- Årets Bloggjulebord -Herlighet for en kveld det ble i går! Et bloggjulebord litt utenom det vanlige, og mildt sagt noe oppgradert fra fjorårets! Broderen til Geir hadde nemlig booket tidenes buffemåltid til oss på Ernst hotell, med suite til vorsing og hele sylamitten.. Nei, det var faktisk helt rått! Vi var hele 20 stykk som spiste nydelig middag med sinnsyke mengder både vin, champagne, mojitos og tequilas til.. Hoho, jeg tror jeg skal være glad jeg ankom edru og ikke startet tidligere for da klokken slo 22.00 hadde min form nådd toppen alt. Det er bare et under at jeg holdt ut helt til klokken to om natten, og ikke sovnet under bordet før midnatt.
For noen fine folk, og for en glad-kveld! Foråsidetsånn, Kristina, Geiremann og jeg var noen av de aller første ut på det dansegulvet og showet i vei i flere timer. Hihi! Nei, jeg koste meg glugg både på hotellet og på utestedet Kick, og kan nesten ikke vente med å ta en reprise med hele jentegjengen min allerede 16 desember.16 desember har nemlig bestis arrangert et helt eget veldedighets-julebord for MYSA på Ernst, og dette er i grunn hele byen invitert til! Det koster 595kr for en helaften med både underholdning og samme deilige buffémiddag som den jeg nøt i går, og så lenge du betaler til kontonummer: 30901383371 og merker med navnet ditt så skrives du og eventuelt vennene dine opp på gjestelisten. Halve summen går altså til MYSA som er en selvhjelpsorganisasjon for unge i Mathareslummen i Nairobi. Jeg vet at bestis virkelig brenner for å hjelpe akkurat denne organisasjonen og reiste faktisk også ned dit selv for å jobbe som frivillig tidligere i høst, så denne invitasjonen har jeg bare så lyst at alle og enhver skal ta imot! Ta med deg venninnegjengen din og NYT en helaften på Ernst Hotell med meg, mine og en rekke andre fra 18.30 fredag 16 desember. Det blir helt rått <3- Bloggerne på vift med regnskapsføreren -Har dere sett så nydelig mat? Altså dere kan velge mellom hummer, kreps, blåskjell, reker, spekemat og laks, alle slags salater, og all slags julemat! Dere er helt nødt til å ta turen! Både fordi denne maten er helt syk, og fordi jeg har lyst til å svinge meg på dansegulvet med dere også etterpå <3 Det hadde vært så gøy.Tenk litt på det da ihvertfall? Og forhør deg litt med venninnene dine? 
Uansett, tusen hjertelig takk for et magisk julebord i går. Gud så bra det ble!

29

For en nydelig kjole! Kan du linke til den, dersom du har kjøpt den på nett?

Emma: Heisann! Tusen takk :-) Jeg har lenket den en gang tidligere her: http://martheborge.blogg.no/1478858160_11112016.html
:-)

Sulamitten, kokos, nål og TRÅD! 3 ord som feilstaves stadig vekk, og jeg blir gal:) (tvangstanker.. )

Anonym: Haha, skal prøøve å huske på det til neste gang :D Noen feil har bare festet seg litt for godt :-D

så koselig ut!

jeg var også på julebord i går <3

Hege Kristin: Å da håper jeg du koste deg like mye som oss :D

Var det pinnekjøtt og ribbe og sånn også på buffeten? :-D

sarah: Ja det var det :-) Helt nydelig <3

Det så og hørtes helt fantastisk ut. For en kveld det må ha vært :-D

så gøy det hørtes ut !

Hadde jeg bodd i Kristiansand hadde jeg vurdert det :)

Marlene A: <3

Din snap igår, ikke vet jeg men det så ut som du koste deg eller var mest lykkelig enn noen sinne! Super gøy å følge deg og du kler virkelig rødt! Nydelig som alltid!

Anonym: <3 Å, for en koselig kommentar. Tusen takk! Ble nesten enda et hakk lykkeligere bare av å lese den. Hehe, ja gårsdagen var helt topp! Koser meg veldig om dagen :-)

Å så koselig! Julete og herlig!

Nå vet jo ikke jeg hvordan MYSA driver nå om dagen, men da jeg gikk på vgs for noen år siden støttet skolen min MYSA som et alternativ til Operasjon dagsverk helt til hele sullamitten ble avslørt for å operere korrupt og masse styr. Håper de har sluttet med det nå, for deres del ;)

Kaia Matilde

Så koselig dere må ha hatt det! Og all den nydelige maten! Håper du har hatt en super uke, Marthe!

Jeg vil, jeg vil! Men får heller kose meg med ei skål ris i denne omgang <3

Hei, Marthe

Har du en e-postadresse jeg kan kontakte deg på? :)

/Frida /Sudio

Frida: Hei hei! martheborge@hotmail.no er min mail :-)

Må si jeg ble en smule misunnelig av å se mystory´n din, her jeg sitter og leser til eksamen! Så ut som om du koste deg skikkelig, og den maten da!! omg. Det er vel fortjent med en liten pause fra lesinga for deg, så flink som du var på første eksamen <3

Åå så fint at de støtter MYSA! Mormoren min reiser ned til Nairobi og Kenya i regi av dem hvert eneste år :)

Så fin du var, jeg elsker kjolen din!! :-) Helt nydelig i rødt! Og maten så deilig ut... Godt når man kan kose seg slik!

Fulgte med på snapchat hos både deg og Kristina, så helt fantastisk gøy ut :D kan jeg få spørre hvor den nydelige chokeren er fra? <3

Andrea: Hihi! Chokeren kjøpte jeg på Gina Tricot for halvannen uke siden :-) Synes den er så fin!

Heiiii :) hvor har du kjøpt chockern din? :)

Mari: Hei hei! Den er fra Gina Tricot :-) <3

Hvor er kjolen din fra?<3

Helene: Den er fra Nelly :-)

ÅÅh, så fint at dere støtter akkurat dette prosjektet. Jeg har selv vært i Mathare (og Kibera) og det er helt forferdelige omgivelser. Likevel var alle sammen glade og det hadde håp om at ting skulle bli bedre :-)

Skriv en ny kommentar