han fikk jammen gjennomgå. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg plent skulle være med engang. Jeg hatet jo fotball! Det var vel bare en prinsippsak som jeg hadde lyst til å ta meg av med litt kloring, slossing og riving av hår.Herregud, det høres jo ut som jeg har vært verdens største pøbel!
Jeg var ikke det altså. Jeg har bare vært flink til å passe på meg selv. Heh!

Oppskrift - Maki Sushi

Da var oppskrift-innlegget endelig klart! Ah, håper jeg med dette gir noen flere av dere lysten til å prøve selv. Ingrediensene ser kanskje mange ut, og fremgangsmåten lang, men når man begynner og lese og faktisk får en forståelse for hva som skal gjøres så er det jo superlett! -For ikke å snakke om GØY! Planlegger du i nærmeste fremtid en girlsnight? Hvorfor ikke kjøre sushikveld? Hvor koselig er det ikke å sitte og lage litt sunn, hjemmelaget sushi sammen? Kom an! Jeg vedder på at dere får det enda bedre til enn meg!Prøv deg frem og bruk det du synes er godt, så kan det jo ikke slå feil?
Du trenger: 1. En pose sushiris (Jeg brukte Blue Dragon sin) 2. 3 ss riseddik 3. 1 ss sukker 4. 1/2 ts salt 5. Bambusmatte 6. 2 noriark 7. 1 avokado 8. 1/4 agurk 9. En mango 10. Valgfritt innhold (Jeg brukte laks, crabsticks og hvitt krabbekjøtt fra boks 11. Søt soyasaus 12. Litt ristede sesamfrøSlik gjør du:
1. Start med å koke sushirisen etter anvisningen bak på pakken.
2. Hell vannet av risen og sett den til avkjøling.
3. Rør sukker og salt i riseddiken, og hell det hele over den avkjølte risen. Fordel det inn med fingrene.
4. Legg noriarket på bambusmatten med den blanke siden ned, og legg halvparten av risen på midten. En pose ris holder altså til to noriark. Det vil si ca 12-16 makiruller, alt etter hvor store du ønsker å ha dem.
5. Dypp fingrene i litt vann og fordel risen ut over resten av noriarket. Risen er klebrig, så du må gjerne dyppe fingrene flere ganger.
6. Kutt opp det du ønsker å ha av grønnsaker og fisk, legg dette som en strimle på midten av risen og rull det hele sammen ved hjelp av bambusmatten. Klem godt sammen slik at makirullen holder seg fast når du etterpå skjærer den opp i 6-8 mindre biter.
7. Ønsker du å ha noriarket på innsiden og risen på utsiden så snur du arket opp-ned når du har dekket det med ris. Legg så på det du måtte ønske av fisk/grønnsaker og rull på akkurat samme måte før du deler rullen opp med en kniv og dypper de små bitene i ristede sesamfrø. Jeg synes denne varianten er best, men har du noriarket på utsiden så vil det bli mye enklere å få et pent resultat!

For litt ekstra smak kan du gjerne ha litt chillimajones på toppen! Da smaker du bare til majonesen med litt chillisaus!Server med wasabi, syltet ingefær (for de som liker det), og soyasaus!
Håper det smaker.. <3 Ha en fortsatt fin søndagskveld alle sammen.

On instagram: @marthekborgeFor en finfin helg! Den må faktisk beskrives som Perfekt. -Ja med stor P! Fredagskvelden gikk til venninnekos, mens resten av helgen gikk til både middag, kino og Tour De Ski med denne mystiske herremannen. Heldige meg som fikk servert tidenes elg i går! Jeg fløy av gårde til Mister D bare et par timer etter at dere var oppdatert, og da var planen å kokkelere litt sammen! Dessverre for D, tok han seg så godt ut på kjøkkenet at jeg bare ble stående og beundre.. Det så da virkelig ikke ut som han behøvde min hjelp! Middagen ble helt perfekt, og gode og mette dro vi senere på kinofilmen Taken 3. Slett ingen dum avslutning på en alt for fin lørdag! <3Morgenen i dag har selvfølgelig gått til en god søndagsfrokost, og finalen i Tour De Ski! Hurra for de norske som knuser alt og alle! Jeg heide selvfølgelig bare på Northug, men en andreplass får vel duge det også! Hehehe. Håper dere har hatt en bra helg selv! Nå blir det noen sene søndagsoppdateringer på dere her, men de kommer ihvertfall! Sushi-oppskrift er like rundt hjørnet. <3Her har dere noen av mine insta-updates fra de siste fire ukene!
Gjør du det ikke allerede, så følg meg gjerne på @marhekborge

Sneak peek - Homemade sushiNaaam! Ser ikke dette godt ut så vet ikke jeg! Hihi, endelig fikk jeg fingeren ut. Først i 2015 fikk Borge prøvd seg på hjemmelaget sushi! Jeg har alltid tenkt at dette må være fryktelig vanskelig, men da jeg sent i går kveld studerte utallige sushioppskrifter skjønte jeg at det slett ikke ville bli så avansert.. Alt av ingredienser kjøpte jeg på Ica supermarked, og når jeg først skulle lage meg sushi bestemte jeg meg for å virkelig ha ALT som smaker godt. Det vil si at makirullene ble fylt med både laks, crabsticks, krabbekjøtt, mango, avokado og agurk! Oppskriften får dere på bloggen i morgen. Nå får dere først nøye dere med en fristende sneak peek! <3Har dere det bra? Annika sov like godt over her i natt. Vi koste oss med taco, tv-titting og skravling til langt på natt, og da morgenalarmen gikk klarte ingen av oss å stå opp. Nå ligger jeg atter en gang på etterskudd, men det er vel sånn det skal være! Hvem har morgenalarmen på 08.00 en lørdag? Hehe. Noen av dere har kanskje sittet og fulgt med på Tour De Ski denne formiddagen? Jeg glemte det helt bort i sushirullingen, men i morgen SKAL jeg få med meg monsterbakke-finalen! Gleder meg som en unge! <3Noen som fikk lyst til å prøve seg på hjemmelaget sushi selv?
Resultatet kunne nok ha blitt litt penere, men øvelse gjør mester!

No pain no gain...... Train insane! Hvis ikke jeg tar meg godt ut som vektstang så vet ikke jeg.. Jeg gjør litt nytte av meg også i garasjen ser dere! Gårsdagens økt var som alltid supereffektiv. Eller, akkurat der og da kjentes det ut som jeg kunne klart litt mer, men legg, rumpe og lårmuskler forteller meg noe annet i dag! Fy søren så STIV. Haha, dere kjenner vel igjen den godvonde følelsen? <3

Nå fremover kommer jeg til å ha èn mindre PT time i uken, og heller prøve å trene litt mer på egenhånd! Motivasjonen er jo alltid på topp i begynnelsen av året, men så får vi se hvordan det går etterhvert da! De siste PT timene jeg har hatt har Magnus og jeg egentlig trent mer sammen, og det gjorde vi også i går! Klokken 10.00 i går kjørte både Matthew, Magnus, og jeg en superdeilig økt sammen, full av snatch-øving, markløft og L-sit. Dere vet denne øvelsen hvor man presser kroppen opp med armene og blir sittende som en slags "L" i lufta! Suupereffektig magetrening! Hold 10 sekund hvert minutt i 10 minutt og du er hakket nærmere six-packen!Nå vet dere hva dere skal prøve ut på trening i morgen! Hold gjerne i et par tunge kettlebells mens du utfører øvelsen. Da blir den en hel del enklere. <3 Jeg har akkurat fått besøk av Annika jeg nå. Jeg hadde vel egentlig lovet Geir å rydde opp i mailboksen, men tacokveld med bestis hørtes mer fristende ut. Dessuten var det i kveld premiere på Mitt Dansecrew, og det måtte man jo få med seg!

