Trenger du gratis D-vitaminer?

Annonse

Riktig god søndagsmorgen fra meg! Åh, hva jeg skulle gjort for å spole tilbake en uke i tid nå, og sitte akkurat sånn og mosekose besta. Jeg hadde det superhyggelig på jentekveld hos Annika i går, men sitter nå med tomt kjøleskap og bare og sikler etter disse frokostbildene fra forrige helgs Stavangerbesøk. Bestemors koldtbord-frokost smaker alltid helt nydelig, men akkurat i høstferien ble måltidene litt ekstra koselige. Jeg hadde nemlig sørget for at en diger pakke gratis D3 vitaminer fra Lab Pharma ramlet ned i postkassen deres dagen etter at jeg kom, og disse deilige sitrondropsene ble vi sittende og tygge på som dessert etter hver eneste brekkie. 

Er dere flinke til å få i dere nok D-vitamin igjennom året? Jeg kan nesten banne på at jeg var en ekspert i sommer, så sinnsykt mye sol som vi har hatt, men så kommer det forbaska vinterhalvåret som har en tendens til å ta knekken på både sollys og humør. Det er lett å si at man bare kan kompensere for sollyset ved å spise ekstra mye fet fisk, men det er ganske mange gram laks, makrell eller tunfisk man skal innta daglig for å komme opp i den dosen kroppen vil ha! Lager jeg meg først fisk så spiser jeg jo gjerne bare én laksefilét. Det holder bare ikke. -Og det gjør ikke et glass melk eller en eggeplomme til frokost heller. Kroppen trenger mer for å kunne yte maksimalt nå som soldagene er så godt som ikke-eksisterende. Derfor finner både familien min og jeg det enklest å bare tygge på en godsmakende sitrontablett hver morgen. Denne dekker nemlig vårt daglige behov, og sørger for at ihvertfall ikke vi går under den store andelen nordmenn som har underskudd hvert år.

 – Klikk hjem en pakke gratis D-vitaminer HER –

Akkurat nå har Lab Pharma en kampanje gående hvor også du kan klikke deg hjem en gratis pakke D3 vitaminer til vinteren. Er ikke det helt supert, når selv vi med et normalt, sunt kosthold sliter med å få opprettholdt den anbefalte dosen? Porten er også gratis til dere som måtte lure på det, og du kan klikke hjem en pakke til besteforeldre eller andre familiemedlemmer som trenger det også. Dere sier bare ifra til kundeservice før neste forsendelse om dere ikke skulle ønske å motta mer enn denne ene gratispakken <3


3 gode grunner til å ta D vitamin i vinter:
1. Mangel på vitamin D kan være årsaken til at du er slapp, sliten og deprimert vinterhalvåret.
2. Det er godt for tennene og hjelper med å opprettholde et normalt skjelett.
3. D-vitaminer hjelper immunforsvaret å fungere som normalt, og holder oss dermed friske og raske.

Og dere? Ikke spis mer enn anbefalt dose, bare fordi de smaker frisk sitrondrops.
Gled deg heller til neste morgen, for disse kan inntas til hver eneste brekkie.

9 kommentarer
    1. Heiii 🙂
      Hvor er buksen fra :)?
      Har sitt etter svart bokse mæ hål i nå men alle ser bare ud så ei støv filla itte 1time har du noen tips:)? Du ser fantantastisk ut 🙂

    2. Hei Marthe! 🙂
      Jeg skal feire 25årsdagen min i Kristiansand 28.10 med jentene. Vi skal ut å spise, jeg lurte på om du hadde noen tips til restauranter jeg kan feire dagen min på. Jeg tåler ikke kjøtt – som i biff og slikt, å aner virkelig ikke hvilken restaurant jeg skal velge. Hadde satt enormt stor pris på om du har noen tips til meg?
      Mvh Fast leser som har fulgt deg og bloggen din i mange mange år😊
      Klem ! 🙂

    3. Jeg googlet og leste dette; Mangel kan føre til skader på skjelettet, beinskjørhet og brudd. Ifølge Helsedirektoratet kan også D-vitaminmangel være en medvirkende årsak til en rekke andre tilstander, som kreft, multippel sklerose, diabetes og dårlig immunforsvar generelt. Man skal visst ta tilskudd av D vitamin eller tran for de som orker det i alle måneder med R dvs fra september til og med april og tillegg på sommeren dvs året rundt om vi har en dårlig sommer med lite sol. Noen må visst ta dobbel dose dvs mer enn daglig anbefalt, dette gjelder de over 50 spesielt. Så nå forstår jeg hvorfor vi i Norge har så mye benskjørhet og brudd blant eldre og man må faktisk forebygge allerede i ung alder så skjelettet ikke blir svekket.

    4. CAMILLA: Hei 🙂 Så gøy! Hmm, liker du sushi? Food Asylum er nemlig byens beste på sushifronten. Ellers elsker jeg å dra på Le Monde tapasbar for tapas. Her kan du jo bare velge bort kjøttrettene og gå for noe av det andre i stedet. Alt smaker virkelig nydelig her og blir servert så fint 🙂 Det er disse to som er mine favoritter i Kristiansand by ihvertfall 🙂 Mother india er også suuperkoselig for indisk, men spiser du ikke kjøtt så tror jeg ikke det er så mye å hente på et indisk sted som det <3 Håper du får en knallbursdag! Så er det bare å spørre om du lurer på noe. Klem!

    5. Hei! Jeg bestilte meg dette jeg! Men jeg lurer litt på.. Det angreskjemaet som man får på mail, må man fylle ut det for å avslutte abbonementet, eller er det bare å ta kontakt med kundesenter?

    6. Nora: Nei det skal holde å bare ringe inn og si opp 🙂 De forteller deg noe annet hvis det er tilfellet når du prater med dem på tlf, men det kan jeg aldri tro. Det skal ikke være vanskelig 🙂

    7. Det holder ikke å bare ta D vitamin i en mnd eller to. Så lenge man bor i Norge, må man ta det stort sett året rundt i alle år evt ta en pause når det er en god norsk sommer med mye sol, men er det mye overskyet eller man jobber og sitter mye inne bør en ta det om sommeren også. Skjønnhet og helse går hånd i hånd.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg