– Saturday morning snapshots –

For en koselig fredagskveld! Det ble ingen to-dagers (takk gud), men en real jentekveld med snoperier på bordet og the stream på tvskjermen. Jeg tok turen ned til min nærmeste nabo Siri i åttetiden i går og ble der faktisk helt til midnatt. Timene bare fløy avsted og som vanlig pratet vi om alt mellom himmel og jord <3 Livet.. nye studier… ny hverdag, vel ja alt.  Ah, var det noe jeg trengte så var det vel akkurat en sånn avkoblingskveld.

-For i dag blir det alt annet enn avkobling. Jeg skulle egentlig ha vært i Oslo på innflytningsfest denne lørdagen, men i stedet løper jeg rundt hjemme og leter etter noe jeg kan ha på meg på en annen innflytningsfest her i Kristiansand. Ja, det måtte bare bli sånn. Ting kan ikke alltid gå som planlagt her i livet!

En flott lørdag blir det uansett. Cathrinemor har nemlig flyttet tilbake til byen(!) og åpner hjemmet sitt for en hel flokk av venner i kveld. Gleder meg faktisk en hau til å skåle masse for henne og mannen, og feire det nydelige lille hjemmet de har fått seg <3 Jeg sov helt til ti i dag så kanskje jeg til og med er våken til midnatt. Hehe!

En rågod lørdagsfrokost har jeg også laget meg i dag, og den nøt jeg akkurat til en episode jakten på kjærligheten. Gud, så kleint det er til tider, men likevel er jeg nødt til å se hver eneste episode. Det er jo så koselig når (spesielt de litt eldre) finner kjærligheten på ny og må dra frem de nedstøvede flørteskillsene sine igjen <3

Håper både min og din lørdagskveld blir bra <3

4 kommentarer

Siste innlegg