hits

New in - Livingroom

Sponset teppe + affiliateslenke


- Nytt gulvteppe fra Ellos HER -Hei på dere! Nå har jeg akkurat våknet fra en 20 minutters powernap. Heh, det var visst litt hardt med mandag! Jeg kjente det bare ikke før jeg kom hjem og fylte magen med litt for mye middag. Jeg har hatt en lang dag med undervisning om blod, hjerte og karsykdommer på skolen i dag, men til tross for øs pøsende regn og manko på paraply (for ikke å snakke om bil) til morgenen i dag, var det så absolutt verdt å stå opp. Vi har hatt besøk av noen superflinke leger i undervisningene de siste ukene, og i dag hadde foreleseren tatt med seg noen ekte grisehjerter som vi skulle få lære av å titte og ta på. Artig!  Seks timer gikk unna på et blunk i dag, og nå som jeg så godt inni det tenkte jeg at jeg like gjerne skulle sette av resten av mandagskvelden til mer nerding. Eller ihvertfall til klokken åtte(?) når favorittprogram nr.1 begynner. Mihi, da skal jeg snurre Jakten på kjærligheten, og spise fruktsalat med god samvittighet.  

Ser dere forresten mitt nyeste interiørkupp? Jeg synes dette teppe gjorde hele stuen min ny jeg. Det er altså fra Ellos Home, og finnes også i en mørkere variant! Jeg har faktisk også bestilt et splitter nytt stuebord i marmor, og tanken var egentlig å ha både det og teppet til den nye leiligheten (når jeg en gang finner den), men jeg kan jo ikke vente lenge med å vise det frem! Gleeder meg til å få kjøpt meg en ordentlig kvalitetssofa også etterhvert, men det må nesten vente til jeg har et sted å ha den altså. Kan liksom ikke bare kaste utleiers møbler for å gjøre plass til mine egne heller. Hehe.- Spaghetti med pesto, rømme og svinestrimler -Slik gjør du - Superenkel pastarett for 2: 
1.
Hakk opp 1 sjalottløk og surr denne i en stekepanne med litt olje. 
2. Stek strimlene med svin gjennomstekte og krydre dem med litt pepper.
3. Kok pastaen, sil av vannet og rør inn 2ss grønn pesto + 1ss rømme
4. Strø over litt revet parmesan og noen ristede pinjekjerner.

Jada, rett over på dagens middag! For hvorfor ikke slenge med en superenkel oppskrift? Yum yum! Denne tok meg omtrent 12 minutt å smelle sammen. -Og forresten smaker den like godt (om ikke bedre) med kyllingkjøttdeig. Det var egentlig det jeg skulle ha i dag, men Joker har ikke så avanserte varer i kjøledisken sin de. Silly me..Deilig var det uansett! Håper dere har en knallmandag <3

26 kommentarer

kreativemeeg: Glad du likte det! :-)

det så godt ut :D

ha en fin mandagskveld <3

Hege Kristin: Tusen takk, det samme! :-)

Såå fiiiin stue!! Hvor er de chanel og dior boken fra?😍

Ranni: Tusen taakk! Åå det er så lenge siden jeg kjøpte disse bøkene på nett at jeg jammen ikke husker hvor det var jeg fant dem :/

Hvor kjøpte du det som står Chanel på?😍

Hvor er Chanel og Dior bøkene fra? :)

Teppet var nydelig, og de tøflene så dødsgode ut :D Hvor er de fra?

Benedicte: Tusen takk! :D De er fra Mani :D

Så lyst og fint det ble i stua di!

Fristet og komme på besøk til deg og smake på den gode maten du lager hver gang <3

Siv Renate: Hihi! Så hyggelig :'D Tusen takk snille!

Det er ikke Jakten i dag, Marthe! Valgsendinger :)

Det er ikke jakten på kjærligheten i kveld, grunnet valget! buuuhuu, får vente en uke til da :(

Anonym: Æsj, det stemmer! :( Jaja, da blir det mer lesing på meg! Hehe.

Martine K. Akselsen

Martine K. Akselsen

Hvor skal du se jakten på kjærligheten i dag? :) Jeg finner det ikke på tv2, da det skal gå ''Valgnatt'' fra 20:00 til 02:30..

Fortsatt nydelig mandag<3

Martine K. Akselsen: Det går visst ikke likevel i dag. Det burde jeg jo ha tenkt på :( Jaja, får smøre meg med tålmodighet en uke til!

Wow, så nydelig stuen er! :) Håper du får en fin uke videre!

Marie Gjernes: <3 Tuusen takk, det samme :D

Hei! Hvor er den hvite stålampa fra? :)

Siri: Hei hei! Den er fra Voga.com :-)

Det så godt ut! :-) Hvilken type pesto bruker du? Jeg vet at jeg elsker den ene men ikke kan fordra den andre typen, meeeen så husker jeg jo aldri hvem som var hvem :-)

Jeg prøvde denne middagen i dag, med kyllingkjøttdeig. Var veldig godt! :)

SÅ fin stue du har! :-D

Hei 😊❤️ Har du oppskrift på de Cookiesene du la ut på snap?? De så sinnsykt gode ut 🤗🤗🤗🤗

Maria: Ja det har jeg! Tenkte jeg skulle dele den senere denne uken :D

Skriv en ny kommentar