hits

- Vestlandet leverer -

Reklame | Affiliateslenke for Bikbok


Hei du deilige mandag! Jeg la meg klokken 22.00 jeg i går, til og med før bestemor og bestefar, og sov i hele 10 timer, så nå føler jeg meg hakket piggere igjen. Godt er det, for planen i dag er å skifte hus til farmor og farfars place. Feire sistnevntes bursdag litt på etterskudd, løpe rundt i kjole i hagen og nyte utsikten over halve Stavanger by. Ah, mandagen sin <3 Fy søren som været har levert her på vestlandet denne gang! Det må være flere år siden jeg var på besøk uten så mye som én regnværsdag. 18 grader melder de i dag, og 23 på tirsdag! Jaaa! Det er helt vilt hvor glad man kan bli av å få litt sol. Spesielt i en by der vi vanligvis har regn, overskyet, og enda litt mer regn.


- I put my new skirt on -


Før jeg hopper avgårde skal jeg ta en snartur til Stavanger sentrum for en visit hos Nespresso. Jeg rakk det aldri på lørdag, så da får jeg ta turen i dag istedet og smake på litt kaffevarianter. Såå får min kjære farfar komme og hente meg for en ny, herlig familiedag. Det gledes! Måtte dere få en myk start på den nye uken dere også.


- Skjørt fra Bikbok, Topp 179kr HER, Sko fra missguided -

12 kommentarer

Utrolig vakkert antrekk! :)

Miriam Aune: Tusen takk <3

Haha så tidlig du la deg. Sykt :)) Søt!!

Høres ut som en koselig dag. Gleder meg til å se bilder ifra den.

Likte outfiten også. DU kler deg alltid så smashing. I don't get it :) Hvordan er det mulig å ha en så coool stil?? Ikke vet jeg :)

Laurie Deline: God du er <3 Tusen takk for fine ord! Stor klem

kjenner besteforeldrene dine hverandre?:) Siden alle bor i Stavanger og har deg til felles😊

Christine: Foreldrene mine er fra samme by, så det er derfor alle besteforeldre også holder til i Stavanger :-) De ble vel bare bedre kjent når jeg ble til i denne verden :-)

kose deg masse med bursdag og fin folk <3

cuskima: Tuusen takk Lin! Håper mandagen din ble like fin <3

Wooow flotte bilder av deg!

Kristine Larsen: Å <3 Tusen takk! Glad du likte dem :D

Du vet at man måler temperatur i skyggen, ikke sola?😅

Anonym: Hehe ja det vet jeg :)

Skriv en ny kommentar