hits

Konkurranser

7. desember - Pynt deg

Vinnerene av mobilbling fra www.handelsportal.no ble Marte Gundersen og Solveig Stokka. Gratulerer! Dere må sjekke mail! Dagens premie er i samarbeid med www.pyntdeg.no. De har så vanvittig mye lekkert så nå vil enda en av dere få muligheten til å velge ut et hvilket som helst produkt fra siden deres. Det blir igjen.. Ikke lett.

Delta slik:
1. Velg deg ut et produkt HERFRA.
2. Legg igjen en kommentar med navn på produktet. Ikke link, da blir kommentaren din stoppet i spamfilteret.
3. Husk også navn og mail INNI denne kommentaren.

Husk også å like facebooksiden deres HER.

Lykke, lykke til alle sammen!


- Marthe <3 

6 desember - Mobilbling

Vinneren av gårsdagens luke ble Anne M. Stakkeland. Gratulerer så masse! Du vil få mail i løpet av dagen. Bak luke 6 skjuler det seg en hel del mobilstæsj fra http://www.handelsportal.no/ Så mye stæsj at jeg vil dele det ut til to heldige vinnere. Trenger du deksler eller andre praktiske ting til iphonen din, eller ønsker du kanskje å gi det bort i julegave?

Delta slik:
1. Legg igjen en kommentar med navn og mail INNI kommentaren din.  


Iphonedeksler i mange varianter.


Alt dette skal fordeles på to..Husk: 25% rabatt i nettbutikken ut desember hos http://www.handelsportal.no/                                                Bruk da koden: handelsportal25


- Marthe <3

5 desember - Pearls for girls

Vinneren av gårsdagens luke ble Silje- Veronika. Gratulerer, du vil få mail i løpet av dagen! Trøstepremiene gikk til Iselin Knapskog og Maja Amundsen. Gratulerer til dere også. Har sendt dere mail. Den femte luken av årets julekalender er åpen og bak skjuler det seg et eksklusivt smykkesett fra www.thelmat.no Det eneste du behøver å gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar med navn og mail INNI kommentaren. Lykke til!


- Marthe <3

4 desember - Pynt deg!

Vinneren av gårsdagens luke ble Ane. Gratulerer! Alle som heter Ane må sjekke mail! Dagens premie er i samarbeid med www.pyntdeg.no som har vanvittig mye lekkert! Fy søren som jeg misunner dere. Dere kan velge dere ut et hvilket som helst produkt fra siden deres og tro meg det blir ikke lett..

Delta slik:
1. Velg deg ut et produkt HERFRA.
2. Legg igjen en kommentar med navn på produktet. Ikke link, da blir kommentaren din stoppet i spamfilteret.
3. Husk også navn og mail INNI denne kommentaren.

 

 


Jeg deler også ut trøstepremier til to stykk..Tre tuber tannkrem i det populære merket Marvis med smakene mint, lakris og kanel. Jeg har selv testet de og FY SØREN! Jeg ante virkelig ikke at en tannkrem i smak av lakris og kanel skulle være annet enn kvalmende, men dette var så digg at jeg nesten ville spise hele tuben. Heldigvis har jeg noen til meg selv også!


Tannkremene fås kjøpt HER og har verdi 267kr.

LYKKE TIL!


- Marthe <3

3 desember - Vinn klokke!

Vinneren av extensions ble Tonje Marie! Gratulerer, du har fått mail. Kjempegøy at så mange deltar! Dere som ikke vant denne gang kan trøste dere med at det kommer flere extentions luker og andre konkurranser hvor flere vinnere skal trekkes!

Tredje luke av årets julekalender er nå åpen og bak den skjuler det seg en klokke! En fargerik Silhouette klokke fra www.rockdenim.no til verdi 399kr. Klokkene kommer i en flott gaveeske. Alt du trenger å gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar med navn, fargeønske på klokka og mail INNI kommentaren.


Selv ville jeg hatt den knall gule!
Hvilken vil du ha?


- Marthe <3

            Konkurransen er i samarbeid med www.rockdenim.no

2 desember - Vinn extensions!

Vinneren av første luke ble Hanne Hatløy! Gratulerer masse til deg. Det ser ut til at det blir julekalender hver dag dere! Jeg har en crazy sekretær som har stått på som bare det. Dere har MASSE å glede dere til! Nå er det på tide å åpne luke 2 av årets kalender! Her skjuler det seg et sett clip on extensions 50cm fra www.luxushair.com. Noen som kunne trenge litt lengre eller tykkere hår? Eller kanskje du vil gi et sett extensions i julegave?

Delta slik:
1. Legg igjen en kommentar med navn og mail INNI kommentaren.


Om noen ønsker å kjøpe extensions med det samme kan jeg informere om at luxushair nå har juletilbud på clip on extentions! Førpris er 1000kr, tilbudspris er 599kr.

Vinneren trekkes i morgen!


- Marthe<3

1 desember - Gucciparfyme!

Da var vi i gang med julekalenderen. Første premie en av dere kan stikke av med er en parfyme fra www.parfymesalg.no! Flora by Gucci heter den og det skal være en veldig forfriskende blomsterduft av Gucci. Kanskje noen av dere allerede er faste brukere av den? Ønsker du å gi bort parfymen i julegave, eller vil du helst ha den for deg selv?

Delta slik:
1. Legg igjen en kommentar med navn og mail INNI kommentaren.


Dere kan lese om parfymen HER om dere ønsker det.  


- Marthe <3 

               Konkurransen er i samarbeid med www.parfymesalg.no

Vinnerne av konkurransen!

De heldige ble denne gang Lene Flataker, Ann Kristin Brattetveit, og Elisabeth Vaaland!Gratulerer! Dere har fått mail.


- Marthe <3

Vinn 10 sminkebørster!

Jippi! Det er på tide å kjøre i gang med en ny søndagskonkurranse. Denne gang har jeg fått lov til å dele ut premie til tre av dere. Trippeljippi! Konkurransen er i samarbeid med www.eyeslipsface.no og de tre heldige stikker av med hvert sitt sett sminkebørster. Et sett inneholder 10 ulike sminkebørster. Er dette noe du kunne trenge selv eller ønsker å gi bort i julegave?

Delta slik:

1. Trykk på "like" knappen på facebooksiden til ELF >HER<
2.
Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet mitt med navn og mail INNI kommentaren. Dere kan lese om børstene HER.
Vinnerne trekkes på onsdag!


- Marthe <3

Lyst på en Braun silk èpil?

Har du lyst til å vinne en Braun silk èpil til verdi 1600kr? 5 desember deler blogg.no ut hele seks slike epilatorer til seks aktive bloggere! Jeg har selv dette produktet og vet derfor også hvordan det fungerer. Braun silk èpil er oppladbar. 1 times lading gir 40 minutt barberingstid. Epilatoren napper ut hårene fra roten av, noe som gjør at det tar lengre tid før hårene vokser ut igjen. Ellers har den to ulike hastigheter og kan brukes under vann. Den kan med andre ord bli med i dusjen! Lyst til å vinne en slik?Finn ut hvordan du veldig enkelt deltar  >HER<- Marthe <3 

                    Annonse

Vinn gavekort på 500kr!

God morgen! Endelig er det søndag igjen, og jeg får muligheten til å holde en super konkurranse for dere. Ukens premie er et gavekort til verdi hele 500kr, fra www.smejfashion.no! Har dere vært innom denne siden før? De har så vanvittig mye fint av både klær og accessories. Anbefaler dere å ta en titt! 

For å delta må du:
1. Like facebooksiden deres HER.
2. Legg igjen en kommentar med navn og mail INNI kommentaren.Vinneren trekkes førstkommende onsdag!


- Marthe <3

Vinn gavekort på lensstore!

Håper dere alle har en fortreffelig søndag! Det har ihvertfall jeg. Denne ukens søndagskonkurranse er litt utenom det vanlige. Ukens premie er i samarbeid med www.lensstore.no og man kan stikke av med valgfrie >linser< til 200kr. Har du lyst til å prøve noe nytt med fargelinser? Du behøver ikke å ha synsfeil ved bruk av disse. 

Eller kunne du tenke deg gratis linser med styrke? Lensstore har blant annet dagslinser, månedslinser, døgnet rundt linser, toriske linser og mer! Eller kanskje du vil teste crazylinser? Det skal du få bestemme selv. Den heldige vinner et gavekort på 200kr!For å delta må du:
1.
Legge igjen en kommentar med navn og hotmail INNI kommentaren.


- Marthe <3

Vinn extensions!

Er dere klare for en ny konkurranse? Denne ukens premie er i samarbeid med www.rapunzelofsweden.no, og da vet dere vel hva premien er?  En av dere stikker av med et valgfritt clip on extentionsett denne uken! Wuhuu. Jeg har selv extentions fra denne nettsiden og jeg kan med hånden på hjerte fortelle at jeg er storfornøyd med kvalitet og tykkelse på håret. Her får man virkelig et silkemykt, tykt og fyldig hår for pengene. Ta godt vare på det om det er du som blir den heldige!  Alle farger består av 7 deler og dere kan selv velge om dere ønsker bølgete eller rett hår.

Slik gjør du:
Klikke deg inn >HER< og velg extention. Type og farge.
Legg igjen en kommentar med link til håret du ønsker deg, navn og hotmail INNI kommentaren.  


Har du egentlig bare lyst til å kjøpe deg et extention sett med en gang? Da kan jeg informere om at rapunzel nå har 10% på varene!


Her har dere mitt extentions fra samme nettside. Storfornøyd.


Her er et bilde uten blitz. Lik gjerne også facebooksiden til rapunzelofsweden HER.

Lykke til! Vinneren trekkes på onsdag!

-Marthe <3

VINN UGGS!

Ukens søndagskonkurranse er i samarbeid med www.fashdeal.com og premien dere kan stikke av med er et par uggs til verdi 500kr! Jeg har selv to par uggs fra denne nettsiden og er storfornøyd med både utseende og kvalitet! Faktisk så er enda et par snart på vei i posten.. Wuhuu! Trenger du også et par uggs nå som vinterkulda er like rundt hjørnet?

Delta slik:
1. Velg deg ut en variant. Skriv variant, farge og størrelse i kommentaren din.
2. Husk også navn og mail INNI kommentaren.

Her er parene dere kan velge mellom. Husk at enhver variant finnes i mange farger!

Modell Bailey button


Modell classic cardy


Modell classic mini


Modell classic shortModell classic tall

Finn alle fargene >HER<
Lykke til! Vinneren trekkes onsdag!


- Marthe <3

Søndagskonkurranse!

Hei hei alle sammen! Nå tenker jeg dere er superklare for å delta i ukens søndagskonkurranse? Denne ukens konkurranse er i samarbeid med www.makestyle.no og premien dere kan stikke av med er et sminkekitt til verdi 500kr! Jeg har selv et av disse sminkekittvariantene, og har anbefalt dere det på bloggen uttallige ganger så å dele ut et gratis er litt av en glede! Dette sminkekittet inneholder hele 60 øyenskygger, 3 blushers, 4 concealers, 16 lip colours, 12 glitter krem øyenskygger, eyeliner, high lighter, bronzer og contour! Her har man med andre ord alt i et..

For å vinne må du:
1. Legg igjen en kommentar med navn og mail INNI kommentaren.

Vinneren trekkes på onsdag!


- Marthe <3

Vinn en Calvin Klein goodiebag!

Her om dagen fikk jeg en pakke i postkassen hvor det befant seg to parfymer i merket Calvin Klein. En dameparfyme og en herreparfyme, begge i herlige dufter! Gjett om Jonas var fornøyd da! Endelig fikk han også noe godt ut av bloggingen min. Vi har begge sprayet oss inn i Shock Calvin Klein duftene hver dag siden vi mottok dem og jeg kan med hånden på hjerte fortelle dere at de lukter kjempedeilig begge to! Jonas og jeg skal aldri lukte noe annet enn forfriskende igjen..

Jeg kan absolutt anbefale dere parfymene videre og det fine med det, er at blogg.no nå arrangerer en konkurranse hvor man kan vinne en goodiebag med Calvin Klein produkter. Blant annet disse prafymene, en CK toalettmappe, et skjerf og annet CK stas! Er dette noe du kunne tenke deg? Delta raskt og enkelt >HER<. Vinn og lukt like godt som Jonas og jeg!


- Marthe <3


                 Annonse

Lyst på en goodiebag?

Premien for denne søndagskonkurransen blir nok en goodiebag! Hvis noe av innholdet frister enten for eget bruk eller som en gave til noen, delta i konkurransen! Oppskriften på hvordan du skal delta får du under..

1. Legg igjen en kommentar med navn og mail INNI kommentaren!
Noe som fristet? Gi lyd fra deg!

Vinneren trekkes onsdag!


- Marthe <3

Vinn billetter til Rihanna konsert!

Har alle fått med seg at >Nivea< arrangerer en konkurranse nå hvor man kan vinne billetter til Rihanna konserten 30 oktober? Hele 10 stykk stikker av med 2 billetter hver, og DU kan bli en av dem. Er det en konsert jeg virkelig grøsser av å ikke få med meg, så er det Rihanna's i Oslo spektrum! Fy søren for et liv det må være der den kvelden.. Billettene ble selvsagt utsolgt etter minutter. Kanskje dette blir din og venninnens aller siste sjanse til å få oppleve henne live. -Gratis!I tillegg til dette deler Nivea ut 30 fine hudpleiepakker i trøstepremier.For å delta i konkurransen må du kun fylle ut skjema på >DENNE< siden. Konkurransen avsluttes 9 oktober og vinnerne vil bli kontaktet på e-mail.

Håper dere har en flott og ikke minst avslappende søndag!

- Marthe <3

        Annonse

Gavekort på dobb.no!

Er dere klare for en ny runde søndagskonkurranse? Denne gang kan dere stikke av med øredobber, ringer, armbånd og smykker til verdi 300kr hos www.dobb.no. Som jeg har fortalt dere uttallige ganger før, så er denne nettbutikken utrolig billig så nå har dere sjansen til å fornye smykkeskrinet!

NB: Nye regler grunnet at spamfilter slår inn!

For å delta må du:
Klikk deg inn >HER< og velg ut ET produkt du ønsker deg.
Kopier linken til dette ene produktet og lim det inn i kommentarfeltet.
Husk å tilføye navnet ditt og mailen din INNI samme kommentar.


Det fine med mange av ringene er at de har justerende størrelse. Du passer dem uansett!


Vinneren trekkes på onsdag.

Vinneren får da muligheten til å plukke ut resten av produktene han/hun ønsker.


- Marthe <3

Vinn en liten goodiebag!

Da var det tid for en ny søndagskonkurranse! Denne gang er premien ikke sponset, men noe av det jeg fikk i goodiebagen fra lanseringsfesten. Det var noen som spurte om ikke jeg kunne lage en premie ut av dette, og det var vel ingen dum idè? Vil du vinne en liten goodiebag? Gjør følgene..

1.
Legg igjen en kommentar med navn og hotmail INNI kommentaren.


Goodiebagen..
Lykke til!

Vinneren trekkes på onsdag!


- Marthe <3

Vinn 15.000kr på nelly!

Er det flere enn meg som er glad i klær, shopping og mote eller? Er det noen der ute som kunne tenke seg å bli stylist for en dag? Hva hvis jeg tilføyer at man kan vinne 15 000kr på www.nelly.com? Alt du trenger å gjøre for å vinne klær nok til resten av året, er å lage en flott stilcollage i stilcollagekonkurransen som arrangeres av Libresse og nelly.com. Så fort dette er gjort er du med i kåringen og det er nå om å gjøre å skaffe flest mulig stemmer.

De 100 bidragene med flest stemmer bedømmes til slutt av en jury. -Og hei! Ikke bare vinner man et gavekort på 15 000kr! Man får også prøve seg som stylist på Nelly for en dag. Litt av en drøm for oss små moteløver? Man kan delta så mange ganger man vil >HER<, men ikke glem å tipse vennene dine om å stemme på deg! Konkurransen holder på helt til 30 september. NB: Husk også at man får 100kr å shoppe for på Nelly ved å kjøpe Libresse produkter i butikk i hele september!


Her har dere min stilcollage som eksempel!

I tillegg til dette
, vil jeg gjerne fortelle om enda en flott konkurranse for bloggere på blogg.no! Her vinner hele 5 bloggere gavekort på 500 kr hos Nelly.com OG får premier fra Libresse! Det som skal gjøres for å bli med i denne konkurransen finner dere oppskriften på under.
 
1. Gå inn på konkurransesiden >HER<
2. Lag en egen stilcollage og last opp på siden som i konkurransen over.
3. Ta screenshot (bilde) av stilcollagen din og lag et nytt innlegg på bloggen din med bildet.
4. Skriv så inn koden fra bildet nedenfor for å bli registrert i konkurransen, et budskap fra Nelly og Libresse vil da dukke opp i innlegget ditt.
 


Slik som vist på dette bilde.. Klikk på "kode" og fyll inn ordet.

Delta i begge konkurransene >HER<


- Marthe <3 

                    Annonse

Vinn tannbleking!

Denne ukens søndagskonkurranse er i samarbeid med www.thewhiteone.se. Jeg har arrangert en konkurranse i samarbeid med dem før og dette ble så populært at det bare er å kjøre en runde til. Har du lyst på tannbleking? Jeg har anbefalt den i et eget innlegg før som dere kan lese om under kategorien "Marthe tipser" i margen til høyre. Ellers er det stadig vekk noen som kommer med spørsmål angående påføring av produktet. Derfor tenkte jeg å komme med en videoblogg i løpet av uken hvor jeg viser hvordan tannblekingen skal påføres! Det er super enkelt, men det kan jo likevel være greit med en videosnutt!

For å vinne må du:
1. Legge igjen navn og mail INNI kommentaren din.   
Kjøpes >HER<

Vinneren trekkes førstkommende onsdag!


- Marthe <3

Design din egen sko!

For nøyaktig en uke siden skrev jeg et innlegg om en ganske genial konkurranse blogg.no holder nå. En konkurranse for både bloggere og ikke bloggere hvor man skal designe sine egne Nike sko, for så å bli med i trekningen om å vinne dem! Skoene har verdi på 1730kr og hvem vil ikke ha et par egendesignet joggesko? Blogg.no i samarbeid med Nike Norge skal trekke 5 heldige vinnere. 4 bloggere og 1 leser! Vil du være en av dem? Delta i konkurransen og les hvordan alt foregår >HER<.

Jeg har tatt en titt på litt ulike bidrag og valgt ut et par jeg fint kunne hatt selv..


Denne skoen er laget av DENNE bloggeren! Kjempefin sko frøken!

Har du deltatt i konkurransen?


- Marthe <3

Design din egen Nike joggesko!

Er det flere enn meg som har fått med seg den nye bloggkampanjen? I samarbeid med Nike Norge har blogg.no nå arrangert en konkurranse for både bloggere og dere lesere. 5 par joggesko skal deles ut, og det er ikke hvilken som helst joggesko. Det er et par nike joggesko som du selv har designet til verdi 1730kr. Tenk så rått å få gå i et par joggesko du har designet selv? Jeg har selvsagt allerede laget et par til meg selv..


Herlig med friske farger. Jeg har allerede et par i grå og et i rosa så nå manglet jeg bare noen i blå. Ja så står det "MB" der det egentlig skal stå Nike. Haha! Toppers.

Les alt om hvordan du deltar som blogger og ikke blogger >HER< 
Hva synes dere om skoen?


- Marthe <3

 

Reklame