Todays menu: Chicken Curry


Nå må jeg jammen si meg fornøyd med egen innsats. Ser det ikke deilig ut? Dette ble virkelig superdigg! En dag skal jeg prøve meg på hjemmelagde nanbrød også, men i dag kjente jeg bare at ferdigposen fristet hakket mer. Man kan da ikke alltid lage alt fra bunnen av! Håper dere får lyst til å prøve ut denne milde og gode kyllingretten. Oppskriften er for to<3

Du trenger:

1. 2 fedd hvitløk 2. 300g kylling 3. 2 dl creme fraiche 4. 1 dl vann 5. Ris for to 6. 12 cashewnøtter 7. 1 ss karri 8. 1/2 ts salt 9. 1 ts chillipulver 10. 1 ts gurkemeie 11. 1 ts ingefær 12. 1 ts Garam Masala krydder 13. Nanbrød 15. 1 ss tomatpurè

Slik gjør du:

1. Start med å sette på ovn og en gryte med vann til risen. Kok risen etter anvisningen på pakken.

2. Hakk kyllingen opp i strimler og stek den gjennomstekt i en stekepanne med 1 ss smør.

3. Ta kyllingen av stekepanna og stek 2 fedd med knust hvitløk i litt smør. Tilsett 1 dl vann, 2 dl creme fraiche, 1 ss tomatpurè, 1 ss karri, 1/2 ts salt, 1 ts chillipulver, 1 ts ingefær, 1 ts garam masala, og 1 ts gurkemeie.

4. Kok opp mens du rører det hele sammen til en smakfull saus. Smak til med litt mer salt/pepper/karri/chillipulver.

5. Sett nanbrødene i ovnen, hell vannet av risen og ta den ferdigstekte kyllingen over i panna med karrisaus.

6. Hell cashewnøttene over like før servering, og pynt gjerne med litt frisk korriander.

Så fort gjort er det faktisk! Håper det smaker <3

Ha en fin lørdagskveld videre alle sammen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg