hits

Best Way to Start The DayHåhåå! Sjekk den lunsj-tallerkenen da dere. Hjelpe meg nå er det ei som har kost seg her i heimen. Jeg dro tilbake på skolen etter at dere var oppdatert i går og ble der i tre timer til for å øve meg litt mer på sykepleie-prosedyrer. Vi blir trukket opp i en praktisk test neste tirsdag, så denne uken kommer jeg og mine kjære medstudenter til å være en del på universitetet også på kveldstid. Først halv ni sa jeg meg ferdig for dagen i går, og da var jeg altså så sulten at jeg dro innom en kebabsjappe på vei hjem og kjøpte med meg ferdigmiddag, og en pose chips. Love it <3 Halve chipsposen gikk ned til siste episode av farmen, og resten brukte jeg i denne kylling-tallerkenen til lunsj i dag. Ser det ikke digg ut? Jeg har bare rullet to kyllingfileter i hvetemel, dyppet dem i litt vispet egg og så i knust tortillachips. Deretter stekte jeg dem i en ildfast form i ovnen på 200 grader i 35 minutt. Mmm! Litt pommes frites med smeltet ost var selvfølgelig også et must til. -Og litt majones, bbq saus og ketchup. Ja, jeg får ikke helt bestemt meg for hva jeg liker best å dyppe pommes frites i.


Denne tirsdagen har bydd på noen ganske rolige morgentimer. Jeg har lest litt, tatt meg en megalang dusj, spist lunsj og forberedt skolevesken, for hvert øyeblikk hopper jeg avgårde til øvingsavdelingen igjen for å forhåpentligvis bli helt forbaska RÅ på munnstell, sårstell, forflytning, kateterisering og intimvask! Det er bare noen av oppgavene vi kan bli trukket opp til uken, og ikke søren om denne studenten skal stryke. 

Wish me luck <3 I dag blir kamera også med på skolen, så jeg håper jeg får oppdatert dere med noen blinkskudd igjen senere i kveld? Det hadde vært moro å vise dere litt av den delen av hverdagen min også. Mihi, ha en superduper tirsdag så lenge!- Ovnsbakt kylling med knust tortillachips - Med denne tallerkenen i magen, kan dette umulig bli en dårlig dag <3

28 kommentarer

Det så fantastisk godt ut! Masse lykke til på den praktiske prøven, Marthe <3

Ida: Tusen takk Ida! Heldigvis er det noen dager igjen å øve på :-)

Har du brukt tortilla med ost eller vanlig salt? Så kjempegodt ut!

Vilde: Jeg har brukt Tortilla med ost :-)

Nam, det så utrolig godt ut!

NAM! Det så faktisk syyykt digg ut :-) Jeg lagde kyllingstrimler i egg, mel og baconcrisp, og stekte de på pannen for en stund tilbake. SYKT digg :-D Neste gang tar jeg de i ildfast form.. Håper du får en superfin dag videre, fine deg <3

Charlotte: Mmm! Høres slett ikke feil ut det heller. Har skjønt at man kan fritere dem også i frityrolje, men akkurat det har jeg litt dårlig erfaring med. Holdt på å brenne ned hele leiligheten en gang, så den metoden må ihvertfall jeg stå over :D Haha!

Nam, så godt det ser ut! Lykke til med den praktiske testen! det vil gå så fint så!

Kaia Matilde: Tuusen hjertelig! I hope so :-D

Hei Marthe!

Mulig det allerede eksisterer et slikt innlegg, men hvis ikke.. Kan du lage et blogg innlegg med favoritt oppskriftene dine?

Hilsen en matglad sjel som synes det du lager ser helt fantastisk ut :)

Helene: Heisann! Favoritter i mat-kategorien eller? Tenkte du på noe annet? :-) Jeg funderte faktisk på om jeg skulle publisere et innlegg med mine favoritt-juleoppskrifter allerede i morgen tidlig. Mihi!

Det så jo veldig godt ut da :-) Masse lykke til med øvingen framover. Begynte på sykepleien selv, så kjenner igjen hva du snakker om ;-)

ingagilberg.blogg.no: Tusen takk! Ja, da vet jo du hva det går i. Har dere hatt prøven allerede? Hvis ikke så må du også ha masse lykke til :-)

Er det noe jeg liker så godt med deg Marthe, er at positiviteten din skinner gjennom innleggene dine og derfor er bloggen din så fin å lese! Jeg var også gjennom et tungt brudd i høst, og jeg beundrer deg for at du står så godt i det - det skal du virkelig ha! Selv om du også viser at det er lov til å være lei seg, og det er viktig. Stor klem fra meg <3

Hanne: Å <3 Blir så glad for respons som dette. Tusen takk for gode ord Hanne! Vi jenter klarer oss aalltid :-D Stor klem tilbake!

Hehe ja :-) Jeg sluttet dessverre etter som jeg ikke fant meg til rette på studiet, men jeg vet vennene mine øver hardt fram mot prøven nå. Den er i slutten av november her i Trondheim :-)

hvor har du kjøpt den benken maten står på? :-) Fine bilder!

anonym: Den er fra Ikea :-) Tusen takk!

Jeg kom opp i intramuskulær injeksjon og thoraxleie. Gikk veldig fint det, bare forklar alt du gjør, og hvorfor 😉

Hei :)

Hvor er bordet fra? Det du har maten på

Anonym: Heisann! Bordet er fra Ikea :-)

Hvordan øver dere på munnstell og intimvask?:) er det også på hverandre?

Celina: Munnstell tar vi på hverandre, og intimvask tar vi på dukker :D

Hvor har du kjøpt matbrettet?

Sandra: Det er fra Ikea <3

hvor er sokkene fra? <3

Sandra Marie: Jeg vet ikke <3 De lå hos eksen, og han sa de var svigermors gamle sokker. Hehe, hvor hun har kjøpt dem vet jeg altså ikke, men jeg stakk altså av med dem :P

Skriv en ny kommentar