hits

januar 2012

APEHUSET - SARA GRUEN

Hmm! Hva skal jeg si om denne boken da.. Den er ikke dårlig. Overhode ikke. Den fanget bare ikke min interesse. Ettersom jeg er en liten dyreelsker, trodde jeg denne boken skulle være midt i blinken for meg. Slik ble det desverre ikke. Jeg hadde vel litt for høye forventninger da "Vann til elefantene" av Sara Gruen var så fantastisk. Denne nådde definitivt ikke opp. Boka handler om en ung forsker, en journalist og selvsagt disse apene. Apene får i begynnelsen av boka hjemmet sitt bombet og forskeren ved hjemmet blir skadet og sendt på sykehus. Mens forsker Isabel ligger lykkelig uvitende i sykesengen, forsvinner bonboene (apene). Her kommer journalisten John inn i bildet, som svært gjerne vil finne ut hvor dyrene er blitt av.

Både John, alle andre journalister, og Isabel selv undersøker hardt og bruker alle døgnets timer på å finne ut hvor bonboene er. De leter lenge uten hell, men plutselig dukker apene opp i tvserien "Apehuset". En tvserie som viser seg å bli en kjempehit.En episode av Apehuset går stort sett i at apene bestiller take away mat, spiser, har intime stunder og sender Isabel tegnspråkmeldinger om at hun må komme for å hente dem. Det blir ganske kjedelig i lengden og spenningsfaktoren synes jeg er lav fra første til siste stund. Det er mye fokus på andre ting enn selve apene noe som for meg gjør hele historien kjip og langdratt. -Men igjen.. Det er jo ingen dårlig bok. Den er informerende og lærerik, men langt ifra like rørende som Vann til elefantene.Terningskast 3 fra meg!


- Marthe <3

GRATULERER JONAS!

 
 

I dag fyller godgutten 21år! Gratulerer så mye med dagen vennen. Tusen takk for at du er det herlige mennesket som du er. Du stråler døgnet rundt og holder ut med meg selv på mitt verste. Du er jammen meg fantastisk du! Ønsker deg en strålende bursdag.Takk for at du er deg I Love You.


- Marthe <3

Moutfit - 28.01.12I dag har Jonas og jeg vært sammen i 2 år og 3 måneder. Hoho. Viktig å feire hver eneste månedsdag. Nei, i dag er det bursdagen hans som skal feires og i den anledning skal vi på middag hos foreldrene. Jeg har hørt rykter om at jeg har en tre retters i vente? JUHUU!


Shorts fra Gina Tricot
Topp fra Bikbok

Blazer fra h&m
Clutch fra Cubus

Likte dere dagens antrekk?


- Marthe <3

HVEM ER DU?

Okei den overskriften var bare skremmende.. Først og fremst! God morgen alle sammen. Håper dere har hatt en like fin start på lørdagen som meg. Dette blir et litt annerledes innlegg. Jeg har nemlig lyst til å vite mer om dere! Tanken på at nærmere 11 000 mennesker daglig klikker seg innom bloggen min er helt fantastisk, men samtidig litt uforståelig. Jeg aner jo ikke hvem dere er? Derfor håper jeg nå at dere vil gjøre meg en STOR tjeneste og legge igjen en kommentar med litt informasjon til meg.

1. Hvor er du fra?
2. Hvilket kjønn?
3. Hvor gammel er du?


Leserbilder siden sist.. Dette er laget av http://snisnaa.blogg.no/. Tusen takk til dere alle! 


Laget av www.celinebeatrice.blogg.no


Dette er laget av www.wehavefun.blogg.noDe to nederste er laget av www.frkjacobsen.blogg.no
Dere er virkelig noen knupper om dere vil svare på disse tre spørsmålene for meg! Da får jeg ihvertfall vite en smule mer om dere som vet veldig mye om meg. -Og kom igjen nå gutter. Jeg vet det er noen av dere her også! Ingen navn skal nevnes :-D

Vil dere gjøre dette for meg?


- Marthe <3

I gang med pakkingen!

Wæææ! Jeg har så lyst til å se the voice som går på tv2 akkurat nå, men tiden strekker ikke til! Jeg hiver meg rundt i huset for å få unnagjort pakkingen. I morgen er det nemlig familieselskapet til Jonas som står på planen og dermed må pakkingen skje i kveld! Etter at kofferten er stappet full, skal jeg jammen meg ut og jogge også. Gleder meg! Ingenting er deiligere enn en joggetur i litt småregn..


Startet dagen med en frokost i den usunne form!  
 

Tenk nå trasker jeg snart rundt i bikini igjen!!
JUHUU!


- Marthe <3

Moutfit - 27.01.12Begynner å bli litt gal av denne vinden. Det er jammen ikke bare bare å ta antrekksbilder i storm! Hoho.. Jaja, jeg krysser fingrene for bedre vær i morgen! Har på følelsen at dette blir en slapp, koselig fredag. Tror faktisk jeg tar søndagen litt på forskudd jeg!
Bukse fra Bikbok
Topp fra H&m

Veske fra Gina Tricot
Armbånd fra KappAhl


Sko >HERFRA<

Flere som er klare for en skikkelig kosefredag?


- Marthe <3

Marthe tipser - Morsdag!

Morsdagen nærmer seg og i den annledning har jeg veldig lyst til å tipse dere om en nettside. Ofte blir det slik at morsdagen kommer litt for fort og plutselig står du der uten peiling på hva din mor ønsker seg. Det resulterer gjerne i et kort, en blomst og noen flakslodd om moren din er heldig. Finn på noe litt annerledes i år dere!

www.Thelmat.no er drømmestedet for alle både mødre og bestemødre. Dette nettstedet har virkelig litt av alt. Blant annet de nydelige pynteputene mine i tibetansk saueskinn! Mamma har fått lov til å velge seg ut litt varer herfra og er strålende fornøyd med alt sammen. Nå sikler hun bare etter mer..


Love&peace pyntepute finner dere HER.
Ring finner dere HER og øredobber HER.


Gryteunderlag er i få tak i HER.Har dere noen morsdagstips å komme med?


- Marthe <3

            Varene er sponset

New dress!Da mamma hadde vært i byen på et cafèbesøk her om dagen, kom hun hjem med en liten overraskelse til meg! Egentlig tror jeg hun (som familiemedlemmer flest) synes bare tanken på å skulle kjøpe klær til meg er det skumleste i hele verden, men denne nydelige lille glitterkjolen greide hun likevel ikke å gå forbi. Takk og lov for det! Hihi.Jeg har prøvd å knipse noen innebilder til dere i alt stue/kjøkken-kaoset. Innebilder er som sagt mitt verste mareritt, men det fristet ikke så veldig å gå ut i snøen for å ta dem heller.. Håper innebilder er godt nok akkuart i dag.

     
     Skal bli såå fin til brune ben i Egypt!
(Ja jeg har fusket litt allerede.. Hoho)


- Marthe <3

Moutfit - 25.01.12I dag har jeg fått tatt den stivkrampesprøyta! Det er jammen meg et tiltak å få kommet seg til legen altså. -Men det gikk strålende, selv om det ikke ser helt sånn ut. Hoho! Nå skal jeg handle inn kreps, hummer og alle ingredienser til dagens middag/dessert. Jeg skal lage tidenes måltid til Jonas og mamma i kveld!


I dag ser jeg slik ut!
Skjorte med øredobber på fra h&m
Genser fra Gina Tricot


Sko fra Nelly
Shorts fra Bikbok

Likte dere antrekket?


- Marthe <3

Delfinsvømming - Video

Nå har min kjære, flinke >Annika< redigert ferdig videoen hvor vi svømmer med delfiner! Jeg vet ikke hvor gøy det er for dere å se på at vi svømmer og koser oss med disse nydelige dyrene, men jeg vil gjerne dele den med dere likevel jeg. Det er sikkert noen som har lyst til å se! Det var ihvertfal en helt fantastisk opplevelse..Flere som har opplevd dette?


- Marthe <3

Moutfit - 24.01.12I dag hadde jeg store planer om å lage videoblogg til dere, men så kan jeg ikke finne laderen til videokamera! Arh.. Jeg som hadde så lyst til å vise hvordan krøllene mine lages. Jaja, jeg får bare vende huset for den laderen må finnes!  Jeg kom forresten akkurat hjem fra en bytur med Jonas jeg. Vi har vært på shopping til han, men på min regning! Hoho, det var bursdagsgaven hans. Han fyller jo 21 år om seks dager! Med en oppfriskning i klesskapet og morgendagens hjemmelagde middag, bør han vel være storfornøyd.


Slik har jeg sett ut i dag..
Ja.. Jeg har flyttet inn i disse skoene. Flytter ut i morgen! Hihi


Klokke fra CMYK
Bukser fra New Yorker
Blazer fra h&m
Sko HERFRA
Vekse fra Gina Tricot

Hva synes dere?


- Marthe <3

Mission completed..Puh! Da var dagens oppdrag gjennomført. Man får litt vondt i nakken av å sitte med dette dill-dallet! -Men restultatet ble supert og morgendagens antrekk er endelig i boks. Her får dere en liten sniktitt på hva jeg snakker om.. Hvordan jeg har fått det til har jeg vist dere i et tidligere innlegg. Ta gjerne en titt på hemmeligheten >HER<!


Oppdrag 1..
Hoho! Fusk og fanteri..


Oppdrag 2..


Oppdrag 3..


Og oppdrag 4!


Tjo hei - ferdig i en fei!

Hva synes dere?


- Marthe <3

Moutfit - 23.01.12

Det ble like mye snø som det ble outfit i dag gitt! Sånn går det når kameralinsen så gjerne vil ha med alle detaljer. Inkludert snøfnugg.. Jaja, jeg klager ikke!


Ny genser fra Gina Tricot til 249kr
Ny paljett tights fra Gina Tricot til 49kr


Jeffrey Spike sko HERFRA(ad)Noen som likte antrekket?


- Marthe <3

Litt morgenshopping!

For en FLOTT morgen! Åh, jeg er helt i hundre etter en alle tiders shoppingrunde med meg selv! Jeg har en tendens til å ha fryktelig lyst til å shoppe den ene dagen i uka det ikke er mulig, nemlig søndag. Dette var tilfelle også i går, men må man beherske seg så må man beherske seg! Da var det bare å sette vekkerklokka på mandag morgen, hoppe i klærne og kjøre til sørlandssenteret. Hihi!

 

Her kommer dagens kjøp!Jeg har først og fremst kjøpt lave sko! Oioioi, i dag er jeg jo HELT i hundre! Skoene er fra Bianco og kostet 149kr. Kunne jo ikke gå forbi til den prisen der. Gleder meg til å kunne bruke dem uten strømpebukser, men med korte sokker i Egypt!


Sokker kjøpte jeg også nok av! Sløyfesokkene er fra Cubus og de tynne er fra Gina (20kr).


Litt øredobber fra h&m. 49kr per stykk. Jeg skal lage morgendagens antrekk med dette!


Kosegenser fra Gina Tricot til 299kr


Blondetopp fra Bikbok til 299kr


Samme jakke som jeg har i knallblå til 199kr fra h&m


Og en nyydelig knallblå shorts fra Bikbok til 299krYes, there is more!
Resten av dagens kjøp kommer i dagens antrekk!- Marthe <3

Moutfit - 22.01.12
DET ER ENDELIG LITT HVITT PÅ BAKKEN!


Veske fra Gina Tricot
Sko HERFRA(ad)


Skjørt fra Gina Tricot
Skjorte fra Bikbok


Godjakka fra B-youngI kveld er det kino i dette antrekket..
Men nå skal det skiftes til ridebukser!


- Marthe <3

Nytt kjøkken - Check!

ENDELIG! Kjøkkenet er i hus. Det har det i grunn vært de siste tre dagene, men det tar visst tid med montering! Jeg får ikke laget mat før til mandag ettersom elektriker og rørlegger også må slå til med noen ting, men på mandag skal jeg søren ikke gjøre annet enn å stå på kjøkkenet. Sånn så stua vår ut for tre dager siden..


Kaos!


Kjøkkenet vårt før..


Kjøkkenet vårt nå.. Nesten ferdig. Mangler bare vask og fliser på veggen.Vi endte opp med det dyreste, men fineste alternativet til kjøkken i hvit høyglans, noe vi fant på HTH kjøkken i Kristiansand. Selv om resultatet ble flott og kjøkkenet gled fint inn i resten av leiligheten, vil jeg ikke anbefale dere andre å betale dyre dommer for et kjøkken her. De ansatte hos HTH er ikke å få tak i. Vi både ringte og sendte mail til HTH, men fikk ikke svar når det gjaldt levering og montering av kjøkkenet. Mamma var heldigvis smart nok til å holde pengene igjen til kjøkkenet var i hus og når dette ble informert om, fikk vi svar med det samme. Servicen er noe av det verste vi har vært borti, så skulle vi gjort det om igjen, ville vi valgt annerledes. MEN nå er det endelig snart i orden, og nydelig ble det jo selv om det viser seg at de også har målt feil! Satser på at de ordner opp i dette fort.Flere som har dårlig erfaring med HTH kjøkken?


- Marthe <3

NYE HUB

I dag blir det et litt annerledes antrekk jenter! Jeg har nemlig knipset Jonas sitt antrekk i dag. Hoho. Forrige uke mottok han et par sko fra www.baresko.no. Han som vanligvis er så flink til å knipse antrekksbilder av meg må jo få noen goder ut av det han også! Heldiggrisen fikk velge seg ut et par HUB sko og nå sitter han her strålende fornøyd. "Marthe.. Du vet jeg kan være modell for deg anytime hvis dette er belønningen?" 
Skoene kommer med blått snøre, men vi har skiftet til hvit. Hvit snøre følger også med.
MESSAGE FROM JOEY: BUY OR DIE!


Dere finner dem HER


- Marthe <3 

                Skoene er sponset

PERFEKSJON...


Dette er ingen leketøy! Naglene er så skarpe at jeg kunne drept med dem.


De ser ikke så skarpe ut, men det er de!


Åh jeg dør litt jeg...
Dette må da kalles perfeksjon.

Kjøpes HER (ad)


- Marthe <3

Hestepasser for helgen!

Da var dagens stallbesøk vel overstått! Gleder meg allerede til i morgen. Som jeg nevnte tidligere denne uken så skal jeg låne frøken Lobi i hele helgen. Karen er på hyttetur og trengte hestepasser noe jeg selvsagt var kjempeklar for! Jeg storkoser meg med disse hestene. Det ble en rolig, men kjempehyggelig skogstur på Lobi og meg i dag og på vei hjem fra stallen fikk jeg hentet skoene fra Nelly! HYL. Spike skoene er her allerede! Jeg har allerede knipset 50 bilder av dem. Skal vise dere senere. De er helt utrolige.


Drittjobben først! Nei, faktisk så er møkking også hyggelig spør du meg.


Men det er aldri barebare å skulle tømme trillebåra etterpå.Meg: Mamma ta bilde av oss da!
Mamma: Det er faktisk ikke så lett! Denne hesten er jo helt oppi meg!


Ut på tur, aldri sur!


Aww. Så fikk jeg et hadenuss av nabohesten! 

Håper dere også har hatt en fin start på dagen!


- Marthe <3

Kle deg opp som DU SELV vil

Hver dag får jeg kommentarer fra jenter som sier de så gjerne skulle kledd seg i mer spesielle klær, men at redselen for hva andre tenker stopper dem. Jeg får også stadig spørsmål om hvordan en kan forbedre selvtilliten sin. Dette har jeg skrevet et innlegg om >HER< og jeg anbefaler så absolutt at dere som sliter med dårlig selvtillit tar en titt på det. Kanskje sliter du med dårlig selvtillit uten å engang vite det selv?

Hvordan skal du en dag tørre å ta på deg nøyaktig hva du vil, uavhengig av hva andre tenker? Mine tips til akkurat dette kommer her..1. Begynn i det små. Du trenger ikke å kaste både joggebuksa, joggeskoene og hettegenseren i første omgang. Begynn med å bytte hettegenseren ut med en pen, tettsittende genser. Kanskje litt farger? Er venninngene dine/medelever vant til å kun se deg i hettegenser, vil bare en endring som det gi komplimenter og økt selvtillit. Eller er du den som kun går i de samme type dongeribuksene, eller en tights, uggs og en kjip sort genser? Bytt ut uggsene og prøv deg på noen små, søte hæler en dag! Synes du det er dødskleint med sko som klikker i skolegangene, finnes det også hæler som nesten ikke gir lyd fra seg. Sørg for at endringen ikke blir så stor at den tar fra deg det komfortable.2. Utforske. Etterhvert som joggesko og uggs er byttet ut med litt penere sko (trenger ikke være høye hæler), kan du begynne å utforske mer med klærene. Kjøp noe annet enn dongeri. En skinnbukse er minst like behagelig som en tettsittende dongeribukse. Har du noen gang vurdert å gå med shorts i januar? Vurder det nå! Det finnes strømpebukser.. Prøv deg frem med nye stoffer. Skinn, blonder, fløyelsbukser, haremsbukser, high waist shorts eller kanskje high waist bukser. Skjørt.. Tettsittende eller ikke tettsittende, lange eller korte, farger eller ikke farger. Alt går ann! Du vil fort oppdage at både komplimentene og selvtilliten kommer ettersom du prøver og utforsker med nye ting.3. Glem alle andre. Når du kommer til det stedet hvor du tørr å ta på den en haremsbukse i sykadeliske både mønster og farger, vil det samtidig som det vil komme komplimenter, komme blikk. Kanskje beundrende blikk. Kanskje uhyggelige blikk. Det vil gjerne snakkes om den "syke stilen din" og den grusomme frynsevesten du hadde på deg i går, men hva gjør det da? Følte du deg komfortabel i frynsevesten din? Likte DU den? Ja, da går du i den! Drit i hva andre tenker. Det er ikke sikkert du liker boblevesten til glanehøna der borte heller? Alle kan ikke like alt. Sånn er det bare.

Jeg utforsket selv med absolutt alt av trender og plagg på videregående. Mange av antrekkene mine fra denne tiden er så grusomme at jeg ikke egentlig vil se tilbake på dem. MEN jeg hadde også fine antrekk som inspirerer meg den dag i dag. Jeg har prøvd, feilet og lært, noe jeg fremdeles driver med. Jeg har fått en bedre forståelse av min egen stil og hva JEG kler best, men jeg har fremdeles mye å lære.Litt flere bilder fra mine videregående skoleantrekk..

Jeg har lært mye om både sminke, hår og mote siden den gang.
Nå gleder jeg meg til å lære mer!


- Marthe <3

GLITTER..I dag kom kjolen jeg bestilte fra Nelly forrige uke, men denne gang var ikke gleden like stor. Kjolen passet nemlig ikke overhodet. Jeg bestilte den i XS, men denne XS'en var ingen vanlig xs. Jeg følte jeg druknet i det løse stoffet. Den blir derfor sendt i retur, med mindre Annika har lyst til å gi den en sjanse. Jaja, de pengene er ihvertfall spart!
Så med en gang at kjolen ville være for stor rundt livet.
Men ellers var den jo pen å se på..  
Følte meg som en rett klump med ben. Beholdes ikke!

Man må bare prøve og feile med nettshopping.
Kan ikke passe alt!


- Marthe <3

Leserbilder siden sist..

Åå, jeg har fått kjempemange flotte leserbilder i det siste, noe jeg setter stor stor pris på. Alle bildene jeg får laget og sendt til meg legger jeg i en egen mappe på dataen. Har jeg en dårlig dag så kan jeg gjerne klikke meg innom denne mappen og få en ordentlig oppmuntring! Dere skriver så vanvittig mye fint både på mail, på bildene dere sender og i kommentarfeltet. Det fortjener en takk! Så tusen takk for at dere er så gode med meg!
Disse seks er laget av www.fotoas.blogg.no


Disse tre er laget av www.hannelima.blogg.no


Denne er laget av www.ingridahltysnes.blogg.no


Denne er fra www.ingridborggs.blogg.no


Denne er laget av www.likada.blogg.no


Denne er laget av Mia


Denne av www.synnoveqq.blogg.no


Denne er fra www.skriveboka.blogg.no


Og denne er laget av www.celinebeatrice.blogg.no

TUSEN TAKK TIL DERE ALLE!


- Marthe <3

Fotoseanse i regnet..

I dag har jeg fått lekt litt fotograf igjen! >Annika< trengte nemlig noen nye bilder til header. Tenkte bare å slenge inn noen av bildene vi tok og høre hvilket dere likte best.Noen som ble header-brukbare?


- Marthe <3

Moutfit - 18.01.12

Nå skal jeg hive meg av gårde til brun og blid solsenter før jeg skal møte >Annika< et par timer. Så skal jeg videre til Hotell Norge på matkurs med Jonas. Wee! Gleder meg som en unge til å spise den gode maten. Skal knipse bilder som bare fy til dere! 
Bukse fra New Yorker
Genser og clutch fra Gina Tricot
Sko fra Nelly


Likte dere antrekket?


- Marthe <3

Drar med mamma på tur!

Vet dere hva? Nå har jeg jammen meg greid å dra med meg mamma på en 2 timers gåtur! Vi gikk ut i åttetiden og kom akkurat inn døren etter en kjempefin tur ute i frisk luft. Mamma var så dø i lårmusklene på slutten at hun gikk baklengs opp de siste bakkene. Haha! I helgen har jeg fått låne hesten til Karen så da har jeg planer om å dra med meg mamma på tur i Lillesand også. Hun gående og jeg på hest. Trim, trim, trim!


Før turen trykket vi i oss pizza fra Pizzabakeren.. Haha!
Naam!


Og nå skal Jonas og jeg begynne på Greys Anotomy sesong 1!

Kanskje jeg blir hekta?


- Marthe <3

Moutfit - 17.01.12


Favorittbukser fra Gina Tricot


Titt-titt! I dag har jeg sett slik ut..


Sko fra Nelly.. Som jeg uheldigvis aldri får brukt.
Guess klokke fra Jonas <3
Topp fra Zara
Skjorte fra H&mHåper alle har hatt en fin tirsdag!


- Marthe <3

ÆÆÆ! jeg har kjøpt..

Jonas og jeg ser på film..
Mamma: MARTHE! KOM UT HIT NÅ.

Jeg kommer traskende ut i stua..
Mamma: DE HAR FÅTT SPIKE, JEFFREY CAMPBELL SKOENE PÅ NELLY!
Jeg: Jeg har ikke råd akkruat nå..
Mamma: Nei men da får du søren meg låne!! Disse skal du ha!Slik fikk mitt første Jeffrey-par plass i samlingen!
Kjøp dem HER. De er sikkert utsolgt allerede i morgen tidlig.


- Marthe <3


             (Annonselink) 

Dagen i et bildedryss!

Da var jeg hjemme igjen på mitt gode, varme rom. Endelig ble det tid til bloggen igjen! Jeg har hatt en helt super dag. En herlig start på uken! Håper på en like sprek dag i morgen. På onsdag skal Jonas og jeg på gourmèkurs med hotell Norge!

Gleder meg som et barn. Vi fikk det i julegave av mamma og nå er dagen endelig snart kommet. Vi skal lære oss å lage chillimarinerte-grillet kreps, reinstyrfilèt, hjemmelaget is og sjokoladefondant. Ah, er det rart jeg gleder meg? Kamera skal selvsagt være med her også, og fortvil ikke. Oppskriftene blir helt sikkert delt på bloggen!Jeg storkoste meg i stallen den lille tiden jeg var der. Det ble bare en liten tur på oss, men kos var det likevel. Har dere sett noe så søtt? Jeg synes han ser ut som enhjørning med fletta og alt sammen.


Andrea og stallens desidert kjekkeste hingst Benson.


Ut på tur med ponnisen!Jeg var sikker på at det skulle bli han og meg, men så bare..


***** MANNE-ETER!Det var bare å avslutte det med det samme..Whatever Benson.. Jeg har Jonas!


- Marthe <3

Ny header!

I dette øyeblikket sitter jeg hos >Annika<, stappa mett etter å ha trykket i meg en diger pita. Jeg kom rett fra familieselskap hvor jeg nesten ikke gjorde annet enn å trykke i meg mat, men likevel kunne jeg ikke motstå en pitameny. Snille Annika har laget ny header til meg. Jippi! Denne gang ble det en enkel header med kun et bilde. Synes det ble veldig ryddig og fint jeg. Eller hva synes dere?
Haha, en sulten Ronja?


Justin bieber i bakgrunnen. Hej heej!

Si gjerne hva dere synes om header endringen!


- Marthe <3

NYT LØRDAGEN!Nå er jeg snart klar for å forlate dette synet, og komme meg til Lillesand. Det er så fint, og det verste er at det er dobbelt så fint i virkeligheten. Kamera mitt ville bare ikke få med den knallrosa, nydelige fargen. Jeg har vært og handlet godis, funnet frem den grusomme giften av alkohol, og er klar for bursdag! 

 
 
 
Farlige greier jenter og gutter! Aldri smak på alkohol

NYT lørdagen, og pass på dere selv!


- Marthe <3

God morgen!Eller bør jeg si god dag? Uansett. Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på forrige innlegg. Kjempegodt å høre at dere likte det nye håret alle sammen! Nå har jeg akkurat tatt antrekksbilder til dere, men poster det litt senere. Først må jeg på butikken og handle godteri. Ingen bursdag uten usunnheter! I kveld går turen til Lillesand for å feire Kristin Marie's 20års dag. Gleder meg..

Håper dere har hatt en fin start på lørdagen!


- Marthe <3

Fresh på håret!

Da var jeg hjemme igjen etter mange timer på SalongXtend! GUD. Jeg har aldri vært mer fornøyd etter et frisørbesøk! Det er ikke lett å oppfylle mine ønsker når det kommer til hår, men Tone greide det. Det ble jo over all forventning. Håret mitt har endelig fått en oppløftning med masse masse spill.

Jeg har fått en hel hau striper i hele tre forskjellige farger, de megaslitte tuppene mine er borte, og nytt extensions er tilføyet. Jippi! I tillegg til dette, fikk jeg håret stylet så jeg er klar for fest i morgen. Hoho! Jeg tørr nesten ikke bevege på hodet i redsel for å ødelegge noe. Ah, jeg er som dere sikkert skjønner STORfornøyd med dagens frisørbesøk.. 


Vi fikk knipset masse bilder i dag også! Fin med folie?


Her har jeg fått stripene i og venter på extensions, klipp og styling.


Håret mitt uten extentions og etter klipp. Plutselig ble det jo helt silkemykt!


Med extensions og styling.. Uten blitz.


SÅ fornøyd.. Tenk det på fredag den 13! Tusen takk Tone.


Med blitz. Alltid litt enklere å se fargen på håret da.


Endelig ble det nøyaktig som jeg ville ha det. Verken for mørkt eller for lyst + masse spill!       
                                                       FØR - ETTER


Nå skal jeg hive i meg noe av dette! Jeg er hekta..

Flere sørlendinger som trenger å freshe opp toppen?
Kom dere til >SalongXtend< altså!- Marthe <3

                 Frisørtimen er sponset

Jeg klikket hjem denne..

Jeg hadde planer om å klikke hjem noen av disse kjolene jeg linket til i går, men dere var jammen kjappere enn meg! Plutselig var kjolene enten tomme på lager eller ikke igjen i min størrelse. Jaja, det var godt de falt i smak da! Som trøst klikket jeg hjem denne.. Syntes den var så fin. Håper bare den passer!


Vil du ha den så vær kjapp! Disse paljettkjolene flyr..


Koster 499kr HER (annonselink)

Likte dere den?

- Marthe <3

VÅRNYHETER!

Er det flere enn meg som blir glade for å lese ordet vårnyheter? Jeg blir ihvertfall sjeleglad. H&M har til og med kommet med årets sommerkatalog og jeg har selvsagt allerede tatt en titt i den. Om to uker skal hele fem flotte, nye bikinier få være med meg på tur til Egypt. Tre fra nelly og to fra h&m. Ellers har jeg tatt en titt på disse vårnyhetene til nelly og plukket ut mine festfavoritter. Kanskje dere finner noe dere liker?

 
Kjøpes HER 

 
Kjøpes HER 

 
Kjøpes HER

 
Kjøpes HER

 
Kjøpes HER

 
Kjøpes HER (annonselenker)

Noe som bør klikkes hjem?


- Marthe <3

Moutfit - 12.01.12I put my new shoes on... Nå kommer dere til å ha denne sangen på hjernen i HELE dag! Haha. Jeg leste samme setning på bloggen til Cathrine Heienberg og satt med den dumme sangen på hjernen resten av kvelden. Anyways! I dag har jeg tatt på de nye skoene mine. Javel, så kjøpte jeg enda et hemmelig par forrige uke...


Skoene kostet bare 190kr >HER< (annonselink)
Bukse fra New Yorker
Genser fra Gina Tricot

Veske fra Cubus

Noen som likte skoene?


- Marthe <3

TRENINGSMYTER..

Treningsmyter er et heftig diskutert tema verden over. Folk får hodene sine presset med nye treningsmyter hver eneste dag og glemmer å tenke på at vi mennesker faktisk er forskjellige. Vi blir født med ulike kropper og ulike muskeltyper og dermed vil ikke èn treningsmetode passe for alle og enhver. Likevel googler folk flest "FLAT MAGE" og leter etter den perfekte oppskriften. Drit i oppskriftene! Kjenn på kroppen din og finn ut hvilken trening som passer DEG best.Selv har jeg googlet TRENINGSMYTER i dag og her er det jeg fant.. Jeg aner ikke om det stemmer, men gjør det det så synes jeg det er hysterisk morsomt at alt jeg har trodd om trening og kosthold har vært feil. Shit same!

1. Det er bedre å spise mange og små måltider enn få og store
Ikke nødvendigvis! Dersom energibalansen er den samme spiller det ingen rolle for helsa om du spiser to eller seks måltider om dagen. Enkelte studier viser faktisk at få og store måltider kan være bedre for helsa. Så får du ikke minst spist deg ordentlig mett, og du gir hormonsystemet en real boost!2. Sukker er like usunt for alle
Feil. Sukker er mer usunt jo dårligere insulinfølsomhet du har. En slank, atletisk person med god insulinfølsomhet tåler sukker mye bedre enn en fetere, mindre aktiv person. Dette er fordi insulinet hos førstnevnte effektivt vil omsette sukkeret. Hvor sunn eller usunn en matvare er, kommer altså ann på kroppen som spiser den.

3. Frokosten er dagens viktigste måltid
Spiser du mye før leggetid, har kroppen mer enn nok energi å gå på til langt ut på dagen. Etter mye forskning skal det faktisk være mye som tyder på at periodisk faste kan ha positive helseeffekter.4. Man må trene ofte for å få bra resultater av treningen
Det trenger du ikke, hvis du trener intensivt og riktig. Dette gjelder både for styrke/muskelbygging og for utholdenhet.

5. Det er bra å drikke mye vann under lange treningsøkter
Det er en fordel å holde seg godt hydrert, men bruk heller en treningsdrikk som også inneholder salter. F. eks. Isostar eller Maxim. Dette for ikke å ødelegge blodets saltbalanse. Rent vann er ikke ideelt, men brukbart under korte økter.6. Muskler veier mer enn fett
Ja, men ikke all verdens. Muskler veier ca. 20% mer enn fett gitt samme vevsvolum. 1cm3 muskler veier ca. 1,1 gram, mens 1cm3 fett veier ca. 0,9 gram.

7. Gutter bør trene annerledes og hardere enn jenter
Jenters og gutters fysiologi er veldig lik, men har et vensentlig unntak. Kvinner har mye lavere nivå av testosteron. Det betyr at hvis det er noen som bør trene hardt for å få resultater, så er det oss jenter!8. Du får store muskler av styrketrening
Mange avstår fra styrketrening i frykt for å bli seende ut som en bodybuilder. Ikke vær redd for det. Muskler kommer ikke over natten. Selv de mest dedikerte kroppsbyggerne bruker mye tid på å bygge seg opp. Man må trene relativt hardt over lang tid for å bygge den slags.9. Diett alene gjør at du kan gå ned i vekt
Dersom du slanker deg uten å trene, vil du også tape muskelmasse. Dette er noe mange ser på som positivt og dumt er det! Musklene trenger energi, og forbrenner dermed energi. Mister du muskelmasse, går også forbrenningen ned. Det sto større muskelmasse du har, det sto stor blir forbrenningen. Mister du muskler vil kroppen forbrenne færre kalorier noe som betyr at du også må spise mindre for å holde vekten nede. Når du begynner å spise normalt igjen, vil kiloene raskt komme på igjen.

10. Løping er best for vekttap
En studie utført av treningsfysiologer viser at du forbrenner 11 kalorier per minutt ved løping i 12 kilometer i timen, mens du kun forbrenner 3,9 kalorier per minutt ved sykling i samme hastighet. Men svømmer du i 4,8 kilometer i timen, forbrenner du 15,7 kalorier i minuttet.Nå vil jeg ha litt diskusjon her på bloggen. Skal vi lytte til mytene?
Tror vi på treningsekspertene eller skal vi drite i alt sammen?


- Marthe <3

Innkjøp - 10.01.12

Sniktitt på dagens små kjøp..
Liten veske fra Cubus
149kr


Knallblå dressjakke fra h&m
199kr

Topp fra Bikbok
170krNå skal jeg ut på farten igjen!


- Marthe <3

Frisørbesøk - Check!

Da var dagens frisørbesøk over, men jeg har et nytt besøk i vente allerede til fredag! Vi fant ut at det var like greit å dele opp fargingen litt så slipper jeg å sitte så forferdelig mange timer i stolen. Denne gang ble kun etterveksten tatt og jeg er så langt strålende fornøyd! På fredag skal resten av håret striper, stusses, tilføyes nye extensions og styles. Jippi! Jeg gleder meg SÅ til dette stakkars håret skal få en forfriskning. 

MEN gjett hvilken dag det er på fredag da! Fredag den 13.. Hoho. Kanskje ingen god dato for frisørtime? Åjoda jeg utforsker skjebnen. Tone er så flink at det skal gå veldig veldig fint. Før-etter bilder kommer når håret er helt klart. Håper det er i orden for dere. Vi fikk knipset litt bilder underveis da. Man ser jo alltid så lekker ut med farge i håret.


Hej heej!


Jeg så en lysekrone og var frelst...

Clip on extensions kan fås kjøpt hos SalongXtend i alle farger til 990kr. Bor du ikke i Kristiansand så kan jeg informere om at samme hår kan fås kjøpt fra nettbutikken deres www.salongxtend.no. Her selges også kreatinhår 50cm i alle farger!


Kreatinhår finner du HER.Ellers fikk jeg med meg hjem olja i denne blå serien. Den skal gi fuktighet til de tørre tuppene mine. Jeg fikk prøve den etter å ha vasket ut ettervekst-fargen og var frelst over dette også. Den skal komme godt med i Egypt-tørken! Produktene fås kjøpt i salongen.
Flinke flinke Tone. Alt for snill og ei ordentlig gladjente!

Da gleder jeg meg til fredag!


- Marthe <3

               Frisørtimen er sponset

Samsøe & Samsøe

IIIH! For en lykke! I går mottok jeg et par sko i merket Samsøe & Samsøe fra www.brandos.no. Jeg er strålende fornøyd og kan nesten ikke vente med å få brukt dem i morgendagens antrekk. Skoene koster vanligvis 1599kr, men dere kan nå få 30% avslag og betale 1119kr for dem. Slå til nå jenter!
Åh.. Jeg er frelst.
Hælen er hele 14,5 cm, men pga tykkelsen blir skoen stødig og en fryd å gå på likevel.


Fjelltur next! Hoho.


Skoene fås kjøpt HER

Flere som forelsket seg?


- Marthe <3


                 Skoene er sponset

Jentebursdag med boller og brus!

Jeg må bare si tusen tusen takk for alle de fine kommentarene dere kommer med for tiden. Det er jo nesten skrekkelig! Da jeg våknet i dag ble jeg møtt med 100 kommentarer på gårsdagens antrekk og ALLE var superhyggelige! Herlighet, dere er alt for gode med meg. Tusen takk! Fine leserne mine.

I går feiret vi 20års dagen til Annette med en god gammeldags jentebursdag. Boller og brus var selvsagt inkludert. Ihvertfall cup cakes og cookies! Vi hadde det superkoselig bare oss jentene og pratet om alt mulig. Andrea var også med! Juhuu. Hun har endelig kommet hjem fra alle disse hersens landene hun drar til. Forhåpentligvis slår hun seg til ro nå så jeg kan få litt kvalitetstid med henne!


Fine jenter!


Andrea, >Annika< og Karen.


Bursdagsgaver til et fornøyd bursdagsbarn! Barn og barn. Hun blir 20! Wææ. That's OLD..Gårsdagens kjole kommer som dagens antrekk!


- Marthe <3

Sugarfree shoes!Hils på mine nye sukkerfrie sko. De heter det! Haha. Jeg kjøpte dem forrige uke og nå har jeg dem i hus. Jippi! Et nytt, brunt par i samlingen var akkuart det jeg trengte. De var faktisk enda finere enn jeg husket fra Nellybildene. -Og de passet perfekt!


Kjøpes HER for 499kr. (Annonselink)

Hva synes dere?


- Marthe <3

Drageløperen..

Hjelp! For 10 minutter siden leste jeg ut boka Drageløperen og nå sitter jeg her med den største klumpen i halsen. Fysj a meg for en trist bok. -Men sann og så ABSURD bra. Jeg har lest mange gode bøker, men de to beste jeg noen sinne har lest er begge skrevet av Khaled Hosseini.

Ingen dum mann! 
Språket og fortellermåten hans er på et helt uoppnåelig nivå og det gir meg både klump i halsen og tårer i øynene. En leseropplevelse som denne er det kun Hosseini som kan gi. Etter å ha lest både Drageløperen og Tusen strålende soler får jeg lyst til å lese absolutt alt han har skrevet. Jeg vil dra hjem til denne afghanske mannen og stjele skolenovellene hans, skjønner dere? Så genial er han.Historien handler om de afghanske bestekameratene Hassan og Amir. Hver vinter arrangeres drageturneringer. En sport som er svært populær for alle guttebarn og deres foreldre. Amirs største ønske er å vinne denne turneringen med hjelp av Hassan. Hassan hjelper alltid til da han er tjenerens sønn og tilhører en mindre ansett folkegruppe. Turneringsdagen kommer og viser seg å bli både den beste og verste dagen i Amirs liv. Noe katastrofalt skjer og gjør at bestekameratene mister kontakten med hverandre.Nå har jeg fortalt i svært korte trekk hva 1/3 av boken handler om. De to neste delene får forbli et mysterium til dere som ikke har tenkt til å lese boka. Til dere som vil lese boken nå, gled dere! Det er den mest spennende, men triste historien jeg har lest. Det er umulig å legge boken fra seg da den er GRUSOM, men fantastisk på samme tid.  Terningskast 7! 


- Marthe <3

New bag!

GUUD. I går fikk jeg tidenes veske levert på døren. Jeg hadde hastverk og skulle akkurat til å gå, men ble nødt til å hive ut alt jeg hadde i den gamle veska for å putte det i den nye. Jeg skjønner ikke hvordan jeg noen gang skal klare å bruke en annen veske enn denne. Jeg er TOTALT forelsket..


Veska er fra www.modekungen.se og koster 899 svenske kroner.
Ah.. Noe så flott!  Du kan kjøpe den HER.- Marthe <3


                 Vesken min er sponset.

ENDELIG SNØ!

I dag har jeg planer for hele dagen. Aller først må jeg av gårde til byen for å fornye passet mitt. Ellers kommer jeg meg ikke til Egypt i Januar. I byen skal jeg også møte frøken >Andersen<. Hun skal nemlig ha meg til å spise sushi for første gang i mitt liv!

UÆÆ! Neida, jeg er vel en av de minst kresne mennesker her i verden så det skal gå fint. Eller? Etter et lunsjmåltid med dette fine mennesket skal jeg videre med et nytt et, Kristinemor. Dette må jo bli en bra dag?  
Jeg har fått på snøkåpa mi. Den er så GOD!

Ønsker dere alle en flott torsdag!


- Marthe <3

Favourites..


En i gull og en i sølv fra Gina Tricot


Brunt slangeskinn også fra Gina Tricot


Grått slangeskinn fra BiancoMine veskefavoritter for tiden!


- Marthe <3

Litt husnytt..

Jeg har lovet at dere skal få se hele leiligheten når den er ferdig innredet, men for tiden har vi ikke engang kjøkken! Vi venter nemlig på et nytt som skal ankomme neste uke. Etter dette tror jeg ting endelig kan komme i orden. Foreløpig får dere nøye dere med en sniktitt på noe av pynten vi foreløpig har fått på plass!


Ah, jeg DIGGER denne saken. Et stativ i sølv som jakker skal henges på. Fra Skeidar.
Lysslukker fra Upstairs.


Lysestaker fra Ikea. 


Sølvpotte fra en Mester grønn.
Sølv-vase og blomst fra Ikea.


Dette vet jeg ikke hvor er fra da vi fikk det i innflyttningsgave fra tante.


Heelt nydelig, og ENDA flottere med lysende telys i.

Noe dere likte?


- Marthe <3

NEW IN..Jeg har fått veldig mange fine ringer i det siste som jeg har lyst til å vise dere. Dere har allerede sett noen av dem i de siste antrekkene, men her har dere alle sammen! Ringene er fra www.pyntdeg.no og koster rett under eller over hundrelappen. Nettbutikken har nå 15% rabatt på absolutt alt så har dere planer om å freshe opp samlingen, gjør det nå!
Alle ringene er justerbare bortsett fra de to steinringene i blå og sort.Noen dere likte spesielt godt?
Alle ringene er HERFRA- Marthe <3

             Ringene er sponset

Nelly-salg!

Som alle bør ha fått med seg, har nelly kjørt i gang en heftig salgsrunde på over 1000 varer. Mye er utplukket, men det er fremdeles masse fint å finne her til en billig penge! Jeg har nå gått gjennom 48 sider med salg og plukket ut det jeg syntes var finest. Selv har jeg ingen planer om å kjøpe en eneste vare ettersom bankkortet mitt fremdeles er satt bak lås og slå, men kanskje dere kan gjøre noen kupp i dag? Her er mine tips!


Disse til 299kr finner dere HER

 


Sort blank 200kr HER 
Sko med fuskepels 225kr HER


Beige 200kr HER
Grå 225kr HER


Hvite med blå hæl 200kr HER
Sorte til 249kr HER

Grå 275kr HER
Sorte 190kr HER   

Sorte 200kr HER
Samme sort i lyse HER

 
189kr undertøy HER
Jakke 724kr HER 

 
Kjole med perler 240kr HER 
Stroppeløs kjole 250kr HER

 
Rosa 575kr HER
Rosa kjole 250kr HER

 
Veske 200kr HER 
RÅ sort kjole 225kr HER

Noe dere fikk lyst til å klikke hjem?


- Marthe <3

                       Annonsebaserte linker

Tannlegebesøk!

Morn! Jeg kom akkurat inn døra fra et ganske så hyggelig tannlegebesøk. Jeg skulle borre dette hullet som jeg fikk greie på for en måned siden. Dette hullet skulle vise seg å være to hull, men så små at de egentlig kunne fikses ved bruk av tanntråd. Jaja! Da jeg først var der kunne jeg vel like godt stappe bedøvelsesprøyta i munnen og borre litt!

Det gikk unna i en fei og nå sitter jeg her med et lekkert, skeivt smil. Hoho, jeg er glad jeg tok antrekksbilder FØR tannlegebesøket.


Tannlegeskrekk?


Neeida. Ingen sprøyteskrekk her i gården. Jeg har en super tannlege!Nå må jeg visst sulte de to neste timene. Æsj!


- Marthe <3

Feiring av nyttår!

Jeg hadde en helt super feiring med flotte jenter i går kveld. Moren til >Annika< laget pinnekjøtt til oss og etter et herlig julemiddagsmåltid ble det vorsing, dansing, syning og alt som hører med! En kjempekveld som forventet! Etter flere timer med vors, tok vi festen videre til Malene hvor vi inviterte flere og koste oss videre. Natten ble tilbgrinet jeg hos Jonas som alltid. Mamma hentet meg etterhvert og kjørte meg. Må jo feire litt med alle!

Den siste timen har jeg ryddet huset til Jonas. Jeg fikk et slags ryddekick til morgenen i dag. Haha. Som takk lager han nå frokost til meg. TACO. Jippi! Viktig at årets første frokost blir bra.
Drikkelek!
Karen holder tale..
Put your ass in the air..


VELDIG gøy.
Haha.. Skjønt!


Marthe og Marthe..

Hvor var dere i går kveld?


- Marthe <3