Ny look for sommeren 2018

Reklame | Reklame for Hairtalk


Håper alle sammen hadde en fantastisk feiring av Norges nasjonaldag i går? Jeg rakk rett og slett ikke å oppdatere bloggen med noe 17. mai post da jeg tilbrakte halve dagen på helsesenteret og kvelden sammen med fine venner. -Men forhåpentligvis var det ytterst få som satte inne og leste blogg i går likevel! Er det en dag man bør ta seg fri fra sosiale medier så er det en dag som gårsdagen tenker jeg. Siden sist så har det hendt litt av hvert! Jeg har vært på skolen, sagt farvel til min kjære mann, jobbet, solt meg, vært på grillfest hos bestis, fått vite hvor jeg skal være i praksis til høsten, feiret 17 mai, ooog fått en real makeover med nytt råfint hår fra Hairtalk. Altså alt dette på tre små døgn. Haha, jeg skal fortelle dere mer om alt siden, men nå i første omgang vil jeg dele noen bilder av min nye look!


Herregud så fornøyd! Aller først: Har dere sett så fin farge? Jeg elsker at jeg gikk bortifra ideen om å bli lysere mot sommeren, og bestemte meg for en kombinasjon av Hairtalk-fargene 6 og 18 istedet. Jeg hadde hatt den samme hårfargen så fryktelig lenge nå, og da føltes det så bra med en real forandring! Ikke bare er jeg nå blitt lys brunette, men håret mitt er hele 55cm langt og så fyldig at det ikke finnes noen begrensninger for hva jeg kan gjøre med det i månedene fremover! Jeg kommer til å ha så stor glede av dette håret i sommer at dere ikke aner det engang. Bare en enkel, høy hestehale eller flette blir liksom 10 ganger så lekker når man har med en lengde som denne her å gjøre. Nei, jeg elsker håret mitt allerede, og gleder meg masse til å eksperimentere med det i ukene fremover.


– Før påsetting av 55 cm Hairtalk tape extentions –


Her ser dere håret mitt uten extentions og fargene frisøren min på Duo og jeg valgte oss ut. Kunne ikke ha glidd bedre inn, og jeg synes det er helt sykt at et så langt hår kan se så naturlig ut med mitt eget, selv uten krøller.. Superfornøyd er jeg, og det har jeg også vært med Hairtalk sitt hår helt siden jeg startet å bruke det i 2014. De siste 16 månedene har jeg faktisk kjøpt og betalt for det selv da Hairtalk brukte andre samarbeidspartnere til å markedsføre for dem, men nå fikk jeg altså til min store fornøyelse ‘kremt* mast meg til å få det sponset en gang til. Hehe, jeg vet rett og slett ikke om noe annet merke som har så bra kvalitet på håret. Det holder seg fyldig og fint i mange måneder, går raskt å heise hos frisøren etter 6-7 uker, og det er etisk handlet, noe jeg regner med er viktig for enhver kjøpers samvittighet. 


Noen bruker Hairtalk sitt tape extentions for å få like langt hår som meg, noen bare for å få mer fylde og glans, noen for å endre fargespillet, og noen for å få flere muligheter til å eksperimentere med frisyrer. Uansett hva du måtte ønske så er Hairtalk det desidert beste produktet som finnes der ute. Aldri har jeg opplevd at frisøren min ikke klarer å farge mitt eget slik at det glir perfekt inn i håret fra Hairtalk. Det blir bestandig bra, og takket være den skånsomme festemetoden Hairtalk bruker, så skader ikke behandlingen mitt naturlige hår heller. Dersom du har et veldig tynt hår selv, kan det være lurt å velge en lengde på 40cm istedet for 55 cm som jeg har, men det er rett og slett for å få en mindre vektpåkjenning. Jeg har holdt på med dette i fire år nå, og har enda like tykt naturlig som da jeg startet med påsettingen, så for min del bruker jeg extentions for lengde og mulighet til å ha det litt mer moro med håret mitt. 


Her ser dere også produktpakken som jeg bruker for å ta best mulig vare på håret. Kvalitetshår koster litt, og da vil du gjerne at det skal vare så mange måneder som mulig slik at du slipper å kjøpe nye pakker oftere enn nødvendig. Hairtalk har blant annet egen både shampo, balsam, kur og extentionsbørste som du kan bestille sammen med håret i en av de mange frisørsalonger Hairtalk samarbeider med. Dette er altså ikke et hår du bare kan klikke hjem fra nett og sette på selv. Du bestiller det hos frisøren din og får det satt på her. Duo frisør er salongen jeg går til fast i Kristiansand, og på tirsdag var det flinke Sara som farget håret mitt og satte Hairtalk hårfestene på for meg. Jeg har hele 5 pakker Hairtalk i her, men dersom du ikke skal ha håret ditt like langt som meg vil det nok holde med fire. 


Les mer om Hairtalk og finn salonger som samarbeider med dem HER <–

6 kommentarer

Siste innlegg