hits

Something for February 14th

Annonse for Pictureit


Wihuuu! Soverommet begynner å ta form dere! Det var utrolig stas å få sengen opp og på plass allerede tirsdag forrige uke, men det var først i dag, da jeg fikk sengetøyet på, nattbord på sidene og bilder på veggene, smilet mitt nesten ville gå rundt. Det ble bare så sykt koselig, synes dere ikke? Med hvite, rene plakater på blågrønn vegg, tykt strikketeppe, og *kremt* litt skrukkete putetrekk i grå nyanser.. Jeg er kjempefornøyd, og det allerede før rommet er helt ferdig!Noen av dere har kanskje ikke rukket å tenke så langt enda, mens andre teller ned dagene til alle hjerters dag i håp om å få skjemme bort eller bli skjemt bort selv med blomster, god middag og kanskje en gave? 14 februar er faktisk bare to gode uker unna. Har dere noen planer for denne dagen eller? Pictureit har ihvertfall noen superkoselige posters i alle mulige romantiske varianter dersom du skulle få lyst til å overraske noen for anledningen. Eller bare føle deg inspirert til å pynte med litt romantikk i din egen heim! De har selvfølgelig satt ned prisen på en rekke av disse plakatene nå, deriblant alle jeg viser frem her! I tillegg til disse, har de både "kjæreste", "Du & Jeg", "Herr & Fru" og "For evig & alltid" plakater som passer inn i ethvert familiehjem. Alle de romantiske plakatene til Pictureit kan dere titte på HER.- Kjærlighetsposter HER, Samboer HER, Hverdagslykke HER -
Ellers har jeg for anledningen også fått tilsendt en nydelig liten pakke med to nye armbånd i, som Du & Jeg står inngravert på. Eller rettere sagt: "Du" på den sorte og "jeg" på den rosefargede. Er ikke det litt koselig? Disse armbåndene kan du også få med inngravert "mamma" eller "venninne" på, og de har altså vært så populære at Pictureit har vært utsolgt for dem helt siden ukene før jul. Superelegante er de! - Inngravert du & Jeg armbånd finner du HERDet er ikke bare Valentines day som skal feires i manges hjem 14 februar i år, men også dagen hvor mødrene i heimen skal hedres. Derfor har også Pictureit satt sammen en liten side med morsdags-gavetips til oss. Dere kan se på utvalget med alle tilbud HER, men jeg kan med en gang si at de har noen veldig koselige både "mamma", "mor", "bestemor" og ja til og med "bonusmamma" bildeplakater på siden sin, i tillegg til disse armbåndene jeg fortalte om.Så det så! Ta en titt og se om ikke du kan finne noe til deg og/eller dine <3
MB-20 gir dere 20% på alle ordre hvor dere handler for over 299kr!

28 kommentarer

Lekkert!!! :) Men, får du åpnet skuffene i garderoben din helt ut?

Hei!!! Hvor er det fine teppet fra??

Maria: Det er fra Ebay :-) De selger maange av dem der og på Etsy men kvaliteten er selvsagt ikke den samme som på de "ekte" knited teppene som koster rundt 5000kr :-)

Rommet ditt ser kjempe fint ut. Elske fargen på veggane! Skjønne ikkje heilt korleis du skal få åpna skuffene på garderoben din når nattbordet står i vegen då men..

Ida: Tusen takk Ida! <3 Heh, nei nå går de ikke helt ut, men jeg kan bare skyve sengen inntil vinduet. Ville bare så gjerne ha det symmetrisk til disse bildene. Haha!

Ååå, så sinnsykt nydelig farge på veggene😍 Og, hvor er pleddet fra? Jeg døøør🙈❤️

Helle: Hihi tusen takk! Det bestilte jeg fra Ebay :-) Bare søkte opp "knited blanket" valgte meg farge og størrelse og sørget for at leverandøren sendte det ferdig strikket, og ikke bare tråen. Hehe!

Så utrolig fint det ble - og digger grønnfargen :) Gratulerer så mye med leilighet <3

whitecorner: Tusen taaakk! :D

ÅH, så fantastisk fint strikke teppe! hvor er det fra?

Sophie: Det er fra Ebay :-) De har mange sorter i mange farger og størrelser. Jeg har mørk grå i str 150 x 200cm <3

Hei Marthe, hvor er garderoben din fra?

Nina: Heisann! Den er fra Ikea :-) Det er to helt vanlige pax garderobeskap (hule uten dører) som jeg bare har fylt med noen hengere og skuffer fra Ikea :-)

Hvor er strikkepleddet fra? 😍

Michelle: Det er fra Ebay :-) Det er egentlig tantes julegave. Hehe, jeg bestilte det før jul, men det kom ikke frem før nå i januar så jeg har ikke fått levert det enda. Meen jeg må si at selv om det er nydelig å se på, så kan det nesten ikke brukes til noe annet enn pynt for det røyter fryktelig.

Rommet ditt ble så leklert! Er så inspirerende å følge deg i nye leiligheten😍 Hvilken størrelse har du på bildene?

Elisabeth: Å <3 Tusen takk Elisabeth! Jeg har mine bilder i 50 x 70 :-)

Hvor er buksen fra?? <3

Helene: Den er fra Zara <3

Hei Marthe!

Jeg har lest bloggen din i mange år, og synes du har en så behagelig blogg å være innom. Med alt dette Vixen-styret, vil jeg bare si at du fortjener masse ros(er) for å alltid ha en så ryddig og ordentlig blogg. Du bare fortsetter med ditt, og det setter jeg pris på. Håper du trives i din nye leilighet, det fortjener du ❤️

Tina: For en nydelig tilbakemelding! Tuusen takk for gode ord <3 Nå ble jeg glad :')

Er det 150 seng?

Hvilken størrelse har du pleddet i? Veldig fint!<3

Anonym: Jeg har det i 150x 200 :-)

Hvor er senga og gavelen fra? :-) Nydelig farge.

Christina: De er fra Skeidar :-)

Skriv en ny kommentar