Før jeg slutter av vil jeg bare fortelle dere at Magnus nå har en konkurranse gående på facebook! Tagger du to venner under konkurranseinnlegget på siden hans så er du med i trekningen av å vinne hele 10 timer med trening for deg og en venn! (Verdi 3000 kroner). Kommer du deg ikke til Kristiansand for å få benyttet deg av premien selv så kan du alltids gi den videre! Du deltar HER!

Hoho.. Ville ikke yppet for mye med disse karene!
Kanskje klarer du også dette etter 10 økter i garasjen?

Throwback friday - Faves of 2013

God morgen, og god HELG alle sammen! Min fredag ble allerede fullkommen da moren til Kristine kom med den digre valpen på døra klokken 09.00 i dag tidlig! Heldige meg som skal få tilbringe noen timer sammen med dette herlige vesenet i dag. Jeg våknet opp med ben stive som stokker etter gårsdagens PT time, og tenkte derfor å ta Thio med på en løpetur i regnet denne formiddagen! Deretter må jeg en snartur inn til byen for å besøke Geir for andre gang denne uken. Jeg har nemlig en spennende kontrakt jeg skal skrive under på! Mihi, mer om det får jeg fortelle dere senere. Nå vil jeg først og fremst dele litt inspirasjon fra 2013! Jeg kan ikke tro at det er to år siden jeg delte disse antrekkene med dere.. Det føles jo som jeg satte dem sammen i går! Husker dere alle disse antrekkene?Har dere et favorittantrekk blant disse 10?
Fortell meg gjerne hvilket det er! <3

Getting all dolled up..Marthe gjør det igjen... Klokken 01.00 i natt fikk jeg for meg at jeg skulle ta meg en løpetur på tredemølla for å forberede meg til dagens PT time. Fire kilometer og 180 situps senere sto jeg i dusjen. Sengen fant jeg ikke veien til før nærmere tre, og morgenalarmen sto selvsagt på 08.00. Etter fem timers søvn sto jeg opp igjen, hoppet nok en gang i treningstøyet, spiste en alt for sunn frokost og busset til crossfitgarasjen hvor Magnus var sporløst forsvunnet. 30 minutt sto jeg utenfor garasjedøra som en annen ispinne uten strøm på mobilen.. SÅ gikk det opp for meg at det var torsdag vi hadde en avtale. GREAT! Hahaha. Herregud for ei vimse.

Jaja, så var det bare å dra hjem igjen, ta flere situps på stuegulvet, og glede seg til morgendagen. Kristinemor kom som en hyggelig erstatning på besøk med hunden og hjalp meg med noen bloggbilder før vi dro ut på tur i skogen. Det har jo vært så fint vær i dag!Litt "behind the scenes"... Viktig å i siste liten gå over gulvet med tørkepapir for å få bort det som måtte være av støv. Thio er selvsagt til stor hjelp på sortering av brødsmuler og hybelkaniner.. Ah, som jeg gleder meg til å passe denne gullklumpen igjen.Over til gårsdagens neglbesøk! Her ser dere Anita i full konsentrasjon. Fy søren, hun er faktisk helt syk på disse gelèneglene. Jeg blir så fascinert over hvor kjapt og likevel konsentrert hun jobber, at jeg bare sitter og filmer henne til alle og enhver på snaplista mi. Haha, er det ikke interessant å få videosnutter av neglfiling da? Dere skulle nok alle ha vært velsignet med mine snaps.. <3Jeg klarte ikke å få et eneste nærbilde av fingrene mine i fokus, men designet jeg gikk for var altså det øverste helt til venstre i "NAILS" innlegget mitt. Syntes det var så rent og pent. -Men kjenenr jeg meg selv rett så går det nok ikke mange dagene før jeg har lakket over med en ny farge! Hihi, det er det som er så fint med disse gelèneglene. Man kan legge på nye farger hundre ganger om man vil. Gelèen blir slett ikke ødelagt av litt neglelakk-fjerner! <3 Skulle dere ha lyst til å bestille time hos Anita for enten neglforlengelse eller bare forsterkning, så kan jeg nok en gang informere om at hun holder til i Gyldenløvsgate 3, på hudpleiesalongen Auds Minste!

Ring 38024700 for bestilling! <3 Nå får jeg se og starte på neste post.
 
   Behandlingen er sponset

Mine sunne smoothiefavoritter!For en dag! Jeg kom brasende inn på kontoet til Geir en halvtime for sent, og i stedet for å ønske mannen et godt nyttår, ropte jeg: "Du har bare med å være snill! Jeg er klissblaut, skrubbsulten og tissetrengt"! Snakk om å være ydmyk etter å ikke ha tatt telefonen på en måned.. Jaja, Geir er jo verdens snilleste mann, så møtet gikk til min store overraskelse bra! Eller... Jeg overlevde. Jeg satte på Viego regnskapsbyrå i halvannen time og leverte bilag, sjekket forbruket, og om jeg eller han vant desember-veddemålet vårt. Dette er vel slik man ikke skal skrive på en blogg, men nå gjør jeg det likevel. Da Geir satte opp budsjettet mitt for desember måned, skulle jeg ha et julegaveshopping/matforbruk på 20 000 kroner. Han vet at jeg går amok i jula og liker ikke å sette urealistiske mål, så han lot meg altså få kjøre litt på med "hyggeutgiftene".. I tillegg veddet han en lunch på at jeg aldri kom til å klare og holde det. "20 000 kroner!?" jublet jeg høyt for 4 uker siden... Nå, tror dere ikke jeg skylder mannen en lunch? Herregud. 21 500 kroner klarte jeg å svi av bare på gaver, og mat. Ikke vet jeg hva jeg har spist, men det verste er at han skrøt over den store forbedringen fra i fjor.

I tillegg til å ha besøkt snille snille Geir, satte jeg hele to timer hos Anita på Auds minste. Klokken ble jammen meg seks før jeg var på vei hjem, og da var det så mørkt at jeg ikke fikk knipset resultat-bilder av neglene likevel. -Men det kommer en dag i morgen, og i mellomtiden får dere kose dere med mine fem friske, sunne smoothiefavoritter fra den gode, gamle smoothie-kategorien. Jummy! <3Mangosurprise
Havregryn er både mettende og sunt, så hvorfor ikke tilsette det i smoothien? Ikke ødelegger det for den gode, friske fruktsmaken heller! Bytt ut et av dagens mindre mellom-måltid med et glass mangosmoothie.

Syrlig bringebær
I denne smoothien er det faktisk de frossne jordbærene som dominerer, men kombinasjonen av både grønne druer, kiwi og friske bringebær gjør den likevel god og syrlig! Ønsker du den litt søtere så anbefaler jeg å tilsette en spiseskje honning eller som jeg har gjort i denne oppskriften, (litt melis).

Tropisk boost
Ser ut som en creme brulè eller hva? Hihi, det er egentlig tidenes tropiske boost, men det lille drysset av kakaopulver på toppen gjør smoothien litt annerledes. Dette smaker vel og merke ingenting, og er kun for utseendes skyld. Prøv gjerne ut den smakfulle oppskriften!

Bjørnebærdrøm
Perfekt for denne sesongen! En ren bjørnebærdrøm med et hint av banan og kokosflak. Mmmm!Carribean Cocktail Smoothie
Jeg er egentlig ikke så fryktelig glad i kokosdrikker, men denne ble bare så mild og god! Det er en kombinasjon av ananas og kokosmelk. Akkurat passe mengde av begge deler. Kanskje mer passende på sommerstid, men hvem bryr seg? Gode drinker bør nytes til alle årstider!Håper jeg kunne friste noen av dere i kveld også!
Klikk på bildene for å komme til oppskriften. <3

N-A-I-L-SGod morgen og hei tirsdag! Gjett hvem som satte oppe til klokken 01.00 i natt og lette etter negl-inspirasjon? Hihi, tenkte jeg like godt kunne dele noe av det jeg fant i en bildecollage her på bloggen. Snart hopper jeg av gårde til Minste Auds for negltimen min, men først er det møte med Geir som står for tur! Stakkars mann sier jeg bare.. Jeg har oversett de siste telefonene hans i redsel for at han skal spørre hvor mye jeg har brukt på julegaveshopping... I dag får jeg vel bare ta i mot en liten dose kjeft og deretter starte med blanke ark! Det er jo et nytt år, fullt med nye muligheter.. La oss krysse fingrene for at 2015 er året hvor Marthe blir millionær, Geir!Jeg kom meg først hjem fra Annika klokken 23.00 i går kveld. SÅ kastet jeg meg endelig over det døde juletreet og plasserte det utenfor døren. Haha! Hadde jeg bare bodd i sentrum nå, så ville det ha vært stjelt på et øyeblikk.. Problem solved!

Nei, jeg skal nok få kvittet meg med det en gang før påske! Høhø. Ville bare ønske dere en fin tirsdag, dele litt negl-inspirasjon og fortelle dere litt om planene mine! Kamera blir med meg ut vet dere, så vi skrives snart igjen. <3Hvilket av disse tror dere jeg går for?
Jeg har allerede plukket meg ut et design!

Mandagen i et bildedryss

God kveld! Har dere fått en bra mandag så langt? Her kommer et lite bildedryss fra lunch-daten min! Annika og jeg hadde som tidligere nevnt noen ærend i dag tidlig, og tok dermed like godt en lunch i samme slengen. Det er ikke så ofte vi går ut og spiser sammen, så når vi først gjør det er det klart kamera må være med. Annika er jo en av de få venninnene som faktisk ikke synes det er dødens pinlig å bli fotografert i alle verdens vinkler på restaurant. Kanskje det har med at hun har vært blogger selv! Hun vet at det bare  poses, og at man like godt kan gjøre det med et smil. Hehe, alt disse venninnene mine må igjennom for at jeg skal få gode bloggbilder. <3Vi dro først på Hos Naboen for en lett lunch! Jeg hadde krabbesandwich, og Annika kjørte spekeskinke. Nam! Deretter tok vi turen videre på Slakter Sørensen for en kopp kakao og litt snikksnakk med roomien til Annika. En herlig start på den nye uken! Jeg fikk også endelig(!) booket meg en negltime hos Anita på flinke Auds. Himmel, hun har vært fullbooket i flere uker nå, men i morgen klokken 14.00 hadde hun endelig en time ledig. <3 Får sitte og se på negl-inspo på pinterest jeg i kveld da! Denne gang vil jeg ha noe annet enn fransk! Nå lager Annika middag til oss her! Heldige meg <3 Vi skrives! 

One last ladies nightVel, ladies night med Christoffer... Det er jo nesten det samme! Offe som vi kaller han, er jo snart blitt en del av jentegjengen! Jeg hadde egentlig bestemt meg for å være med jentene på vors, men dra edru hjem når resten av gjengen gikk på byen. Vel... Så lett skulle jeg ikke få slippe unna. Klart jeg måtte være med på byen! Plutselig var glasset mitt fylt med cava og jeg på vei til byen. Jaja, det ble en super kveld med masse latter, skåling og dansing før vi i tre tiden tuslet hjem til Annika for ukens andre sleepover. <3Nå har vi akkurat inntatt en god frokost med Tour de Ski på tven. Dere kan TRO vi hylte de siste hundre meterne av oppløpet. Roomien til Annika lå egentlig enda å sov, men spratt opp med mobilen i hånda og rakk akkurat å filme tre brølende Northugfan før helten stakk av med seieren. Ski er faktisk helt ubeskrivelig gøy! Dere som ikke har interesse for denne sporten går virkelig glipp av noe!

Planene for dagen er i grunn bare å ta det helt med ro! Mister D har endelig kommet hjem fra storbyferie så om noen timer drar jeg på besøk til han! Håper dere alle får en superdeilig søndag. Det er jo for mange siste feriedag! Nyt den <3Ja, Christoffer helte hele glasset over seg rett før jeg tok frem kameraet..

The very first workout!

Wihuuu! Da var hun i gang med treningen for 2015. Noe så deilig! Jeg kunne ikke annet enn å hoppe i joggeskoene og tre på løpejakken da jeg våknet opp til det været! Jeg måtte først løpe meg en tur for så å dra hjem og hente kamera for enda en tur. Denne gang bare rett ned til sjøen som var full av svaner! Hihi, kunne ikke dy meg med å knipse noen bloggbilder da vet dere! <3Etter å ha tilbrakt hele formiddagen utendørs, spiste jeg en lett frokost bestående av knekkebrød, te og pærejuice! Har dere smakt disse juicene fra Sunniva? Jeg har ikke drukket på noe annet enn Pink lady eplejuicen til Sunniva siden jeg smakte den for tre uker siden, og i går oppdaget jeg altså denne pærevarianten også! Eplejuicen er uslåelig på smak, men denne var ikke så dum den heller!

Planene for kvelden var egentlig å dra på byen med hele jentegjengen, men akkurat nå er jeg mer lysten på enda en løpetur i mørket! Et av nyttårsforsettene mine for 2015 var å kjøre tre faste løpeturer i uken. Ettersom det er lørdag og jeg bare har hatt èn tur hele uken, må jeg kjøre to runder om jeg ikke skal bryte forsettet allerede nå! Haha, nei jeg får starte fra og med mandag. <3

Jeg tror jeg er litt forelsket i dette området jeg har bodd på de siste to årene.. Det ligger ikke sentralt i forhold til verken venninner, shoppingsentre eller noe som helst, men det er bare så fint her! Det tar meg tre minutt å gå ned til havet og det tar meg fem minutt å komme til ordentlig fine turstier i skog og mark! Jeg tror jeg foretrekker å ha det slik jeg. Mye heller det enn å bo i travle, bråkete sentrum! <3Fine, fine tømmerstø <3 Gleder meg til å utnytte disse omgivelsene enda mer i 2015!

Something for cosy sundays!Denne fine, fine gaven ble jeg overrasket med på selveste julemorgen! Jeg har bare ikke fått vist dere hva den inneholdt før nå. Hihi, ser dere litt nøye på bildet over her så ser dere faktisk at det står "Ho Ho.. Til Marthe, fra julenissen". Jeg må jammen ha vært snill i 2014! Det er vel ikke alle som blir skjemt bort på dette viset.. Inni den fine, rosa esken befant det seg ikke bare et par lyse, myke tøfler, men også et par kosesokker og en tykk og god joggedress! Haha, er ikke disse gavene virkelig de beste? Jeg kan ikke komme på noe som gleder meg mer enn et ordentlig deilig kosesett! Nå har jeg takket være bestemor/nissen en hel hau å velge mellom i vinter.Denne tuppa skal ihvertfall ikke fryse! Ser det ikke helt sykt behagelig ut? Ah, jeg har bodd i dette settet i hele kveld. Planen var egentlig å dra ut på en etterlengtet løpetur, men jeg får meg bare ikke til å gå ut døren. Vi har nemlig fått storm denne fredagen, og nå begynner klokken å bli litt for mye! Jaja, jeg var både effektiv og fornuftig til morgenen i dag. Kan vel ikke ta helt av på en fredag..

Settet med sokker og tøfler fås kjøpt på Bikbok!
Ønsker dere alle en god natt! Vi skrives igjen i morgen <3

Back to work!

Først i dag følte jeg at juleferien min tok slutt. Jeg har jo nesten ikke sovet hjemme siden 17 desember! Da jeg våknet i min egen seng klokken 09.00 i dag tidlig hoppet jeg gledelig inn i morgenkåpen for å tusle rundt i stuen og fjerne alt av julepynt. Vel, alt bortsett fra det døde treet. Jeg vet jammen ikke hva jeg skal gjøre med det? Hva gjør man med et dødt juletre? Tar det med ut i skogen? Surrer det inn i plastfolie og sparer det til neste år? Hehe, nei men jeg vet ærlig talt ikke helt hvordan jeg skal kvitte meg med det uten bil.Ærlig talt, har dere sett noe så galt?Det vil sikkert være et hav av barnåler på stuegulvet etter at jeg har dratt treet ut, men til tross for det fikk jeg i dag tidlig også unnagjort tidenes rengjøring! Gulv er skrubbet, vinduskarmer tørket og sofatrekk vasket. Deilig, deilig, deilig! Fortjener jeg ikke en liten klapp på skuldra nå? -Og en god, sen lunch sammen med en enda bedre venninne? Hihi. Jeg skal bare ønske dere en god helg, så hopper jeg avgårde på lunch med Kristinemor. Viktig å starte helgen på best mulig måte! <3 Måtte dere få en FABELAKTIG fredag dere også!Tusen takk for alle tilbakemeldingene på den nye headeren!
Både Annika og jeg ble så glade for å høre at dere likte den <3

Nytt år, nytt headerskifte!

Det er 1 januar 2015! Kunne det ha passet bedre med et headerskifte? En liten forandring har vært etterspurt i flere uker nå, og jeg har lovet og lovet å sette meg på saken. I dag fikk Annika den glimrende idèen å hjelpe meg. Hihi, nok en gang! Hun er jo blitt en mester på å lage disse headerne mine. Synes bare de blir bedre og bedre jeg! Hva mener dere? Nå skulle vi kanskje hatt et litt mer vinterslig bilde, men hallo i luken. Legg merke til at det er snø på bakken her! Hehe, kjolen må på uansett.. Vinter som sommer.

Har dere fått en fin start på det nye året? Min har vært perfekt. Virkelig helt perfekt. Jeg har sittet med et par venninner hos Annika i hele dag, spist pizza fra Pizzabakeren og sett tre Harry Potter filmer. Hoho! Det begynner kanskje å bli tid for å komme seg hjem, men jeg kunne ærlig talt bare sittet her hele natten. Jeg koser meg så sykt med disse fine fine jentene. <3 Dere må gjerne legge igjen en tilbakemelding på den nye headeren! Annika og jeg synes det er så hyggelig å høre hva dere synes.Igjen, tusen millioner takk for hjelpen Annika!
Følg henne på instagram her @annikamalvheim

Godt Nyttår! <3

FOR en feiring det ble i går! Ah, jeg har ikke hatt det så gøy på lenge! Vi var først syv jenter som spiste tidenes kalkunmiddag i leiligheten til Annika. Herregud så mye latter det ble rundt det bordet. Vi ble sittende her i hele fire timer, ha drikkeleker, dele historier og snakke om året som var gått, og da klokken nærmet seg elleve, fikk jeg æren av å invitere min lille "guttegjeng" over! Det ville jo ha vært uansvarlig å la Espen, Christer og Magnus sitte hjemme alene og kjede seg! Vi skålet, skravlet og hoiet hele gjengen, og da det nærmet seg midnatt måtte vi ut for å beundre rakettene! Guttaboys forlot oss like etter midnatt, og flere jenter tok plass rundt bordet! Da var det singstar og enda mer latter som sto for tur. Vel, ihvertfall på de andre. Jeg spiste sikkert tre porsjoner med kalkun som nattmat og ble så søvnig etterpå at jeg ikke riktig visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Haha, hva da matvrak?

I fem tiden sovnet jeg fullt påkledd på sofaen og der lå jeg i sikkert en halvtime før Annika fikk overtalt meg til å komme inn på soverommet. Heh! Nå har vi akkurat trykket i oss ostesmørbrød til frokost og planene for dagen er å  ligge som et slakt på sofaen og se Harry Potter film etter Harry Potter film. Høres ikke det greit ut? Ah, jeg tror vi begge trenger noen late timer etter gårsdagen.Haha, en i gjengen må være lav og!
Hadde dere det fint i går? Jeg håper det! <3