I klesskapet har jeg…

På kino er jeg… Hun som sovner uansett sjanger <3

På stranden er jeg… I havet helst. Eller på volleyballbanen. På ferie er jeg hun som bestikker venninnene til å bli med på sportlige aktiviteter, uten å lykkes, og som derfor ender opp med å spille volleyball med fremmede.

Hos tannlegen er jeg… Ikke. Jeg har ikke vært der på fem år! Jeg er enda bærer av “null hull” tittelen og den tenker jeg ved mine ikke-eksisterende tannlegebesøk å holde på resten av livet.

På date med Daniel er jeg… Ihvertfall ikke på Ikea. Eller interiørshopping generelt! Heh! Nei, de beste datene med Daniel er de vi har hjemme. -Med vin i glasset, musikk på radioen og kokkelering på kjøkkenet <3

Akkurat nå er jeg… Sjeleglad! Mitt nye kamera kom i går, så nå er jeg i full gang med å sette meg inn i mine to nye objektiver og et nytt redigeringsprogram! Nå skal Borge ta bloggeriet til nye høyder <3

På snapchat er jeg… Den som behersker seg for å ikke dele alle dagens måltid.

I desember måned er jeg…
Verdens lykkeligste! Jeg elsker, elsker, elsker alt som har med jul å gjøre! I år gleder jeg meg spesielt, for i år skal Daniel og jeg ut i skogen og plukke vårt eget juletre!

På kjøkkenet er jeg… Ivrigere enn ivrigst til å prøve ut nye ting. 

Bak rattet er jeg… Hun som stadig tar seg selv i å synge med vinduet åpent.

På bloggevents er jeg… 1. Hun som står med “free food” bordet. 2. Hun som ikke får dratt hjem igjen raskt nok. Disse bloggeventsene som stort sett foregår i Oslo, er virkelig ikke noe for meg. Veldig ofte går det i “hvem kan brøle høyest, smile bredest og få flest kontakter på kortest mulig tid”, og denne leken passer meg fryktelig dårlig. Personligheten min er nok litt mer bedagelig enn toppbloggernes flest. Det er ikke det at jeg er så sjenert.. Jeg er bare ikke SPINNVILL! Jeg har selvfølgelig truffet på flere bloggere som jeg har funnet fine og interessante også, men når jeg kommer sammen med akkurat disse “utadvendt-ut-av-en-annen-verden” jentene, så blir jeg litt sånn “jeg bare står her og spiser cupcakes til det hele er over”. Heh! Vi kan vel ikke alle være like?

I klesskapet har jeg… Så utrolig mye jeg ikke bruker! -Men som jeg likevel beholder fordi et fullt klesskap ser bedre ut enn et halvfullt.

På tivoli er jeg… Hun som ikke synes 60 minutt i kø er verdt 30 sekund med moro. 

På treningsstudio er jeg… Hun som kommer sliten og svett etter å ha jobbet seg over dørstokkmila. Neida, men jeg sliter nok litt med motivasjonen om dagen! Restitusjon er jeg derimot veldig god på <3

I taxien er jeg… Hun som sjåføren har kjørt fire ganger før, og som derfor blir møtt med en “Å er det deg?” kommentar. Jeg elsker å prate med taxisjåførene og sørger alltid for at jeg har èn ny bloggleser når kortet er dratt og bildøra klappet igjen. Noen ganger til og med en ny venn på facebook… 

Forkjølet er jeg… Forkjølelse? Hva er det? Enten er jeg frisk, eller så har jeg lungebetennesle og 40 i feber. Heldigvis får jeg sistnevnte bare èn gang hvert fjerde år.

I bladhylla er jeg… Hver gang jeg har en bloggfrokost å dokumentere.. Skulle bare ønske jeg brukte like lang tid på å lese bladene som å knipse bilder av dem. Heldigvis tar de seg også godt ut som interiørpynt på stuebordet.


 
Jeg starter helgen med 20 kjappe funfacts! Håper dere liker dem <3
Stakkars mannen kom hjem fra jobb med fire sting over øyet.. Fredag den 13 i dag ja!

18 kommentarer
    1. Supert innlegg, Marthe! Men jeg har aldri hørt om noen som plukker juletre… Haha! Bare tuller! Du er en super blogger, Marthe! Kjenner meg igjen i mange av punktene! God helg!<3

    2. Kaia Matilde: Hehe! 😀 Vi skal faktisk skyte det. Hoho! Daniel foretrekker og skyte treet sitt, og i år har jeg fått æren av å plukke det ut 😀 Tusen takk fine. Det må du og ha <3

    3. Hehe, gøy å lese 🙂 dt er så koselig å hogge juletre så gled deg veldig 🙂 flott bildet av dere 😀
      Uff så uheldig han er da :/ ha en fin helg 🙂 likte innlegget veldig , gøy å lese 🙂

    4. Hei Marthe! Ååå, du altså – jeg ler 😀 Herlige du! ^^ Nok et bra innlegg. Du er så flink altså, så variert og så bra.
      Uff, stakkars Daniel da 🙁 For meg har dagen ikke vært annet enn PERFEKT (den beste dagen på lenge faktisk, haha 😛 ). Så ikke noe ulykkesdag her i gården nei 🙂 Wohooo! Hva er dine planer i helgen da? Kos deg uansett hva du skal, også gleder jeg meg til updates 🙂 Klem<3

    5. hei! jeg lurte på hvordan størrelsen var på Djerv Fleecejakke Dame og den plommelilla jakken du kjøpte med fram lomme på fra twentyfoursport, var de normal i størrelsene?

    6. hei! jeg lurte på om den plommelilla jakken og flisgenseren du kjøpte i fra twentyfour, om de var normale i størrelsen eller litt større??

    7. Skal du og Daniel feire jul sammen i år? 🙂 Hva syntes du egentlig om det å feire jul sammen med kjæresten? Når syntes du det er naturlig?

    8. Hei!
      Kunne du skrevet et innlegg om det nye kameraet, samt objektivene? Kanskje vise ulike bilder tatt med de forskjellige objektivene og/eller ta bilder av samme motiv, med de ulike objektivene?

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg