How to Make Ombre Lips

Før jeg avslører fasiten på gårsdagens quiz, tenkte jeg å dele et lite leppestift-triks med dere! Jeg er nemlig blitt verdens største fan av ombre-lepper, og det tror jeg dere også kommer til å bli så fort dere får testet ut teknikken. Kanskje noen av dere er kjent med den fra før av også? *Kremt* Det pleier jo å være jeg som henger etter!

Over her ser dere ihvertfall mine absoulutte favorittprodukter til lepper, og under har jeg prøvd å forklare steg for steg hvordan disse produktene skal legges. Håper dere forstår tegningen, ellers er det selvsagt baaare å spørre!

– My favorite products for lips –
1. Max Factor Lip Liner i fargen 16 Brown n Bold 2. Foundation 105 Soft Beige 3. Nivea Lip Butter i Vaniljeduft 4. Isadora leppestift MATT i farge 01

Slik gjør du – Ombrelepper:
1.
Legg først et lag foundation på leppene så de blir mer eller mindre helt nudefarget. Dette gjør jeg for at leppestiftens farge skal komme frem akkurat slik den er, og ikke bli påvirket av min naturlige leppefarge.
2. Ta så liplineren og marker leppekanten rundt hele både over og underleppe, og fargelegg også hvert hjørne av leppene svakt med liplineren. Det eneste stedet som ikke skal ha farge nå er midten av over og underleppen.
3. Nå vil du se rimelig fæl ut, så ta frem leppestiften og legg et tynt, fint lag med farge over hele leppen. Gni leppene mot hverandre et par, tre ganger og vips, der har du det lekreste resultatet!

Denne leppestiften smitter ikke av på tennene ettersom den er ganske tørr og matt, men når jeg går med den en hel kveld på byen så kan leppene ha en tendens til å føles ubehagelig tørre. Derfor smører jeg helt til slutt et tynt lag med lip butter fra h&m over. Da både føler jeg meg freshere og leppene lukter deilig vanilje. Mmm!

Nå hva synes dere? Flere som er kjent med denne leppestift-teknikken?

31 kommentarer

Siste innlegg