hits

- Litta hilsen fra sykesengen -- Hei årets forkjølelse -Var det noe mer nå da livet? Neida, denne forkjølelsen burde jeg faktisk forventet etter reisedøgn uten søvn på kalde flyplasser. Jeg følte meg helt fæl på jobb i går, men tenkte at kroppen bare hadde fått pollensjokk all over etter å ha vært i utlandet så lenge, så jeg tok dobbel dose med allergitabletter når jeg kom hjem og dro på sommerfesten til bestis og mannen. Hadde det superhyggelig, drakk tre rusbrus og en øl før jeg tuslet hjem til sengen min før midnatt. Det var først da jeg våknet klokken ett i natt med livets frostrier under dynen på et soverom med 25 grader, jeg skjønte at jeg var blitt syk. Akkurat hva jeg trengte nå ;-)- Lever på paracet, suppe og is -Søndagen er med andre ord ikke tilbrakt på jobb, men sminkefri i min rosa silkekåpe med tomatsuppe, is og netflix. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om det er varm eller kald mat som føles best i halsen min. Ellers har jeg ca 0 planer for de neste tre dagene. Jeg skal bare ligge akkurat sånn som dette og bli frisk på null komma niks. Forhåpentligvis går den planen i boks som bare det. Jeg vil nemlig også ut og nyte dette fantastiske været! Tror faktisk aldri jeg har blitt forkjølet på sommerstid før. Serietips tas hjertelig imot de neste par dagene! Jeg tror nesten jeg har sett alt jeg har blitt tipset om tidligere. Vel, bortsett fra "Band of Brothers" på HBO. Annika har prøvd å overtale meg til å se denne dokumentaren fra 2 verdenskrig i tre måneder nå, så den skal jeg faktisk snurre første episode av så fort dere er oppdatert med en liten hilsen fra dobbeltsengen. Håper dere har en fin og litt mindre snørrfylt søndag.

49 kommentarer

Har du sett Nashville? Veldig bra, både koselig og dramatisk. Criminal minds, Mindhunter, Beck, Grenseland, Morden i Sandhamn om du liker krim. Pretty little liars. Younger er morsom! Og The bold type. God bedring! 😊

Du burde se på serien the last man on earth, good girls, eller la casa de papel, sons of anarchy, one thee hill, frustrerte fruer, breaking bad

Så kjedelig å høre at du har blitt syk. Men hvis du liker spenning/drama/krim kan jeg virkelig anbefale Happy Valley (ikke la deg lure av traileren) og La Mante, begge på Netflix. Beste seriene jeg har sett.

God bedring :)

Kjersti: <3 Tusen hjertelig Kjersti! Elsker spenning, drama og krim kategorier :-)

Mary kills people på tv2 sumo, anbefales!!

Anonym: ÆÆ, den hadde jeg helt glemt! Så hele sesong 1 i USA og hadde så lyst til å se sesong 2 men tv2 sumo tillot det ikke ettersom vi ikke var i Europa. Den skal sees asap :D

Alias Grace ☺️ Det er en kort, men vel gjennomtenkt serie! Du blir sittende å tenke MYE, og slutten på den har jeg enda ikke forstått 😂

Masse god bedring, fine du <3 Håper du blir frisk så fort som mulig :-)

BOB er så innmari bra. 🙌🏼 Gled deg! Masse god bedring <3

Tina: Tusen takk, for både tips og god bedring :D

Off.. god bedring! Her går det i eksamenslesing til kont og i den anledning har jeg sett altfor mye Jane the virgin, så om du ikke har sett det ferdig og vil se en serie der mye skjer hele tiden kan den anbefales!

Ida: Skal sjekke ut :D Tusen takk Ida! Masse lykke til med lesingen :-)

Ser noen allerede har anbefalt serien, men Nashville er absolutt en favoritt her for tiden. Både spennende og dramatisk! Ønsker deg en god bedring <3

Anbefaler den nye serien på sumo, for the people. Har kun sett tre episoder med veldig gøy til nå!

Jeg liker egentlig bloggen din veldig godt, men akkurat i det siste synes jeg det har vært klaging og sutring, tatt i betraktning at familien til Daniel nettopp har opplevd en krise. «Hjemreisen fra helvete» og «Var det noe mer nå da livet?»... kan vel være glad man har livet i behold. Jeg skjønner dette er surt og jeg skjønner at hjemreisen absolutt var en tålmodighetsprøve, men prøv å se ting litt i perspektiv.

Heidi: Huff, tenk å kommentere noe sånt. Som om jeg ikke tenker på svigerfamilien min hver dag eller er takknemlig for å leve pga en forkjølelse. Dette er jobben min. -En blogg om hverdagen min og det jeg foretar meg i den. Når noen du er glad i går igjennom noe så fælt så føles det like idiotisk å dele hyggelige innlegg om hverdagsbilder fra ferieliv og restaurantbesøk. Det føles feil uansett hva jeg gjør fordi hele tragedien er feil.. Synd du ikke kjenner meg bedre enn å tro jeg ikke bryr meg om mer enn det jeg deler i et blogginnlegg på 500 ord daglig.

Hei og god bedring 😊 anbefaler the handmaid's tale, går på HBO 😊

Psykriateren på Netflix.....helt fantastisk

Altered Carbon også på Netflix

Ellers ønsker eg deg supermasse god bedring <3

Du måå se Big little lies!

Broadchurch og broren dersom du liker krim. Begge på Netflix. Ellers Outlander og Blacklist. De finnes på både Netflix og Viaplay, men Viaplay har flere sesonger av Outlander enn Netflix har.

God bedring!

Den serien er råbra! 😃 Masse god bedring til deg. ♥️

Har du sett papirhuset? Jeg ser mye på serier, men denne er den eneste på lenge jeg ville gitt en soleklar 6?er! Så gjennomført, spennende, morsom, alt på en gang! Og kult med helt nye, spennende skuespillere som virkelig leverer varene! Noe helt annet, hvis du ikke har sett alle episodene av Helene sjekker inn, er dette noe alle burde gjøre! Så lærerikt og faktisk koselig å se på :-)

Anonym: Nei papirhuset hadde jeg helt glemt! Den skulle jeg jo se for noen uker siden! Takk for påminnelse :-D Helene sjekker inn har jeg sett alt av vettu :D Kjempespennende!

uff så kjedelig! god bedring <3

Åh, god bedring!❤️ Du ser uansett over gjennomsnittet fin ut til å være både sminkefri OG syk! 👏🏼

Heidi: Å <3 Takk for det :D

Good girls på netflix!

Hvor er teppet i fra?☺️ God bedring!

Anonym: Tusen takk! Det er fra Ebay <3 De selger mange av dem der! :-)

Kos deg masse i senga og plei kroppen. Har selv akkurat vært syk. Sliter med rendenes nese. Men formen begynner og komme seg nå heldig vis etter ei uke syk.

Josefine Fevang: Tusen takk, det samme <3 Masse god bedring til deg og :?)

På tide! Og god bedring <3

Mange mener at tiger tankene i serien er litt "stutte". Gleder meg til å høre hva du syns.

Dessverre ingen tips, men ønsker deg god bedring :)

Oda: Tusen takk snille <3

Karina Larsen

Karina Larsen

Åå, huffda! Masse god bedring <3 Håper du kommer deg fort. "For the people" er en ganske ny serie på TV2 sumo, veldig spennende. Klarte ikke å legge den fra meg så jeg ble ferdig med første sessong på få dager.

Good Behavior på TV2 Sumo!

Handmaids Tale på HBO :) Fantastisk spennende serie!

Du må se Papirhuset på Netflix. Så spennende!

Uffda, masse god bedring til deg! Har du sett Good Girls? Om ikke; gi den mer enn de første 10 minuttene - lov meg det!

God bedring Marthe! <3 Jeg elsker krim og spenningsserier, og Marcella, Broadchurch, Happy Valley, og Doctor Foster er mine favoritter på netflix hvis du vil sjekke ut noen av de! <3

Hei igjen. Ser at du ikke har svart på kommentaren min. Tar stillheten din som et tegn på at du er uenig. Gir deg derfor en link så du kan se hvordan de så ut:

https://www.google.no/search?q=tiger+tank&client=ms-android-huawei&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiJ9ark7rXcAhWIw6YKHWkxDzAQ_AUIESgB&biw=360&bih=560#imgrc=jr4M3qPZtJ-UJM

Ola J: Hahaha <3 ja den var utrolig rar!

Anne with an E på netflix! Den er supersøt, og jeg tror du ville likt den veldig godt! God bedring :)

Parenthood 😊

Akkurat oppdaget serien the good doctor selv og er helt hekta, anbefales på det sterkeste:)

Skriv en ny kommentar