hits

Casual Jeans WednesdayGod morgen alle sammen! Til dere som etterspør del 2 av spørsmålsrunden hver dag: Jeg blir veldig glad av å se hvor ivrige dere er etter disse innleggene, og har veldig lyst til å gi dere de utfyllende og gode svarene dere søker, men jeg undervurderer alltid hvor mange timer et sånt innlegg tar å skrive, så del 2 kommer en dag jeg har litt mer tid til å levere en GOD bloggpost. Jeg har startet på del 2, og jeg har ikke glemt det bort.

Jeg liker bare ikke å publisere noe som kjennes "halvveis". Tror ikke det er noen blogginnlegg jeg bruker så lang tid på som disse spørsmålsrunde-postene. Det virker kanskje ikke slik, men det går altså en halv dag bare på ett innlegg. Bare utplukking av spørsmål og bilder går det flere timer til. -Men hang in there. Det kommeer <3


- Casual Jeans Wednesday -Jeg har ikke timene i dag, men jeg krysser både fingre og tær for at dere er noen tålmodige sjeler, og at dere kan trøste dere med en antrekkspost i første omgang. Det er tross alt ikke hver dag dere ser meg i jeans. Høhø! Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg bruker det så sjeldent. Det er jo veldig fint? Både til hæler og sneakers, fest og hverdags! Ikke er det vanskelig å få til å matche med overdeler heller.. Hmm, kanskje 2017 blir jeans-året mitt. - Jeans fra Gina Tricot, Genser fra H&M, Belte fra New Yorker, Støvletter fra Nelly -
Vi får sjå! Dere må ha en konge lille-lørdag mens jeg er i praksis!
Gleder meg til en ny dag med læring og moro jeg nå <3

15 kommentarer

Så fin! Har du laga hulla på buksa sjølv eller var dei slik? Om du kan å lage slike hull, har du lyst å lage ein video slik du gjer det? :) (veit det ligger på youtube altså ;) )

Maria: Takk! Nei, jeg har kjøpt buksen slik. De har den både i denne fargen og en lysere dongeri med hull i knærene :-)

Nydelig antrekk, og god lillelørdag til deg også! Du har vært kjempe flink til å blogge i det siste selv om du har mye å gjøre! Og gratulerer med å ha bestått medikament eksamenen! Tvilte ikke et sekund på at du vil klare det!

Kaia Matilde: Å <3 Så hyggelig å høre at du synes det! Tusen takk :D Synes det er så koselig å komme hjem og sette meg foran pcen om kveldene :) Gjør meg ingen verdens ting å kombinere to "jobber" :-)

Husk spørsmålet om din "historie" :)

Charlotte: Will do! :D

Så fint antrekk, og den fargen på genseren kledde deg utrolig bra! Er det lenge siden du kjøpte genseren, vurderer og gå til innkjøp av den samme, den var så fin!

Ha en fin dag i praksis!

Rikke: Tusen takk! Hmm, ja det er et par måneder siden jeg kjøpte denne genseren nå :-) Kan være de har den inne enda da. De hadde den ihvertfall i denne og i sort :-)

Hege Kristin: <3 Takk snill! Glad du likte det :-)

Hei!:) for en stund siden bakte du noen røde muffins.. glemte helt å lagre oppskriften😿 Kan du linke til innlegget?

Lisa: Hei hei! Her er oppskriften og innlegget: http://martheborge.blogg.no/1487176114__red_velvet_cupcakes_.html

:-D

Veldig kledelig med jeans da :D

ÅSE MARGRETHE

ÅSE MARGRETHE

Så fin outfit, men lurte på om genseren er nylig kjøpt elr har du hatt den en stund? ;) Den var så stilig skjønner du :D Du kler det meste dyu ^^

Den genseren kledde du veldig godt! Kjempefin er den :)

Skriv en ny kommentar