Oppskrift: Pulled Pork Nachos

Hei og hopp alle sammen! Herlighet for en respons på gårsdagens siste post! Åh, det er så hyggelig å høre at så mange synes det er GØY å lese om studier også.  -At det ikke bare blir noe kjedelig mas, men at dere faktisk gleder dere til å følge meg inn i dette nye, spennende kapittelet. Jay! Jeg synes ihvertfall at det er dritspennende.

I dag har jeg hatt hjemme-studiedag og sittet med boka i fjeset helt siden åtte i dag tidlig, så NÅ tenkte jeg det var på høy tid med en aldri så liten bloggpause. Er dere klare for min store favorittoppskrift på nachos? Daniel og jeg hadde dette til middag i går, og hver gang jeg lager det blir jeg påminnet hvor F-A-N-T-A-S-T-I-S-K godt det faktisk er. Nei, det er absolutt ikke et sunt alternativ, men av og til er det på sin plass med litt utskeielser eller hva?

Du trenger: 1. 1 pose Maarud Tortillachips (beste i verden) 2. En pakke pulled pork kjøtt 3. Guacamole 4. Rømme 5. Tomatsalsa 6. Mais 7. 200g revet vanlig ost og/eller noen skiver cheddarost.

1. Ta pulled pork kjøttet ut av posen og ha det i en ildfast form. Stek midt i ovnen på 180grader i 25 min.
2. Ta den ildfaste formen med mørt kjøtt ut fra ovnen og riv det fra hverandre med en gaffel. 
3. Finn frem bbq-sausen og smør alt kjøttet godt inn! Jo mer, jo bedre spør du meg.

4. Dekk en annen ildfast form (en typisk lasagneform) med tortilla nachoschips.
5. Strø det smakfulle kjøttet over chipsen på midten, og strø så over litt mais.
6. Dekk med et godt lag ost og stek midt i ovnen på 180 grader i ca 10 minutt.

Nachosformen er ferdig når osten har smeltet! Server så retten med samme type tilbehør som du bruker til taco. Vi hadde rømme, tomatsalsa og guacomole til i går. Mmm! Et superdigg alternativ til fredagstacoen.

Ser rimelig digg ut eller hva? <3

12 kommentarer
    1. Dette så veldig godt ut og fikk lyst til å prøve, men ble litt skuffet over at du bruker guacomolemiks i stedet for å lage selv! Det er jo så lett, og du er jo så flink på kjøkkenet!
      Vil anbefale denne oppskriften: https://www.youtube.com/watch?v=oISvxCFDL1c
      Den jeg alltid bruker når jeg lager taco! 🙂 Du kan selvfølgelig sløyfe noen ting, men avocado, lime, tomater og løk er en god start! 🙂

    2. byAnne: Guacamolen jeg har laget i farten her er også av avokado og lime. Noen ganger er det bare et ork å finhakke chilli og løk synes jeg, og da er denne spicemixen suupergod på smak. Den blir faktisk gjerne litt for sterk også synes jeg, så da tilsetter jeg en dæsj rømme i tillegg 🙂 Men om jeg gidder og har tid så lager jeg guacamolen med alle ingrediensene som du nevner her 🙂 Mmm så godt!

    3. Så spennende at du har begynt på sykepleien. Du har mye å glede deg til. Må bare si at tortilla chipsene er farlig altså. Har blitt hekta på de og må virkelig begrense inntaket innimellom 😂 Jeg våknet nettopp fra nattevakt og er supersulten, så spørs om dette må prøves ut i dag, tross at dette vil føles som en usunn “frokost” 😂 (Ingen døgnrytme i det hele tatt som nattevaktsykepleier). Men det får gå for denne gang 😅
      Ønsker deg en fin dag 😄

    4. Sandra: Ikke sant? Jeg har vært avhengig av disse helt siden jeg var liten. Fikk alltid en pose når jeg var syk med omgangssyken eller noe i den duren og ikke orket mat. Haha! Andre tortillavarianter kan faktisk ikke måle seg engang 😀

      Tusen takk, det må du også ha Sandra! 🙂 Du får gjøre som meg og ta fredags”tacoen” litt tidligere denne uken 🙂 Klarte rett og slett ikke vente denne gang.

    5. Åh, det så utrolig godt ut altså!! Fysøren. Må gratulere deg med dagen på forskudd imorgen, hehe, er nemlig ikke hjemme imorgen med nett, så tenkte være den første heje. Morsomt å ha bursdag en dag før deg, ble 17 idag❤️❤️

    6. Åh, elsker den tortilla chipsen og elsker guacemole. Og så liker jeg ganske godt pulled pork og ost så dette må jo være midt i blinken for meg. Gjett om dette skal testes ut😃

    7. Anonym: Du er god <3 Tusen takk! Du var vel faktisk første leser ut 😀 -Og gratulerer så mye på etterskudd selv! Håper du koste deg glugg i går. Hurra for oss 😀 😀

    8. Synest helt seriøst du gjør en bedre jobb ed bloggen nå, enn du har gjort tidligere! Og med tanke på at du studere på siden. YOU GO GIRL!!!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg