På dagens meny – Pasta Alfredo

Så moro at dere likte gårsdagens bok-innlegg så godt! -Og tusen takk til alle dere som har kommet med tips til enda flere romaner jeg må tilføye samlingen! Noen av dem har jeg lest allerede, men det var også mange nye titler som jeg kjenner meg veldig nysgjerrig på. Dere er gode <3 Tirsdagsmorgenen min har gått til en real opprydning i heimen! Vi har omtrent druknet i papp etter alle nye møbler vi har fått i hus den siste måneden, så i dag var det godt å endelig bli kvitt alt. Ellers har jeg tatt med meg kamera på kjøkkenet, og knipset litt til ukens oppskrift! Det var vel egentlig fiskegrateng som sto på planen i dag, men fader heller. Jeg fikk mer lyst på pasta. Pasta med kremet, lys Alfredo saus. GUD så godt! Altså, dere blir nødt til å prøve dere på denne også!


Du trenger: 1. 2 kyllingfilèter 2. 100g bacon i terninger 3. En neve frisk basilikum finhakket 4. 2 knuste fedd hvitløk 5. 2,5 dl matfløte 6. 4 ss smør 7. Salt/pepper 8. 70g revet parmesan 9. Spaghetti for to


Slik gjør du:
1. Kok pastaen etter anvisningen bak på pakken.
2. Skjær kyllingen i terninger og stek dem med baconterningene i en varm stekepanne.
3. I en gryte koker du opp 4ss smør med 2,5 dl matfløte, og 2 knuste fedd hvitløk. La det småkoke i 5 minutt og rør så inn ca 70g revet parmesan. Smak til med salt og pepper. Masse god pepper!
4. Hakk opp en håndfull frisk basilikum, og rør dette + det ferdigstekte kjøttet inn i sausen.
5. Sil vannet av spaghettien, la 1 ss smør smelte inn i den og bland så hele sausen inn med spaghettien.

Her har du verdens beste lyse pastasaus laget på 15 minutt! Topp gjerne også med en frisk basilikumbusk, litt revet parmesan, pepper og eventuelt noen røde cherrytomater. Sistnevnte la jeg mest på for fargens skyld.

Spaghetti Alfredo – Best there is <3


Velbekomme! Oppskriften er beregnet for 2 personer <3

11 kommentarer

Siste innlegg