Chocolate on a stick

– Hot Chocolate on a stick

Hei og god formiddag kjære dere! Vi kan vel fremdeles si formiddag, eller? Morgentimene mine har gått til hjemmekontor og bildeknipsing. Jeg har kost meg med mailsvaring, jaktet på inspirasjon til nye DIY innlegg for det nye året, og kokkelert litt på kjøkkenet! Sjokolade på pinne sto på “menyen” i dag, og GUD som jeg har kost meg med dette morgenprosjektet. 9 sjokoladepinner lagde jeg, og nå har jeg allerede drukket tre av dem under bloggingen og bilderedigeringen. Hihi. Silikonformen min kjøpte jeg på kjøkken/interiørbutikken Traktøren til dere som måtte lure på det, men slike selger de nok helt sikkert over alt <3 Håper det smaker da!

Du trenger: 1. 300g mørk kokesjokolade 2. 100g lys sjokolade 3. En kartong helmelk 4. Pynt (jeg brukte kokos, knupste drops og knuste nøtter) 5. Isbitform i silikon 5. Trepinner, sugerør eller noe annet å stikke i sjokoladen.

Slik gjør du:
1. Smelt all sjokoladen (både lys og mørk) i mikroen, eller over et vannbad.
2. Rør den sammen og hell over i isbitformene.
3. Sett i kjøleskap i ca 20 minutt, ta så formen ut igjen og stikk en pinne i hver bit.
4. Strø over det du måtte ønske av pynt og sett kjølig igjen til sjokoladen er stivnet helt.

Når du så skal lage deg en kopp kakao, legger du undersiden av formen i litt varmt vann, så sjokoladen såvidt blir varmet opp gjennom silikonen, deretter er det bare å dra pinnene opp! Dette er suuperenkelt. Bare husk å bruke silikonform. Varm ca 2,5 dl helmelk i en gryte (en kopp) og rør en sjokoladepinne ut i melken når du heller den i kruset ditt. Topp med litt marshmallows og du har verdens beste kakao. Mmmm! <3

Jeg synes nesten kakaoen smaker bedre nå enn den gjorde i juletiden! Kanskje det har med at den nå drikkes med utsikten av en halvmeter snø <3 Det smaker så vanvittig godt med noe varmt nå som minusgradene er her!


Spør hvis dere lurer på noe da dere! <3

37 kommentarer

Siste innlegg