Ukens filmtips: The perfect guy

God morgen! I dag starter jeg med et lite filmtips her på bloggeriet. Er dere klare for litt mer av dette fremover? Kanskje ikke hver eneste uke, men ihvertfall en gang i blant? Som nevnt så Daniel og jeg denne thrilleren etter en leseranbefaling i går kveld, og ettersom filmen falt så godt i smak, vil jeg vie et eget innlegg til den. Jeg digger når jeg finner spennende thrillere som ikke nødvendigvis er overnaturlige, men basert på historier som faktisk skjer der ute i verden. Dette er en sånn film! Ikke er den gammel heller. Jeg tror den er fra høsten 2015?

– The perfect guy –
Hovedkarakteren Leah nærmer seg 40 årene og har lykkelig datet kjekkasen Dave i to år. De bor sammen og stortrives i hverandres selskap, men ettersom Dave ikke deler Leahs ønske om å starte en familie før den biologiske klokken stopper å tikke,  velger hun å gjøre slutt på forholdet. To måneder senere treffer hun storsjarmøren Carter. Den kjekke, smarte, ydmyke mannen som får henne til å svere på skyene. Han må jo være den perfekte familiefar? På kort tid sjarmerer han ikke bare henne, men også venninner og familiemedlemmer. Alt virker endelig å være perfekt. -Helt til hun brått en kveld blir presentert for hans bipolare lidelse.

Uprovosert banker Carter opp en uskyldig mann på bensinstasjonen, og denne skremmende opplevelsen får Leah til å gjøre slutt på dette forholdet også. Problemet er bare at det har gått litt for langt. Carter er allerede blitt stormforelsket, og hvis ikke han får Leah, skal ingen få henne.
 

  Legger ved traileren også jeg <3 Filmen kan leies på Viaplay.
Har du noen flere gode thrillertips til meg så fyr løs i kommentarfeltet!

18 kommentarer

Siste innlegg