Middagstips: Min favorittwok

Hei og god kveld kjære, gode dere! Nå kom jeg akkurat inn døren fra en aldri så liten løpeøkt, og før jeg hiver meg i badekaret for å ta igjen forrige ukes time med hjemmespa, tenkte jeg å dele ukens middagsoppskrift med dere. En enkel, smakfull og kjapp wokoppskrift som går igjen og igjen her annen hver uke. Elsker denne kombinasjonen av både nudler, grønnsaker, usaltede cashewnøtter og ferdig woksaus. Mmm!

Du trenger: 1. 1/2 pakke fullkorns eggnudler 2. 1/2 rød paprika 3. 1 boks minimais 4. 1 pose sukkererter 5. 2 gulrøtter 6. En pakke kjøttdeig av svin 7. 2 poser oyster woksaus 8. Cashewnøtter 9. 1 gul løk 10. 2 fedd hvitløk

Slik gjør du:
1.
Stek kjøttdeigen gjennomstekt i stekepanna. Jeg valgte svin, men du kan bruke hvilken som helst.
2. Ta den ferdige kjøttdeigen over i en skål og begynn å hakke opp grønnsakene.
3. Wok først løken (både hvitløken og den gule store), i et par minutt til det er blitt gyllent.
4. Tilsett så resten av grønnsakene og wok i 2-3 minutt til. Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
5. Ha kjøttdeigen over i grønnsakswoken og hell til slutt over de to posene med woksaus.

Sil så vannet av nudlene og ha dem på en tallerken med woken over. En håndfull cashewnøtter strør jeg over helt til slutt, bare for å tilsette enda en smak. Helt nydelig er dette! Jeg overspiser ihvertfall hver eneste gang..
 

Velbekomme! Oppskriften metter 3 sultne mager <3

9 kommentarer

Siste innlegg