Yesterdays Lunch: Bringebærgrøt

Gud så deilig å våkne opp til både sol og en nyvasket leilighet. Det var noen timer igjen av tirsdagen da jeg lukket pcen i går kveld, så da satte Daniel og jeg av litt tid til en ordentlig opprydning i skuffer og skap! Herlighet, kasting av skrot og skrubbing av gulv går jo egentlig unna i en fei når man bare får satt i gang! Dessuten synes jeg det er litt koselig når vi gjør det sammen også.. <3 Haha, alt blir visst koselig i den mannens selskap. Uansett! Nå sitter jeg med en pakke tørre nudler i hånden og sikler etter bringebærgrøten jeg spiste til lunsj i går..
 

Jeg får ta turen på butikken og kjøpe grøtingredienser om en times tid, men nå skal jeg i første omgang sette meg ned med mine tre nyeste blader og suge til meg litt ny inspirasjon. Jeg er vanvittig flink til å kjøpe blader, men jeg setter meg så alt for sjeldent ned for å faktisk lese dem. I dag har jeg bare besmemt meg for å gjøre noe med det, for motivasjon, tips og inspirasjon til nye idéer får jeg virkelig aldri nok av.

Ellers har jeg brukt morgentimene på å skrible litt i et bloggutkast som skal publiseres senere i dag. Jeg tenkte jeg skulle dele et lite innlegg om mine irritasjonsmomenter i hverdagen, så da vet dere jammen hva dere har i vente for senere også <3 Jo, og en ny header har jeg jo og fått opp denne onsdagen! Har dere sett!? Det var som vanlig Annika som hjalp meg på den fronten, og nå har hun jammen begynt å blogge igjen selv også!


Slik gjør du – Syrlig bringebærgrøt:
1.
Kok opp vanlig havregrøt av 2 dl havregryn og 4 dl melk i 3-5 minutter.
2. Mot slutten av koketiden rører du inn ca 100g frossne bringebær.
3. Smak til med pådrysset sukker og nyyyt!

– Jeg synes også det er godt med litt søt banan på toppen <3

Håper det smaker! -Og dere? Kos dere denne nydelige vårdagen!

20 kommentarer

Siste innlegg