hits

En friskere sommerdessertMorn, morn fra kolymbiakysten! Kvelden i går var så fin <3 Vi trasket rundt i Rhodos gater, spiste crepes, og tittet på boder i over to timer før vi slo oss ned på en restaurant for en deilig tre retters i gamlebyen. Noen bilder fikk jeg ikke knipset da det ble litt for fort mørkt, men skal dere besøke denne greske øyen så er det ingen tvil om at en visit i Rhodos gamleby må stå nesten øverst på listen over ting å gjøre. Fy, for noen koselige gater!Vi har akkurat inntatt frokost og skal straks hoppe avgårde til båtturen vår, men først vil jeg dele en unnskyld meg men dritdeilig sommerdessert med dere! Jeg har nesten glemt bort disse forhåndsskrevne inneleggene mine mens vi har vært på tur. Haha! Denne gang har jeg ikke funnet på oppskriften selv, men testet ut en jeg fant på den veganske bloggen veganerliv.com. Absolutt en side dere vil sjekke ut for inspirasjon til kjøttfrie retter <3Du trenger: 1. 1 ananas 2. 1 mango 3. 1 ts vaniljesukker 4. En boks vanlig kokosmelk 5. Litt hakkede mandler (7-8 stykk) 6. Litt frisk mynte (en liten håndfull) 7. 1-2 ss sukker- Trying out some vegan recipes -Slik gjør du:
1.
Hakk opp frukten og myntebladene, bland det sammen og ha det i to dessertskåler.
2. Åpne boksen med kokosmelk og sil av vannet så du kun sitter igjen med kokosmassen.
3. Pisk krem av 1-2 ss sukker, vaniljesukker og kokosmassen, og smak den til så du får den så søt som du vil.
4. Hakk opp noen mandler og server fruktsalaten med en dæsj kokoskrem og et dryss hakkede mandler!Jeg tåler ikke fersk ananas så jeg brukte ananas fra boks og det var suuupergodt!

20 kommentarer

Denne bare må jeg teste ut! Ser helt nydelig ut <3 Du var forresten helt utrolig vakker i antrekket i innlegget under! Kos dere videre i varmen de siste dagene :-) Klem!

xplor: Å <3 Tusen takk Janne! Ja, denne er ordentlig eksotisk og frisk på smak. Elsker den søte kokoskremen til kombinasjonen av mango og ananas. Mmm :'D Håper du nyter sommervarmen du også! Klem

sååå herlig at du deler veganske oppskrifter!!😃

Lisa: Ja, jeg må bli flinkere på dette fremover :-) Har lovet det så lenge nå!

Nam, det så bare så utrolig godt ut:-) Perfekt nå som varmen har kommet, og man har lyst på litt lettere og friskere mat.

Så helt fantastisk godt ut!

Kristine Larsen: Jaay! Glad jeg kunne friste :-D

Så veldig friskt og lekkert ut :-D

Ser kjempegodt ut :D

du og de desertene dine, og de matkunnskapene dine. du er en utrolig inspirerende blogg, og er så flink. Jeg må alltid innom deg. Og ikke minst mote og trender er du utrolig flink meg for meg er du det vi kaller for en it girl:D <3 forsett med det du gjør "vi elsker deg" hihi vakreste Marthe <3 du er en inspirasjon for mange.

eveliin: Åh :D For en gladmelding! Tusen takk for herlige ord fine deg! Enda en oppmuntring i feriehverdagen <3

Det ser kjempe godt ut! Perfekt for meg som elsker både ananas og mango! Kos dere videre!

Hei!

Hvilket studie har du kommet inn på til høsten ? :)

Tiril: Hei! Sykepleierstudie i Kristiansand :-)

Dette så utrolig godt ut! Må testes ut :D

Dette må jeg teste! Holder meg nok riktig nok bare til mangoen. :)

Sååå fint at du har fått øynene opp for veganske retter! Way to go :-D

Skriv en ny kommentar