Kremet vegetargryte med pasta

God dag, god dag dere, og riktig fin fredag! Har dere det bra? Med meg går det ihvertfall helt supert. Ihvertfall hvis man ser bortifra at jeg er trøtt 24 timer i døgnet. Det grå været og regnrekordene som preger Kristiansand by i disse dager, tømmer meg helt for energi, men på den andre siden er jeg også litt takknemlig for da gjør det liksom ikke noe å tilbringe helgen innendørs på jobb! Hehe. Jeg kom akkurat hjem fra en superhyggelig time på Escape Room med tre jenter fra klassen, og skal nå bare legge meg under dyna, drikke kakao, bli varm igjen og se på tv helt til leggetid.. Det blir full rulle med jobb og enda en visning igjen i morgen, så jeg har bare med å våkne uthvilt. De to husene jeg har vært og tittet på de siste par dagene hadde flere mangler enn hva jeg hadde ønsket, så i morgen venter enda et hjem på meg. Denne gang en leilighet som ikke engang er halvparten så stor, men den er heelt nyoppusset med kjempefint uteområde, så jeg vil ihvertfall gi det en sjanse! Hvis Annika og mannen klarer å bo sammen på 43 kvadrat, så må vel jeg klare det alene?

Til ukens vegetargryte trenger du:
1. Pasta penne for tre 2. 2 bokser hermetiske hakkede tomater 3. 2 fedd hvitløk 4. 1 aubergine 5. 1 gul løk 6. 1/2 boks kremfløte 7. En bunt fersk basilikum finhakket 8. Litt revet parmesanost

Slik gjør du: 
1.
Hakk opp løk, hvitløk og aubergine, og surr dette blankt i litt olje i en gryte.
2. Etter 3-4 minutt tilsetter du boksene med de hermetiske tomatene.
3. Kok pastaen etter anvisning på pakken og la tomatsausen småputre litt.
4. Tilsett finhakket basilikum, 1/2 boks kremfløte, salt og masse pepper.
5. Sil vannet av pastaen og hiv disse også over i tomatsausen.

Kokkelert til bloggeriets mat-kategori har jeg også fått gjort i dag, men det var bare såvidt jeg klarte å få tatt noen bilder av resultatet mitt, for fy søren så mørkt det begynner å bli her nå! Det grå været tar virkelig knekken på lyse og idylliske bloggbilder, men sånn er det. Har valgt å bo i dette landet selv si. Retten smaker ihvertfall helt fortreffelig, og det visste jeg også fra før av, for det var nettopp dette Siri serverte oss i syforeningen sin på onsdag! Dette til middag og brownies med is og grillet marshmallows til dessert. I mean… 

Smak alltid til med mer salt/pepper, og server med revet parmesan! 
Oppskriften holder for tre <3 Jeg kommer til å ha jobblunsj for hele helgen.

6 kommentarer
    1. Så spennende med visning. Lykke til. Måtte inn og se på finnkoden du gav i en kommentar. Ser den leiligheten har vært til salgs en stund uten å bli solgt. Husk du selv skal selge en gang så dette tyder på at markedet har talt. Den er for høyt priset. Hadde gitt max 1500000 men jeg hadde nok heller ventet og kjøpt noe større. Kunne hatt mitt eget walkin. Ha is i magen. Den rette leiligheten dukker opp 🙂

    2. Lykke til med visningene!
      Jeg tenkte jeg ville tipse deg om “sykepleiepluss” som er en podcast for sykepleiere og ekstra interesserte. Der tar de opp temaene dere går igjennom på sykepleien og snakker gjennom og forklarer de så godt som mulig. Kan være en gøy måte å lære pensum på, hvis man er litt lei av intens lesing og pugging.

    3. Prøvde denne oppskriften i dag og var bare helt magisk. Kan anbefales. Budsjettvennlig og smaker utrolig godt.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg