hits

- Koteletter med brødsalat -God lørdagsmorgen alle sammen! Her kommer nok et lite middagstips fra min kant! Denne superenkle hverdagsretten lagde jeg meg i går kveld, og ikke bare var det unnagjort på 20 minutt, men denne simple, lille brødsalaten var så innmari god på smak! Absolutt verdt å teste en dag du har det litt hektisk den kommende uken!- Nakkekoteletter med brødsalat og pestorømme -Fredagen min gikk til trening, husvask, studier og litt tvkos, og det samme har jeg planer om at lørdagen skal bestå av. Jeg begynner definitivt å kjenne på eksamenspresset nå. Mandag har jeg hjemmeeksamen i to hele døgn og da er planen å ikke forlate huset før den oppgaven lyser karakter A. -Og så fort den galskapen der er over er det omtrent bare en uke igjen til den store, skriftlige slutteksamen i sykepleiefaget. Åh, grøss og gru! Det skal bli så godt å være ferdig! Jeg er så sinnsykt klar for sommerferie! Heldigvis melder de sol og 15-18 grader en uke i strekk her nå, så den lesingen min skal definitivt foregå ute i hagen.Du trenger: 1. Litt parmesanost 2. En halv bunt vårløk 3. 100g aromasopp 4. Salt/pepper 5. 1/2 gul løk 6. 2 fedd hvitløk 7. 4-5 brødskiver 8. 4ss rømme 9. 2ss grønn pesto 10. Nakkekoteletter av svin for to 11. En håndfull ruccolasalatSlik gjør du: 
1.
Hakk brødskivene i terninger og ha dem på et stekebrett med bakepapir i midten av ovnen på 200g i ca 10 minutt.
2. Finhakk løk, hvitløk, vårløk og sopp og stek dette gyllent i en stekepanne med litt olje/smør. 
3. Ha alt av løk/sopp sammen med litt ruccolasalat og de ferdigstekte brødterningene i en bolle. Krydre med salt/pepper.4. Krydre kotelettene med litt salt/pepper og stek på hver side i stekepanna med litt smør. (4-5 minutt)
5. Bland 4ss rømme med 2ss grønnpesto og ha en dæsj av denne dressingen over kotelettene.
6. Server på en tallerken med litt av brødsalaten, og dryss før servering litt parmesanost over salaten.Jeg hadde også noen cherrytomater til. Mmmm!


- Smakfull middag på 20 minutt -Håper dere lar dere friste litt i dag også!
Ha en nydelig lørdag alle sammen <3

11 kommentarer

Dette må jeg teste ut! Jeg elsker koteletter, og det tilbehøret ser utrolig godt ut :)

Charlotte Hagen Edvardsen: Så bra! :D Glad jeg kunne friste! :-)

Nam! Middagen ser nydelig ut! Lykke til med eksamenslesingen!

Kaia Matilde: Tusen takk! Det trengs :'D

Gud det så godt ut! Ha en fin helg Marthe <3

Siri Kolstad: <3 Ikke sant? Det var det også! Koteletter må ikke undervurderes :D Tusen takk, og riktig god helg til deg og fine! Klem

Hei!

Prøver å gå inn på kategoriene dine for å se oppskrifter men det siste innlegget ligger alltid over så får bare sett den første linja med kategorier..

Madelen: Arh! Det er sikkert det nye designet de ikke har fått helt på stell enda. Beklager det! Takk for at du sier ifra. Jeg skal bringe beskjeden videre så nettavisen får fikset! :-)

Det ser så gott ut!

Herreguud det der så godt ut! Her har dagens middag bestått av tacorester fra i går. Ikke så spennende, men når det er eksamenstid skal man vel ikke klage på at man i det heletatt spiser middag, hehe. Lykke til med hjemmeeksamen i morgen <3

Mmh, så skikkelig godt ut! :D

Skriv en ny kommentar