Antrekk – 210117

Okei, nå er ihvertfall mitt lykkebarometeret i ferd med å sprenge! Tre timer med bildeknipsing, og bloggarkivet er nesten fullt opp for en hel uke? Jaaa! Hvorfor i all verden har jeg ikke jobbet på denne måten før? -Og Hanne, hvor har du vært?! Den dama har knipset over 1200 bilder i dag, og det gikk rett og slett som en lek. Dere aner ikke hvor mye jeg vanligvis styrer for å finne det perfekte sollys på vinterstid, men Hanne… Hun bare forstår. Aldri opplevd maken til bloggfotograf. 

Du vet du jobber med et vidundermenneske når du får beskjed når halve leppestiften er gnurt over fortennene, lappen enda henger på skoen, genseren klumper seg i skjørtet, eller den ene krøllen ikke lengre er bloggvennlig. Haha, TAKK Hanne. Håper for guds skyld du har kommet for å bli <3

Som dere kanskje ser så er det en jækelig kjølig bekledning jeg har gått for denne lørdagen, men 5 grader eller ei. Sånn har jeg faktisk tenkt til å gå! Jeg blir heldigvis kjørt til innflytningsfesten, og forhåpentligvis har Rikke en varm og god stue også. Noe bytur vet jeg ikke om jeg orker i januar måned! Vi får sjå. Da må jeg isåfall pakke med en bobledress i tillegg.. Blomster og vin er også kjøpt inn, så nå skal jeg bare sitte og kose meg med et kaldt glass i stuen før jeg hopper avgårde. Håper dere får en ordentlig fin lørdagskveld alle sammen. Have fun!


– Skjørt, genser og trenchcoat fra Bikbok, Pumps fra Bianco, Clutch fra Charles & Keith –

Skoene er forresten også helt nye. Jeg var vel egentlig på utkikk etter et nytt par vinterboots, men what the hell. De var på tilbud. 499kr koster de på Bianco nå, og ja det er et sånt sjeldent par man faktisk kan bære på byen. Eller ihvertfall dersom du går under kategori “litt dreven”. Høhø.

16 kommentarer

Siste innlegg