Antrekk – 040916

Hei og hopp igjen dere! Nå har Daniel og jeg vært ute og knipset litt antrekksbilder til dere, og denne gang var det så lenge siden sist at det ikke engang ble krangling ut av seansen. JAAY! Hehe. Ellers har vi fått nok en varm solskinnsdag her i sør, og når man får sånt vær servert på en søndag, er det klart man må gå for et sommerslig antrekk! Jeg fikk aldri satt meg ut i solen i går, så nå SKAL jeg ta med meg middagstallerkenen ut og sitte der helt til besøket mitt kommer. Blir helt gal av å være innendørs hele tiden med sånt luksusvær like utenfor vinduet.

Jeg satte oppe til midnatt med lesing på nervesystemet i går, (ja kjempekjekk lørdagskveld) og tror det må være det som resulterte i at jeg drømte om et brettspill for medisinstudenter i hele natt. Det var et sånt supereffektivt spill som studenter kunne bruke for å lære seg anatomi litt enklere, og det hele føltes så ekte at jeg ville gå og lete etter brettet mitt da jeg våknet i dag tidlig. Fader altså, hvorfor finnes det ikke noe sånt egentlig? Det ville jo ha vært genialt! Kanskje det er det denne bloggeren skulle satset på å lansere.. Haha, nei, nå har jeg avslørt alt.

Jeg tror heller jeg satser på at en av dere nå legger igjen en kommentar med: Hei det finnes et slikt fra før! Gjør det det, så klikker jeg det hjem på flekken <3 Dere får ha en super søndag videre, og prøve å lade opp til en ny, forhåpentligvis innholdsrik uke. Det skal jeg, ute i den gode og varme ettermiddagssolen.

– Bukse fra Vero Moda, Sko fra missguided, Topp fra Bikbok, Belte fra New Yorker –

Smykket er forresten fra Gina Tricot, og jakken fra H&M <3

33 kommentarer

Siste innlegg