hits

Marthe dekker nyttårsbordet-This years new year's eve tableSer man det! Det begynner å ligne på noe her! Ah, endelig har jeg fått satt stumpen ned i sofaen med pcen på fanget igjen. Jeg har gledet meg til å vise dere nyttårsbordet i hele dag mens jeg har trasket rundt og knipset bilder av det fra alle verdens vinkler. Hihi. Jeg dro på Ikea og kjøpte siste rest like etter et frisørbesøk til morgenen i dag, så nå har jeg mer eller mindre absolutt alt på plass. Vel, bortsett fra maten da. Kalkunen kjøpte jeg klokken 08.00 i dag tidlig (livredd for at meny skulle gå tom en dag før nyttår), men tilbehør og dessert får jeg handle inn, og dulle med i kveld. Ah, som jeg koser meg når jeg får pynte og kokkelere for besøket mitt <3

Jeg synes det ble riktig så fint jeg! -Og enda hyggeligere blir det når stearinlysene blir tent, og glasstønna fylt med Marthes punsj. Den nye sjenken får dere også en smakebit på over her. Syntes den sto så i stil med både stuebord, tv, og sofabord! Alt av pynt (bortsett fra koppene) som står oppå den kjøpte jeg også med meg hjem fra Ikea i dag. Snakk om impulskjøp, men herlighet så bra det ble! Noen lykter og litt grønt gjør susen altså <3
Hva synes dere? Det er ikke så mye som skal til <3En nydelig nyttårsfeiring må dere ha uansett i morgen <3

37 kommentarer

Så utrolig fint det ble :D

Så koselig! Jeg skal til å pynte og ordne i dag. Heldig du som er kommet så langt allerede.

slankerinna: Det er fort gjort når man først setter i gang :D Det er vel heller maten som tar tid <3 Masse lykke til med begge deler!

Emilie: Tusen takk :D Glad du synes det!

Hei Marthe!

Vil bare si ifra at den drikkedispenseren på kommoden bak der må ha lokket åpent ellers blir det vakum inni, og ingenting kommer ut. Var greit frustrert før jeg forstod det altså. Så da veit du :) godt nyttår!

Mvh

Caroline

Savner litt servietter og glitter jeg! Hva med å lage serviett-holdere (sånne runde belter) av glitterpapir? Kanskje til og med med initialene til den som skal sitte der, så fungerer det som bordkort også!

Litt som disse: https://www.google.no/search?q=napkin+holder+glitter+paper&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiswNjo9oPKAhUminIKHfQECwgQ_AUIBygB&biw=1269&bih=621#tbm=isch&q=napkin+ring+glitter&imgrc=Oxe1f8W2Uz0Z4M%3A

Ingrid: Ja, serviettene og mer stearinlys er de eneste som mangler :) Glitteret har jeg spart meg for i år. Syntes det holdt med sølv på bordet jeg :)

Ingrid: Mange fine varianter der :-)

Anonym: Hei! Nei, så morsomt det hadde jeg aldri tenkt på :'D Tusen takk for info. Hehe, skal definitivt huske på det i morgen :D Godt nyttår til deg også!

Så lekkert det ble! Håper dere får en flott feiring i morgen <3

Hvor er den glasstønna fra? Og de grønne plantene på bordet - hvor er det kjøpt, og er det ekte eller falsk? :)

Det ble kjempe fint!

www.josefine.blogg.no

Det ble kjempe fint!<3

Anonym: Glasstønnen fikk jeg til jul, så den vet jeg jammen ikke hvor er kjøpt <3 Men plantene er fra Ikea. Den grønne avlange er falsk, og de to små er ekte, men alt er fra Ikea :-)

Kaia matilde: Tusen takk <3 Du altså!

Christina i London!: Takk Christina, det håper jeg inderlig du og får! :-) <3

eg har en sånn glassdispenser også sjekk at den ikkj lekker før du fyller den helt....den avr nemlig brukt i en babyshoer og sto og rant og kunne ikkje brukes :/

masse kult på bordet her du :D

ønsker deg en vakker nyttårsfeiring om eg ikkje rekker innom deg igjen i morgen

og du....takk for Det Gamle

<3

så utroligfint det var!!!

Hei Marthe, så utrolig fint du har fått det! Kan jeg spørre hvor de hvite lyktene på benken EE fra, er det de fra IKEA?:-)

Ønsker deg et godt nytt år!

Glasstønnen er fra butikken feel tror jeg. Jeg har en slik fra feel og den likner :D

Når kommer nyttårsforsettene?:)

Utrolig fint pynta:))

cuskima: Det skal jeg faktisk sjekke med det samme! Tusen takk Lin <3 Og ja, takk for det gamle! Måtte det kommende året bli vårt beste :') Klem!

Pernille: De er også fra Ikea :) Har letet etter noen rene, hvite lykter i en evighet, og vips der sto de rett foran meg på Ikea :D Hihi, tusen takk Pernille. Godt nyttår til deg og! <3

Lisa: Takk Lisa <3 Til helgen kanskje? :D

Så fint det blir,jeg ligger høy gravid på sofaen og syker meg opp til pynting☺glasstønna er fra nille,kjempe fine☺godt nyttår 🎉

Så utrolig flott med champagne flasker og det grønne :-D dette var kjempe pent! du er så flink til sånt <3

Er den nye skjenken fra skeidar?

Så fint det ble! Jeg har nettopp pyntet nyttårsbordet selv, med eukalyptus, julekuler, blomster og stearinlys. Jeg tenkte også å lage en punsj i morgen, men jeg lurte på hva du skal ha i din? :)

hei, jeg bare lurte på hvilket kamera du bruker? og hvilket du anbefaler å kjøpe? jeg bruker å ta bilder med mobilen, men syntes det blir for dårlig kvalitet å blogge med de bildene. og bruker du kamerastativ eller tar noen bildene for deg?

hadde blitt glad for svar:)

Så fint det ble :)

Hei ! Nydelig kjole, har du link? Ha en fin feiring😄

Hei Marthe! Veldig fint med eucalyptus som pynt på bordet!!:) jeg lurer på om eucalyptusen lukter noe særlig? Ellers vil jeg bruke det selv. :D god nyttår til deg!

Synes du fokuserer så på innkjøp hele tiden.. Hva med tips til dekorasjon med ting man allerede har hjemme? Det er jo umulig å la seg inspirere når man hele tiden forventes å bruke flere hundre på dekorasjoner, gaver, tøy, hår og mat..

Så utrolig fin kjole. Hvor har du kjøpt den?

Skriv en ny kommentar