Antrekk – 100816

I dag er det jammen greit å være Marthe. Jeg har beveget meg opp til farmor og farfars crib med den nydelige utsikten som jeg har skrytt av utallige ganger, og her sitter jeg og venter på å få servert deilig lammefrikasse. Jammen skinner solen også her i dag. Det er jo nesten så jeg ikke tror det! Sol på vestlandet? Haha, jeg våget meg til og med inn i et skjørt i dag morges, men i 14 grader og liten storm var visst ikke det noe sjakktrekk.

Selv ikke med en splitter ny, varm kåpe over. Ja, jeg har endelig fått kjøpt meg en høstkåpe! Har dere sett? Jeg kom over denne søte saken på Mango i går og syntes den kjentes både tykk og varm på kroppen til tross for at det ikke var ull, så da fikk den bli med hjem gitt. Kostet bre 450kr, så jeg kan fremdeles investere i en ordentlig kvalitetskåpe senere i høst om den perfekte skulle dukke opp. Vil jo aller helst ha en i både grå og sort også..

Pappa kommer snart inn døren, og da setter vi oss til bords her! Det lukter så godt i dette huset nå at jeg nesten ikke kan vente. Mmm! Ellers har vi en hel del av skravling og OL titting i vente for kvelden. De norske håndballjentene spiller klokken åtte, og da skal jeg sitte med teppe rundt meg og heie som bare det!

– Sko og kåpe fra Mango, Skjorte fra Gina Tricot, Skjørt, briller og smykke fra Bikbok –

Kanskje vi er flere? En deilig lille-lørdag håper jeg dere får uansett <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg