Uken som gikk…

Ukens sang… How deep is your love! Åh, denne har jeg hatt lyst til å skrive under “ukens sang” hver eneste søndag så lenge jeg kan huske, men så har jeg ikke klart å komme på sangens navn før nå. Endelig! Denne har altså vært en favoritt i mange mange uker. Ellers digger jeg Zara Larsson og MNEK sin Never forget you.

Ukens høydepunkt… Lørdagskvelden var magisk! Fredagskvelden med kjøkken-maling var også veldig hyggelig, og det samme var frisørbesøket hos Marianne på torsdag. Det var så deilig med en ordentlig forandring i toppen igjen! Akkurat nå har jeg det heller ikke så galt. Jeg sitter nemlig i min gamle leilighet og koser meg med pizza! Kristinemor har kommet på besøk for kvelden så nå skal vi hygge oss med skravling og litt tvkos.

Ukens nedtur… Onsdagen. Morgenalarmen sto på 07.30 denne dagen og fra 08.00 til 19.30 satte jeg klistret foran pcskjermen og skrev på blogginnlegg. Elleve og en halv time foran pcen gjør meg seriøst dobbel så ør i hodet som da jeg i gamledager kom hjem fra en vanlig åtte timers arbeidsdag i butikk eller restaurant. Jeg følte meg virkelig helt ferdig, og tryglet om å få slippe den planlagte intervalløkta. -Meen er det noe Daniel lever og ånder for så er det “plan foran komfort”. Ønsket mitt ble raskt avvist, og intervalltreningen var FÆL.

Ukens latter… Det må jo være øyeblikket Kristina, Hilde og jeg sto ved baren på Kick i går natt. Til tross for at formen allerede var bedre enn bra, hadde vi bestemt oss for å ta hver vår shot med tequila. Problemet var bare at verken Hilde eller jeg fikk “godkjent” på bankterminalen! Vi hadde rett og slett klart å forveksle bankkortene våre da vi under forrige drinkrunde rev kortene ut av hendene på hverandre i kranglen om hvem som skulle betale. Ikke lett når man får litt for mye innabords!

Hilde: Det er kortfeil!! Jeg får ikke betalt for tequilaen! Det står “ikke godkjent!”
Marthe: HÆ? La meg prøve! *Fikler frem kortet* ….. Ikke godkjent står på kortmaskinen.
Kristina: Jaja! Bare ta shotsene jenter! NAV betaler!

Ukens cravings… Middag. Jeg er tidenes middagsmenneske! Skulle aller helst spist middag til frokost, lunch, middag og kvelds jeg. Får jeg valget mellom grove, tørre knekkebrød og en tallerken med kyllingvinger til frokost så er det ingen tvil om hva jeg går for. Å varme gårsdagens middag til frokost er det beste som finnes. 

Ukens innkjøp… Festsettet jeg dro med hjem fra Vero Moda i går formiddag. Syntes det satt så fint på!

11 kommentarer
    1. Trodde “ikke godkjent” kommer opp når det ikke er mer på kontoen? Da jeg jobbet i butikk kom det alltid opp “feil kode” om PIN-koden var feil.

    2. Kjempe bra oppsummering 🙂
      Har du forresten tips til avokado pålegg? Jeg har sett at
      du har brukt avokado på knekkerbrød? Hvordan går du fem?
      Det ser så godt ut og nå må jeg prøve 🙂
      Ha en fin dag 😀

    3. åå Marthe!! jeg elsker disse innleggene og ler for meg selv ved hver eneste ukens latter, hehe:) Håper du har hatt en fantastisk start på uken, kjære deg:) klem<3

    4. SÅ enig med deg i ukens cravings! Er også et middagsmenneske, og kunne spist det til alle døgnets tider 🙂

    5. Kunne du laget et innelegg hvor du drar frem “Verste antrekk jeg har brukt”, “hvordan kunne jeg kle meg sånn?” – innlegg. Hvis du skjønner 😛 (om du i det hele tatt har hatt slike stunder hvor du har sett tilbake og tenkt det 😉
      digger bloggen din!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg