7 forslag til ukens middager

Hei og riktig god mandagsmorgen alle sammen! Nå sitter jeg på skulan og koser meg med lunsjpause mens jeg oppdaterer dere. Jeg har akkurat hatt tre spennende forelesninger, og tenkte nå jeg skulle dele en aldri så liten ukesmeny med dere. Det begynner jo å bli en stund siden sist! Håper det kan være til inspirasjon for litt flere enn bare meg. Jeg setter ihvertfall veldig stor pris på å få noen nye forslag til retter å putte på menyen om mandagsmorgenen. Spesielt når jeg ikke har vært megaflittig og skrevet handlelisten klar allerede søndag kveld. 

Mandag: Kebabspyd i pita
Du sikler litt av tanken ikke sant? Dette faller i smak hos hele familien, det kan jeg banne på. Kjøttspyd slår vel aldri feil? -Og med ekstra digg tilbehør som basilikumsyoghurt og finhakkede grønnsaker blir dette godt.

Tirsdag: Pasta og laks toppet med pesto
En veldig simpel oppskrift som jeg har tipset dere om utallige ganger før, og som jeg har servert både venninner og Daniel mange ganger. Jeg tror faktisk dette er den beste måten jeg kan få servert laks på! -Men her er det helt klart viktig at pestoen er hjemmelaget. Kjøpepesto kan nemlig ikke måle seg på smak.

Onsdag: Sopprisotto med baconsurret kylling
Okei, har dere ikke laget dere risotto til middag før så sett det som ukens store mål på kokkeleringsfronten. Jeg mener det. Risotto er dødsgodt. (Mye bedre enn vanlig ris) og du kan ha det til mer eller mindre all type kjøtt og fisk. Ja, risotto med gode grønnsaker tror jeg til og med kunne ha vært min vegetarfavoritt.

Torsdag: Crispy fiskefileter 
En perfekt oppskrift for travle hverdager! Crispy fiskefileter får du jo kjøpt fiks ferdig i frysedisken på meny, så her er det enkelt og greit bare å koke ris, hakke opp litt grønt og lage en hjemmelaget, smakfull saus! 

Fredag: Mango Chicken Curry 
Er du glad i indisk, og kanskje spesielt smakene av karri og mango så kommer du til å elske denne. Altså, jeg spiser så jeg sprekker når jeg lager meg dette, eller bestiller meg noe lignende på indisk restaurant. Er du derimot ikke så glad i disse to tingene så foreslår jeg at du heller går for en av de andre rettene på menyen!

Lørdag: Enkel biffwok 
Nok en veldig rask og god middagsvariant til travle hverdager. Lager du en litt stor porsjon i tillegg så har du kanskje til to dager? Eller til skolelunsj morgenen etter? Mmm! Da kan jeg ihvertfall love at du ikke faller for fristelsen av et kantinebesøk.

Søndag: Klassisk tacosalat
-Med alle de ingrediensene du liker best. I mitt tilfelle blir det salat, mais, tomat, paprika, agurk og avokado. Så må det selvsagt også kjøtt, litt sprø chips og en god, litt spenstig dressing til. Alt finner du selvsagt i oppskriften.

For å komme til oppskriften må du klikke på bildet av retten du vil lage.
Så lover jeg selvsagt også å dele en ny middagsoppskrift med dere til uken <3

12 kommentarer
    1. God mandag!😊🌟 jeg har startet en ny Facebook gruppe🍒 Gruppa er en gruppe hvor det blir delt tips om forskjellige produkter, konkurranser/giveaway og mye mer🤗☀️ hørtes det intressant ut?💕 håper du ønsker å bli medlem, det er bare å trykke på linken nedenfor og spørr om å medlem😊🌟☀️ det er en fin gruppe med mye og fine produkter💖🌟🍒 det blir lagt ut nye produkter hver 3.dag og konkurranser kommer på løpene bånd☀️☀️
      Håper du vil bli med! Du og alle dine venner er hjertelige velkommene☀️🍒🤗💕🌟
      Det er en konkurranse som pågår nå hvor du kan vinne en av våre bestselgere😊💖
      https://www.facebook.com/groups/537414469786175/?fref=ts

    2. Hei kjære Marthe!
      Så mange gode forslag til middager! 🙂 Du er dyktig!
      Hadde vært så kjekt hvis du kunne samlet opp alle de enkleste middagene du har servert, eller kanskje de billigeste – for oss fattige studenter, haha! Er så greit med et innlegg som ramser opp et par retter.

    3. Selv om jeg nettopp spiste middag, ble jeg plutselig litt sulten av disse bildene! Du er kjempe flink på kjøkkenet, Marthe og en stor inspirasjon!

    4. Hei!
      Veldig mange delikate bilder, og flott at det er så mange fiskeoppskrifter, men savner minst en kjøttfri dag! Vi blir flere og flere både pescetarianere, vegetarianere og veganere, og det gjør så godt både for kropp, sinn og miljø! 🙂 Anbefaler på det sterkeste å se Live redder verden. Litt. Vi trenger flere med innflytelse som oppfordrer til hvert fall en kjøttfri dag i uka, det utgjør en enorm forskjell 🙂

    5. Kan du ikkje ha en vegetaruke eller en vegetarmåned, der du ete vegetarmat og legge ut oppskrifter? Eg e vegetarianer, men ikkje like flink til å kokkelere eller å finne oppskrifter, men du e jo så kreativ osv, så hadde vore interessant <3

    6. Hei Marthe! Jeg bare lurte på om du kunne laget og tipset om litt vegetarretter også? Da blir bloggen din enda mer inspirerende, i tillegg til at du kan hjelpe miljøet og dyrene ved at folk kansje har vegetarmat til middag innimellom 🙂

    7. Hei, du har så inspirerende blogg som jeg stadig må titte innom.
      Har du prøvd blomkålgraten? Du koker hele blomkål i noen minutter, før du legger de i en ildfastform. Så koker du hvit saus og har over de og steker bacon som du legger over der igjen. Så settes det i stekeovnen en stund. Kjempegod middag som jeg er veldig glad i å lage 😀

    8. Du burde prøve laks med tandoori-krydder, pasta/ris/potet, gulrøtter og kryddersmør! Det er faktisk så sykt godt og alle som prøver det blir overrasket 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg