hits

One Happy Weekend

18.03.2017 - 11:23 14 kommentarerGod morgen fra Justneshalvøya! Det ble en sen natt på meg i går, men likevel var jeg oppe og hoppet allerede klokken ni i dag tidlig. Kanskje var det solstrålene gjennom soveromsvinduet som ga meg ny energi. Ikke vet jeg, men hvert øyeblikk skal Kristine, hundene og jeg ut på lørdagstur i skogen for å grille pølser på bål. -Og bananer med sjokolade. Endelig skal jeg få grillet de forbaska bananene mine. Haha!  Forrige gang jeg dro ut på skogstur var vel en gang i januar, så nå kjenner jeg at jeg gleder meg helt vanvittig til å tilbringe noen timer utendørs i frisk luft og finvær igjen. -Med to fine dyr og en stykk bestis!Gårsdagen var forresten helt topp! Jeg kom meg litt sent avgårde, men som jeg koste meg både i den ene og den andre bursdagsfesten! Håper begge bursdagsbarn også følte de fikk en verdig feiring <3 Jeg dro først til Anita og så til Annika, og deretter var planen å ta turen på byen, men dit kom vi oss jammen ikke før klokken var halv to om natten, og ettersom de på sørlandet stenger utestedene klokken to ble dansingen erstattet med et Mc donalds besøk denne gangen også. Hihi! Klagde ikke der jeg satt i sengen min en halvtime senere og tygget på nuggets <3 Nuggets dyppet i majones.. Beste fyllematen. Til og med bedre enn denne deilige pestosalaten, og den er god altså! Jeg har delt oppskriften på den mange ganger før, men om dere ikke har fått den med dere, og kunne trenge et deilig lunsjtips så finner dere en av oppskriftene mine HER. Et annet tips jeg vil meddele denne lørdagen er disse lakris & sjokoladekulene.. Er det noe jeg craver av snoperier i disse dager så er det dette her. Wooow, så gode de er! Det kjennes som en liten festbombe i munnen hver gang jeg tygger på en. Tenk at kombinasjonen av sjokolade og lakris kan være så god? Disse kulene fås kjøpt i utallige varianter på både blomsterbutikker og interiørbutikker i byen, og alle sammen er like gode spør du meg. Siri og jeg var på gaveshopping i sentrum sammen i går, og da gikk jeg til innkjøp av en boks med sjokolade/lakriskuler hvor salt karamell var i kjernen, og nei... dere må bare ta ansvar og smake selv en dag...Ville bare titte innom for å skravle litt, samt ønske dere en deilig lørdag! Nyyyyt finværet. Ihvertfall dere som har vært like heldige som oss i sør. Bestis kommer og henter meg hvert øyeblikk her så nå skal jeg få på turbuksen, tursko og lue! Jeg har ikke vært utenfor døren enda, men jeg krysser fingrene for litt vårvarme jeg denne formiddagen. Vi er jo godt over halvveis i mars måned nå!  <3 Vi sees igjen her litt senere i dag!

14 kommentarer

18.03.2017 kl.11:31

Hvor er kjolen du hadde på deg på snap fra? Den var så fin!

Marthe Borge

18.03.2017 kl.16:25

Anonym: Tusen takk! Det var bare en topp og et skjørt som jeg satte sammen :D Begge deler er fra Bikbok <3

Lizbeth Osnes

18.03.2017 kl.13:30

Mmmh, du skulle ikke ha prøvd deg på en hjemmelaget variant av disse kulene, da? :-) Det hadde vært gøy å få oppskrift på :-)

Marthe Borge

18.03.2017 kl.16:26

Lizbeth Osnes: Uuu! Ingen dum idé :-D
Her ser man igjen at alt er min skyld og at flere anonyme kolleger stalker meg. Mine påstander "oppleves" å ikke stemme?? Hva med å heller undersøke fakta og dokumentasjon i saken?? De bygger alt på egne følelser.....for en kjerringklubb.

xplor

18.03.2017 kl.14:50

Det er så koselig å titte innom her, Marthe! Både bildene og deg er så fine - og du er alltid så positiv at jeg selv blir glad <3 Ha en fantastisk lørdag! Nyt helgen :-)

Marthe Borge

18.03.2017 kl.16:27

xplor: For en herlig kommentar :') Er så hyggelig å finne navnet ditt under innleggene mine Janne. Du er god du! <3 Ha en super lørdag du også!

Martine Ellefsen

18.03.2017 kl.18:16

Nydelige bilder - salaten så kjempe god ut :D Ha en super kveld!

V

18.03.2017 kl.18:43

Favorittbloggeren!! Blir så inspirert etter å ha besøk bloggen din. Du skiller deg liksom ut fra andre bloggere ved at du er så positiv men ikke på en falsk måte. Du er liksom bare deg selv. Klem<3

Marthe Borge

18.03.2017 kl.18:44

V: Åå, sånne tilbakemeldinger altså! Blir så glad :') Tusen takk! Stor klem tilbake <3

Emely

20.03.2017 kl.09:51

Du er så flink!!<3 hvor er toppen du har på deg på bildet fra?

Marthe Borge

20.03.2017 kl.10:01

Emely: <3 Snill du er. Den er fra Gina Tricot! :-D

ranni

20.03.2017 kl.21:51

Heia :D

kan eg spør kor den lysestaken er fra? :)

Marthe Borge

20.03.2017 kl.21:55

ranni: Hei! Åh, du jeg husker faktisk ikke :/ Det er så lenge siden! Det var fra en "billig-butikk" men hvilken det var.. jeg husker virkelig ikke dessverre!

Skriv en ny kommentar