hits

januar 2014

Smittet av marokko-bakterieGod formiddag fra Marokko! Det ble ingen oppdateringer på dere i går, og nå skal dere høre hvorfor. Heldige meg har blitt smittet av den såkalte "Marokko-magen"! Kvalmen og magesmertene startet i går ettermiddag og det endte med at jeg kastet opp i hele natt. Fysj! Jeg vet ikke nøyaktig hva det kom av, men jeg regner med at jeg bare har fått i meg noen bakterier som kroppen ikke var forberedt på. Heldigvis går det fort over. Jeg har fått beholde frokosten og føler meg allerede mye bedre. Noe surfing blir det nok likevel ikke på meg i dag, men jeg får ta noen fine bilder av de andre i stedet! Det er siste dag i Marokko og den skal nytes til det fulle.. Jeg har fått æren av å knipse noen bilder av surfemesteren på huset litt senere i dag, så det skal bli interessant! Hehe, det er jo så mye morsommere å ta bilder av de som faktisk kan sakene sine! Selv om det skal sies at vi har blitt riktig så flinke vi amatørene også i løpet av uken. Det er virkelig utrolig hvor fort vi har lært. En uke til så snakker vi nivå 2! 

Etter gårsdagens surfeleksjon dro jeg på en liten "tour" med sjefen på huset! De ansatte her gjør virkelig alt for at vi skal ha det fint og i går fikk jeg altså en egen liten sightseeing-kjøretur rundt ulike "surfingspots" i området. Kjempehyggelig!

Ellers er det på høy tid å publisere vinneren av 10 000 kroners reisegavekortet fra konkurransen som jeg holdt i samarbeid med bokkilden! Maria Seljeseth, GRATULERER SÅ MYE! Du er helt tilfeldig blitt utplukket av bokkilden selv og er nå et 10 000 kroners reisegavekort rikere. Måtte du få en FANTASTISK tur! Svarene til den heldige legger jeg ved under her til de som vil lese dem.

1. Hva motiverer deg til studie og jobbstart?
Det som motiverer meg er at for hver eneste dag som går, enten på jobb eller skole, så er jeg et steg nærmere målet mitt; en utdanning innenfor noe jeg trives med og føler jeg er flink til, som forhåpentligvis kan hjelpe meg å skaffe meg drømmejobben. Ingenting skjer hvis man ikke jobber for det, og det er det jeg gjør nå. Jeg har friår for å spare penger sånn at jeg får råd til det jeg aller mest har lyst til: å studere i London!!

2. Hvilken bok ville du pakket med til drømmeferien?
Jeg ville pakket med den nyeste boken til Khaled Hosseini: Og fjellene ga gjenlyd. Han er en av mine favorittforfattere, og for en lesehest som meg er det alltid godt å fylle opp bokhylla med noen nyheter!Bikinien er fra Lindex Ser ikke så verst ut eller hva? For et liv <3
Håper det står bra til med dere. Jeg har litt kommentarsvaring å ta igjen! 

Paradise Valley

God kveld! Det ble en sen oppdatering på dere i dag, men jeg hadde i det minste forberedt dere på at det kanskje ville bli slik. Jeg har hatt en veldig fin dag, til tross for at ting ikke gikk helt som planlagt. Hoho, værgudene kan ikke alltid være på vår side! Dagen startet nydelig. Det var strålende sol så etter frokost hoppet jeg i joggeskoene og tok en morgentur langs beachen. Deretter spaserte jeg videre nedover gatene, tittet litt i småbutikker, knipset bilder og pratet med de lokale.. Da klokken slo elleve satte vi oss i bilen som skulle ta oss til Paradise Valley, og etter en 40 minutters morsom kjøretur i finværet begynte regndråpene å falle. En regndråpe ble til veldig mange flere og vi i minishortser og sportsbh ble fort kjølige.

Håpet om at solen skulle titte frem igjen forsvant likevel ikke og vi startet på gåturen over fjellet og opp mot den fine oasen med ferskvann og klipper. Etter en 20 minutters gåtur kom vi frem, og da slo uværet til for fullt. Haha! Det ble bading på ytterst få av oss og det hele endte med at vi snudde og dro tilbake igjen etter bare noen minutter. -MEN jeg er veldig glad for at jeg dro, for oasen var utrolig fin selv på en regnværsdag! Jeg kan tenke meg at det er rimelig magisk der når solen skinner og lyser opp det klare, blågrønne vannet. Ah! Kanskje jeg får se det en annen gang? Jeg håper det! På veien hjem stoppet vi også ved et sted hvor de produserer moroccan oil. Vi fikk se hvordan oljen lages helt fra bunnen av og vi fikk prøvesmake/teste både mat og produkter hvor den ferdigproduserte oljen var tilsatt som ingrediens. Dette syntes jeg var veldig interressant! En av mine favoritt hårprodukter er basert på nettopp Moroccan oil. Dere vet vel alle hvilken serie jeg snakker om. "Moroccan Oil" produktene er jo blitt superpopulære de siste årene. Ikke bare i Norge, men verden over!Da vi kom hjem tittet selvfølgelig solen frem, så da tok jeg meg en tur på cafè og bestilte pizza og verdens beste ananasjuice. Her ble jeg sittende og nyte meg helt til solnedgang. En perfekt avslutning på dagen! I morgen er det både surfing og en ny utflukt som står på planen så det gleder jeg meg maks til! *Krysser fingrene for sol og varme*. Ha det gøy så lenge! Håper dere synes det er hyggelig å lese om opplevelsene mine i Marokko. Eller bare titte på bildene! Hva enn dere foretrekker. <3

Life of a surferSånn går no dagan! Til surfing, soling og latskap. <3 Jeg elsker det. I dag ble også noe av surfingen byttet ut med volleyballspilling. Bølgene ble etterhvert så sterke at lille meg bare måtte gi opp. Jeg kunne bruke ti minutt på å prøve å komme meg ut på litt dypere vann og så fort jeg var kommet meg dit, kom bølgen litt for fort og tok meg med hele veien inn igjen. Haha! Både hode og hake har fått smake litt på surfebrettet mitt i dag, og jeg har herved lært å aldri undervurdere bølger!

Hehe. Etter et par timer på beachen, dro jeg med guttaboys for å spille volleyball. Eller det var vel heller jeg som dro med meg guttene.. Jeg kan ikke ha vært på ferie uten å ha spilt litt volleyball. Det hører jo med enhver sydenferie, er dere ikke enige?Nå har de andre dratt tilbake til hotellet. Jeg skal hive meg i en taxi så fort dere er oppdatert! I kveld skal vi nemlig få servert en tradisjonell middagsrett laget på ekte kulturelt vis før vi muligens drar ut for å sjekke natteslivet i Agadir! Mer om dette senere! Jeg vet ikke når jeg vil få tilgang på internett ettersom vi skal på utflukt hele dagen i morgen, men får jeg ikke nett før på kveldstid så får jeg komme med noen ekstra spennende oppdateringer på kvelden. Ha det hyggelig så lenge! <3 

Takk for enda en herlig dag, Marokko <3
Gleder meg halvt ihjel til morgendagens utflukt! 

Let's go surfing!Morn morn! Da var jeg opplagt og klar for enda en dag med surfing og sol! Ah, som jeg elsker dette livet. <3 I dag skal jeg surfe som en gal for i morgen har vi en hel dag fri fra beachen! Da skal vi nemlig på utflukt opp i fjellene til en grønn oase med ferskvann og klipper som vi kan hoppe fra! Høres fantastisk ut eller hva? Hehe, jeg tipper det er det også. Dagens leksjon begynner om bare minutter, men jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt om Lapoint campen som vi sover og spiser på. Vi bor nemlig på et sted, og oppholder oss om dagen på et annet. På dagtid holder vi oss som sagt rundt denne beach resorten som jeg viste dere bilder av i gårsdagens innlegg. Her lever vi tidenes luksusliv samtidig som vi lærer om surfelivet i Marokko. Campen som vi spiser og sover på er derimot plassert slik at man virkelig får smake på kulturen. Vi bor midt blant de lokale! Lokale restauranter, hus og småbutikker ligger på rekke og rad nedover gaten, så her er det slett ikke vanskelig å bli kjent med kulturen. Dette synes jeg er herlig! Da får vi liksom litt av alt. I det ene øyeblikket står jeg på balkongen min, hører på bønnerop og ser gatene fylles med muslimske menn. I det andre ligger jeg på en gigantisk sakkosekk-lignende sak og soler meg, drikker en iskaldt drink, spiller bordtennis eller surfer.. Fem middager er inkludert i èn ukes opphold og de tre middagene jeg har spist hittil har smakt supergodt. De to middagene som ikke er inkludert kan du bestille for rundt 100 kroner. Noen ønsker å gjøre det, mens andre ønsker å teste ut litt lokale restauranter. Det får man bestemme selv!

Noen har etterspurt bilde av rommet jeg bor på. Her får dere ihvertfall noen! Jeg bor på et dobbeltrom og her har jeg både seng, balkong og bad for meg selv. Det er som sagt ingen luksus, men man har alt man behøver + gatas beste takterrasse..Dere får ha en god tirsdag så lenge! Kos dere hjemme i kulda. Hoho!
Det kommer nok en oppdatering til før jeg drar fra nettet. <3

Surfing in Taghazout

 

Tjo hei! Da var ukens andre leksjon over og jeg føler meg allerede hundre ganger flinkere. Herlighet så gøy. Jeg kommer virkelig ikke over hvor fort tiden går her. Jeg skulle ønske den gikk litt saktere! En uke kommer jo til å fly forbi.. Jeg har knipset litt flere bilder under surfingen i dag! Timen starter med en god oppvarming i form av løping på stranden. Man blir jammen varm av denne lille løpeturen! Haha, det er ikke bare bare å løpe i våtdrakt og på synkende sand!

Deretter former vi en ring på stranden og kjører noen minutter med tøying før vi får beskjed om hva vi skal trene spesielt på under dagens leksjon. Vi jobber mye med å hoppe raskt og riktig opp på brettet. Det er dette jeg finner vanskeligst! Det er nemlig ikke bare å plassere føttene som man vil. De skal være i den ene og den andre vinkelen og hendene skal også være riktig plassert. Det er mye å tenke på når ting ikke går automatisk, men man lærer utrolig fort og det er derfor det blir så gøy!

Under ser dere et par bilder av meg på surfebrettet og instruktøren bak. Er jeg blitt proff eller er jeg blitt proff? Høhø! Det kommer seg ihvertfall! Nå har hele gjengen fritid så nå tenker jeg å hive meg på solstolen den siste timen vi har igjen her.I morgen har vi nok en dag med surfing, og deretter er det en spennende utflukt som står på planen! 

Surfhouse at Beach Resort

 

God morgen fra Paradise Plage! Det er på dette fem stjerners beach resortet Lapoint holder sine surfeleksjoner. Her har vi et eget surfehus med utstyr, en egen bar, restaurant, basseng, solstoler og tja.. alt man trenger for å leve luksus som surfer i Marokko. Hihi. Her starter vi hver morgen med noen timers surfekurs før vi får servert lunsj og blir overlatt til oss selv. Da velger noen å surfe videre, mens andre ligger i solstolen med noe kaldt og drikke. Jeg har stort sett brukt fritiden på å blogge. Campen som vi sover og spiser på har litt dårlig nettverk så jeg prøver å være så effektiv som overhode mulig de timene jeg har nett.  

Har dere det bra der hjemme? Jeg kan tenke meg at dere er en smule misunnelige på varmen. Jeg trodde ikke det skulle være så varmt, men de 22 gradene vi hadde i går kjentes veeeeldig gode og varme. *Bare for å gni det inn* Hehe! Vannet kjennes derimot kaldere enn hva jeg hadde sett for meg, men med våtdrakt så blir man jo bare våt på føtter, hender og hode. Det glemmer man etter fem minutt. Alt man tenker på når man ligger der ute er å rocke den neste bølgen. Spørsmål om man er kald, varm, sliten eller sulten streifer ikke hjernen et sekund. Ihvertfall ikke min! Surfingen er det eneste jeg tenker på og tiden FLYR.

Det er vel et godt tegn på at jeg har det gøy? Her får dere et lite bildedryss fra Beach resorten. Tenk, her får vi ligge og nyte oss hver dag i en uke! Bortsett fra den ene dagen som vi skal på utflukt og nyte oss et annet sted. Hehe. Mer om det siden! Nå vil surfeinstruktøren starte dagens surfeleksjon her så da er det bare å hoppe i drakten. Lover å knipse en hel hau bilder til dere. 

 Have a nice day <3  

Anbefaling HBO serie: GirlsTidligere denne uken så tipset jeg om den nye HBO serien "True Detective". I dag har jeg lyst til å skrive litt om min andre favorittserie på streamingtjenesten HBO Nordic. Nemlig "Girls". Jeg har skrevet noen få ord om denne hysterisk morsomme serien på bloggen før, men jeg synes faktisk at den fortjener en egen liten anmeldelse i et helt eget innelgg.

I HBO serien "Girls" møter vi den grå musa "Hannah", spilt av Lena Dunham som også er skaperen av serien. Hannah er slett ingen supermodell, men hun har likevel en selvsikkerhet som få og en utrolig underholdende personlighet. Venninnene hennes består heller ikke av kjedelige karakterer. En av dem er jomfru og svært så flau over det, en annen sitter fast i et forhold med en snill pusegutt som slett ikke tenner henne, mens den siste britiske venninnen er en aldri så liten mannemagnet.13 januar var norgespremieren på den tredje sesongen av HBO serien "Girls". Er det flere enn Jonas og jeg som har fulgt med på de tidligere sesongene? Dere er nødt til å gi denne serien en sjanse. Jeg ler så jeg griner av Hannah (Lena Dunham) og venninnene hennes. Her snakker vi en handling og et innhold som er stikk motsatt fra alle andre typiske jenteserier hvor sånn ca enhver skuespiller er eller skulle vært supermodell på deltid. Jentene i Girls kunne ikke ha brydd seg mindre om designerklær. Å være veltrent og superslank er heller ikke livsviktig for denne gjengen. Her går bekymringene rundt kjønnssykdommer, graviditet, jobb, kjærlighet, intriger og venninnedrama. Jentene klarer å problematisere det aller meste i hverdagen og det hele ender stort sett i en pinlig, sår eller hysterisk morsom situasjon. Ikke bare for meg, men for Jonas også. Dere må bare snurre noen episoder "Girls" med kjæresten dere også jenter.. Dere kommer begge til å bli avhengige! Kombinasjonen av ydmykelser og pinlige øyeblikk er bare så fantastisk underholdende.. Perfekt å snurre etter en tung og litt kjip dag på skole eller jobb.

Jeg legger ved traileren til første sesong for dere som ikke har sett den før!
Dere kan se tvserien "Girls" på HBO Nordic for 79 kroner i måneden HER. 

     
        Annonse

Første surfeleksjon er over!

FY søren for en morsom dag jeg har hatt så langt. Herlighet, jeg visste at surfing var gøy, men ikke SÅ gøy! Når man først velger seg ut en bølge, reiser seg på riktig tidspunkt og surfer på den i metervis. Da føler man seg jammen som kongen på havet. Det er rart hvordan jeg kan beskrive denne opplevelsen for det er jammen ikke mange gangene jeg faktisk har klart å stå slik, men det skjedde et par ganger og det må jeg si meg superfornøyd med til å være første gang! Hehe. Heldigvis er jeg på langt nær alene om å være amatør. Over halvparten i gruppen har aldri så mye som tatt på et surfebrett, men vi lærer fort! Spesielt guttaboys. De ser jo ut som profesjonelle etter to timer i vannet. Det vil nok ta noen timer til for min del, men gud som jeg gleder meg til å øve mer! Jeg vet ikke hvor mange timene vi var i vannet i dag, men det var timer og føltes som minutter.

Første surfeleksjon er altså over. Etter frokost kjørte vi ut til et fem stjerners hotell med veldig fine surfemuligheter. Her skal vi tilbringe alle dagene våre! Jeg skal knipse noen bilder av dette området i morgen tidlig. Det er bare helt fantastisk.. Et lite paradis rett og slett! Såfort vi hadde fått sett oss rundt, hilst på en kamel og titusen katter fikk vi utdelt surfeutstyr og våtdrakt. Deretter bar turen på stranden hvor vi tok en aldri så liten oppvarming. Surfelærern som dere ser på aller første bilde, gikk grundig gjennom hvordan vi skulle bruke surfebrettet, hva vi skulle gjøre og hva vi ikke skulle gjøre. Det ble selvsagt litt "sand-padling", og så fikk prøve oss i sjøen. Overraskende nok så var det slett ikke umulig! Det var så GØY og 90% av tiden fikk jeg det ikke engang til. Jeg lurer på hvor moro det blir når jeg faktisk står på brettet! Haha, denne ferien kommer til å bli magisk. <3 Jeg har det på følelesen.
Sjekk den gjengen med amatørsurfere da dere!
Lapoint har full camp denne uken og alle er bare superhyggelige!

Vel fremme i Marokko

Tjo hei! Jeg ville bare informere om at jeg har kommet vel frem til deilige Marokko. Reisen har gått så fint! Det var mørkt her da jeg kom frem så jeg har ikke fått knipset noe særlig med bilder til dere i ettermiddag/kveld, men jeg tenkte jeg kunne besvare noen av spørsmålene som tikket inn under innlegget hvor jeg fortalte at jeg skulle surfe med Lapoint. For dere som måtte sitte på flere spørsmål tenker jeg å kjøre en spørsmålsrunde for mot slutten av reisen min. Da vil jeg mest sannsynlig ha full peiling på hvilket opplegg surfecampen i Marokko kjører, hvordan dagene der ser ut, hvordan surfingen er, hvor vi bor osv osv..Hvordan er temperaturen der på denne tiden av året?
Værmeldingen sier stor sol og alt fra 15 til 19 varmegrader den uken jeg skal være der. Det er med andre ord på langt nær for varmt. Ihvertfall ikke for meg som ikke kan få det varmt nok. Jeg er derfor veldig glad for at vi får utdelt våtdrakter til surfingen. Hoho! Vanntemperaturen skal holde rundt 19 grader. Det høres da ikke så aller verst ut eller?

Hvor lenge skal du bli der? 
Jeg skal være i Marokko i en uke.

Hvem er det som reiser på surfecamp med Lapoint? 
90% av de reisende er norske eller svenske. De siste 10 prosentene kan komme fra alle andre steder i verden. Personalet på campen i Marokko er også svensk, norsk og lokal så er du veldig dårlig i engelsk så er det ingen grunn til å frykte. 
Bor man på rom sammen med noen av de andre reisende? 
Lapoint har både 4 og 8 mannsrom, private dobbelrom med egne bad, og egne leiligheter for familier eller vennegjenger. Du kan dermed velge selv hvordan du vil bo! Reiser du alene så bor du gjerne med noen av de andre. Det tror jeg at jeg skal gjøre! Wuhuu, så spennende! Mer om hvilke romtyper Lapoint tilbyr, kan du lese mer om eller se bilder av HER.

Hvordan kommer man seg fra flyplassen til campen?  
Lapoint henter nye surfere til campen sin hver lørdag. De ansatte kommer altså for å plukke oss opp fra flyplassen i Agadir og kjøre oss til campen. Norwegian flyr direkte fra Oslo til Agadir hver lørdag så det skal være dette flyet de fleste kommer med.

Mer om level 1 (kurset jeg skal gå) kan dere lese mer om
HER.
Vi skrives mer i morgen da dere. Da begynner surfingen! *GLEDESHYL*

15 % på hele looken!

 
 

God lørdag alle sammen! Nå sitter jeg mest sannsynlig på flyet til Marokko. Hihi, tenk nå er jeg der snart! Jeg har bare lyst til å dele et forhåndsskrevet innlegg med dere så lenge. Over har jeg plukket ut fem favorittplagg fra Nelly som jeg finner helt unike. De kan både settes sammen som et kjempefint antrekk, eller brukes og kombineres på helt andre måter. Det velger du selv, men skulle et eller flere plagg falle i smak så kan jeg informere om at du nå får 15% på hele looken! Det er vel hyggelig? Ingen av disse plaggene er spesielt dyre fra før av så her kan dere absolutt gjøre noen kupp. Selv har jeg forelsket meg fullstendig i den knallblå genseren. Sterke blåfarger er så fint! -Også passer det til så mye. Selv skulle jeg ha kombinert genseren på nøyaktig samme måte som jeg har gjort her. Med en hvit skinnjakke, et par mørke pumps og en sort bukse med mønster. -Og såklart med røde lepper til. Blått, hvitt og rødt vet dere <3

Det blir ikke stort bedre enn det. Buksen jeg har valgt ut under her må nok også settes på "absolutt-favoritt" listen.. Jeg har en lignende bukse selv og jeg bor i den. Den er bare så forbaska fin, myk og behagelig på samme tid. Med en knallblå genser og et pent smykke kan bruke den til både hverdags og fest, mens med en løsere tskjorte blir den plutselig til en kosebukse. Bukser med flere bruksområder er aldri dumme å ha! Klikk på bildene for å komme til de enkelte plaggene. Dere vil få 15% om dere handler for over 500 kroner.
Var det noe her som falt i smak? Skriv inn koden MARTHESPRING15 ved betaling hos Nelly. 
Da vil dere altså få 15% om dere handler for over 500 kroner. Vi skrives fra Marokko!

               Annonse 

Mine siste antrekk

God morgen! Nå sitter jeg og skriver til dere fra Gardermoen! Sminkeløs og stuptrøtt etter en søvnløs natt på toget. Det er fullt og helt min egen feil.. Jeg ble oppslukt i youtube-videoer og klarte ikke å legge telefonen fra meg. Haha! -Men kjenner jeg meg selv rett så snorker jeg meg gjennom hele flyturen til Agadir. Under får dere en liten oppsummering av mine siste antrekk.

Det er jammen hyggelig å tenke på at jeg de neste dagene skal få bytte ut snøen med sand, sol og varmegrader. Gud så digg! Det kjennes som årevis siden sist jeg kjente solstrålene på kroppen.. Dere får ha en hyggelig lørdagsmorgen så lenge! Jeg har litt kommentarsvaring å ta igjen for gårsdagen før jeg skal nyte en frokost og finne veien til gaten min. 


 
 

 

 

Farvel snø og minusgrader.. Vi sees om en uke!Vi skrives igjen litt senere i dag. Ha det fint så lenge!  

HAPPY WEEKEND!Hei og hopp! Da var helgen her endelig. Kofferten min er ferdigpakket og passet er lagt frem. Nå er det bare en jobbvakt og en togtur igjen før avreise. Wuhuuu! Har leserne mine det bra? Jeg håper dere har fått en like fin start på helgen som det jeg har. Jeg har pakket meg inn i gode og varme knestrømper denne morgenen og sitter i skrivende stund med en sovende Bella på fanget. Slik skulle jeg gjerne ha sittet i timesvis, men jeg har som vanlig en jobb å gjøre før jobb så nå skal jeg hive meg rundt!Jeg ville bare innom for å ønske dere en god morgen og en enda bedre helg! Jeg håper dere har det bra. <3Have a nice day! <3

Smakfull erstatning for lunsj

 

Puh! Da var jeg endeilg hjemme igjen etter å ha fått unnagjort en hel hau med ærend. Ah, så deilig å endelig ha alt klart til avreise! Ettersom jeg var så fantastisk treg med å få bestilt fly til gardemoen, var det ikke flere seter igjen fra Kjevik. Dermed må jeg faktisk reise inn til Oslo allerede i morgen natt. -Med tog! *Oppkast i halsen* Hehe, neida så fælt er det ikke. Jeg er ferdig på jobb klokken halv ti i morgen kveld, og da er det bare å pakke kofferten og dra til togstasjonen for å ta nattoget. <3 Jeg kjøpte meg et par nye bikinier og sportsbher i dag og da jeg slang det over kassa på Cubus begynte det endelig å gå opp for meg hva jeg skal få være med på. Jeg skal surfe i Marokko for svarten! Haha! Jeg gleder meg så sinnsykt mye.. 

Over til poenget med dette innlegget! Lunsj er et måltid som jeg slurver noe fryktelig med. Jeg skylder på at jeg ikke har tid til å lage meg noe mellom frokost og middag, men det er selvfølgelig bare tull. Alle har tid til å spise lunsj! I dag følte jeg meg dermed ekstra flink som til og med tok meg bryet til å lage en ordentlig sunn og god smoothie. Oppskriften får dere under her. Jeg tenkte jeg skulle bli litt flinkere til å dele gode smoothie-oppskrifter med dere igjen. Jeg var jo så god på det før!Du trenger: 1. 2 skrelte gulrøtter 2. 1 boks hermetisk ananas + juicen 3. 1 mango 4. 1 dl appelsinjuice 5. 6 isbiterSlik gjør du: 
1. Skrell gulrøttene, mål opp 1 dl appelsinjuice, og del mangoen i mindre biter.
2.
Hell alt av ingredienser i en blender og dur løs til du har en fin smoothie-konsistens. 
3. Tilsett mer is om du ønsker den kaldere og tilsett mer juice om du vil ha den mer rennende. Så er det bare å NYTE <3 Oppskriften holder til et stort glass! 
Doble gjerne oppskriften om du ønsker å lage litt mer.  

Jeffrey Campbell Syrus

  

Hei og hopp! Da ble klokken to før jeg rakk å starte på første bloggpost. Herlighet så fort timene flyr. Jeg reiser til Marokko om to små dager og har enda en hel del saker å ordne opp i før den tid. Fly til gardemoen skulle blant annet vært bestilt for... dager siden! Hoho, det ordner seg alltid. Jeg liker bare så alt for godt å gjøre ting heelt i siste liten. En medfødt dårlig uvane kanskje?

Jeg tenkte jeg kunne vise dere det nye Jeffrey Campbell paret som dukket opp i postkassen min i dag. Gjett om det skal få bli med til varmere strøk? De er ikke bare RÅfine, men veldig behagelige også. Jeg vet ikke hvordan Jeffrey Campbell får de megahøye hælene sine til å kjennes så gode, men jeg tror ikke jeg kunne vrikket foten min om jeg så gikk på fjelltur i disse.

Hva synes dere om mitt nye JC par? 
Skoene fås kjøpt på www.nevernaked.com HER 

            Mitt par er sponset av www.nevernaked.com

Cookies med Mars sjokolade

God kveld! SÅ hyggelig at dere likte hjemme-kontoret like godt som meg. Jeg sitter ved det i skrivende stund og på bildene her kan dere se hva annet det har blitt brukt til denne onsdagen. Jeg har bakt 30 nydelige mars-cookies! Eller, jeg vet ikke om det blir helt riktig å kalle det mars cookies når grunnoppskriften smaker vanilje. Det er vel heller vaniljecookies med marsbiter jeg har bakt! Resultatet ble uansett kjempebra. Så bra at jeg veldig gjerne vil dele oppskriften videre med leserne mine.

Dette er slett ikke vanskelig å få til, og selve kjeksdeigen er laget på 10 minutt så her er det bare å steke og nyte med et iskaldt glass melk til. Åh, gud så godt. Jeg trodde jeg hadde spist meg mett, men nå kjenner jeg at jeg har plass til en til. Haha!Du trenger: 1. 4 dl hvetemel 2. 3dl sukker 3. 2 egg 4. 1 ts vaniljeessens 5. 115g romtemperert smør 6. 1 ts natron 7. 1 ss mørk sirup 8. 2 store mars sjokolader hakket i små biterSlik gjør du: 
1.
 Sett ovnen på 175 grader og dekk et stekebrett med bakepapir. 
2. Pisk sammen romtemperert smør, sukker, vaniljeessens og sirup. 
3. Tilsett eggene. Et av gangen og rør godt mellom hvert av dem. 
4. Mål opp hvetemel og natron, og hell litt og litt i kakedeigen mens du hele tiden rører.
5. Når deigen er luftig og fin i konsistensen, kan du helle i den opphakkede mars sjokoladen. Jeg valgte å bruke 2 hele Mars sjokolader. Denne mengden sjokolade syntes jeg var helt perfekt. Når sjokoladen er fordelt godt inn i kjeksdeigen kan du legge en og en ts deig på stekebrettet til det er fullt. Jeg hadde 16 kaker på et stekebrett og det gikk helt fint. 
6. Stek midt i ovnen på 175 grader i ca 15 minutt. Følg godt med. Kjeksene er ferdige når de har fått en gyllen farge.Du kan alltids bytte ut mars sjokoladen med snickers eller en annen variant om du ønsker det!Denne oppskriften gir altså 30 små/mellomstore marskjeks! 
Nå får dere ha en fin kveld videre! Jeg har et kjøkken å rydde..

My new officeJeg klarer ikke å slutte og smile når jeg ser på mitt nye kontor. Jeg er så fornøyd med valg av ALT. Både bord, stol og pyntegjenstander! Dere som følger meg på instagram har allerede fått en sniktitt på det, men her får dere et lengre og bedre bildedryss av det hele. Jeg tror jeg skal ha skrevet hvor alt sammen er fra, men skulle jeg ha glemt noe så spør i vei!
1. Skrivebord, lampe, og stol fra Ikea. 2. Rosa tibetansk saueskinnspute fra Living. 3. Bilde, lys, lysestaker, blomster, vase, og love bokstaver fra Skeidar 4. Reinsdyr fra Skan Møbler 5. Hvitt bilde fra Netthandelen  6. Stige fra Ellos 7. Englevinger fra Upstairs

Nå hva synes dere? Ble det ikke bra? Jeg kan ikke tro at Jonas gikk med på å la meg få ha et rosa kontor i stuen. Hehe! -Men han måtte faktisk si seg enig i at resultatet virkelig gjorde noe med helheten for hele rommet. Nå mangler vi bare et par høye barstoler i et annet hjørne så har vi endelig fått stuen perfekt. Det har jammen tatt tid å innrede en dobbel så stor leilighet, men jeg har lært at man blir nødt til å bruke tid for å få det slik man vil! Det perfekte hjemmet kan ikke bygges på et blunk. <3

Jonas bekymret seg litt for at jeg aldri kom til å bruke skrivebordet mitt, men det er allerede blitt tatt vel i bruk det skal jeg si dere! Det kommer ikke bare til å være kontor, men også en slags arbeidsbenk! Ettersom den er hvit og plassert rett ved et stort og lyst vindu passer bordet perfekt som lokasjon for alle typer bloggbilder. Dagens bakverk ble blant annet både laget og knipset her! Mer av det skal dere få senere, og dere må bare glede dere for jeg har bakt de beste cookiesene noen sinne. Mihi!

 

Vi kommer nok til å kjøpe en stol til etterhvert!
Her er det nemlig stor nok plass til to arbeidere. <3

Vinn drømmedag med Jan Thomas og Cresco

 

2014 er visst året for fantastiske bloggkonkurranser. Vinneren av reisegavekortet er enda ikke kåret, og nå kjører jeg i samarbeid med Cresco Gold i gang enda en konkurranse med en helt vanvittig premie. Cresco har nå lansert en kampanje der premien er en total makeover med selveste Jan Thomas. Den heldige vinneren får ta med seg sin beste venn på en "bli ny dag for to" med en rekke skjønnhetsbehandlinger i studio til Jan Thomas. Høres fristende ut eller hva?

Cresco dekker i tillegg reise, overnatting og middag på en flott restaurant så her er det bare å nyte! Premien har verdi på over 15 000 kroner, og alt man behøver å gjøre for å være med i trekningen er å søke om Cresco Gold kredittkort. Har du kortet fra før av så holdet det at du bruker det. Det er helt gratis å bestille og gir flere fordeler. Cresco Gold egner seg foreksempel godt når man skal ut og reise. Kortet inneholder nemlig en gratis sms-varsling som informerer om alle transaksjoner. Dette gjelder både når du drar kortet i Norge og i utlandet. Med denne varslingen får man med en gang en bedre oversikt, og man slipper å bekymre seg for at kortet skal feilbelastes. Det er fort gjort! Jeg har selv gått på den smellen flere ganger på ferie. Betaler du minimum 50% av reisen med kredittkortet får du også en reiseforsiking som gjelder alle husstandsmedlemmer eller inntil 3 medreisende. Kanskje noe å huske på til neste gang en reise skal bestilles? Dere må gjerne lese mer om Cresco HER.Slik deltar du i trekningen om en drømmedag for to: 
1. Søk om Cresco Gold kredittkort gratis HER. 
2. Registrer deg i DETTE skjemaet.Deler også ut produktpakke
I tillegg til denne store konkurransen så har jeg fått lov til å dele ut produktpakken "More" fra Jan Thomas sitt studio. Denne har en verdi av 1395 kroner og inneholder en medium hairspray, shimmering mist, Serum, Oil non-oil og Powder puff. En rekke gode produkter. Her behøver dere bare å legge igjen en kommentar for å bli med i trekningen! Har dere lyst til å delta i enda flere konkurranser så vil jeg anbefale dere å følge med på DENNE facebooksiden. Her vil dere få muligheten til å vinne flere premier!

Legg igjen en kommentar og du er med i trekningen om produktpakken!

            Annonse

Jula varer helt til påske!Her er vi slett ikke verdige med julebrusen ser dere! Hehe, spesielt ikke når den er på tilbud og plassert rett ved kassa på ICA. En helt nydelig, indisk middag er oppspist og Jonas holder i skrivende stund enda på med kontoret mitt. Jeg er så spent på hvordan det blir! Vi er ihvertfall strålende fornøyde med vår nye tvkrok i stuen. Det er biltt så intimt og koselig her nå! <3

Tilbake til den gode middagen! Jeg fant en ny krukke i hyllen på Ica i dag og bestemte meg fort for å prøve den ut. "Mango Chicken Curry Saus" hørtes så absolutt ut som noe for oss, og det var det også. Spesielt kombinert med en håndfull ristede cashewnøtter. Jeg har ikke knipset noen fancy bilder til dere i kveld, men jeg legger ved denne enkle middagsoppskriften under her så kan dere velge selv om dere har lyst til å prøve det ut eller ikke. Vi likte det ihvertfall supergodt!Slik gjør du: 
1. Sett på ovnen på 200 grader og sett på en gryte med ris for to. 
2. Rist en håndfull usaltede cashewnøtter i en tørr stekepanne.
3. Ta bort de ristede nøttene og skjær to kyllingfilèter i terninger. Stek dem i litt olje til de er gjennomstekte.
4. Når kyllingen er stekt heller du over et glass "Mango Chicken" saus i merket Patak's. Varm det hele opp.
5. Sleng inn et par nanbrød i ovnen og la dem varmes i et par minutt. Strø over de ristede cashewnøttene rett før servering! Velbekomme! <3 Ønsker dere en fin kveld videre! 
Nå skal denne damen ut og unne seg litt usunn brunfarge. <3

Antrekk - 210114

 Puh! Da var Jonas og jeg endelig hjemme igjen etter enda noen timer med interiørshopping. Herlighet så mye tid vi har brukt på interiørbutikker de siste to dagene. Nå var det som nevnt kontor som skulle handles og kontor fant vi! Skrivebord, lampe og stol dro vi med oss hjem fra Ikea, mens detaljene ble valgt ut på Skeidar. Jeg fikk viljen min og kjøpte babyrosa blomster, babyrosa lys og et babyrosa bilde. Hehehe, for en snill mann <3 Kanskje jeg ble påvirket av mitt eget antrekk?

Hehe, jeg har visst kjørt helrosa i hele dag! Min relativt nye skjorte fra New Yorker har fått kommet på sammen med en knallrosa Isadora Leppestift. Fargen er 162 og den fås kjøpt på blant annet H&M. Håper dere har det bra! Nå skal jeg hive meg på kjøkkenet og lage oss en deilig indisk middag mens Jonas monterer på nye møbler. Håper sluttresultatet blir bra nå da!

 
Sko fra Bianco, Skjorte fra New Yorker, Skinnjakke fra Zara, Bukse fra Bikbok, Ringer fra Primark 

Hva har dere lesere funnet på i dag?
Flere som har vært på interiørshopping? 

Ommøblering for alle pengaGod morgen! Det ble ommøblering for alle penga i går kveld. Plutselig fikk vi en splitter ny sofakrok og halve stuen til overs! Hvem skulle tro at stuen kunne bli så stor bare ved å flytte på litt saker og ting? Nå har jeg fått et nytt, ledig hjørne og her skal Jonas og jeg sette opp et lite kontor til meg. Jeg får så vondt i rygg og nakke av å jobbe fra sofaen hver dag så nå skal jeg endelig få mitt eget lille kontor. Gjett om det skal bli fint! Jeg har allerede tegnet det perfekt i hodet mitt. Hihi!

Vi drar på Ikea så fort Jonas kommer hjem fra en runde shopping med guttaboys. Jeg skulle forresten gjerne ha vist dere før og etterbilder av stuen vår, men jeg har klart å glemme igjen den vanlige zoomelinsen hos Kristinemor, så nå om dagen har jeg bare portrettlinsen i hus. Jeg får hente det riktige objektivet i kveld så får dere se stuen når kontoret også er kommet på plass! Jeg har forresten prøvd å legge ut en videosnutt på instagram i dag, men det er vel ingen stor overraskelse at jeg ikke fikk det til. "Video misslykkes" kommer opp hver gang og jeg vet ikke hva jeg gjør feil. Jeg får ringe nyteknologiens mester "Annika" litt senere og få henne til å lære meg. Jeg hadde så lyst til å vise dere en videosnutt av lille Bellus <3Jeg finner nok ut av det i løpet av dagen. marthekborge heter jeg!
Ønsker dere en knalltirsdag! Så skrives vi igjen litt senere. 

Ny HBO serie: True Detective

Er det noen som er kjent med "True detective?" Søndag 12 januar hadde HBOs nye serie "True Detective" premiere. 2,3 millioner mennesker satte seg foran den amerikanske tvkanalen HBO for å se aller første episode. Kanskje ikke så rart når en av hovedrollene er Matthew McChonaughey? Verdens deiligste mann! Hoho. Han fungerer ihvertfall som godteri for mine øyne.

Dagen etterpå, 13 januar hadde serien norgespremiere på streamingtjenesten HBO Nordic. Kanskje noen av dere så den første episoden? Det gjorde ihvertfall Jonas og jeg. Vi har lenge vært på utkikk etter noen nye serier å bli avhengige av, og nå har vi faktisk funnet flere nye favoritter. "Girls", "Game of Thrones" og "True Detective" er noen av dem og alle kan sees på HBO Nordic sin streamingtjeneste. Dere må gjerne ta en titt på utvalget HER. Vi må jo ha litt å titte på før vi legger oss om kveldene!I "True Detective" følger vi to politietterforskere spilt av Woody Harelson og Matthew McConaughey. En kvinne blir funnet drept på et jorde i Louisiana, og mordet har skremmende mange fellestrekk med et som ble begått 17 år tidligere. De to politietterforskerne blir satt på saken og handlingen starter i 2012. Matthew McChonaughey spiller en kynisk mann som har mange problemer på privaten. Han sliter blant annet med hallusinasjoner og har i sine yngre dager tatt en større del i narkomiljøet. Martin Harts spiller den andre politietterforskeren og er kjent for å være populær i både jobb og på privaten. Denne fasaden forandrer seg derimot etterhvert som man blir bedre kjent med hovedrollene. "True Detective" handler i hovedsak om forholdet mellom disse to. De samarbeider godt under etterforskningen, men fremgangen er likevel ganske treg. Serien bruker mer tid på å la oss bli kjent med hovedrollene, enn på å finne en løsning på det mystiske mordet. Fortid og nåtid blir koblet sammen og hovedpersonene er så interessante i seg selv at det er disse som lokker meg til å ville følge med videre.
True Detective består av 8 episoder hvor hver episode varer i 60 minutter. De første episodene av True Detective kan dere se på HBO Nordic for 79kr i måneden HER. Ellers finnes det et enormt utvalg blant andre filmer og serier som du kan se akkurat når og hvor du vil så lenge du har tilgang til internett! Alle nye serier til HBO får man sett 24 timer etter den amerikanske premieren.Har dere sett eller hørt om True Detective? Hvis ikke så må dere se traileren!
Jeg tror dere får ekstra lyst til å se serien så fort dere ser fjeset på Matthew MacChonaughey. <3

                 
     Annonse 

Antrekk - 200114God kveld! Så hyggelig å høre at dere likte både oppskrift og vårt nye interiør. Det setter jeg STOR pris på å høre. <3 Jonas er nå blitt kjørt på jobb og jeg er ferdig med alt som er av skrivearbeid så nå skal jeg faktisk sette av resten av kvelden på å utforske instagram. Jeg har ikke vært så flink på å svare på kommentarene deres der inne. Det skyldes rett og slett at jeg ikke engang klarer å treffe tastaturet på min nye mobil. Haha! -Og disse ordforslagene som dukker opp går meg på nervene!

I det jeg tror jeg har vært flink å svart venninnen min "Siri" på instagram, ser jeg plutselig at alt jeg har klart å sende inn i kommentarfeltet er "@Sur". Arh.. Setningene forsvinner ut i løse luften og før jeg vet ordet av det har jeg tagget et vilt fremmed navn.. Så gir jeg opp med en gang vet dere. Tålmodighet eier jeg ikke. Hehe! Nei, jeg får bare se og sette av hele kvelden til å lære meg dette. Jeg synes jo det er superstas at nærmere 7000 følger meg allerede. Responsen er jo helt enorm! Kjempegøy :D


Bukse fra New Yorker, Vest fra Gina Tricot, Pink Pink skjorte fra www.madlady.se HER, sko fra Nelly

Haha! Jeg ser gal ut <3 Skulle tro jeg møtte snøen for første gang!
Følg meg på instagram: marthekborge heter jeg der.  

På interiørshoppingOkei. I dag er jeg bra glad og fornøyd. Dere forstår kanskje hvorfor? SE på alle disse fine tingene da! Jonas og jeg dro på Skan Møbler for å handle interiør på salg i dag. Jeg hadde aldri vært der før i dag, men Jonas var fast bestemt på at dette var butikken vi måtte dra til ettersom han hadde sett at de skulle ha både 30 og 50% på store deler av butikken sin. 

Best å høre på mannen! Det er stort sett han som vet best. De hadde SÅ sinnsykt mye fint, og alt vi dro med oss hjem var som Jonas hadde sagt, på 30 eller 50%. Endelig skal vi få orden på gangen vår. Vi har kjøpt inn de mest majestetiske interørdetaljene jeg har sett i hele mitt liv så nå bør inngangspartiet vårt ihvertfall bli det fineste i gata!

 
 

Herlighet så bra dette skal bli. Stuen vår skal også ommøbleres nå. Vi er ikke helt fornøyde med måten vi har utnyttet plassen på så i kveld skal alt flyttes på. Jeg kjenner jeg gleder meg! Ommøblering kan være noe av det morsomste jeg vet om. Det er jo som å flytte ut og inn i et splitter nytt hjem! Haha, hvem er det som ikke synes det er gøy? Forandring fryder sier nå jeg.Fant dere noe som falt i smak? Alt er fra butikken Skan Møbler. 

                 Følg meg gjerne på instagram: marthekborge 

Oppskrift: Fransk løksuppe

Se hva jeg har laget meg denne mandagsmorgenen! Herlighet så smakfullt og godt. Hvem skulle tro at jeg kunne lage noe som var både godt og sunt? For løksuppe må da være sunt! Ihvertfall minus ost og ristet spiralloff. Suppen består i hovedsak av vann, grønnsaksbuljong og løk, men med litt tilsatt timian, hvitløk, soyasaus og pepper blir den bare himmelsk på smak.

Ikke undervurder min franske løksuppe sier jeg bare! Og ikke dropp verken gratinert ost eller ristet brød. Det er prikken over ien etter min mening. SÅ forbaska sunn kan jeg være i et annet liv! Suppen er enkel å lage, men beregn likevel en times tid på kjøkkenet ettersom løken skal stekes godt før det hele skal koke i 20 minutter. Jo lengre tid du bruker, jo mer smak får du!Du trenger: 1. 3 gule løk grovhakket 2. 2 fedd hvitløk knust 3. 2ss smør til steking 4. 1 ss soyasaus 5. 2 ristede brødskiver hele eller i terninger 6. 2 ss frisk oppkuttet timian 7. 6 dl vann + 1 grønnsaksbuljong 8. Salt og pepper 9. 1 dl revet ost.Slik gjør du: 
1. Start med å skrelle og kutte opp de tre gule løkene. Disse skal stekes i en middels varm stekepanne. Stek det hele i 2 ss smør til løken er blitt myk og slapp. Jeg lot det hele ligge i ca 25 minutter. Tilsett gjerne også 2 ss med finhakket timian her.
2. Mos to fedd med hvitløk og tilsett dette i stekepannen mot slutten av steketiden. 
3. Mål opp 6 dl vann og smuldre opp en grønnsaksbuljong i vannblandingen. 
4. Hell grønnsaksblandingen og 1 ss soyasaus i stekepannen med løk. La det hele koke i ca 20 minutt. Smak til med pepper.
5. I mellomtiden kan du riste brød. Jeg valgte å bruke spiralloff. Legg et par tynne skiver med brød i en helt tørr stekepanne og trykk brødskiven ned mot varmen til den har blitt gyllen og sprø. Vend og gjør det samme på motsatt side.
6. Når løksuppen er ferdigkokt i stekepannen heller du den over i mindre porsjonskåler. De må være ildfaste. 
7. Legg en ristet brødskive på toppen av suppen og strø over så mye revet ost som du måtte ønske.
8. Sett ovnen på "grill" på 225 grader og stek suppen med brød og ost høyt i ovnen i ca 5 minutt. Følg med!Håper det smaker! Dette kan fungere som både forrett og hovedrett.
Så det godt ut? Min oppskrift er beregnet for to personer.  
 

             Følg meg gjerne på instagram: marthekborge 

Antrekk - 190114

 God kveld! Nå sitter jeg i stuen til Kristinemor og blogger! Har dere fått en fin søndag så langt? Her er det filmkveld med taco og usunnheter som står på planen! Jeg har ikke sett Kristine på måneder så nå var det på høy tid å dra på besøk til henne igjen.

Bella har også blitt med og ligger nå nesten rett ved siden av Kristines pus og snorker. Jeg har et mål om å få katt og hun til å bli bestiser innen kvelden er omme.. Hihi. Mission almost completet! Under får dere dagens antrekk i et lite bildedryss! En splitter ny skjorte fra www.madlady.se har fått kommet på. Har du lyst på den selv så fås den kjøpt for 399kr HER.

 
Sko og clutch fra Primark, Jakke fra Bikbok, Skjorte fra www.madlady.se, bukse fra New YorkerJeg ville bare innom og dele antrekket mitt med dere.
Nå får jeg være litt sosial her! Ha en fin søndag videre dere. <3

En romantisk helaften

ÅH! Jonas var så flink i går. Tidenes gentleman. Mens jeg blogget, besvarte kommentarer og stelte meg for kvelden, kokkelerte mannen på kjøkkenet, dekket tvstuen og pyntet med stearinlys. Da klokken nærmet seg halv ni fikk jeg lov til å komme inn og da var maten servert. Fy søren så romantisk han hadde stelt det i stand. Sterinlys over alt, vin, marinert både kjøtt og scampi, salat og ris. Mmm! Maten smakte nydelig, vinen smakte nydelig og med en nydelig mann ved min side kunne ikke kvelden ha blitt bedre. Den endte som planlagt i jacuzzien, og ettersom dette var SÅ fantastisk deilig bestemte vi oss for å sove over og ta et morgenbad i dag også. Det vet dere som følger meg på instagram alt om allerede! Hehe. Litt bading i snø ble det også! 
Se på all den gode maten da dere! FOR EN MANN <3 <3 Jeg er jammen litt av en heldiggris! Eller hva?
Håper ikke jeg er alene om å ha kapret meg en slik mann. 

The perfect dressHurra! Da var det helg for min del også. Ihvertfall nesten. Jeg har en hel hau med mail og kommentarsvaring som skal tas igjen i kveld, men det er bare hyggelig! I skrivende stund sitter jeg hos svigers. Jonas står og kokkelerer på kjøkkenet og jeg har blitt plassert i stuen. Jeg har fått klar beskjed om å ikke komme inn før jeg har fått klarsignal så nå er jeg jammen spent på hva gutten steller i stand til der inne! Jeg har på følelsen at det er noe romantisk noe. Hihi! For anledningen har jeg tatt på meg tidenes kjole. Den dumpet ned i postkassen vår i går, og jeg ble så glad! Den er utrolig fin på bildene, men i virkeligheten er den enda flottere. Jeg tror faktisk jeg vil påstå at dette er den fineste kjolen jeg eier! Den koster 499 og fås kjøpt HER. Ellers må jeg selvfølgelig si at jeg synes det er kjempestas å se at så mange følger meg på instagram allerede! Jeg brukte hele pausen min på å prøve å oppdatere instagram med et bilde, men det tar jammen tid når man er tilbakestående på den teknologiske fronten. Jaja, jeg synes ihvertfall at det er moro! -Og tusen takk for alle de fine kommentarene dere har lagt igjen. <3 Herlighet. Hvis det er sånn det er å ha instagram så lurer jeg på hvorfor i all verden jeg ikke har laget meg det før! 

Likte dere kjolen? Min kjole er sponset fra www.madlady.se
Lover å knipse masse bilder til dere i kveld! 

                      Følg meg gjerne på instagram. marthekborge heter jeg!

Jeg har fått instagram!
Åjada! Etter fire uker med en iphone (til pynt), har jeg endelig opprettet meg konto på instagram. Hurra! Cathrine prøvde å lære meg det i går kveld, men gi meg noen dager så skal jeg nok få satt meg ordentlig inn i det. Foreløpig føler jeg meg som et levende spørsmålstegn der inne. Hehe! Er det sånn det føles å være nybegynner som blogger? Hva deler man på instagram? Hva skriver man? Skriver man i det hele tatt? Hvor ofte skal jeg oppdatere? Hjelp! Jeg kunne stilt tusen spørsmål, men jeg får vel bare ta tiden til hjelp og prøve meg frem. Innen en uke skal jeg være dronningen av instagram! Høhø. Neida, men jeg gleder meg spesielt til å dele bilder fra Marokko kjenner jeg! I dag er det nøyaktig en uke til avreise og jeg gleder meg som en GAL.

Nå skal jeg av gårde på jobb for tredje og siste dag. Jeg har ikke rukket å lese en eneste kommentar fra det siste døgnet, men jeg lover å ta alt igjen når jeg kommer hjem i kveld. Jonas henter meg på jobb klokken seks og kjører meg til romantisk aften hos svigers. Åh som jeg gleder meg til romantisk middag, vin og et varmt bad i jacuzzien! Det skal bli F-A-N-T-A-S-T-I-S-K.Følg meg gjerne på instagram! Jeg heter marthekborge. 
Forhåpentligvis så dukker det opp noen bilder der i løpet av dagen!

Det er endelig helg!
... og klart for tacokveld med norske talenter og verdens beste venninne. Denne helgen kommer til å bli så bra. Jeg hev meg ut i snøkaoset allerede halv åtte i dag tidlig! Klokken fire var jeg ferdig på Vero Moda og da brukte jeg den neste halvtimen på å grave frem bilden på parkeringsplassen. Ja jeg kjørte like greit forbi det store, ledige parkeringshuset på morgenkvisten.

Så dum kan man bli. FOR et vær. Nå skal jeg straks av gårde til Cathrine, og snille Jonas har lovet å kjøre meg! Jeg stoler nemlig ikke på mine egne kjøreferdigheter i denne galskapen. Hoho! Håper dere har fått en fin start på helgen dere også. Jeg skal nyte fredagskvelden til det fulle og få Cathrine til å laste ned instagram for meg. I dag forsto jeg nemlig at simkortet til iphonen aldri kom til å komme i posten og at jeg faktisk måtte dra på butikken og kjøpe det selv. Hehe. So i did! Endelig er ikke iphonen lengre bare til pynt i vinduskarmen <3 Jeg lover å fortelle dere hva jeg heter(?) på instagram så fort jeg har laget meg konto. Ha en riktig GOD HELG alle sammen!
Kjolen jeg har på meg er egentlig en genser fra Vero Moda.  

Nøkkelplagg for våren 2014

Det er ikke vår riktig enda, men det er aldri dumt å ha en viss peiling på hvilke trender som vil prege nærmeste fremtid! Butikkene er alltid tidlig ute, og når våren endelig er her så har sommervarene kommet på plass. Man behøver jo absolutt ikke å følge enhver trend, men jeg liker ihvertfall å bli inspirert av dem. Det er så mange trender som går igjen og igjen år etter år, og da har man gjerne allerede noen trendplagg i garderoben fra fjoråret. Det er jo gull! Et godt eksempel på et trend som jeg tror har gått igjen de fem siste årene nå er "Sportylooken". Her gjelder det å sette sammen antrekket riktig så det ikke ser ut som du skal av gårde på trening. Man må gjerne kombinere en casual sweatshirt med et pent skjørt.

Hvorfor ikke? Takket være den sporty trenden kan man i dag fint kombinere en joggebukselignende bukse med et par høye hæler eller en løs og avslappet t skjorte med en penere blazer og et digert statement smykke til. Alt går ann, just make it pretty! Metalliske plagg, luftig netting, duse pastellfarger, bare skuldre, blomster, magetopper, lange cardigans, kjoler, skjørt og jumpsuits er også noe som vi vil se mye av til våren 2014. Det er ihvertfall det catwalkene spår! Så gjenstår det bare å se hvor inspirerte butikkene lar seg bli.Nelly har ihvertfall latt seg inspirere med både jumpsuits, lange lengder, sweatshirts, drapped skirts, bare skuldre og noe metall! Trenden med peplum ser ut til å fortsette med en ny vri, og det samme gjør spaghettistroppene. Jeg er åpen for det aller meste og synes i grunn alt av vårtrender høres spennende ut i år! Ihvertfall nesten. Netting og pastell kjenner jeg at jeg enda er litt lei av, men kjenner jeg meg selv rett så tar det ikke lange stunden før jeg endrer mening. Pasteller er jo så fint om man bare kombinerer fargene riktig! Under ser dere mine favoritter fra Nellys vårkolleksjon. Jeg har valgt ut 10 nøkkelplagg som jeg selv gjerne skulle hatt i garderoben for våren 2014.

1. Sweatshirten kan brukes til så mangt! Den kan brukes som den store, gode og varme kosegenseren den er, eller den kan kombineres med et pent skjørt. Et skinnskjørt foreksempel? Tykke maxikjoler og lange maxiskjørt er også perfekte plagg som kan kombineres med en sweatskirt. Hiv over en løsere genser og du har gjort antrekket mye mer hverdagslig. For ikke å snakke om varmt og behagelig!

2. Disse halv-vridde skjørtene er noe av det beste med vårmoten etter min mening. Man må jo elske denne trenden? Tenk når de halvvridde kjolene kommer? Gjett om jeg skal sikre meg et par av disse til våren! Skjørtene jeg har valgt ut fra Nelly ser ut til å gå til alt. Man kan kombinere det med en løs, pen spaghettistroppet topp, man kan hive over en sweatshirt eller man kan gå for en stram, liten magetopp.

3. Bare skuldre. Min favorittrend for våren 2014. Jeg elsker bare skuldre! Enten det er to eller bare en skulder som vises. Har jeg en stor genser som jeg kan dra ned over den ene skuldra så gjør jeg mer enn gjerne det. Topper eller kjoler med bare skuldre er jo bare det fineste som finnes? Gjerne hvis plagget i tillegg er langermet og kombinert med et pent smykke i halsen.

4. Spaghettistroppene. Jeg har aldri sett på singletter med spaghettistropper som en egen trend, men nå ser jeg jo disse slanke stroppene over alt. Det er jeg veldig glad for. En enkel, gjerne løs topp med spaghettistropper er absolutt et av vårens største nøkkelplagg.

5. Jumpsuiten har vi sett alt for lite til de siste årene. Utvalget i butikkene har ihvertfall ikke vært til å skryte av. Nå har ihvertfall Nelly tatt inn en rekke vårlige jumpsuits og det kunne ikke passet meg bedre. En jumpsuit kan man både kombinere med høye hæler eller lave sandaler. Uansett hva du måtte velge så er antrekket en sikker vinner. Jeg må ha minst èn sort og en mønstrete jumpsuit i vår.

6. Lange lengder. Dette har dere vel allerede sett mye til i butikkene? Lange cardigans, lage kjoler og maxikjørt med splitt. You gotta love it! Garderoben min er allerede full av disse nøkkelplaggene og jeg tar dem i bruk nesten hver eneste dag.

 
 
 

Håper dette ga dere noe inspirasjon og innsikt i vårtrendene 2014!
Har dere noen favoritt-trender i vår? Klikk på bildet for å komme til plagget.

Annonse

Marthes lynkurs for amatører
Jeg tenkte i grunn bare å holde et lite lynkurs i redigering for dere denne fredagsmorgenen. Nå er det sikkert noen av dere som ler og det med god grunn. Bloggeren som aldri engang har lært seg på photoshop skal holde kurs i redingering. Hah!

Det skyldes rett og slett at jeg den siste tiden har jeg fått så utrolig mange spørsmål rundt bilderedigeringen min. Jeg svarer på alle spørsmål som dukker opp i kommentarfeltene, men når noen kommentarer går igjen og igjen hver eneste dag så tenker jeg at det kan være lurt å svare i et eget blogginnlegg. Er ikke det greit? Noen ser kanskje for seg at vi bloggere har de mest avanserte redigeringsprogrammene på markedet? For all del.. Noen har det kanskje også, men flesteparten tror jeg holder seg til de aller vanligste programmene. Som photoshop foreksempel. Jeg som ikke engang klarer å beskjære et bilde i photoshop, må ty til andre midler. Mindre avanserte midler. Hold dere fast for her kommer svaret på det store redigeringsspørsmålet deres! Jeg bruker www.pixlr.com. Og windows Live Gallery. Samarbeidspartnerene mine ler av meg når jeg nevner det sistnevnte. For å være ærlig så har jeg aldri forstått hva man skal med noe annet. Hva mer trenger man? Bildene blir jo kjempefine! Jeg har ihvertfall aldri fått klager på at bildene mine ikke er bra nok. Tvert imot! Er det noe jeg får komplimenter for så er det bildene!Bilde til venstre er uredigert, mens bilde til høyre er redigert i www.pixlr.com. Mange av dere er nok godt kjent med denne redigeringssiden fra før av, men jeg har lyst til å fortelle litt om mine favoritteffekter likevel. Disse bildene ble tatt da Jonas og jeg satte i et Pariserhjul. De ble altså tatt gjennom en glassrute og dermed var det vanskelig å få fargene klare og fine. Likevel ser dere at bildet til venstre nesten har for sterke farger. Det skyldes at jeg har lagt på en effekt som heter "Ingrid". 

Slik gjør du - Amatørguide:
1. Klikk deg inn på www.pixlr.com 
2. Klikk deretter på knappen "Pixlr Express".
3. Last så opp bildet du ønsker å redigere ved å klikke "browse"
4. Når bildet ditt dukker opp, klikker du videre på "Effect", deretter "Sutble" og så "Ingrid". 
5. Nå vil bildet ditt få en mye sterkere kontrast. Fargene vil med en gang bli mye sterkere. 
6. For å lagre effekten, klikker du "apply" og ønsker du dobbel effekt kan du klikke "Ingrid" en gang til. Det er det jeg har gjort på mine utsiktsbilder og bildene mine ser nesten tegnet ut! Dette er ikke en effekt som jeg liker å bruke på alle bilder, men av og til kan det være morsomt med noe annerledes! Er dere ikke enige?

Under finner dere nok et uredigert bilde til venstre og et sort/hvitt redigert bilde til høyre. Denne effekten kan dere også gratis sette på i pixlr. Effekten heter "Agatha" og dere finner den under knappen "Too old". Tar jeg et mindre bra bilde så er det så utrolig lite som skal til for å få det til å bli bra! Legg på en kul effekt eller en forsterkning av farger og kontraster så blir det plutselig bra likevel! Man behøver verken dyrt kamerautstyr eller redigeringsprogram for å få fine bloggbilder. Prøv dere frem! www.pixlr.com er helt gratis og man kan lage bildecollager, legge på bilderammer, fine effekter, og tekster. Jeg vet for å være ærlig ikke hva jeg skulle ha gjort uten dette programmet. Det har jo absolutt alt jeg trenger!

  

Det var ukens lynkurs + svar på leserspørsmål! To fluer i en smekk!
Ønsker dere alle en GOD HELG! Vi skrives igjen senere i dag.  

One year ago
Da var jeg endelig hjemme igjen etter en kjempefin torsdag på Vero Moda! Jeg rakk aldri å spise frokost så dagens første måltid ble inntatt klokken halv ti i kveld. Ikke vet jeg hvor jeg har fått energien min fra i dag, men jeg har utrolig nok klart meg helt fint. Fysj! Jeg MÅ skjerpe matvanene mine. Jeg tror jeg kan leve på luft om dagen og det er slett ikke sunt. *Skjerpings!*

Jonas og jeg tok antrekksbilder i tidenes sluddstorm rett før jobb i dag, men bildene ble så dårlige at jeg ikke har lyst til å dele dem på bloggen. I stedet fikk jeg lyst til å dele noen av antrekkene som jeg gikk med for nøyaktig et år siden! Jeg synes det er så morsomt å mimre litt. Det føles så vanvittig lenge siden jeg knipset disse antrekksbildene, men samtidig så husker jeg ethvert antrekk som om jeg gikk i det i går. Dere som har fulgt meg i lange stunder nå.. Kan dere tro at det er et helt år siden disse bildene ble tatt? Var det ikke i går? Jeg husker jo til og med hva jeg gjorde etter at disse bildene ble tatt. Haha!   

Det er jammen morsomt å se hvor mye man forandrer seg!
Kjenner dere igjen noen av disse antrekkene fra januar i fjor? 

Innkjøp fra ManchesterPuh! Da var jeg i mål med morgenens "to do" liste. Jeg ble aldri ferdig med skrivingen i går kveld og måtte ta noe av det igjen på morgenkvisten. Ellers har jeg vært tom for strøm på mobilen de siste 16 timene og dermed forsvant også halvannen time av morgenen til besvaring av meldinger. At jeg aldri lærer! Nå begynner jeg på jobb om et par timer, og der blir jeg til sent i kveld. Jeg har ikke vært på Vero Moda på over en uke nå så det skal bli godt å komme i gang igjen! I helgen kjører vi 25% på hele butikken så dere fra sørlandet har bare med å komme innom :D Jeg kommer også til å være på jobb fra 12 til 18.00 på lørdag. 

Så vet dere det! Den fine klokken i rosegull og leopard fikk jeg av Jonas da vi var i Manchester. Var den ikke søt? Jeg har aldri sett noe lignende. <3 Resten av innkjøpene har jeg kjøpt selv, og alt sammen er fra Primark. Jeg gleder meg sånn til å få tatt det i bruk! Kanskje jeg kan ta med mine nye kjoler til Marokko? OM NI DAGER! Hihi. *Gliser fra øre til øre*Kjole fra Primark til 30 kroner. Den var så billig at jeg ikke orket å prøve den på i butikken. Heldigvis satte den som et skudd!Hva synes dere? Det var siste rest av Manchester-innkjøp! 
Dere får ha en god torsdag så lenge. Jeg må få i meg noe frokost! 

