Min gårsdag time for time

Sponset frisørbesøk

06.00 – 08.00: Alarmen ringer, jeg står opp og går rett ut på kjøkkenet for å varme meg et frokosthorn. Mmm! Blir.Ikke.Lei. Så fort magen er fylt setter jeg meg ved spisebordet og leser litt på pensum før skolen. 

08.00 – 08.20: På tide å få på masken! Sminken bruker jeg nøyaktig 15 minutt på, mens håret med den evig lange etterveksten settes opp i en tutt. Jeg løper til bussen og er som vanlig på skolen akkurat på minuttet.

09.15 – 11.15: Jeg har bare to timer med gruppearbeid denne torsdagen, og er på vei ut døren igjen allerede klokken 11.15! Jaay, snart helg tenker jeg mens jeg spurter til bussen for å rekke frisørtimen min hos Marianne.

11.30 – 13.00: Flinke Marianne har nok en gang gjort underverker i toppen min og etterveksten er borte vekk! Hurra! Jeg løfter forslaget om å sette inn tape extentions igjen nå som det er blitt høst, og sender like godt en sponsorforespørsel på mail til Hairtalk med det samme.

13.00-15.00: Storfornøyd med nystelt hår drar jeg på sminkeshopping. Yes! Jeg har lyst på noen nye høstfarger i øyenskyggesamlingen, og kommer også på at jeg må booke time hos bestis for farging av bryn før høstferien. Heldigvis har hun tid til å fikse meg førstkommende mandag, og vil gi meg en ansiktsbehandling i samme slengen. *GLEDE*

15.00 – 15.30: Nok en veldedighets-stand stopper meg på gaten, og som vanlig tar samvittigheten overhånd. Jeg har allerede tre fadderbarn fra to ulike organisasjoner, men jeg er jo ikke en “jobbskaper” enda, så jeg blir medlem av det og.. 200kr i måneden er da bare fire grandiosaer. På vei til bussen hjem finner jeg ut at jeg har mistet mobilen et eller annet sted i byen, og må gå innom enhver butikk jeg har handlet på for å spørre om de har funnet den. Jeg gir til slutt opp og tenker det var på tide å kjøpe en ny likevel. Jeg tar en aller siste jakt i veska og vips der dukker den jammen opp mellom arkene i skriveboken. Åh, den følelsen <3


16.00 – 17.00: Endelig hjemme og i gang med dagens middag! Spaghetti står på menyen med en enkel bolognesesaus, og 60 minutter senere er jeg på vei til Selini for en real girlsnight. 

18.00 – 23.00: Selini serverer til min store overraskelse middag til oss alle, og selv om jeg kommer stappmett forsyner jeg meg to ganger. Vi skravler som vanlig om alt mellom himmel og jord og bestemmer oss i nitiden for å ta en spontan tur på kino. Jeg spiser meg kvalm på baconchips, men forbrenner i det minste enhver kalori ved å le meg skakk. Nok en vellykket kveld med nydelige jenter er overstått <3 Kosedager som denne altså!

Tusen hjertelig takk til Marianne for å ha gjort meg fin enda en gang!
Dere kan booke time hos Duo frisør HER eller ringe 38097201

14 kommentarer

Siste innlegg