- Nature Therapy -- Bestis og jeg ute på nye eventyr - For en nydelig lørdag dette skulle bli da! Fy som jeg har kost meg med min alt for gode bestevenninne. Vi to altså <3 Ler oss skakk sammen. Været har vært helt upåklagelig denne formiddagen, hundene har fått løpe som gale i skogen, og vi har grillet pølser for alle penga. Bananene mine ble forresten også helt RÅ. Åå, dere er nødt til å grille bananer på bål. Fy søren så digg! Bare riv av litt skall på den ene siden, lag et lite snitt, og dytt sjokoladebiter nedi før du pakker bananen inn i aluminiumsfolie. Vips så er årets dessert klar for grilling!

Jeg la dem bare ved siden av bålet jeg, helt til bananen var varm og sjokkisbitene smeltet! Yuuum altså. Jeg må snart se og få investert i en bålpanne også. Det er så mye jeg har lyst til å prøve og kokkelere på bål! Kanskje dere har noen smakfulle tips dere og? Lefser med ost og skinke eller ost, kjøttdeig og noe deilig krydder må jo smake helt fortreffelig ute i skogen en formiddag? Jo, så har jeg lyst på en popcorn-gryte så jeg kan poppe popcorn over bål på tur i vår/sommer. Hihi, jeg så en slik på en blogglesers mystory for en god stund tilbake, men jeg fikk aldri spurt hvor den var fra. Arh! Kanskje de har en på Ebay. Der finnes jo alt..
Kamera ble også med på tur i dag, så her kommer et bildedryss fra de fine skogstimene våre <3 Nå sitter den bål-stinkende kroppen min og jeg i sofaen igjen, og glor på ski. Jeg kjenner jeg er litt sliten etter en hard fredagskveld så de neste par timene skal jeg bare sitte akkurat sånn og slappe av i mitt eget selskap. For første gang på flere uker har jeg ingenting på planen en lørdagskveld, og det er helt.. SKJØNT. Åh, ja til en hel kveld med oppladning <3Håper du har hatt en like fin lørdag som oss! -Så håper jeg at jeg med disse bildene kan inspirere en sjel eller to til å pakke tursekken og komme seg ut i skogen for å grille bananer med sjokolade allerede i morgen. Hihi!23

Det så koselig ut. Espegard popcorngryte får du forresten kjøpt på felleskjøpet for 590,- Den er åpen så du ser det bli til popcorn, men de har også en åpen type på fjellsport.no og en tett en coolstuff.no :)

Kathrine: Wuhuuu! Denne ble jeg glad for å se :D Var inne og tittet litt på Espegard i går kveld, og hurra der fant jeg akkurat den popcorn-gryten jeg så på snapchat. Tusen hjertelig Kathrine! :-)

Det så helt nydelig ut, både grilling og vær :D Ha en flott lørdagskveld!

dreamofstyle: <3 Tusen takk, du må ha en nydelig søndag!

Hei!

Hvilket kamera har du, og hva kostet det?

Hvilke innstillinger bruker du?

Og evt, hvilke redigeringsprogram?

Synes bildene dine blir så klare og så skarpe i kontrast og farger :)

Jeg selv har et Sony A58 dersom du vet av innstillinger til meg :)

Benedicte: Hei hei! Mitt kamerautstyr finner du alt om i dette innlegget: http://martheborge.blogg.no/1455726629_marthe_tipser__mitt_f.html

Av redigeringsprogram så bruker jeg lightroom :-) Det koster også litt, men det er suuperbra. Virkelig verdt kronene :-)

Så utrolig deilig med en ute dag, venninne og bålkos <3 Her i Vesterålen snør det så vi har måkka snø og vært ute med akebrett :)

For et fint tips om bål dessert, den kommer nok til å falle i smak hos Julian på 2 år, ja og mammaen ;)

Marit: Å det hørtes koselig ut det også! :') Åja, banan med sjokkis er definitivt noe for dere begge :D Hehe! Umulig å misslike <3

så koselig <3

Nydelige bilder! Elsker skogsturer! Hvor var dette?

Moi: <3 Hyggelig at du likte dem :-) Du, vi dro opp i skogen i Sørlandsparken. Der pleier vi å finne oss et sted helt for oss selv så hundene kan få løpe så mye de vil fritt :D

Espegard har mye fint! Alt fra bålpanner til popcorn-gryter og pinnebrød-spyd!

Nora: Tusen takk for tips Nora! Jeg var inne og tittet på litt Espegard varer på nett i går og fant masse fint :D Hurra!

Så utrolig koselig det så ut, og banan med sjokolade må definitivt prøves :D

Forresten, så vet jeg at Felleskjøpet selger popkorngryte til en grei pris :)

Elin: <3 Tusen takk for tips Elin! Dere lesere altså. Geniale :')

Kaia Matilde

Så koselige og fine bilder! Det er viktig å nyte finværet mens man har det!

Ååå så utrulig herlig! Liker desse innlegga :) og dei hundene, verdens finaste rase <3

Maria: <3 <3

hvor er termosen fra?

Anonym: Den kjøpte jeg faktisk på bokforhandleren Norli :-)

Pinnebrød, pinnebrød!

Sofie: Ja, pinnebrød slår aldri feil :D Mmm!

Hei!

Er flasken kun en drikkeflaske, eller kan man ha varm drikke på den også? Og holder den vet greit på varmen?:-)

Skriv en ny kommentar