Rock that short hair

God kveld kjære lesere! Jeg er bare innom for å vise dere litt flere bilder av min nyklippede sveis. Håper jeg kler den! Det virket ihvertfall sånn på kommentarene under forrige innlegg. Hihi, men nå er dere jo alltid så gode. <3  
 
Jonas kom akkurat inn døren her, og vet dere hva? Han har vært så romantisk i dag at han fortjener all skryt han kan få! Da jeg satte i frisørstolen fikk jeg plutselig en lang invitasjonmelding hvor min kjære ba med på romantisk middag etterfulgt av jacuzzibad og noe "sprudlende i glasset" som han så fint skrev. Hehe, har dere hørt? Jeg kjente jeg ble som nyforelsket igjen i det øyeblikket jeg leste denne meldingen. Førstkommende lørdag skal han altså ha booket svigerforeldrenes jacuzzi så vi kan ha en romantisk kveld med god middag, bading og vin. Ah, det kunne ikke fristet mer nå som snøen til og med er her.

Som om ikke dette var bra nok, har han lovet meg å lage kotelett-middag til meg så fort han har kommet ut av dusjen. "Du har jo litt arbeid å gjøre i kveld, så bare sitt der du".. Haha, lurer meg på hva jeg har gjort for å fortjene denne luksusen..
Jaja, jeg kan definitivt ikke klage på mannfolket jeg har blitt utdelt! <3
Ønsker dere alle sammen en god natt. Jeg har litt skriving å få unnagjort i kveld!

The new me!Da var jeg hjemme etter noen hyggelige timer i frisørstolen! Flinke Marianne fra Komponisten har nok en gang ordnet meg og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Etterveksten er borte vekk, og jeg har i form av striper fått testet ut noen helt nye farger fra Loreal. So far, so good! Tenk nå skal jeg ha "kort" hår i fire uker. Det blir så rart! -Men samtidig så deilig. Jeg tror faktisk at det skal bli en fryd å ha det slik i en liten periode. Det sier jeg ihvertfall nå! Hehe, vi får se hva jeg sier om et par uker. 

Har dere lyst til å bestille time hos Kristiansands nye bloggfrisør, (for ikke å snakke om kjendismamma) så kan dere booke en time over nett HER, eller ringe direkte til Komponisten på 38090885. Det finnes ikke hyggeligere sted å ordne håret. <3

Hva synes dere? Fargen trengte en boost, tuppene trengte en stuss og etterveksten måtte bort. Nå er alt gjort og jeg kjenner meg SÅ mye freshere! Loreal produktene som dere ser under her, er noe jeg fikk med hjem fra Komponisten frisør i dag. Dette er en solserie som tar vare på hårfargen når du reiser på sydenferie! Jeg reiser jo til Marokko om 10 dager og vil nødig ødelegge den nye fine fargen så raskt! Derfor har jeg fått både shampoo, balsam og kur som skal passe på at håret mitt holder seg under surfeuken. Oljen "Mythic Oil" av Loreal passer også ypperli å ta med på sydenreise. Ikke bare fordi et par dråper gir god fuktighet til tørt hår og slitte tupper, men også fordi man kan smøre inn kroppen med den! Etter en lang dag i solen, kan man til og med smøre inn huden med denne godluktende oljen.. Alle disse produktene fås kjøpt på Komponisten Frisør.

 Komponisten sin facebookside kan dere ta en titt på HER
Jeg har knipset noen flere bilder av håret forfra. Disse kommer senere!

           Min behandling er sponset 

Vår lille kosestundMorn morn! Nå sitter jeg mest sannsynlig i frisørstolen til Marianne på Komponisten. Jeg tenkte jeg måtte forhåndsskrive et lite innlegg til dere ettersom jeg kommer til å være på farten hele dagen. Jeg sto opp alt for tidlig for å kjøre Jonas på jobb, dro videre rett til frisøren, og så fort jeg er ferdig her drar jeg i møte med regnskapsfører. Som dere kanskje la merke til på antrekksbildene i går, så er extentionet mitt tatt bort. Jeg har fått mitt korte hår tilbake, og nå behøver det både farge og klipp!

Lurer på hva jeg skal finne på denne gang.. Jeg aner faktisk ikke om jeg vil fortsette med denne brunfargen eller om jeg vil legge lyse striper i det. Kanskje jeg bare må la Marianne bestemme.. Eller hva mener dere? Lyst, mørkt, begge deler? Disse bildene tok vi i går etter en liten tur i snøen. Bella har aldri vært gladere for å komme hjem til den gode og varme stuen igjen. Hehe, hun er ikke særlig begeistret for den hvite massen som faller fra himmelen, men ut på tur må hun likevel.Jeg tror jeg ble tilgitt da hun etterpå fikk ligge på magen med puppen som hodepute.
Det ser ihvertfall sånn ut! Ønsker dere en god dag så skrives vi igjen snart!

Jeg skal til Marokko for å surfe!

  

Hold dere fast! For to dager siden fikk jeg tilbudet om å reise ned til Marokko for å lære meg å surfe med Lapoint! En reise som dette har av en eller annen grunn bare vært en fjern drøm som jeg aldri trodde skulle gå i oppfyllelse. Vel, her sitter jeg 11 dager før avreise og gleder meg som et barn! Jeg skal bo i Marokkos surfeparadis Taghazout og ha gåavstand til de beste surfespotsene. Den eksotiske stranden Panoramas ligger like ved campen, og her har jeg på følelsen at jeg også kommer til å nyte noen timer med yoga. Jeg har aldri prøvd det før, men jeg ser at yogatrening i soloppgangen er en frivillig del av programmet på campen. He-rre-gud så gøy! Hallo i luken, jeg skal endelig få lære meg å surfe! Åh, for en drøm. Jeg skal bort fra kulden, bli kjent nye, fine mennesker, enda et nytt land og enda en ny kultur. Jeg kunne ikke vært gladere.

Ettersom jeg aldri så mye som har rørt et surfebrett, starter jeg på level 1. Jeg vil lære alt fra bunnen av, få tett oppfølgning og gode instruktører som sørger for at jeg surfer på de riktige strendene. En dag kan foreksempel starte med en time yoga på stranden i soloppgangen, deretter spiser vi frokost før vi drar ut for å surfe i noen timer. Når kroppen begynner å bli sliten bærer det til lunsj før vi får fritid til å sole oss ved bassenget, drikke noe kaldt i loungen, ha det moro på stranden eller ta en uflukt! Jeg har på følelsen at jeg kommer til å lime meg selv til det surfebrettet. Nå har jeg fått muligheten til å lære meg å ri på bølger, og det skal jeg jammen gjøre! Hihi, jeg kan virkelig ikke vente med å komme frem, kjenne sanden mellom tærene, skrive om opplevelsen og vise en hau av bilder fra både surfingen, området, campen og alt det morsomme jeg måtte finne på.

 
 


Lapoint er en tilrettelegger for actionsport utenom det vanlige. De tilbyr den perfekte ferie for deg som ikke foretrekker å bare ligge på solstolen. Lapoint har ikke bare surfecamp i Marokko, men også blant annet i Sri Lanka, Bali, Portugal og Costa Rica. Dette tenkte jeg at jeg kunne komme tilbake til litt senere! Er det noen som nå kjenner seg så reiselystne at de ønsker å hive seg med på tur så kan jeg informere om at det slett ikke er umulig! Det er enda noen ledige plasser igjen allerede den uken jeg drar på, og får dere tak i flybilletter gjennom Norwegian så vil hele turen komme på rundt 5741 kroner. Da er alt av mat, opphold, fly, surfeutstyr og instruktører inkludert. Det ville ikke vært feil eller hva? Hihi. Dere kan booke dere inn på nøyaktig samme reise som meg HER til 4190 kroner. Flybilletten bestiller dere HER fra 1551 kroner. Kanskje vi sees i Marokko?Jeg håper dere gleder dere til å se meg på surfebrettet!
Jeg gleder meg ihvertfall en hau til å blogge fra Marokko.

 
      Min reise er sponset av Lapoint 

Antrekk - 140114

Jeg skulle så absolutt ikke gå kledd som om det var 20 varmegrader ute i dag. Jeg glemte bare igjen halve antrekket hjemme. Blant annet den gode og varme ytterjakken... Fint for meg! Jeg vet ikke hvordan jeg klarer å få det til å se så deilig og varmt ut, men det var det altså ikke. Gud hjelpe meg som jeg torturerte meg selv under denne antrekkshooten. Haha! Jonas så faktisk ut til å være lettere imponert over hvor flink jeg var til å late som. Han selv sto innpakket i sin tykkeste vinterjakke og hylte og skrek "hvis ikke du snart blir ferdig med poseringen vil fingrene mine fryse fast i kamera!". Så fort siste bilde var tatt gjorde han det veldig klart for meg at han aldri kom til å ta bilder av meg under slike omstendigheter igjen. Hehehe.. Vi får se på det. <3 

Nå skal jeg lage lasagne til oss! Hørtes ikke det godt ut? Hjemmelaget til og med! Oppskriften har jeg delt med dere før, men om dere skulle ha gått glipp av den så finner dere den HER. Nei nå får jeg vann i munnen.. Jeg får hive meg på kjøkkenet!

 
Sko fra Nelly, Genser fra Zara, og bukser fra H&MLover å kle meg bedre i morgen bestemor! 

Hjemmelaget kakao

God formiddag til mine kjære, gode og trofaste lesere! Jeg har vært lys våken siden klokken syv i dag morges ettersom jeg skulle gjøre noen ærend før møtet med regnskapsføreren min. -MEN så ble det noen endringer i planene, møtet ble utsatt og jeg fikk plutselig et par ledige timer til å lage meg noe godt og kose meg med litt serietitting. Hihi. Jeg kunne vel ikke ønsket meg en bedre start på dagen! Hjemmelaget kakao med vaniljesukker og kanel ble desserten etter en litt for sunn frokost. 

Jeg hadde aldri laget meg hjemmelaget kakao med kanel før, men ettersom den smakte så innmari godt tenkte jeg at jeg kunne dele oppskriften videre. Lov meg å lage en kopp med kanel-kakao så fort du har kommet deg hjem fra skole eller jobb i kveld. Du vil ikke angre! Ekstra godt smaker det om du snøværet herjer utenfor. Her falt snøen for første gang i går, og til min store begeistring ligger den enda på bakken. Jeg lurer på hvor mange timer det går før regnet kommer og vasker den vekk. Jeg vet ikke hva som er verst jeg.. Regn eller snø? Det kan være det samme, for om 11 dager reiser jeg bort. Hihi, mer om det senere!Du trenger: 1. 8 dl lettmelk 2. 6 ss sukker 3. 1 ts kanel 4. 1 ss vaniljesukker 5. 5 ss kakaopulver 6. Kremtopp 
Slik gjør du:
1. Hell sukker, kanel, vaniljesukker og kakaopulver i en gryte sammen med 2,5 dl lettmelk. 
2.
 Kok opp og rør til ingrediensene løser seg opp. Tilsett deretter resten av melken. 
3. Varm opp til kokepunktet og server gjerne med krem og drysset kanel på toppen. 

Denne oppskriften holder til 3 store kopper kakao. 
Håper det smaker! Ønsker dere en deilig tirsdag..

I put my new shoes on

 
 Nå hva synes dere om mitt andre Primark-par? Til tross for at de er superduper ubehagelige så elsker jeg dem. Noen ganger må vi jenter rett og slett bare lide litt, og for disse lekkerbiskene gjør det meg ingenting. Skoene kjøpte jeg for 100 kroner på Primark og den søte beige vesken som dere får et glimt av lengre nede, kjøpte jeg også på Primark for rett under 50 lappen. 

Nå skal jeg snart av gårde til Annika. Vi skal prøve å finne ut om hun skal være med på "den gledelige nyheten" som jeg fikk greie på til morgenen i dag, eller ikke. Jeg krysser fingre og tær for at hun har tid og lyst for da vil nyheten bli enda bedre! Hihi, jeg lover å fortelle hva dette dreier seg om så fort jeg har fått grønt lys. Ønsker dere en kjempefin mandagskveld så lenge!

 
 

I'm in loooove <3 Selvfølgelig måtte snøen falle i dag! Farvel håp om vår.. <3

Hva synes dere? Kupp eller ikke kupp? 

The big match

 
 

Se hvem som fikk rosa MU skjerf før kampen? Haha! *EKSTASE*Vet dere hva? Vi holdt på å gå glipp av hele hovedårsaken til reisen vi! Da klokken var fire i England på lørdag ettermiddag, var Jonas og jeg på vei til "The curry mile" for å spise en deilig indisk middag. Vi satte i en taxi på vei til restauranten da vi hørte på radioen at det snart var klart for fotballkamp. Plutselig gikk det opp for Jonas at vi i England ligger en time før Norge. Det betød at kampen skulle begynne halv seks i stede for halv syv. Jonas ble selvfølgelig helt hysterisk, ba taxisjåføren snu med det samme og kjøre oss rett hjem til hotellet i stedet. Vi måtte selvfølgelig bare sette middag på vent, slenge inn shoppingposene, skifte til varmere klær og hive oss i en ny taxi til Old Trafford. Heldigvis rakk vi det helt fint til tross for den vanvittige trafikken. 

Marthe og Jonas kjører forbi Old Trafford (Stadion til Manchester United) 
Marthe: Fryser du allerede eller fikk du frysninger fordi du så stadion nå?
Jonas: *Gliser fra øre til øre* Jeg fikk frysninger.Manchester vant 2-0 mot Swansea! *HURRA*. Stemningen var helt magisk og vi heiet som bare det. Uheldigvis for Jonas så gikk han glipp av det første målet. Første mål ble scoret i første minutt av andre omgang og da var Jonas selvfølgelig en megakjapp tur på toalettet. Over 74 000 mennesker reiste seg, skrek og hoiet, mens jeg holdt på å begynne å grine fordi jeg fikk så vondt av Jonas. "NEEEEEI, HVOR ER DU!?" var ordene jeg ropte blant all jubelen. Haha! Heldigvis klarte Manchester å få til enda et mål, denne gang mens Jonas så på. Gjett om det ble klinings på tribunen da? En fotballkamp har aldri gått så fort.

   

Etter kampen måtte vi selvfølgelig feire! Det gjorde vi på ekte Marthe og Jonas vis. Vi dro tilbake til "The Curry Mile". En egen gate stappfull av indiske restauranter. Ekte Tikka Masala med nanbrød ble bestilt til hovedrett på en stappfull restaurant og vi spiste til vi nærmest ville sprekke. SÅ godt! Deretter dro vi hjem til hotellet, snorket i et par timer og dro på flyplassen igjen. Tusen takk for turen kjære! Jeg synes jammen vi fikk gjort mye på en dag jeg!
Jeg drar på kamp med deg igjen når som helst så lenge du ikke går på toalettet..

Shopping i Manchester

Var det noen som sa at shoppingen i Manchester ikke var noe særlig? Åh! Da har dere ikke vært på Trafford Centre. Det er et av europas største shoppingsentre og her har de virkelig ALT. River Island, Topshop, Zara, Selfridges, Steve Madden, Aldo, Next, Victoria Secret.. Jeg kan holde på i det uendelige! Det var shoppinghimmelen foråsidetsånn, og det beste var at alt var samlet på et sted. Jeg var i London for to år siden og fikk nesten ikke brukt en krone av sparepengene mine fordi jeg ikke fant frem! Alt lå så sperdt og hvor enn jeg gikk var det en enorm mengde mennesker. Det skyldtes nok mye dårlig planlegging også, men skal jeg til England for shopping igjen så drar jeg like gjerne til Manchester! Primark ligger også midt i sentrum, sammen med enda et shoppingsenter kalt Arndale. Her rakk vi ikke å dra innom denne gang, men vi må jo ha noe igjen til neste gang ikke sant?

  

Det var ikke bare shoppingen på Trafford Centre som var høydepunktet med turen for min del.. Besøkene på disse cupcake og sjokoladebodene senteret holdt, kommer også høyt opp på listen av favorittøyeblikk. Jonas og jeg dro inn på en sjokoladebar, plukket ut fire små konfektsjokolader, fant oss på en benk og delte halve sjokoladen hver mens vi gjettet på hva som kunne være inni den. Det var så romantisk! Cupcakes fra Selfridges&Co trykket vi også i oss på denne benken, og jeg tror den ene gulrotkake-cupcaken er den beste jeg har smakt i hele mitt liv. Det var noen rimelig fantastiske timer med shopping.

Alt om fotballkampen kommer straks! Jeg skulle egentlig ha oppdatert dere tidligere, men jeg har blitt distrahert av en veldig gledelig nyhet denne morgenen. Forhåpentligvis kan jeg dele den med dere snart! Jeg er så spent og GLAD denne mandagen!

Mine grønne vårnyheter

  

Gud så forelsket! Dette er to av mine favoritt-kupp fra Manchester. Både sko og clutch er fra Primark og kostet rett over 100 kroner. Jeg har på følelsen at knallfargene vil komme tilbake sammen med våren i år, og dermed er GRØNN min nye favorittfarge! -Og oransje. Knalloransje. Finnes det noe finere enn en knalloransje sommerkjole?

Jeg tenkte vi måtte ha en liten variasjon her på bloggen. Litt innkjøp har vel aldri slått feil? Spesielt ikke når det er grønt. Hehe! Dere kommer ikke til å tro meg når jeg sier hvor mye shoppingbudsjettet mitt lå på, men jeg sier det likevel. 500 kroner. 500 KRONER! Jeg håper du er stolt av meg Geir! Jeg brukte ikke engang pengene opp! 430 kroner ble trukket fra visakortet mitt på Primark. Det var første og siste gang det ble dratt. Jeg ville riktignok gråte da jeg var innom både Topshop, River Island, Next, Steve Madden, og Selfridges et par timer senere, men jeg klarte på underlig vis å beherske meg. Regnskapsføreren gjør vel en god jobb da! Han har fått meg til å forstå at penger må spares på. Heldigvis dro jeg på Primark før noen annen butikk. Takket være de vanvittige prisene fikk jeg med meg hjem to nye par sko, to nye clutcher, en hau av ringer, tre kjoler og en topp.

Alt for bare 430 kroner. Kan dere tro det? Jeg kjenner jeg er litt trist, og litt stolt. Nå hva synes dere? Er dere klare for litt knallfarger til våren? 
Jeg skal vise dere resten av innkjøpene litt senere.  

En spontan tur i pariserhjul


 


Wææ! Nå har det kriblet i fingrene mine litt for lenge kjenner jeg! Jonas og jeg dro til flyplassen i Manchester klokken halv fire i natt, og med flyforsinkelser kom vi oss ikke hjem før nå. Puh! Det har vært to lange reisedager, men fy søren for en fin både fredag og lørdag vi fikk. Ettersom vi hadde alt for mye på planen og litt for lite tid, bestemte jeg meg for å ta meg bloggfri resten av lørdagen for å få opplevd mest mulig. Jeg har knipset en god del bilder til dere, men for å ikke ta alt på en gang så tenkte jeg å fordele dem over litt flere innlegg! Håper det er i orden? Åh, vi har virkelig bare hatt det helt fantastisk.

Lørdagsmorgen startet med en tur til "Chinatown". Vi hadde hørt at dette var et sted som man bare måtte få med seg. Kanskje vi var der på feil tidspunkt? Ikke vet jeg, men klokken var rundt 12.00 og det var ikke et menneske å se, alle restaurantene var stengt og det eneste som holdt åpent var et par kinesiske suvenirbutikker.. Vi fant fort ut at vi ikke ville kaste bort mer tid her, så vi dro til Piccadilly Park i stedet, hvor vi tok en romantisk tur med pariserhjulet. Ingen av oss hadde noen gang sittet i et pariserhjul før så det skulle bli en førstegangsopplevelse for oss begge. Herlighet så koselig, og romantisk ikke minst! Hadde det ikke vært for de to eldre damene som satte i samme vogn som oss så hadde vi definitivt råklint litt på toppen der.. Haha! Utsikten over Manchester by er kanskje ikke den flotteste jeg har vært borti, men med solskinnet var det jammen ikke så verst!

Ikke verst eller hva? Kan dere finne Primark? Hoho.. Gjett om mitt shoppingforbruk røk der inne. Mer om det senere.. Jeg håper det står bra til med dere lesere også. Jeg skal hive meg på kommentarlesing og svaring så fort dere er oppdatert, og deretter starter jeg på neste post. Kos dere en hau og nyt søndagen så lenge. Vi skrives snart igjen!

Ni retters på Vermilion

Da var vi vel fremme i Manchester! Vi kom frem klokken syv i går kveld og da vi omsider fikk sjekket inn på hotellet var vi begge så slitne at vi helst bare ville stupe i sengen. -MEN på et eller annet vis klarte vi å stå imot fristelsen. I stedet stelte vi oss pent og dro på den nydeligste asiatiske restauranten jeg har vært på noen sinne. Jeg er så glad for at vi dro akkurat dit. Vi hadde på forhånd bestemt oss for å spise en nydelig, gjerne flere retters middag på et veldig fint sted, og takket være dere lesere hadde vi SÅ mange steder å velge mellom. Vi endte opp med den asiatiske restauranten " Vermilion". 

 
 

Da vi kom inn var det en eldre herremann som tok av oss ytterjakken, og viste veien opp til restauranten. -Som var enorm! Og likevel nesten stappfull av fine mennesker. Jeg forsto med en gang at vi hadde valgt riktig sted. Belysningen i lokalet var knallrød. Det var som om alle lamper hadde fått knallrøde lyspærer. SÅ nydelig! Jonas og jeg ble ført til et fint, lite reservert bord og ble til tross for den enorme folkemenden servert drikke med en gang og anbefalt en 9 retters meny for 2. Vi hørte på kelneren og fikk maks fem minutter senere servert forretten bestående av fire ulike retter med tre forskjellige sauser til.

Det smakte fantastisk. Vi skålte mellom hver rett og slukte enhver bit fra tallerkenen.. Deretter kom de fire hovedrettene som også bare smakte av blomster og fred. Hehe! Jeg kunne gladelig spist dette måltidet om igjen allerede i kveld. Desserten overrasket oss mer enn noe annet. Vi er ikke særlig begeistret for asiatiske desserter og ville nærmest kaste opp da vi leste "gulrotmoussè" på menyen. Likevel bestemte vi oss for å prøve det ut. Herlighet! Den desserten var kanskje høydepunktet for kvelden. Jonas og jeg måtte bare se på hverandre og smile da vi hadde tatt første skje med gulrotmousse i munnen.
Deretter var det tid for å besøke utestedet "The Birdcage". En nattklubb som hver fredag og lørdag holder transeshow.

Jonas:
Er du sikkert på at vi må på Transeshow? Jeg er veldig trøtt. 
Marthe: Jonas! Dette blir gøy! Jeg lover at det ikke er en klubb for homofile! Well, i was wrong! Hehehe. Neida, det kan godt hende det bare var en tilfeldighet at alle mannfolk som var tilstede på Birdcage i går kved var homofile. Jeg hadde det uansett DRITgøy.. Litt fordi stedet var fantastisk og litt fordi jeg fant det hysterisk morsomt at Jonas ble så pinlig berørt. Unge og eldre par sto nemlig og råklinte til alle kanter. Hehe! Jeg tror Jonas var livredd for at noen skulle tro at han var homofil og jeg var transvesitten hans. For man kan jo faktisk ikke se forskjell på noen transer! Noen av de vi fikk øye på i går var mye slankere enn meg. De var lange og elegante, hadde det nydeligste, fyldigste hår og tidenes makeup. Jeg tror enhver heterofile mann kunne gått på en smell der. De var rett og slett superlekre på de hælene sine! 

Til tross for at Jonas ikke følte seg 100% komfortabel i settingen, holdt han ut med meg i en hel time. Jeg var nemlig fast bestemt på at Jonas skulle få oppleve sitt aller første transeshow. Vi fant oss et fint bord, satte oss ned med litt drikke, og ventet på at første show skulle starte. Det.Var.Så.Gøy! Til og med Jonas smilte, filmet og lo. Herlighet så moro! De var så gode. Vi fikk se både transer i kukostymer, dansende til Gangnamstyle og transer i bittesmå badedrakter dansende til "Single Ladies". Da vi hadde sett et show, bestemte vi oss for å bli igjen for å se det neste også, og mellom showene ble det spilt den beste musikken. Jeg sang i vei, knipset masse bilder og fascinerte meg over de enorme lyskasterne. FOR et flott utested Birdcage er!What a first night! Måtte lørdagen bli minst like bra..

Chocolate HeavenSo much chocolate, so little time! Dette må være et av mine favorittsteder her i verden. Hihi. Velkommen til sjokoladehimmelen! Baren holder til på Amsterdam flyplass, og jeg tror dette er tredje gang jeg blogger om stedet. Hehe. Jeg får bare aldri nok av det. Jonas og jeg sitter her enda, storfornøyde etter å ha trykket i oss en HIMMELSK sjokolade souffle, hver vår konfektbit og hvert vårt jordbær dyppet i lys og mørk sjokolade. Guud så godt. -Og romantisk! Mangler bare litt champagne nå så er vi der.

 
 

Før vi hiver oss videre til neste gate, må jeg bare fortelle dere om nattens lille problemstilling. Klokken tolv fant jeg ut at jeg ikke hadde den minste aning på hvor passet kunne befinne seg. Dette førte selvsagt til fullstendig panikk hos oss begge. Enhver gjenstand i leiligheten ble løftet eller vendt på, men ingen pass var å finne. Det var først etter en times etterforskning Jonas fant det i en "hemmelig" sidelomme i veska mi. He-rre-gud, så lettet jeg ble! Jeg MÅ få mer kontroll på eiendelene mine.

Klokka ble dermed et før vi fikk lagt oss, og ettersom alarmen sto på 03.00, ble det bare to timer søvn på oss. Dere kan tro vi er trøtte! Hoho. -Men søvnen kan man alltids ta igjen. I kveld skal Manchester utforskes, og vi gleder oss som små barn!

 

Krysser fingrene for romantisk middag og musikal i kveld. <3
Håper dere har det bra der hjemme. Vi skrives fra Manchester!

Sammen med den beste

Herligfred, så koselig vi hadde det i går. Jeg plukket opp Cathrine rett før syv og da dro vi rett på butikken for å handle middagsingredienser. Laks med wok sto på menyen og av en eller annen grunn smaker maten hundre ganger bedre når Cathrine lager den. Ikke vet jeg hva hun tryller oppi grytene når jeg ikke ser på, men noe er det ihvertfall. Middagen var himmelsk, og det samme var juicen vi lagde til dessert. Dere skulle sett meg da jeg fikk æren av å trykke frukten ned i selveste moseren. "Woooow! For en lyyyd den lager!!" Hehe. Denne prosessen var riktig så underholdende. Så vet dere det!
Jeg fant forresten også ut at man behøver 10 frukter for å få laget to glass juice. I går lagde vi en variant av sitroner, appelsiner, gulrøtter, og eple, og jeg slukte glasset mitt på fem minutter. Jeg er fullt klar over at jeg snart burde skifte bloggnavn til "Marthesjuiceopplevelser", men dere forstår kanskje at jeg akkurat er blitt introdusert for en ny verden? Hehe!

Åå, kjenner jeg savner gårskvelden allerede. Vi kan jammen kose oss vi <3 Nå sitter Jonas og jeg mest sannsynlig på flyplassen i Amsterdam! 
Vi skrives derfra litt senere i dag. GOD HELG! 

Antrekk - 090114

Another photoshoot in the rain.. Fysj, så lei jeg er av det dumme regnet. Måtte våren komme fort i år!  Har dere hatt en fin dag så langt? Det har jeg! Til tross for at vi har fått enda mer regn. Jeg  har fått unnagjort alt av pakking og småforberedelser til morgendagens reise, og nå skal jeg av gårde til Cathrinemor så fort dette innlegget er publisert. Vi skal lage oss laks til middag og se svenske paradise hotel på nett. Hehe, åja! Jeg vet ikke om tv3 sender det på tv, men tv3 play sender det ihvertfall på nett. Jeg bør kanskje være flau over å si det, men jeg synes virkelig det er underholdende. Hoho. 

Kamera blir med på girlsnight så jeg lover å knipse litt bilder til dere. <3 Oppdateringen kommer nok fra flyplassen i Amsterdam i morgen. Dere får ha det fint så lenge! Jeg gleder meg en hau til å blogge fra England. Det skal bli så fint!


Veske fra H&M, Sko fra København, Bukse fra Vero Moda, Cardigan og hatt fra Bikbok, Topp fra Stradivarius

The Coffee Corner God morgen! Eller nå er det vel ærlig talt blitt formiddag. Jeg har brukt morgenen på litt jogging og litt pakking. Jonas og jeg reiser til Manchester allerede klokken fem i natt og vi har litt av en reise foran oss. Vi skal faktisk reise i hele elleve timer bare for å komme oss til England. Hehe! Sånn blir det noen ganger. Heldigvis er mellomlandingen og all ventingen i Amsterdam. -På min favorittflyplass. <3 Hvor de har rene sjokoladebarer... Hehe, jeg skal definitivt overleve! Vi får spille kort, spise gode måltider og blogge. Klokken fire er vi fremme og da håper jeg vi fremdeles er våkne, for soving er det ikke satt av tid til! 

 
 

Utenom jogging og pakking så har jeg knipset litt bilder av vårt nye kaffehjørne på soverommet! Var det ikke pent? Jonas fikk ny kaffemaskin til jul, og da måtte vi jo finne en fin plass til den gamle. Det endte med at smykkesamlingen min måtte ta farvel med kommodeoverflaten. Kan dere tro at jeg gav opp plassen til smykkene mine for en kaffemaskin? Hehe, ikke jeg heller. 

Nydusjet og mett på frokost, skal jeg nå hoppe i klærene. Jonas kommer hjem fra et frisørbesøk om en halvtimes tid og da er det duket for antrekkshoot. Senere har jeg en date med Cathrine i vente. Krysser fingrene for at hun har et stort glass hjemmepresset juice til meg i kveld også. Hihi! Jeg trodde aldri jeg skulle bli så avhengig av juice..

Ønsker dere en fin torsdag så lenge. Snart er det helg!

Antrekk - 080114

Hvis ikke jeg har vært perfekt konemateriale i dag så vet ikke jeg. Først lagde jeg verdens beste frokostjuice til oss, så lagde jeg fiskesuppe til middag og nå har jeg altså brukt de tre siste timene på å rydde og vaske en BOMBANDERT leilighet. Det skulle nok egentlig bare mangle ettersom det er mine klær som dekker gulvene, men likevel.. Jeg fortjener en god klapp på skuldra!

Julen er endelig pakket bort og leiligheten har aldri luktet renere. Nei nå er jeg jammen fornøyd med egen innsats! Trent har jeg også gjort.. Herlighet, er det dette som skal være min nye 2014 hverdag? Hehehe. Det er lov å drømme.

 
Sko fra Gina Tricot, Clitch fra Glitter, Genser fra Vila, Bukser fra New Yorker, Lue fra Bikbok

Nå skal Bella og jeg kose oss alene på sofaen. Jonas kommer hjem om noen timer og da tenker jeg vi snurrer en film før vi går og legger oss. Jeg er ikke den eneste som er stuptrøtt etter timesvis med styring. Jeg tror dagens joggetur har tatt fullstendig knekken på vofsen. Hun har sovet i hele dag, sett bortifra de minuttene hvor jeg har forsøkt å "tvangsfore" henne. Hehe. Stakkars bebis. Jeg tror ikke hun er i storform om dagen! Kanskje hun må bli igjen hjemme neste gang jeg legger ut på langtur.

 Hva har dere funnet på i dag? 
Flere som har vært effektive husmødre? 

Oppskrift: FrokostjuiceSå herlig å se at flere hundre allerede har meldt seg på konkurransen om å vinne reisegavekort! Jeg skulle ønske jeg kunne dele det ut til dere alle! Dagen min har startet litt for bra. Jeg hadde knekkebrød med hjemmelaget juice til frokost og tok deretter med meg både Jonas og Bella på en lang joggetur. Bella har ikke hatt matlyst på en stund så nå er jeg i full gang med prosjekt "Få Bella til å spise". Hun forbrenner sikkert litt for mange kalorier på løpeturene våre, men sulten kommer alltid frem etterpå og da klarer jeg ihvertfall å lure i henne litt mat. Snart blir hun tykk og fin skal dere se! Hehe, ihvertfall tykkere. <3

Tilbake til den hjemmelagde frokostjuicen! Guud så god den var. Jeg har fått helt dilla på hjemmelaget juice etter at jeg var på besøk hos Cathrine. Hun hadde fått juicemaskin til jul og lagde oss hvert vårt glass av gulrot og appelsin. Fy søren så deilig. Og ikke minst sunt! Gjett om jeg skal gå til anskaffelse av en slik maskin selv? Tenk å kunne slippe og skrelle grønnsakene før du moser dem til saft. Da hadde jeg laget meg fem glass om dagen! Kanskje jeg til og med hadde byttet ut lørdagsgodtet med juice.. Det smaker jo som godteri om man bare bruker de riktige ingrediensene. Nei, juicemaskin MÅ jeg skaffe meg.Du trenger: 1. 3 appelsiner 2. 1 gulrot 3. En håndfull bringebær 4. En håndfull druer 5. En halv stangselleri 6. 1 boks ananasSlik gjør du:
1. Skjær av skallet på appelsinen, skrell gulroten og vask druer, bringebær og stangselleri.
2. Hell alt sammen + en boks ananas med juice oppi en blender. Mos alt til smoothie.
3. Nå kan du velge om du vil drikke den slik eller om du vil sile av fruktkjøttet og gjøre smoothien om til juice.
4. Gjør du som meg og siler av kjøttet, hell juicen over i et glass og sett glasset i kjøleskapet i 30 minutt før servering.
Juicen smaker nydelig som den er, men HIMMELSK avkjølt!

Har du juicemaskin så er det jo bare å hive oppi ingrediensene!
Er det noen som vil anbefale meg en god juicemaskin forresten? 

Vinn reise til 10 000 kroner

 
 
 


I dag har jeg lyst til å komme med noen tips til alle studenter der ute! Ikke bare nåværende studenter, men også kommende.. Som meg selv! Det finnes veldig mange goder for studenter i Norge. Man får billigere bussturer, man får rabatt på trening, noen steder får man billigere konsertbilletter og noen steder får man spise nærmest gratis. Visste dere at også bokkilden.no har gode tilbud for studenter? Bokkilden har blant annet prisløfte på pensum! Finner du pensumboken din billigere andre steder enn hos bokkilden, så setter de ned prisen kun for å være billigst. Jeg har selv sjekket ut utvalget, og konkluderte med at det er enormt. Jeg kommer selv til å spare flere hundrelapper på å bestille mine egne studiebøker på nett i år. -Og som studentkunde får man også fri frakt på alt av både norsk og engelsk pensum. Enda noen kroner spart! 

Okei, hold dere fast for her kommer tidenes konkurranse! Det å være student eller i jobb under den sure mørketiden, kan til tider være deprimerende. Jeg har vært der selv og jeg husker det så vanvittig godt. Kroppen min ville alt annet enn å stå opp om morgenen. Jeg var konstant trett og følte aldri noe form for overskudd. Ikke før våren kom og minnet meg på at det snart ville bli sommerferie. I samarbeid med www.bokkilden.no har jeg fått lov til å dele ut et reisegavekort på hele 10 000 kroner. En av dere lesere skal altså stikke av med 10 000 kroner som dere kan reise hvor som helst i verden for. Jeg vil at en av dere slitne studenter, eller trette arbeidere skal få litt ny motivasjon! En god pust i bakken. Jeg er 300% sikker på at det er flere enn en av dere som fortjener det, men i denne omgang er det altså èn heldig vinner som skal trekkes. Kanskje blir det akkurat deg?

For å bli med i trekningen, svar på følgende spørsmål:
1. Hva motiverer deg til studie og jobbstart? 
2. Hvilken bok ville du pakket med til drømmeferien?  

Gå inn på www.bokkilden.no HER, velg deg ut en spennende, romantisk, eller morsom bok som du ville ha tatt med deg på ferie om det var akkurat DU som fikk reisegavekortet på 10 000 kroner. Legg igjen navnet på boken i kommentarfeltet sammen med svaret på motivasjonen din. Husk også å legge ved en kontaktmulighet så jeg har en mulighet å kontakte deg på senere!
LYKKE TIL!Bildedrysset er fra reisen min til Mexico i 2012.
Gjett om jeg har lyst til å reise tilbake i år!

               
                   Annonse

Antrekk - 070114

 

Da var jeg hjemme igjen etter syv fine timer på Vero Moda. Jeg har plassert stumpen min godt nedi sofaen og skal nå kose meg med kommentarlesing for de siste 24 timene. Jeg har ikke lest en kommentar siden sent i går kveld så nå kjenner jeg at jeg ikke kan få startet fort nok. Jeg er spesielt spent på om det har tikket inn noen gode oppskrifter under gårsdagens siste innlegg!

*Krysser fingrene* Herlighet. Over til antrekkshooten... Jeg prøvde i det minste! Mye mulig vi valgte feil lokasjon, men det blåste ihvertfall opp til storm akkurat i det vi startet på knipsingen. Vi snakker hår.over.alt! Jeg ble bare nødt til å ta med et av de 80 bildene hvor jeg har håret strødd over halve ansiktet. Vanligvis ville jeg sikkert ha kjeftet på Jonas for at han ikke minnet meg på å ta med strikk i stormen, men i dag måtte jeg bare le. Hehe. Stakkars mannfolk. <3 Kan ikke få skylden for alt.


Genser fra Kappahl, Skjorte fra Volt, Bukse fra Bikbok, Sko fra Nelly, Veske fra Charles & Keith 

Jonas som til og med har vært så snill å låne meg skjorten sin i dag. Atter en gang! 
Lurer meg på om jeg burde ha kjøpt meg en slik herreskjorte fra Volt selv?

My relaxing timeMarthe: Hva skal overskriften være? Noe fint og idyllisk.
Jonas: Hmm.. Vinduskarmen og meg? 
Marthe: Hallo? Prøv igjen.

Det er ikke bare bare å skulle finne gode overskrifter til alt! I dag måtte jeg be Jonas om hjelp, men der var det jammen ikke mye kreativitet å hente. Hoho, mannfolk! Jeg skal straks av gårde på jobb. Jeg ville bare innom og ønske leserne mine en fin tirsdag. Jeg hadde egentlig fri fra jobb i dag, men ettersom Jonas overrasket med Manchestertur måtte jeg ordne meg til fri i helgen i stedet. Heldigvis gikk det helt fint å bytte litt! Jeg kommer ikke hjem før halv ti i kveld og har ikke rukket å forhåndsskrive noe til dere, men jeg skal prøve å få knipset antrekksbilder før jobb så jeg får oppdatert bloggen i kveld!

 

Se hvem som har kommet "hjem" igjen! Bebisen <3
Ønsker dere en FLOTT tirsdag. Vi skrives igjen i kveld!

Marthe tester leseroppskrift

  

I skrivende stund sitter jeg hos bestis og blogger! Hun hadde litt arbeid å gjøre selv så da tenkte jeg at vi like godt kunne jobbe under samme tak. Rett før Jonas kjørte meg hit, lagde jeg en HIMMELSK indisk kyllinggryte til oss. En bloggleser la igjen en kommentar med en oppskrift på en red curry gryte for to dager siden og den hørtes så fristende ut at jeg valgte å prøve den ut i dag! Det er jeg så glad for. Det var mørkt da jeg lagde middagen så jeg fikk ikke knipset noe steg for steg bilder i dag, men dere må gjerne stjele oppskriften rett fra kommentarfeltet mitt HER. Tusen takk til deg Mia som la den igjen!Hva skulle jeg vel gjort uten dere lesere? Er det flere som har enkle og gode middagsoppskrifter til meg så legg dem gjerne igjen i kommentarfeltet. Det ville vært supert! Jeg elsker å eksperimentere og får da aldri nok av gode oppskrifter.

Nå skal jentene kose seg med litt skravling her! 
Ønsker dere en kjempefin mandagskveld. <3 

New in - Garderobe

 For en fin mandag det har vært! Jeg skal fortelle dere om den om et par timer, men først har jeg bare lyst til å dele mine siste innkjøp med dere. Disse innkjøps-innleggene er sjeldne om dagen! Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det? Jeg bruker ikke unødvendig med penger på shopping lengre, og godt er det! Noe nytt må man få unne seg en gang i blant, men jeg har blitt flinkere! Hehe. *Gir meg selv en klapp på skuldra*. Uansett! Under får dere et lite bildedryss av innkjøpene jeg dro med hjem fra salgshoppingen jeg koste meg med på fredag. Kanskje dere finner noe dere selv får lyst på? Alt var på salg!

Nå drar jeg til Cathrinemor for en etterlengtet jentekveld. Vi har ikke gått sammen på noe som føles som årevis ettersom vi begge har vært bortreist rundt jul og nyttår. Endelig skal vi få skravlet litt igjen! -Og på vei hjem skal Jonas og jeg hente Bella! *Dobbelthurra!* Herlighet som jeg gleder meg til å få henne igjen. Hun har vært på juleferie hos eieren sin ALT for lenge. <3
Topper fra Bikbok. Begge var på 50%.
Skinnbukse og skjorte fra New Yorker. 149 kroner per stykk.Den strikkede jakken kjøpte jeg for 299 på Cubus. Skjerfet kjøpte jeg på Bikbok også på 50%! 
Hva synes dere om salgskuppene mine? Morgenkåpe-settet har jeg jo allerede vist dere. 

Oppskrift: Oreoiskaffe

God mandag! Tenk vi er allerede i uke 2 av 2014! Hvor ble det av uke 1? Jeg satte oppe til langt på natt og tok igjen noe av det kjedelige arbeidet som hører med bloggingen. Av en eller annen grunn så klarer jeg aldri å ta papirarbeid på dagtid. Det er akkurat som rydding. Skal jeg brette klær eller rydde i klesskapet så gjør jeg det stort sett på nattestid. Jeg tror jeg innbiller meg at jeg har viktigere ting å gjøre på dagtid. Høhø! Den sene kvelden førte ihvertfall til at jeg sov alt for lenge. Jonas kom hjem fra nattevakt klokken åtte om morgenen og da ble det ihvertfall umulig å stå opp. Jeg viklet meg inn i bena til Jonas på alle tenkelige måter og sov slik i fire timer til. Deretter sto jeg opp og lagde meg tidenes oreo-iskaffe. He-rre-gud, så godt. 

Som de aller fleste sikkert har fått meg seg så kan jeg ikke fordra kaffe, men iskaffe.. Det kan jeg ha! Så lenge det er en form for sjokolademilkshake med bare en liten skvett kaffe i. Hehe. Jeg har den siste tiden nærmest vært avhengig av Bon Apetits oreoiskaffe, men ettersom jeg i dag fant en halv oreoiskake i fryseboksen tenkte jeg å prøve meg på en egen variant!Du trenger: 1. 1 dl hel eller lettmelk 2. 1 dl knuste isbiter 3. Litt sjokoladesaus 4. 5-6 ss oreoiskake 5. En halv kopp kaffeSlik gjør du:
1. Start med å koke en kopp kaffe. Kaffen du tar i bruk må være helt avkjølt.  
2. Mos melk, isbiter, avkjølt kaffe og 5-6 ss oreois i en blender. Skrap først av noe kjeks på toppen av iskaken. 
3. Smak til med sjokoladesaus. Jeg elsker sjokoladesausen så min iskaffe ble mer en oreomilkshake med hint av kaffe!
4. Tilsett en ekstra skvett kaffe om du ønsker den sterkere, eller en skje ekstra is om du ønkser konsistensen tykkere.
5. Hold glasset du skal bruke på skrå og pynt med litt sjokoladesaus. Topp gjerne oreoiskaffen med litt krem!  Det ble så godt! Herlighet. En kaloribombe til tusen, men jeg tror jeg hadde godt av det i dag. Hehe!

Oppskriften holder bare til et stort glass! Doble den om du vil ha mer. 
Så det like godt ut som det var eller? Ønsker dere alle en god mandag!

En trengende hviledagGod kveld! Først må jeg bare si tusen tusen takk for alle tips som har ramlet inn i kommentarfeltet på innlegget under. Jonas og jeg kom akkurat inn døren fra en superdeilig middag hos mormor Karla, og nå skal jeg kose meg med minst en times notering! Alle tipsene deres må jo skrives ned slik at vi kan få testet ut ihvertfall noe av det. Jeg kjenner jeg skulle ønske vi hadde dobbelt så mange dager. Vi får presse inn så mye som overhode mulig og ikke ligge på latsiden et sekund! Hihi. Vil være med på ALT.

Minnebrikken til kamera sluttet å fungere i dag tidlig så jeg har ikke fått knipset et eneste bilde til dere før nå. Heldigvis hadde svigers en ekstra som jeg kunne få låne ihvertfall i kveld! Det er jo søndag og av en eller annen utrolig grunn så har jeg ingen reserve. Gjett om det står øverst på handlelisten nå? Jonas har akkurat dratt igjen for enda en 12 timers nattevakt og jeg skal kose meg med litt bloggarbeid, litt notering og litt lesing. Jeg var til og med så heldig å få med hjem noe av desserten fra familiemiddagen! Kjenner jeg meg selv rett så glir den også ned etterhvert. Ah, for en avslappende og fin søndag!

Håper dere har det bra? Igjen, tusen takk for alle tips dere har kommet med!
Dere er rett og slett geniale og ha. Uansett hva det gjelder så er dere alltid til hjelp.

Manchester here we come

 
 Hjeelp! Jeg har ikke hatt tilgang på pcen på et helt døgn og det har skjedd så mye at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Jeg dro rett fra jobb til festligheter og koste meg glugg ihjel med to fine jenter. Vi satte hos Siri, spiste pizza fra pizzabakeren, drakk vin, lo og hadde det bare kjemoefint. Plutselig fikk jeg en melding fra Jonas om at jeg ble nødt til å ordne meg fri førstkommende fredag ettersom han hadde bestilt fly, hotell og kampbilletter til Manchester United - Swansea. Wihuuu! Vi reiser allerede neste helg og forhåpentligvis blir det både kamp, gode middager, litt shopping, og KOS. For å være ærlig så aner jeg ikke hva man kan finne på i Manchester. Hvis noen av dere lesere har noen tips her så ville vi satt evig stor pris på det! Jeg har fryktelig lyst til å gå på en musikal, men vi får se hvor mye det blir tid til på to små dager! Romantisk, spennende og fint blir det uansett. 

Vi skal bo midt i sentrum på Park In Radisson Hotel og Jonas mener han har bestilt supre kampbilletter så det skal bli så spennende! Vi har vært på èn stor fotballkamp tidligere og det var over all forventning. Herlighet for en stemning. Jeg tør nesten ikke å tenke på hvordan det blir nå som Jonas sitt favorittlag spiller. Jeg håper for guds skyld at de vinner. Heh!

 
 

Ååå endelig skal jeg få sove i hotellseng og spise hotellfrokost igjen <3 Jippi!


Har dere noen tips til hva vi kan finne på i Manchester?
Jeg blir sjeleglad for tips til gode restauranter, shopping, eller ting å finne på!

My latest outfits 


 


Jeg åpner en melding fra "Marianne" og får øye på et bilde av meg selv fra dagens antrekk.
Frisør: Hei søta! Jeg føler det er på tide med litt farge?? 
Marthe: Hehehe, takk for at du tar ansvar!

Når frisøren sender deg bilde av etterveksten din og ber deg komme for farging så er det best å gjøre som hun sier. Hehe. Jeg må si meg rimelig fornøyd med Marianne. Det er bare fantastisk å ha noen som kan ta ansvar for at frøkna kommer seg til frisøren. Time til uken er endelig bestilt! Etterveksten skal farges og tapeextentions skal heises. HURRA!

Tilbakeblikket på mine siste antrekk minnet meg også på å bestille time til nye vipper. Det er over fem uker siden jeg var der sist og savnet av de megalange vippene begynner å bli stort. Det er først nå når jeg har mistet de fleste løsvippene at jeg ser hvilken vanvittig effekt de har hatt. Til dere som nå lurer på om jeg også har mistet mine egne vipper.. Nei det har jeg ikke. Man mister vipper hele tiden, men det er helt naturlig og de vokser ut igjen på et blunk. Jeg har like mange vipper nå som for fem uker siden, og er derfor ikke redd for å kjøre ny runde med vippeextentions. - Denne gang en litt kortete variant. Forrige gang fikk jeg hele 12 mm. Det var utroolig fint, men nå som festsesongen er over tror jeg at jeg vil gå for noe litt mer naturlig.Det har ikke blitt så mange antrekk på bloggen de siste ukene. Det skyldes et surt og grått vær. Det gir meg så lite inspirasjon! MEN nå er vi på vei mot lysere tider og med lyse tider følger vårmote og nye idèer. Da blir det fine bilder på bloggen igjen skal dere se. Ha en nydelig lørdag kjære lesere. Jeg er i skrivende stund på jobb og drar rett fra jobb til jentekveld!

Mannen overrasker igjen!

  

God morgen! Jeg har sovet som en stein i sengen til Annika i natt. Jeg ankom huset hennes i bare morgenkåpe og tøfler trykket ned i uggsene. Det var mørkt i nabolaget da jeg dro hjemmefra i dette antrekket, men jeg kom ikke til å tenke på at det ville være lyst igjen da jeg skulle hjem morgenen etter. Jeg har aldri løpt så fort fra bilen til leiligheten. Hååper ingen så meg!

Hoho. Annika og jeg var våkne helt til halv tre i natt og så de to siste Harry Potter filmene med grønnsaker, dipp og sjokolade. Det blir ikke så mye bedre enn det! Nå skal jeg av gårde på jobb, men først tenkte jeg å vise dere overraskelsen Jonas kom hjem med til meg for et par dager siden. Jeg skulle jo egentlig ha fortalt dere om det i går, men så langt kom jeg aldri. Vel.. Det er fjerne januar og jeg har ikke hatt en eneste treningsøkt enda, men med et splitter nytt par Nike joggesko har motivasjonen i det minste blitt hakket større! Tusen takk for noen rålekre treningspartnere Jonas. Jeg ble så glad da han kom hjem med disse. XXL solgte dem til bare 299 og mitt par var et av de tre siste de hadde igjen. Nå har jeg bare med å komme i gang treningen!Men i morgen mener jeg alvor! Hehe.
Ha en fin lørdag dere! Vi skrives igjen litt senere.

Ready for sleepoverWihuu! Dagen min ble mye bedre etter en liten runde salgshopping. Jonas slapp meg av på sørlandssenteret før trening og ga meg halvannen time til å kose meg på! Jeg fant ikke all verdens, men noen kupp ble med hjem! Blant annet en oreo-iskaffe og denne herlige morgenkåpen med matchende tøfler til. Det var vel egentlig klær som sto på handlelisten, men da jeg fikk øye på dette settet til rundt 200 kroner måtte jeg bare ha det. Det var på halv pris på Cubus! Cubus har hatt så utrolig mye fint av både pysjsett, joggedresser, tøfler og morgenkåper i det siste. Jeg har kjøpt eller fått omtrent alle variantene de har hatt og det har ført til at jeg ikke vil gå i noe annet! Heldigvis trenger jeg ikke å skifte fra morgenkåpen min i kveld, for nå drar jeg til Annika for sleepover. Hurra! Ettersom Jonas likevel har nattevakt, gjør vi om jentekvelden til en sleepover. Gleder meg!


 

Morgenkåpen kostet 149 kroner og var på 50%. Tøflene kostet vel rett over 50 lappen! Kupp? JA!Har dere fått en fin start på helgen?
Kanskje det er flere som skal på sleepover i natt? 

Antrekk - 030114

 Okei. I dag har denne damen stått opp på feil ben. Det kan alle medlemmer under dette hushold si seg enige i. Jeg tror det har noe med regnet å gjøre.. Jeg er så drit lei av å se på det regnet! Gatelysene kommer på halv to(!) om dagen! Hvordan skal jeg gjøre en god jobb som blogger når det bare er lyst mellom tolv og et? Jeg trodde vi var på vei mot lysere tider? Arh! Mitt lille morgenutbrudd kan også ha noe å gjøre med at jeg forsov meg til tolv, brutke en time på å finne noe å gå i og enda en halvtime på å finne et strikk. Da vi endelig kom oss ut døren for å ta antrekksbildene, startet regnet å ØSE ned. Hehe.. Jeg synes oppriktig synd på Jonas som må holde ut med meg på dager som denne. Det ble en våt affære for oss begge to. 

Sånn. Det var ukens klaging! Nå skal jeg få i meg litt frokost og dra på litt oppmuntrende salgsshopping. I kveld har jeg en hyggelig date med Annika i vente! Jeg har lovet å farge håret hennes, og kanskje blir det litt filmtitting etterpå? Det blir kos!


Skjørt fra Thailand (Å du gode, varme og LYSE Thailand), Topp fra Stadivius, Sko fra Nelly, Jakke fra ZaraGOD HELG ALLE SAMMEN! <3 

En velfortjent filmkveldGod kveld alle sammen! Jeg har akkurat slått meg til ro etter noen VILLE timer på jobb. Herlighet, jeg hadde helt glemt at det var 2 januar og starten på det store januarsalget! Sørlandssenteret var stappet med mennesker og det var slett ikke kjedelig på Vero Moda heller. Nå har jeg hoppet opp i min nye rosa kosedress, og fått Jonas ved min side i sengen. Vi har pakket oss inn i hver vår dyne og snurrer "Red riding hood" så fort jeg har fått oppdatert bloggen og ønsket leserne mine en god natt.

Håper dere har hatt en fin dag! Det var veldig hyggelig å hilse på dere som kom innom jobb i dag. Håper dere fikk med dere noen kupp hjem! Jeg har ikke handlet en eneste salgsvare selv, men Jonas har handlet noe for meg. Hihi, jeg kom hjem til en kjempefin overraskelse i kveld. Tenkte jeg kunne vise dere hva det var i morgen tidlig. Nå vil vi bare snurre film her!God natt! Sov godt, og drøm søtt. <3
Vi sees i morgen kjære lesere. 

Antrekk - 020114 

Jonas: Jeg er ganske sikker på at du ikke vil få bruk for de solbrillene. 
Marthe: Åja? Ser du ikke at himmelen er blitt mye lysere?

Vel.. Håpet om sol forsvant i samme øyeblikk som himmelen åpnet seg for å slippe ut en foss. Jeg ble gjennomvåt på fem minutt og det samme gjorde kamera. Jaja, noen bilder ble det på dere likevel! Neste uke skal jeg sette av minst to dager til litt selvpleie! Den fæle etterveksten må tas, vippene skal forlenges (eller påfylles), og neglene trenger et nytt design.

Det skal bli skjønt med en liten makeover etter en slapp uke i pysj. Regnskapsføreren må jeg også se å få besøkt snarest! Jeg må jo vise frem min nye regnskapsperm i skinn! Hehe, er den ikke fin? På bildene ser den nesten ut som en stor sort clutch! 
Bukse og briller fra Gina Tricot, Genser fra Bikbok, Jakke fra The wearhouse, sko fra NellyNei, jeg får komme meg av gårde på jobb! Jeg rekker ikke å skrive en roman i dag.
Dere må ha en flott torsdag så lenge. Kanskje jeg får oppdatert dere enda en gang i kveld?

Kylling med waldorfsalat

God formiddag kjære lesere! Nå var det på høy tid med en liten middagsoppskrift på bloggen. Jeg har laget en nydelig, ganske enkel middag bestående av kylling, chillimarinerte poteter og hjemmelaget waldorfsalat. Jeg håper ikke dere er dritlei av waldorfsalat etter jul og nyttårsaften for denne oppskriften var så god. Orker dere ikke å piske krem så kan dere alltids bruke creme fraiche i stedet, men pisket kremfløte og sukker er jo absolutt det beste. Mmm, så god denne middagen var! 

Jeg skulle egentlig ha besøkt kiropraktor til morgenen i dag, men jeg hadde helt glemt at jeg skulle på jobb! Etter en nesten to ukers ferie har jeg nesten glemt at det eksisterer en vaktliste. Hehe! Dermed drar jeg til kiropraktor i morgen i stedet, og bruker timene før jobb på å få unnagjort litt bloggarbeid. Jeg kjenner det skal bli godt å komme inn i litt rutiner igjen.Du trenger: 
1. 4 kyllingfilèter 2. 4 poteter 3. 1 chilli 4. 1 hvitløk 5. 2 ss matolje 6. Sitronpepper 7. 1 dl kremfløte 8. 1 dl ekte majones 9. 1 ts sukker 10. 1 boks ananas i biter 11. 20  blå druer 12. Litt hodekål 13. 2 epler 14. 10 ValnøtterSlik gjør du - Waldorfsalat:
1. Start med å sette ovnen på 170 grader. Mens du venter på at den skal bli klar, lager du waldorfsalaten. 
2. Kutt druene i to, finhakk lit hodekål, finn frem ananasbitene og del eplene i små biter. 
3. Visp 1 dl kremfløte og 1 ts sukker til krem. Stopp vispingen med maskin rett før du tror du er i mål og visp heller de siste minuttene fra hånd. Da slipper du å plutselig stå igjen med smør. Det er fort gjort! 
4. Bland 1 dl majones sammen med den ferdige kremen. Rør og smak til med litt presset sitron, litt saft fra boksen med ananas, litt sukker, salt og pepper. Vær forsiktig med sitronen så du ikke får salaten for syrlig.
5. Hell den ferdigsmakte kremblandingen over 15 delte druer, eplebitene, kål, ananas og fem finhakkede valnøtter. 
6. Pynt waldorfsalaten med fem grovhakkede valnøtter til og fem blå druer delt på tvers. 
Slik gjør du - Kyllling og poteter: 
1. Legg kyllingfiletene i en ildfast form, hell over litt matolje og krydre dem godt med sitronpepper.
2. Finhakk en chilli og et fedd hvitløk. Bland dette med 2 ss matolje. 
3. Vask potene, del dem i to og smør innsiden med litt chilli,hvitløk og matolje. 
4. Legg også de marinerte potetene i en liten ildfast form og stek dem midt i ovnen på 170g i 30 minutt. 
5. Kyllingen skal inn i ovnen samtidig, men ta den ut 5 minutter før potetene. Da blir den saftig og god. 

Jeg lagde også en enkel Toro pose fløtesaus til.
Håper det smaker like godt hos dere! 

Første kveld i nytt årFørste kveld av 2014 har vært perfekt. Rett og slett helt perfekt! Jonas sine hjemmelagde burgere ble en stor suksess og nå har vi forspist oss begge to. For noen digre, sprø og vanvittig smakfulle hamburgerbrød! Denne oppskriften skal vi definitivt notere oss ned. Neste gang vi tar den frem må jeg sørge for å ta steg for steg bilder underveis slik at dere også kan få prøve! 

Jeg skulle egentlig ha oppdatert dere for en time siden, men "Harry Potter og Ildbegeret" har snurret på tv3 i kveld og jeg er helt oppslukt. Jeg har både lest boken og sett filmen sikkert ti ganger før, men jeg sitter likevel og spenner enhver muskel mens jeg heier Harry gjennom de tre livsfarlige oppgavene. Hoho, det er ihvertfall ikke mangel på innlevelse her i hus!Kosedressen har atter en gang fått kommet på og så fort filmen er slutt, skal jeg finne bingen. Til tross for at jeg sov helt til ett i dag, kjenner jeg at øynene svir. Det tar på å være oppe til halv fem om natten! Dessuten føler jeg for å være opplagt til en nervepirrende time hos kiropraktor. Nakken skal knekkes opp og jeg har på følelsen at det kommer til å bli et øyeblikk av tortur. Jaja! Håper dere har fått en FANTASTISK start på det nye året. Det ville jo være kjedelig å få en elendig 1. nyttårsdag!

Sweet dreams! Vi skrives igjen i morgen.. 

Surprise, surprise!

  

Gjett om Jonas ble glad da hentelappen fra Daniel Wellington kom i posten. Det er et nytt år og for at min kjære fotograf skal få motivasjon til å knipse nye 10 000 bilder av meg, ordnet jeg ham en splitter ny DW klokke med et ekstra armbånd som overaskelsespresang. Vel.. Og litt fordi jeg klarte å knuse en av de to klokkene han hadde fra før av. Heh! Han har allerede to DW klokker i sort og brunt lær, men han har leenge siklet etter disse fargerike. Nå er han endelig eier av to varianter til! En klokke og en ekstra reim kom i posten slik at han bare kan skifte mellom fargene akkurat når han måtte ønske.

En reim koster bare 229 kroner, så har man en klokke fra før av så er det jo bare å kjøpe flere reimer! Så kan man gjøre som Jonas og bytte annen hver dag. Hihi! Min favoritt er reimen i blå og mørkerød. Fy søren så fin den er! Jeg lurer på om ikke jeg må klikke hjem en damemodell i nøyaktig samme variant. Og et par ekstra reimer såklart. DW klokkene er blitt så populære!Har dere en bror, far eller kjæreste som fyller år i nærmeste fremtid så har jeg en gladnyhet å komme med! Bruker dere koden "martheborge" når dere handler DW klokker HER, så får dere 15% på hele kjøpet. Denne rabattkoden gjelder ut hele januar! Så vet dere det. Rabatten gjelder ikke bare på klokkene men også ekstra reimer så her kan dere gjøre noen fine kupp. 

           Jonas sin klokke er sponset 

Nyttårsfeiring 2013Da var nok en vellykket nyttårsfeiring overstått! Jeg har ikke fått oppdatert dere før ettersom jonas og jeg like godt overnattet hos Annika i natt. Jeg tok det alt annet enn usedvanlig med ro i går. (Noe helsen definitivt ikke ble bedre av), men jeg tror det var verdt det! Ja det var verdt det. Først halv fem i natt fant Jonas og jeg sengen etter en ti timers nyttårsfeiring. Herlighet! Jeg har aldri vært noe festløve, men i går aner jeg ikke hvor timene forsvant. Vi spiste en nydelig kalkun-middag etterfulgt av flere dessert-varianter. Vi danset, pratet, lo og hadde det bare supermoro. Klokken tolv dro vi ut for å se rakettene, ønske hverandre et godt nyttår og sende opp noe fyrverkeri selv. Jeg er så glad for at jeg fikk avslutte 2013 på akkurat denne måten.

Nå har Jonas og jeg endelig kommet oss hjem, og i skrivende stund dekker Jonas frokostbordet med fiskesuppe og hvitløksbaguetter. Han er virkelig i siget i dag! Senere har han lovet meg å lage hjemmelagde burgere til oss. Litt av en kar?Håper dere fikk en kjempefeiring dere også!
Vi skrives igjen litt senere i dag.