Pull apart garlic & cheese bread

Denne oppskriften skal jeg på ingen måte ta æren av å ha funnet på, for denne oppdaget jeg faktisk på facebook i går! Jeg er sikkert ikke alene om å bli tagget i all slags videosnutter av fancy matretter på facebook? Det er ikke rart vi går rundt med konstant matcravings. Uansett! Etter å ha funnet frem toalettrullen og tørket mitt eget sikkel, bestemte jeg meg med ett for å prøve det ut selv. Dagens resultat med oppskrift får dere nyyte under her <3

Du trenger: 1. Et ferdig stekt brød fra butikken (Gjerne lyst) 2. 5 fedd hvitløk 3. 1 pakke skivet ost 4. Salt/pepper

Slik gjør du:
1. Finn frem brødkniven og lag fine, dype snitt både på langs og tvers av hele brødet.
2. Dytt masse deilig ost ned i enhver sprekk sammen med 5 knuste fedd hvitløk.
3. Pakk brødet inn i aluminiumsfolie og bak midt i ovnen på 180grader i 20 minutt.
4. Ta av aluminiumsfolie, og bak i nye 5 minutt på 200 grader. Dryss over litt salt og pepper!

Brødet er klart! Dra ut en og en firkant med ost og hvitløk, og nyt til middagen!

Passer perfekt til supper, lasagne eller andre deilige pastaretter!

Flere hvitløksbrød-elskere som ble fristet til å prøve seg på dette?

32 kommentarer
    1. Jeg så også den videoen på Facebook igår, og må si at det fristet enda mer nå når jeg så det fantastiske resultatet ditt!<3

    2. Jeg leser bloggen din daglig. Og vil si at du er en stor inspirasjon for meg. Du virker så jordnær og godhjertet.
      Og må si at jeg ble veldig fristet til å prøve ut dette!

    3. Har sett oppskriften til Laura in the kitchen og siklet selv, nå minnet du meg på den så kanskje jeg blir nødt til å lage det til helgen! 😀

    4. Så gøy! Jeg så du var tagget i den videoen, og jeg er utrolig glad i hvitløksbrød så jeg måtte jo se på videoen selv:) Så da jeg leste at du hadde laget akkurat det på videoen, så ble jeg veldig glad, for dette må jeg prøve en dag:) Jeg må bare si det, Marthe! Du er utrolig flink til å lage mat! Jeg har prøvd flere av oppskriftene dine, og jeg er veldig imponert over hvor flink du er og hvor gode oppskriftene dine er:) ha en flott kveld:)

    5. Det så helt fantastisk godt ut! Perfekt å lage till tapaskvelden jeg tenkte å arrangere i julen 😀
      Den skal definitivt erstatte hjemmelaget foccacia som er stress når man skal lage masse annet i tillegg 😛

    6. Ååå det så sykt godt ut, skal si du er flink te å lage mat som frister, så delikat og fint, imponert av dæ Marthe 🙂
      Elsker hvitløksbrød, dette så fantastisk ut 🙂
      Du e god <3 ha en super kveld ^^ imponert altså!!👏🏻👏🏻👏🏻

    7. Hei Marthe! Ooooh, nam nam NAM! Også så enkelt – slikt liker jeg 🙂 Haha! Virker absolutt som om tirsdagen var bra, håper onsdagen blir like så. Klem<3

    8. Sitter på jobb og sikler. Så jo helt nydelig ut. Synd jeg har cøliaki og ikke finner noen ferske, gode brød i butikken 🙁

    9. Ser supergodt ut! Nammm.. Ligner faktisk veldig på en oppskrift vi fikk i Godt levert-kassen<3 Apropos godt levert fikk vi en ny pakke på døren på mandag 🙂 Nå er vi i full gang med første oppskrift<3
      Jeg må bare fortelle deg at vi lagde nøttebarene du skrev om for en stund siden! (Vi lagde dem med pistasjnøtter) De falt virkelig i smak hos meg. Tusen tak for bra oppskrift!

    10. Stine E: Nei så gøy! Har hatt så lyst til å lage det igjen med pistasjnøtter, så nå kan jeg gjøre det og være trygg på at det blir like godt 😀 Hurra! <3

    11. Hedda Kalfoss: Å <3 Hedda, du Hedda! Tusen takk for en superfin kommentar. Du er helt rå på disse oppmuntrende tilbakemeldingene. Setter så stor pris på at DU leser denne bloggen :')

      Ha en finfin onsdagskveld! Klem <3

    12. Et annet sjukt digg tips er:
      Lag eggerøre, bland den med masse majones.
      Skjør opp en loff i “nestenskiver” altså skjær som en vanlig brødskive, men ikke helt ned. Så tar du eggerøreblandinga opp putter i mellom alle loffeskivene og steiker i ovnen så loffen blir litt sprø og gyllen😋

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg