hits

DIY - Marble notebook

Hei, og god lille-lørdag alle sammen <3 Her får dere en smakebit på dagens lille DIY eksperiment. Jeg har lenge vært på utkikk etter noen søte "marmor" skrivebøker som jeg kan bruke til å planlegge og skrible litt bloggnotater i, men etter som jeg aldri har funnet noe jeg virkelig liker, bestemte jeg meg i dag for å prøve meg på noen egne varianter! Jeg hadde en rull med marmorpapir fra tidligere prosjekter liggende, så i dag formiddag dro jeg faktisk til Panduro hobbybutikk kun for å kjøpe meg litt gull og sølvpapir! -Jo og noen superbillige skrivebøker fra Ark.

Tipper de kostet meg 20kr stykk, og hvordan de ble seende ut etter at jeg var ferdig med dem ser dere over her! Ble de ikke litt søte? Hihi, penere enn orginalblokkene ihvertfall! -Også så vanvittig enkelt det var! <3Du trenger: 1. En rull med "marmorpapir" 2. Papirruller i gull/sølv/rosegull 3. Saks 4. Lim 5. Enkle notatbøker Slik gjør du:
1. Legg marmorrullen over fremsiden av boken, og klipp ut en firkant som dekker den perfekt på begge sider. Legg så firkanten på marmorrullen igjen og klipp ut enda en så du har to. -En til hver side. Dette marmorpapiret har to lag, så når du river av det ene laget er det bare å klistre på. Du behøver ingen lim til denne delen.
2. Mål så opp denne gull/sølv-rullen på samme måte, men her behøver du ikke like mye papir! Du skal bare ha til å dekke en tynn linje på kanten av skriveboka på begge sider som vist på bildene over. Her valgte jeg å bare klippe ut èn avlang firkant og brette den over kanten for så å lime den godt på begge sider.

Enklere blir det ikke! Bare spør om dere ikke forstår den stusselige beskrivelsen min <3

14 kommentarer

Elsker DIY innleggene dine :-)

Kunne du kanskje vurdert å lage et innlegg med DIY tips til julegaver :-) ?

Så kult og enkelt! Du er genial, Marthe! Dette skal prøves! Du er en super inspirasjonskilde!

Lurer på hva du bruker de klypene til? Har de en funksjon eller er det bare pynt til bildet? Haha<3

Stilig, så fint det ble :)

For de som ikke orker å gjøre det selv, finnes det slike notatbøker på Urban Outfitters :) Men etter å ha sett hvor fine dine ble, er det jo egentlig ikke noe å lure på!

Kaia Matilde: Så hyggelig å høre :) Takk snille! <3

Thea: Så bra :D Jeg skal gå inn i tenkeboksen og se hva jeg kan få til :D

Stine E: Jeg kjøpte dem bare til pynt jeg! Haha :D

Amalie: Gjør det det? Jeg tror ikke vi har den butikken i Kristiansand :/ Men jeg har sett noen på funliving.no. Men de koster 199 kr per bok så disse blir hakket billigere :D

Utrolig fine de ble :)

Vilde Kristine

Vilde Kristine

notatbøker + annet kontorutstyr med marmormønster finnes også på søstrene grene :)

Vilde Kristine: Oi! Takk for tips :D Det visste jeg ikke. Den har vi jo her i Kristiansand også! :)

Skriv en ny kommentar