Antrekk – 230715


Hei, og god kveld kjære dere! Torsdagstimene har bare flydd forbi. Selini og jeg startet dagen med en deilig lunch på den splitter nye restauranten “Bøndene”, og her fikk vi servert hver vår digre porsjon økologisk, sunn mat. Absolutt et sted som skal besøkes igjen ved en senere anledning! Ellers har jeg vært og handlet både det ene og det andre til morgendagen. Daniel og jeg reiser allerede klokken 07.00 i morgen tidlig, så nå er kofferten ferdig pakket og alt klart til tidenes klisseferie. Ah, jeg er så GLAD for at ferien endelig er her. De 10 små dagene som var igjen da turen ble booket har på ingen måte gått for raskt! Tror aldri jeg har gledet meg mer til en ferie jeg, også skal vi ikke lengre enn til Kos! Hoho <3 Disse dagene skal bare bli fantastiske.

Det er mange fordeler med å ha flyttet inn venninnen! For det første så har hun jo støv på hjernen, og for det andre så har jeg nå fotograf i hus! I dag satte jeg henne i action, og resultatet ble disse antrekksbildene her. Flinke venninnene <3 Skjørt og topp er begge kjøpt på Bikbok for ikke mer enn en uke siden. Synes disse plaggene er så komfortable sammen, men samtidig også pene! Et par høye hæler gjør som regel underverker…

Planen nå er å hive meg i dusjen, pudre nesen og vente på min kjære som kommer og henter meg om en liten halvtimes tid! Vi har en tomatsuppe-date, før vi tar en tidlig kveld for å være uthvilte til i morgen. Vi har en fem timers kjøretur foran oss før flyet går fra Gardermoen, så en god natts søvn vil sikkert ikke være dumt!

Gleder meg som et barn bare til å se Daniel jeg nå <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg