Pavlova med smash, blåbær og karamell

16.05.2017 - 19:35 17 kommentarer




For en dag! Wææ. En liten handletur til byen ble plutselig til fire timer med shopping, lunsj og kos med bestis. Andrea er som nevnt kommet hjem fra Tromsø for å feire 17. mai med oss, og da hun spurte om ikke vi skulle slå oss sammen på shopping kunne jeg jo ikke dy meg! Herregud som vi har kost oss! Jammen klarte jeg å finne den perfekte festkjolen til morgendagens eventuelle bydansing også. Skal vise dere den i morge. Nå må jeg hive meg på prosjekt baking for ørtende gang. Jeg skal lage denne deilige pavlovaen om igjen ettersom den første bare var for bloggeriets skyld. Høhø! Blogglivet altså... Det er en noe spesiell hverdag.



Dere skjønner det at man kan ikke legge på kremen en hel dag før kaken skal spises! -Da blir marengsen nemlig bløt og ekkel, og noe slafs har jeg ikke tenkt til å sette på kakebordet i morgen tidlig. Hehe, da får jeg heller bake to kaker og bli helt RÅ på pavlova ass <3 Oppskriften på denne smash-varianten skal jeg på ingen måte ta creds for selv, for den fant jeg på på matprat.no ved et googlesøk og to. Jeg tror ikke jeg gidder å skrive den om igjen heller når fremgangsmåte og alt står så fint forklart HER. 



Er den ikke lekker? Det skal sies at selv med friske blåbær på, så er denne varianten søtere enn søt, så et stykke av gangen holder i massevis. Ihvertfall for min gane! -Men jeg kan tenke meg at den faller spesielt godt i smak hos de minste.



Dersom jeg ikke rekker å titte innom og hilse på dere i morgen tidlig, så må dere ha en helt fantastisk feiring i morgen! Håper dagen står til forventningene deres, og at dere spiser kake og is til dere triller. Det skal ihvertfall jeg og mine <3



Fortsatt fin tirsdagskveld <3 

17 kommentarer

elisebr

16.05.2017 kl.19:52

Så nydelig og god den så ut! :) Ønsker deg en fin 17.Mai :)

Marthe Borge

16.05.2017 kl.22:46

elisebr: Tusen takk! Det må du og ha! :-)

16.05.2017 kl.19:54

Må bare spørre! Hva gjør du med restene?

Marthe Borge

16.05.2017 kl.22:46

Anonym: Jeg spiser til jeg blir kvalm og kaster resten :P

Kaia Matilde

16.05.2017 kl.19:54

For en kake! Den ser helt nydelig ut! Ha en kjempefin 17. mai du også! Kos deg masse!

Nora

16.05.2017 kl.20:23

NB!

Bare husk å ikke blande krem og vaniljekrem!! Da blir det veldig slapt...

Marthe Borge

16.05.2017 kl.22:45

Nora: Jeg gjorde det selv om det ikke var planen og det gikk kjempefint! :-) blir ikke slapt hvis du pisker kremen godt nok og vender inn vaniljekremen kald :-)

whitecorner

16.05.2017 kl.20:33

Ååååå... smelt <3 Den så kjempe god ut :)

Hege Kristin

16.05.2017 kl.21:25

det så nydelig ut :D

Statera Marit Ebeltoft

16.05.2017 kl.23:43

Så flink du er å bake altså! Kaken ser helt nydelig ut :)

Kjærsti

17.05.2017 kl.11:41

Baker en god del akkurat nå! i dag blir det festmiddag! Ha en riktig fin 17. Mai -Feriring!

athomebeautybrain

17.05.2017 kl.12:23

Åååhh for en deilig kake det ser ut som! Jeg skal ikke feire 17 mai i dag, men nå fikk jeg lyst bare pga den kaka di! :O :D

cuskima

17.05.2017 kl.13:23

Gratulerer med Dagen <3

lysgard

18.05.2017 kl.12:11

Så kjempe god ut. :D

Lizbeth Osnes

18.05.2017 kl.14:25

Åh, NAM! Denne oppskriften skulle jeg ha sett i forgårs da jeg var i sving med forberedelsene til feiringen i går :-) Det får bli neste år, lagret er den i alle fall :D

xplor

18.05.2017 kl.14:53

Denne MÅ jeg prøve meg på en dag! Ser helt fantastisk godt ut :-) Nå var det forresten veldig godt å oppdatere seg her inne igjen :-) Har vært litt fraværende pga dårlig internettforbindelser den siste tiden, så nå har jeg sittet her inne i snart 30 minutter og bare lest meg gjennom alle innleggene dine fra den siste tiden. Flinke deg <3 Jeg håper du hadde en super 17.mai igår!

Camilla

20.05.2017 kl.17:33

Du er så utrolig flink Borge! Har laget ei litta kokebok som står på kjøkkenbenken med masse av oppskriftene dine:-D Et lite tips for at det ikke skal bli kvalmende søtt er å tilsette 2-3 ss med sitronsaft i fyllet:-)

Skriv en ny kommentar

hits