hits

Skoleveske på budsjettSi hei til min budsjettvennlige lille skoleveske! Eller liten og liten.. Jeg synes i grunn at den er ganske stor. Selv pcen min får plass sammen med pensumbøker og skriverier. Det er jo helt fantastisk! Formen er perfekt, størrelsen er topp, og med to ekstra lommer inni, og store sidelommer på hver kant skal jeg til og med klare å holde litt orden i den. 399kr betalte jeg for vesken på H&M. Om kvaliteten holder et helt skoleår vet jeg ikke, men til den prisen har man jo råd til å kjøpe to. Dessuten liker jeg å skifte ut og variere litt jeg <3Et matchende mobildeksel i gull og sort skinn fikk også bli med hjem, og dette fant jeg på Glitter til 99kr. Assa, nå begynner det virkelig å komme seg! To dager igjen til skolestart, og absolutt alt er på stell. Yay!

- Stor skoleveske fra H&M 399kr -Daniel hentet meg på togstasjonen sent i går kveld og kjørte oss hjem til håndballkamp og ferske reker! Definitivt en verdig velkomst <3 Morgenen i dag har gått til utpakking av koffert og bildeknipsing, så alt er klart til kveldens ekspedisjon. Jeg skal nemlig være med mannen ut i skogen om tre små timer! Han skal på jakt, og jeg skal ligge i blåbærbuskene. Jepp! Jeg har lengtet etter å gå på blåbærtur i to uker nå, så denne lørdagen har jeg bare bestemt meg for å dra ut. Måtte bare solen snart titte frem mellom de mørke skyene. Både så vi får en varm tur, og så vi får knipset noen lyse og fine antrekksbilder til dere først. Jeg har litt nye høstplagg å vise frem!Det var så mange som ville se innkjøpene, så da er det jo bare å levere.
Jeg starter med min nye skoleveske, så venter mer senere i dag!

21 kommentarer

Kjempe fin veske! Kanskje jeg må ta meg en tur innom HM å kjøpe denne, jeg også! Lykke til med studiene:)

Sandra: Tusen tusen takk! :')

Så flott den var! og stilig med matchende deksel til mobilen ;-D

Henriette Celin: <3 Tusen takk! Ja, stas å matche litt. Hehe :D

har faktisk vurdert å kjøpe denne veska i svart, han den i beige og den er nydelig! :)

Katrine: Ohoi, fantes den i beige også? Jeg så den bare i vinrød og sort. Ut på H&M igjen da! :D

Så fin veske! Har tittet på denne vesken selv, men var usikker på om den var stor nok. Men etter å ha sett bildene her på bloggen skal jeg definitivt kjøpe denne vesken jeg også! Må ha jobbveske til jeg begynner i ny jobb til uken! :)

Kristina F: Ikke sant? Jada, den rommer mye mer enn det så ut som i butikken. Hehe :-) Duger nok like bra som jobbveske!

For en fin skoleveske du har funnet, Marthe! Likte veldig godt dekselet ditt også. Kos deg masse på blåbærtur senere i dag! <3

Mailinn Goldhahn Aske: <3 Tusen takk Mailinn! Du får ha en fin lørdagskveld selv :-)

Kjempefin veske :) <3

Anbefaler å kjøpe en sekk I tillegg, ellers risikerer du å få problemer med nakke/rygg senere, trust me been there done that. Dessuten bruker de fleste studenter ryggsekk istedenfor veske :)

Anonym: Ja, jeg får se det an :-) Jeg har faktisk bare seks pensumbøker og regner ikke med jeg skal ha med meg alle på skolen hver dag, men vi får se. Det finnes nok mange lekre sekker også der ute <3

Fin veske og mobildeksel :-D

Så fin veske ! Gleder meg til å se de andre innkjøpene ! Håper du får en nydelig tur i skogen med blåbær plukking, skjønne deg Marthe <3 klem

Så fin veske!! Lekker :-D Og den prisen også da! Jeg hadde en lignende veske det første året, men de to siste årene valgte jeg å ha sekk. Det var rett og slett mer komfortabelt.. hah! Håper du har en superfin helg, vakre deg <3

Kjempefin veske! Ville tipse om at hestesporten ligger ute på Sumo i etterkant av at sendingen er over. ;-)

SV: jeg kjøpte den ihvertfall i beige for noen måneder siden, kanskje det var sommerfargene som var ute! Den i beige er ihvertfall utrolig lekker, men må nok skaffe meg en sort en også, som går til alt! :)

Skriv en ny kommentar