hits

januar 2013

Kostbart lesestoff!For ikke lenge siden, skrev jeg et innlegg hvor jeg etterlyste litt boktips fra dere lesere. Jeg fikk en helt enorm respons på dette og satte igjen med en lang ønskeliste på hele sytten nye bøker. Dessverre så virket det som veldig mange av disse bøkene var så gode at de nesten er umulige å få tak i på bokforretningene! Jeg har nemlig vært på tre bokbutikker to ganger og har kun fått tak i fire nye bøker! Av sytten så var det kun disse fire som butikkene hadde inne. Jaja! Fire er bedre enn ingenting, og jeg har lesestoff for en liten stund fremover ihvertfall! Historien om pi så jeg akkurat på kino og det er en av de fineste filmene jeg har sett på lenge. Boken tipper jeg er ti ganger bedre igjen. Gleeeder meg!Håper dere er klare for litt flere bokomtaler fremover!

Antrekk - 310113

 

God kveld! Jeg kan nesten ikke tro hvor fort denne uken har gått! Tenk i morgen er det fredag og helg igjen. Var det ikke akkurat helg? Er det bare jeg som føler at dagene flyr av gårde? Håper virkelig at feriedagene går senere enn dette, ellers kommer vi til å være hjemme igjen før vi har landet. Jeg har jobbet som en helt i dag. Hundrevis av bilder er tatt og noen innlegg er allerede skrevet. Nå skulle jeg egentlig vært på jentekveld, men jeg ble dessverre bare nødt til å avlyse. Jeg har enda mye igjen og kofferten skal jo også pakkes!

For tre uker siden klarte jeg å knuse min nye Samsung galaxy mobil, og i går mistet jeg også lånetelefonen som jeg har hatt i halvannen uke. Jeg fatter ikke hvordan jeg får det til. Haha, huff! 
Skjørt fra H&M, Vest fra Gina Tricot, Genser og clutch fra Vero ModaNå sitter det et supergira kjærestepar her. Superklare for å pakke koffert!

Spørsmålsrunde!Her flyr timene forbi! Jeg har fri i dag og MÅ få skrevet ferdig alle forhånsskrevne innlegg til i morgen. Vi reiser jo rett etter jobb, og jeg vil nødig ødelegge ferien med å sitte timesvis forann dataen. Dette skal være Jonas sin ferie og nesten all min tid skal gå til ham denne uken. Forrige spørsmålsrunde hvor Jonas og jeg svarte på litt spørsmål hver, falt veldig godt i smak hos flere! Mange har spurt etter et nytt slikt innlegg og det kan jeg love dere at dere skal få! -Men i førsteomgang vil jeg kjøre en vanlig spørsmålsrunde hvor dere kan stille meg spørsmål om hva dere måtte lure på. Kjør på med MASSE gode spørsmål!Den herlige kosedressen er ny og fra Cubus!
Hva lurer DU på?

Antrekk - 300113

Da var jeg klar for nok en fin dag på Vero Moda! Jonas skal feires i morgen. Han har allerede valgt seg ut en cupcakeoppskrift som jeg skal bake. Hihi! Åååh, som jeg gleder meg til å komme på FERIE! Vi skal kose oss helt farlig mye. Jeg har allerede forhånddskrevet utallige innlegg slik at jeg slipper å bruke timesvis på blogging hver dag, men det vil selvfølgelig bli oppdateringer fra Egypt også.
Topp fra Vero Moda, Belte og briller fra Gina Tricot, Bukse fra Bikbok, Sko fra Nelly

Tenk nå blir det snart en uke med shorts og kjoleantrekk! HYYYL!

Another pair of jeffreyFlere av dere fikk med seg at det skjulte seg to Jeffrey esker i helgens shoppingsposer! Kombinasjonen av dårlig tid, salg og lite beherskelse ender sjeldent bra. Da jeg så 20, 30 og 40 % på Jeffrey Campbell sko, mistet jeg alt av selvbeherskelse. Men herlighet så fine og ikke minst behagelige disse skoene er. Et av parene jeg dro med meg hjem var dette burgunderøde fra DNA. Jeg har ønsket meg et par sko i denne fargen lenge! Eneste problem nå er at jeg kjøpte dem uprøvd i 36. Det ble rett og slett litt for lite! Er det noen som vet om akkurat denne modellen utvider seg? Spike skoene mine er i 37, men de har utvidet seg til en 38 og er nå for store. Veldig spesielt. Jeg som tenkte jeg skulle være supersmart denne gang og kjøpe litt mindre! Neste gang skal jeg være enda litt smartere, og faktisk prøve skoen på.

 
Noen som har erfaring med denne modellen?

Gratulerer Jonas - Vi drar til Egypt!

Marthe: Hva sier du hvis vi om to dager ligger på et fem stjerners hotell i Sharm El sheik og nyter livet?
Jonas: HÆ!? Kødder du med meg nå??
Marthe: Gratulerer med dagen Jonas!! Det fortjener du.

ENDELIG kunne jeg avsløre bursdagsgaven hans! Jeg kan ikke tro at jeg har klart å holde denne lille hemmeligheten helt siden begynnelsen av januar. Jonas hadde ønsket seg en tur til bursdagen, men han hadde sett for seg en veldig billig weekendtur til Berlin. Slik ble det ikke! Denne gang ville jeg nemlig kjøpe noe han ikke visste om fra før. Herlighet, så glad han ble. Stakkaren fikk nesten hjerteinfarkt. Dette fortjente han. Jeg skal gjøre alt i min makt for at dette blir den beste reisen hans noen sinne. Vi drar så alt for sjeldent på romantisk ferie sammen. Jonas har liksom aldri fått fri når mulighetene har vært der for oss!

Jeg vil at alt skal være perfekt og dermed ønsket jeg ikke å ta noen sjanser. Hotellet jeg valgte ut er det samme hotellet som Annika og jeg bodde på i 2011. Jonas kommer til å ELSKE det. Det har fem private strender, to al a carte restauranter, spa, treningssenter, en egen stall, den beste utsikten rett ut mot rødehavet og de mest utrolige snorklemulighetene man kan tenke seg. Jeg kan ikke vente med å vise ham undervannslivet! Nå blir det snorkling, dykkekurs, kamelridning, ørkensafari på firehjuling, og masse god mat! Det er heller ingen dårlig nyhet at værmeldingene sier stor sol og 23-24 grader hele uken. To tomler opp for det!Er dere klare for å bli med oss til Egypt? Vi drar allerede fredag kveld!
Hotell og område har jeg skrevet et innlegg om for to år siden, HER

Antrekk - 290113Jeg må bare unnskylde for at jeg ikke er 100% til stede på bloggen om dagene. Jeg står opp så tidlig som jeg bare klarer og legger meg sent på natt for å få unnagjort alt som må gjøres både på bloggfronten, og på mailsvaring. Dere skal vite at jeg gjør så godt jeg kan, og årsaken til disse stressende dagene skal dere få høre alt om i morgen. Da har Jonas bursdag og jeg kan endelig avsløre bursdagsgaven hans!  Jeg gleder meg SÅNN til å fortelle ham det og bli ferdig med denne galskapen av stress!

I dag har jeg varetelling på jobb, og det betyr at jeg jobber tolv timer denne tirsdagen. Jeg ville bare informere om at mitt fravær ikke skyldes latskap og lite inspirasjon. Jeg har så vanvittig mye på hjerte og så enormt mye jeg vil dele med dere. Jeg har bare ikke hatt tid! Men i morgen håper jeg at jeg skal være tilbake igjen for fullt.

 
Vero Moda bukse, Jeffrey Campbell sko, Topp og smykke fra Bikbok, Jakke fra H&M, Marc Jacobs klokkeDere er så flinke og tålmodige at..
Jeg kan ihvertfall love at dere har MASSE spennende i vente for den kommende uke!

Oreo Cupcakes

 
 

Ååå guuud! Jeg elsker å bake når resulatet faktisk blir bra. Ikke bare så sjokolade cupcakesene fine ut, men jammen smakte de rimelig himmelsk også. Jeg liker bedre vanilje enn sjokolademuffins, men denne oppskriften ble Jonas sin favoritt så langt! Jeg har enda en hel haug oppskrifter igjen å teste ut fra min nye bok. To av to er blitt fantastiske både på smak og utseende, så dette kan bare bli bra!

Du trenger - Oreo cupcakes:
2 egg
90g margarin romtemperert
200g brunt sukker
125g mørk sjokolade
1 ts vaniljeekstrakt
150g mel
1 ts bakepulver
1/2 ts natron
5 knuste oreokjeks
2 dl melk

 
 

1. Visp det brune sukkeret sammen med margarinen. Tilsett et og et egg og visp godt mellom hvert egg.
2. Smelt sjokoladen i et vannbad eller i mikroen.
3. Tilsett sjokoladen i røra og hell så i mel, bakepulver, natron og melk. Litt av gangen.
4. Så knuser du 5 oreokjeks før du blander disse smulene i den ferdige muffinsrøren.


5. Stek midt i ovnen på 180 grader i 20 minutt.Oreofrosting - Du trenger:
150g margarin romtemperert
450g melis
1/2 dl melk 1/2 ts vaniljeessens
7 knuste oreokjeks

 
 

1. Visp sammen smør og melis i en kjøkkenmaskin.
2. Tilsett melk og visp videre. Frostingen er ferdig når den er er stiv nok til å kunne formes. 
3. Knus syv oreokjeks så godt som du bare klarer. Her skal kjeksen være i minibiter så sil gjerne kjeksen!
4. Når du kun står igjen med de aller minste kjeks smulene, heller du dette i den ferdige frostingen.Pynt med en halv oreokjeks og strø gjerne over noen oreosmuler!

Kupp fra hovedstaden!God kveld! Har alle sammen fått en fin start på uken? Jeg har kost meg på jobb helt til nå, og nå skal jeg kose meg videre med ungkarer vs unkagskvinner på kanal Fem. Det er for det eneste programmet som jeg bare MÅ få med meg. Jeg er vel ikke alene om det? Tenkte bare å vise dere en søt liten veske som jeg dro med meg hjem fra Zara. Jeg tror jeg betalte 199kroner for den. Ikke så galt det for en sånn søt liten sak? Smykket er fra Bikbok og kostet 299kroner. Jeg brukte det til den hvite kjolen jeg gikk i på lørdag og nå har jeg SÅ lyst på samme smykke bare i blått. Har fått så sansen for digre smykker. 

Også har jeg bakt enda en variant med cup cakes i dag!
Oppskrift kommer i morgen tidlig. Sjokolade cup cakes med oreo frosting..

Antrekk - 280113

Wæææ! Hvorfor har ikke døgnet mer enn 24 timer? Jeg som sto opp så tidlig i dag for å rekke alt! Sånn kan det gå. Jeg har knipset på 700 bilder i dag jeg! Tenkte jeg skulle være flink blogger å forhåndsskrive en hel hau innlegg til jobb denne uken. -Men så glemte jeg helt at dere skulle oppdateres i dag også! Nå må jeg hive meg i bilen hvert øyeblikk, men jeg lover å oppdatere dere med en gang jeg er hjemme i kveld. I morgen tidlig skal jeg skrive en time for time "to do liste". Jeg tror det er den eneste måten jeg klarer å få gjort ting veldig effektivt på. Nå må vi ha et antrekk igjen her på bloggen. Det har ihvertfall jeg savnet i helgen! Jeg har fått på meg min nye Zara genser. Tok den like greit på feil vei jeg. Why not? 
Bukse fra New Yorker, Genesr fra Zara, Belte fra Gina Tricot, Sko fra Nelly, bh fra www.madlady.seVi skrives i kveld! Ønsker dere en flott start på den nye uken!

TEGNING - PORTRETTSe hva jeg fikk tilsendt i går! Tina Berstad har sendt meg et portettbilde av profilbildet mitt på facebook. Jeg må bare dele det med dere! Syntes det var så vanvittig bra tegnet. Jeg skulle gjort alt for å ha et sånt talent. Rene kunstverket jo! Tusen takk til deg Tina, for at du har tatt deg tid til å faktisk tegne meg.

Du er jammen FLINK! Jeg ville aldri klart å tegne meg selv så lik som på bildet. Er helt overveldet jeg. Fikk lyst til å melde meg på både tegnekurs og kunstskolen med det samme. Jeg vil også kunne!

  
  

Hva synes dere? Lignet det ikke?
Har jeg flere kunstnere av noen lesere eller?

Vinn goodiebag til verdi 4000 kroner

Sjekk den luksuriøse samlingen av barberhøvler da! Dorco Shai i mitt hjerte. Jeg har ikke rørt et annet merke siden disse for første gang ramlet ned i postkassen min. Med seks blader blir det nærmest umulig for hårstråene å slippe unna. Tørr vinterhud er et mareritt, og derfor er det også viktig at høvelen ikke tørker oss ut. Med Dorco shai behøver jeg verken skum eller gelè for å bevare fuktigheten. Nå barberer jeg meg kjapt og enkelt i dusjen, bare ved hjelp av litt vann. Etter vask er jeg alltid flink til å smøre kroppen min inn i en god body lotion. Det er et must spesielt nå i ekstremkulda. Verre enn dette er det faktisk ikke å holde leggene fuktige, freshe og frie for hår! Da må vi vel alle kunne klare det?NÅ.. til verdens beste konkurranse! Hver eneste uke kan dere være med i trekningen om å vinne et årsforbruk med Dorco Shai. Det dere gjør, er å bestille en gratis prøvepake på Dorco Shai sine høvler HER (du kan stoppe abbonomentet når du vil). -Så er du med i trekningen!

Som om ikke det er bra nok med et gratis årsforbruk av Shai barbering så vinner man også en helt vanvittig goodiebag til verdi 4000 kroner! Åh, så hyggelig det er med konkurranser. Goodiebagen består av en hvit iPad mini, sesong 1 av Girls, en valgfri farge Deborah lippmann neglelakk, og et reisesett bestående av deilige Joico hårprodukter. Man vet det er en eksklusiv premie når til og med mannfolkene vil melde seg på. Jonas sin kommentar: "Kan jeg også delta på dette her? Jeg vil og ha iPad!".

1. Du bestiller altså først en gratis prøvepakke på Dorco sine høvler HER
2. Så legger du igjen en kommentar her på bloggen om at du har deltatt!
Vinneren trekkes neste søndag og da kommer Dorco til å sjekke opp i at vinneren har bestilt prøvepakken sin. Er du allerede abonnent, så er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet.

                    Annonse

Festløver på Plaza!

 


FOR en kveld! Fy søren som vi lo, drakk, koste oss, lo drakk, danset, sang, koste oss, lo, og drakk.. De siste bildene som ble tatt i går kveld måtte bare plasseres i "den hemmelige mappen, kun for meg". Vi hadde det bare helt vanvittig morro. Ingen av oss er egentlig noen festløver, men i går feiret vi bare for absolutt alt. SKÅL FOR DITT OG SKÅL FOR DATT! Beste lørdagskvelden på lenge.

Cathrine ligger enda og snorker ved siden av meg så nå må jeg bare få unnagjort litt arbeid. Jeg har en hel hau kommentarsvaring å ta igjen fra det siste døgnet. Alle skal få svar! Håper dere har hatt en like fantastisk helg som det vi har. Jeg skal ihvertfall leve på disse dagene lenge!

Åh, for en fantastisk helg!

To små livsnytere!Ååå, for en herlig dag! Cathrine og jeg har kost oss som bare fy. Vi er akkurat kommet tilbake til hotellrommet og sitter nå stappmette og slitne etter en hektisk, men vanvittig bra lørdag! Jeg ler så jeg griner hver gang jeg er sammen med Cathrine. Hun er bare hysterisk morsom, også vet hun det ikke selv engang! Elsker sånne mennesker. Vi har akkurat spist tre retters middag og skal straks kle oss opp i hver vår nye Zara kjole. Jeg har kjøpt den nydeligste hvite kjolen. Satte som et skudd!

Hvis noen av dere lurer på hvor vi bor under Oslo oppholdet så kan jeg fortelle dere at vi bor på Plaza! Ligger midt i sentrum og er veldig veldig lekkert. Jeg tok heisen helt opp til 34 etasje i dag tidlig for å knipse noen bilder av toppetasjene. Her er treningssenteret plassert i den øverste etasjen og veggene består kun i glass så her kan man løpe med utsikt over hele vinterbyen. Nydelig! Andre siden av toppetasjen består av en skybar. Dit skal vi ta turen snarest for en drink! Wuhuuu, for noen livsnytere.
 

Elsker de blågrønne lysene rommene er preget av!Hotell er ikke sponset om noen nå lurte på det.
Jeg ville bare vise dere noe av det fine hotellet vårt!

Update fra hovedstaden

 

Hei og hopp! Cathrine og jeg har løpt rundt som gale i hele dag for å få unnagjort våre ærend og samtidig få handlet litt! Vi fikk bare en liten time i Karl Johan, men det er utrolig hva vi kan få til på den lille tiden! Jeg fikk dratt med meg fire par sko hjem og kastet alt jeg hadde lyst på over disken på Zara. Hihi, skal vise dere alt til uken!

Nå skal vi ut for å spise og kose oss. I kveld skal utelivet testes! Jeg har på følelsen at dette kommer til å bli en uforglemmelig kveld. Det er litt av et radarpar som har reist på tur sammen! 

Håper det står bra til med dere! Skrives igjen om litt..

Antrekk - 250113 

Bare innom for å vise dere reiseantrekket og dagens lille sminke eksperiment! Jeg har testet ut min nesten oransje leppestift fra Body shop. Trodde aldri jeg kom til å få brukt den da jeg kjøpte den, men den passet jo ypperlig til min nye 100 kroners genser fra Bikbok. Øyenskyggen byttet jeg i dag ut med en rouge også fra Body Shop. Jeg hadde helt glemt hva oransje kan gjøre med øynene! Alle dere jenter med blå øyne.. Lek dere litt med oransje sminke. Kjempemorro å se hvordan det forsterker øyefargen. 
Genser og smykke fra Bikbok, Vero Moda bukse, UNIF skinnjakke, leppestift og rouge fra Body shop

Hva synes dere? Ja eller nei til denne leppestiften?

En first Price koffert..Goood morgen! Helgen er her, og jeg har stått opp superduper tidlig for å pakke kofferten klar før jobb. (Ja jeg pakker i en diger koffert). Man vet jo aldri hvor mye fint man finner på salg i hovedstaden! Kanskje jeg kommer hjem med syv par nye sko? Må jo sørge for å ha god plass til dem!

Meg og pakking.. Hvor er bestefar når jeg trenger han? Tipper han grøsser når han ser at jeg enda bruker Europris kofferten min som er blitt så hullete og overbelastet med kilo at den ikke engang triller. Det er ikke bare bare å være First price koffert når man blir matet med 40 kilo klær for så å bli dratt jorden rundt. Hjulene er så slitte at jeg i bunn og grunn bare går og sleper kofferten etter bakken. Der har dere meg i et nøtteskall. Hallo? Hvor kjedelig er det ikke å kjøpe ny koffert? Vel, kjedelig..DA var jeg klar for å dra - Rett etter jobb!
Reiseantrekket kommer litt senere..

Smakebit på torsdagen!


 God kveld dere! Her kommer en liten sneek peak på hva jeg har drevet med i dag! Jeg ble akkurat ferdig med fjerde innlegg, og nå skal jeg unne meg litt solarium! Er dere like klare for helg som det jeg er eller? Gleder meg både til en siste jobbvakt og til tidenes weekend i Oslo. Dette blir noen herlige dager!


 

Noen som kan tenke seg hva som er i vente?

Antrekk - 240113Fyyy søren for en dag! Først må jeg si tusen millioner takk for fantastiske kommentarer på forrige innlegg. Jeg ble helt i hundre da jeg kom hjem og så hvor mange som hadde tatt seg tid til å tipse meg om spennende bøker. Jeg fikk skrevet en hel liste med "må ha" bøker takket være dere. Så fort middagen er servert skal jeg stupe ut i bilen og kjøre til Sørlandssenteret atter en gang. Tusen takk!

Tilbake til "fy søren for en dag!".. Jeg har løpt rundt som en gris for å rekke alt som sto på gjørelisten min. Jeg har handlet inn det ene og det andre og Jonas har knipset 500 bilder av meg. "Åh, kom igjen nå Jonas. Bare et antrekk til.. Så har du fri hele helgen.. Lover å bake til deg senere!"... Noe må man jo prøve å bestikke de stakkars bloggkjærestene med. Nå er det bare å skrive alle innleggene da! Jeg kommer til å sitte i timesvis med redigering i kveld. Heldigvis er det så morro at det bare er å glede seg.
Bukse fra Bikbok, skjorte, belte og vest fra Gina Tricot, Sko fra Nelly, Body Shop leppestiftHåper det står bra til med dere alle!

Need to readHei og hopp! Jeg har fri fra jobb i dag og har planer om å bruke dagen veldig veldig godt. Det har vært en effektiv morgen, men jeg har fremdeles MYE igjen på "to do" listen min. I tillegg til å oppdatere dere med torsdagsinnlegg så må jeg forhåndsskrive på innlegg til helgen. I morgen drar jeg inn til Oslo rett etter jobb, og da vil jeg bruke minst mulig tid forann pcen, og mest mulig tid med fine Cathrine! 500 bilder er allerede knipset til helgens innlegg, men det er enda mange igjen!

Til poenget med dagens første post! Ettersom jeg skal sitte i buss 10 timer denne helgen så behøver jeg definitivt et nytt lesestoff! Jeg har akkurat lest ut etterfølgeren av "Bare for deg", og behøver nå noe nytt og spennende! Etter å ha lest fem bøker med litt lite handling og litt mye kliss, så er jeg veldig klar for noe annet. Gjerne en lærerik bok med en rørende historie! Andre kulturer er alltid spennende.

Her ser dere noen av bøkene jeg leste i 2012.
Har dere noen gode tips utenom disse så blir jeg SJELEGLAD!

Antrekk - 230113Jeg: Hva synes du om antrekket Jonas?
Jonas: Hahahahaha!
Jeg: Likte du det ikke?
Jonas: Du kan ikke gå sånn...Sånn går no dagan! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg gidder å spørre engang. Jeg vet jo hvilket svar jeg har i vente. Jeg kan ikke huske sist han faktisk likte et av antrekkene mine. Haha, huff mannfolk. Vil helst bare se oss i stramme, vanlige jeans, en topp som er akkurat kort nok til å vise frem stumpen, kanskje en skinnjakke og noen støvletter. Det var faktisk akkurat slik jeg kledde meg også da jeg var 15-16 år. De samme knehøye støvlettene dag etter dag, de samme stramme dongeribuksene og en topp som gjerne både viste utringing og stump. Hoho, heldigvis har jeg litt mer kreativitet i blodet den dag i dag!


Bukse og skjorte fra Bikbok, Jakke fra Vero Moda, Sko fra Nelly, Belte fra Gina Tricot 

Jeg tror jammen dette ble et av mine favorittantrekk jeg!
Hva mener dere?

I shoppingposene..God morgen! Her kommer skattene som skjulte seg i shoppingposene jeg viste dere for et par dager siden. Smykkesamlingen og mine nye leppestifter har dere jo allerede sett, men her kommer garderobens siste nyheter. Jeg har blitt bitt av mønsterbasillen. Den ene blomsterskjorten har jeg visst glemt å ta bilde av, men her ser dere ihvertfall to av mine tre nye elskbare skjorter. Tenk den rosa blomstrete skjorten med en knallrosa leppestift til. Ååh, det er nesten så jeg setter i gang et gledeshyl. 

Jeg kan ikke forstå hvor jeg får denne ekstreme vår/sommer stemningen fra. I natt lå jeg fullt påkledd med tre dyner + Jonas krøllet over meg og jeg var sikker på at jeg skulle dø av frostskader! Vi er begge blitt avhengige av å sove med vinduet oppe, men det er jammen ikke bare bare når det er 16 minusgrader ute! Fy for en natt. Heldigvis melder værsidene nå mer sol og varme. H-U-R-R-A!

  Genser fra Bikbok. Kjøpte den for 100 kroner og fikk smykket med på kjøpet!


Skjorte fra Gina Tricot 249 kroner.

  
Og denne kjøpte jeg også på Bikbok for 149 kroner.

Fuskepelsen på første bilde er den samme som jeg har i hvit fra Bikbok.
Den koster nå 199kroner!

Inspirasjonskilder?Hver dag får jeg spørsmålet om hvor inspirasjonen min kommer fra. Mye får man selvfølgelig av å jobbe i klesbutikk. Man blir lett inspirert av å omgås klær flere timer om dagen, men det er ikke bare det som er med på å gi nye idèer! Noen ganger kommer det kunder inn som kler seg så bra at jeg nesten glemmer å gjøre jobben min bak kassa. Jeg må bare stå og glane på klærene og ta det inn! Haha, huff..

En annen faktor er selvfølgelig moteblogger. Min favoritt er en svensk blogg som overgår absolutt alle. Det er overhode ingen verken norske eller svenske bloggere som kan måle seg med Angelica Blick. For ei dame! Det er mange toppbloggere som kler seg pent, men hun her har forstått det. Hun går med en 149 kroners H&M genser som om den var verdt en halv million. Man merker at denne jenta legger sjelen sin i bloggingen. Hun oppdaterer daglig og poster kun kvalitetsinnlegg. Her har jeg vanvittig mye å lære!


Mangler dere inspirasjon så er dere bare nødt til å bla dere gjennom Angelicas kategorier. 
Bloggen finner dere HER

Another pair of red

Hva kalles egentlig disse type skoene? Jeg har lurt på det lenge. Da Jonas og jeg var i Stavanger nå nylig, gikk jeg til innkjøp av både mitt andre og tredje par. De må da ha et navn? Vi har jo navn på alle typer sko i dag? Uansett! Jeg har falt pladask for disse trekantspisse hælene. Det må være første type sko jeg virkelig har likt som ikke består av en (minst) 14 centimeters høy hæl. Gratulerer Borge!

To av parene er fra Aldo, og det tredje var det som jeg klarte å snike til meg fra Gina Tricot til bare en hundrelapp. Åh, *GLIS*.  Jeg tror aldri jeg kommer til å glemme det kuppet. Og de som var så lekre!

 

Er det bare jeg som ikke vet hva disse skoene heter?

Flink salgshopper!


Herlighet så flinke dere var til å stemme på gårsdagens siste innlegg! Over 250 stemmer! Ååh, så gode dere er. Jeg skal av gårde på jobb hvert øyeblikk, men jeg ville bare gi dere en liten sneek peak på smykkesamlingen jeg dro med meg hjem fra Gina Tricot i dag. De solgte en mengde smykker, ringer og armbånd til 15 kroner per stykk og da kunne jeg ikke dy meg. Tommel opp for salg!

Jeg har forresten også akkurat fått øynene opp for Body Shop sine leppestifter, så nå går jeg berserk der inne. Har lyst på alle fargene de har jeg! To fikk jeg til jul, og nå har jeg kjøpt meg to til. Hihi, og jeg som ikke kunne fordra noe av leppestifter for bare et lite år siden.. Sånn kan det gå!I sommer skal jeg gå med mye mer smykker og leppestifter i alle verdens farger!

Stem frem den neste headeren!

God kveld! Tusen takk for alle de flotte kommentarene dere har lagt igjen ikke bare i dag, men hele uken! Dere kommenterer som aldri før og det er kjempestas! Åh, så gøy det er å blogge for en sånn positiv gjeng. Tusen takk alle sammen! Forrige headerkonkurranse var det >Amalie Christoffersen< som vant, og dermed er det også hennes header som har preget bloggen den siste tiden. Nå har jeg lyst til å dele de nyeste leserbildene mine med dere og kåre en ny vinner til årets andre header!


1.


1 og 2 er laget av Camilla Egenes


3


3 og 4 er laget av www.fotoas.blogg.no


5 er laget av Hanna Bækken


6 er laget av www.everydayhappiness.blogg.no


7 er laget av www.issth.blogg.no


8 er laget av www.synnef0t0.blogg.no


9 er laget av Tora


10


10 og 11 er laget av www.sarakatrin.blogg.no


Og 12 er laget av kristinmilde.blogg.no

Stem på den headeren DU ønsker skal bli den neste!
Ønsker du å bidra i neste kåring? Send en header til martheborge@hotmail.no

Antrekk - 200113 
Bukse fra Vero Moda, Genser fra Gina Tricot, Blazer fra H&M, skjerf fra Bikbok, klokke Daniel WellingtonI dag er det 10 dager til Jonas sin bursdag og jeg gleder meg halvt ihjel til å fortelle ham hva jeg har kjøpt! Jeg har gått rundt i noe som kjennes som en evighet og holdt på dette. Så lenge har jeg aldri noen sinne klart å holde på en hemmelighet for han. Hoho.. Kan det ikke bare bli 30 januar NÅ?

MXDC SPORT

Wuhuuu! Jeg har startet søndagen med en joggetur i splitter nytt treningstøy fra getsporty! Åh, jeg har bare lyst til å gå i det hele tiden. Elsker den friske lilla fargen! Pent og behagelig treningstøy gir jammen litt av en motivasjon.Til tross for iskald vind og snø, kunne jeg ikke komme ut døren raskt nok i dag tidlig. Etter at den voldsomme kulden slo inn har jeg måttet ty til treningssenteret, men i dag var det overhode ingenting som kunne stoppe meg. Stor takk til MXDC sport og www.getsporty.no

Kristina Andersen har gjort en kjempejobb med å velge ut kvalitetsklær til nettsiden sin. Etter å ha kjent på hvordan ordentlig treningstøy kjennes ut, kjøper man aldri mer det Cubus og H&M har å tilby.  


 

1. Den lilla sportsbhen fås kjøpt HER  (Jeg har størrelse S)
2. Og tightsen får dere kjøpt HER (Jeg har størrelse XS) 

Den lilla rålekre jakken var også bare nydelig å trene i. 
Dere får kjøpt den HER (Jeg har størrelse S)

Antrekk - 190113God kveld! Da var jeg hjemme igjen fra nok en super dag på Vero Moda! Ville bare vise dere dagens jobbantrekk før jeg synker ned i sofaen med Jonas sin hjemmelagde pizza. I kveld blir det kjærestekos med den beste maten, litt godis og to filmer! Det skal bli så deilig med litt Jonas-kvalitetstid nå.   Det er forresten ikke bare bare å ta antrekksbilder om dagen..Fatter ikke hvordan jeg får det til engang. Jeg står helt stille, og plutselig vrikker foten seg så jeg faller rett ned på rumpa. Bar rumpe på iskald snø var fryktelig forfriskende. Også 10 minutt før jobb da! Det var nok akkurat det jeg trengte. Tror ikke jeg skal dra frem disse hælene igjen før snøen har forlatt oss.

Striped dressÅh, se på denne lekkerbisken! Fant den på H&M for 249kroner! Ingen dum pris. Slik linjene på kjolen er plassert rundt midjen, gjør at man ser slankere ut. Det var ikke derfor jeg kjøpte den, men det var bare noe jeg oppdaget da jeg prøvde kjolen på! Skal nok få knipset noen bilder av den på også en dag.Var den ikke fin? Åå.. Sommer, hvor er du?

Selger mitt Canon utstyrGod morgen! Huff, det var virkelig ikke meningen å glemme dere helt bort i går. Tiden løp fra meg og plutselig måtte jeg bare hive meg i bilen for å kjøre på jobb. Dermed fikk jeg ikke oppdatert dere noe mer! Jeg drar på jobb igjen om to timer, men jeg slutter litt tidligere så da håper jeg på å få oppdatert dere i kveld igjen. Jeg hadde ikke krefter til å sitte oppe og forhåndsskrive på innlegg i natt. 

Først og fremst har jeg lyst til å legge mitt Canon utstyr ut for salg i dag! Jeg bestemte meg i fjor for å beholde det selv om jeg kjøpte meg nytt utstyr i Nikon, men ettersom det bare blir liggende ubrukt i skuffen, må jeg bare få solgt det. Kamera kjøpte jeg i Mexico til 5500 kroner. Jeg ble rundlurt ettersom det i Norge bare er verdt 2800 kroner. Kamera er Canon 1100D og fungerer akkurat som det skal! Dette kan dere også filme med. Portrettlinsen min velger jeg å selge sammen med kamera. Linsen er en 50 mm 1,8 og er fungerer også akkurat som den skal! Alt selges for til sammen 3200 kroner. Send meg en mail om du er interessert! Mailene vil bli besvart i kveld ettersom jeg drar på jobb.Noen bilder tatt med Canon portrettlinsen..

  
 

Send meg en mail på martheborge@hotmail.no om du er interessert!
Dere fra Sørlandet vil bli førsteprioritert om jeg slipper å sende.

Ukens leserspørsmål - Frokost

Hva spiser du til frokost? Noen gode og enkle tips til en frokostlei leser?  

 
 

Skulle jeg ha svart på dette spørsmålet for bare et par uker siden så ville svaret ha vært sjokolade, boller, eller rett og slett ingenting. Jeg var så lei av all frokost at jeg heller valgte å gå sulten helt til middag. Alle med litt peiling på trening og kosthold vet at det ikke er noen god ide. Nå derimot er jeg blitt en frokostelsker! Jeg har kastet bort alt av brød og pålegg som jeg var lei av, og byttet det ut i rug sprø knekkebrød. Jeg har alltid hatt lyst til å like grovbrød eller knekkebrød fulle av sunne korn, men jeg kan ikke fordra smaken av frø. Det smaker jo helt forferdelig! Disse rug sprø knekkebrødene smaker godt, samtidig som de metter. Hver morgen spiser jeg to slike med krabbekjøtt på boks. LOVE IT!  Også er det sunt! Blir jeg lei av knekkebrødene så spiser jeg gjerne en youghurt med masse bær i. Det smaker jo like godt som en dessert. Youghurten jeg liker best å bruke ser dere på bildet under her. Blandingen av denne smaken og en liten håndfull blåbær og bringebær er bare nydelig.

Varier frokosten, finn på noe nytt og bruk gjerne frukt og bær! Man blir vel aldri lei av det?
Har dere noen gode frokosttips til meg?

Antrekk - 190113

Det er svært så sosial jeg er om dagen da! I går fikk jeg besøk av Andrea, i dag har jeg vært på cafè, og nå drar jeg videre til Annika for å høre siste nytt fra livet hennes! Det har blitt litt for mye antrekk på bloggen i dag, det må jeg bare beklage. Håper jeg kan inspirere dere på litt bredere områder i morgen!
Bukse fra Vero Moda, JC sko, Modekungen veske, Skjørte fra Bikbok, og vest fra Gina Tricot

Det ble et enkelt antrekk på meg i dag! Kan vel ikke alltid se ut som en struts.

Toppbloggere selger hele garderoben!

 

Hold av 16 februar jenter! Ihvertfall dere som er interesserte i å kjøpe garderoben til to shopping-glade bloggere. Hihi! Etter å ha sett hvor vellykket disse "salgsdagene" til Annette Haga, Ulrikke Lund og Cathrine Heienberg har vært, fikk jeg forferdelig lyst til å gjøre noe lignende selv.

Men ettersom jeg har vært alt for flink til å dele ut klær til venninner og familie så følte jeg ikke at mengden klær var stor nok for et slikt arrangement. Gjett om jeg ble glad for å høre at >Kristina< hadde tenkt nøyaktig det samme! HURRA. Datoen er allerede satt til lørdag 16 februar. Hvilket lokale kommer vi tilbake til, men det blir selvfølgelig i Kristiansand by. MASSE både klær og sko skal bort, og her kjører vi ingen dyre priser. Åh, jeg er allerede i gang med planleggingen. Dette blir så gøy!

Vi håper på å få treffe så mange som mulig av dere!

My latest faves!

God morgen kjære lesere! Jeg har hatt så mange antrekk denne måneden at jeg har bestemt meg for å oppsummere måneden i to deler! Nå er vi litt over halvveis og her kommer mine favoritter av antrekk som er blitt publisert så langt. Legg gjerne igjen en kommentar med din eller dine favoritter.

Da blir jeg glad vet dere! Nå drar jeg snart av gårde på en lunsjdate med >Kristina Andersen<. Bloggbertene fra sørlandet har vanvittig mye å ta igjen siden sist! Gleder meg masse til å se henne igjen og til å høre om absolutt alt. Kamera blir med, så vi skrives igjen litt senere! 
 
 
 
 

 

Har du noen favoritter så langt?

Nelly News

1   2
3   4
5   6
7  8
9 10
1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER, 10 HER.

I dag følte jeg det var på sin plass med et nytt Nelly innlegg. Jeg var så mye flinkere til å komme med slike innlegg før. Nettbutikken har enda en del flotte, og rimelige kjoler å tilby. Salgskategoriene synes jeg er blitt litt utplukket, men kjolene her koster jo ikke all verdens, salg eller ikke salg. Håper dere finner noe som faller i smak! Jeg forelsket meg fullstendig i de nude fargede kjolene. Skulle gjerne hatt både kjole nr.1, 2 og 7 i min garderobe. Eller heh! Ærlig talt, jeg skulle gjerne hatt alle.  

11  12
13  14
15  16
11 HER, 12 HER, 13 HER, 14 HER, 15 HER, 16 HER (affiliateslenker) 
 
Fant dere noe dere likte?

Antrekk - 160113Hei og hopp! Ville bare innom for å vise dere dagens. Jeg har dratt frem runwaydreamz vesten min igjen. Jeg tenkte en liten periode å selge den, men jeg tror ikke jeg klarer det. Den er bare så alt for fin.

Jeg er på jobb i dette øyeblikk, men jeg har forhåndsskrevet et lite innlegg til senere! Alle kommentarer vil bli besvart i morgen tidlig ettersom jeg ikke kommer hjem før sent i kveld. Ha en SUPER onsdag!

   
Vero Moda bukser, Genser fra Carlings, Runwaydreamz vest, Sko fra Nelly, Hansker fra bestemorLikte dere antrekket?

Weekend i hovedstaden

 
 

Hurra! Neste helg drar Cathrine og jeg inn til hovedstaden både for å få unnagjort noen ærend, og for å kose oss litt! Hotell tittet vi på i går kveld og nå gleder jeg meg som en gal til en herlig helg med godjenta! Det blir både shopping, masse tid til jenteprat, og spising av alt for god restaurant mat. Kanskje unner vi oss til og med en runde med spa? JA! Det hadde virkelig vært helskjønt.

Tenk nå er det jammen tre måneder siden sist jeg var ute og reiste, og da bodde jeg nærmest i en sump! Hehe, det var ihvertfall ikke noe som kunne sammenlignes med hotellene jeg har bodd på tidligere. Det var en fantastisk opplevelse, men åh nå er jeg SÅ klar for å bo på et litt ordentlig hotell igjen. Bare nyte helgen ved å gjøre alt jeg elsker. Dette tror jeg både kropp og sjel kan ha godt av!     
 

Flere som er glade i å bo på hotell? Jeg forguder ihvertfall enhver hotellseng!

Antrekk - 150113Hihi, jeg bare tuller med dere! Det lange, slitte håret mitt sitter enda på hodet. Alle er ikke like lettlurte, men jeg klarte jammen meg å lure en del av dere! Og tusen takk for alle de flotte kommentarene. Herlighet, over 100 kommentarer og nesten alle så ut til å like liksombobben min jo! Dere er gode. Kanskje jeg faktisk må manne meg opp til å klippe den på ordentlig? Nei så tøff er jeg dessverre ikke.

Den siste tiden har jeg hatt så mange lyse og fargerike antrekk at i dag var det på sin plass med litt mørk og mystisk igjen. Jeg har brukt to skinnjakker over hverandre, og leppestiften er tilbake!

 
Vero Moda bukser, Modekungen sko, UNIF skinnjakke, lilla skinnjakke fra H&M, skjorte fra VilaNå hva synes dere? Noen som savner bobben allerede?

MEG OG DEG...Jonas: Hva var det første du tenkte da du møtte Marthe?

Wow, for noen tits! Hun må jeg bli bedre kjent med. Hehe, neida.. Eller? Første gang jeg så henne var på bystranda så det kan jo faktisk hende. Mann er mann! 

Hva er det beste med henne?
Det beste med Marthe må være at hun er veldig godhjertet. Hun bryr seg enormt mye om de menneskene hun er glad i. Også er hun unormalt gavmild.Hva synes du om at Marthe blogger? Er det plagsomt eller bra?
Jeg støtter Marthe når det gjelder bloggingen og hjelper gjerne til. Hun gjør det såpass bra og jeg ser at det betyr mye for henne. Selvfølgelig er det ganger der det kan være irriterende og tidskrevende. Det er ikke alltid like gøy å ta antrekksbilder i snøstorm, men stort sett er jeg glad for å hjelpe.Har du planer om å fri en gang i fremtiden?
Vi har nå vært sammen i 3 år og snart 3 mnd og vi har det kjempefint. Fortsetter det slik så skal dere ikke se bortifra at det kommer en ring i fremtiden!

Går Marthe mye uten sminke når hun er med deg, Jonas? Hva foretrekket du?
Det første Marthe gjør når hun kommer hjem fra jobb er å fjerne sminken. Jeg liker veldig godt at Marthe kler seg bra og sminker seg fint når vi skal ut, men når vi boltrer oss på sofaen så foretrekker jeg de myke kinnene sminkefrie.

Hva synes du om klesstilen til Marthe?
Jeg synes stilen til Marthe kan være litt ekstrem innimellom, men det er ikke klærene jeg er glad i. Det er jenta under. Hun kan gå i hva hun vil for min del.

 

Spiser hun så mye som hun sier? Hun er jo så tynn!
Hun spiser som en G-R-I-S.

Hvordan er marthe når hun er sur?
Marthe har en tendens til å trekke seg veldig tilbake og surmule på rommet. Når vi krangler er det som regel jeg som må være den voksne og ta iniativet til å ordne opp.

Synes du det er irriterende at hun shopper så mye?
Hun handler ikke med penger hun ikke har og da er alt i orden for meg.

Hva er gutter svak for når det gjelder jenter? Er det bare pupper og rumpe?
Det varierer fra gutt til gutt, men jeg tror ingen bare bryr seg om pupper og rumpe. Man kommer langt med en fin personlighet, et pent smil, litt humor og ikke minst god selvtillit.

Har Marthe noen irriterende uvaner i huset?
Hun slipper alt rett ned og forventer at den magiske hånden skal komme og rydde.

Er Marthe like pen når hun står opp?
Det er da hun er nydeligst.Marthe: Hva er det beste med Jonas?
Det er alt for mange ting. I tillegg til å være glad i shopping, flink til å være husmor og proff på kjøkkenet så er han snill som et lam. Han er ingen typisk "mann". Krangler vi så vil han faktisk prate til vi har ordnet opp og surmuling har han heller aldri drevet med. Han er den perfekte familiemann! Elsker barn og tar kjempegodt vare på ethvert familiemedlem. Inkludert meg! :'D (Jonas sin kommentar til dette: Åh herregud Marthe, du ødelegger jo hele mojoen min!) Flørter du mye med han?
Jeg har faktisk prøvd, men da ler han bare av meg. Haha! Når man har vært sammen i tre år så blir det ikke så mye flørting. Vi er kjempeflinke til å holde romantikken i gang og er enda veldig forelsket i hverandre, men jeg tror ikke vi flørter. Vi har stadig kjærestekvelder med film og romantisk middag, er flinke til å overraske hverandre med hyggelige ting, og gir hverandre komplimenter hele tiden. Det går ikke en dag forbi uten at vi har fortalt hvor glade vi er i hverandre.

Marthe: Har Jonas noen uvaner?
JA! Han har denne ene uvanen som seriøst får meg til å rive meg i håret. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men han lager en ufattelig irriterende lyd med tungen når han konsentrerer seg. Spesielt når han kjører bil og spiller xboks. Åh, jeg klarer ikke å beskrive denne lyden men den får meg til å skrike. Jeg kan hyle og be han stoppe, men så er han i gang igjen tre minutt senere.

Kommer du godt overens med svigerfamilien din?
Ja det gjør jeg. Jeg er blitt kjempeglad i hele familien til Jonas og er virkelig takknemlig for å ha så gode og hjelpsomme svigerforeldre. Det er det jammen ikke alle som har!Hvor lenge hadde du "datet" Jonas før dere ble sammen?
Akkurat en måned. Vi behøvde ikke lengre tid enn det.

Har du noe innvirkning på hvordan Jonas kler seg?
Han spør meg hver dag om jeg kan hjelpe med klessituasjoner. Fortelle hva som ser bra ut og hva som ikke gjør det, men han er akkurat som meg. Sier jeg en ting, så gjør han det motsatte. Jeg spør også om han liker antrekket, men får jeg nei så ler jeg bare og sier "det var dumt for slik skal jeg gå i dag".

Har det hendt at dere har kranglet så voldsomt at det nesten har blitt slutt?
Nå skal jeg fortelle dere en liten hemmelighet! I november i fjor ble det slutt mellom oss. Det var slutt i nøyaktig fire timer. Så fant vi begge frem til fornuften igjen. Vi var ikke samboere og hadde en periode hvor de mindre hyggelige stundene var flere enn de hyggelige. Kanskje det var mørketiden og det sure været som påvirket oss? Ikke vet jeg, men vi har aldri opplevd noe lignende verken før eller etter denne ene episoden. Vi hadde kranglet i flere dager og bestemte oss bare for at nok var nok. Vi var uenige i alt og orket ikke mer. Så vi gjorde det slutt! Og så fort Jonas var dratt hjem til seg og jeg var hjemme hos meg begynte sutringen og de angrende meldingene. Så gikk det vel en natt før Jonas sto på døren og ville inn på kjærestekveld med film og godis. Så var vi kjærester igjen og hele "mørketiden" med krangling var glemt. Jeg tror jammen vi hadde godt av den lille episoden jeg. Da fikk vi en liten smakebit på hvordan livet uten hverandre ville bli, og bare tanken på det var ikke til å holde ut for noen av oss. Er Jonas en flink samboer?
Han er den perfekte samboer. Skulle ønske han kunne si det samme om meg. Haha! Han gjør ting som å lage frokost til meg når jeg ikke har tid til å gjøre det selv og planlegger å gå på jobb sulten. Han lager de beste middagene, han er ryddig men ikke for ryddig, kommer stadig med komplimenter og er bare den mest positive gutten jeg noen sinne har møtt.

Nevn en ting Jonas virkelig ikke liker.
Han liker ikke at jeg roter og skylder på at jeg ikke har tid til å rydde etter meg. Da blir han sint.Tror du at dette er mannen du ønsker å tilbringe resten av livet ditt med?
Ja det tror jeg. Vi har nå vært samboere i over et halvt år og har fått testet ut hvordan det er å bo sammen. Ettersom vi aldri har hatt det bedre så ser jeg ingen grunn til å tenke noe annet. Jeg har funnet drømmemannen jeg! -Men vi er enda unge og vet selvfølgelig ikke hva fremtidsplanene vil bringe.

Klår han?
Hvis dere er ute etter kliss så kan jeg informere om at han ihvertfall kysser veldig mye.

Jonas:
Kan jeg kysse deg i panna?
Meg:
Nei.
Jonas:
Hva med skuldra?
Meg:
....
Jonas:
Kinnet?
Meg:
"ingen respons. Prøver å se på tv".
Jonas:
Nesa?
...
Jonas:
Munnen?
Meg: 
Omg! BARE KYSS MEG ET STED!

 

Så ble det et langt og klissete innlegg. Håper dere likte det!

Antrekk - 140113Wuhuuu! Snøen er tilbake! Jeg grøsset først da jeg så snøfnuggene falle, men så fikk jeg bare en stor gledesfølelse. Jeg er visst ikke drittlei snøen helt enda. Denne dagen har vært veldig hektisk. Alle innlegg som er blitt publisert i dag er forhåndsskrevet fra i dag tidlig. Jeg har nemlig løpt fra skriving av innlegg til møte med regnskapsfører, og så til jobb. Jeg tar en ekstravakt og blir på Vero Moda resten av dagen.

Ønsker dere en kjempefin start på den nye uken. Smil, og vær glad! Jeg har bestemt meg for at den kommende uken skal bli bra, og da vet jeg at den blir det. Snø eller ikke snø, minusgrader eller ikke minusgrader, jobb, eller ikke jobb! Jeg krysser fingrene for atjeg har en sprek, og spennende uke i vente.Jeg er heldekket i Vero Moda klær.
Alle kommentarer fra i dag vil bli besvart i morgen tidlig!

Kjæresteparet - Om hverandre

I går fikk jeg et lite leserønske som jeg har lyst til å oppfylle i dag! Jonas skal i morgen svare 100% ærlig på 10 spørmål om meg, og jeg skal gjøre det samme om han. Dere skal selvfølgelig få stille spørsmålene og det må dere gjerne gjøre nå med det samme. Legg igjen noen spørsmål i kommentarfeltet under her så velger vi ut 10 spørsmål hver i morgen. Dette blir.. skummelt!

Nå har jeg et møte med regnskapsfører, og så drar jeg videre på jobb!
Dere får ha en fantastisk mandag så lenge.

Hairstyle of the dayHoho! Jeg må bare le av meg selv. Jeg har prøvd meg på en slags rotflette i dag, men failet fullstendig. Likevel deler jeg noen bilder av resultatet med dere. Alle får lov til å le! Eller ihvertfall trekke på smilebåndene. Jeg tror jeg må legge inn noen timers fletteøving før jeg prøver meg på noe lignende igjen.

Dette var vanskelig altså! Fletten ble jo bare helt skammelig stygg, men det var noe sjarmerende med den syntes jeg. Kanskje historien bak den. Dere skulle sett meg på badet i dag tidlig. "Jonas hold disse hårtustene for meg. Nei ikke så hardt! ÅH nå blir det bustete igjen, vi får ta det på nytt". Tror Jonas ville satt pris på om jeg gikk for vanlige hestehaler heretter. Den gutten er jammen en knupp!

Kan nesten ikke se fletten engang jo! 
Rotflette eksperter, noen tips?

Antrekk - 130113
Tusen takk for alle tilbakemeldingene på forrige innlegg! Mange var selvfølgelig veldig uenige med hverandre, men sånn vil det vel alltid være. Når det kommer til trening og hva som er riktig så tror jeg dere treningseksperter kan diskutere i det uendelige. Et par av dere kom med et svar som jeg likte spesielt godt og det var dette: "Gjør det du føler er best for deg". Det skal jeg! 

Nå har Jonas og jeg vært og knipset antrekksbilder til dere, og nå skal dere faktisk få lov til å kjefte, hyle og skrike så mye dere vil! I dag fortjener jeg litt kjeft. Det er seks minusgrader ute og jeg har kastet på hullebuksene med åpne sandaler til. Jeg var så kald da jeg tok disse bildene at jeg nesten bare ville sette meg ned og begynne å grine. Haha! Det sommerslige kveldsantrekket skyldes nok bare at jeg skal tilbringe hele kvelden innendørs hos svigerforeldrene med god middag! D-E-I-L-I-G.
Sko fra Bianco, Clutch fra Bikbok, Bukser fra Gina Tricot, skjorte fra Vero Moda, Jakke fra Zara 

Likte dere antrekket?

God morgen fra situps hjørnet!God morgen! Ingen slapp søndag her i gården. Her har det nemlig gått i 45 minutters løping,  situps, plankeøvelsen og litt nye øvelser for både mage og rygg! Magemusklene mine var ikke like såre i dag så da tok jeg sjansen på å kjøre litt magestyrke igjen. Det er det beste jeg vet! -Men jeg har et spørsmål til dere treningseksperter. Er det lurest å løpe først og deretter trene styrke, eller bør man gjøre dette i omvendt rekkefølge? Hva er best og hvorfor? Setter stor pris på treningstips fra dere lesere!

Nå skal Jonas og jeg på fisketur med svigerfar!
Vi skrives igjen litt senere vet dere.

Antrekk - 120113
Så ble det ingen slapp lørdag likevel! Jeg hev på meg mine røde bukser, en søt skjorte og de sorte pumpsene. Jeg fikk plutselig en trang til å pynte meg. -Også har jeg som dere kanskje har merket, blitt helt hektet på rødt. Jeg prøver å gå med noe i den lekre knallfargen til enhver tid. Hvorfor har ikke butikkene mer rødt? Jeg har kjøpt omtrent alt jeg har kommet over i denne fargen den siste tiden.

  
Pumps fra Bershka, Bukse, skjorte, belte og jakke fra Bikbok, Clutch fra VilaLikte dere antrekket?

I HELGEMODUS!

God morgen! Eller god natt? Det føles som klokken er ti om kvelden. Jeg sto opp alt for tidlig i forhold til hvor lite søvn jeg fikk i natt. Jeg nekter å bryte den fine morgentreningen min nå som jeg er så godt i gang. Det er jammen lenge siden jeg har klart å kose meg med treningen! Klokken ti var jeg ferdig med løpeturen min og da bokstavelig talt dro jeg med meg Jonas på treningssenteret for å kjøre litt styrke.

På vei hjem fikk jeg også dratt innom posten for å hente Nelly bikiniene som jeg bestilte forrige uke. Dessverre var det bare to av dem som passet denne gang. Sånn kan det gå! Heldigvis passet den søte strandkjolen som jeg også bestilte for nærmest ingenting. Den har allerede fått kommet på!

Hihi, fungerte jo ypperlig som en slags nattkjole også.
Den fås nå kjøpt på halv pris hos Nelly HER (affiliateslenke)

By David Andersen
For en start på helgen! Jeg har som sagt fri og bestemte meg i dag tidlig for å gå sminkefri hele dagen. Tipper huden min er evig takknemlig for å få puste litt! Jeg har svart på utallige mail og har enda mange igjen, men først må jeg ha en liten solingspause. Jada, dere leste riktig! Jeg skal snike meg til nærmeste solarium og unne meg litt livsfarlig brunfarge. Tanken på å ligge i varmen har fristet meg i hele dag.

Jeg fikk aldri avslørt det siste Bianco paret som jeg kjøpte på 50% forrige uke. Her kommer det! Det nydeligste skoparet av David Andersen. Jeg ønsket meg det først at Jonas til jul, men så ombestemte jeg meg og gjett om jeg var glad for det da jeg så dem på 50% like etterpå! *GLEDE*.Jeg tror de koster 700 kroner på halv pris!
Er de ikke lekre? De fås kjøpt på Bianco.

Antrekk - 100113Nå er jeg på vei ut døren til skjønne Cathrine! Vi har en middagsdate sammen. Laks står på menyen, og etter middag blir det noen ordentlige jente-jente timer med snikksnakk og voksing av bryn. Denne gang skal også vippene mine farges. Spent på om det blir noen forskjell! Dere må ha en super torsdag så lenge så skrives vi igjen om ikke alt for lenge. Bare en dag igjen til helg, og jeg har FRI! Wuhuu.  


Sko fra Gina Tricot, Bukse og jakke fra Bikbok, Clutch fra Vero Moda, skjorte fra Vila

Likte dere antrekket?

Sneak peek - NEWS
Åh, for en fin dag jeg hadde på jobb i går. Jeg har lenge bare gått og ventet på at vi skulle få inn et helt lass med nye varer og da jeg ankom jobb og så tårnet med nye ekser, hoppet jeg av glede. Så mye fint! Nå har vi mange lekre overdeler med skulderpynt, nagler, diamanter og diverse som går under kategorien "elskbart". En liten sneak peek må dere selvfølgelig få! Alt er altså fra Vero Moda.


Skjorte med blondekrage 259kr
Topp i grå og hvit med skulderpynt 199krClutch 129kr


Topp med kors i sort og burgunder 199kr


Topp med skulderpynt 179krLOOOOVE IT! Hva synes dere?

Helt perfekt

I dag begynner det spreke liv. 09.00 sto alarmen på, og 09.08 var jeg ute. Det kraftige slaget av iskald luft dro fort frem fristelsen om å krype inn i varmen igjen, men heldigvis klarte jeg å stå imot. Jeg løp i 45 minutt. Elsker å bo på landet! Her svermer jeg i perfekte løpeløyper. Deretter kjørte jeg en kjempefin styrketrening på mage og armer hjemme i stuen. Alt for mange situps, alt for mange armhevninger og 2 små minutter med plankeøvelsen. En perfekt, start på mitt nye, spreke 2013.

Jeg lovet meg selv at jeg skulle ta bedre vare på kroppen min så fort det nye året startet, men hodet mitt behøver å tenke på trening før jeg faktisk klarer å starte på den. Nå har jeg syket meg opp mentalt i flere dager, og lysten til både å spise sunnere og trene mer er større enn noen sinne. Dette blir GØY!Etter dagens treningsøkt dro jeg rett på butikken for å handle inn masse sunt og GODT! Særdeles viktig at maten er det sistnevnte. Frokosten min skal fremover ikke bestå i sjokoladeboller, middagsrester eller ingenting. Den skal bestå i sunne frokostblandinger, rug sprø knekkebrød med sunne, men gode pålegg og youghurter med frukt og bær. Åh, så masse godt. Man kan jo umulig unngå å bli fristet?

Jonas lå fremdeles og snorket da jeg kom hjem fra butikken. Dermed bestemte jeg meg for å lage frokost på sengen til han. Det ble hvert vårt knekkebrød med blåbærsyltetøy og hver vår skål med youghurt og MASSE frukt. Vi ble så mette at vi ikke orket halve skålen engang. For en perfekt start på dagen!


Så det ikke deilig ut? Han ble SÅ glad!

Bildetips til bloggere!

Godt utstyr: Invester i godt utstyr. Mitt kamera er et av de billigste på markedet (om det enda i det hele tatt er på markedet?), men portrettlinsen min er genial, og gjør alt arbeidet. Jeg har Nikon D3000 som nå ikke koster 3000 kroner engang. Jeg elsker det! Går det i stykker så kommer jeg til å stjele noen andres kamera i samme variant! Haha. Jeg liker nemlig ingen av de nyere variantene som jeg har fått testet. Ellers har jeg investert i portrettlinsen Nikon 50 mm 1,4 som kostet nøyaktig 3000 kroner for et år siden.Varier vinkler: Ta noen av bildene nedenfra og noen ovenfra. Jeg tester alltid begge deler for å se hva som passer best for det antrekket jeg går i. Av og til passer det seg ikke med bilder unnenfra og da er det greit å finne ut av det før alle hundre bildene er tatt. Knips, se på bildene, finn ut hva som ser bra ut og hva som ikke gjør det, knips igjen, se igjen.. Slik gjør du til du finner ut hva som blir bra!

Prøv å variere steder: Det er ikke alltid like lett, spesielt ikke hvis du mangler bil, men prøv ihvertfall å unngå å stille deg forann den samme hvite veggen dag etter dag. Det blir vanvittig kjedelig i lengden.Vær kreativ: Bildene behøver ikke nødvendigvis å tas rette. Vend på kamera, ta noen bilder skjevt, motsatt vei.. Ingenting hindrer deg i å bruke fantasien! Vær kreativ og let hele tiden etter nye idèer.Posering: Prøv å tenk litt på poseringen. Jeg har ikke lyst til å si hva som er galt og hva som er riktig, for her synes jeg det er litt opptil hver enkelt hva en foretrekker, men jeg kan ihvertfall si hva jeg liker på en moteblogg! Litt tilfeldige poseringer synes jeg er fint. Man behøver ikke å sette på det halvfalske storgliset på ethvert bilde, men man må selvfølgelig ikke glemme det bort heller. Av erfaring så synes jeg faktisk at de bildene som blir tatt "ved et uhell" eller uten at jeg følger helt med, blir de absolutt beste.

Med portrettlinse - ikke stå forann en vegg: Bruker du en portrettlinse så ikke stå rett forann en vegg. Prøv å unngå å ha en fjellvegg, en bil eller noe som helst rett bak deg. Da mister du nemlig den fine effekten som portrettlinsen gir! Kamera tror da at også veggen skal være i fokus og du mister effekten av den skurrete bakgrunnen. Bare dumt, dumt, dumt! Se eksempel på bildene under her.Instillinger: Her er jeg overhode ingen ekspert, men jeg kan ihvertfall fortelle dere hva jeg setter mitt kamera på. Portrettlinsen skal på og kamerahjulet setter jeg på M for manuell. Da kan jeg stille på alt selv etter hvor mye lys det er utendørs. ISO setter jeg stort sett bare på 100, og F stiler jeg på 1,4 eller 1,6 (nesten det aller laveste som er mulig med portrettlinsen min). Det er dette tallet som avgjør hvor skurrete bakgrunnen blir, og jeg vil selvfølgelig ha den så skurrete som overhode mulig slik at jeg kommer i hovedfokus. Nå gjenstår bare å stille lukkertiden. Den kan være på alt fra 1/100 til 1/4000 med mitt kamera. Her må du rett og slett bare prøve deg frem. Er det veldig veldig lyst ute så kan jeg ha lukkertiden helt opp til 1/4000, men tas bildene senere på dagen så har jeg som regel denne innstillingen på 1/500 eller 1/1000. Det sto mørkere det er, det sto lavere tall må du ha for at bildene ikke skal bli mørke og skurrete. Har du ikke tid til å prøve deg frem med lukkertiden, så kan du stille kamerahjulet på bokstaven A. Da finner kamera selv frem til den beste lukkertiden, men du kan fremdeles stille ISO og F.Detaljer: Har du noen detaljer i antrekket ditt så ta bildene på detaljens nivå. Ja jeg legger meg faktisk ned på alle fire når bilder av de nye skoene skal tas! Bare se forskjellen på bildene under.

 
                                                      Ovenfra - På skoens nivåLærte dere noe av dette innlegget?
Noen av dere som har noen gode tips til meg?

Antrekk - 090113Denne søte kombinasjonen av fuskepels og skinn fant jeg på Ulrikke Lund sin blogg for et par dager siden. Hvorfor har jeg ikke tenkt på dette selv? Herlighet, så genialt. Her har jeg brukt en fuskepels fra Bikbok og en skinnvest fra Gina Tricot. Fuskepelsen skal nå være på 50% om de fremdeles har den inne!

  

Skoene er Jeffrey Campbell og buksene fra New Yorker!
Hva synes dere om denne kombinasjonen?

KOSETIRSDAG

 


Åh, Jonas og jeg har kost oss sånn de siste dagene! Som en slags avsluttning på turen vår så spiste vi middag hos farmor og farfar i dag. Vi fikk servert deilig and til middag med riskrem og iskake til dessert. Mmm! Nå ser jeg faktisk frem til kjøreturen hjem. Jonas har nemlig lovet å ta seg av mesteparten av kjøringen mens jeg leser "Gjenspeilt i deg". Jeg har allerede begynt på boken, og er allerede hektet.

En kjempefin avslutning på vår lille Stavangerferie!
Håper det står bra til med de fine leserne mine.

                       Vinneren av goodiebagen ble FRIDA KARLSEN. Du har fått mail.

Antrekk - 080113

 

Hallo solstråler! Jonas og jeg skal kjøre tilbake til Kristiansand hvert øyeblikk, men først ville jeg dele dagens antrekk med dere. Denne festlige lille jumpsuiten kjøpte jeg for 200 kroner på Bikbok i går. Jeg trodde egentlig det var en topp, men jammen viste det seg å være en slags paljettdress. LOVE IT!  
Dress fra Bikbok, CNy cutch fra Vila kjøpt på 50%, Nelly sko (utsolgt)Likte dere paljettdressen? Den er forresten brukt feil vei!
Jeg er ikke så glad i kløft, men åpen rygg.. DET liker jeg.

Bare for degDa var første bok av min nye bokserie utlest på to dager. Bøkene består av 300 sider og med all denne romantikken så forsvinner side for side ut i løse luften. Jeg kom meg ikke på badet før halv to i dag. Jeg klarte ikke å legge boken fra meg!
 
Bare for deg er første bok i den splitter nye crossfire trilogien. Den har mye til felles med Fifty Shades bøkene, men er betydelig mye kortere, og med det mindre langdratte etter min mening.  Språket er bedre, og romantikken er like intens. I hvert fall nesten! Ingenting kan vel egentlig slå hete Fifty Shades. 24 år gamle både rike og nydelige Eva Tramell har akkurat flyttet til New York for å starte et splitter nytt liv. Første dag i ny jobb møter den 28 år gamle forretningsmannen Gideon Cross. En mann hun aldri har sett maken til. Både kropp og ansikt er til å dåne av. Denne mannen er virkelig rett på sak, og det går ikke mange sidene før romantikken er i full gang. En heltopp bok for dere jenter som elsker het romantikk og som synes Fifty bøkene blir et for stort prosjekt å begynne på. Jeg kan nesten ikke vente med å begynne på bok 2 og tviler ikke på at den leses ut på et døgn!

Bok nummer to heter "Gjenspeilt for deg". Bok tre er enda ikke ute.
Disse anbefales sterkt til alle jentejenter fra 16 år og oppover!

Sko til en hundrelapp?Veldig mange innkjøp ble det ikke på verken Jonas eller meg i dag, men noe fikk bli med hjem. Blant annet dette skoparet fra Gina Tricot til 99 kroner! 99 KRONER! Jeg visste ikke engang at Gina Tricot solgte sko jeg? Er det bare noe butikkene i Stavanger gjør? Uansett, jeg ble sjeleglad for å se dette søte paret som ligner fryktelig på noe Nelly tidligere har solgt til rundt 400 kroner. Skoene satte helt perfekt på, så nå venter jeg på at våren skal dukke opp. Varmen er vel like rundt hjørnet? Høhø.. *Ønsketenkning* OBS: Nelly har noe lignende på salg til 199 kroner HER nå. (affiliateslenke)

Marthe tipser - Inspirasjon til hår

1   2
3   4

1. Tvinn håret litt etter litt. Begynn forfra og ta så bare mer og mer til halve håret er tvunnet.  
2. Stopp når halve håret ditt er tatt og fest så med så mange spenner som behøves! Jeg brukte fire.
3. Spennene er det bare å trykke ned der du måtte føle for det. Så lenge fletten holder så går alt ann.
4. Håret på den andre siden ligger nå helt løst og du har flere muligheter. 


5. Lag foreksempel fletten fra dagens antrekk?


6. Flett det løse håret i en flette og du har frisyren. Enklere enn det kan det vel ikke bli?ALTERNATIV 2

1   2
3   4

1. Tvinn andre siden av håret på akkurat samme måte og fest med spenner.
2. Flett håret som nå gjenstår og henger løst.
3. Surr fletten rundt og rundt som i en fletterull og fest også denne med litt spenner.
4. Om ønskelig kan du nå pynte med en søt spenne!

Likte dere innlegget?

Antrekk - 060113

Da var vi fremme i godbyen Stavanger! Åh, det er alltid så godt å komme "hjem". Jonas og jeg har akkurat fått servert tidenes indrefilèt og skal kose oss med favorittkaken hvert øyeblikk. Håper dere alle har hatt en strålende søndag så langt. Jeg skal sette meg ned og redigere bildene fra i dag tidlig nå straks slik at dere forhåpentligvis får et spennende innlegg til om et par timer! 
Bukse fra Bershka, Sko fra Nelly, Ny genser fra Gina Tricot (50%), Klokke fra CMYK, og UNIF jakke

Enda en spontantur!God morgen fine mennesker. Da var kofferten pakket for tusende gang. Jonas og jeg drar til Stavanger på nok en spontantur! Jeg har fri et par dager så nå blir det litt familiekos med salgshopping. Jeg har hørt rykter om at butikken New Yorker er oppe og går i Stavanger sentrum! Endelig kom butikken med favoritt skinnbuksene mine til Norge. Zara skal visst også være på vei om ikke jeg tar feil? H-U-R-R-A!

Jeg har stått opp superduper tidlig i dag og knipset bilder til et nytt hårinnlegg. Dette vil komme i løpet av dagen. Ellers skal jeg nok prøve å få tatt noen fine antrekksbilder på veien til Stavanger.

Ønsker dere en herlig søndag!

Små skatter på salg!God morgen! Nå skulle jeg vært på vei til jobb alt, men jeg er bare nødt til å rekke en liten oppdatering først! Jeg orket rett og slett ikke å forhåndsskrive noe sent i går kveld så i dag frykter jeg en dårlig bloggdag, men jeg er tilbake igjen i morgen! Jeg ville bare vise dere enda et av mine Bianco kupp. Jeg var egentlig redd for at jeg ikke kom til å klare å kombinere dette paret, men da jeg fikk øye på en clutch i nøyaktig samme farge på 50% hos Bikbok, hylte jeg av glede.

Skoene kostet 250 kroner og clutchen 150kr. Kupp? JA!

Antrekk - 040113

Nå drar jeg på jobb! Jeg skal selvfølgelig ikke gå heldekket i Bikbok klær på Vero Moda, men jeg ville bare vise dere de nye plaggene som jeg kjøpte på halv pris hos Bikbok i går! Var de ikke fine? Fuskepelsen kjøpte jeg for 350 kroner og buksen og den røde jakken inni tror jeg ikke jeg betalte mer enn 150 kroner for. ELSKER salg! Clutchen er ikke ny, men fra Gina Tricot og skoene er fra Nelly. Hope you like it! GOOOOD HELG!

Bianco footwear
Se på de lekre skoene! Åååh, jeg er storfornøyd med gårsdagens kupp. De røde betalte jeg 300 kroner for, og her snakker vi så gode pumps at jeg til og med kunne dratt på shopping i dem. Så behagelige pumps tror jeg aldri at jeg har eid. De grå skyhøye hælene betalte jeg 250 kroner for.  

Jeg forelsket meg HELT i begge par. Ja, så har vi to bokser til overs som jeg får vise dere ved en annen anledning! Kan ikke avsløre alt med en gang. Det ville jo vært for galt! 

Likte dere dem? De var begge på 50%!

Antrekk - 030113Ååå guud! Jeg har hatt en knalldag. Jonas og jeg har trasket rundt på salg shopping i timesvis! Jeg skal nemlig ikke på jobb før halv ni i kveld. (Varetelling). Vi har kjøpt litt interiør og masse nytt til garderoben i dag. Hihi, endelig fikk vi tid til å handle litt på salg vi også. Må jo shoppe før alt det flotte er utsolgt!

Hele fire par sko fikk bli med meg hjem fra Bianco i dag. 50 % på SÅ mange rålekre sko! Jeg kunne ikke dy meg.. Jeg skal vise dere noen av skoene i morgen tidlig når dagslyset er tilbake. Dere som ikke alt har vært på Bianco må bare komme dere dit før alle størrelser er borte. Jonas måtte til slutt dra meg ut! 


Genser fra Vero Moda, Skjørt fra H&M, Sko fra Nelly, Smykke fra www.nastygal.com

Noen som er klare for litt innkjøp?

Tid for hjem!Jeg fikk bare så lyst til å knipse noen nye bilder av leiligheten til dere. Nå er det jo en stund siden jeg har gjort det! Noe ser ut som før, mens noe er forandret litt på. Vi har jo blant annet fått oss fryseboks, en ny kaffemaskin, litt nytt interiør dill og ENDELIG et kappelaken til senga. Jeg klarte ikke å ta bilde av hele sengen slik at dere kunne se, men soverommet vårt er blitt helt perfekt nå. Elsker det! Lurer dere på hvor noe av interiøret er fra så er det bare å legge igjen en kommentar og spørre! Jeg er på jobb akkurat nå, men kommer til å besvare alle spørsmål i morgen tidlig. Kos dere MASSE i dag fine lesere! 

 
  Putene fra sengen og sengeteppet er fra Skeidar, Alle putene i stuen er fra Living, kurven til putene i stuen er fra Living og det samme er kurven til blad. Paris kassene er fra nettbutikken www.multitrend.no, og sofaen er kjøpt brukt på finn. Skohyllene er fra Europris. Alle kommentarer er nå besvart!

Looks from two thousand and late

 
  
 

 


 
 
 
 
 

God morgen! Jeg har satt sammen et lite bildekollasje til dere! Jeg satte helt til halv fire i natt og tittet gjennom flere hundre mapper med antrekk fra hele 2012. Utrolig morro å se ikke bare hvordan jeg har forandret meg siden januar 2012, men også hvordan bildekvaliteten har blitt vanvittig mye bedre!

I dag tar jeg antrekksbildene på en helt annen måte enn hva jeg gjorde for et år tilbake. Heldigvis! -Men jeg har enda mye å lære, så jeg håper at jeg et år fra i dag kan sitte og si nøyaktig det samme. Jeg vil lære mye mer, og ta flottere bilder! Håper 2013 kan gjøre meg til en dobbelt så flink blogger..

 
 
 
 
  
 
 
 

 

Hope you like it!

Livsnytere!


Åh, er det noen som kan nyte livet så er det oss. Jonas og jeg har ryddet og vasket leiligheten sikkert de tre siste timene og herlighet så koselig! Jeg visste ikke engang at det gikk ann å rydde så lenge når leiligheten bare består av 40 små kvadrat. Det er vel begrenset for hvor mye som kan få plass i vårt lille hjem? All julepynt er nå pakket ned og juletre nummer to er kastet. 

Første middagsmåltid i 2013 måtte jo være bra! Jonas tok på seg ansvaret og lagde verdens møreste indrefilet surret i bacon. Åh, jeg er stappmett! Nå skal maten få synke mens jeg leser de siste femti sidene av fifty shades. KOSEKVELD! For en fantastisk deilig start på det nye året.Kunne ikke bedt om en bedre start på nyåret jeg!

Antrekk - 01.01.13

I dag blir det et langt bildedryss med antrekksbilder på dere! Jonas har vært verdens beste fotograf i dag. "Bøy hode litt til siden, se opp, nei ikke så mye, lukk øynene".. Haha! Og det beste er at han hjelper meg bare for å gjøre meg glad. Som jeg elsker den gutten! Alle skulle hatt en som han.

Håper dere har hatt en fin og avslappende start på det nye året. Jonas og jeg har brukt formiddagen på å slappe helt av forann tven. NÅ derimot.. Skal leiligheten ryddes og vaskes! All julepynt skal pakkes bort og juletreet skal ut av hus. Må si jeg faktisk gleder meg til det blir litt bedre plass i den lille stuen vår.


Aldo sko, New Yorker bukse, Bikbok jakke, Belter fra Gina Tricot

Jammen ikke dumt å pynte opp en litt kjedelig jakke med et stilig belte!

Den perfekte avslutningen!Se på den fine gjengen da! Som vi koste oss i går. Alle var så lekre! Victoria og Andrea sto på kjøkkenet i tre timer for å ordne oss en ordentlig kvalitetsmiddag med kalkun! Resten av jentene tok med desserter, chips og sjokolade. For en kveld det ble. Jeg tror jammen ikke jeg har hatt en så fin nyttårsfeiring siden jeg var liten! Nyttårsaften har liksom aldri levd opp til forventningene de siste årene, men i går tror jeg vi storkoste oss alle sammen. Håper virkelig dere hadde en like fin avslutning på 2012!
Haha unnskyld Annika! Det var bare så fint av dine sidemenn <3Nå er jeg klar for alt det nye året måtte bringe!

NYTTÅRSKJOLENFem minutter før jobb gikk jeg til innkjøp av denne søte lille saken! Jeg kom plutselig på at jeg ikke hadde noen nyttårskjole og løp rundt som en gal helt i siste liten. Tid til å prøve hadde jeg heller ikke så da jeg så denne kjolen på Blikkbox, slang jeg den bare over disken. Heldigvis satte den kjempefint på!Hva synes dere?