Yesterday was so much fun!

For en lørdag! Altså, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang. ÅH, som jeg koste meg! Jeg tok sit-upsene mine ute på verandaen etter trappeløpingen, og der var det så varmt at jeg like godt la jeg meg ned i bare bikinien og solte meg i halvannen time. Vinden er enda kald her i sør, men i det ene hjørnet på verandaen kom det ikke engang et lite pust av kjølig april-luft til, så der lå jeg i hele 90 minutt, spiste rekerester, leste blader og nøt meg. Vårlivet smiler altså! Først klokken fem snek jeg meg inn for å gjøre meg klar til kveldens date, og for en suksess den lørdagskvelden ble. Dere er bare helt nødt til å teste ut Escape Room. Noe så GØY.

Gruppen som hadde vært inne like før oss klarte ikke å komme seg ut, og da “resepsjonisten” informerte oss om at det slett ikke var uvanlig da bare 30% fikk det til, var vi kjappe med å skjerpe hjernen, og lage en liten slagplan. Vi hadde bare bestemt oss for at vi skulle klare det, og jammen gjorde vi det og! 4 minutt hadde vi igjen på klokken da hengelåsen på siste dør endelig kunne rives av, og det føltes bare helt rått. Haha! Gåtene var basert på ren logikk-tenking, og noen av dem var faktisk helt vanvittig vanskelige! Vi måtte hele tiden være på vakt etter tegn, nøkler og gjenstander vi kunne få bruk for, og da første gåte var løst ledet en mørk tunell oss fra det ene skumle rommet til det andre. Nei, det var rett og slett supermoro! Aldri sett Daniels hode jobbe så hardt. Fader så smart den mannen er. Jeg hadde aldri kommet meg ut derifra på 60 minutt uten hans hjelp. 

Dere må nesten bare oppleve det selv. Det fantes to ulike varianter, og vi valgte “Playroom” (til dere som kunne tenke dere å prøve ut det samme). Vi må uten tvil teste det andre rommet også, for Escape Room ga mersmak! Nå skal denne fruen ut og legge seg på verandaen igjen hun. Jeg skulle egentlig ut og klatre med mine sporty venninner, men det blir ikke før i kveld, så da får jeg benytte meg av solskinnsværet på verandaen i stedet.

Måtte dere få en nydelig søndag!

24 kommentarer

Siste innlegg