Help me make a decision

Helg! YAY, velkommen skal du være <3 Som forrige uke har jeg masse hyggelig på planen, og etter noen timer på skolebenken starter jeg med en real runde fredagsshopping! Ingredienser til morgendagens Cheese & Wine innflytnings-happening må handles inn, og så kommer Siri og henter meg klokken seks for å ta meg med på Ikea en tur. Jeg mangler bare en tvbenk og noe dill, og som takk for at hun gidder å kjøre på meg blir jeg med hjem til henne for å male litt i leiligheten hennes etterpå <3 Hun er nemlig nyinnflytter hun også om dagen!

Ah, som jeg gleder meg til å stelle i stand her i morgen. Det blir ostefjøl proppet full av kjeks, oster, druespyd og spekemat, punsj, vin, og enda flere usunnheter. Moppen skal sveipes og siste flytterot skal ryddes bort, så begynner det faktisk å bli ordentlig besøksklart her! Jeg skal selvfølgelig knipse bilder i fleng til dere. 

Men nå over til valgets kval! Kan ikke dere hjelpe meg med festbekledningen denne helgen? Jeg har hatt tre nye kjoler i klesskapet en god stund nå, og synes alle tre er like fine, så i dag lurer jeg rett og slett på om dere kan bestemme litt? Hvilken skal jeg gå for? Sort, rød eller beige? Jeg tar den dere vil ha jeg! -I morgen altså. I kveld blir det malerantrekk og det skal jeg klare å plukke meg ut selv. Hihi!

Ha en super fredag! Den røde kjolen finner dere HER
Den sorte kjolen HER og den i beige HER
(affiliateslenke)

56 kommentarer

Siste innlegg