Oslo - London - Agadir ☼Ohoi, dette ble definitivt en hardere reiserute enn hva vi hadde tenkt. Jeg dro fra Kristiansand for omtrent et døgn siden, og enda befinner vi oss bare i London! Vi ankom rundt åtte i går kveld, og ettersom vi måtte sjekke inn til siste flytur allerede klokken fem i natt valgte vi like godt å tilbringe natten på Gatwick flyplass. Lite visste vi om at det eneste stedet som skulle holde åpent etter midnatt var en cupcake sjappe! -Som tilfeldigvis (og heldigvis) også solgte verdens beste velvet cupcakes, vin, champagne og prosecco! Hello! Dere kan tro denne ferien har fått en pangstart..Vi har ikke kommet frem enda, og jeg har så vondt i magemusklene etter x antall latterkramper at jeg ikke riktig vet hvor jeg skal gjøre av meg. Reisefølget mitt er bare helt hysterisk, og vi har kost oss sånn på flyplassen at det ikke skulle gått an.. Denne turen er allerede gått over all forventning, og jeg har ikke engang fått hilse på det fantastiske hotellet enda! Åh, de neste syv dagene blir magiske. Rett og slett.- See you in Marocco - 
Håper det står bra til med dere alle! Vi ankommer Agadir klokken 11.00 i dag, og da bærer det rett på beachen for å ta igjen x antall timer med søvn. Gud så godt det skal smake. Jeg kan ikke huske sist jeg var så overtrøtt.. Puh! Gleder meg til å få delt litt feriebilder med dere også igjen. Det føles som Å-R-E-V-I-S siden sist!Vi sees snart vi, og da endelig fra varmere strøk <3

14

Ååh, den toppen var virkelig fin! Hvor er den fra? God tur Marthe. Kos deg glugg i hjel, det fortjener du altså!

Charlotte: Tuusen takk snille! :-D Ååå jeg nyter ethvert sekund her <3

Så herlig, gleder meg sååå til bilder fra turen! Kos dere masse masse <3 Toppen du har på deg er forresten helt nydelig!

Benedicte: Tusen takk, den er fra Bikbok :D Forelsket meg helt i den!

Kos deg masse på tur søte Marthe :) Dette fortjener du!

Kristin: <3 <3 <3

Hørtes ikke behagelig ut. Liker godt å reise med morgenfly, men pleier da å ha en natt på et flyplasshotell. Det er godt med noen få timers søvn om ikke annet. Hvorfor dro dere via London når det går direkte fly fra Oslo? Da hadde jeg vært redd for at bagasjen min ble igjen i London. Håper alt gikk greit for din del og kos deg på ferie :)

Kathrine: Vi booket via momondo.no og da fikk vi opp rimeligste reiserute som var med mellomlanding i London :-) Det gikk helt greit, men tror ikke jeg ville valgt det om igjen. Hehe, ble en ganske lang og slitsom natt!

Oi, jaja man kan jo kose seg godt med cupcakes :-) Kos deg/dere masse i sola. Gleder meg til ferieoppdateringer :-)

Så heldig du er! Og en god latter forlenger livet, hehe :D Gleder meg til å se bilder fra varmere strøk <3

Herregud for noen fine muffins. Får vann i munn for og si det sånn!

www.josefine.blogg.no

Ønsker dere en herlig tur, kos dere masse :-) gleder meg til ferieoppdateringer <3 Klem

Den oransje toppen fra snapchat, hvor er den fra?? Superfiiiiin

<3: Tusen takk, den er helt ny og fra H&M :-D

Skriv en ny kommentar