Oslo – London – Agadir ☼

Ohoi, dette ble definitivt en hardere reiserute enn hva vi hadde tenkt. Jeg dro fra Kristiansand for omtrent et døgn siden, og enda befinner vi oss bare i London! Vi ankom rundt åtte i går kveld, og ettersom vi måtte sjekke inn til siste flytur allerede klokken fem i natt valgte vi like godt å tilbringe natten på Gatwick flyplass. Lite visste vi om at det eneste stedet som skulle holde åpent etter midnatt var en cupcake sjappe! -Som tilfeldigvis (og heldigvis) også solgte verdens beste velvet cupcakes, vin, champagne og prosecco! Hello! Dere kan tro denne ferien har fått en pangstart..

Vi har ikke kommet frem enda, og jeg har så vondt i magemusklene etter x antall latterkramper at jeg ikke riktig vet hvor jeg skal gjøre av meg. Reisefølget mitt er bare helt hysterisk, og vi har kost oss sånn på flyplassen at det ikke skulle gått an.. Denne turen er allerede gått over all forventning, og jeg har ikke engang fått hilse på det fantastiske hotellet enda! Åh, de neste syv dagene blir magiske. Rett og slett.

– See you in Marocco – 


Håper det står bra til med dere alle! Vi ankommer Agadir klokken 11.00 i dag, og da bærer det rett på beachen for å ta igjen x antall timer med søvn. Gud så godt det skal smake. Jeg kan ikke huske sist jeg var så overtrøtt.. Puh! Gleder meg til å få delt litt feriebilder med dere også igjen. Det føles som Å-R-E-V-I-S siden sist!

Vi sees snart vi, og da endelig fra varmere strøk <3

14 kommentarer

Siste innlegg