hits

Mango & Papaya BreakfastRiktig god formiddag alle sammen! Hvordan behandler tirsdagen dere så langt? Jeg sitter som klistret foran netthandelen her etter å ha lagt inn bud på noen hagemøbler. Daniel og jeg var i omtrent alle møbelbutikker som finnes i Kristiansand by i går, men gikk tomhendte hjem i åtte-tiden for å titte litt på nett istedet. Jammen fant vi oss da den perfekte lounge-gruppen også, så nå gjenstår det bare å se om vi vinner denne budrunden da!Fingers crossed! Jeg skal snart ut og lunsje litt med Andrea på fiskebrygga, så til frokost i dag lagde jeg meg bare en frisk og god smoothie. Tenkte jeg kunne dele oppskriften på den nå med en gang jeg? Den kan jo også gjøres om til en aldri så liten kveldsdrink om du tilsetter en liten skvett bacardi i. Perfekt til varme sommerkvelder.

Apropos varme.. Jeg kan fader ikke huske sist jeg frøs jeg nå! Temperaturene i sør tar helt aaav om dagen. Fortsetter dette så blir jeg nødt til å kjøpe aircondition til Daniels bursdag. Haha, det er så varmt i stuen vår om kveldene at vi ikke orker annet enn å ligge rett ut på sofaen med en is hver i hånden. Puh! Juni leverer <3- ALL YOU NEED IS -
1.
1 pose Eldorado frossen mango/papaya 2. 1-1,5 dl sukkerlake 3. Saften av 1 limeMos alt sammen i en blender og nyt med det samme. -Gjerne til en avslappende fargeleggingsbok!

15 kommentarer

åå, såg utrolig godt ut!!

Gleder meg til hagemøblane dåkas komme, så vi kan komme over på grilling :D <3

Ida: Jaaa :D Jeg også!! <3

Så deilig det der så ut!

Håper dere vinner budrunden, og at du koser deg ute på lunsj ^^

Henriette Celin: Tusen takk :D Snuppa mi glemte lunsjen så det ble ikke noe, men det gjør ingenting <3 Jeg leder enda budrunden så jeg er så langt superhappy! 1 time igjen nå :D

Neeeeeiiii, netthandelen har jo helt ekstremt dyre frakt-regler, hvertfall fra min tid der! Haha, men de har så mye fristende at jeg forstår godt at dere endte opp der <3 Drinken såg forresten helt fantastisk ut, NAM!

Anette K: Netthandelen holder til i Kristiansand så jeg kan heldigvis bare gå og hente det på lageret der :D

Det er helt uutholdelig varmt her jeg bor også! Men jeg skal ikke klage! Smoothien ser kjempe god ut! Gleder meg til å lage den selv og smake!

Kaia Matilde: Nei, man kan ikke klage! Plutselig er det høst igjen og da lengter vi vel etter hetetoktene <3 Hehe! Så hyggelig å høre at smoothien fristet :'D

Liker hvor Daniel holder hånda si på snapchat storyen din der dere er cowboy ahahha, dere er skjønne! <33

Anonym: Hehehe :D Standard <3 Tusen takk :')

Så fine bilder :) Så godt ut :)

SV: Aha ;-P

Å, så bra. Krysser fingrene for at det går veien :-D

Vi kjøpte hvit tårnvifte på clas ohlson til ca 1000 kr. Utrolig effektiv og fint interiør ifht de vanlige viftene. Det fulgte t.o.m fjernkontroll med så avkjølingen kan styres fra sofaen :)

Kathrine: Ingen dårlig idé! Takk for tips Kathrine <3 En sånn tror jeg vi må gå til anskaffelse av snarest!

Skriv en ny kommentar